שאלוןןןן..כנסוו זה יפהה=]

JuSt My LuCk

New member
ho my FUCKING GOD!

יצאתי כל כך פקאצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצהה!!!!!! איכס איכס איכס טפו טפו טפו !!!1 לא לא לא אני לא פקצה
זה סתם יצא ככה כי אני עייפה!

The Psycho Girl

New member
אף אחת לא תקרא את זה אבל מיילא

משעמם לי בטרוף כרגע שם: אורלי גיל: בקרוב 17 תמונה שלי: העלתי כבר בשירשור הכרות יומולדת: 20.8 גובה: 167 צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: כחול- ירוק דברים אהובים: ים , חברים , מוזיקה הארי פוטר , ועוד כל מיני דברים להקה: מקפליי jet באסטד ופייטסטאר אה וכמובן גאנס אנד רוזס זמר/ת: אנסטסיה - חח איזה ישן זה שחקן/ית: ג'וני דפ !! השחקן הכי טוב בעולם וקייט וינסלט אוכל: איטלקי בגד: אני לא אוהבת בגד אני אוהבת בגדים וכמה שיותר סתם חפץ בחדר: בובת הצב שלי ובעצם כל הבובות שלי :) דיסק: אני מניחה ש Guns'n'Roses-Appetite for destruction סרט: המספריים של אדוארט שודדי הקאריביים -הראשון בנאדם: ידיד שלי שאני אוהבת אותו למרות כל המגרעות שלו חדר בבית: שלי כמובן מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 10 דקות שמעת מוזיקה: דקה חח נפגשת עם חברים: 10 דקות הסרט האחרון שראית: כרגע ראיתי המדריך לטרמפיט בגלקסיה סרט אדיייר ! הריח האחרון שהרחת: חחח בושם שלי הרעש האחרון ששמעת: אמא שלי צועקת עלי ללכת לישון הספר האחרון שקראת: הארי פוטר 7 והתחלתי את המצפן הזהוב המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מי אני ? מה אני? ולשם מה נוצרתי חחח הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אממ ידיד שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ברמקול תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בימין בחלון ושמאלית בערמות הדפים שלי קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סינרגיה - צועקים על אהבה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? המדריכה שלי התקשרה אלי ואני התקשרתי לידיד שלי לשאול איפה הוא לעזזל קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? המצפן הזהוב מה אתה לובש כרגע? ג'נס וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אממ לישון או ללמוד קצת - חח אני צריכה ללמוד לפסיכו ואני מתרכזת רק בלילה חח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין כרגע השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני לא שונאת כרגע אף אחד השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אמממ אין לי מושג שם של קרוב משפחה אהוב: אביגייל בת דודה שלי אני ממש אוהבת אותה השם של חבר-אינטרנט אחד: חבר אינטרנט אממ איטלקי אחד מהמייספייס חח לא זוכרת עכשיו איך קוראים לו השם של המורה השנוא/ה עליך: אווו אירנה הכלבה לפיזיקה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חן כי היא פשוט דפוקה בשכל השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין לי ! הלוואי היה לי איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מסטיק שקונים במכללה שאני לומדת לפסיכו קפה אתה שותה: הפוך ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אני לא משחקת במחשב אבל באבלס יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא קניתי אבל שנה שעברה היה לי סתם אחד מעפן שבסוף השנה יצא יפה מחשב יש לך: חח לא יודעת מחשב שעושה רעש של מטוס מצלמה יש לך: hp מלפני שבעים שנה פלאפון יש לך: נוקיה - פלאפון מטומטם בטרוף עוד שנה אני מחליפה אותו סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אני קיבלתי דברים מאיטליה ואתם לא חח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד אני לא מחוברת עם מי אתה מדבר בטלפון? אני לא מדברת בטלפון מה אתה שומע? עכשיו ? useless id איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר , התקיית מוזיקה והדפדפן מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי סרט נהגת? כן אני לומדת עכשיו זה מזה מגניב חחו התנשקת? יאפ טסת לחו"ל? כמה וכמה פעמים ביזבזת את כל הכסף שלך? חח כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן המון פעמים נשארת ער לילה שלם? שבוע שעבר בפעם המאה עבדת במשהו והרווחת כסף? כן חחח לפעמים אני עושה את השטות הזאת או/או. יס או הוט? יסס מסנג'ר או אייסיקיו? שאלה קשה שניהם מעצבנים אותי באותה המידה קיץ/אביב או חורף/סתיו? כל כך קיץ / אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב כי יש בו גם טלוייזיה ספה או כורסה? ספה אפשר לישון בה ארנק או קופה? ארנק מי מסתובב עם קופה !? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אשדוד זה המקום בארץ לפחות בחול זה ניו יורק או לונדון כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב ! אפשר להשתגע עם זה חח כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות בשר או חלב? שאלה קשה פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל ברור שרגיל אבל שניצל תירס לוקח ובגדול אמריקה או אנגליה? אממ שנייהם באותה מידה למרות שלא הייתי באנגליה אז אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים - לגולס שלי
דיסקמן או ? MP3 אמפי למרות ששניהם נהרסים לי אחרי חודש לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? orqueen , orlanda ובמציאות אור / אורצ'י -אבל רק חברה שלי קוראת לי אורצ'י אני לא מאפשרת לאף אחד אחר יש לך חבר/ה? לא ברור מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון / לרקוד ולראו תסרטים יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא חח יש לנו כלכך הרבה הנחות שאי אפשר למה? פירטתי כבר מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים , אי אפשר לדבר הרבה זמן אני מרגישה את המוח שלי דולף אתה עושה גבות? מנקה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? חחח אין מה לעשות אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? כי כולם אומרים לי את זה אז בשלב מסוים התחלתי להאמין להם חח אתה ביישן או פתוח? באמצע מה הצבע האהוב עליך? ממ סגול וכחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כן מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? המון דברים אתה מאושר? מידי פעם היית פעם מאוהב? לא =/ כיף? כשאני אדע אני יודיע שיחקת פעם בסימס 2? חח לא מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם בסדר בסך הכל למרות שהם זונות שעשו עלינו רחם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס בטח שלהתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בערך בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית וגאה אוכלכל/צמחוני/טבעוני : אוכלת הכל כל הזמן למה? כי טעים לי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא יודעת צריך לחשוב על זה מאמין ב- זה שיום אחד יהיה טוב אלוהים? נמצא איפשהו רוחות? רודפות אותי כל הזמן חיים שלאחר המוות? אני יודיע לך כשאני ימות גלגול נשמות? אממ לא יודעת פיות? בטח מלאכים? אני חושבת שכן ערפדים? חח כן אהבה ממבט ראשון? לא קרה לי אז לא יכולה להגיד אם כן או לא אהבה וירטואלית: לדעתי לא אהבה בשלט רחוק? תלוי מה המרחק בין מדינות זה די בלתי אפשרי לדעתי היה נחמד היה ארוך עכשיו לישון

simpsonit

New member
פייטסטאר../images/Emo99.gif

אממ תוסיפי לספייס שלך פייטסטאר ישראל

m i c k e y 15

New member
JET../images/Emo99.gif

SO..ARE YOU GONNA BE MY GIRL??..*גיטרה* *מיכל מקפצת בבית* XDDDDDD חולה על זה יש יש לך פוסטר של לגולסססססס??
הוא סגידההה
ויאא גם את שומעת יוסלססססס!! לא מכירה עוד מישו פה שכן חחח אעאע קייט ונסלט..טיטניק
[עד שיצא עשן..סרט טוב גם...]

The Psycho Girl

New member
חחח

חח אני חולה על לגולס ועל אורלנדו בלום אז אחי הגדול קנה לי פוסטר ענק שלו הוא מעל המיטה חח כל לילה אני מתבוננת בו והוא הדבר הראשון שאני רואה בבוקר כאילו חוץ מהשעון מעורר בפלאפון אני מתה על השיר look what you've done במיוחד על הקליפ שלו אני חורשת על הקליפ ברמות מטורפות

מאיושSP

New member
אעע סורי שאני נדחפת!

אבל look what you've done פשוט שיר מושלם.
ולמיכל, אני שומעת יוסלס! D: ונראלי יש כאן עוד מלא ששומעות=]

Lex 1

New member
אעעאעא LOok What you've done כ"כ מעולה!../images/Emo47.gif

הייתי חייבת להוציא את זה.
.

simpsonit

New member
ע-ו-נ-ה ../images/Emo3.gif

שם: ספיר גיל: 16 תמונה שלי: --> יומולדת: 3.7 גובה: 1.67 ככה.. צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: מוזיקה
וציור
להקה: פייטסטאר זמר/ת: לנה מרלין שחקן/ית: ג'ניפר אניסטון בריטני מרפי גם..וג'ניפר לאב-יואיט אוכל:לא דעת
בגד: ג'ינס
סתם חפץ בחדר: פוסטר של באסטד חיחי דיסק: a present for everyone-busted
סרט: המספריים של אדוארד
וגרין מייל
בנאדם: צ'ארלי סימפסון חדר בבית: חדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע>< שמעת מוזיקה: כנ"ל נפגשת עם חברים: אתמול
הסרט האחרון שראית: "כוכב נולד" הריח האחרון שהרחת: של חרא של פרות מהמושב ליד XDDDD הרעש האחרון ששמעת: של המקלדת
הספר האחרון שקראת: חחחחחחחחחח זוועה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "אני יותר מידי שומעת פייטסטאר וחבל שאני לא קוראת הרבה ספרים?!!"XDD הבנאדם האחרון שחשבת עליו: >< צ'ארלי ג'יז באמת יותר מידי XD תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ברמקולים של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין-קיר,שמאל-כיסא קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין כאן דיסקים XP קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?הוא לא לידי בכלל קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? של אחותי "סינדרלה" מה אתה לובש כרגע? בוקסר וחולצה XD מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח חחחח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: דדון השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: דור שם של קרוב משפחה אהוב: ניר
השם של חבר-אינטרנט אחד: ענבר חח השם של המורה השנוא/ה עליך: זהבה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: שלמה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): בוץץץ
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: זום חיחי קפה אתה שותה: נס קפה ואיזה תה: רגיל..נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: המשחק של אלאדין
חח ומריו
יומן יש לך לבצפר (אם יש): של בובספוג חיחי מחשב יש לך: מעפן XD מצלמה יש לך: לא דעת...דיגיטלית חח פלאפון יש לך:נוקיה משו XD סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:לא משוויצה זה לא נחמד חיחי כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אני לא במסן עם מי אתה מדבר בטלפון?אפחד מה אתה שומע:call to arms-fightstar איזה חלונות פתוחים לך במחשב? תיקיה ואתר עם אקורדים של שירים ומייספייס מה עשית לפני שענית על השאלון? הליכה נהגת?לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך?כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם?כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? יס
מסנג'ר או אייסיקיו? מסןן
**סגידה** קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב&חורף חח שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה
ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 :MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? סאפ יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה,לנגן,לצייר להסתובב להיות על המחשב\טיוי יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? ככה
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? יאפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? איפה שצריך XD אתה מרגיש יפה? לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישנית אחושרמוטה מה הצבע האהוב עליך? שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להעלות לעצמי ביטחון עצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל XD אתה מאושר? לא הכי היית פעם מאוהב? פעם כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מדהימים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? דבר טיפשי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל חחח למה?כי הכל טעים
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: חחח לא דעת..אני מאושרת מכל דבר קטן.. מאמין ב- אלוהים? כן
רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? מזה?? תודה לרוני פוינטר על השאלון

The Psycho Girl

New member
אהה אני אוהבת אותך !

את אוהבת את פייטסטאר ! ואת צ'רלי ואת המספריים של אדוארד איזה נדיר למצוא בן אדם שאוהב את שלושתם ואין דבר כזה לשמוע יותר מידי פייטסטאר פייטסטאר אדירים

למעלה