עונה, לעצמי כמובן.../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif
שאלות כלליות: שם: מאי גיל: 14 תמונה שלי: זאת אני עם הגולגול, שיושבת על המיטה בחיוך מטומטמם. וואע איזו תמונה ישנה.. לפני שנה וחצי בערך.
יומולדת: 16.5.93 גובה: 1.51, נמוכה אני ונמוכה אשאר
צבע שיער: חום בהיר עם טיפונת גוונים מהשמש צבע עיניים: דבש כזה דברים אהובים: לרקוד, לנגן ומוסיקה זה החיים שלי.
שניצל תירסXD, נעליים ובגדים, כובעים.. זה לא ייגמר. להקה: מקפליי אופקורס.
ואח"כ באסטד ז"ל, סאן אוף דורק, סימפל פלאן ובסוף מיוז. זמר/ת: מישל בראנצ' שחקן/ית: אדם ברודי וג'וני דפ. אוכל: שניצל תירסD: בגד: איפה להתחיל?! סתם חפץ בחדר: הכורסא שליD: דיסק: כולם של מקפליי סרט: הסימפסונס בנאדם: אחותי=] חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שתי שניות שמעת מוזיקה: ברגע זה

נפגשת עם חברים: אחרה"צ הסרט האחרון שראית: המממ.. לא זוכרת. הריח האחרון שהרחת: הריח של הכדור שוקולד שאכלתי:] הרעש האחרון ששמעת: המפ. הספר האחרון שקראת: 'אמא עזרי לי לחיות' בפעם השלישית שאני קוראת אותו, ספר מדהים. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: המילים של we're not alone של סוד כ"כ, אבל
כ"כ מעודדות! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה אחת.. בערך. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ברמקול של המחשב.. מה זה השאלות האלה?! תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בשולחן קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק ריק כי בדיוק באתי לצרוב. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לאמא, והאחרון שהתקשר טל חברה שלי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? 'חברות' מה אתה לובש כרגע? טייץ אפור וחולצה ורודה עם יצורים מפול&בר. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לישון נראלי.
אני קמה מחר בשמונה וחצי תשע. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: טל, ואז ליאור. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: דניאלה, ועוד כמה שעדיף שאני לא אומר כאן. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: וואו האמ, אינלי מושג. שם של קרוב משפחה אהוב: גל, רומי, אמאבא, סבתא קלרה. כולם. השם של חבר-אינטרנט אחד: אווווורצ'!
השם של המורה השנוא/ה עליך: שוש פסקל. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: שיר=/ השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מוקהD: איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה של מסט. קפה אתה שותה: נס קפה ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבל טראבל 2, מכורה. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: יאפ מצלמה יש לך: אהא. כילו של המשפחה. פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: האאמ... מעדיפה להישאר צנועה
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? כנ"ל מה אתה שומע? three days grace - are you ready איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פיק של לירוניD:, שיחה במסן עם ניב, אייטונס והפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? לחצתי על הוספת תגובה. נהגת? לא התנשקת? דאמ לא. טסת לחו"ל? יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך? חח אני די חסכנית
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חדר כושר.
נשארת ער לילה שלם? אהא. עבדת במשהו והרווחת כסף? עובדת כמעט כל יום=] או/או. יס או הוט? הוט, סתם כי יש לי. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? שחור. לבן נראה לי תמיד רייקני כזה. מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב:] כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? איכ בשר. ברור שחלב.. פסטה או סלט? סלט

שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס של טבעול! אמריקה או אנגליה? האמ, אנגליה אם זה כולל את מקפליי=] ישראל או מקום אחר: צברית! רוק או פופ? שניהם. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 חחחחחח אני זוכרת את ימיי הדיסקמן.
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב ומערכת. לאדעת שניהם סבבה סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? האמ כווולם קוראים לי מאיצ'ו, הרבה מאיצ', מאיו, גווש וזהו נראלי.. יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד, לנגן, לשמוע מוסיקה... לכתוב פעם במליון שנה.
יש לך חשבון פלאפון גבוה? האמת שלא, איזה 60 ש"ח לחודש.. למה? כי לאדעת. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? יאפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? חחחחחח כן אתה מרגיש יפה? האמ.. לפעמים כן ולפעמים לא. למה? ככה. אתה ביישן או פתוח? ביישנית בהתחלה, ואז נפתחת

מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?שאני אף פעם לא מספרת דברים שעוברים עלי.. כאילו, אני לא משתפת אף אחד גם אם אני כ"כ רוצה לשתף! לאדעת, אני תמיד מפחדת שישפטו אותי או לא יבינו אותי. אה, וגם שאני קנאית ברמות מטורפות. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? המממ.. הלחיים שלי. זה נשמע מוזר אבל אני שונאת אותן אתה מאושר? תגדירו מאושרת. היית פעם מאוהב? לא כיף? ~~ שיחקת פעם בסימס 2? כה מה אתה חושב על העם הבריטי? חמודים ויפים אש.
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שזה מעולה. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי כוח נוו. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל, שונאת עוף. למה? ככה. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אני תמיד שמחה כשאני עושה את השיחות האלה עם אחותי הגדולה.. וגם אם אני מרגישה שאנשים אוהבים אותי, הדבר הכי קטן בעולם יכול לשמח אותי לכל היום. מאמין ב- אלוהים? יאפ רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא ממש גלגול נשמות? בערך פיות? חח לא מלאכים? כנ"ל ערפדים? לאאא אהבה ממבט ראשון? הממ לא כ"כ. אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא וווואו. אם מישהו קרא, מלכ/ה!