איזה כייף-שאלון../images/Emo99.gif
שם: קטי תאריך לידה: 27/8 מזל: בתולה ארץ לידה: רוסייה עיר לידה:אומסק מוצא: אשכנזי (רוסי) צבע חביב: ירוק וורוד צמחוני/טבעוני? לא, אני מהטורפים
צבע עיניים: ירוק
צבע השיער: שטני
גובה: 158
זמר: כריס מרטין
/דייב גאהן
זמרת: קלי קלרקסון להקה: דפש מוד
/קולדפליי מנגינה שמתנגנת לכם בראש: ENJOY THE SILENCE של דפש מוד עונה אהובה: אביב
חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: צב (הכי דומה לצב -
) אבן אהובה: קורנליאון סגנון לבוש: ספורט/אלגנט (נו...רגיל כזה) מאמין במיסטיקה? אכן אם כן, במה? כמעט בהכל (אין לי כוח לפרט) מאמין באלוקים? כמובן שומר כשרות? כמובן.....................................שלא
שומר שבת? לא צם בכיפור? כן זכר/נקבה:נקבה
איפור/בלי איפור: תלוי במצב רוח לק בציפורניים/בלי לק? לק (אבל לא צעקני מידי) בושם אהוב:MANDARINA DUCK ו-HUGO BOSS ניחוחות אהובים: המ...חמצמצים וניחוח של סבון של ניקיון
קיץ/חורף אביב/סתיו- אביב
שמיים/ארץ אש/מים- ארץ (בתולה) ים/יבשה- יבשה שמש/ירח-
חמוץ/מתוק חריף/מלוח- מתוק וחמוץ (תלוי במצב רוח לפעמים נורא בא חריף
תלתלים/חלק- חלק שחור/בלונדיני- אוהבת בלונד על בחורה
(בנים אני אוהבת שחורדינים
) חיבוק/נשיקה- תלוי בסיטואציה סקס/אהבה-צריכים ללכת ביחד
מדבר/טונדרה(מדבר קור) מישור/הרים- מישור כסף/זהב- זהב לבן שחור/לבן- לבן טראנס/האוס- טראנס לועזי/ישראלי- לועזי
מסנג'ר/אייסיקיו:המ...מסנג'ר (וגם זה בקושי
) האם אי פעם: עישנת סיגריות? כן, לא אהבתי
שתית אלכוהול? ברור
נטלת סמים?VABEN נחשב לסם? איזה? המ... תרופות הרגעה? כדורי שינה? בכייף
נישקת את בן מינך? לא יצא עדיין
שכבת עם בן מינך? לא (גם אין כאלו כוונות) אם כן, איך היה?
חתכת את עצמך? פעם כשהייתי צעירה מטומטמת ומתוסכלת,חתכתי את עצמי קצת ומאז נשארו צלקות וזה מכוער (לא ממליצה לאף אחד
) שברת משהו מעצבים? כן (צלחת) היית בים המלח? כמובן היית בחרמון?
דהההההה פילחת משהו מחנות? פעם,כשהייתי קטנה גנבתי מסטיק
(אוי הבושה8 -{) בגדת בבן זוגך? יצאתי עם 2 בחורים במקביל לתקופה קצרה (זה נקרא בגידה?
) ניסית פעם טריפ? לא היית בהודו? לא היית מאושפז? כן (במחלקה פסיכיאטרית, נראה לכם?! נתוח פוליפים באף) עשית סיאנס? לא
הלכת למכשפה? למגדת עתידות
פתחו לך בטאוט? לא היית באנונימוס?
מה זה??? ביקרת במשחטה? לא ראית שוחט? ממש לא איך תקרא לילדים שלך? מילי/מדלן/ליה ל
,מארק/דניאל/רוברט ל
מה השם של הורייך? מה זה משנה?
של אחים שלך? כנ"ל של חיות הבית שלך? 3 תוכים : קירה,קולין וניקולאי
ראית פעם גופה של אדם? כן, ולא פעם אחת הייתי בחדר מתים במסגרת הלימודים שלי וגם עטפתי כמה נפתרים במסגרת העבודה שלי
). יש לך פוביות? כן, ג'וקים (לא מתפקדת כשיש אחד בסביבתי) פירסינג יש? חס וחלילה וקעקוע? לא (אולי בעתיד...משהו קטן) מוסיקה שאתה שומע? כל מיני,אבל בעיקר רוק קל ופופ
מזלות שאני מסתדר איתם? לא יודעת... מזלות שלא? כנ"ל אתה מאמין בגלגול נשמות? כן אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? כן מפחד למות? קצת משהו שבא לך לומר לסיום? אני לא מרגישה טוב היום, אוף....
יש שאלות שבא לך להוסיף? מה??????? השאלון הזה חופר? בהחלט