שאלוןןןן..כנסוו זה יפהה=]

simpsonit

New member
lol

חחח א) צ'ארלי זה יותר מידי אובססיה אבל לא איכפת לי חיחי ב)המספריים של אדוארד-זה הסרט היחידי חוץ מגרין מייל שגרם לי לבכות
ג)פייטסטאר מדהימיםםםםם
והאלבום החדש הולך להיות כ"כ מדהיםם שמעתי כבר 4 שירים מתוכו!!
חיחי

The Psycho Girl

New member
באמת ? !

איך ? איפה ? מתי ? ואיך קוראים להם ? די ברור שהוא יהיה מעולה הקודם היה אדיר רק בגלל פייטסטאר יש לי רגשות מעורבים בקשר לפרוק של באסטד

simpsonit

New member
אמג איך שכחתיXD שחקן-טופר גרייס וטובי מגוויאר

והסרט הכי הכי הכי אהוב עליי בתבל זה ספיידרמן(1,2,3)
חחחחחח
הייתי חייבת סורי XDD

ספיידרמן../images/Emo99.gif

סרטים טובים... רק חבל שהספיידי שלהם כזה נמושה@#%@ הוא לא נאמן למקור! לא יורד על עצמו.. לא כלום!! זה ספיידי זה? והOST
...

m i c k e y 15

New member
איך שכחת איך?! חחח ספיידרמן../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

הסרט...הכי גררר 2 במיוחדד
הגעתי למסקנה שה-2 יותר טוב מהראשון.. הראשון רק טוב בסצינה שפיטר מתעורר ומגלה שיש לו שרירים חחחח

butbut

New member
כן,הסרט ה-2 נחמד..למרות שאני לא יצאתי ממנו

ככה -@_@...מהראשון יצאתי ככה.מהשני זה היה יותר +_+ אבל הסצנות אהבה שם ממש זרמו.

m i c k e y 15

New member
סאפפפפפפ

I
U שיער מדהים
המספריים של אדוארד
ג'וני
באסטד
איזה כיף שיש לי גם דיסק אחד שלהםם חהחה והמשחק של אלדין כ"כ שולט XDD וגם של סימס
אני חולה על סימסס

ADI jons

New member
עונה- כנסוו שווה !

שם: עדי גיל: 12 וחצי תמונה שלי:--> יומולדת: 15.12.94 גובה: 154 בערך צבע שיער: ג'ינג'י . חום כזה..– חדש :p צבע עיניים: חום דברים אהובים: דני להקה: מקפליי זמר/ת: אבריל שחקן/ית: .אמנדה ביינס ודני LOL אוכל:: . בצקניות סתם חפץ בחדר: מאוורר – הוא תקף את טל מינית דיסק: ג'סט מיי לאק סרט: כנ"ל בנאדם: טל הכוסית ודני חדר בבית: שרותים חחח מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני מלא זמן – אני אצל בת דודתי הכוסית הסרט האחרון שראית: היירספריי הריח האחרון שהרחת: השיער של טל הרעש האחרון ששמעת: את טל אומרת – "פי הטבעת" הספר האחרון שקראת: אין כזה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: טל , ודני עירום הבנאדם האחרון שחשבת עליו: טל תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מנורת לבה של טל תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ציצי של טל קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? ג'סט מיי לאק של טל ק את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? להלהלה :p קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "צאי מזה" מה אתה לובש כרגע? תחתוני קטיפה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון ? לגרד בטוסיק name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: עומר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: שחר/מיקה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: פילו – הכרית שלי שם של קרוב משפחה אהוב: טללללללל השם של חבר-אינטרנט אחד: טל השם של המורה השנוא/ה עליך: חווה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: טל השם של חיית המחמד שלך (אם יש): סאסי סנואי וביף איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: הפוך ואיזה תה: ויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אתרי פורנו יומן יש לך לבצפר (אם יש): בטח מחשב יש לך: בטח מצלמה יש לך: מממממממממממממממממממממבטח פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: טל בת דודתי הכוסית כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עצמי עם מי אתה מדבר בטלפון? טל מה אתה שומע? את טל מתקתקת על המקלדת כדי לרשום את הראון הזה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? וורד מה עשית לפני שענית על השאלון? גירדתי לטל בציצי נהגת? לא התנשקת? לא טסת לחו"ל? לא יזבזת את כל הכסף שלך? כהה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? גירדתי לטל בטוסיק נשארת ער לילה שלם ? בטח! עם טל בדת במשהו והרווחת כסף ? כןו/או. יס או הוט? הוט - טל :יס מסנג'ר או אייסיקיו? אייס קיץ/אביב או חורף/סתיו? צביקה פיק שחור או לבן? חום מחשב או טלויזיה? טל ספה או כורסה? כרית מישוש ארנק או קופה? חור של הטוסיק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? חזיר שניצל טופו או שניצל רגיל? תרנגול אמריקה או אנגליה? המיטה של דני [עם דני] ישראל או מקום אחר: אחר רוק או פופ? מווווווווווווווקפליי פוסטרים או קירות חלקים? חג'קונים דיסקמן או ? MP3טייפ לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשבון סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? דידי יש לך חבר/ה? לעעעע מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לאונן יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי הוא נרטב מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? גבות , רגלים , ידים , שפם , ואחרון חביב כוס... אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? הההכל אתה מרגיש יפה? בטח למה? כי טל ליידי אתה ביישן או פתוח? מה לפתוח רגלים?! מה הצבע האהוב עליך? ירוק דבש מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות כמו טל מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? טלללללללללללל אתה מאושר? בטח היית פעם מאוהב? כן כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מדהים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אהה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: בונג'ור וכלכל/צמחוני/טבעוני: חזיר למה? טעים לי .. יאמי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: החיים ע"פ טל מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא- רק בפיית השיניים מלאכים? לא ערפדים? בטח אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? מה אני טלוויזיה ?! קרדית לטל על הראיון :]

מאיושSP

New member
עונה, לעצמי כמובן.../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif

שאלות כלליות: שם: מאי גיל: 14 תמונה שלי: זאת אני עם הגולגול, שיושבת על המיטה בחיוך מטומטמם. וואע איזו תמונה ישנה.. לפני שנה וחצי בערך.
יומולדת: 16.5.93 גובה: 1.51, נמוכה אני ונמוכה אשאר
צבע שיער: חום בהיר עם טיפונת גוונים מהשמש צבע עיניים: דבש כזה דברים אהובים: לרקוד, לנגן ומוסיקה זה החיים שלי.
שניצל תירסXD, נעליים ובגדים, כובעים.. זה לא ייגמר. להקה: מקפליי אופקורס.
ואח"כ באסטד ז"ל, סאן אוף דורק, סימפל פלאן ובסוף מיוז. זמר/ת: מישל בראנצ' שחקן/ית: אדם ברודי וג'וני דפ. אוכל: שניצל תירסD: בגד: איפה להתחיל?! סתם חפץ בחדר: הכורסא שליD: דיסק: כולם של מקפליי סרט: הסימפסונס בנאדם: אחותי=] חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שתי שניות שמעת מוזיקה: ברגע זה:) נפגשת עם חברים: אחרה"צ הסרט האחרון שראית: המממ.. לא זוכרת. הריח האחרון שהרחת: הריח של הכדור שוקולד שאכלתי:] הרעש האחרון ששמעת: המפ. הספר האחרון שקראת: 'אמא עזרי לי לחיות' בפעם השלישית שאני קוראת אותו, ספר מדהים. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: המילים של we're not alone של סוד כ"כ, אבל כ"כ מעודדות! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה אחת.. בערך. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ברמקול של המחשב.. מה זה השאלות האלה?! תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בשולחן קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק ריק כי בדיוק באתי לצרוב. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לאמא, והאחרון שהתקשר טל חברה שלי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? 'חברות' מה אתה לובש כרגע? טייץ אפור וחולצה ורודה עם יצורים מפול&בר. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לישון נראלי.
אני קמה מחר בשמונה וחצי תשע. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: טל, ואז ליאור. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: דניאלה, ועוד כמה שעדיף שאני לא אומר כאן. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: וואו האמ, אינלי מושג. שם של קרוב משפחה אהוב: גל, רומי, אמאבא, סבתא קלרה. כולם. השם של חבר-אינטרנט אחד: אווווורצ'!
השם של המורה השנוא/ה עליך: שוש פסקל. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: שיר=/ השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מוקהD: איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה של מסט. קפה אתה שותה: נס קפה ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבל טראבל 2, מכורה. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: יאפ מצלמה יש לך: אהא. כילו של המשפחה. פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: האאמ... מעדיפה להישאר צנועה
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? כנ"ל מה אתה שומע? three days grace - are you ready איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פיק של לירוניD:, שיחה במסן עם ניב, אייטונס והפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? לחצתי על הוספת תגובה. נהגת? לא התנשקת? דאמ לא. טסת לחו"ל? יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך? חח אני די חסכנית
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חדר כושר.
נשארת ער לילה שלם? אהא. עבדת במשהו והרווחת כסף? עובדת כמעט כל יום=] או/או. יס או הוט? הוט, סתם כי יש לי. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? שחור. לבן נראה לי תמיד רייקני כזה. מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב:] כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? איכ בשר. ברור שחלב.. פסטה או סלט? סלט:) שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס של טבעול! אמריקה או אנגליה? האמ, אנגליה אם זה כולל את מקפליי=] ישראל או מקום אחר: צברית! רוק או פופ? שניהם. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 חחחחחח אני זוכרת את ימיי הדיסקמן.
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב ומערכת. לאדעת שניהם סבבה סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? האמ כווולם קוראים לי מאיצ'ו, הרבה מאיצ', מאיו, גווש וזהו נראלי.. יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד, לנגן, לשמוע מוסיקה... לכתוב פעם במליון שנה.
יש לך חשבון פלאפון גבוה? האמת שלא, איזה 60 ש"ח לחודש.. למה? כי לאדעת. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? יאפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? חחחחחח כן אתה מרגיש יפה? האמ.. לפעמים כן ולפעמים לא. למה? ככה. אתה ביישן או פתוח? ביישנית בהתחלה, ואז נפתחת:) מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?שאני אף פעם לא מספרת דברים שעוברים עלי.. כאילו, אני לא משתפת אף אחד גם אם אני כ"כ רוצה לשתף! לאדעת, אני תמיד מפחדת שישפטו אותי או לא יבינו אותי. אה, וגם שאני קנאית ברמות מטורפות. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? המממ.. הלחיים שלי. זה נשמע מוזר אבל אני שונאת אותן אתה מאושר? תגדירו מאושרת. היית פעם מאוהב? לא כיף? ~~ שיחקת פעם בסימס 2? כה מה אתה חושב על העם הבריטי? חמודים ויפים אש.
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שזה מעולה. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי כוח נוו. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל, שונאת עוף. למה? ככה. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אני תמיד שמחה כשאני עושה את השיחות האלה עם אחותי הגדולה.. וגם אם אני מרגישה שאנשים אוהבים אותי, הדבר הכי קטן בעולם יכול לשמח אותי לכל היום. מאמין ב- אלוהים? יאפ רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא ממש גלגול נשמות? בערך פיות? חח לא מלאכים? כנ"ל ערפדים? לאאא אהבה ממבט ראשון? הממ לא כ"כ. אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא וווואו. אם מישהו קרא, מלכ/ה!

just chenis

New member
אני קראתי :]

וגמאני כמוך באופי.. גם לי קשה לשתף כי אני מפחדת שישפטו אותי או שלא יבינו אותי נכון..

rox love BSM

New member
אהה מזל שהבאתי מקלדת בעברית....

שאלות כלליות: שם: rox גיל: כמעט 16 תמונה שלי: יומולדת: 19.9 גובה: 1.72 צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: הרבה דברים להקה: mcfly,busted,sod... זמר/ת: שחקן/ית: . אוכל:fish&chips בגד: חולצה חדשה,וג'ינס סתם חפץ בחדר: כדורגל? (אני בחדר של חבר שלי) דיסק: בנאדם: המשפחה שלי חדר בבית:חדר שינה בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: לא מזמן נפגשת עם חברים: אממ ברגע זה (והם די רועשים ומציקים לי בשאלות על העברית) הסרט האחרון שראית: harry potter הריח האחרון שהרחת: לא יודעת הרעש האחרון ששמעת: של חבר שלי והחברים שלו המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני עייפה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמא שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין פה דיסקים קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אבא שלי לשאול אם הכל בסדר. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? איזשהו ספר היסטוריה באנגלית מה אתה לובש כרגע? חולצה וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אממ תלוי בארץ:שירי,לילך באנגליה: קייט ושרה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אממ אין מישהו ספציפי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: הראשון הייתה קייט שם של קרוב משפחה אהוב: דני אח שלי השם של חבר-אינטרנט אחד:אין לי כל כך השם של המורה השנוא/ה עליך:רחל! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אין לי מישהו כזה השם של חיית המחמד שלך (אם יש):לואיס איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אממ מנטה קפה אתה שותה: קפוצ'ינו ואיזה תה: עם חלב משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש): רגיל כזה מחשב יש לך: נייד (ולכן אני יכולה לכתוב פה בעברית!!) מצלמה יש לך: אממ דיגטלית פלאפון יש לך:סוני אריקסון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אין לי משהו כזה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? לא היה לי זמן או עם מי עם מי אתה מדבר בטלפון? עם הרבה אנשים??? מה אתה שומע? באסטד איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של הפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? אממ ראיתי טלויזיה,אבל אז נהיה לי משעמם נהגת?לא התנשקת? כן טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך?כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם?לא עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט?לא זה ולא זה,אבל אם חייבים אז הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ' קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף/סתיו שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? טלויזיה ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל איכסה טופו אמריקה או אנגליה? אנגליה!!!!! ישראל או מקום אחר: אחר רוק או פופ? אממ רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמ פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ לא אין לי יש לך חבר/ה?כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה...לראות טלויזיה,לקרוא יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי אני לא מדברת הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? שצריך אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? שצריך אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? אתה ביישן או פתוח?אממ אני די פתוחה מה הצבע האהוב עליך? כחול,תכלת,סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אממ לא יודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אממ כמה דברים אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? אהא שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי? אממ אני חושבת שהם נהדרים! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אין לי דעה מסוימת מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? גם ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל למה?ככה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אמממ לא יודעת יש לי כמה.. מאמין ב- אלוהים? לפעמים רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים?גם לא ערפדים? גם לא אהבה ממבט ראשון? אממ תלוי אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? שאין ברירה... אני מאד שמחה שהבאתי את המחשב שלי (למרות התנגדויות מצד ההורים) ככה אני מקווה שאני אוכל להיכנס בכל ערב(אצלנו עכשיו כמעט 11 בלילה) ולהתעדכן....

עונה :)

שם: דפנה. גיל: 13.10 תמונה שלי: אין לי אחת נורמלית. יומולדת: 8.10
גובה: 1.60 (+-). צבע שיער: חום (יש כאלה שרואים בו נחושת וג'ינגי' >< אמא תמיד אמרה שיש לי צבע מיוחד
). צבע עיניים: חום. דברים אהובים: נעלים [
], שוקולד [
], גאדג'אטים [
] וכו'. להקה: וואו, יש מלא. אבל בזמן האחרון בעיקר the all american rejects. זמר/ת: יוני בלוך. כמובן שיש כל מיני אבל יש בו משהו אממ, לא יודעת להסביר. שחקן/ית: אין מישהו/י ספציפי/ת. אוכל: של אמא וג'אנק פוד. בגד: ג'ינס וטי-שירט. סתם חפץ בחדר: המטען של הפלאפון ><. דיסק: move along ולצערי הרב אין לי אותו
סרט: נמנמ, האחרון שראיתי, היירספריי. בנאדם: טל DD: חדר בבית: החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 10 דקות. שמעת מוזיקה: לפני כמה שעות. נפגשת עם חברים: לפני איזה 6-4 שעות. הסרט האחרון שראית: לתפוס ולשחרר, משהו כזה. לא זוכרת. הריח האחרון שהרחת: הבושם של אמא. הרעש האחרון ששמעת: צעקות בטלויזיה ><. הספר האחרון שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול ואני עדיין קוראת אותו. קרובה לסיום. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: כנראה אני אקנה לו מתנה בת"א. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עמרי. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? שקית עם מחברת >< תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין - גיטרה/קיר, שמאל - כורסא. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? infinity on high של FOB. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה שלי - אורטל, שיחה אחרונה שקיבלתי - טל. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אלגברה חלק ב' של בני גורן
מה אתה לובש כרגע? מכנס ברך שחור וחולצה מודפסת של הומטריקס D: מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח >< name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: טל. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: הילה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא זוכרת. שם של קרוב משפחה אהוב: טל
השם של חבר-אינטרנט אחד: נופר. השם של המורה השנוא/ה עליך: אוהו, התלבטות קשה, אבל נראה לי שאני אלך על חביבה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: נמנמ, אין לי כ"כ אחד שאני מרחמת עליו. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין לי חיית מחמד >< איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה עדין. קפה אתה שותה: לא שותה קפה בד"כ ואם כן אז מאד מאד מאד חלש. ואיזה תה: מובמוב (
). משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת כ"כ במחשב אבל אם כבר אז סימס. יומן יש לך לבצפר (אם יש): עדיין לא קניתי
מחשב יש לך: פנטיום 4, XP והוא כבר בן 3 >< מצלמה יש לך: אין לי
יש ת'מצלמה המשפחתית, של ניקון. פלאפון יש לך: motorola v6 maxx סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: נעליים חדשות של נייקי שחשקתי בהן כבר הרבה זמן D: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד. מה אתה שומע? את הרעש של המאוורר והמכוניות שעוברות בחוץ ואת התיקטוקים של המקלדת. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? כרגע, 2 חלונות של אינטרנט. מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי טלויזיה. נהגת? לפני איזה שנה ומשהו. בקרטינג
התנשקת? אף פעם
טסת לחו"ל? פעם אחרונה שטסתי הייתה לפני קרוב לשנה. ביזבזת את כל הכסף שלך? אף פעם. כל פעם טיפה. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? בתקופה של סיום הלימודים. נשארת ער לילה שלם? ברוק עצמאות לפני כמה חודשים והיו עוד כמה פעמים רק, מי זוכר? עבדת במשהו והרווחת כסף? אף פעם. או/או. יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו ! [יומולדת
] שחור או לבן? תלוי מתי, כמה, איפה ואיך. מחשב או טלויזיה? גם וגם. למרות שאפשר לראות טלויזיה במחשב, אז.. XD ספה או כורסה? ספה. ארנק או קופה? קופה בבית וארנק כשיוצאים
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? תלוי מתי. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? תלוי בשעה ובחשק. פסטה או סלט? פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אמריקה. אנגליה כבר הייתי. ישראל או מקום אחר: תמיד יש ת'קטע הזה שרוצים להיות במקום אחר אבל בסופו של דבר אין כמו הארץ הקטנה שלנו. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים ממוסגרים >< זה פרקטי. גם לא הורס ת'קיר וגם לא ת'פוסטר XD דיסקמן או MP3 ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? אני קצת חסרת מערכת אז, במחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לי יותר מידי. כל מה שקשור לדפנה, לדוגמא, דפי/דפני/דפוצ'/דפצ'וק/דפידי >< וכו'. יש לך חבר/ה? לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כל מיני. יש לך חשבון פלאפון גבוה? משתדלת שלא יעבור את ה-100. למה? כי גם ככה אני מוציאה הרבה כסף בחודש אז שלא יהיה יותר מידי מוגזם. לתחזק אותי זה הוצאה עצומה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? גם וגם. תלוי איפה אני נמצאת ועם מי. אתה עושה גבות? כן. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן. אתה מרגיש יפה? לא כ"כ. למה? משהו דפוק בחשיבה? אתה ביישן או פתוח? ביישנית אבל כשאני נפתחת אז אני נפתחת. מה הצבע האהוב עליך? סגול אבל גם כחול וירוק. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? ביטחון עצמי. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כמעט הכל >< אתה מאושר? משתדלת להיות. היית פעם מאוהב? יותר מידי פעמים. כיף? לא. אתה רק יושב וסובל ונאכל מקנאה למרות שתחושבת הפרפרים בבטן פשוט מדהימה. שיחקת פעם בסימס 2? מלא פעמים. גם בחבילות הוספה >< מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם שיכורים [?] מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס - כל הכבוד. ישר כח. לא להתגייס - לא בסדר. גם אם אין לנו את המדינה והממשל הכי טוב אנחנו חייבים את זה לעצמנו ולאנשים שנהרגו כשהגנו עלינו בשעות הקרב. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת כל אבל יש לי גבולות. למה? כי אני לא מתכוונת להתקיים מטופו.. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אני וידיד (שגדול ממני בשנתיים) הלכנו לבר מצווה של ידיד אחר (שגדול ממני בשנה) וכל החברים של ילד הבר המצווה חשבו שאני והידיד השני חברים (והוא היה גם אהבה הראשונה שלי והיה לי כ"כ כיף באותו ערב). מאמין ב- אלוהים? בד"כ. רוחות? משתדלת שלא. חיים שלאחר המוות? לא כ"כ. גלגול נשמות? ככה ככה. פיות? לא. מלאכים? לא. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית: כן, אבל זה מסוכן. אהבה בשלט רחוק? כן אם יודעים איך לשמור עליה.

butbut

New member
../images/Emo26.gif לי יש מאוד כוח לענות XDD ../images/Emo36.gif

שם: בת-אל-בת'-בוט
תמונה שלי:בתמונות
יומולדת: 5.2
גובה: 1.63[אני חושבת חיחי]
צבע שיער: חום
צבע עיניים: חום דבש ^^
דברים אהובים:
להקה: מקפליי
זמר: דני ג'ונס
שחקן/ית:
מיסטר בין
אוכל:ס-ו-ש-י!!!!!!!!!
בגד: חצאיות מיני,אני מכורה לחצאיות מיני+טייטס בכול מיני צבעים
סתם חפץ בחדר: פח מלא בקליפות של בבנות זרוקות ומריחות LOL
חדר בבית: שירותים LMAO
מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: לפני דקה,במסן,וחבל שדיברתי..חוץ ניבושששש
שמעת מוזיקה: אני מכורה למוזיקה
,אז גם ברגע זה אני שומעת...that girl חח
הסרט האחרון שראית: הטינה 2 וזה סרט כול כך מצחיק!!! חח=]
הרעש האחרון ששמעת: מהמאוורר+המזגן הן עושים סימפוני ביחד,כמו סיר ומכסה.
הספר האחרון שקראת: אמממ.....אממ...אמ..מה זה ספר? חח סתם אני צוחקת,אני מתה על הדבר הכריכתי הזה.קראתי את ההמשך של פרחים בעלית הגג ספר יפה!
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הולי שיט!איך שבא לי על הגוף של דני,הוא כזה סקסי ברמות
..והשפתיים של טום!!!
...והעיניים של הארי!!!
..ודאגיי[כולו בשלמותו]חסר כאן אייקון -מזיל ריר LOL.
כול מיני
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב!!שיט כמעט הרסתי אותו! עשיתי כזה סימן.כי זה מסך דק..נשאר האצבע שלי!!!!!!!!!!..><
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בקיר
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?הייתה ל-אמא הגיע אלי- ערן ><
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הוראות איך להפעיל את הטוסטר אובן-אבל אין לנו טוסטר אובן><
מה אתה לובש כרגע? זה מזכיר לי ת'סוטיםה אלה בתקופת האייסי שלי ..אממ בוקסר משובץ ..וחולצה אדומה גזורה..וגופייה לבנה..חיחי=]XDD
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לחתוך ורידם.
name it
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אממ יש 2..קורל ומיכל
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: נוי.
השם של חבר-אינטרנט אחד: אנטוני-מלונדון..הוא כזה חמוד,ובקרוב הוא בא לישראל ^^
השם של המורה השנוא/ה עליך: מ-ז-ל!!!!!!
!1
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ערן..מסכן..כול היום עצוב,החיים חרא הוא אומר..למה?החיים לא חרא
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): תוי תוי XDD
איזה...
מסטיק אתה בד"כ לועס:בטעם מנטה -בצבע כחול לא ירוק! חח
קפה אתה שותה: לא,זה בטעם של ריר חלזונות וצמיג של משאית
.
ואיזה תה: אנגלי
מחשב יש לך: הוא הומו,כול המזן נמשכים איליו וירוסים-וירוס זה זכר
פלאפון יש לך:חמוד,נוטה למצעדי הגאווה
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אממ....לא יודעת.אולי ב..בגיטרה הכוסע החדשה שלי
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אנה-מלונדון
מה אתה שומע?
STAR GIRLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111..LOL
מה עשית לפני שענית על השאלון? שתיתי תה[אנגלית]..ואכלתי "טוב טעם"..זה טעים.
התנשקת? אני בתולת שפתיים!! חיחיחי וגאה בזה!!!לא מהבחינה הזאתי-
נשארת ער לילה שלם? אתמול..ויצאלי להכיר אנשים חמודים..חח וחצי מזה מיכל היית מחוברת במייספייס
או/או.
חע, זה כמו בBAD-BOY-CHAT שעשו למקפליי
יס או הוט? לי שי הוט.
מסנג'ר או אייסיקיו? מסן
קיץ/אביב או חורף/סתיו?כשיש קיץ-בא לי סתיו..כשיש סתיו-בא לי חורף..כשיש חורף-בא לי אביב..כשיש אביב-בא לי על הקיץ.
שחור או לבן? שחור=]XDD
מחשב או טלויזיה? מחשב דע=]
ארנק או קופה?ארנק..ראיתם פעם מישהו שמסתובב עם קופה ביד ברחוב?
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחרררררר!
פסטה או סלט? פסטה!
שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו מזכיר לי גלגלים של מוניות
><..אז רגיל=]
אמריקה או אנגליה? אנגליה!!
רוק או פופ? רוקיפופיLOL
סתם שאלות.
יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? בת'\בוט
יש לך חבר/ה?
לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצייר\לנגן\לשיר\לכתוב
יש לך חשבון פלאפון גבוה? חיחי
זה מה שתמיד מפליא אותי>>לא
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסמסס!||כתר
אתה ביישן או פתוח? אני ביישנית?חחחחחחחחחחחחXD לא..קצת..לפעמים..כשאני משחקת אותה אז כן,אבל בדרך כלל&g

Lex 1

New member
אההה את כ"כ יפה.. ../images/Emo99.gif **מקנאה** והתמונה

נראית מקצועית משהו חחח
אוקיי עכשיו אני סתם מטרידה
.

butbut

New member
חחחחXD תודה=] והיא נראית ככה

כי האור ב"ספריה" שלי הוא מעומעם כזה,כתום..אז זה יצא נחמד=]

Lex 1

New member