שאלוןןןן..כנסוו זה יפהה=]

המשך ../images/Emo122.gif

יש לך חשבון פלאפון גבוה? מאוד [180]
למה? אני לא יודעת
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמאס
אתה עושה גבות? עשיתי פעם אחת
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אה? לא הבנתי ממש.. אבל בחיים לא הורדתי שיערות ברגליים
אתה מרגיש יפה? כן למה לא למה? כי אני יפה
מה למה? *מגלגלת עניים*
אתה ביישן או פתוח? ביישן
מה הצבע האהוב עליך? ורוד, אדום, כחול, סגול.. הכל
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות פחות ביישנית
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אמ.. לאדעת
אתה מאושר? רוב הזמן
היית פעם מאוהב? כן
כיף? אמ.. כן [?]
שיחקת פעם בסימס 2? אעאעאעה מכורה D:
מה אתה חושב על העם הבריטי? חתיכים
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל
למה? כי אני אוהבת אוכל
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: כשקניתי מלא דברים וכשדיברתי עם מישהו P: מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לפעמים
חיים שלאחר המוות? לאדעת גלגול נשמות? למה? O.ס פיות? לא ><" יאי הרגתי פיה.. -_-" חח סתם אני פשוט לא אוהבת פיות משום מה מלאכים? ממ.. אולי ערפדים? כן D: אבל הם מפחידים אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לאדעת אהבה בשלט רחוק? נמנמ כן *לא היה לי כוח לשים לקטע האחרון סמיילים
[המאומץ שלי D:]* אין לי כוח להעלות תמונה.. תהרגו אותי -.-

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifbaby, i don't know what to say

it's like that everyday... שאלות כלליות: שם: אור גיל: 17 ושליש תמונה שלי: יומולדת: 7.4.90 גובה: 165 בערך צבע שיער: שטני כזה בקרוב יהיו בו שחור D: צבע עיניים: חום דברים אהובים: מוזיקה, אקרובטיקה ובאסטד
להקה: באסטד מקפליי וסוד, כל השאר זה כבר בצד D: זמר/ת: ג'יימס D: שחקן/ית: .אין אוכל: כן, תודה. והרבה!!!!!!!!!!!!!!!!11 בגד: .היינס סתם חפץ בחדר: מזגן DDD: דיסק: של באסטד
(בדיוק שומעת
) סרט: טיטאניק
בנאדם: אני D: חדר בבית: שלי D: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו? שמעת מוזיקה: עכשיו! נפגשת עם חברים: ביום שבת נראה לי הסרט האחרון שראית: לא זוכרת
הריח האחרון שהרחת: נמ. לא יודעת הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה הספר האחרון שקראת: חע!!! המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: נמ.
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ערן תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? המסך??? DDD: תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר, שולחן. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? של באסטד
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אבא ואבא חחחחחח קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? חחחחחחחחחחחחחחחחח עלק ספר מה אתה לובש כרגע? גופייה ומכנס
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח או משהו אם לא יהיה לי משו יותר טוב לעשות. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אילנה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: דנה שם של קרוב משפחה אהוב: אין כזה דבר.
השם של חבר-אינטרנט אחד: לירן השם של המורה השנוא/ה עליך: דורון
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: נמ. לא יודעת חחח השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין.
היה דג שקראו לו ג'יימסQ!!! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מאסט קפה אתה שותה: הפוך עם קצף טוב כזה ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא ממש משחקת אבל אם כן אז סימס! יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: יאפ מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: נמ. את הדיסק של באסטד!!!!!!!!!!!!1111 כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? גל, עומר וערן עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? fake של באסטד איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר, שיחות ופורום מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי מילקי ואעעעעעעעעעעעע נהגת? יא התנשקת? יא טסת לחו"ל? יא ביזבזת את כל הכסף שלך? חחח כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? וואיי מלאאאא נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנקD: מזה קופה חחחחחחחחח המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובבDD: כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה חח שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה
ישראל או מקום אחר: מקום אחר חח רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3 אמ פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? רושי, brown eyed girl חעחע יש לך חבר/ה? לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אקרובטיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה? לפעמים למה? SMSים וכאלה חח מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? חחח SMSים כלכך אתה עושה גבות? יא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? יא אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה
אתה ביישן או פתוח? תלוי איפה מה הצבע האהוב עליך? אין אחד כזה מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הרבה אתה מאושר? פחות או יותר היית פעם מאוהב? כן כיף? מאוד שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? סקסיייייייייי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? נמ.להתגייס זה יופי מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודעת חח ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל פחות או יותר למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: האקס מאמין ב- אלוהים? ככה רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא יודעת גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? כן חופר.

einav0sh

New member
עונהההה ../images/Emo98.gif

שם: עינב :] גיל: 14.2 חח זה גם משו ה-2 חודשים =] תמונה שלי: אין לי במחשב הזה... יומולדת: 19.6.93 גובה: 1.52 צבע שיער: חום לא כהה אבל גם לא בהיר
צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: מוזיקה, חברים, לירקוד, משפחה, טיולים. הקה: McFly ברורר וגם queen וגם הביטלס
זמר/ת: דני ג'ונסס
שחקן/ית: זאק אפרוןןן
ולינדסי לוהאן. אוכל: שניצלייםם של אמא
בגד: ג'ינס =] סתם חפץ בחדר: מיטה דיסק: Queen, McFly, take that
סרט: היירספרי, אני והמזל שלי, חרשתי גם על גרייז חחח בנאדם: ... חדר בבית: שלי XD מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 20 דקות בפלאפון :p שמעת מוזיקה: עכשיו אני שומעת מוזיקה נפגשת עם חברים: ממ...לפני 5 שעות חח הסרט האחרון שראית: היירספרי הריח האחרון שהרחת: של אייס קפה :] הרעש האחרון ששמעת: של הטלויזיה חח הספר האחרון שקראת: אני עדיין קוראת "כמו דקירת סכין" ספר שאמרו לנו נקרוא מהבפר (לא מומלץ בכלל!!) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה השעה
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דאגיייי
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב חח תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? במדפסת ובשולחן קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הקופה של הסידק של queen קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה שעשיתי הייתה להילה והשיחה ואופיר התקשרה אלי אחרונה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אלגברה
מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וגופיה :] מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשמוע שירים ולהתכתב ולהמשיך לקרוא ולכתוב בפורום חח :p name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: הילה ואופיר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין ... השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: דנה... שם של קרוב משפחה אהוב: מור ודביר :p השם של חבר-אינטרנט אחד: אחת מהחברות גל. השם של המורה השנוא/ה עליך: אני לא ממש שונאת אותם הם סתם מעצבנות!! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אני לא מרחמת כרגע על אפחד... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה... קפה אתה שותה: אייס קפה... ואיזה תה: לא שותה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת בזמן האחרון במשחקי מחשב... יומן יש לך לבצפר (אם יש): של קייטי
מחשב יש לך: אין לי מושגג מצלמה יש לך: canon - A550 פלאפון יש לך: Samsung S410i סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: עגילים בצבע שחור דומות למה שרציתיי מלאא זמן
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עכשיו..עם אפאחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפאחד מה אתה שומע? broccoli- mcfly
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? התוכנה של המוזיקה המסנגר ויוטיוב =P מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי בטלפון עם אופיר =P נהגת? לא התנשקת? לא :[ טסת לחו"ל? כה (מאושרת מזהה
) ביזבזת את כל הכסף שלך? לא נישאר לי עוד חח עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חוג ריקוד אבל לא טבעתי בזיעה XD נשארת ער לילה שלם? לא
כימעט אבל נירדמתי בסוף... עבדת במשהו והרווחת כסף? עדיין לא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן :] קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ וחורף :p שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקוםם אחרר (הילהה אני איתךך חחח) כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובבב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט יאמיי
אבל לפעמים זה ולפעמים זה אני אוהבת את שתיהםם מאודד שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליההה ברורר!! ישראל או מקום אחר: לונדוןן רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3 ? אמפייי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא ממש אבלל אופיר קוראת לי עינבושקהה חחחח יש לך חבר/ה? לא :( מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע שירים להיפגש עם חברות לרקוד :] יש לך חשבון פלאפון גבוה? יחסית לחברות לא ניראה לי אני לא נמוך ולא גבוהה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות (מעצבןן אותי לכתובב שעות !) אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא ממש למה? ככההה אתה ביישן או פתוח? זה משתנה זה תלוי למי :] מה הצבע האהוב עליך?אדום, שחור וחום. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני לא אהיה ביישנית לכאלה שאני לא מכירה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אני יודעת שאני רוצה לשנות משו אבל אני לא יודעת מה חחחחח אתה מאושר? לפעמים כן ולפעמים לא היית פעם מאוהב? כן כיף? אם לא מחזירים אהבה לא ממש שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? עם הכי חמוד שאני מכירה, סגידההה
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין דעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שהביאו לי כלבה
מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

אמא של כולכן אישה טובת לב ><

אמא של כולכן בנאדם אדיב ונדיב XDD עבדתי שעה שורה שורה על כל הסמיילים המטומטמים האלה, ופתאום.. פוף, נתקע האקספלורר, נמחק הכל. קיבינימיני. >< טוב.. נחלק לשני חלקים.. כיי.. זה ארוך XDD
שאלות כללי:
שם : אורצ'.
תמונה שלי:חברה שלי בדיוק הזכירה לי כמה הייתי מטומטמת פעם. [נ.ב – חברה שלי פירסמה את זה וכתבה את השורה למטה, אני פשוט מטומטמת שלא הרבצתי לה. ><] ואני ממש – מ-מ-ש לא נרראית ככה. -_-http://www.kick.co.il/online/news/1249.html
יומולדת: 30.08.91
גובה: 1.67
צבע שיער: נממ.. זה משתנה בקרוב אז זה לא רלוונטי. ><
צבע עיניים: חום כהה.
דברים אהובים: דאגי, באס, אוסלטאר, נסטי, בורקס, בנים, אנגלית, כסף. ><
להקה: מקפליי ו.. אני לא אתחיל אפילו. >< [זה שלושה עמודי פוליו גדולים, משני הצדדים!]
זמר/ת: אברי לאבין?.. אני לא ממש שומעת 'זמרות'.
שחקן/ית: לא מעריצה.
אוכל: מי זה, לא מכירה אותו. >>
בגד: כל מה שבנים לובשים.
סתם חפץ בחדר: האקוסטית השחורה שלי. :)
דיסק: מלא.
סרט: כל השרקים, רקוויאם לחלום, 13.
בנאדם: בוא לים, בוא לים, לים בוא. ><
חדר בבית: שלי.
מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: כרגע.
שמעת מוזיקה: כרגע [30STM – fallen]
נפגשת עם חברים: בצהריים.
הסרט האחרון שראית: עם הזה שבונה תיבה, ,ד'ה פלאד, ד'ה פלאד איס קאמינג. ><' – סרט ענק. ><
הריח האחרון שהרחת: חבר שלי תקע היום יוגב.
הרעש האחרון ששמעת: ג'ארד לטו צורח.
הספר האחרון שקראת: אמא שלך קוראת ספרים. ><
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: 'מעניין איך אני נראית בלי גבות.'
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: קלי. [זה מה יצא, שקט. ><]
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בעתיד. ><
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בירך ימין ובירך שמאל. [תתפלאו].
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? יוצאת – אביטל. נכנסת – יניב.
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אמא. שלך. קוראת. ספרים. ><
מה אתה לובש כרגע? חום ואהבה. ><
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לחגוג יומולדת 47.
NAME IT
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין.
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ****.
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מורן.
שם של קרוב משפחה אהוב: תומר. [דוד]
השם של חבר-אינטרנט אחד: מיקי.
השם של המורה השנוא/ה עליך: שרית שפירא. ><
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: שרית שפירא. ><
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): חתולה – כתם. כלבה - *צונזר עקב פאדיחות.
איזה..
מסטיק אתה בד"כ לועס: מה שיש לחברה שלי בתיק. XD
קפה אתה שותה: אמא שלך שותה קפה. ><
ואיזה תה: נסטי אפרסק נחשב?
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס.
יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין.
מחשב יש לך: סלח לי?
מצלמה יש לך: אחת שרק ילדים שקוראים להם אור גרנט יכולים לראות. ><
פלאפון יש לך: זמני ומעפן. לפחות יש צלצולי אמ פי. ><
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אמ פי ורוד פוקסיה זוהר. ><
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? קיה.
עם מי אתה מדבר בטלפון? חברה שלי, אור. [כן, עוד אחת]. ><
מה אתה שומע? עברית שיר Yellowcard – Only one.
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אין לי חלונות, יש לי טאבים באקספלורר החדש, קבל זין! ><
מה עשית לפני שענית על השאלון? חייתי.
נהגת? כן, אבל זה סיפור.. אחר. ><
התנשקת? ממממ כן. ><
טסת לחו"ל? נופ.
ביזבזת את כל הכסף שלך? קורה.
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? בלט. ניחאצ'ויבלאט. ><
נשארת ער לילה שלם? לילות שלמים, אם כבר.
עבדת במשהו והרווחת כסף? אני מוציאה איזו כלבה ומקבלת על זה כל יום 40 שקל –כל שבת 50, כבר איזה 4 שנים. עזבו שזו הכלבה של סבא שלי XD הוא החליט שבא לו להביא לי, הוא חושב שככה עולה אוטובוס חזרה הבייתה XD ואני גרה במרחק של חמש דקות הליכה.

המשך >>

או/או
יס או הוט? הוט.
מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי יקו.
קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו.
שחור או לבן? שחור.
מחשב או טלויזיה? מחשב.
ספה או כורסה? ספה. יותר מקום לקיים יחסים. >.<
ארנק או קופה? קופה.
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? -כל- מקום אחר. ><
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב.
כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם.
בשר או חלב? בלב. O.O
סלט או פסטה? סלסטה. O.O
שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל.
אמריקה או אנגליה? אמא שלך תענה על כזה דבר. ><
ישראל או מקום אחר: בייג'ין יותר טובה מהחור הזה.
רוק או פופ? רוק.
פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים.
דיסקמן או אמ פי שלוש? אמ פי.
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב.
סתם שאלות.
יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יותר מידי.
יש לך חבר/ה? קוראים לה קלי, אני מתכננת לה להציע כבר בערך שבוע. אממ.. קלי.. רוצה להיות בת הזוג שלי עד העולם הבא? >.<
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מוזיקה.
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא.
למה? אני לא לכבוד שלי להתקשר, מתקשרים אליי כי אני כ''כ חשובה. ><
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות.
אתה עושה גבות? כן.
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? במצח.
אתה מרגיש יפה? לא.
למה? כי אני לא.
אתה ביישן או פתוח? פתוחה, אחו-דרבוקה פתוחה. ><
מה הצבע האהוב עליך? שחור. או אפור. או טורקיז. או משהו אפל וקודר. ><
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אממ.. את הדחף האימפולסיבי לפרפקציוניזם. O.O
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אפשר להתחיל מ..הכל. ><
אתה מאושר? אני לא מאמינה באושר.
היית פעם מאוהב? כן.
כיף? לא.
שיחקת פעם בסימס 2? כן.
מה אתה חושב על העם הבריטי? אני שומרת לא את הבתולים, אלא אם כן קלי תסכים.
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בטח שלהתגייס.
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אני צריכה לעבור לניו-יורק. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית.
אוכל הכל/צמחוני/טבעוני: הכל.
למה? הייתי מצחונית פעם, אבל הפסתקתי אחרי שנתיים. אמא אמרה שלא יגדל לי הציצי.
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לודעת. \=
מאמין ב-
אלוהים? לא.
רוחות? כן.
חיים שלאחר המוות? כן.
גלגול נשמות? כןץ
פיות? לא.
מלאכים? לא.
ערפדים? לא.
אהבה ממבט ראשון? כן.
אהבה וירטואל? שתו תיחוצ'יצ'? O.O אהבה בשלט רחוק? אא.. יח'ו דה פוטה. ><

הוווווווווו השיעמוםם../images/Emo11.gif חלק א' חח=]

שאלות כלליות: שם: ניב,ניבצ',ניבי,ניבוש,ניבניב ,NG , ריבי,ריבצ' ..וכדומה חח אתן יכולות לקרוא לי איך שבאלכן=] גיל: 15 תמונה שלי:הוווווווו ה=כיעוררר!!
יומולדת:17.10 גובה: אינלי שמץ=// צבע שיער: חום צבע עיניים: הן לא סגורות על עצמם יום אחד ירוק יום אחד חום לאדעת בוא נלך על חום דבש=/ דברים אהובים: אם תתאמצו אתן תגלו לבד
&הסקייט שלי&הבאס שלי3>>&החשמלית שלי&מוזיקה ...וכובעים להקה:אוייש אם נתחיל עכשיו לא נגמור.....McFLY ,ביטלס,סטונס, מיי כימיקל רומנס,sod ,באסטד,blink182,sum41 והרשימה עוד נמשכת חחXD זמר/ת: Dougie Poynter
Danny Jones שחקן/ית:צ'אד מייקל מוריי [הוווו הגגגוווףף3>>>>>>>]ג'וני דפ ,אורלנדו בלום,ונותנת גם קרדיט למקפליי שלנו בכל זאת עשו עבודה לא רעהה..3>>>> . אוכל:כל הסיני והיפני***סושי אהבת חיי **[מה הייתי עושה בלעדיו???!!?.חחח XD ] בגד:אהה מכנס דאגי כזה וחולצה של האפי טריי פריינדס חחחXD סתם חפץ בחדר: הבבבבבבבבבאאאס שלי3>>>
דיסק:מה רק אחד??!!
**אהה המוח שלי מעלה עשן זה כל כך קשהה***כל הדיסקים של מקפליי ובלינק 182 סרט:Just My Luck ,הסימפסונס אוייש זה היה אחד הטוובייםם!!XDDD ,שרק(1,2,3) כל כך חמודי השרק הבהמתי הזה חחח=] בנאדם: שקדיי שלי ידיד שלי חדר בבית: החדר שלי 3>>> מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אהה עכשיו.. שמעת מוזיקה: עכשיו..יום אחד אני ימציא מזרק מוזיקה שמזריק תווים ולחנים ישירות לוורידים למכורים למוזיקה כמוני XDDD נפגשת עם חברים: לפני חצי שעה הסרט האחרון שראית:אההה...just my luck ..לקחתי מהספריית DVD ולא החזרתי להם אותו כבר שנה הוא אצלי אני רואה אותו כל יום בערך XDDDD הריח האחרון שהרחת:אההה הבושם של שקד..יואו הבושם הכי טוב בעולם!! הרעש האחרון ששמעת:המחשב הצולע שלי ווו...שקד מנסה למסור מסרים סמויים וזה לא הולך לו XDD הספר האחרון שקראת: סיפורו המוזר של הכלב בשעת לילה..=] המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:המחשב הזה מטריד ועוד שנייה אני בועטת בו!!!#$$!%##$@!@#! הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אההה...ערן 3>>> תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב שברגע זה כמעט העפתי אותו לרצפה=/ תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אההה...בכלום נראהלי=/ קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?תירס חם...תירס חם XD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין שיחות יוצאות חסמו לי=[...וו...ערן3> קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?שמורות הפלא של הטבע חחח מה אתה לובש כרגע?אנחנו נודיסטים חחח..XDDDDDD ...סתתאאםם חולצה ומכנס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לנסות עוד פעם לדחוף מזלג לתקע ולראות מה קורה..ואז ללכת לישון=] name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שקד והוא הומו עזרתי לו להגיע למסקנה הזאת בעזרת המוח הפעיל שלי =) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:נטלי&עדי..אוייש אני יוציא אותן להורג יום אחד!!!#$#$%%#$!@[אווףף זה לא עושה סמיילים] ***שטן*** השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:שקד=] שם של קרוב משפחה אהוב: קורל השם של חבר-אינטרנט אחד:קיילס השם של המורה השנוא/ה עליך:אלישבע..חח קלטו קטע ..היא מורה לחשבון..XD אהה וחסידליה..[דליה בעע] השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:שלומית =[ השם של חיית המחמד שלך (אם יש):ישלי דג וקוראים לו סושי=] איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:מנטה ירוק של מסט קפה אתה שותה:לא שותה כשהייתי קטנה עשו לי טראומה שאם אני ישתה קפה אני לא יגדל..=[[ חח ואיזה תה: אנגלי יאמיי3>>> משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אהה...המלצרית בנענע ...זה ממכר =] יומן יש לך לבצפר (אם יש): אהה יש=] משו של סקייט ואופנועים לא חברה מוכרת מחשב יש לך: כן והוא מחשב מוכה מצלמה יש לך: לא =[ פלאפון יש לך:כן ורוד פוקסייה מזעזע שכזה שבאלי להטביע אותו באסלה כשאני קמה בבוקר ורואה אותו@!!!!$#@! סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:באס צהובה כמו של דאגי ועוד אחת אדומה כמו של דאגי..3>>> כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ג'והן מלונדון ובן מארה"ב וג'ון מארה"ב וליי מלונדון ועתליה מאיטליה..וו..זהו עם מי אתה מדבר בטלפון? לילוווו

חלק ב'..חח לא היה לי מספיק מקום=]

מה אתה שומע? מוזיקה....ואת המחשב המוכה שלי silence is a scay sound איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר ,סקייפ ואינטרנט מה עשית לפני שענית על השאלון?שמעתי מוזיקה ניגנתי על הבאס הייתי אצל שקד וחייתי חיים שלווים וחסרי דאגות...חח זה מזכיר לי שיש אנשים ששואלי אחרי יומולדת של שנה נו איך זה להיות גדול בשנה??...אז באלך לתת להם אגרוף ולחנוק אותם עם שרוך של נעל..מה הקטע כן ברור אני פשוט מרגישה כל כך שונה מלפני יום שהייתי בת 14 שזה מטורף!!.. נהגת?כן...על אופנוע שטח ועל קרטינג התנשקת? לא=] טסת לחו"ל? יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך?כןןןןןןןןןןןןןןןןןן=[ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?חח כל יום בערך נשארת ער לילה שלם?אהה כן עבדת במשהו והרווחת כסף? יאפ או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר ...אייסיקיו זאת תוכנה מוגבלת!@#!%$@$! קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ=] שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?דפנטלי מקום אחר אהמ*****אנגליה/לונדון***** כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב..==] כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל טופו... אמריקה או אנגליה? אננננננננגגגגגגגגגגגללללללללללללייהההה....אין התלבטות בכלל מזתומרת מה זה השאלה הזאת ??!!..3>>> ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים3>>> דיסקמן או ? MP3 ת'אמת ..חח דיסקמן =/ לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?NG , ניב-ניב,ריבי חחח XD יש לך חבר/ה? NOOP מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?סקייט ובאס3>> יש לך חשבון פלאפון גבוה? אההמ..זה לא אני עושה אותו פרצו לי למכשיר [אם יש דבר כזה]..=// למה? אהה אני זורמת עם השיחה..=] מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה מרגיש יפה?אני לא צריכה להרגיש אני פשוט לא יפה!!זאת עובדה!! למה?כיי..לא מתווכחים עם עובדות.. אתה ביישן או פתוח?חח...פתוחה ביישנות זה ההפך הגמור ממני...00 מה הצבע האהוב עליך?שחור=] מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?אהה לאדעת=/ מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?פנים &גוף...הייתי יוצרת ניב חדשה חח רק עם אותו השם=] אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב?אוה רק פעם אחת??!! כיף? מה כיף??!!...דאם מהחלק הזה הפסקתי להבין מה רוצים ממני באופן טוטאלי שיחקת פעם בסימס 2?כככככככככןןןן מה אתה חושב על העם הבריטי?סקסי שווה..גרר הגוף של דניי 3>>>>>>>>>>>>**מזילה ריר*** מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס קרבי זה הכי אחי חח XD מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נמנעת מלהביע את דעותי הפוליטיות..חחח=] ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: גיטרה-> שמאל כותבת בימין אבל אני יכולה לכתוב בשתי הידיים אבל אני מנגנת רק בשמאל אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אהה אני אוכלת הכל חחח=] למה?כי ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:כשקנו לי את הבאס שלי וכשקיבלתי את הדיסקים של מקפליי ובלינק 182 חתומים היום המאושר בחיי 3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> מאמין ב- אלוהים?כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות?אהה לאדעת בחיים לה בנתי מה הקטע עם כל זה..=/ גלגול נשמות? כן פיות?כן..=] מלאכים?כן}{ ערפדים?אהה לאנראהלי=/ אהבה ממבט ראשון? כןןןןן3>> אהבה וירטואלית: אהה בקטנה אהבה בשלט רחוק?הא?

טנקיוו קוקי 3>> אבל את יותר!!!..../images/Emo24.gif

בת' היפפפפפפיייייווווווווופפפפפפההההההה..=]!!..3>>>>>>>

איזה יפה את :]] וגם עיניים מדהימות DDDD:

יש לך בס צהובה כמו של דאגי *מקנאהההה*

Lex 1

New member
אני נעלמת ליום אחד וכבר אתם מציפות? ><

מחולק ל-2, Have Fun.
שאלות כלליות:
שם: אלכס
תמונה שלי: כי ככה בא לי
יומולדת: היה לפני 9 ימים!
אז למי שקשה לה לחשב.. 07/08/90
גובה: בפעם האחרונה שבדקתי זה היה 165
צבע שיער: שטני שכזה..?
שרוף בצורה מטורפת, עונה על השאלה?
צבע עיניים: חום דבש שכזה [או לפחות ככה הייתי רוצה שיהיה ><]
דברים אהובים: מוזיקה. טום. אולסטאר. כוכבים.
להקה: מקפליי. באסטד. דורק. ילוקארד. את כל השאר נשאיר לפעם אחרת D:
זמר/ת: טום
שחקן/ית: ריאן גוסליג
אוכל: פתיתים
והמעדן של דנונה שבא עם פצפוצי שוקולד בצד שצריך להוסיף ואז נהיה פרויקט שלם מהכנת מעדן.. נכון שהבנתם?
בגד: חגורה לבנה עם ניטים ברונזה מ'טופ טן' וג'ינס שקשקשתי עליו. אולסטאר נחשב בגד..?
סתם חפץ בחדר: אני לא בחדר ><
דיסק: אממ זה משתנה כל הזמן כשאני מגלה אלבומים חדשים >< כרגע זה James Blunt - Back To Bedlam ו-Sum 41 - Underclass Hero כמובן שמבחר שיריהם של מק
אבל גם, אלבומים שבחיים לא ימאס לי מהם: אביב גפן והתעויוט [זה צריך להיות כתוב ככה
] - ממנטו מורי. FOB - Infinity On High. P!ATD - A Fever You Can't Sweat Out
סרט: מעודדות צמודות שראיתי יותר מדי פעמים. ספיידרמן 1-3. אפקט הפרפר. משפחת סימפסון-הסרט. חופשיות על הבר. יורוטריפ. צעקה 1-3 שראיתי יותר מהשנים בהם אני חיה. רבים שראיתי ואני לא זוכרת ><
בנאדם: אחותי, מלאני.
חדר בבית: שירותים?
מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: עכשיו עם אחותי
שמעת מוזיקה: אני שומעת ברגעים אלו ממש
נפגשת עם חברים: יום אחרי היומולדת שלי.. ככה שזה היה... אממ תחשבו לבד
.
הסרט האחרון שראית: אות משמיים. זה כאילו היה אמור להיות מפחיד?? פחחח
ראיתי קטעים מהסרט המקורי של שנות ה-70 וזה היה פשוט קורעעע XD
הריח האחרון שהרחת: הרגליים שלי
. הם פה לידי.
הרעש האחרון ששמעת: מכונית חורקת ברחוב.
הספר האחרון שקראת: מה זה ספר?
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני חושבת יותר ממה שאני צריכה + יש לי זכרון גרוע = אין לי מושג.
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לא זוכרת.
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? המסך של המחשב.
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בשולחן אוכל ובאחותי ><
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הוא לא בקופסא, אוסף שירי סקרימו שצרבתי מבת דודתי ללא ידיעה שכולל בתוכו גם מיקסים של בלדות מכניסות לדכאון סטייל קולדפליי.
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי טוקמן כבר כמעט חודשיים ככה שאני עושה רק גוביינות [?!] ללקוחות סלקום, האחרון היה לחברה שלי, מיכל. אממ האחרון שהתקשר אליי היה ידיד שלי, קובי (זה חשוב?).
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ראש1?
מה אתה לובש כרגע? פיג'מה מעאפנה הכוללת: חולצת טי של קנדה ומכנס קצר עם כבשים חמודות
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להירדם על המקלדת.
name it
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני לא אוהבת הרבה אנשים אבל לשנוא זאת מילה קשה.
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שלי.
שם של קרוב משפחה אהוב: טיפני. לוריין. נטשה. אנדרו.
השם של חבר-אינטרנט אחד: ---
השם של המורה השנוא/ה עליך: יבגני
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ילדים רעבים באתיופיה. הם יותר מדי וקשה לי לזכור שמות.
.
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ---
איזה...
מסטיק אתה בד"כ לועס:
של אורביט שבא בחפיסות של 10 בטבלה ונראה כמו אבקת כביסה - ירוק/כחול.
קפה אתה שותה: נס קפה.
ואיזה תה: כל מה שיש לו טעם, והכוונה היא לא לחליטות תה מוזרות כאלה ואחרות
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטייר XD
יומן יש לך לבצפר (אם יש): אממ היה לי שנה שעברה של פו הדוב
מחשב יש לך: כן.
מצלמה יש לך: כן, בדיוק בתחילת החודש חגגתי לה שנה וקוראים לה ניקי!
פלאפון יש לך: מעאפן בטירוף של LG ?
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שרוכי גולגולות מאינגלנד
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד.
עם מי אתה מדבר בטלפון? למה שמישהו ירצה לדבר איתי בפון?
מה אתה שומע? James Blunt - Fall At Your Feet [וכן, זה אותו שיר שבאסטד חידשו של Crowded House ושל ג'יימס פשוט מהמם באקוסטי
].
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? iTunes. הפורום. התמונות שלי. ותמונה שלי מבדרת במיוחד שאתם לעולם לא תזכו לראות!
מה עשית לפני שענית על השאלון?
נהגת? לא.
התנשקת? לא.
טסת לחו"ל? כן, ליוון ולקנדה [לאנגליה

Lex 1

New member
יפה שזה לא העלה את הכל ../images/Emo122.gif המשך >>

המשך של איזה...
מה עשית לפני שענית על השאלון?
ניסיתי לעשות שיעורים בפסיכומטרי ולא כ"כ הלך
נהגת?
לא.
התנשקת?
לא.
טסת לחו"ל?
כן, ליוון ולקנדה [כל אחד פעמיים] ו-8 שעות לאנגליה XD.
ביזבזת את כל הכסף שלך?
לא היה לי כ"כ הרבה אבל כן..
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?
רקדתי לצלילי הבוגי! XD
נשארת ער לילה שלם?
יותר מדי פעמים
עבדת במשהו והרווחת כסף?
כן, ואתם יכולים להניח בעצמכם שהכסף הזה נעלם כלא היה.
או/או.
יס או הוט?
יש לי הוט אבל הייתי מעדיפה יס.
מסנג'ר או אייסיקיו?
מסן
קיץ/אביב או חורף/סתיו?
חורף
שחור או לבן?
שחור
מחשב או טלויזיה?
טלוויזיה
ספה או כורסה?
ספה
ארנק או קופה?
ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?
מקום אחר
כסא מסתובב או כסא רגיל?
מסתובב
כסא עם ידיות או בלי ידיות?
עם
בשר או חלב?
תלוי במצב הרוח XD
פסטה או סלט?
אווו!
אני לא יכולה להחליט
שניצל טופו או שניצל רגיל?
טופו
אמריקה או אנגליה?
שתיהן, זה לא ניתן לבחירה.
ישראל או מקום אחר:
מקום אחר, יותר ממקום אחד.
רוק או פופ?
רוק
פוסטרים או קירות חלקים?
פוסטרים, תמונות, מפות וכל מה שאפשר לכסות איתו קירות חלקים!
דיסקמן או ? MP3
אמ פי
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?
מערכת [שומעים יותר גבוה
]
סתם שאלות
הדגש|
יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אלכס, לכס, שקס, שקסה, סקס, לכסית, אל, לקסיקון, לוקסוס. ממ נראה לי שזהו..
יש לך חבר/ה?
לא.
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?
ביד.
יש לך חשבון פלאפון גבוה?
לא.
למה?
יש לי טוקמן.
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?
שיחות, אין לי כוח להקליד
אתה עושה גבות?
לצערי
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?
רגליים, שחי ובמקום המוצנע ><
אתה מרגיש יפה?
לא
למה?
כי אני לא.
אתה ביישן או פתוח?
ביישנית בטירוף
מה הצבע האהוב עליך?
ירוק ושחור
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?
פחות עצלנית, להיות ספונטנית ממ לא עולה לי כרגע
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?
אני יתחיל לפרט אני יהיה בת 80
אתה מאושר?
לא.
היית פעם מאוהב?
יותר מדי
כיף?
לא.
שיחקת פעם בסימס 2?
לא.
מה אתה חושב על העם הבריטי?
הם חושניים ולבנבנים ויש לי חברה שאמא שלה בריטיש ואני משוחחת איתה און קאפ אוף אה טי!
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?
זה פאקינג מטריף אותיי! מודיעין, עתודה בלה בלה ובלה בלה. אבל אני אתגייס בטוח.
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?
אני אדם ללא דעות פוליטיות.
.
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:
ימנית.
אוכלכל/צמחוני/טבעוני:
הכל
למה?
כי בא לי. זובי עליכם.
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:
לא זכור לי. גולגולת|מאמין ב-
אלוהים?
לא
רוחות?
כן
חיים שלאחר המוות?
כן [והם גם יותר טובים]
גלגול נשמות?
לא
פיות?
לא
מלאכים?
לא
ערפדים?
לא
אהבה ממבט ראשון?
כן
אהבה וירטואלית:
לא
אהבה בשלט רחוק?
לא חושבת שזה יכול להצליח

Bleed for Me

New member
לא מאמינהשאני עונה על זה

שונאת שאלונים ארוכים שם: דניאל גיל: 18 תמונה שלי:אין יומולדת: 4.5.89 גובה: 1.71 צבע שיער: שחור צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: מוזיקה והרבה! ולצלם (למרות שסיימתי עם המגמה סופסוף! חח) להקה: מקפליי,MCR,גרין דיי,פראמור,ארקטיק מאנקיז ועוד זמר/ת: קלי קלארקסון שחקן/ית: .ג'סיקה אלבה,ג'ארד לטו,אדוארד נורטון,ברוס וויליס אוכל:פיצהפיצהפיצה בגד: .כל הקפוצ'ונים שלי-*פטיש מטורף לקפוצונים* סתם חפץ בחדר: המחשב כמובן דיסק: GREEN DAY-DOOKIE אחד האלבומים הכי טובים שיש סרט: מועדון קרב,רקוויאם לחלום,ראיון עם ערפד,שר הטבעות.. בנאדם: אני
חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: בצהריים הסרט האחרון שראית: לא זוכרת חח הריח האחרון שהרחת: בושם הרעש האחרון ששמעת: התיקתוקים של המקלדת חח הספר האחרון שקראת: הפרק הראשון של הארי פוטר 7 נחשב? המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "מתי לעזאזל נגמר השאלון?!
" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ההורים ואחותי הקטנה(הם בחול..חיים טובים גמכן) תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מאוורר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? MCR-דה בלק פרייד קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?לאח שלי וחברה התקשרה.. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר מחזור מה אתה לובש כרגע? פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? TV name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אוריה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: עמית!! חח מצחיק שיש כמה שאני שונאת עם אותו שם השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יש כמה,היינו חבורה כזאת..הממ..גיא,שיר,יובל,הגר והיו עוד כמה שאני לא זוכרת שם של קרוב משפחה אהוב: חיים השם של חבר-אינטרנט אחד:לידיה השם של המורה השנוא/ה עליך:דיי סיימתי.. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אין השם של חיית המחמד שלך (אם יש): הייתה איגואנה בשם ברק חח איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:לא לעסתי מסטיק כבר יותר משנה קפה אתה שותה: אייס קפה חחח ואיזה תה: מה שיש בבית משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אין יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין בצפר מחשב יש לך: LG מצלמה יש לך: סוני וקסיו פלאפון יש לך:נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:לא יודעת כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפאחד עם מי אתה מדבר בטלפון? נובאדי מה אתה שומע? את אחי מקטר לי על האוניברסיטה חחחח איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של הפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? התלבטתי עם עצמי אם יש לי כח לענות עליו.. נהגת?כן התנשקת? כן טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך?לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא,עשיתי עד שנחנקתי חחחח נשארת ער לילה שלם?כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב וסתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הראשון כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? חלק דיסקמן או ? MP3 MP לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא משהו שהחזיק הרבה זמן חחח,אבל בכתה הייתי מרי קייט רוב הזמן חחחחחח יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? כן למה?ככה אתה ביישן או פתוח?באמצע מה הצבע האהוב עליך? שחור ואדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? הממ בערך..נגיד שלא כיף? תמיד כיף חח שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי? שקסי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני מתגייסת עוד שלושה חודשים פחות יום,זה עונה על השאלה? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? התנתקנו כבר,מה זה משנה עכשיו?! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל למה?ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:היו כמה,במיוחד השנה,ככה זה שנה אחרונה,על רגע שווה חח מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

or karady

New member
טוב אתמול לא היה לי כוח לענות הייתי עסוקה

במייספייס!!!! טוב הנה שאלות כלליות: שם: אור גיל: 14 ושבוע תמונה שלי:תגובה מהירה.. יומולדת: 10/08/93 גובה: *הולכת למדוד* צבע שיער: חום צבע עיניים: חום כהה דברים אהובים: בנים? אה ושוקולד להקה: מקפליי, גרין דיי ועוד.. זמר/ת: גוון סטפני שחקן/ית: .בן סטילר (חולה עליו) אוכל:כל דבר שהוא לא חומוס או בצל. בגד: .אהה פיג'מה? סתם טייץ אני מאוד מאוד אוהבת=] סתם חפץ בחדר: עטיפה של טרופית (כולם עצלנים אצלנו אפף אחד לא זורק אותה לפח) דיסק: JML כןכן לצערי זה הדיסק היחיד שיש לי שלהם.. סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח
בנאדם: אה כולם נראים לי אותו דבר כאילו מה אימואים וכאלה? חדר בבית: שירותים מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: השניה עם אמא שלי שאמרה לי לזרוק את הזבל. שמעת מוזיקה: אתמול בלילה נפגשת עם חברים: אתמול בהתנדבות הסרט האחרון שראית:כאילו מההתחלה ועד הסוף?? נראה לי הצעקה 3. הריח האחרון שהרחת: העוגיות שוקולד צ'יפס של אמא..יאמי הרעש האחרון ששמעת: הרעש של המחשב? הספר האחרון שקראת: "רצח מאחורי הקלעים" מאת אגאטה כריסטו המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני רעבה.. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אח שלי. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב שיט נראה לי דפקתי אותו. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?מדגסקר אבל אין שום דיסק בתוכה וואי אני ממש מבולגנת.. *הולכת לחפש את הדיסק*... מצאתי. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שיחה אחרונה אמא האחרון שצילצל ליעד. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הוראות הפעלה לטלפון מה אתה לובש כרגע? פיג'מה מה פי'גה פיג'ה פיג'מה מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול.. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: ליאת וטוויל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חח יש מישהו בעיצבן אותי אבל אני כבר בסדר איתו אז אני לא שונאת אף אחד.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: רוני שם של קרוב משפחה אהוב: יובל השם של חבר-אינטרנט אחד: בת אל? לא אבל פגשתי אותה כבר.. השם של המורה השנוא/ה עליך:א-ש-ר-ת בעעע המורה לספורט. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לא יודעת.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): קקי המקקי.. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: כל מסטיק רק תביאו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 קפה אתה שותה: כן ואיזה תה: רגיל.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: חח פעם שיחקתי בועות בצרורות.. יומן יש לך לבצפר (אם יש): שלlee cooper מחשב יש לך: זה של כולם אבל דוגרי רק אני משתמשת בו.. מצלמה יש לך: לאאאאאאאאאא פלאפון יש לך:כן =] סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: בגד ים חדש..!!!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד 8:40 מי מתחבר בשעה כזאת.. עם מי אתה מדבר בטלפון? - מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר,שיחה עם אורצ' שאף פעם לא מתקיימת,אייסי שיחה עם ליאת ופורום מקפליי מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי במייספייס. נהגת?לא התנשקת?לא טסת לחו"ל? כן ל-ו-נ-ד-ו-ן ביזבזת את כל הכסף שלך?חח לא לוקחים מההורים. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? ריצה נשארת ער לילה שלם?כן כמה פעמים. עבדת במשהו והרווחת כסף? בייביסיטר? או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ יום הולדת!!! שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב
ספה או כורסה? מה ההבדל? ארנק או קופה? חח ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אני בסדר במקומי. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם ידיות בשר או חלב? חלב.. פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל בחיים לא טעמתי טופו. אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: אהה.. לא יודעת אבל אני מתכוונת לעזוב את הארץ לשנתיים במילא.. רוק או פופ? רוקפופ? פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ.. אורצ' אוש אוש קראטה אור-ג'וק אורוש אהה ואור.. יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? מאוד אני חוסכת למה? למה יש חשבון פלאפון גבוה בואו נחשוב.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמאס אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים אתה מרגיש יפה? לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח? ביישנית ביישנית מאוד מה הצבע האהוב עליך? שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני לא אהיה ביישנית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שיער עיינים אהמבטןאהמ אתה מאושר? משתדלת היית פעם מאוהב? כן כיף? לא. שיחקת פעם בסימס 2? כן
מה אתה חושב על העם הבריטי? חוץ מהעובדה שמקפליי משם.. אני חושבת שהם חראות רק בגלל החרם אבל יש גם כמה טובים שהכרתי... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? הדבר הגרוע ביותר שקרה זה עזר במשהו?? חייבים לשמור על הארץ שלנו בסוף היא תעלם.. גוש קטיף אגן עליי ומרצוננו החופשי נתנו את המגן שלנו ואני אישית מכירה ילדה מגוש קטיף וזה בושה מה שהולך שם הם 12 ילדים ואין לה איפה לגור.. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שתי ידיים אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה?מה זה למה?? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אמא שלי יצאה מהניתוח בריאה. מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לפעמים חיים שלאחר המוות? כן הייתי בסדנה על זה גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים?כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק?לא

למעלה