שאלום!

בצה17

New member
אהמ את באמת יושבת וקוראת...

את כל התשובות???:-* אין לי כוח עכשיו לענות, שיהיה לי כוח אני אשרשר לך פה תשובות חיח אז בנתיים נסתפק ב-ברוכה הבאה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

-גיל: 16 -שם: טובי -גובה: ממ... 1.65 בערך.. מזמן לא מדדתי -אתה מגניב? אני? מאאגניבההה
-ימני או שמאלי? ימנית -וניל או שוקולד? וניל :) -להקה אהובה? שייגעצ, גרין דיי, ועוד.. -שיר אהוב? ממ יש מלא -אני מיוחדת? לא סתם מיוחדת.. -יש לך חבר\ה? לא.. -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?
-יש לך חיים כמוני? לא... -אתה קשואח? מנסה -אתה מטאליסט? לא ממש -רוקיסט? כן :) -פאקצה? פאקצה?!
|מקיא| -כיף לך? לא -משעמם לך? כן -עצוב לך? בזמן האחרון, כן... -שמייח לך? עיניי שאלה אחת למעלה -נכון שאתם אוהבים אותי? ממ...מי את? חח.. -אני מאגניבה? אם את אומרת... -מקום אהוב? המיטה שלי -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? את אחי הקטן -מה נשמע?
-כיף איתך? לא נראה לי -צבע שיער: ממ..חום שטני כזה -צמחוני? לא -בשר זה [טעים] רצח? תלוי איזה בשר -אתה עושה משהו בל"ג? לא יודעת עדיין -רוצה קרמבו? לא -בית ספר [שם]: לא כדאי לכם לדעת -שומע: כרגע? בית הבובות -בא לך החוצה? לא -מחר יש מבחן? לא:) -מה היו השיעורים בהיסטוריה? חחחח מאיפה לי -למה אתה לא עושה שיעורים? למי יש כוח -ינשוף?
-בא לך גלידה? כןןן -צבע התיק שלך: ממממ כחול כזה -יש תלבושת בביצפר ש'ך? לא

jack 1

New member
ברוכה הבאה

שם יפה גילי. -גיל:גדול -שם:שלומי -גובה:ממוצע -אתה מגניב?כמובן -ימני או שמאלי?ימיני -וניל או שוקולד?וניל -להקה אהובה?היהודים ואוונסנס -שיר אהוב?אם כבר. -אני מיוחדת?לא,אני מיוחד -יש לך חבר\ה?לא. -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?ממ נראה לי -יש לך חיים כמוני?לא -אתה קשואח?בארור -אתה מטאליסט?לא -רוקיסט?בארור -פאקצה?איכס -כיף לך?מוי כיף? -משעמם לך?כן -עצוב לך?לא מי יודע מה -שמייח לך?לא מי יודע מה -נכון שאתם אוהבים אותי?מי זה אתם? -אני מאגניבה?ממ לא יודע,אולי -מקום אהוב?עזריאלי -אתמי אתה הכי אוהב בעולם?הממ אני לא אענה על זה... -מה נשמע?בסדר -כיף איתך?מוי כיף? -צבע שיער:חום שטני עם גוונים
-צמחוני?לא -בשר זה [טעים] רצח?בשר זה טעים -אתה עושה משהו בל"ג?מה זה ? -רוצה קרמבו?לא -בית ספר [שם]:מה זה בית ספר? -שומע:לא,אני חרש -בא לך החוצה?לא -מחר יש מבחן?לא -מה היו השיעורים בהיסטוריה?אני לא לומד
. -למה אתה לא עושה שיעורים?כי אני לא לומד? -ינשוף?ברור,פיגדוויג'ן המגניב שלי
. -בא לך גלידה?כן -צבע התיק שלך:אין לי תיק -יש תלבושת בביצפר ש'ך?לא,כי אין לי בית ספר פעם אהבתי שאלונים,היום כבר לא.

Hezi The One

New member
חע אני יודע את גילך ואני אגלה אותו

סתם נו,חע איך אני אוהב תמייד שבגיל אתה כותב "גדול" :$

Sheygets16

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

-גיל: 16 -שם: נטע -גובה: 162 נראהלי -אתה מגניב? ברור -ימני או שמאלי? ימני -וניל או שוקולד? שוקולד -להקה אהובה? שייגעצ, אינפקציה, Green Day -שיר אהוב? בורח של נמרוד והבודדים :] -אני מיוחדת? אולי.. -יש לך חבר\ה? יש משהו
-את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? אפשרלהגיד. -יש לך חיים כמוני? תלוי איזה חיים יש לך -אתה קשואח?
-אתה מטאליסט? לא -רוקיסט? לא -פאקצה? לא -כיף לך? בד"כ כן -משעמם לך? לא, יש לי בגרות מחר :[ -עצוב לך? קצת -שמייח לך? כרגע לא -נכון שאתם אוהבים אותי? ברור -אני מאגניבה? בתור מה את שואלת אותי? -מקום אהוב? אתם לא רוצים לדעת -את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא [?] אנערף. -מה נשמע? מממ שורדת, אבל לא משהו בכללי -כיף איתך? כן -צבע שיער: צבעתי לשחור סיני -צמחוני? לא -בשר זה טעים רצח? כן -אתה עושה משהו בל"ג? כנראה שלא -רוצה קרמבו? לא -בית ספר [שם]: גיהינום סיטי -שומע: גלגל"צ.. איזה שיר של אול סיינטס -בא לך החוצה? כן.. לסיגריה
-מחר יש מבחן? בגרות .. באומנות -מה היו השיעורים בהיסטוריה? אין שיעורים, אבל קיבלתי במתכונת 96
-למה אתה לא עושה שיעורים? אין שיעורים
-ינשוף? ירוק, הא לא זה תוכי -בא לך גלידה? לא -צבע התיק שלך: כחול כהה -יש תלבושת בביצפר שלך? לא היה כייף תהני כאן

laila22

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

-אתה מגניב? לא -ימני או שמאלי? ימנית -וניל או שוקולד? שוקולד! -להקה אהובה? שייגעצ, גרין דיי -שיר אהוב? יש הרבה -אני מיוחדת? הממ אני עוד לא מכירה אותך חח.. אבל את נשמעת די מיוחדת :) -יש לך חבר\ה? לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? כן
-יש לך חיים כמוני? הממ.. -אתה קשואח? לא -אתה מטאליסט? לא -רוקיסט? לא -פאקצה? לא -כיף לך? לא בדיוק.. -משעמם לך? לא, אני די בלחץ זמן כרגע בעצם
-עצוב לך? כן -שמייח לך? לא -נכון שאתם אוהבים אותי? כן! -אני מאגניבה? מאוד -מקום אהוב? החדר שלי -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? את החתולה שלי
-מה נשמע? לא משהו
-כיף איתך? לפעמים -צבע שיער: חום -צמחוני? ניסיתי עכשיו לאיזה שבוע, לא הלך
-בשר זה [טעים] רצח? כן -אתה עושה משהו בל"ג? כן -רוצה קרמבו? כן! -בית ספר [שם]: עירוני ד' -שומע: שייגעצ- דווקא כשרצית -בא לך החוצה? כן -מחר יש מבחן? כן
-מה היו השיעורים בהיסטוריה? לא זוכרת.. לקרוא משו לענות על שאלות נראה לי -למה אתה לא עושה שיעורים? כי אף פעם אין לי כוח.. -ינשוף? כן למה לא.. -בא לך גלידה? לא במיוחד -צבע התיק שלך: סגול -יש תלבושת בביצפר ש'ך? לא מעניין אם באמת מישהו קורא את זה

dsol

New member
ברוכה הבאה 6

-גיל: 17 -שם: דודי -גובה: 180 -אתה מגניב? לפעמים -ימני או שמאלי? ימני -וניל או שוקולד? שוקולד -להקה אהובה? שייגעצ/סינרגיה/סטנגה/דילמה/אינפקציה -שיר אהוב? הרגע זה ---> סוף העולם-אביב גפן -אני מיוחדת? לא יודע -יש לך חבר\ה? לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? כן -יש לך חיים כמוני? יכול להיות -אתה קשואח? קשוח ?! לא נראה לי -אתה מטאליסט? לא אבל אוהב מטאל -רוקיסט? חולה רוק אבל לא יודע אם רוקיסט -פאקצה? בעעע לא ! -כיף לך? ממש לא ! -משעמם לך? לא -עצוב לך? כן ! -שמייח לך? לא ! -נכון שאתם אוהבים אותי? אולי נכיר קודם ? -אני מאגניבה? אולי -מקום אהוב? חדר שלי -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה שלי -מה נשמע? יהיה טוב -כיף איתך? תלוי באיזה מצב רוח אני -צבע שיער: שחור -צמחוני? לא -בשר זה [טעים] רצח? לא -אתה עושה משהו בל"ג? מדורה -רוצה קרמבו? כן ! אבל רק את הוואפל שלו אני לא אוהב את הקפצת הזו -בית ספר [שם]: הולץ -שומע: כן -בא לך החוצה? מאוד -מחר יש מבחן? לא , אבל ביום שני מתכונת -מה היו השיעורים בהיסטוריה? לסכם איזו ועידה משעממת -למה אתה לא עושה שיעורים? כי אין לי כח וגם ככה המורים לא בודקים -ינשוף? האי פוטר ?! בעעע ! -בא לך גלידה? לא -צבע התיק שלך: כחול כזה אבל כולו מלא כתובת -יש תלבושת בביצפר ש'ך? כן.... מדים

•No¥a•

New member
נאמ. ברוכה הבאה ^^

-גיל: 13 -שם: נויה -גובה: 1.50+ -אתה מגניב? אני מאאאגניבה.. שאלו אפילו את רותם :p -ימני או שמאלי? ימינית -וניל או שוקולד? שוקולד -להקה אהובה? יש הרבה
-שיר אהוב? כרגע ממ.. sonata arctica - the cage -אני מיוחדת? אולי -יש לך חבר\ה? לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? לא בדיוק -יש לך חיים כמוני? לא -אתה קשואח? מאודדד
-אתה מטאליסט? יההה /m\ -רוקיסט? לא.. מטאליסטים רולֵז -פאקצה? יש מצבים שאני מתנהגת כמו אחת
-כיף לך? כרגע? כן -משעמם לך? לא -עצוב לך? לא -שמייח לך? כןן!!! D: -נכון שאתם אוהבים אותי? אנ'לא מכירה אותך, ככה שאני אל יודעת להגיד -אני מאגניבה? כנ"ל -מקום אהוב? ממ.. -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? יש כמה אנשים ..
-מה נשמע? הכל טוב, ואיתך? -כיף איתך? רק מתי שאני מסטולה
-צבע שיער: חום שחור -צמחוני? לא..
-בשר זה [טעים] רצח? טעים !!! יאמיי -אתה עושה משהו בל"ג? עדין לא ידוע :X -רוצה קרמבו? לא -בית ספר [שם]: אופק -שומע: ממ.. אין לי מושג איזה שיר זה :X -בא לך החוצה? לא -מחר יש מבחן? מחרותיים -מה היו השיעורים בהיסטוריה? לא היו :p -למה אתה לא עושה שיעורים? כי לא קיבלנו :p -ינשוף? גאיי -בא לך גלידה? כן -צבע התיק שלך: תכלת -יש תלבושת בביצפר ש'ך? לא

ברוכה הבאה.

-גיל: לא ידוע! חסוי! אף אחד לא ידע! חוץ מהאנשים שאני מכירה. -שם:דניאלש -גובה:1.73 -אתה מגניב? לא -ימני או שמאלי? שמאלנית -וניל או שוקולד?שוקולד -להקה אהובה?נירוונה, לד זפלין. -שיר אהוב? יש המון. -אני מיוחדת? לא מכירה אותך. -יש לך חבר\ה? כרגע לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו? לא -יש לך חיים כמוני? לא מכירה את החיים שלך -אתה קשואח?לא -אתה מטאליסט? לא -רוקיסט?לא -פאקצה?כן -כיף לך? כן -משעמם לך?לא -עצוב לך?לא -שמייח לך?כן -נכון שאתם אוהבים אותי? לא יודעת. -אני מאגניבה? לא יודעת -מקום אהוב? ים. -אתמי אתה הכי אוהב בעולם? חברים שלי ומשפחה. -מה נשמע?הכל טוב -כיף איתך? לא -צבע שיער: חום -צמחוני? הייתי לפני חודשיים למשך שנה וחצי ככה. -בשר זה [טעים] רצח? כרגע טעים לי לאכול בשר
-אתה עושה משהו בל"ג? לא חשבתי על זה. -רוצה קרמבו? שונאת קרמבו -בית ספר [שם]: אורט אבין -שומע: חרש -בא לך החוצה? לא -מחר יש מבחן? וואלה לא. -מה היו השיעורים בהיסטוריה? אין שיעורים בהיסטוריה חעחעחעחע -למה אתה לא עושה שיעורים? כי אין לי זין לזה. -ינשוף? כן -בא לך גלידה? כן -צבע התיק שלך: כחול, או סגול, כי יש לי 2 תיקי בצפר. -יש תלבושת בביצפר ש'ך? כמובן, לא הולכים ערומים, אבל אחידה. לא, אין.

dsol

New member
היא לא פאקצה אל תאמיני לה

זה לא יפםה לשקר ככה לאנשים XDDD

לייק שקרנית

סוווו את לייק שקרנית כאילו מי שפקאצה פה זו לייק אני סו סו לייק מפגרת את לייק כאילו דה קשוחה מפחידה עם ניטים כאלה לייק סוווווו מפגרת אה ו.. י!2ל Cזה כ!0!ןןןןן אני מתה כXיל!! דXXX

חחחחחחחח

חבל שדניאל כל פעם שרואה אותו קוראת לו פאג(גמני
) דניאל ספרי לה על עלילותיך עם יובל...

אין מה לספר

זאת אני, אבל מכינוי של ידיד שלי. אין מה לספר. פשוט.. הוא אידיוט וקוף. ודבר אחד בטוח. הוא ממש לא כוסון הוא מכוער. הוא דומה לנחש, או משהו. לא יודעת מה. את כולם בלהקה אני אוהבת חוץ מיובל הוא כזה איכס.

keeeren

New member
עונה...../images/Emo13.gif

-גיל:16 -שם:קרן -גובה:1.60 (?) -אתה מגניב?לא אני מאגניבה... -ימני או שמאלי?ימני -וניל או שוקולד?שוקולד -להקה אהובה?כרגע שייגעצ -שיר אהוב?וואי לא יודעת יש יותר מדי.. בתי קפה של עברי לידר רץ לי כרגע בראש... -אני מיוחדת?לא ממש=\ -יש לך חבר\ה?לא -את\ה דלוק\ה על מישהו או מישהו?כן -יש לך חיים כמוני?לא.. -אתה קשואח?מאודדדד... לא=) -אתה מטאליסט? לא -רוקיסט?לא -פאקצה?לא -כיף לך?מאוד.. -משעמם לך?כן -עצוב לך?קצת -שמייח לך?גם -נכון שאתם אוהבים אותי?כן -אני מאגניבה?כן -מקום אהוב?ים -אתמי אתה הכי אוהב בעולם?את אמא שלי... חחח.. -מה נשמע?טוב -כיף איתך?כן -צבע שיער:חום כהה -צמחוני?כן -בשר זה [טעים] רצח?בשר זה רצח -אתה עושה משהו בל"ג?כן.. אבל לא מדורה=\ -רוצה קרמבו?מאוד -בית ספר [שם]:רמות -שומע: כרגע עברי לידר- גשם אחרון -בא לך החוצה?כן.. -מחר יש מבחן?לא -מה היו השיעורים בהיסטוריה?לא היו לשם שינוי -למה אתה לא עושה שיעורים?לא בא לי.. -ינשוף?מה? -בא לך גלידה?כן -צבע התיק שלך:שחור -יש תלבושת בביצפר ש'ך?כן אבל אני מופרעת אני לא שמה אותה.. חחח...

למעלה