ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif
-גיל: 16 -שם: נטע -גובה: 162 נראהלי -אתה מגניב? ברור -ימני או שמאלי? ימני -וניל או שוקולד? שוקולד -להקה אהובה? שייגעצ, אינפקציה, Green Day -שיר אהוב? בורח של נמרוד והבודדים :] -אני מיוחדת? אולי.. -יש לך חבר\ה? יש משהו
-את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? אפשרלהגיד. -יש לך חיים כמוני? תלוי איזה חיים יש לך -אתה קשואח?
-אתה מטאליסט? לא -רוקיסט? לא -פאקצה? לא -כיף לך? בד"כ כן -משעמם לך? לא, יש לי בגרות מחר :[ -עצוב לך? קצת -שמייח לך? כרגע לא -נכון שאתם אוהבים אותי? ברור -אני מאגניבה? בתור מה את שואלת אותי? -מקום אהוב? אתם לא רוצים לדעת -את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא [?] אנערף. -מה נשמע? מממ שורדת, אבל לא משהו בכללי -כיף איתך? כן -צבע שיער: צבעתי לשחור סיני -צמחוני? לא -בשר זה
טעים רצח? כן -אתה עושה משהו בל"ג? כנראה שלא -רוצה קרמבו? לא -בית ספר [שם]: גיהינום סיטי -שומע: גלגל"צ.. איזה שיר של אול סיינטס -בא לך החוצה? כן.. לסיגריה
-מחר יש מבחן? בגרות .. באומנות -מה היו השיעורים בהיסטוריה? אין שיעורים, אבל קיבלתי במתכונת 96
-למה אתה לא עושה שיעורים? אין שיעורים
-ינשוף? ירוק, הא לא זה תוכי -בא לך גלידה? לא -צבע התיק שלך: כחול כהה -יש תלבושת בביצפר שלך? לא היה כייף תהני כאן