שאלום!

שאלום! ../images/Emo6.gif../images/Emo34.gif../images/Emo80.gif

היי לכולם! אני גילי! חדשה.."אנחנו אוהבים אותך גילי" חחחח רציתי לפתוח בשאלון! כי ככה משעמם לי ואני לא מכירה אתכם! יאאא -גיל: -שם: -גובה: -אתה מגניב? -ימני או שמאלי? -וניל או שוקולד? -להקה אהובה? -שיר אהוב? -אני מיוחדת? -יש לך חבר\ה? -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? -יש לך חיים כמוני? -אתה קשואח? -אתה מטאליסט? -רוקיסט? -פאקצה? -כיף לך? -משעמם לך? -עצוב לך? -שמייח לך? -נכון שאתם אוהבים אותי? -אני מאגניבה? -מקום אהוב? -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? -מה נשמע? -כיף איתך? -צבע שיער: -צמחוני? -בשר זה [טעים] רצח? -אתה עושה משהו בל"ג? -רוצה קרמבו? -בית ספר [שם]: -שומע: -בא לך החוצה? -מחר יש מבחן? -מה היו השיעורים בהיסטוריה? -למה אתה לא עושה שיעורים? -ינשוף? -בא לך גלידה? -צבע התיק שלך: -יש תלבושת בביצפר ש'ך? זייהו סיימתיייי תהינו ותגידו ברוכבה
בהבי

טולייצ

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo27.gif

-גיל: 17 (עוד חודשיים) -שם: אורטל (חח שם אמור להיות לפני גיל לא??
) -גובה: 1.63 בערך -אתה מגניב? תגידי את.. -ימני או שמאלי? ימנית -וניל או שוקולד? וניל -להקה אהובה? יהושע,nova,מוניקה סקס,שייגעצ -שיר אהוב? דן תורן-אימפריות נופלות לאט,וכל הדיסק של יהושע -אני מיוחדת? לא יודעת.. -יש לך חבר\ה? לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? לא -יש לך חיים כמוני? לא יודעת
-אתה קשואח? את,ולא.. -אתה מטאליסט? לא -רוקיסט? גם לא -פאקצה? לא
-כיף לך? מידי פעם -משעמם לך? לפעמים -עצוב לך? לרוב -שמייח לך? לפעמים -נכון שאתם אוהבים אותי? נכון
-אני מאגניבה? לא יודעת -מקום אהוב? צרפת-פריז -את מי אתה הכי אוהב בעולם? אחי הקטן
-מה נשמע? אחלה -כיף איתך? אני חושבת שכן,במידה מסויימת.. -צבע שיער: בלונד-שאטני -צמחוני? מנסה -בשר זה [טעים] רצח? לא
-אתה עושה משהו בל"ג? בתכנון-יום הסטודנט בת"א
יונתן
-רוצה קרמבו? לא בא לי חורף,אז לא ממש.. -בית ספר [שם]: רבין (י"א) -שומע: לרוב חח.. -בא לך החוצה? עכשיו לא.. -מחר יש מבחן? לא,הייתה לי בגרות היום,לא מספיק? -מה היו השיעורים בהיסטוריה? שנים שלא הייתי בשיעור הסטוריה חח.. -למה אתה לא עושה שיעורים? כי למה לי
-ינשוף?
-בא לך גלידה? לא סתם,פרוזן יוגורט
-צבע התיק שלך: בורדו,הוא מגניב כזה..מקורדורוי,אפילו יובל התלהב ממנו
-יש תלבושת בביצפר ש'ך? כן,אבל לרוב לא הולכים איתה חח..

ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

תהני
ואני יענה על השאלון סתם כי משעמם לי יותר מידי
-גיל:14 -שם:הדר -גובה:1.60 -אתה מגניב?בטח!! -ימני או שמאלי?שמאל -וניל או שוקולד?וניל -להקה אהובה?אינפקציה -שיר אהוב?המון -אני מיוחדת?אני? תגדירי מיוחדת -יש לך חבר\ה?לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?לא -יש לך חיים כמוני?מה? -אתה קשואח?כה בטח! -אתה מטאליסט?נו ברור -רוקיסט?כה /m\ -פאקצה?בהכחשה
-כיף לך?מאוד -משעמם לך?גם -עצוב לך?עכשיו? לא ממש -שמייח לך?עכשיו? גמלא ממש -נכון שאתם אוהבים אותי?כה
-אני מאגניבה?לא מכירה אותך -מקום אהוב? לונדון
-אתמי אתה הכי אוהב בעולם?לאדעת -מה נשמע?פסדר מה איתך? -כיף איתך?אולי -צבע שיער:חום -צמחוני?מנסה -בשר זה [טעים] רצח?רצח
-אתה עושה משהו בל"ג?בטח,מדורה
-רוצה קרמבו?איכ -בית ספר [שם]:דגן[?] -שומע:כלום -בא לך החוצה?כן -מחר יש מבחן?כן,ג"ג
-מה היו השיעורים בהיסטוריה?כמה זמן לא פתחתי מחברת היסטוריה
-למה אתה לא עושה שיעורים?למה לעשות? -ינשוף?מה? -בא לך גלידה?כן -צבע התיק שלך:סגול
-יש תלבושת בביצפר ש'ך? בבצפר ש'לי? כה

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה בובה ../images/Emo24.gif

-גיל: טל (נמש) -שם: 18 וחצי -גובה: 1.68 בערך. -אתה מגניב? משתדלת להיות
-ימני או שמאלי? ימנית בידיים, שמאלנית בדיעות. -וניל או שוקולד? שוקולד -להקה אהובה? שייגעצ, היהודים -שיר אהוב? סוף העולם- אביב גפן, רבות הדרכים- דניאל סלומון -אני מיוחדת? את? או אני? את- כן. כל מי שבא לפורום שלי מיוחד. -יש לך חבר\ה? לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? כן
-יש לך חיים כמוני? חחחחחח יש לי הרבה חיים תאמיני לי.. לפעמים יש יותר מידי. -אתה קשואח? אני נמש פרצוף קשוח
-אתה מטאליסט? לא
-רוקיסט? כן. אבל לא מוחצנת מידי. -פאקצה?
NOT -כיף לך? כרגע? סביר משהו.. -משעמם לך? קצת. -עצוב לך? לא ממש. -שמייח לך? סביר לי. -נכון שאתם אוהבים אותי?
-אני מאגניבה? כן. אמרתי כבר שכל מי שבא לפורום שלי מאגניב. -מקום אהוב? הכינרת, ים, החדר שלי -את מי אתה הכי אוהב בעולם? את החברים הכי טובים שלי.
-מה נשמע? הכל טוב, תודה, ואצלך?
-כיף איתך? איתי? תמיד
-צבע שיער: שחור -צמחוני? לא. -בשר זה [טעים] רצח? טעים
-אתה עושה משהו בל"ג? כן.
-רוצה קרמבו? לא לא ממש, אבל תודה על ההצעה
-בית ספר [שם]: צה"ל
-שומע: איפה? -בא לך החוצה? לאן? -מחר יש מבחן? צבא. -מה היו השיעורים בהיסטוריה? וואללה לאידעת, תזכירו לי מה זה היסטוריה? -למה אתה לא עושה שיעורים? מממ.. כי המפקדת לא נתנה לי שיעורים המורה.
-ינשוף? למה? -בא לך גלידה? כן
-צבע התיק שלך: שחור אדום -יש תלבושת בביצפר ש'ך? מדי דקרון בזצבע ירוק זית עם כומתה בכתף

גוטשה

New member
שלום :)

אני אביגיל, בייגל, גוטשה וזה. יום נהדר שיהיה :) -גיל: 12 וחצי -שם: אביגיל -גובה: 1.5 וכמה -אתה מגניב? מקווה -ימני או שמאלי? ימני -וניל או שוקולד?שוקולד -להקה אהובה?נירוונה -שיר אהוב?קשה מדי -אני מיוחדת?תוכיחי -יש לך חבר\ה?יש לי הרבה חברות, אבל את הגבר שלי עדיין לא מצאתי -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?מניחה -יש לך חיים כמוני?תוכיחי -אתה קשואח?אכן -אתה מטאליסט?לא. -רוקיסט?אעע -פאקצה?כן! -כיף לך?מאוד -משעמם לך?קצת -עצוב לך?דיי -שמייח לך?כמובן -נכון שאתם אוהבים אותי?את לא יודעת כמה -אני מאגניבה?כמעט כמוני -מקום אהוב?ניו יורק! -אתמי אתה הכי אוהב בעולם?אותו -מה נשמע?נהדר -כיף איתך?בדרך כלל -צבע שיער:אדמוני -צמחוני?אכן -בשר זה [טעים] רצח? לא ולא. בשר זה אך ורק רצח. -אתה עושה משהו בל"ג? אכן -רוצה קרמבו? לא במיוחד -בית ספר [שם]:חטיבת הביניים ע"ש גולדה מאיר -שומע:מחשב מפמפם -בא לך החוצה?מאוד -מחר יש מבחן?עד כמה שידוע לי, לא -מה היו השיעורים בהיסטוריה?לא זוכרת, יום שישי זה היה :/ -למה אתה לא עושה שיעורים?כי ככה -ינשוף?חולדה -בא לך גלידה?לא -צבע התיק שלך:שחור -יש תלבושת בביצפר ש'ך? באמאשלי

ברוכה הבאה

-גיל: 15 וחצי -שם: הדס -גובה: 1.63+ -אתה מגניב? כן מאוד :> -ימני או שמאלי? ימני -וניל או שוקולד? שוקולד -להקה אהובה? שייגעצ -שיר אהוב? "הכי יפה בעולם" - מאור כהן -אני מיוחדת? את? לאדעת אנלא מכירה אותך
-יש לך חבר\ה? לא =\ -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? כה -יש לך חיים כמוני? אממ חיים? לאדעת אם יש לי חיים -אתה קשואח? אממ [?!] כן
לא להתעסק איתי
-אתה מטאליסט? אני בת ולא -רוקיסט? אממ לא [!?] -פאקצה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא -כיף לך? עכשיו? כן -משעמם לך? כן -עצוב לך? לא -שמייח לך? אפשר להגיד -נכון שאתם אוהבים אותי? כן
-אני מאגניבה? כן
-מקום אהוב?ה ת"א סיטי, דיזנגוף בעיקר... ועוד מקומות בת"א -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? את החברה הכי הכי טובה שלי חן ואת אחותי נורית -מה נשמע? הכל טוב מה איתך? -כיף איתך? כן אני חושבת שכן -צבע שיער: חום כהה -צמחוני? לא -בשר זה [טעים] רצח? אממ כן טעים ואנדעת שזה רצח -אתה עושה משהו בל"ג? ממ מנגל עם חברות -רוצה קרמבו? ממ לא -בית ספר [שם]: אורט גבעתיים -שומע: שומעת תמיד, אבל לא תמיד מקשיבה
-בא לך החוצה? אממ לא, עוד 5 דקות טלנובלה בע"מ -מחר יש מבחן? כן -מה היו השיעורים בהיסטוריה? לא נותנים אצלנו שיעורים
-למה אתה לא עושה שיעורים? כי אין שיעורים
-ינשוף? אע?
-בא לך גלידה? כן :> -צבע התיק שלך: כחול ותכלת -יש תלבושת בביצפר ש'ך? כן, אבל מי שם!?

oOkinneretOo

New member
אני רוצה =] לא הייתי מלאלא זמן

-גיל:14 -שם: כינרת -גובה: 172 כוסאמאשלי -אתה מגניב? אני משתדלת =| -ימני או שמאלי? ימין -וניל או שוקולד? שניהם -להקה אהובה? אמ... הרבה -שיר אהוב?כנ"ל -אני מיוחדת? כן? -יש לך חבר\ה? לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? אממ לא -יש לך חיים כמוני? יש לי יותר טובים -אתה קשואח? אני משתדלת =| -אתה מטאליסט? שומעת מטאל -רוקיסט? שומעת רוק, חרא מי שמתלבש ע"פ המוזיקה שהוא שומע, היי אני חרא -פאקצה?בלג בעומר נשרוף דברים ורודים -כיף לך? נחמד לי -משעמם לך? אמ לא -עצוב לך? לא -שמייח לך? לא -נכון שאתם אוהבים אותי? כן [!] -אני מאגניבה? גם -מקום אהוב? נצצרת עלית=\ דיזי ומקומות שיש בהם סקייטרים =] -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? את האצבע שלי -מה נשמע? שווויט -כיף איתך? לא -צבע שיער: בלאק -צמחוני? לא מאדיאולוגייה פש מילה ארוכה בטח טעיתי -בשר זה [טעים] רצח? לא -אתה עושה משהו בל"ג? כן -רוצה קרמבו? מאוד -בית ספר [שם]: לא מגלה ולא מגלה -שומע: עכשיו כלום =\ -בא לך החוצה? לא איןלי כח -מחר יש מבחן? פאק כן -מה היו השיעורים בהיסטוריה? מי מכין שעורים? -למה אתה לא עושה שיעורים? כי אני זונה שתקבל 0 בתעודה -ינשוף? מוו -בא לך גלידה? לא -צבע התיק שלך: צהוב, ויש ירוק -יש תלבושת בביצפר ש'ך? כה להת'

moshit1

New member
../images/Emo26.gifאני. ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

גיל: 15 -שם: הדר -גובה: מטר 71 -אתה מגניב? בטח! -ימני או שמאלי? ימני -וניל או שוקולד? וניל -להקה אהובה? מוניקה סקס, אלג'יר, היהודים וכו'... -שיר אהוב? אני צריך אותך של אלג'יר -אני מיוחדת? את? -יש לך חבר\ה? יש לי הרבה חברות! וחבר אין ^_^ -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? כן -יש לך חיים כמוני? איזה חיים יש לך? -אתה קשואח? בטח -אתה מטאליסט? בטח -רוקיסט? יאאא מאן! -פאקצה? '_' -כיף לך? לא -משעמם לך? מדי פעם -עצוב לך? כן -שמייח לך? לא ממש -נכון שאתם אוהבים אותי? מאוט!!
-אני מאגניבה? נראה לי שכן -מקום אהוב? הספסל
-אתמי אתה הכי אוהב בעולם? עומר -מה נשמע? שורדים :) -כיף איתך? תלוי למי... -צבע שיער: בלונד -צמחוני? כן -בשר זה [טעים] רצח? לא בגלל זה -אתה עושה משהו בל"ג? כן -רוצה קרמבו? כן -בית ספר [שם]: אין לו שם. טחח -שומע: מוניקה כרגע -בא לך החוצה? מאוט -מחר יש מבחן? כן 9: -מה היו השיעורים בהיסטוריה? איזה שתי שאלות ולסכם על משהו -למה אתה לא עושה שיעורים? כי ממש אין לי כוח -ינשוף? טוב -בא לך גלידה? אכלתי הרגע :) תודה -צבע התיק שלך: שחור -יש תלבושת בביצפר ש'ך? שנה הבאה :( זייהו סיימתיייי תהינו ותגידו ברוכבה בהבי ברוכה הבאה

Hezi The One

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

-גיל:15 (נו עוד חודש וכאלה) -שם:חזי -גובה:1.73 בערך -אתה מגניב?-לא! אני מאגניב -ימני או שמאלי?-ימני -וניל או שוקולד?-וניל -להקה אהובה?-היהודים -שיר אהוב?-אם כבר-היהודים -אני מיוחדת?-את?:O -יש לך חבר\ה?-כן -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?-מאוהב זו המילה -יש לך חיים כמוני?-המ,ישמצב -אתה קשואח?-ברור וכאלה -אתה מטאליסט?-קשוח ואפלXD -רוקיסט?-בטח -פאקצה?-מכחיש
-כיף לך?-היה לי...עד לפני שעה -משעמם לך?-לא ממש -עצוב לך?-בערך נו -שמייח לך?-חצי -נכון שאתם אוהבים אותי?-מי זה את?:O -אני מאגניבה?-לא יודע:$ -מקום אהוב?-כרגע? האמפי בעזריאלי
-אתמי אתה הכי אוהב בעולם? רורי -מה נשמע?-בסדר:O:O:O:O -כיף איתך?-תלוי למי
-צבע שיער:בלונדיני
-צמחוני?-לא -בשר זה [טעים] רצח?-זה טעים -אתה עושה משהו בל"ג?-כמובן -רוצה קרמבו?-לא איכ -בית ספר [שם]:-בליך -שומע:-אני לא חירש לדעתי -בא לך החוצה?-הרגע הייתי -מחר יש מבחן?-היה היום:( -מה היו השיעורים בהיסטוריה?-המורה אף פעם לא נותן שיעורים
-למה אתה לא עושה שיעורים?-כי ככה -ינשוף?-הדוויג:O -בא לך גלידה?-לא ממש,אכלתי לפני בערך שעה -צבע התיק שלך:-כחולבן -יש תלבושת בביצפר ש'ך?-כן

elezrit

New member
ממ גם חדשה כאן.. ובספק

אם להגיד ברוכה הבאה.. כי אני עדין די אורחת אז: + עוד שאלה משלי: מישהו באמת קורא את זה..?!?!?!? גיל:14 -שם:אור -גובה:כמעט מטר שבעים... -אתה מגניב?ממממ -ימני או שמאלי?ימני -וניל או שוקולד?מעורבב יחד... -להקה אהובה?שייגעצ -שיר אהוב?קשה לי לבחור... יש המון...! (כמעט כל עברי לידר ושייגעצ) -אני מיוחדת?אני שאת אני. -יש לך חבר\ה?נואו
בודדה וגלמודה... -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?חח כמו כולם... -יש לך חיים כמוני?אני מיוחדת.. -אתה קשואח?קשואח בטוח לא... קשוח ממ גם לא... -אתה מטאליסט? מממ קצת.. -רוקיסט?ממ כן -פאקצה?פאקצה? סתם לא.. -כיף לך?מממ אם לא הי ה ליכ כיף 90%היתי מפסיקה לכתוב את זה... (תמיד יש את ה-10%הנותרים..) -משעמם לך?ממ כנ"ל כיף=משעמם... -עצוב לך?גם -שמייח לך?ממ גם.. -נכון שאתם אוהבים אותי?נכון שאת אוהבת את עצמך...? -אני מאגניבה?מממ -מקום אהוב?בית>>חדר>>מיטה שילי... -אתמי אתה הכי אוהב בעולם?ממ אותי -מה נשמע?מה איתך? -כיף איתך?אני חרא של ילדה בכלל לא! -צבע שיער:חום -צמחוני?בכיוון -בשר זה [טעים] רצח?טעים אבל רצח.. -אתה עושה משהו בל"ג?מתכוונת.. -רוצה קרמבו?אולי החורף -בית ספר [שם]:נווה תרצה -שומע:מלידה... -בא לך החוצה?שני ה.. לא אין שם שומדבר מענין.. -מחר יש מבחן?יכול להיות, לא זוכרת... -מה היו השיעורים בהיסטוריה?ממממ מית הי ה שיעור הסטורי ה..? -למה אתה לא עושה שיעורים?למה כן? -ינשוף?דינוזאור -בא לך גלידה?יאמי! -צבע התיק שלך:גווני כחול. -יש תלבושת בביצפר ש'ך?יכול להיות, אני בכל אופן לא שמה אותה..

../images/Emo121.gifתתפלאי

אבל יש אנשים שברגעים מסוימים שמאוד משעמם להם נכנסים לפה וקוראים הכל=]

../images/Emo121.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

תהני פה=] -גיל:
15 -שם:
שי -גובה:
160 נראה לי -אתה מגניב?
לא -ימני או שמאלי?
<בדיעות או בידיים?> יד ימנית ודעה שמאלית
-וניל או שוקולד?
וניל!! -להקה אהובה?
אממ הכי? כרגע בית הבובות <גיליתי אותם לפני כמה ימים והם ממש ממש טובים!> -שיר אהוב?
סינגפו/בית הבובות -אני מיוחדת?
בדברים מסוימים -יש לך חבר\ה?
לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?
בערך -יש לך חיים כמוני?
אני לא יודע אם יש לך בכלל חיים
-אתה קשואח?
אני קשוח-ואפל-מיוסר-חותך-ורידים-ישן-בביתי-קברות -אתה מטאליסט?
אני אוהב ומנסה לנגן מטאלP: -רוקיסט?
יאפ -פאקצה?
כאילו דה!! -כיף לך?
כן -משעמם לך?
ככה ככה -עצוב לך?
לא -שמייח לך?
נחמד לי -נכון שאתם אוהבים אותי?
לא -אני מאגניבה?
לא -מקום אהוב?
ה"אולפן" (חדר עם מלא ציוד הקלטה ונגינה) של אח שלי -אתמי אתה הכי אוהב בעולם?
אמאבא -מה נשמע?
הכל טוב, תודה -כיף איתך?
אולי -צבע שיער:
שחור -צמחוני?
לא -בשר זה [טעים] רצח?
בשר זה יאמי -אתה עושה משהו בל"ג?
כן -רוצה קרמבו?
לא -בית ספר [שם]:
מ.מ. (סיווג ביטחוני גבוה, מצטער) -שומע:
רוק/מטאל/פאנק -בא לך החוצה?
כן כי קצת חם לי פה -מחר יש מבחן?
כרגיל בשבועיים האחרונים.. -מה היו השיעורים בהיסטוריה?
לא יודע אנ'לא מכין -למה אתה לא עושה שיעורים?
כי יש לי דברים יותר טובים לעשות -ינשוף?
תנשמת -בא לך גלידה?
לא -צבע התיק שלך:
שחור -יש תלבושת בביצפר ש'ך?
לא

Maytallll

New member
ברוכבה

גיל: 15 וקצת -שם:מיטל -גובה:1.60 ככה -אתה מגניב? אהה אני מיטל... -ימני או שמאלי?ימיני -וניל או שוקולד?שוקולד
-להקה אהובה?שייגעצ
-שיר אהוב?קשה לי לחשוב.... מאד אהוב -אני מיוחדת? כן אני מיוחדת! -יש לך חבר\ה?לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?כןן מאד -יש לך חיים כמוני? איזה חיים יש'ך
אם מעניינים אז כן -אתה קשואח? רק עם האחים הקטנים.... -פאקצה? בעעעעעע -כיף לך? מאד -משעמם לך?אה קצת קצת -עצוב לך? טיפטיפה כי יש תהופעה של נימרוד היום ואני עונה על השאלון שלך -שמייח לך? טיפטיפונת -נכון שאתם אוהבים אותי?מאדדד מאדדד רק מי את? -אני מאגניבה? את מאד מאגניבה -מקום אהוב? אהמ אהמ הרבה -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? את אורלי חוטה!!! מאדד מאדד -מה נשמע? הכל טוב מה איתך? -כיף איתך? איתי כן ואיתך? -צבע שיער:לא מוגדר -צמחוני? בצורה כלשהי כן -בשר זה [טעים] רצח? כןןן -אתה עושה משהו בל"ג? כן רוצה לבוא ? יהיה כיף -רוצה קרמבו? בעעע -מחר יש מבחן? יכול להיות.... -מה היו השיעורים בהיסטוריה? המורה לא מכניסה אותי לשיעורים שלה -למה אתה לא עושה שיעורים? בהיסטוריה כי לא מכניסים אותי ובשאר לאדעת.. אני פשוט לא עושה -ינשוף?
-בא לך גלידה? גם אם כן אז את תביאי לי
-צבע התיק שלך: שחור -יש תלבושת בביצפר ש'ך?יש רצון שישימו את הסמרטוט אבל רצון זה טוב

h e n y

New member
ברוכה הבאה!!! מקווה שתהני!!!

גיל: 16{עוד חודש} -שם: חן -גובה:1.60 -אתה מגניב?: לא יודעת -ימני או שמאלי?: מאיזה בחינה? חח ימני.. -וניל או שוקולד?: וניל שולט! -להקה אהובה?: שייגעצ -שיר אהוב?: all out of love -אני מיוחדת?: לא יודעת.. -יש לך חבר\ה?: לא... -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?: לא... -יש לך חיים כמוני?: מה החיים שלך? -אתה קשואח?: לא.. -אתה מטאליסט?: מנסה.. -רוקיסט?: כןןן -פאקצה?: ממש לא! -כיף לך?: כן... -משעמם לך?: ככה ככה -עצוב לך?: קצת.. -שמייח לך?: כן -נכון שאתם אוהבים אותי?: חחח לא יודעת -אני מאגניבה?: כן -מקום אהוב?: אוסטרליה -אתמי אתה הכי אוהב בעולם?: את אחיינית שלי, אלה. -מה נשמע?: סיידר מה איתך? -כיף איתך?: אני מקווה -צבע שיער: שחור -צמחוני?: כןןן -בשר זה [טעים] רצח?: איכס..ברור רצח.. -אתה עושה משהו בל"ג?: כן..כולם אצלי -רוצה קרמבו?: לא תודה -בית ספר [שם]: עמ"ל 1 ע"ש מנחם בגין. -שומע:מה זאת אומרת? -בא לך החוצה?: כןןן מאוד -מחר יש מבחן?: לא מחרתיים בגרות בקולנוע -מה היו השיעורים בהיסטוריה?: לא היו היה מתכונת -למה אתה לא עושה שיעורים?: לא היו! -ינשוף?: אה? -בא לך גלידה?: כן -צבע התיק שלך: שחור אדום -יש תלבושת בביצפר ש'ך?: כן אפשר להגיד..

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifנו, טוב../images/Emo6.gif

גלי -גובה:
1.67 בערך.. -אתה מגניב?
אני מאגניבה
-ימני או שמאלי?
ימנית -וניל או שוקולד?
שוקולד -להקה אהובה?
יש רשימה בבלוג -שיר אהוב?
כרגע Westlife / "Written In The Stars" שיר פשוט מדהים! -אני מיוחדת?
אנ'לא מכירה אותך ... את מיוחדת? -יש לך חבר\ה?
בנזוג? לא. -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהי?
בערך..
[מישהו] -יש לך חיים כמוני?
אע? -אתה קשואח?
לפעמים -את מטאליסטית?
מהקשוחות
-רוקיסט?
גם
-פאקצה?
לK..ח0 וחל*לה כK*ל! ! חעחעחע ..
לא, רציני-אנ'לא. -כיף לך?
חרא לי -משעמם לך?
כע -עצוב לך?
כע -שמייח לך?
לא -נכון שאתם אוהבים אותי?|קדימה
-אני מאגניבה?
לגמרי -מקום אהוב?
החדר שלי -אתמי אתה הכי אוהב בעולם?
יש כמה אנשים.. -מה נשמע?
רע -כיף איתך?
במצב שבו אני עכשיו- לא. אבל בד"כ כן
-צבע שיער:
שחורסיני וראסטה בורדו -צמחוני?
לא -בשר זה [טעים] רצח?
זה רצח, זו עובדה.. לפעמים זה טעים..לא כלכך אוהבת -אתה עושה משהו בל"ג?
אולי, עוד לא סגור -רוצה קרמבו?
איכ, לא. -בית ספר [שם]:
ביתזונות -שומע:
כרגע את אמא עושה כלים
-בא לך החוצה?
כע! -מחר יש מבחן?
עוד יומיים
בגרות!! אעאעאעאעאעאעאעאע -מה היו השיעורים בהיסטוריה?
אילנו שיעורים בהסיטוריה אף פעם..אבל צריך ללמוד לבגרות -למה אתה לא עושה שיעורים?
למה שאעשה? -ינשוף?
לא, אבל המורה שלי למתמטיקה כן [באמת!] -בא לך גלידה?
לא -צבע התיק שלך:
שחור עם שמות של להקות -יש תלבושת בביצפר ש'ך?
כע אבל אפ'חד לא לובש אותה.. וכמובן, ברוכה הבאההה..

למעלה