שאלום!

תות15

New member
וולקעם

) -שם: עדי -גובה: 170 וקצת -אתה מגניב? נע -ימני או שמאלי? ימני -וניל או שוקולד? שוקולד -להקה אהובה? מוניקה -שיר אהוב? עזבו..יש יותר מידי..אבל השיר של יוון בארוזזיויזן ממכר -אני מיוחדת? ממ יכוליות -יש לך חבר\ה? לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? פחות או יותר -יש לך חיים כמוני? נעע..אין מצב -אתה קשוח? ברווור -אתה מטאליסט? נופ -רוקיסט? לא -פאקצה? לא -כיף לך? כה -משעמם לך? כה -עצוב לך? לא -שמייח לך? כה -נכון שאתם אוהבים אותי? לא..אני ממש שונא אותך -אני מאגניבה? לא -מקום אהוב? יבנה עיר האורות
-אתמי אתה הכי אוהב בעולם? ברגע זה קשה לי לחשוב על מישו כזה -מה נשמע? הכל פסדר -כיף איתך? ברוך השם -צבע שיער: שחור -צמחוני? לא -בשר זה [טעים] רצח? בשר זה סבבה -אתה עושה משהו בל"ג? עושה משו בטוח..אבל לוידע מה -רוצה קרמבו? נעע -בית ספר [שם]: פרקאוף -שומע: ? -בא לך החוצה? כן למה לא -מחר יש מבחן? לא -מה היו השיעורים בהיסטוריה? שנים לא היו לי שיעורים בהסטוריה -למה אתה לא עושה שיעורים? אין לי -ינשוף? כן..מה איתו? -בא לך גלידה? לא -צבע התיק שלך: כרגע ירוק זית מבחיל..כי גנבו לי ת'תיק ג'אנספורט האהוב שלי בבומבמלה -יש תלבושת בביצפר ש'ך? כן

נמנמ:]

ברוכה הבאה ! -גיל: 15 וחצי. -שם: נטע. -גובה: 1.55 מ' או 1.60 אם גבהתי P: -אתה מגניב? לגמרי. -ימני או שמאלי? ימנית. -וניל או שוקולד? שוקולד. -להקה אהובה? מופע הארנבות של ד"ר קספר
. -שיר אהוב? אין רק אחד. -אני מיוחדת? אממ.. אולי [?] -יש לך חבר\ה? נופ. -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? יאפ. -יש לך חיים כמוני? יש לך חיים ? =/ -אתה קשואח? ברור. -אתה מטאליסט? כמובן. -רוקיסט? גם. -פאקצה? גם. -כיף לך? קצת. -משעמם לך? כה. -עצוב לך? קצת. -שמייח לך? קצת. -נכון שאתם אוהבים אותי? קצת P: -אני מאגניבה? יכול להיות. -מקום אהוב? ת"א. -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? יעזור אם אני אגיד ? -מה נשמע? בסדר, ואיתך ? -כיף איתך? לפעמים. -צבע שיער: חום, קצוות באדום. -צמחוני? כרגע נתתי ביס בנקניקיה P: -בשר זה [טעים] רצח? כה, וזה גם לא טעים במיוחד. -אתה עושה משהו בל"ג? מדורה עם חברים בחוף. -רוצה קרמבו? לא תודה :] -בית ספר [שם]: מקיף ו'. -שומע: Led Zeppelin - The Lemon Song -בא לך החוצה? תלוי איפה. -מחר יש מבחן? נופ. -מה היו השיעורים בהיסטוריה? אין לנו שיעורים בהיסטוריה P: -למה אתה לא עושה שיעורים? כי ככה :] -ינשוף? גלידה. -בא לך גלידה? אהההה אני קוסמת
וכה בא לי :] -צבע התיק שלך: אדום. -יש תלבושת בביצפר ש'ך? חולצת בצפר.

רותמיתXD

New member
שאלום אישה!

וואי. שיט המון זמן לא הייתי. אמ.. הילך ולכל החדשים! אני רותם ואני בת 14 עודמאט... בלה בלה [email protected] מסנג'ר. איטס פלג'ר טו מיט יו.

רותמיתXD

New member
הארנבים עדיין תקועים לי בראש.

-גיל:14 -שם:רותם -גובה:מטר שישים בעך -אתה מגניב? סוכריות מהקיוסק? כן. -ימני או שמאלי? ימנית -וניל או שוקולד? שוקולד -להקה אהובה? שייגעצ -שיר אהוב? אי -אני מיוחדת? את? או אני? את לוידעת. אני אינלי שמץ. אני שונה ^^ -יש לך חבר\ה? לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? אולי. -יש לך חיים כמוני? כמוך? מאיפה לי? ישלך חיים מעניינים? -אתה קשואח? אני ראיתי את אבאשלי מילד עיזה עם יד בתחת. אני סופרקשוחאה -אתה מטאליסט? לאנראה לי -רוקיסט?קצת -פאקצה?ליק דע -כיף לך? לא! -משעמם לך? לא! -עצוב לך? כן! -שמייח לך? כן! -נכון שאתם אוהבים אותי?כן! -אני מאגניבה?כן! -מקום אהוב?כן! אה... רגע. תורכיה חופשה ותלאביב.ים. -אתמי אתה הכי אוהב בעולם?לוידעת. -מה נשמע?משה מקנא. -כיף איתך? יש האומרים. -צבע שיער: שטני [תרתי נכתב] -צמחוני? לא -בשר זה [טעים] רצח? רק טעים -אתה עושה משהו בל"ג? מדורה. -רוצה קרמבו? כן -בית ספר [שם]: [שיט]ים -שומע:כבר אמרתי. משה מקנא. -בא לך החוצה? כן. ים. בריכה. -מחר יש מבחן?ישלי תיקון מבחן. -מה היו השיעורים בהיסטוריה? לוידעת הברזתי. מ3 שעות היום^^ אבוי. -למה אתה לא עושה שיעורים?כי אנלא יודעת מהם. ואינלי כח ואני תמיד מספיקה להעתיק. לא מספיק? -ינשוף?חתול. -בא לך גלידה? לא. כן. אאוץ' -צבע התיק שלך:יש שחור. יש כחול. יש כתום חום. -יש תלבושת בביצפר ש'ך?כן אבל לא אחידה. כמה התחכמויות בשאלון אחד. נו. בדרךכלל אני יותר סימפטית. לא?

יאללה בלאגן

-גיל:כמעט 17 -שם:מלי -גובה:164 סנטימטר -אתה מגניב? לא אני מגניבה -ימני או שמאלידעות או ביד? -וניל או שוקולד?שוקולד -להקה אהובה?שייגעצ היהודים ועוד המון. -שיר אהוב?יש המון. -אני מיוחדת?לא מכירה אותך. -יש לך חבר\ה?יש לי המון חברים -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?לא -יש לך חיים כמוני?לא -אתה קשואח?לא -אתה מטאליסט?לפי מבחן הפוזה כן -רוקיסט?לא לפי מבחן הפוזה -פאקצה?כן כן כן (לפי עמית...חחחח) -כיף לך?לא -משעמם לך?מאד -עצוב לך?גם -שמייח לך?ככה -נכון שאתם אוהבים אותי?ברור אני בנאדם מאד אוהב חוץ ממי שאני שונאת -אני מאגניבה?אולי -מקום אהוב?הים -אתמי אתה הכי אוהב בעולם?את עצמי -מה נשמע?יהיה טופ -כיף איתך?אני מקווה -צבע שיער:אדום -צמחוני?לא -בשר זה [טעים] רצח?עוף זה טעים אבל גם רצח. -אתה עושה משהו בל"ג?ברור -רוצה קרמבו?מוקה יש? -בית ספר [שם]:אורט ע"ש משה שרת -שומע:חרשת -בא לך החוצה?לא -מחר יש מבחן?לא -מה היו השיעורים בהיסטוריה?מאיפה לי? -למה אתה לא עושה שיעורים?למה כן? -ינשוף?תמיד -בא לך גלידה?כה -צבע התיק שלך:יש כמה -יש תלבושת בביצפר ש'ך?כה

למעלה