שאלון ארוךךךךךך (תודו שהתגעגעתם)

שאלון ארוךךךךךך (תודו שהתגעגעתם)

בכלליות: 1.שם: 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

../images/Emo9.gif

1.שם: מורי 2.גיל: 23 או 7 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): פעם האחרונה שבדקתי הייתי נקבה 4.צבע עיניים: חום ירוק 5.צבע שיער: שטני עם קצצות שרופים שגורמים לאנשים לחשוב וואי בלונדינית 6.גובה: 167 7.מצבך הארוני: אחלה בחלה 8.פירסינגים: אין 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך : יש את שניהם יותר אוהבת את המסנג'ר מי שרוצה את הכתובת שיפנה אלי ויקבל אותה 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אממ עברית , אנגלית, שפת סימנים . 13.תכונות טובות שלך:אני שונאת את השאלה הזאת 14.תכונות רעות שלך: אופטימית מידי 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מיכל טאוריג (זאת ששיחקה את יעל
במשחק החיים, נווו זאת שיש לה פינה על סקס באקזיט) וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?:בודקת מה השעה 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?: סוגרת את האור 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?: אמממ כמה שעות עוד יש לי לצום ? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?:אבא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?:תלוי 6.מה מפחיד אותך?: ליצנים 7.מה מרתק אותך?: אנשים מענינים ,שיחות כיפיות,ספרים... 8.מה מעציב אותך?: מוות 9.מה משמח אותך?: לשמוע שיר שאני אוהבת בדיוק כשאני קמה, לדעת שמישהו אוהב אותי אי שם .. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? :שניצל של אמא
2.מה הארוחה החלומית שלך?: שניצל של אמא, פירה,המון סלט ומלא קולה (אין לכם מושג כמה זה קשה לחשוב על זה בצום!!!) 3.מה אתה שותה במהלך היום?:קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?: או אורגזמה או בירה (קורונה) 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: אש תנור (ירושלמית או לא?) 10.סמי או סוסו: סימה 11.אחמד או סלים: אחמד 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?: נראף
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?: מפרישה עשירית ותורמת אותה לפנימיה ששירתתי בה . 3.מעשה נועז שעשית?: חסוי
4.מעשה טפשי שעשית?: יש כל כך הרבה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אם זה סוד אפל אתם חושבים שאני אגלה אותו
6.האם היית בחו"ל, ואיפה?: הייתי ב - אוסטריה,פולין,צכיה,הונגריה,אנגליה,מצריים 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?: באנגליה !! 8.מה יש לך מתחת למיטה?: בלאגן אני מניחה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עניים וכפות רגליים 10. מה סקסי בעיניך?: נקסט 11. מה רומנטי בעיניך?: פיקניק לאור נירות עם בקבוק יין ותצפית מדהימה ,טיול על חוף הים אבל הכי - לשתוק ביחד! 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?: לצבא ! כי זה היה כיף 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?:סבא שלי ,כולם אומרים שהוא היה בן אדם מדהים ולא יצא לי להכיר אותו
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?: להגיד את הדבר הנכון.. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?: נארף
2.מה היא המילה השנואה עליך?: שנאה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?: עצב 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?:שמחה 5.מה היא הקללה האהובה עליך?: קקי 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?: של ציפורים על הבוקר 7.איזה קול/רעש אתה שונא?: של הצפירה של שבת 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?:בריקוד השורטי ביגי 9.גלידה – בכוס או בוופל?:וופל 10. שוקו או וניל?: וניל 11. חוף או הרים?: הרים 12. לישון או לקום?:לישון 13. שקיעה או זריחה?:זריחה 14. לילה או יום?:לילה 15. בזבזן או חסכן?:בזבזנית 16. קור או חום?:קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?:מרגשת 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?:מלאה בחצי מים חצי אלכוהול 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם תומר בים או על הגג של עזריאלי
20. למי אתה מתגעגע? לתומר 21. את מי היית לוקח לאי בודד? תומר עדסיט נדבוש ודרורי דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול /סגול 2.בעל חיים: כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): באדולינה של גבי ניצן 4.סרט: ריקוד מושחת, ריקוד צמוד והנסיכה הקסומה 5.שחקן: טום האנקס, פטריק סוויזי,אלון אבוטבול, דרור קרן . 6.שחקנית: ג'וליה סטיילס, ג'וליה רוברטס, איילת זורר. 7.דיסק: יותר טוב כלום מכמעט של עברי לידר./שומקום של אביב 8.שיר: מלאך של אביב גפן 9.מקום בילוי: בבית של ידיד שלי 10. פורום אהוב: עברי לידר 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: סיני 13. רכב:פג'ו 206 כסופה 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: המנהל של התיכון שלי 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: so brian what are we gonna do tonight? same thing we do every night pinky! oh what's that? to take all over the world!!! 16. עיתון:מעריב 17. סדרה: שבתות וחגים ,חברים , בנות גילמור מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?:מקודם 2.זכית לחיוך?: מקודם 3.הענקת מחמאה? : אתמול בלילה 4.קיבלת מחמאה?: אתמול בלילה 5.עשית משהו טפשי?: אממ לצום על בטן ריקה זה טפשי אז מאתמול 6.פינקת מישהו?:שבת 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!):שבוע שעבר 8.צחקת?: אתמול בלילה 9.גרמת למישהו לצחוק?:אתמול בלילה 10.התחרטת על משהו שאמרת?: אממממממ ליודעת 11.בכית?: וואי מזמן 12.הסתפרת?:שנתיים וחצי האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?:לא 2.פחדת מהחושך?:כן כשהייתי ילדה וראיתי את הסרט של מייקל ג'קסון שהוא הפך לאיש זאב .. 3.עשית משהו מסוכן? מה?: ליודעת תלוי מה זה מסוכן 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?:נופ 5.בכית בסרט?:כן ! במלך האריות שמופסה מת 6.אמרת "אני אוהב אותך"?:כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?:לא 8.הופעת בעירום בציבור?:אפעם 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?:פעמיים לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: הדר 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: הדר 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":אמממ נראה לי שמרוני אבל אני לא בטוחה.. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?:לראות את הפרק האחרון של הג"ש 2.צביקה הדר או צביקה פיק?:פיק רולזזזזזז 3.הראל מויאל או הראל סקעת?:סקעתתתתתתתתתתתת
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אולי 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?:כן אני אוהבת אתכם
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? :לא הוא אחלה מעביר לי את הזמן 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? :לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : אחלה שאלון 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ז' א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

zoeid

New member
אחלה רעיון מורי:)

1.שם: דניאלה 2.גיל: 18 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: חומות 5.צבע שיער: אדום 6.גובה: מטר 60 7.מצבך הארוני: ריק ומבולגן 8.פירסינגים: היה אחד 9.קעקועים: יהיה אחד 10.משקפיים: יש באופן קבע 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: אייסיקיו 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית ספרדית (חלקית) ועברית. 13.תכונות טובות שלך: טובה ומקסימה:) 14.תכונות רעות שלך: עקשנית פגיעה וכבדה. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לדודה שלה ''יואו את דומה לדודה שלי''. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? סוגרת את האור. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? ''מה השעה?'' 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את אמי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשקט בשקט. 6.מה מפחיד אותך? סכינים ופושעים. 7.מה מרתק אותך? דברים שחדשים לי. 8.מה מעציב אותך? מוות ופרידות. 9.מה משמח אותך? מחוות קטנות ואהבה. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ספגטי , כמובן. 2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחה של מנה ראשונה, שתי מנות עיקריות, ומנה אחרונה. וקנקני קולה חופשי. 3.מה אתה שותה במהלך היום? בשלב זה של החיים- מסתלבטת ומתבטלת. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני לא שותה אלכוהול. 5.קפה או תה: לא זה ולא זה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר, מה קרה אני בעונש? 7.מלח או פלפל: מלח, אני רגישה לחירפים ופיקנטים וחמוצים. 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל, אני צמחונית. 9.פיתה או לאפה: לאפה! אם כבר- אז כבר. 10.סמי או סוסו: סומו. 11.אחמד או סלים: פאטמה. 12.מועדון או בית קפה: בית קפה לוקח ובגדול. 13.פאב או דאנס בר: לא ניסיתי עדין דאנס בר. 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: נו! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אני צריכה לבנות לי איזה מוטו. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מכניסה לבנק ובוכה מאושר. 3.מעשה נועז שעשית? יוגה בכביש ראשי? 4.מעשה טפשי שעשית? טנגו בקניון? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא משעשע, אבל כוססת ציפורנים באנטיסביות. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי בספרד (פלמה דה מיורקה) ובפולין. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בארגנטינה וניו יורק. 8.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אין משהו ספציפי, צריכה תמונה שלמה ולא איבר ספציפי. 10. מה סקסי בעיניך? מבט, הליכה, מילים. 11. מה רומנטי בעיניך? לא טיפוס רומנטי. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לגן, כי הכל היה תמים ושלו ולא לחוץ. העור היה נראה בריא יותר:) 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? את סבא שלי. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? הכישרון לצייר! מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? אין לי. 2.מה היא המילה השנואה עליך? אין לי. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא טובה בשאלון הזה. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? זה משתנה. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כלבה. הפשוט והטוב. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? אנחה של עייפות, קול רדיופני. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? רעש לעיסות, אנשים רעשנים, נחירות. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? יפרוש את ידייו ויאמר שחיכה לי. 9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל , כמובן!! 10. שוקו או וניל? שוקו. 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון, כמה שיותר. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? חסכנית ואפילו ניתן לומר קמצנית 16. קור או חום? חום! לא מסוגלת כשקר לי. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה, טיפוס פסימי 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? צריכה לישון על זה 20. למי אתה מתגעגע? לחברות 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את אמא. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: בורדו או שחור או אפרפר או סוג של כחול 2.בעל חיים: כלבים וחתולים, למרות שיש לי אלרגיה לפרוות חתולים. 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): לא יכולה לבחור 4.סרט: רקוויאום לחלום/ תפוז מכני/ אמריקה איקס ועוד ועוד. 5.שחקן: לא חסרים שחקנים מוצלחים 6.שחקנית: אין לי שחקנית אהובה 7.דיסק: כרגע- המרסדס. 8.שיר: לשבוע האחרון- dust in the wind 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: יש שניים אהובים וכמובן ששבתות וחגים אחד מהשניים!! 11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: צפון בצימר. 13. רכב: לא מבינה ברכבים. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא יכולה לחשוב על אחד כזה עכשיו. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא מצטטת:) 16. עיתון: לא קוראת עיתונים. 17. סדרה: שבתות וחגים! איזו שאלה! מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אתמול 2.זכית לחיוך? שלשום. 3.הענקת מחמאה? שלשום 4.קיבלת מחמאה? אתמול 5.עשית משהו טפשי? הרבה זמן שלא עשיתי שטויות 6.פינקת מישהו? לא זכור לי. 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) השבוע, קניתי לי דברים שהייתי זקוקה להם. 8.צחקת? באמת באמת? לא זכור לי 9.גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת.. 10.התחרטת על משהו שאמרת? משתדלת לא לומר דברים שאתחרט עליהם, אין הרבה. 11.בכית? אולי שבוע שעבר. 12.הסתפרת? כמה חודשים. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא ולא מתכננת להכיר תחנות משטרה מבפנים. 2.פחדת מהחושך? כשהייתי קטנה יותר. 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא עשיתי משהו מסוכן. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? מה פתאום!! 5.בכית בסרט? ברור, אני תמיד בוכה בסרטים. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן:) 8.הופעת בעירום בציבור? לא! 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: מורן 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: מורן 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אמא 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: מעיין ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת לרופא 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת המדהים . 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? את שלי? לא עד הסוף. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אני מקווה שאתם לא נוחרים על המקלדת עכשיו. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא, גם ככה שעמם לי. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא נגזים 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : נחמד וארוך 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד אני אומר לו ''תודה על שמילאת לי רבע שעה מחיי''. חברים, זה היה ארוך. מי שהגיע עד לכאן, כל הכבוד לו!

qt1

New member
../images/Emo51.gif למורי הנצחית ../images/Emo8.gif שיחקת אותה

בכלליות: 1.שם:קיוטי 2.גיל:41 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נ 4.צבע עיניים:חום בהיר 5.צבע שיער:אדמדם, כל חודש משתנה , אין יציבות
6.גובה:כואב 7.מצבך הארוני:מדף ורבע , בגדים מהודו 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:שמש אדומות, ראייה לנהיגה וטלוויזיה (מסגרת כחולה למי שחשוב
) 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך יש את שניהם ולא חושקת , יש בכרטיס שלי את המסנג'ר ואני לא משתמשת בICQ חוץ מSMS . 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית אני לא מפסיקה לדבר, אנגלית אני מדברת כשיש עם מי, ורומנית אני לומדת מהיום שנולדתי
13.תכונות טובות שלך:אני מקסימה. 14.תכונות רעות שלך:אין חיה כזאת. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:איזה דביל אחד אמר לי פעם שאני דומה למילי אביטל, הוא אמר "זו , נו... חברה של דיוויד שווימר ,זה מחברים" אמרתי לו"כן אה?" טמבל... וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פוקחת עינים??? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?עוצמת עיניים?, נרדמת? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?איך אני מטאטאת את כל השערות של הכלב לפני שאני שוטפת את הבית ומאיזה חדר להתחיל לשטוף, בסוף החלטתי. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? נימי... 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בצימר עם הסרטים שאני אוהבת כמובן, בריקודים עד אור הבוקר , מסעדות ערביות בצהריים , מה לא ברור? 6.מה מפחיד אותך?רוע לב. 7.מה מרתק אותך?חוכמה. 8.מה מעציב אותך?מחלות. 9.מה משמח אותך?אהבה.שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?-לא יודעת. 2.מה הארוחה החלומית שלך?-לא עולה לי כלום בראש עכשיו. 3.מה אתה שותה במהלך היום?-מים עם נענע ולימון/לימונית, נס קפה חזק בלי סוכר , לא אוהבת מתוק. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?-קרלסברג, הייניקן , מים עם נענע ולימון/לימונית. 5.קפה או תה:רק קפה עם הל או נס קפה , תה עושה לי רע, פעם הייתי שותה תה עם חלב כשגרתי באנגליה, לא להאמין... 6.סוכר או סוכרזית:אף אחד מהם. 7.מלח או פלפל:גם וגם. 8.פלאפל או שווארמה:גם וגם. 9.פיתה או לאפה:גם וגם. 10.סמי או סוסו:אף אחד מהם. 11.אחמד או סלים:אחלה מסעדה. 12.מועדון או בית קפה:מועדון , אם בית קפה אז בפריס. 13.פאב או דאנס בר:פאב. 14.תאטרון או ז'אן דארק, תאטרון, אבל מקום טוב בסדר? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו גלילאי. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?רצונו של אדם כבודו, או במילים אחרות אל תהיה נודניק. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בורחת עם הילדים שלי לבקר את אח שלי בחו"ל וממשיכה לעוד אחים שהייתי ממציאה בדרך, מאיפה לי לדעת? קודם שאזכה אח"כ אברח , אח"כ אתן חצי לאחי ונחליט ביחד לאן נברח וזהו. 3.מעשה נועז שעשית? עזבתי את הארץ בגיל 18 עם אהבה אמיתית לאנגליה נשארתי שם כמה שנים בלי לדבר עברית. 4.מעשה טפשי שעשית? נא לקרוא שורה מעל
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אין לי. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?אנגליה, הולנד, גרמניה, צרפת. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?, לא רוצה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? ריצפה. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:מוח. 10. מה סקסי בעיניך?מוח. 11. מה רומנטי בעיניך?לא יודעת. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לא יודעת. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?סבא שלי, הייתי שואלת אותו למה הוא לא השאיר מספיק כסף במשפחה כדי שיהיה לנינים. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?נגינה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?"השלום הגיע" 2.מה היא המילה השנואה עליך?"מבזק חדשות" 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? האנשים המתאימים. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?האנשים המתאימים. 5.מה היא הקללה האהובה עליך?"יה זבל" 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?שירים בסגנון של רוברט פלנט , BIG LOG שירים עם מילים ... 7.איזה קול/רעש אתה לא אוהב-רעש של מתכת על רצפה במקום חלול, גורם לי לבחילה . 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?,לא אכפת לי. 9.גלידה – בכוס או בוופל? לא חשוב. 10. שוקו או וניל? גם וגם. 11. חוף או הרים? אפשר שניהם באביב/בחורף 12. לישון או לקום?מה זה? 13. שקיעה או זריחה? גם וגם. 14. לילה או יום? , לילה. 15. בזבזן או חסכן? חסכנית. 16. קור או חום?, קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?, מפחיד. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?תלוי באיזה יום ושעה. 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?, לא יודעת. 20. למי אתה מתגעגע? לאף אחד. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד. דברים אהובים עלייך:ספרים , סרטים , שירים , שקט, מחשב, טיולים עם דיסקמן , ים , ריקודים, מצלמות , שחיה, פאבים, שיחות עם אנשים , מספיק. 1

qt1

New member
המשך

.צבע:כן. 2.בעל חיים:כלב. 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)תעתועים ריצ'ארד באך 4.סרט:נו איך קוראים לסרט הזה שדנזל וושינגטון נכה? משהו העצמות? שכחתי... 5.שחקן:דנזל וושינגטון 6.שחקנית:היפה הזאת
שהתחתנה עם יהודי שהיה לו התקף לב... לא זוכרת איך קוראים לה. 7.דיסק:הרבה. 8.שיר:הרבה. 9.מקום בילוי:פאב. 10. פורום אהוב:אני מחוייבת לזה? זה כמו חתונה קתולית או שמותר לי לכתוב אחרים?
11. עונה:אביב 12. מקום להעביר בו חופשה:לא יודעת, זה תלוי עם מי. 13. רכב:ג'יפ. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אין אחד כזה. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"בחור בהפרעה" 16. עיתון:לא קוראת עיתונים. 17. סדרה:נורא מצחיק... מתי בפעם האחרונה: .חייכת? לא זוכרת. 2.זכית לחיוך? בבוקר מנימי למרות שלא הסכמתי לקנות לו יומן זבנג
3.הענקת מחמאה?לנימי, עזר לי לטאטא... 4.קיבלת מחמאה?לא זוכרת.(אין הנחתום...) 5.עשית משהו טפשי?עכשיו... 6.פינקת מישהו?ליטפתי את מיחמוד,
7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!), הלכתי לפני חודש למספרה , יצא זוועה. 8.צחקת? מה זה לצחוק? 9.גרמת למישהו לצחוק?כל הזמן. 10.התחרטת על משהו שאמרת? כל מילה שניה שלי זה סליחה. 11.בכית?לא בוכה. 12.הסתפרת?נו כן, לפני חודש ויצא זוועה. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?כן,היו לי קרובי משפחה שוטרים ונכחתי הרבה בתחנת משטרה אבל מהצד של המשרדים לא מהצד של הסורגים -זינזאנה... 2.פחדת מהחושך? תמיד. 3.עשית משהו מסוכן? מה?-הרבה דברים,זה יהיה בספר הזהירות שאני אוציא לאור. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא שזכור לי. 5.בכית בסרט?כן אבל כשלא ראו. 6.אמרת "אני אוהב אותך"?בטח. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?למה לשקר? 8.הופעת בעירום בציבור?לא. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא שאני זוכרת. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:רוני חזרה. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:יעל 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:חגית 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"לא זוכרת. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?להכין לרוני ארוחה היא חזרה רעבה. 2.צביקה הדר או צביקה פיק?אף אחד מהם, עם כל הכבוד... ויש כבוד , שיהיו בריאים. 3.הראל מויאל או הראל סקעת?כמו בתשובה 2, אבל הם לא כוס התה שלי. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? זה לא מעניין אותי. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? ביי הלכתי להכין לרוני ארוחה. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא , אני מאמינה שאפשר ללמוד מכל דבר בחיים , גם משאלון כזה. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא. 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי:ג א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

qt1

New member
מורי , סקעת זכה אתמול?../images/Emo13.gif

נימי אמר לי בבוקר שסקעת זכה או עלה לגמר הסופי , כך שאת בטח מאושרת מאוד וגם אני אוהבת אותך

מאושרת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאושרת זה כלום לעומת הצרחות אושר שבקעו ממני אתמול בערב
אוי הוא כזה מושלמון

אממממממממממ

בהתחשב בעובדה שלא לי ולא לך יש במת סיכוי איתו (ולא כי אנחנו לא יפות או משו רק כי אנחנו בנות
) בסדר אני מוכנה להתחלק ..

qt1

New member
ואם כן? אז הוא לא שר טוב?../images/Emo13.gif

מאיפה זה צץ על הראל שהוא נשנש? ותפסיקו לחטט לו בחיים ובגוף הוא שר יפה מאוד ,שיהיה לו לבריאות חיי האהבה שלו. תנו לו קצת קרדיט הוא יגיע רחוק בשירה ובחיים... חיו ותנו לחיות לא ככה?

נמנמ

א. אני לא חיטטתי לו בחיים הפרטיים ב. ברגע שהוא החליט שהוא נהיה כוכב אין מה לעשות הוא לקח בחשון שאנשים ידעו פרט או שניים גם על החיים הפרטיים שלו ג. הסיבה היחידה שציינתי שהוא הומו היא בגלל שבחיים לא יהיה סיכוי איתו
וחבל
. בכל אופן לא מזיז לי שהוא הומו ומי שמכיר אותי יודע את זה ! אני לא נכנסת לחיים של אנשים אם ככה טוב לו שיערב לו . יומקסים

Gods Wave

New member
אני האחרונה שתהיה לה בעיה

עם הומואים... לא בגלל זה אמרתי חח... אבל מסיבות אגואיסטיות לחלוטין אנלא רוצה שהוא יהיה ; ) חח

qt1

New member
הכל ברוח טובה כמובן../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

Gods Wave

New member
תשובותתת

בכלליות: 1.שם: גליה 2.גיל:17 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:164 7.מצבך הארוני: סביר 8.פירסינגים:נופ 9.קעקועים:נופ 10.משקפיים:אכן 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: תלוי.. 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית, אנגלית, קצת ספרדית, קצת לומדת פורטוגזית 13.תכונות טובות שלך:יש כמה וכמה 14.תכונות רעות שלך:יש כמה וכמה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אתי אנקרי, אלישיה קיז (לפי אותה תמונה חח) וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פיפי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מכבה את האור/מתכסה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?לוזוכרת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי הגדולה 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בד"כ בשקט 6.מה מפחיד אותך?יותר מדי דברים 7.מה מרתק אותך?אנשים חדשים 8.מה מעציב אותך? הרבה דברים... 9.מה משמח אותך? לדבר עם יעל שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? גלידה חח 2.מה הארוחה החלומית שלך? סיני 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא שותה אלכוהול 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר! 7.מלח או פלפל: מלח. איכס פלפל. 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל... 9.פיתה או לאפה: אנא ערף.. 10.סמי או סוסו:אויש נו 11.אחמד או סלים: בלעע 12.מועדון או בית קפה: בית קפה... 13.פאב או דאנס בר:ממ.. 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: חחח אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אין כל כך 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? צוהלת.. ואז בונה לי סטודיו. 3.מעשה נועז שעשית? אעע לא הבנאדם הכי נועז 4.מעשה טפשי שעשית? מממ לא זוכרת 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: להוריד את הטבעת שלי כשכואבת לי הבטן? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? איטליה (פעמיים), הולנד, מדריד 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ממ ספרד אולי... לונדון..(?) 8.מה יש לך מתחת למיטה? קופסאות 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: תלוי אצל מי.. חח.. 10. מה סקסי בעיניך? ממ... 11. מה רומנטי בעיניך? אינלי כוח לזה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? או הגן, או כיתה ח'. בגן היה כיף ופשוט, בכיתה ח' היה פשוט טוב, בבצפר, עם חברות, בפלמנקו, עם יעל.. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אתי הילסום. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מוזיקלי. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? שוין! : ) 2.מה היא המילה השנואה עליך? יש הרבה! 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? גיטרה 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? סירחון 5.מה היא הקללה האהובה עליך? סעמקקקקק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? גשם על חלון, גיטרה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? צרחות 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בחיבוק? חח 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס, וופל רק אם הוא טוב כזה 10. שוקו או וניל? שוקו, ברור 11. חוף או הרים? לא בטוחה 12. לישון או לקום? בטח לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה... נראה לי... 14. לילה או יום?תלוי 15. בזבזן או חסכן? חסכנית 16. קור או חום? מממ.. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? לא זה ולא זה 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי, זה בא בתקופות 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? יעל. לא משנה איפה. 20. למי אתה מתגעגע? יעל. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? מתבקש להגיד יעל, אבל אני לא בטוחה דברים אהובים עלייך: 1.צבע: סגול 2.בעל חיים: לא יודעת 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): "אתי הילסום - חיים כרותים" ו"מר אל כאן אנה" 4.סרט: יש הרבה... 5.שחקן: דרור קרן אחד מהם זה בטוח 6.שחקנית:איילת זורר בתחום הישראלי... סוזן סרנדון, וינונה ריידר, ניקול קידמן... טוב יש הרבה... 7.דיסק: הראשון של אביתר בנאי, "איזו מן ילדה" של יהודית רביץ הדיסק של אחינועם ניני וגיל דור מ93. 8.שיר: אין אחד, זה מתחלף כל הזמן... 9.מקום בילוי: הופעות רוק 10. פורום אהוב: שבתות וחגים : ) 11. עונה:אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: לא בטוחה 13. רכב: באמת שלא מזיז לי 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אני אומרת לאנשים.... 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "you can't find peace by avoiding life" מ"השעות" סתם כי זה הראשון שעלה לי לראש. אבל ציטוט שאני אוהבת. 16. עיתון: הארץ בסופי שבוע 17. סדרה: יש הרבה... אלה שאני רואה בימים אלה: שבתות וחגים, מכושפות, אלי מקביל, ג'ואן מארקדיה לפעמים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לא מזמן 2.זכית לחיוך? גם לא מזמן 3.הענקת מחמאה? היום 4.קיבלת מחמאה? בימים האחרונים אני מניחה 5.עשית משהו טפשי? ממ לא זוכרת 6.פינקת מישהו? חח לא זכור לי כ"כ 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!):חח גם לא זכור לי 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? קורה לא מעט 11.בכית? אתמול, קצת, הייתי צריכה להתאפק 12.הסתפרת? הו, לפני שנים... האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? חח לא 2.פחדת מהחושך? אולי 3.עשית משהו מסוכן? מה? נופ, אלא אם ללכת על ספסל עם נעלי פוינט נחשב חח 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? ברור... 6.אמרת "אני אוהב אותך"? אכן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?אממ לא ממש לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחותי הקטנה 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: לא בטוחה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אממ אמא? 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אלה, אני חושבת 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני! חח ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?היום כלום... מחר משרד הפנים וקניותתתתת וסרט. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר. פיק מגעיל כ"כ. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?מי יודע 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? חח כל הכבוד? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?הא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : חביב 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: כלום P: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

qt1

New member
יהגליה את רוקדת../images/Emo70.gif

ספרי על זה קצת? ואיפה את לומדת פורטוגזית??? כל הכבוד

Gods Wave

New member
אצל אחותי הגדולה חח....

היא גרה בברזיל, אז היא לימדה אותי כמה שירים בפורטוגזית... : ) ומממ מה לספר על הריקוד? רוקדת בלט מכיתה א' פלמנקו כבר 6 שנים... ומתה על זה : )

qt1

New member
WOW זה המון שנים, משמעת../images/Emo70.gif

11 שנים בלט , בכל סגנון , אני מכירה קלאסי ומודרני ולא ממש מבדילה ביניהם , משמעת ברזל. כל הכבוד לך ויופי שאת אוהבת את זה, את לומדת בבי"ס לאומנויות? יש לי קרובת משפחה שלמדה בבי"ס לאומנויות , גם היא רוקדת בלט אבל מהגן, ובתיכון היא למדה בתיכון לאומנויות בחיפה , היא גם למדה ג'ז ועוד סגנונות ריקוד ולאחר הצבא נרשמה ללימודי משחק ופסיכולוגיה שזה שילוב מעניין אם חושבים על זה. היא עדיין לומדת, שנה ג' באוניברסיטה ואוהבת כל דקה, את הבלט היא קצת זנחה בתקופת הצבא כי היה קשה להתמיד. פלמנקו מאוד דרמטי בעיניי, המון הבעת רגשות , גליה את בחורה מאוד מעניינת , ברזיל, בלט, שרה בפורטוגזית , חולמת בעברית? היה נעים להכיר, באמת שכן... תמשיכי לכתוב , אני אשמח מאוד... איזה כייף להכיר אתכם.

Gods Wave

New member
גם אותך : )

באמת שיש פה אחלה אנשים בפורום הזה. ולמדתי בכיתה ו' בבית הספר לאמנויות בת"א... מאז אני ממשיכה לרקוד במסגרות אחרות : )

למעלה