YuvalJones
New member
עונה על המגילה. ^^"
שאלות כלליות: אני שמה לב עכשיו שהשאלון הזה היה פעם בבלוג שלי! מגניב. חא. -NOT- שם: יוובל גיל: 12 ;] תמונה שלי: יומולדת: 19.11.95 =\ גובה: 161 ^,^ נמדד אצל סבתא שלי. צבע שיער: חום למעלה, מתקרב לשחור למטה, וכמה גוונים שקיבלתי מהשמש.[שהרבה מהזמן לא נראים לעין.] צבע עיניים: חום מעפן. -_- דברים אהובים: מיוזיק, דניבוי, בכללי מקפליי, ריקוד, הכלבה שלי. להקה: מקפליי ליי' דהעהעע! 00" זמר/ת: יחיד ובודד? מצאתי! אביב גפן. שחקן/ית: יש הרבה. אוכל: אממ. אורז[?] צלי. הו כן אני מפנטזת על צלי כבר זמן רב. פירות. D: בגד: ג'ינס וחולצה שחורה. כי זה בעצם מה שאני לובשת רוב הזמן. סתם חפץ בחדר: הארון שלי. כי למרות שאני שונאת אותו הוא ארון די מגניב P: דיסק: JML - לא מוכרים את שאר הדיסקים בארץ >< סרט: ה''פ 1-5 , סיפוראהבהבלתינשכח, היומן, JML , החופשה ועוד רבים ומרובים. בנאדם: אני. קפצובה וקפצו-לי P: [גאד אני חופרת.] חדר בבית: החדר של אביב אחי הגדול. למרות שיש שם יותר גזים רעילים[לא כאלה שיוצאים מהישבן] מאשר חמצן. מתי בפעם האחרונה... -> דיברת עם מישהו: לפני שעה, עם אמאשלי. שמעת מוזיקה: עדיין שומעת. נפגשת עם חברים: XDDD שנים לא ראיתי חברות. הסרט האחרון שראית: מיסטר בין. בערך 10 דקות מהסרט ראיתי אבל למי אכפת.. הריח האחרון שהרחת: *מריחה את האופוריה שעל גופי* - כרגע. הרעש האחרון ששמעת: way away של יאלווקראד, אבל זה לא רעש. הם סתם הזכירו שם את המילה הזאת הספר האחרון שקראת: ה''פ ומסדר עוף החול. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: חברה שלי מעצבנת אותי ואני די בדרך לבוא אליה להביא לה כאפה. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: החברה שלי. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך הלבן והיפה
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בחלון ובנייר טואלט. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סימס נייטלייף. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הפלא לא לידי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? 'בידור ובמה' האלה של הבת מצווות. מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור, תחתונים שחור לבן, חולצת HTF שחורה, וטופ כחול. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול. אלא מה?! name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נוי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: מ'. לא יפה לנקוט בשמה המלא. ^,^ השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: גלעד?! הייתי בת שנתיים והכרנו בגן חח שם של קרוב משפחה אהוב: אמוריקי אהובתי הנצחית! D: השם של חבר-אינטרנט אחד: מורן. נו אנלא מכירה הרבה מהאינטרנט ומפה. השם של המורה השנוא/ה עליך: ברכה. ושרון. ואירנה. ולאדה. ויש זמנים שגם אלה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מ'. גם שנאה וגם רחמנות. שתיים ביום. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): קאיה הכלבה היפה והשמנה שלי [אבל ישלה בערך עוד 200 שמות. זה השם הראשי.] והחתול שאין לו שם. ישלו עשרים. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה עדין או תפוח. קפה אתה שותה: נסקפה 2 סוכר. ואיזה תה: לואיזה! דה בסט טעם! משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס. וגם זה לא הרבה יומן יש לך לבצפר (אם יש): בובספוג ^_^ מחשב יש לך: פנטיום ארבע?! מצלמה יש לך: אפורה. פלאפון יש לך: בלטה מכוער. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אממ.. תופים! חא! לכם אין לכם אין! [אמרתם להשוויץ. סתם. אנלא כזאת.] כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד. בעצם טיפה עם מורן. עם מי אתה מדבר בטלפון? עם צדף בעלי-אחי-ובני. [בדיחה פרטית P: ] מה אתה שומע? Year 3000 של באאאסטד. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום, המדיה פלאייר, והשיחה עם מורן. מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי קצת עם מורן. [פעם 6 גלידה.] נהגת? כן. ולא היה טוב. [נהגתי בחניון עם אמאשלי וכיוונתי לכיוון העץ. הו, כן- מטרה נהדרת.] התנשקת? לא. טסת לחו"ל? יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך? ^_^ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? עם כבר החולצה טבעה בזיעה. וכן יחסית. נשארת ער לילה שלם? אהא עבדת במשהו והרווחת כסף? לא.. או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם. קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף|סתיו. שחור או לבן? שחור. איכס לבן! מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה, שיהיה אפשר להתרווח. ארנק או קופה? ארנק. תארו לכם מזה להסתובב עם קופה בתיק! 00" המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? תלוי. עם מדובר בלונדון אז מעדיפה את לונדון. P: כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב, יש גישה מהירה להכל. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? בשר. זה יותר משביע. פסטה או סלט? פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אנגליה. ללא שאלה. לאמריקה אני יסע עוד כמה שנים טובות. ישראל או מקום אחר: לפעמיים ככה לפעמים ככה. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים וקשקושים על הקירות כמו שיש אצלי אבל לא מוגזם ולא מה שהחברות שלי כותבות עליו. דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ.. אמוריקי? יובי? יובס? יובליי[בלעדי לליאור חח] יש לך חבר/ה? נופ. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, מוזיקה, לקרוא הארי פוטר. כי ישלי חודשיים שלמים של זמני הפנוי. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? כי אין לי חיי חברה וכולם שונאים אותי! אל תשאלו. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמאסים. למי יש כוח לדבר. אתה עושה גבות? לא. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לפעמים. אתה מרגיש יפה? לפעמים. למה? ככה! אתה ביישן או פתוח? פעם ביישנית. עכשיו אני הולכת ברחובות תלאביב וצועקת. ובכללי פתוחה. [לא פיזית חח ] מה הצבע האהוב עליך? כתום ,שחור. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות טיפה פחות עצבנית ^^" נו זה במזל שלי. עקרב נשאר עקרב. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? מותניים. אוהו מותניים!~ ות'רגליים. אתה מאושר? העולם ורוד! והחיים מחייכים אליי. -אני בסדר. היית פעם מאוהב? לא. סתומרת כן. דני. אבל אני נשמעת פאקצה ככה. כיף? ממש הנאות החיים. שיחקת פעם בסימס 2? אהא מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם סבבה רצח. חוץ מהזקנים המעצבנים האלה. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. במילא קרבית אנלא יהיה. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל. בהחלט אוכלת-כל. למה? כי אני רעבה כל החיים שלי בערך. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: 1. יגרום לי אושר. הרבה אושר. 2. ה-6 בדצמבר. הו כן. בעזרת השם לונדון,מקפליי. מאמין ב- אלוהים? לא ממש. רוחות? לאיודעת חיים שלאחר המוות? ישמצב. גלגול נשמות? לאיודעת פיות? לא מלאכים? לא. ערפדים? ערפד סקסי ושמו טום פלצ'ר P: - לא. אהבה ממבט ראשון? ישמצב. אהבה וירטואלית: יש אפשרות D: אהבה בשלט רחוק? בתנאי שזה טעינה ולא בטריות. סתם נו מאני אמורה להבין מהשאלה הזו?! -- הא! פינישט! גמרתי. שובפעם לא נשמע טוב אבל למי אכפת. אללה, נסעתי לצפון לארבעה ימים. 3>
שאלות כלליות: אני שמה לב עכשיו שהשאלון הזה היה פעם בבלוג שלי! מגניב. חא. -NOT- שם: יוובל גיל: 12 ;] תמונה שלי: יומולדת: 19.11.95 =\ גובה: 161 ^,^ נמדד אצל סבתא שלי. צבע שיער: חום למעלה, מתקרב לשחור למטה, וכמה גוונים שקיבלתי מהשמש.[שהרבה מהזמן לא נראים לעין.] צבע עיניים: חום מעפן. -_- דברים אהובים: מיוזיק, דניבוי, בכללי מקפליי, ריקוד, הכלבה שלי. להקה: מקפליי ליי' דהעהעע! 00" זמר/ת: יחיד ובודד? מצאתי! אביב גפן. שחקן/ית: יש הרבה. אוכל: אממ. אורז[?] צלי. הו כן אני מפנטזת על צלי כבר זמן רב. פירות. D: בגד: ג'ינס וחולצה שחורה. כי זה בעצם מה שאני לובשת רוב הזמן. סתם חפץ בחדר: הארון שלי. כי למרות שאני שונאת אותו הוא ארון די מגניב P: דיסק: JML - לא מוכרים את שאר הדיסקים בארץ >< סרט: ה''פ 1-5 , סיפוראהבהבלתינשכח, היומן, JML , החופשה ועוד רבים ומרובים. בנאדם: אני. קפצובה וקפצו-לי P: [גאד אני חופרת.] חדר בבית: החדר של אביב אחי הגדול. למרות שיש שם יותר גזים רעילים[לא כאלה שיוצאים מהישבן] מאשר חמצן. מתי בפעם האחרונה... -> דיברת עם מישהו: לפני שעה, עם אמאשלי. שמעת מוזיקה: עדיין שומעת. נפגשת עם חברים: XDDD שנים לא ראיתי חברות. הסרט האחרון שראית: מיסטר בין. בערך 10 דקות מהסרט ראיתי אבל למי אכפת.. הריח האחרון שהרחת: *מריחה את האופוריה שעל גופי* - כרגע. הרעש האחרון ששמעת: way away של יאלווקראד, אבל זה לא רעש. הם סתם הזכירו שם את המילה הזאת הספר האחרון שקראת: ה''פ ומסדר עוף החול. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: חברה שלי מעצבנת אותי ואני די בדרך לבוא אליה להביא לה כאפה. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: החברה שלי. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך הלבן והיפה