ע-ו-נ-ה ../images/Emo3.gif
שם: ספיר גיל: 16 תמונה שלי: --> יומולדת: 3.7 גובה: 1.67 ככה.. צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: מוזיקה
וציור
להקה: פייטסטאר זמר/ת: לנה מרלין שחקן/ית: ג'ניפר אניסטון בריטני מרפי גם..וג'ניפר לאב-יואיט אוכל:לא דעת
בגד: ג'ינס
סתם חפץ בחדר: פוסטר של באסטד חיחי דיסק: a present for everyone-busted
סרט: המספריים של אדוארד
וגרין מייל
בנאדם: צ'ארלי סימפסון חדר בבית: חדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע>< שמעת מוזיקה: כנ"ל נפגשת עם חברים: אתמול
הסרט האחרון שראית: "כוכב נולד" הריח האחרון שהרחת: של חרא של פרות מהמושב ליד XDDDD הרעש האחרון ששמעת: של המקלדת
הספר האחרון שקראת: חחחחחחחחחח זוועה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "אני יותר מידי שומעת פייטסטאר וחבל שאני לא קוראת הרבה ספרים?!!"XDD הבנאדם האחרון שחשבת עליו: >< צ'ארלי ג'יז באמת יותר מידי XD תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ברמקולים של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין-קיר,שמאל-כיסא קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין כאן דיסקים XP קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?הוא לא לידי בכלל קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? של אחותי "סינדרלה" מה אתה לובש כרגע? בוקסר וחולצה XD מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח חחחח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: דדון השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: דור שם של קרוב משפחה אהוב: ניר
השם של חבר-אינטרנט אחד: ענבר חח השם של המורה השנוא/ה עליך: זהבה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: שלמה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): בוץץץ
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: זום חיחי קפה אתה שותה: נס קפה ואיזה תה: רגיל..נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: המשחק של אלאדין
חח ומריו
יומן יש לך לבצפר (אם יש): של בובספוג חיחי מחשב יש לך: מעפן XD מצלמה יש לך: לא דעת...דיגיטלית חח פלאפון יש לך:נוקיה משו XD סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:לא משוויצה זה לא נחמד חיחי כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אני לא במסן עם מי אתה מדבר בטלפון?אפחד מה אתה שומע:call to arms-fightstar איזה חלונות פתוחים לך במחשב? תיקיה ואתר עם אקורדים של שירים ומייספייס מה עשית לפני שענית על השאלון? הליכה נהגת?לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך?כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם?כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? יס
מסנג'ר או אייסיקיו? מסןן
**סגידה** קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב&חורף חח שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה?
אנגליה
ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 :MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? סאפ יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה,לנגן,לצייר להסתובב להיות על המחשב\טיוי יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? ככה
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? יאפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? איפה שצריך XD אתה מרגיש יפה? לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישנית אחושרמוטה מה הצבע האהוב עליך? שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להעלות לעצמי ביטחון עצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל XD אתה מאושר? לא הכי היית פעם מאוהב? פעם כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מדהימים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? דבר טיפשי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל חחח למה?כי הכל טעים
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: חחח לא דעת..אני מאושרת מכל דבר קטן.. מאמין ב- אלוהים? כן
רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? מזה?? תודה לרוני פוינטר על השאלון