שאלוןן!

IkMfNiY

New member
ועוד... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מה השם של הורייך
אריה ורותי
של אחים שלך
דנה ואלעד
ראית פעם גופה של אדם
לא
יש לך פוביות
כן
פירסינג יש
לא
וקעקוע
לא
מוסיקה שאתה שומע
רוק פופ ישראלי
מזלות שאני מסתדר איתם
?
מזלות שלא
?
אתה מאמין בגלגול נשמות
אני חושבת שכן
אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות
כן
מפחד למות
כן
משהו שבא לך לומר לסיום
יש שאלות שבא לך להוסיף
לא
השאלון הזה חופר
כן :X יעל

SummerNightCity

New member
איזה שמח פה. ../images/Emo9.gif

[עם כל הכתום צהוב והשמש.
] ואני לא מבינה משהו, את שומעת ישראלית בלבד?

JULI4561

New member
../images/Emo187.gif עונה../images/Emo187.gif

שם: ג'ולי תאריך לידה:15/1 מזל:גדי ארץ לידה:ישראל עיר לידה:
מוצא: חצי תימנייה[מה שממש לא רואים עליי] וחצי טריפולטאית צבע חביב:צבעוני צמחוני/טבעוני?
צבע עיניים:חום צבע השיער:חום בהיר גובה:מטר חמישים ו5,6 זמר:יש כל מיני זמרת:קלי קלארקסון
להקה:יש כל מיני מנגינה שמתנגנת לכם בראש:הפץיחה של ארץ נהדרת , יש עכשיו בטלויזיה עונה אהובה:
חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:
אבן אהובה:יהלום סגנון לבוש: כל פעם משהו שונה מאמין במיסטיקה?
אם כן, במה? רוחות וכאלה .. מאמין באלוקים?
שומר כשרות?
שומר שבת?
צם בכיפור?
זכר/נקבה:
איפור/בלי איפור:
אם איפור לק בציפורניים/בלי לק?
אם אבל לא משהו מזעזע בושם אהוב:יש כל מיני ניחוחות אהובים:
קיץ/חורף- אפ'חד אביב/סתיו-אפ'חד שמיים/ארץ-שמיים אש/מים- מים ים/יבשה- יבשה שמש/ירח-ירח חמוץ/מתוק- לא יודעת חריף/מלוח- כ"נל תלתלים/חלק- לפעמים תלתלים ולפעמים חלק שחור/בלונדיני- תלוי ... חיבוק/נשיקה-תלוי.... סקס/אהבה- שיהיה אהבה יהיה גם סקס מדבר/טונדרה(מדבר קור)-
מישור/הרים-מישור כסף/זהב-זהב שחור/לבן-לבן טראנס/האוס- שניהם לועזי/ישראלי-כ"נל מסנג'ר/אייסיקיו-כ"נל האם אי פעם: עישנת סיגריות?
שתית אלכוהול?
לא רציני בכלל נטלת סמים?
איזה?
תרופות הרגעה?
כדורי שינה?
נישקת את בן מינך?
שכבת עם בן מינך?
אם כן, איך היה?
חתכת את עצמך? כן בטעות , שברת משהו מעצבים?
היית בים המלח?
היית בחרמון?
פילחת משהו מחנות?
בגדת בבן זוגך?
ניסית פעם טריפ?
היית בהודו?
היית מאושפז?
עשית סיאנס?
אבל אני רוצה הלכת למכשפה?
סוג של .. פתחו לך בטארוט?
היית באנונימוס?
ביקרת במשחטה?
ראית שוחט?
איך תקרא לילדים שלך? לא יודעת .. אבל אני אוהבת את השם "לי" מה השם של הורייך?
של אחים שלך?
של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל?
ראית פעם גופה של אדם?
יש לך פוביות?
פירסינג יש?
וקעקוע?
מוסיקה שאתה שומע?כל מיני .. אין סגנון אחד מזלות שאני מסתדר איתם?
מזלות שלא?
אתה מאמין בגלגול נשמות?
לפעמים אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?
מפחד למות?
משהו שבא לך לומר לסיום?
יש שאלות שבא לך להוסיף?
השאלון הזה חופר?

randu

New member
ג'מני טריפולטי..ומרוקאי..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

moomita

New member
יאי, לכולן יש עיניים

ירוקות חומות !! בואו נקים אגודה! נ.ב הילית גמני רבע אוסטרית
ו..ו.. מי שמסרבת להתנשק עם בת מינה, התנשקה כבר
? סתם מעניין לדעת

moomita

New member
היי ../images/Emo20.gif

אם יש מישהו בפורום עכשיו... רוצים לקבוע לצ'אט?? נו.. אל תיהיו רעיםם ;[

LillysWeet

New member
עונהנהנה../images/Emo48.gif

שם:לילי. תאריך לידה:חסוי.חה. מזל:שור. ארץ לידה:רוסיה. עיר לידה:סנקט-פטרבורג. מוצא:רוסי. צבע חביב:תכלת. צמחוני/טבעוני?לא יודעת... צבע עיניים:ירוק. צבע השיער:שחור. זמר:אין. זמרת:קלי קלארקסון. להקה:דפש מוד,אוונסנס... מנגינה שמתנגנת לכם בראש:כרגע,אין. עונה אהובה:אביב.
חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה:אממ...דג? אבן אהובה:אין. סגנון לבוש:כמו של כולם.
מאמין במיסטיקה?קצת. מאמין באלוקים?כן. שומר כשרות?כן. שומר שבת?לא. צם בכיפור?כן. זכר/נקבה:נקבה. איפור/בלי איפור:איפור. לק בציפורניים/בלי לק?לק. בושם אהוב:קנזו. ניחוחות אהובים:של גשם,של יער ושל פטל.
קיץ/חורף:קיץ. אביב/סתיו:סתיו. שמיים/ארץ:ארץ. אש/מים:מים. ים/יבשה:יבשה. שמש/ירח:שמש. חמוץ/מתוק:חמוץ. חריף/מלוח:חריף. תלתלים/חלק:גם וגם. שחור/בלונדיני:שחור.(משוחדת,כן?) חיבוק/נשיקה:נשיקה.
סקס/אהבה:אהבה. מדבר/טונדרה(מדבר קור):מדבר. מישור/הרים:מישור. כסף/זהב:כסף. שחור/לבן:שחור. טראנס/האוס:טראנס. לועזי/ישראלי:גם וגם. מסנג'ר/אייסיקיו:מסנג'ר. האם אי פעם: עישנת סיגריות?לא. שתית אלכוהול?כן. נטלת סמים?לא. תרופות הרגעה?לא. כדורי שינה?לא. נישקת את בן מינך?לא. שכבת עם בן מינך?לא. חתכת את עצמך?לא. שברת משהו מעצבים?כן.
היית בים המלח?כן. היית בחרמון?כן. פילחת משהו מחנות?לא. בגדת בבן זוגך?לא. ניסית פעם טריפ?מה? היית בהודו?לא. היית מאושפז?לא. עשית סיאנס?כן. הלכת למכשפה?לא. פתחו לך בטאוט?לא. היית באנונימוס?לא. ביקרת במשחטה?לא. ראית שוחט?לא. איך תקרא לילדים שלך?לא יודעת...יש הרבה שמות יפים. מה השם של הורייך?אלכסיי ואנה. של אחים שלך?מרינה,דניאל ויעקוב. של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל?אין. ראית פעם גופה של אדם?לא. יש לך פוביות?לא. פירסינג יש?כן. וקעקוע?עוד לא. מוסיקה שאתה שומע?יש מלא. מזלות שאני מסתדר איתם?חח..לא יודעת. מזלות שלא?כנ''ל. אתה מאמין בגלגול נשמות?כן. אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות?כן. מפחד למות?כן. משהו שבא לך לומר לסיום?היה נחמד. יש שאלות שבא לך להוסיף?לא ממש. השאלון הזה חופר?לא.

A N I g M A

New member
הופ הופ:]

בא לי
שם: סיוון תאריך לידה: 26/7/87
מזל: אריה
ארץ לידה: ישראל עיר לידה: ירושלים מוצא:
צבע חביב: אדום צמחוני/טבעוני? נופ צבע עיניים: חום צבע השיער: שטני גובה: 1.64 זמר: עברי לידר זמרת: מיקה קרני להקה: בית הבובות מנגינה שמתנגנת לכם בראש: אין עונה אהובה: סתיו. וחורף נו. חיה שאת/ה הכי מתחבר אליה: אין אבן אהובה: מה
סגנון לבוש: לאדעת
מאמין במיסטיקה? כן אם כן, במה? בכלמיני
מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? כן שומר שבת? בערך צם בכיפור? כן זכר/נקבה: נקבה
איפור/בלי איפור: עם
לק בציפורניים/בלי לק? כרגע בלי. בושם אהוב: אמור אמור
אה, וגם בודי שופ! ניחוחות אהובים: אלה פה למעלה. קיץ/חורף חורף אביב/סתיו סתיו שמיים/ארץ שמיים אש/מים אש ים/יבשה יבשה שמש/ירח ירח חמוץ/מתוק מתוק חריף/מלוח חריף תלתלים/חלק חלק שחור/בלונדיני שחור חיבוק/נשיקה חיבוק סקס/אהבה אהבה מדבר/טונדרה(מדבר קור) אה? מישור/הרים מישור כסף/זהב כסף שחור/לבן לבן טראנס/האוס האוס לועזי/ישראלי ישראלי מסנג'ר/אייסיקיו מסנג'ר האם אי פעם: עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן נטלת סמים? לא איזה? תרופות הרגעה? לא כדורי שינה? לא נישקת את בן מינך? כן שכבת עם בן מינך? לא אם כן, איך היה?
חתכת את עצמך? לא שברת משהו מעצבים? לא היית בים המלח? כן היית בחרמון? כן פילחת משהו מחנות? לא בגדת בבן זוגך? לא ניסית פעם טריפ? לא היית בהודו? לא היית מאושפז? לא עשית סיאנס? לא הלכת למכשפה? לא פתחו לך בטאוט? לא היית באנונימוס? לא ביקרת במשחטה? לא ראית שוחט? לא איך תקרא לילדים שלך? אני אחשוב על זה. מה השם של הורייך? :$ של אחים שלך? :$ של חיות הבית שלך?או חתולים שאתה מאכיל? - ראית פעם גופה של אדם? לא יש לך פוביות? כן פירסינג יש? לא וקעקוע? לא מוסיקה שאתה שומע? בעיקר ישראלי;] מזלות שאני מסתדר איתם? אני לא יודעת
מזלות שלא? כנ"ל אתה מאמין בגלגול נשמות? כן אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? כן מפחד למות? כן;[ משהו שבא לך לומר לסיום? תודה, היה כיף:] יש שאלות שבא לך להוסיף?לא
השאלון הזה חופר? כן;[ הודגש באמצעות מדגישומטיק

A N I g M A

New member
../images/Emo99.gif

חמישי:] רואים אותי, אבל אני אגיד בסביבות שש שבע.

למעלה