שאלוןןןן..כנסוו זה יפהה=]

YuvalJones

New member
עונה על המגילה. ^^"

שאלות כלליות: אני שמה לב עכשיו שהשאלון הזה היה פעם בבלוג שלי! מגניב. חא. -NOT- שם: יוובל גיל: 12 ;] תמונה שלי: יומולדת: 19.11.95 =\ גובה: 161 ^,^ נמדד אצל סבתא שלי. צבע שיער: חום למעלה, מתקרב לשחור למטה, וכמה גוונים שקיבלתי מהשמש.[שהרבה מהזמן לא נראים לעין.] צבע עיניים: חום מעפן. -_- דברים אהובים: מיוזיק, דניבוי, בכללי מקפליי, ריקוד, הכלבה שלי. להקה: מקפליי ליי' דהעהעע! 00" זמר/ת: יחיד ובודד? מצאתי! אביב גפן. שחקן/ית: יש הרבה. אוכל: אממ. אורז[?] צלי. הו כן אני מפנטזת על צלי כבר זמן רב. פירות. D: בגד: ג'ינס וחולצה שחורה. כי זה בעצם מה שאני לובשת רוב הזמן. סתם חפץ בחדר: הארון שלי. כי למרות שאני שונאת אותו הוא ארון די מגניב P: דיסק: JML - לא מוכרים את שאר הדיסקים בארץ >< סרט: ה''פ 1-5 , סיפוראהבהבלתינשכח, היומן, JML , החופשה ועוד רבים ומרובים. בנאדם: אני. קפצובה וקפצו-לי P: [גאד אני חופרת.] חדר בבית: החדר של אביב אחי הגדול. למרות שיש שם יותר גזים רעילים[לא כאלה שיוצאים מהישבן] מאשר חמצן. מתי בפעם האחרונה... -> דיברת עם מישהו: לפני שעה, עם אמאשלי. שמעת מוזיקה: עדיין שומעת. נפגשת עם חברים: XDDD שנים לא ראיתי חברות. הסרט האחרון שראית: מיסטר בין. בערך 10 דקות מהסרט ראיתי אבל למי אכפת.. הריח האחרון שהרחת: *מריחה את האופוריה שעל גופי* - כרגע. הרעש האחרון ששמעת: way away של יאלווקראד, אבל זה לא רעש. הם סתם הזכירו שם את המילה הזאת הספר האחרון שקראת: ה''פ ומסדר עוף החול. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: חברה שלי מעצבנת אותי ואני די בדרך לבוא אליה להביא לה כאפה. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: החברה שלי. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך הלבן והיפה :) תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בחלון ובנייר טואלט. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סימס נייטלייף. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הפלא לא לידי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? 'בידור ובמה' האלה של הבת מצווות. מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור, תחתונים שחור לבן, חולצת HTF שחורה, וטופ כחול. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול. אלא מה?! name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נוי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: מ'. לא יפה לנקוט בשמה המלא. ^,^ השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: גלעד?! הייתי בת שנתיים והכרנו בגן חח שם של קרוב משפחה אהוב: אמוריקי אהובתי הנצחית! D: השם של חבר-אינטרנט אחד: מורן. נו אנלא מכירה הרבה מהאינטרנט ומפה. השם של המורה השנוא/ה עליך: ברכה. ושרון. ואירנה. ולאדה. ויש זמנים שגם אלה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מ'. גם שנאה וגם רחמנות. שתיים ביום. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): קאיה הכלבה היפה והשמנה שלי [אבל ישלה בערך עוד 200 שמות. זה השם הראשי.] והחתול שאין לו שם. ישלו עשרים. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה עדין או תפוח. קפה אתה שותה: נסקפה 2 סוכר. ואיזה תה: לואיזה! דה בסט טעם! משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס. וגם זה לא הרבה יומן יש לך לבצפר (אם יש): בובספוג ^_^ מחשב יש לך: פנטיום ארבע?! מצלמה יש לך: אפורה. פלאפון יש לך: בלטה מכוער. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אממ.. תופים! חא! לכם אין לכם אין! [אמרתם להשוויץ. סתם. אנלא כזאת.] כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד. בעצם טיפה עם מורן. עם מי אתה מדבר בטלפון? עם צדף בעלי-אחי-ובני. [בדיחה פרטית P: ] מה אתה שומע? Year 3000 של באאאסטד. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום, המדיה פלאייר, והשיחה עם מורן. מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי קצת עם מורן. [פעם 6 גלידה.] נהגת? כן. ולא היה טוב. [נהגתי בחניון עם אמאשלי וכיוונתי לכיוון העץ. הו, כן- מטרה נהדרת.] התנשקת? לא. טסת לחו"ל? יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך? ^_^ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? עם כבר החולצה טבעה בזיעה. וכן יחסית. נשארת ער לילה שלם? אהא עבדת במשהו והרווחת כסף? לא.. או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם. קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף|סתיו. שחור או לבן? שחור. איכס לבן! מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה, שיהיה אפשר להתרווח. ארנק או קופה? ארנק. תארו לכם מזה להסתובב עם קופה בתיק! 00" המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? תלוי. עם מדובר בלונדון אז מעדיפה את לונדון. P: כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב, יש גישה מהירה להכל. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? בשר. זה יותר משביע. פסטה או סלט? פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אנגליה. ללא שאלה. לאמריקה אני יסע עוד כמה שנים טובות. ישראל או מקום אחר: לפעמיים ככה לפעמים ככה. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים וקשקושים על הקירות כמו שיש אצלי אבל לא מוגזם ולא מה שהחברות שלי כותבות עליו. דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ.. אמוריקי? יובי? יובס? יובליי[בלעדי לליאור חח] יש לך חבר/ה? נופ. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, מוזיקה, לקרוא הארי פוטר. כי ישלי חודשיים שלמים של זמני הפנוי. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? כי אין לי חיי חברה וכולם שונאים אותי! אל תשאלו. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמאסים. למי יש כוח לדבר. אתה עושה גבות? לא. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לפעמים. אתה מרגיש יפה? לפעמים. למה? ככה! אתה ביישן או פתוח? פעם ביישנית. עכשיו אני הולכת ברחובות תלאביב וצועקת. ובכללי פתוחה. [לא פיזית חח ] מה הצבע האהוב עליך? כתום ,שחור. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות טיפה פחות עצבנית ^^" נו זה במזל שלי. עקרב נשאר עקרב. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? מותניים. אוהו מותניים!~ ות'רגליים. אתה מאושר? העולם ורוד! והחיים מחייכים אליי. -אני בסדר. היית פעם מאוהב? לא. סתומרת כן. דני. אבל אני נשמעת פאקצה ככה. כיף? ממש הנאות החיים. שיחקת פעם בסימס 2? אהא מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם סבבה רצח. חוץ מהזקנים המעצבנים האלה. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. במילא קרבית אנלא יהיה. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל. בהחלט אוכלת-כל. למה? כי אני רעבה כל החיים שלי בערך. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: 1. יגרום לי אושר. הרבה אושר. 2. ה-6 בדצמבר. הו כן. בעזרת השם לונדון,מקפליי. מאמין ב- אלוהים? לא ממש. רוחות? לאיודעת חיים שלאחר המוות? ישמצב. גלגול נשמות? לאיודעת פיות? לא מלאכים? לא. ערפדים? ערפד סקסי ושמו טום פלצ'ר P: - לא. אהבה ממבט ראשון? ישמצב. אהבה וירטואלית: יש אפשרות D: אהבה בשלט רחוק? בתנאי שזה טעינה ולא בטריות. סתם נו מאני אמורה להבין מהשאלה הזו?! -- הא! פינישט! גמרתי. שובפעם לא נשמע טוב אבל למי אכפת. אללה, נסעתי לצפון לארבעה ימים. 3>

Charley XD

New member
אני... וואי זה ממש ארוך הדבר הזה...

שם: אורטל גיל: 15 תמונה שלי: תפוז לא נותן לי לעלות אותה אז .. נצלתם... ויש לכן בקום את דאגי ... תמונה גרררררר במיוחד ...! יומולדת: 9.10.92 גובה: אמממ אין לי מושג ... 1.60 + צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום דברים אהובים: אממ מוזיקה מאוד מאוד ... טלווזיה מחשב וחברות ...(!!!) להקה: מקפלי !!!! זמר/ת: אלאניס מוריסט מלכה.. שחקן/ית: אמממ ג'וני דפ אוכל: וואי גלידה ?? זה סוג של אוכל .. בגד: אהה ? מה אני אמורה לכתוב פה ??
סתם חפץ בחדר: ספה
דיסק: נמנמ ... כל הדיסקים של מקפלי .. סרט: וואי יש כל כך הרבה (לא נכנסת לזה !!) בנאדם: המשפחה שלי חדר בבית: ברור שהחדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שנייה עם אחותי הקטנה .. שמעת מוזיקה: אממ עכשיו ? נפגשת עם חברים: אתמול בלילה ... הסרט האחרון שראית: גם אתמול אממ תזיזו תרגלים ? הריח האחרון שהרחת: מסטיק מנטה .. הרעש האחרון ששמעת: את הפארק שאני כל כך שונאת... נראה לי עכשיו יש שם את איל גולן .. בעע... הספר האחרון שקראת: וואי אממ מישהו לרוץ איתו נראה לי ... המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה לכתוב פה ?? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ש'ירוש ... (ואיזה חצופה היא !!!!!!!!!!!!!!!!!) תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? אממ המסך של המחשב ? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אחת קיר והשני באוויר ... קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אממ זה דיסק בלי כלום !!! קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי כוח לבדוק הוא רחוק מדי ... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? חחחחחח ספר שמורה שלי לאנגלית הביאה לי והוא דיי מעלה אבק ... מה אתה לובש כרגע? אמממ גופייה ומכנסיים אפורות... מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לשתות קולה ... (היא מסתכלת עלי מהצד השני של החדר !) name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אמממממ יש כמה צ'רלי, שירו'ש, ג'סי, דרור ומיטול !! (לא רואה את עצמי בלעדיהן ) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אמממ נראה לי נטע ... לומרות שלפעמיים היא נחמדה ?? אבל בקושי ואני לא קונה את זה.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אממ מיטול ... מגיל 0 אבל באמת מגיל 0..... שם של קרוב משפחה אהוב: אלעדי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *חולהעליו* השם של חבר-אינטרנט אחד: אהה? לא הבנתי ... השם של המורה השנוא/ה עליך: וואי אממ אורלי ? רונית איבגי ? לא יודעת יש הרבה ... השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ש'ירוש !!!!!!! חקי שאני אתפוס אותך !! לא אמרת אני אתקשר ?? (יש רק דרך אחת לסלוח לך על זה !!!!!!!! את באה היום לרחצה לילית !!!!!!!!! וגם צ'רלי וג'סי...) השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אממממ סורי יש לי רק דגים... והדג היחידי שיש לו שם זה *פלסטוקוקוס* איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: אממ עם אין מוקה ... ואיזה תה: וואי הכי אז התה באנגליה !! משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אממממ לא יודעת ... יומן יש לך לבצפר (אם יש): עדין אין ... מחשב יש לך: ישן אין לי מוזג איזה סוג הוא בכלל .. מצלמה יש לך: נופ פלאפון יש לך:סלקום סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אממ מערכת שווה !!!!!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד ... עם מי אתה מדבר בטלפון? גם אף אחד ... מה אתה שומע? ניקלבק עכשיו ... איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אינטרנטX 2 ... מוזיקה תקיה שלי ומשהו ב - WORD מה עשית לפני שענית על השאלון? אממ אכלתי ... נהגת? לא... התנשקת? לא... טסת לחו"ל? כה... אנגליה, ספרד פעמיים (וטנריף אי של ספרד), ארה"ב, טורקיה פעמיים... ונראה לי שכחתי משהו... ? ביזבזת את כל הכסף שלך? כה .. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כה ... נשארת ער לילה שלם? אממ המון פעמיים .. עבדת במשהו והרווחת כסף? כה ! קייטנה.. או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר (!!!) קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו ואביב ! לא חם ולא קר ... שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה אבל לתפוס את כולה לעצמך בלבד !!!!!!!!! ארנק או קופה? ארנק ? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? פה .. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות בשר או חלב? אמממ חלב נראה לי ... פסטה או סלט? סלט ! שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל נמנמ אמריקה או אנגליה? ברור שאנגליה !! ישראל או מקום אחר: ישראל אבל גם כל כך מקום אחר ... אז לא יודעת ... רוק או פופ? גםוגם... פוסטרים או קירות חלקים? אני אוהבת אצל אחרים פוסטרים... דיסקמן או ? MP3........... MP3 חיים שלי ... לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? וואי אממ המערכת שלי בת &&*% אבל יש לי יותר על המחשב אז תלוי ... סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אורטי טוטי, צ'רלי, ג'ייסון, טולה ואת של המשפחה אני ^%# יש לך חבר/ה? לא .. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי ? אממ לישון ? להיפגש עם חברים ... לאכול ? יש לך חשבון פלאפון גבוה? אממ עוד שנייה אמא שלי לוקחת לי את הפלא !!!!!! למה? מה למה ?? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות... אתה עושה גבות? כה .. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כה .. אתה מרגיש יפה? אהה? נראה לי .. למה? עוד פעם הלמה ?? בסדר הבנתי אז יש חיה כזאת.. אתה ביישן או פתוח? אממ תלוי עם מי ... מה הצבע האהוב עליך? כתום או אדום ... מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? עצלנות ... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אממ את הבטן שלי .... אתה מאושר? כה ... היית פעם מאוהב? כה ... כיף? מאוד שיחקת פעם בסימס 2? כה .. מה אתה חושב על העם הבריטי ? וואי חמודים שקסי בטרוף מבטא גרררררררררר !! מצחיקים ועוד פעם שווים !!! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס !!!!! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אממ אין לי מושג .. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימינית... אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל הכל ... למה? מה למה ???????? מה יש להם ?? זה טעים יופי? מרוצים ? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אממ אין לי מושג שהייתי באנגליה הייתי מאושרת ... אין לי מושג !!! מאמין ב- אלוהים? אממ לא יודעת ... קצת ? רוחות? כה חיים שלאחר המוות? כן... גלגול נשמות? אממ לא זה נראה לי טיפשי לחזור בתור איזה אלפקה ? פיות? הייתי רוצה להאמין... מלאכים? כנ"ל ערפדים? כנ"ל למרות שזה ממש אדיר ! אהבה ממבט ראשון? כן ... אהבה וירטואלית: לא .. אהבה בשלט רחוק? לא !! ייאי סיימתי !! (לא שמישהו באמת קורא משהו אבל שיהיה)

just orr

New member
חחחחחחחח "פלסטוקוקוס" XDDDD

גמלי יש! גמלי יש!!!! ד"א, זה שבאקווריום הקטן- מת.

McFly rullz

New member
חחחחח אני רציתי לעשות את זה!חחח אוקיי הנה:

שם: מורן מורני מורנוש בלה בלה בלה גיל: 13 וחודשיים=] תמונה שלי:לא יעלה... יומולדת: ב-3.6 גובה: חחח נראלי מטר שבעים...
צבע שיער: אמ הוא לא שחור...הוא שחור עם חום כזה..חחח=] צבע עיניים: חום יפה P: דברים אהובים:מקפליי.לישון.מוסיקה.לאכול[רק שאני לא בבית].חברות מהפורום.משפחה שילי:]. ועוד ועוד לא עולה לי עכשיו להקה:רק מקפליי...
זמר/ת:פרגי ,ג'וג'ו וזמר?לא חושבתת חחח שחקן/ית:דניאל רדקליף!זאק אפרון![מלפני יומיים].אמנדה ביינס!מקפליי[גם הם שחקנים...]דאגלס סמית'!ויש עוד...
אוכל:ביתי[של אמא..],פיצה,בורגר,פרגיות..טחח כן כן...,ועוד הרבה לא עולהה ליי תמיד שאני כותבת...
בגד:חולצות בעיקר..! סתם חפץ בחדר: הארון המדהים שלי! דיסק:אין לי דיסקים...לא צריכה..חח סרט:JML !!! בנאדם:בת דוד שלי...
חדר בבית:אממ שלי ושל המחשב...[אחי] מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:סתם ככה?לפני רגע.. שמעת מוזיקה: אתמול בלילה נפגשת עם חברים: אממ...בשבת שעברה.. הסרט האחרון שראית: HIGH SCHOOL MUZICAL הריח האחרון שהרחת: לפני חצי שעה הרעש האחרון ששמעת: עכשיו...המכוניות שבחוץ הספר האחרון שקראת: ווואו.פני הרבה זמן...>< המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: תמיד עוברת לי מחשבהה... הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אבא וסבתא... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? קערת קורנפלקס
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?כלום...חחח קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? איןן... קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין ליכוח ללכת אליו... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?איןן... מה אתה לובש כרגע? גופיה ומכנס קצר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אממ להכין תיק לסבתא...נראלי? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:נופר בת דוד שלי
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אוהו...יש הרבה...לא אגיד.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: טחחח מאיפה אני זוכרת? שם של קרוב משפחה אהוב:דניאל מקנדה
השם של חבר-אינטרנט אחד:כל הפורום הזה
השם של המורה השנוא/ה עליך:אממ...צביקה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא חושבת שיש...כאילו יש אבל לא זוכרת השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין...אבל של בת דוד שלי-דוטי איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אורביט קפה אתה שותה: יאקקקקקקק אל תזכירו לי קפהה בכלל ואיזה תה: לא שותהה.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת... יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא קניתיי עדיין...^^ מחשב יש לך: XP מצלמה יש לך: קאנון פלאפון יש לך:מוטורולה דפוקק סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:MP4 השקסי שלי כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? בת אלל חחחח שמעבירה לי את הפיק החתיך שלהה:) עם מי אתה מדבר בטלפון?לא מדברתת מה אתה שומע? חח גם לא שומעתת איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של האייסי ואתרים... מה עשית לפני שענית על השאלון? התעדכנתי בפורום נהגת?לא התנשקת? בחלום?כן... טסת לחו"ל? הלוואיייייייייייייי ביזבזת את כל הכסף שלך?אממ נראליי כןן חחח עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?... הליכה? נשארת ער לילה שלם?לא..חח או שכןן בטיול ממזמןןןןן עבדת במשהו והרווחת כסף? לא...^^ או/או. יס או הוט? לא ולא..^^ מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי!בקרוב מסןן גםם קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב! שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר...!!! כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עםם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלטט שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקהההההה [זה כולל גם קנדה נכון?] ישראל או מקום אחר: גם וגםם רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים..אבל לא שמתי אצליי.. דיסקמן או ? MP3 ברורררררררררר ש-MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? את בתאל קוראת לי מורנצ' חחח יש לך חבר/ה? לא...:( מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב.... יש לך חשבון פלאפון גבוה? לאא... למה? כי הוא לא מענין כ''כ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות?חחחחח לאא.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? שפם ורגלים ובית שחי אתה מרגיש יפה? לאאאאא.... למה?כי אין אצלי דבר כזה אתה ביישן או פתוח?עם בנים אני ביישנית...השאר לאא מה הצבע האהוב עליך?הכל אני אוהבת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?אממ...לא להתעצבן מהר.... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?אף,סנטר,רזה ולא יודעת מהעוד חחח אתה מאושר? לפעמים... היית פעם מאוהב?ככן...נראלי שגם עכשיו...^^ כיף? מה כיף? שיחקת פעם בסימס 2?לא... מה אתה חושב על העם הבריטי? אממ...לא יודעת... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?שזה אכזריות לשמה... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית. יחי השמאלים!!! אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל... למה?מהה למהה?????חחחח ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:אממ..לא יודעת...תגידו לי ימים עצובים אני אגיד אבל מאושרים? מאמין ב- אלוהים? כן..מאוד.. רוחות?לא יודעת..
חיים שלאחר המוות?כן.. גלגול נשמות? כן... פיות? לא מלאכים?כןן ערפדים?לאא... אהבה ממבט ראשון?אממ כןן...^^ אהבה וירטואלית:מזה? אהבה בשלט רחוק? מזה? חח אוי זה היה מעייף...בטח גם אפחד לא יקרא....><

MyTearsDontFall

New member
D:

שאלות כלליות: שם: עדי גיל: 15 תמונה שלי: יומולדת: 15.10 גובה: 1.60 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום :// דברים אהובים: אוכל P: ומוזיקה. להקה: 30שלמ, טוקיו הוטל, פלאיין וויט טס, הימ, בולט. זמר/ת: אבריל שחקן/ית: .ג'ארד ליטו וג'וני דפ. אוכל:ספגטי ולזניה בעיקרון בגד: .גופיות סתם חפץ בחדר: מממ פוך?מחשבXD דיסק: בולט ושל 30 שלמ. סרט: אין לי אהוב בנאדם: חח מע? חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: היום נפגשת עם חברים: היום הסרט האחרון שראית: סודות נעולים אבל רק את הסוף. הריח האחרון שהרחת: של הבית שחי של אמאשלך הרעש האחרון ששמעת: יש פה דלת נטרקת!#!@#! הספר האחרון שקראת: פרחים בעליית גג. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מבאס שלא הלכתי אתמול לסופרלנד. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לאדעת..לא חשבתי חח תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מלצמה. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר ואוויר XD קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק צרוב של סרט מטומטם. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין לי שיחות ומי שהתקשר אחרון זאת נועה ושירה, לא זוכרת הפלאפון לא לידי חח קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? יומן של אחותי מה אתה לובש כרגע? גופיות ומכנס קצר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לישון או לאכווווווווול חח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נועה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: דין? שם של קרוב משפחה אהוב: אמאבאטליהילהרמי השם של חבר-אינטרנט אחד:ישמלאא O: השם של המורה השנוא/ה עליך:רונית. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לאדעת..יש כמה.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מושמוש, ראסטי ורקס (כןכן 3..) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:לא אוהבת.. קפה אתה שותה: נס? ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אין לי משחקים מגניייבים רק סוליטר יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא מחשב יש לך: כע מצלמה יש לך: בפלאפון חח פלאפון יש לך:כע סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:גוף מושי פצצות לפנים XD סתםם ~~;; כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? לא עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? כלב נובח האוו. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה ומסנגר. מה עשית לפני שענית על השאלון? ישנתי נהגת?לא התנשקת? כע טסת לחו"ל? עוד שבועיים! ביזבזת את כל הכסף שלך?קרה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חח ריצה? נשארת ער לילה שלם?יפ עבדת במשהו והרווחת כסף? אהא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף - אביב. שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?הלוואי שהיינו עוברים מפה! כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? יחחחחחחחחחחחד D: פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?תירסס אמריקה או אנגליה? אנגליה ו..אמריקה..שיו זה קשה;; ישראל או מקום אחר: מקום אחר דפנטלי רוק או פופ? רוק מטאל משגע לפניםםםםםםםםםםםםםםםםםם;;; [לאא] אני יעדיף טראנס. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 בואו נתקדם לאייפוד. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?נמ. חחחחחח יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לישון ולאכול ולראות טלוויזיה לראות האנה מונטנה זה נורא כיף לייייייייי (((:) יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא אין שיחות למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמס אתה עושה גבות? כע אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?שחי? אתה מרגיש יפה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאלה לחשות בלבד למה?אני מרגישה הילדה הכי מכוערת ביקום. חחח אתה ביישן או פתוח?ככה ככה מה הצבע האהוב עליך? אפור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני יהיה פחות קנאית,רגשית ושלא תהיה לי את הבעיה הזאת של המצבי רוח. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכללללללללל בנאדם חדש אתה מאושר? בינתיים כע היית פעם מאוהב? אהא כיף? חח בדרכ שיחקת פעם בסימס 2?כע מה אתה חושב על העם הבריטי?או קיי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?התגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? טוב שלא הזכרת גם את יציאת מצרים נוו, לפני שנים. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימיני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלאוכלאוכלאוכל D: למה?ככה. :// כי אני רעבה. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: להכיר אנשים חדשים תמיד עושה לי טוב..ויום מאושר...היום בו אני יהיה מאוהבת ואהיה נאהבת בחזרה..לא קרה עדין לצערי. מאמין ב- אלוהים? לא ממש רוחות? כע חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?ממ לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?כע אהבה וירטואלית: כע אהבה בשלט רחוק? ?! אולי

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif [אימצתי] אני עונה נה בננה ../images/Emo94.gif

שאלות כלליות: שם: אלמוגית, אלמוח, מוגי, אלמוגי או אלמוג.. תבחרו גיל: 15 וחצי תמונה שלי: אני לא המחשב שלי.. יומולדת: 30.1.92 גובה: 1.60 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: ירוקות דברים אהובים: מוזיקה, סרטים וצילום להקה: יש יותר מידי.. זמר/ת: כנ"ל שחקן/ית: אדם סנדלר אוכל: בייגלה בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: אייפוד דיסק: עדיין יש יותר מידי סרט: ושוב, יש יותר מידי בנאדם: קורל [חברה שלי] חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפניי 5 דקות הפלאפון שמעת מוזיקה: אתמול בלילה נפגשת עם חברים: עכשיו [אני ישנתי אצל חברה שלי] הסרט האחרון שראית: אתמול הריח האחרון שהרחת: סבון ידיים הרעש האחרון ששמעת: של הטליווזיה הספר האחרון שקראת: לפני שבועיים [הארי פוטר ומסדר עוף החול, אני צריכה לסיים אותו] המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמא תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? טלפון תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? וילון ועיפרון קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין פה דיסקים קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אמא קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר שמואל מה אתה לובש כרגע? חוצה של גוד שרלוט ומכנסים של אימוני הכדורעף [פיג'מה] מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: קורל ורחלי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שירן שם של קרוב משפחה אהוב: יעל השם של חבר-אינטרנט אחד: לירן השם של המורה השנוא/ה עליך: חיים השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין השם של חיית המחמד שלך (אם יש): הלוואי שהיה.. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: דובדבן קפה אתה שותה: אני לא שותה ואיזה תה: כנ"ל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2 יומן יש לך לבצפר (אם יש): קניתי של טינקרבל מחשב יש לך: לא יודעת.. משהו דפוק כזה מצלמה יש לך: לא זוכרת פלאפון יש לך: של סוני אריקסון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אייפוד לופלאפון חדש..!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? כנ"ל מה אתה שומע? בטליוזיה, מועדון לילה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק זה מה עשית לפני שענית על השאלון? שיחקתי סימס 2 נהגת? לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? לא היה לי מה לבזבז, אם אני צריכה אני לוחקת מההורים עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? ריצה נשארת ער לילה שלם? לא זוכרת מתי עבדת במשהו והרווחת כסף? אף פעם
או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אייפוד לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לי 2, Simple Girl 182 ו-almog_606 יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא כל כך למה? כי ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא, אני מרגישה חמודה למה? כי ככה אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? תכלת ואדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לעלות את ביטחון העצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את זה שאני שמנה אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? לא כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2? כן.. לפני רבע שעה מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא סקסי
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? יש לי עוד 3 שנים, תנו לי להנות מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל למה?כי זה טעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שפגשתי את אחותי אחרי 6 שנים שלא ראיתי אותה מאמין ב- אלוהים? לא כלכך רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? כן מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? לא

HiLa0mcfly

New member
עונה =]אבל כאילו שמישהו יקרא..סתם לעביר תזמן

שם:הילולי, הילה, לילית, ללוש,פנדה,להלה ועוד ועוד.. גיל:14 וחודשיים תמונה שלי:http://img211.imageshack.us/img211/4954/img0324ax7.jpg יומולדת:13.6 גובה:171-יותר מדי גבוהה S: צבע שיער:שחור\חום כל פעם משהו אחר צבע עיניים:חום להקה:מקפליי,מי כימיקל רומנס,לינקין פארק,פול אאוט בוי, ביטלס,קווין,בלינק ויש עוד מלאא זמר\ת:יש מלאאא לא נגמר במיוחד אבריל שחקן\ית:בן סיטלר,אדם סנדלר,לינדסי לוהאן, זאק אפרון,ג'ון טרבולטה,אמנדה ביינס,שון פריס ויש עוד אבל אותם אני אוהבת במיוחד אוכל:הכלל,אני אוכלת הכל חח סתם לא אני לא אוהבת הכל יש מגוון רחב של אוכל שאני שונאת X: בגד:סקיני,טוניקה,חצאית,גופיה חפץ בחדר:הקופה הענקית של בצורת בקבוק שעד לפני כמה זמן היא הייתה מלאה באגורות בנאדם:!! חדר בבית:שלייי מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו:לפני שנייה,היא הראתה לי את המתקן שתייה של התוכי שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:לפני שעה, עם אופיר ועינב הסרט האחרון שראיתי:היירספריי אתמול בערבעם אופיר ועינב הריח האחרון שהרחתי:הריח של הצ'יפס הרעש האחרון ששמעתי:דני שר =] [הרעש הכי יפה בעולםXD] הספר האחרון שקראת:כמו דקירת סכין=זה נחשב אם אני תקועה בעמוד 10? המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:אתמול שהייתי בקולנע הייתה על ידי אולי בת 100 והיא עצמה את העיניים באמצע הסרט והראש שלה נטע לצד שלי XD הבנאדם האחרון שחשבת עליו:דני תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?בספר אלגברה:S תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?הדיסק של סימס קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שיחה אחרונה שלי לבית,ושיחה נכנסת אמא שלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?אלגברה מה אתה לובש כרגע?חצאית וגופיה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?להתקשר לנוי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אופיר,נוי,עינב השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:בנתיים אין,אני לא שונאת אנשים השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:אני חושבת שנוי אני לא כ"כ זוכרת הייתי בת שנה שם של קרוב משפחה אהוב:אממ כולםם השם של חבר-אינטרנט אחד:נועה השם של המורה השנוא/ה עליך:אממ אני לא שונאת מורות הם רק מעצבנות אותי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אני לא מרחמת על מישהו השם של חיית המחמד שלך (אם יש):היה לי קראו לו טוייטי,ויש לי בובה שקוראים לה ג'ונס.. והיא דוב פנדה=] היא כמו החייה שלי XD איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:בזוקה קפה אתה שותה:שוקו XD ואיזה תה:הרבה זמן לא הייתי חולה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:סימס,אייסיטאוור,צ'יקן אינדוורסון איך שלא אומרים את זה יומן יש לך לבצפר (אם יש):פו הדוב מחשב יש לך:.. מצלמה יש לך:יש לי קנון משו ומהאמפי, פלאפון יש לך:סתם פלא חרא השנה מחליפים לי אותו יאיי סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:האמפי=] כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?נוי עם מי אתה מדבר בטלפון?לא מדברת מה אתה שומע?ליטל ג'והנה איזה חלונות פתוחים לך במחשב?אייסי והפורום מה עשית לפני שענית על השאלון?אכלתי צ'יפס נהגת?לא אבל אני מתה לנהוג כברר התנשקת?מחכה לאחד =] טסת לחו"ל?כה ביזבזת את כל הכסף שלך?כן,יותר מדי פעמים עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?עשיתי בחוג אבל לא טבעתי בזיעה נשארת ער לילה שלם?כן בגלל אופיר , עוד כמה פעמים עבדת במשהו והרווחת כסף?כן,ביביסיטר או/או . יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץץץץץץץץץץץץ שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב וטלוויזיה ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?באותו מקום,גרה עם כל החברות באותו בניין,שאני ירצה לעבור כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובבבב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עםם בשר או חלב?שתיהם אבל לא ביחד =] פסטה או סלט?פסטההה יאמיי שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אנגליהה אלא מההה ישראל או מקום אחר:אני חושבת שאחר רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או ? MP3:אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?:דיוידי סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד?לא תמיד לפעמים שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?דנילולית פרנקילולית יש לך חבר/ה?לא :( מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?שירים,ולהמציא עם נוי שירים על רון הדבורוןXD יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא יודעת כל פעם משהו אחר למה?עמה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה?לא כ"כ למה?ככה אתה ביישן או פתוח?תלוי למי מה הצבע האהוב עליך?אדום,שחור,חום,תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?לא בנתיים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?את האצבעות הגוצות בידיים[לדברי אופיר] אתה מאושר?כן,למה לא אבל אם אני יפגוש את מקפליי אז אני יהיה יותר=] היית פעם מאוהב?כן יותר מדי זמן כיף?לא תמיד שיחקת פעם בסימס 2?כןןן מה אתה חושב על העם הבריטי?סגידה
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?יאללה כולם להתגייס לא להתעצל מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?אין דעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:שתי ידיים כמעט אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל למה?ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:יש הרבה מאמין ב- אלוהים?מאמינה מאמינה יותר מדי רוחות?כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן פיות?לא,אבל פעם בפיית השיניים מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית:כן אהבה בשלט רחוק?לא

butbut

New member
חחחXDD את עדיין תקועה בעמוד 10?גם לי

קורה שאני מתחילה לספר,ונעצרת בעמוד ה-5 או ה-6 ><..אלא אם כן זה יפה=]

Mcfly for ever

New member
עונה...

שם: קסם אומרדקר גיל: עוד חודשיים 13 תמונה שלי: יומולדת: 24.10.94 גובה: 1.55 צבע שיער: חום ככה צבע עיניים: חום דברים אהובים: לקרוא, לשיר לרקוד... להקה: מקפליי זמר/ת: ג'סטין טימברליק שחקן/ית: ג'וני ד'פ אוכל: פיצה בגד: אמ... מה אני אמורה לכתוב פה? סתם חפץ בחדר: לא יודעת, טלויזיה דיסק: McFly - Just My Luck סרט: מבול של צרות, חח בנאדם: דני ג'נס חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע שמעת מוזיקה: עכשיו, ואני עדיין שומעת נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: מבול של צרות נראה לי הריח האחרון שהרחת: שניצל הרעש האחרון ששמעת: אח שלי הספר האחרון שקראת: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם (בפעם המאה אלף נראה לי) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "למה אני עונה על השאלון הזה?" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דני תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה את נוגעת? בספרים של הפסיכומטרי של אחותי תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מהדק ועוד ספר של אחותי קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק ריק לצריבה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לחברה שלי וחברה שלי התקשרה אלי, חח קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הספר : colleen mccullough של אחותי מה אתה לובש כרגע? פיג'מה, חח מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות טלויזיה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: ספיר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אוראל השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לי שם של קרוב משפחה אהוב: אורן (בעלה של בת דודה שלי) השם של חבר-אינטרנט אחד: מריה השם של המורה השנוא/ה עליך: ציפי (המורה להיסטוריה) השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: גרטה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): \ איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: אני שונאת קפה ואיזה תה: גם שונאת תה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מריו, חח יומן יש לך לבצפר (אם יש): יומן צבעוני רגיל מחשב יש לך: יש הרבה, מאיפה אני זוכרת?! מצלמה יש לך: דיגיטלית פלאפון יש לך: מוטורולה אי 1 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אממ..אמפיי 4 כרגע. עם מי את מדברת בתוכנות המסרים? חברה שלי עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת.. מה אתה שומע? שירים של הסרט: היי סקול מיוזיקל, חח איזה חלונות פתוחים לך במחשב? חלון הודעות של המסנג'ר ותפוז אנשים מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי נהגת? לא... התנשקת?לא... טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך?כמעט הכל עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא... נשארת ערה לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? לא או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו, ברור.. כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים...ברור דיסקמן או אמפי 3? אמפי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש הרבה: להלה, קסאם, קוסקוס, קסמונה, קוקי ועוד.. יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה?אין לי מושג, אני מתקשרת מלא... אבל יש לי כל חודש פחות מחמישים שקל מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי מתי את עושה גבות? ברור!... אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן, רגליים אתה מרגיש יפה? לא למה?לא יודעת, חח אתה ביישן או פתוח? תלוי למי מה הצבע האהוב עליך? טוררקיז מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את הפחד מכלבים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את השיער אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? כולם חמודים, חתיכים ואני מתה על המבטא הזה... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת-כל למה? מה למה? כי בא לי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: סיימתי לקרוא ספר של 400 עמודים ביום אחד (מהצהריים על 9 בערב) מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן פיות?לא מלאכים?כן ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

m i c k e y 15

New member
איזה שם יפה יש לך../images/Emo9.gif

400 עמודים?!? ביום?!?! איךךךך הייתי מתחרפנתתת XD

שוליטה

New member
ואו זה ארוך...

שם: עלמה גיל: 13 וחצי תמונה שלי:
יומולדת: 1.3.94 גובה: פעם אחרונה שבדקתי 1.50 צבע שיער: בלונד זהוב (בדקתי בסופר) צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: מקפליי שוקולד ועוד דברים שאני כרגע לא זוכרת להקה: ברור שמקפליי זמר/ת: אאאהההה שחקן/ית: פפפ אין לי מוסג. אוכל:סושי! ומתוקים למיניהם בגד:חולצה ומכנסיים . סתם חפץ בחדר: טלפון דיסק: דיסק שהכנתי עם כל השירים שיש לי על המחשב של מקפליי... סרט: just my luck בנאדם: אני חדר בבית: פינת משפחה\מחשב מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני חצי שעה שמעת מוזיקה: לפני רבע שעה נפגשת עם חברים: לפני ארבעה ימים... הסרט האחרון שראית: מבול של צרות.. הריח האחרון שהרחת: אתם לא רוצים לדעת... הרעש האחרון ששמעת: הצליל של המקלדת הספר האחרון שקראת: הארי פוטר השישי (עכשיו אני קוראת את השביעי באנגלית.) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה לעזאזל אף אחד לא מחובר למסנג'ר הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב... תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר... ווייי קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?משחק מחשב של אח שלי... משו על מכוניות קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי, אור, היא באה לישון אצלי היום קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אטלס השמיים הישראלי. מרתק הא? מה אתה לובש כרגע? מכנס קצר עם קומיקס וחולצה ורודה חלקה... מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להסתלבט בחדר שלי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:מיכל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: נמרוד (אח שלי...) השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:רוני שם של קרוב משפחה אהוב:תום!!! השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך:חנה דוד (בעההה) השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אממ לא יודעת השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:הורוד של אורביט...או מסטיק עלמה! קפה אתה שותה:אף פעם לא בדקתי ואיזה תה:לא יודעת משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אינטרנט נקרא? יומן יש לך לבצפר (אם יש): של פרות!!! ממש חמוד! מחשב יש לך: אין לי מוסג מצלמה יש לך: דיגיטלית פלאפון יש לך: נוקייה לא זוכרת איזה מספר... הזה העלוב דור שני עם הפאנל הכחול... סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: חמש חולצות חדשות... כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם אף אחד.. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? את השקט... איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק זה... מה עשית לפני שענית על השאלון? חזרתי הבייתה מהצימר... נהגת?לא התנשקת? לא
טסת לחו"ל? כן! 7 פעמים ביזבזת את כל הכסף שלך?לצערי... עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן היום... שיחקתי מטקות בים עד צאת נשמתי... נשארת ער לילה שלם? כן!! איזה חמש פעמים עבדת במשהו והרווחת כסף? שמרתי על חתולים וכלבים (והרווחתי 300 שקל) או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב וסתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה... ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הבית שלי!!! כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? אה... לא יודעת אמריקה או אנגליה? אנגליה!!!!!!!!!!!! ישראל או מקום אחר: אנגליה!!!!!!! רוק או פופ? אה... אפשר שניהם? פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים.. ברור דיסקמן או ? MP3 MP לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת... סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? שוליטה... זה סיפור ארוך... יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, או להתעמל יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן... אופס... למה? כי אני אוהבת אנשים ומתקשרת אליהם!! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן, לעצמי כי זה לא כזה נורא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא... יש לי שיערות בלונדיניות ברגליים אז לא רואים... אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? כי... ככה זה? אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את הביישנות... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את האף העצום שלי ואת הגובה אתה מאושר? לא תמיד היית פעם מאוהב? לא... אלא אם כן מחשיבים את מק... כיף? כן.. נראה לי שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? רובם מושלמים! אני מוכנה למנות 4 אנשים... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כן להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודעת לא ממש חשבתי על זה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: ה-כ-ל! למה? כי טעים לי... ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היום בו נודע לי שיש אפ קלוס אנד פרסונל בטלוויזיה מאמין ב- אלוהים? מתלבטת רוחות? לא חיים שלאחר המוות? אמ... גלגול נשמות? אה... פיות? כן! מלאכים?אמ... ערפדים? מה זה השאלות האלה?! אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: מה זה? אהבה בשלט רחוק? הא? טוב.. סילחו לי על המוקשות... אבל זה היה ממש כיף!!!

just orr

New member
כמה זמן לקח לי לענות על זה ><

חח זה הולך להיות ארווווך XP
שאלות כלליות:
שם: אור :) גיל: 15 תמונה שלי: אוקיי חיפשתי בכ-ל התמונות שלי ולא מצאתי אפילו תמונה אחת שלי נורמלית. ולבד. יומולדת: 18.5 גובה: לא יודעת... אממ נראה לי בסביבות ה- 1.58...? לאדעת. צבע שיער: בלונדיני ^^ צבע עיניים: כחולות ^^ דברים אהובים: לאדעת יש הרבה... להקה: מקפליי D: זמר/ת: אין מישהי מסויימת ממש... שחקן/ית: .כנ"ל >< אוכל: פיצה ופסטה D: בגד: הא? לא יודעת -.- סתם חפץ בחדר: מיטה [?!] ארון [?!?!] דיסק: משתנה. מקודם מארון 5 (הקודם, לא החדש), עכשיו JML ^^ סרט: הווו יש המון. בנאדם: אמא, אבא, אחות, סבא וסבתא וכו' ^^ חדר בבית: החדר שלי [?!?!?!?!?!?!?!? XDD]
מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: עכשיו, עם שיררר D: שמעת מוזיקה: היום, ברדיו.. (היה את "זה הרגע לאהוב או איכשלא קוראים לזה!!! הו המכבייה. XD) נפגשת עם חברים: אתמול.. פרוטי וברבית היה מצחיייייייקק XDDD
הסרט האחרון שראית: אממ... "בוא נדבר על זה פעם שנייה" >< (היה בערוץ 1) הריח האחרון שהרחת: של מסטיק תותי בר חח הרעש האחרון ששמעת: מזגן.. >< הספר האחרון שקראת: "חוד הכישור" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: האממ... נגמר למסטיק הטעם. צריך לזרוק אותו. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: שיר? תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של הלפטופ. הגיוני אם אני מולו, לא? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר. >< קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? משחק פלייסטיישן של אח שלי... וזה גם מה שיש בפנים XD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לאורטל, ו... בר התקשרה אלי ולא ראיתי. אופס ^^" קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "ארה"ב מערב" קנינו לטיסה לפני שלוש שניייםםם XDDD מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וגופייה.. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אאמממ... לצאת החוצה ולרקוד הורה? לאדעת ><"
name it
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אוו יש כמה: צ'רלי, תותי, ברבית, ופרוטייייי שלי (או בעברית- אורטל, דרור, בר ושיר) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני לא חושבת שיש אחד כזה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נראה לי הדס... היא הייתה שכנה שלי שגרתי בה"ה =] שם של קרוב משפחה אהוב: יעלה? היא מתוקהה ^^ השם של חבר-אינטרנט אחד: אין. השם של המורה השנוא/ה עליך: לא אוהבת לשנוא אנשים. אולי... אביבה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אמממ... לא יודעת... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): קלהה!!!!!!!!!!!!1 (הכלבה שלי) וניקיטהה!!!!!!!!!!! (החתולה שלי) כפרעליהן.
איזה...
מסטיק אתה בד"כ לועס: אממ... מנטה, תותי בר ומלון :) קפה אתה שותה: לא אוהבת :X ואיזה תה: גם לא אוהבת. אולי חליטת לבנדר, כשאני חולה... משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת ממש חח יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין לייייי
מחשב יש לך: לא יודעת ><" מצלמה יש לך: אין. פלאפון יש לך: סאמסונג E250 ^^ סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אין משו מסויים :) כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? שיררר
עם מי אתה מדבר בטלפון? כרגע אפחד. מה אתה שומע? כלום. אמא שלי ישנה. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר ואינטרנט.. מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי.
נהגת? לא.. התנשקת? לא.. טסת לחו"ל? כן ^^ לארה"ב, צרפת, שוויץ והולנד D: ביזבזת את כל הכסף שלך? אולי, על הנסיעה לאילת ><" עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא זוכרת. יש מצב. נשארת ער לילה שלם? הו כן. עבדת במשהו והרווחת כסף? לא ^^'
או/או.
יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אממ.. אפשר אביב/חורף? שחור או לבן? ווואייי לא יודעת... מחשב או טלויזיה? מחשב ^^ ספה או כורסה? ספהה!! ברורר ארנק או קופה? ארנק.. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כאןן :) כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? פרווה. בד"כ. אבל אם מתעקשים- חלב... פסטה או סלט? פסטה ^^ שניצל טופו או שניצל רגיל? לא טעמתי טופו... אז, רגיל. אמריקה או אנגליה? אנגליה.. כי לא הייתי שםםם =/ ישראל או מקום אחר: ישראל D: רוק או פופ? שניהם.. פוסטרים או קירות חלקים? חח חלקים... דיסקמן או MP3 ? אייפוד ^^ לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב...
סתם שאלות.
יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ... נראה לי... "just... orr" יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיפגש עם חברים =] וסתם כזה טלוויזיה ומחשב >< יש לך חשבון פלאפון גבוה? מקווה שלא יותר מדי. ><" למה? ככה! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות.. אתה עושה גבות? נופ.. בינתיים ><" אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן חח אתה מרגיש יפה? אממ... בערך? למה? לא טוב לכם? בעיה שלכם!!! אתה ביישן או פתוח? ביישן *מסמיקה כרגיל* מה הצבע האהוב עליך? כחול וסגול (כמובן תלוי בגוונים)... מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני אהיה פחות ביישנית ><" מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אממ... כל מיני. אתה מאושר? לרוב D: היית פעם מאוהב? לא.. כיף? לאדעת. שיחקת פעם בסימס 2? לא... מה אתה חושב על העם הבריטי? שיש להם מבטח שקסי בטירוווווףף !@$#^%#
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בטח שלהתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? - ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית... אפשר בכלל שתיהן?!?!?!? אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל חח למה? ככה >< ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אוווו מסיבת ההפתעה שחברים שלי עשו לי!!! איזה חמודיייייםם 3> מאמין ב- אלוהים? כן.. רוחות? הממ.. לא. חיים שלאחר המוות? אם הכוונה לרוחות וכאלה- לא. אם הכוונה לגן עדן- מקווה שכן. גלגול נשמות? כן... מה, אח שלי היה פעם עז!!!!!!! לא ידעתם?!!?!?? פיות? אוהבת, אבל לא מאמינה. =/ מלאכים? כן.. ערפדים? לא... אהבה ממבט ראשון? יאפ אהבה וירטואלית: לא כל כך... אהבה בשלט רחוק? כנ"ל >< שיהיה לכן יום מעולה! ^^

למעלה