שאלון ארוךךךךךך (תודו שהתגעגעתם)

Shalon7

New member
תודה

היי qt1! תודה רבה על ההתייחסות! האמת שאני לא ממש בתוך איכות סביבה, אם בכלל, על אף שמאוד הייתי רוצה... אפילו נכנעתי ללחץ ועשיתי רשיון, אבל אם כבר מדברים, אם בארץ שלנו היתה מערכת של תחבורה ציבורית טובה ונוחה יותר- כזו שמכסה יותר אזורים וכו', מצבנו היה במעט טוב יותר...

יואו איך התגעגעתי לשאלונים../images/Emo70.gif

1.שם: יעל
2.גיל: 18+ ... 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נ. 4.צבע עיניים: משהו בין חום ירוק צהוב... 5.צבע שיער: חום 6.גובה: מטר שישים. <אני משקרת ! הוספתי לעצמי עוד איזה 4 סמ'> 7.מצבך הארוני: האא
8.פירסינגים: נופ. 9.קעקועים: נופ. 10.משקפיים: יאפ
מינוס שתיים וחצי. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12- איסיקיו- 114133037 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית וכמה מילים בודדות באידיש. 13.תכונות טובות שלך: אופטימית <אני חושבת>, וואי, ממש קשה לי. 14. תכונות רעות שלך: יש יותר מידי... 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אף אחד... אני דיי יחודית
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון עוד 5 דקות. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? לאחרונה- מדברת באיסיקיו... או קוראת את "פנטום האופרה". 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? הטסט שלי
שעברתי היום
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? העוזרת בית שלנו... 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבית. אני טיפוס של בית, אם לא אז באיזה בית קפה חמוד, קטן ואינטימי, או בסרט... 6.מה מפחיד אותך? 7ג'וקים, עכבישים, בני אדם <החיות הכי מפחידות> 7.מה מרתק אותך? האאאם.... שיחה עם מישהו, סרט, ספר 8.מה מעציב אותך? שיר... 9.מה משמח אותך? החתולות שלי, מוזיקה.... שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ספגטי בולונז, מרק עוף ונודלס <איטריות ביצים> 2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחה סינית גדולה וטעימה... 3.מה אתה שותה במהלך היום? לימונדה <של פריגת> או דיאט קולה לימון 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? וודקה תפוזים, הייניקן... 5.קפה או תה:קפה 6.סוכר או סוכרזית:שניים סוכר. 7.מלח או פלפל: מלח ! 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל. 9.פיתה או לאפה: אהההם... לאפה. 10.סמי או סוסו: האאם.... 11.אחמד או סלים: האאאם... 12.מועדון או בית קפה: 13בית קפה ! 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק? אהההם, תאטרון. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? מי שאוכל לבד, אוכל יותר.
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה כרטיס טיסה. ליעד ?!? לא משנה... 3.מעשה נועז שעשית? נועז... האאם ?!? הייתי במסיבה שבה שיחקו קבוצת בחורים, מי מבינהם יתנשק עם יותר בנות, ועזרתי לאחד מהם. 4.מעשה טפשי שעשית? אההם... לא זכור לי. <כרגע, אבל וודאי יש משהו כזה> 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני גבר. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לונדון, אמסטרדם פריס, פריס, פולין. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? פריס, איטליה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? הרבה מאוד אבק <אבל היום לא... כי הייתה עוזרת.>, וגם נעליים.... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:אני נמשכת לעיניים, חיוך, תחת. 10. מה סקסי בעיניך? שוב, חיוך, עיניים... 11. מה רומנטי בעיניך? אני לא בחורה רומנטית, אבל... "מועדון קרב" ופיצה בהחלט יעשו לי את זה בערב רומנטי. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לשום תקופה. טוב לי עכשיו. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? הסבים והסבתות שלי. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? משחק. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? אני רגילה לענות עליו באנגלית... אז- octopus <מה שעולה לי בראש> 2.מה היא המילה השנואה עליך? sorrow <מה שעולה לי בראש> 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? דרור קרן מדליק אותי.
שיר, שקט, לילה, חיוך. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? shit motherfucker fuck siht 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? היללות של החתולות שלי, שיר שאני אוהבת, גא'ז, קול של גשם. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? ציפורניים על הלוח בבית ספר <צמרמורת!!!> 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? yooo wahtssup ?!? 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? אפשר את שניהם ?! 11. חוף או הרים? הרים. 12. לישון או לקום? 13לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכן 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? בלונדון עם חברה שלי. 20. למי אתה מתגעגע? סבתא 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את מי ?!? את החתולות שלי...

למעלה