שאלון ארוךךךךךך (תודו שהתגעגעתם)

רק בגלל שקוראים לך מור

בכלליות: 1.שם: מור 2.גיל:17+ 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נ 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום כהה 6.גובה:1.66 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים:היה בגבה . הורדתי לפני שנה 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:בינתיים אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 161787517 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית כמובן וקצת צרפתית מההורים 13.תכונות טובות שלך: *סקיפ* 14.תכונות רעות שלך: *סקיפ* 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אחת מטלנובלה טרה נוסטרה משו וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? לילה טוב אמא 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מיי לובר 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבית 6.מה מפחיד אותך?אובדן מישהו קרוב 7.מה מרתק אותך? אנשים 8.מה מעציב אותך? קשה 9.מה משמח אותך? גם קשה שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פסטה 2.מה הארוחה החלומית שלך? אין משו מיוחד 3.מה אתה שותה במהלך היום? נס קפה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: בלי סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:שווארמה 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:סוסו 11.אחמד או סלים: אחמד בסדר 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: שניהם אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? live and let die 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה אוטו 3.מעשה נועז שעשית?סנפלינג 4.מעשה טפשי שעשית? פירסינג 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אוכלת בערך 20 זיתים ביום 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? בקרוב אמסטרדם 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו זילנד 8.מה יש לך מתחת למיטה?קורי עכביש (?) 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ירך 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לאף תקופה 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? להיות ביצ' מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? גדול 2.מה היא המילה השנואה עליך? אולי 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? זין 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? גיטרה חשמלית 7.איזה קול/רעש אתה שונא? יתוש 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "טעית" 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוס 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?הרים 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?זריחה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?חסכן 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?בניו זילנד עם אח שלי 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? מעדיפה ללכת לבד דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור 2.בעל חיים: לא אוהבת 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) ואל אישך תשוקתך ואשראם 4.סרט: מועדון קרב, רקוואים לחלום 5.שחקן: אדם סנדלר בן סטילר 6.שחקנית:גווינית' פאלטרו 7.דיסק: יש המון 8.שיר:כנ"ל 9.מקום בילוי: פאב אירי 10. פורום אהוב: הומור שחור 11. עונה:חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: המורה שלי לשעבר 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "מוקדם מאוד בחיי , היה מאוחר מדי" 16. עיתון: 17. סדרה:סיינפלד וכמובן שבתות מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה?לא זוכרת מזמן 4.קיבלת מחמאה?אתמול 5.עשית משהו טפשי? אתמול 6.פינקת מישהו?אתמול 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) היום 8.צחקת? לפני הרבה זמן 9.גרמת למישהו לצחוק? כל הזמן 10.התחרטת על משהו שאמרת? היום: אמא אני לא באמת שונאת אותך 11.בכית? 12.הסתפרת? לפםני כמה חודשים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?כן 5.בכית בסרט?כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חבר 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אבא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" חבר 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:חבר ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?לישון עוד שעה 2.צביקה הדר או צביקה פיק?פיק 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? שלי? בטח אף אחד 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן . למה? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לחלוטין 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? היה מבוא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

Gods Wave

New member
הציטוט הזה... מאיפה הוא?

הוא מוכר לי... (וכן, קראתי הכל)

דור הפרוזק ../images/Emo99.gif

אחלה ספר
ואחלה בנאדם שהביא לי אותו

qt1

New member
מעניין למה חשבת שאף אחד לא יקרא

מור...! אהבת את הספר ואל אישך תשוקתך? קראתי את כל הספרים של נעמי רגן עד השניים האחרונים , האחרון -הברית , ספר טוב בעיניי לפחות , לא קראתי את הביקורות אבל כבד לי לעונה זו של החיים , התחלתי ספר אחר של יזהר הר-לב/פובידיליה , תבדקי באינטרנט אם מתאים לך, אם את בקטע של ספרים. אני מנסה לספור כמה פעמים אני אמרתי לאמא שלי שאני שונאת אותה ולא מצליחה , בשנים האחרונות אני אומרת לה שאני אוהבת אותה שזה בערך ב 20 שנים האחרונות, נראה לי שהיא כבר הבינה...
נראה לי שהיא אכלה יותר זבל מאחותי אז זו הנחמה שלי , צרת רבים נחמת טפשים אבל מה לעשות , כייף להיות טפשה ולדעת שזו האמת
בוקר טוב ותודה לך על שנתת להציץ לעולמך גם את. אני אמשיך עם כולם אח"כ , זה מאוד מעניין , תנסו להגיב אחד לשני... זה כייף דווקא. כמו שאלון הכרות כזה דווקא נחמד.

בשביל שתכירו אותי ../images/Emo13.gif

1.שם: טופי 2.גיל:16 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:חומירוק 5.צבע שיער:שחור פחם 6.גובה:1.60 7.מצבך הארוני:ממ מבולגן במקצת. 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים: יש,רק למחשב + טלוויזיה 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך אייסיקיו 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית עברית 13.תכונות טובות שלך:הקשבה ויכולת להעניק אהבה בלי סוף. 14.תכונות רעות שלך:חוסר טאקט, אגואיסטית לפעמים \: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ממ איגי ווקסמן ופנלופי קרוז.[תהרגו אותי אבל אין שום דמיון!] וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? ממשכיה לישון. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?שותה מים. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? רן[החבר]. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?רן 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בחיוך :) 6.מה מפחיד אותך? סרטי אימה,חלזונות,שברון לב ומוות. 7.מה מרתק אותך? ספר טוב וסיפור חיים. 8.מה מעציב אותך? אמא. 9.מה משמח אותך? לחייך :) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ירקות. 2.מה הארוחה החלומית שלך? שרימפס ותפו"א אפויים. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? ייגר דבש 5.קפה או תה: תלוי 6.סוכר או סוכרזית: סוכר חום 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה: מממ שווארמה? 9.פיתה או לאפה:לאפה 10.סמי או סוסו:? 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:בר 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?טסה לבקר משפחה מופזרת בכל העולם. 3.מעשה נועז שעשית? מממ.. רצתי בלילה על דשא עם ממטרות בתחתונים וחזייה בלבד.. :) 4.מעשה טפשי שעשית? בגדתי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: ליקוקים
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אפריקה,דרום אפריקה,אנגליה,אמסטדרם,פריז,יון,טוריקה[כמו כל ישראלי גאה :|],פראג אמ סיני נחשב? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ברזיל. 8.מה יש לך מתחת למיטה?ממ אבק? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיניים ,שפתיים. 10. מה סקסי בעיניך?יש ויש 11. מה רומנטי בעיניך? פרחים 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?אממ.. שהייתי עובר.. כל השקט הזה לחיות בתוך בועה רחוקה מהכל. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אלי. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מממ ריקוד. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?גרררר :) 2.מה היא המילה השנואה עליך?באלוהים 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?מממ לאדעת 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?גרפסים! 5.מה היא הקללה האהובה עליך?פיזדיט! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? חה של האסמאס. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? חריקה של כיסא 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בחיוך
9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל! 10. שוקו או וניל? וניל! 11. חוף או הרים? שניהם ביחד
12. לישון או לקום? לישון! 13. שקיעה או זריחה? מממ.. קשה :| 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזנית יתר מידי
16. קור או חום? ממ קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות :| 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? במיטה :) 20. למי אתה מתגעגע? למיכלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את ידיד שלי דברים אהובים עלייך: 1.צבע: אפרסק 2.בעל חיים:נמר 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) החזרה מיטואצ'י 4.סרט:רקוואים לחלום 5.שחקן:טום קרוז.. גררר
6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי 7.דיסק:היהודים-'היהודים' 8.שיר:פוף יש המון! 9.מקום בילוי:אורנוס 10. פורום אהוב:ממ אין כזה כ"כ 11. עונה:סתיו 12. מקום להעביר בו חופשה: ריו! :) 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמא. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: בלופ. יש המון 16. עיתון: 17. סדרה:שבתות כמובן! מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני שעה 2.זכית לחיוך? לפני שעה 3.הענקת מחמאה? מממ לפני כמה שעות 4.קיבלת מחמאה?היום מתישהו 5.עשית משהו טפשי? היום בצהריים 6.פינקת מישהו? היום בערב 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) מממ.. באמבטיה.. פילינינג פירות :) 8.צחקת? לפני כמה שעות 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת 11.בכית? מממ מזמן 12.הסתפרת? מ-ז-מ-ן! האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? כן.. לא לפה. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט? כן! בלאסי. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן :) 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?ממ לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? כן! טוב עייפה מידי! לילה טוב

qt1

New member
מה היה בלאסי?../images/Emo107.gif../images/Emo7.gifשכחתי...

qt1

New member
וואלה... אני זוכרת את הקטע../images/Emo4.gif

באמת היה עצוב, ראיתי את הסרט לפני למעלה מ 20 שנה ומאז בכיתי בלא מעט סרטים , אני חושבת שבפורסט גאמפ הייתי בהלם כשהבנתי שג'ני עומדת למות ובכיתי כשפורסט שם את המכתב על המצבה, אבל הצלחתי לראות את ההגיון בפעמים האחרות שצפיתי בסרט ואני מניחה שאצפה בו שוב ושוב ושוב... מוזר... נו טוף... תודה על ששיתפת
נעים להכיר

Carpet Crawler

New member
חלק א'

2 הערות לא חשובות ולא מעניינות לפני שמתחילים: 1. כבר עניתי על שאלונים שהכילו חלק מהשאלות אז בחלק מהמקרים העתקתי מעצמי
2. חלק מהתשובות נכונות לאתמול בערך בשעה הזו רק שעוד לא היה לי כוח לענות על הכל והיום השלמתי את החסר. תהנו. בכלליות: 1.שם: עזבו... 2.גיל: צועד לעבר 22 (פחות מחודש ליומולדת) 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): זכר 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 1.81-2 7.מצבך הארוני: מבולגן, אבל בקטנה 8.פירסינגים: לא תודה 9.קעקועים: כנ"ל 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: יש אייסיקיו, ובקשר למסנג'ר זה הזמן לוידוי - אני אפילו לא יודע איך זה נראה 12.שפות שאתה מדבר/לומד: היברו ואינגליש, למדתי ערבית עד החטיבה ולשמחתי שכחתי כמעט הכל 13.תכונות טובות שלך: אמיתי, מתחשב, רגיש 14.תכונות רעות שלך: ביישן וסגור או עצור מדי בסיטואציות חברתיות כאלה ואחרות, וגם טיפוס של רגע אחרון ולצערי לפעמים גם בדברים חשובים 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מת'יו פרי (צ'אנדלר מ"חברים") ובעבר היותר רחוק פרד סאבג' (קווין מ"שנות הקסם"). וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מפעיל את הסלולרי, בדר"כ 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכוון את הטלוויזיה לכיבוי עצמי 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שום דבר חשוב מספיק בשביל לזכור 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? אני לא טיפוס שמחפש בכוח עיסוק לסופשבוע, אם יש איזה מועדון שווה או מפגש חברתי כלשהו אז בכיף, אם לא אז לא נורא 6.מה מפחיד אותך? נדוש אך נכון - מוות 7.מה מרתק אותך? קולנוע 8.מה מעציב אותך? רשימה ארוכה מדי 9.מה משמח אותך? לדעת שהצלחתי במשהו (לאו דווקא משמעותי) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? כמעט כל שילוב של בשר ופסטה 2.מה הארוחה החלומית שלך? תלוי ביום, אבל אם אני ממש רעב אז כריך עסיסי במיוחד תמיד יבוא בברכה 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, ב-99 אחוז מהזמן (בשאר הזמן מיצים למיניהם ו/או תה קר) 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? כנ"ל, לא שותה אלכוהול 5.קפה או תה: לא אוהב קפה, ותה אוהב קר (וחם אם כואב לי הגרון) 6.סוכר או סוכרזית: סוכר, אם חייבים 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל (עוד וידוי - אכלתי שווארמה פעם אחת בכל חיי) 9.פיתה או לאפה: בדר"כ פיתה, לאפה פעם ב 10.סמי או סוסו: נו יופי
11.אחמד או סלים: - 12.מועדון או בית קפה: מועדון, אם כבר 13.פאב או דאנס בר: בדאנס בר לא ממש יצאתי לי להיות, לא משתגע על פאבים 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: יותר מכיר את גליליי אז נלך עליו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לעשות רק מה שמתאים לי, וכנ"ל לשלילה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מוודא שזה נכון 3.מעשה נועז שעשית? אההה אין יותר מדי 4.מעשה טפשי שעשית? יש אבל לא משנה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: צורך סרטי אימה נחותים, משועשע מזה 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לפי הסדר - יוון וקפריסין (קיץ 89'), אנגליה וצרפת (קיץ 95'), שוב אנגליה (קיץ 96'), ארה"ב וקנדה (קיץ 97'), שוב ארה"ב (קיץ 99') ו... שוב ארה"ב (קיץ 2001) 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק, ניו יורק 8.מה יש לך מתחת למיטה? לכלוך 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: לא חשוב
10. מה סקסי בעיניך? להיות שלם עם עצמך ולהקרין את זה 11. מה רומנטי בעיניך? להקריב אחד בשביל השני/ה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? נראה לי שגם אם הייתי יכול הייתי בוחר להשאיר את העבר בעבר 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מישהו שהתאבד השנה והייתי שמח להכיר אותו יותר 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? יכולת ביטוי יותר מהירה ומחושבת באותה מידה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? אפרסק או תפוח - עושה לי את הטעם שלהם בפה ברגע שאני אומר או שומע 2.מה היא המילה השנואה עליך? חורף 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? להיות בסביבה שנוחה לי. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אכזבות, כשלונות, ואנשים שלא יודעים מתי לעצור 5.מה היא הקללה האהובה עליך? בעברית "דביל", באנגלית "cunt" 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? קלטת שנכנסת לוידאו 7.איזה קול/רעש אתה שונא? צווחות באופרות סבון 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "לא האמנת בי אבל חוץ מזה היית בסדר, אז יאללה כנס לפני שאני מתחרט" 9.גלידה – בכוס או בוופל? מה שבא ברוך הבא 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לקום אחרי שינה עמוקה וטובה באמת 13. שקיעה או זריחה? שקיעה, זריחה מדכאת אותי משום מה 14. לילה או יום? לילה! 15. בזבזן או חסכן? חסכן עם "מעידות" פה ושם 16. קור או חום? תמיד מעדיף חם מדי על קר מדי 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? לא בדיוק מפחידות אבל מבהילות לפעמים. בדר"כ לא מזיזות לי (כל עוד אני לא בחוץ) 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי במצברוח
19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם הבת זוג שאין לי 20. למי אתה מתגעגע? לחבר שלא ראיתי הרבה זמן 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודע

Carpet Crawler

New member
חלק ב'

דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול 2.בעל חיים: כלבים, חתולים, אלפקות (סתם) 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): אין 4.סרט: תפוז מכני 5.שחקן: טים רות', רובין וויליאמס, ג'ף ברידג'ס 6.שחקנית: אין 7.דיסק: Genesis - Selling england by the pound 8.שיר: Genesis - Dancing with the moonlit knight 9.מקום בילוי: קולנוע 10. פורום אהוב: לפורומים של אוז וסיינפלד תמיד יהיה מקום חם בלבי (ניהלתיהם בעבר) 11. עונה: קיץ וסתיו 12. מקום להעביר בו חופשה: אילת 13. רכב: לא ממש מבין בזה, מבסוט מהטויוטה יאריס המשפחתית 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: חבר או שניים 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: I was cured alright (אלכס, תפוז מכני) 16. עיתון: ידיעות 17. סדרה: מאלה שעדיין קיימות - "המגן" ו"שבתות וחגים" כמובן (קיימת אבל לא לעוד הרבה זמן כידוע) מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? בפגישה עם ידידה הלילה 2.זכית לחיוך? כנ"ל 3.הענקת מחמאה? לפני כמה ימים 4.קיבלת מחמאה? היום 5.עשית משהו טפשי? זה לא היה כבר? 6.פינקת מישהו? לא זוכר 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) לא נסחפת קצת בסוגריים?
הזמנתי את עצמי לארוחה טובה עם כמה חברים לפני שבוע. 8.צחקת? בפעם האחרונה שראיתי "של מי השורה הזו" 9.גרמת למישהו לצחוק? הלילה 10.התחרטת על משהו שאמרת? לפני כמה שבועות 11.בכית? מתישהו בתחילת השנה 12.הסתפרת? בשבוע שעבר האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? שמח להגיד שלא 2.פחדת מהחושך? כן, כשהייתי קטן. וגם אז לא תמיד 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא ממש, לא פיזית לפחות 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא בדיוק... ניתקתי קשר שלא ממש התרומם לטובת קשר עם הרבה יותר פוטנציאל, לא נחשב נכון?
5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: ידידה שנפגשתי איתה הלילה 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אותה אחת 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: כן, עוד פעם 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": ידידה (אחרת!) 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אין כזה, לפחות לא בגדר התחייבות 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הראשון אם כבר אז בתקופת הקומדי סטור, והשני נסבל במוסיקה שלו 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מכיר רק את השמות, וזה מספיק לי 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? עובדה
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? שלום ואחווה 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לע... 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? היה מבוא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : זו לא שאלה, נכון? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד כל התשובות אינן נכונות

qt1

New member
Carpet Crawler יקר../images/Emo24.gif../images/Emo32.gifלשאר

אני קוראת את ההודעות שלך כאן,והרבה פעמים מסתמכת על המלצותיך לפני צפיה בסרט או המלצה על סרט למישהו(קבל ח"ח
) אני אוהבת דווקא את מה שכתבת כאן: האם יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא בדיוק... ניתקתי קשר שלא ממש התרומם. זה אתה
בלי 'ניגונים' במקצבים שונים , והיושר שלך הוא גם הקסם שלך בעיניי,
לשאר הכותבים
אין ספק שלכל אחד מהכותבים כאן יש תכונות טובות ופחות טובות ,כולנו אנושיים. אנחנו לא נפגשנו במפגש פורום , הדבר אפילו לא עלה פעם אחת כאן , אולי חבל שכך , אולי עדיף שכך... אינני יודעת. הכל מתנהל כאן כל-כך מהר ומצד שני על מי מנוחות , קצת חבל לי שלא קשרתי איתכם קשרים יותר הדוקים - עם כולכם , מצד שני , זה גם סוג של פורום, קהילה שמתכתבת על נושא שהיא אוהבת. זה בסדר בעיניי, אני מקווה שגם בעיניכם אני פשוט לא יודעת מי אתם וכשאתם מספרים על עצמכם , זה גורם לי לאושר גדול, אתם מסירים מסכות, ממש כמו בפרק האחרון שהיה בשבתות, אם תוכלו תמשיכו,אם לא- לא קרה כלום, רצונכם תמיד יהיה כבודכם בעיניי. זכרו שכל אדם הוא עולם
ושמרו על פרטיותכם בזמן שאתם עונים על השאלות , מפני שאתם באינטרנט וכך גם תשמרו על עצמכם.

seinfeld 4ever

New member
היי... היה קשה היה איכותי...

בכלליות: 1.שם: יעל 2.גיל:19 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: ירוק 5.צבע שיער: שטני 6.גובה: 1.72 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית (כמובן) אנגלית ולמדתי קצת ערבית 13.תכונות טובות שלך: רצון לעזור 14.תכונות רעות שלך: ציניות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אבשלום קור... סתם, לא עולה לי משהו וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? לוחצת על snooze 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? TV 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איכס בה"ד 7 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? החתול שישן מול הפנים שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לראות חברים לישון בתי קפה, סרט טוב ולעיתים מועדון 6.מה מפחיד אותך? פגיעות לא צפויות (פיגועים, תאונות דרכים...) 7.מה מרתק אותך? ניתוחי מצב 8.מה מעציב אותך? מוות 9.מה משמח אותך? הצלחה, חברים שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? חצילים 2.מה הארוחה החלומית שלך? איטלקית :ספגטי טעים או פירות ים 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים/קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? ויינשטפן, לף בלונד,סמירנוף אייס 5.קפה או תה:קפה!!! (והרבה..) 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: פלפל 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:סוסו 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? כל מה שעולה לי כ"כ בנאלי... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מתקשרת לאבא ואמא 3.מעשה נועז שעשית? אני וחבר שלי נכנסנו בלילה לבי"ס שיש בו מטוסים ומה שהיה היה :) 4.מעשה טפשי שעשית? יש הרבה... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: תמיד צוחקים עלי על האפצ'י שלי... טוענים שהוא של חתול 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן בארה"ב, קניה, סין, הונג קונג, קנדה, אנגליה, צרפת, הולנד, גרמניה, נורווגיה, סקנדינביה, דנמרק, יוון, קפריסין... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? הונג קונג 8.מה יש לך מתחת למיטה? חתול בדר"כ ודפים שנופלים ונפלו 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שאלה קשה... קשה לי לנקוב משהו ספציפי זה המכלול... 10. מה סקסי בעיניך? קצפת 11. מה רומנטי בעיניך? לסוע באמצע הלילה לתחנת רכבת נטושה להדליק נר ולפרוש שמיכה (זה ליד הבי"ס עם המטוסים) 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שנות ה60 בארה"ב, המהפך הגדול, נראה לי שווה להיות שם. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שלי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? זה משתנה מאוד כרגע: גו ("יש דברים בגו") 2.מה היא המילה השנואה עליך? כריך!!!!!!!!! 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? סיינפלד :) הופעות!!! 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? טמטום 5.מה היא הקללה האהובה עליך? ססססאמ'ק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? " או וואה" 7.איזה קול/רעש אתה שונא? חריקה 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "הגיע הזמן שתגיעי, רציתי להתנצל" 9.גלידה – בכוס או בוופל? תלוי במצב רוח כרגע כוס 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישוןןןןן 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבוז 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? מכיוון שלפני שבוע אני וחבר שלי נפרדנו הייתי רוצה להיות כמה חודשים מכאן מאושרת בבית עם מישהו חדש 20. למי אתה מתגעגע? לחבר שלי לשעבר ולסבא וסבתא 21. את מי היית לוקח לאי בודד? עברי לידר (שישיר לי) דברים אהובים עלייך: 1.צבע: בנאלי... כחול 2.בעל חיים: חתול וסנאי 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) מדריך הטרמפיסט (סתם מה שבא לי כרגע..) 4.סרט: פורסט גאמפ 5.שחקן: תום הנקס 6.שחקנית: ניקול קידמן 7.דיסק: אוף יש כ"כ הרבה... כרגע אביתר בנאי 8.שיר: כמו שאלה 7... כרגע "אבאל'ה בוא ללונה פארק" (סתם שמעתי את זה עכשיו) 9.מקום בילוי: קאצה, מוסד, בארבי... 10. פורום אהוב: אני בצבא אין לי בדר"כ זמן 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: אייה נאפה 13. רכב: פג'רו קינג קצר כסף 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא עולה לי כרגע 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "Frankly my dear, I just don't give a damm" 16. עיתון: מעריב 17. סדרה: סיינפלד מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אתמול בערב 2.זכית לחיוך? אתמול 3.הענקת מחמאה? היום 4.קיבלת מחמאה? אתמול 5.עשית משהו טפשי? היום 6.פינקת מישהו? 3 ימים 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) לפני מס' חודשים, קניתי לעצמי 2 דיסקים 8.צחקת? אתמול 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? לפני שבוע 11.בכית? לפני שבוע 12.הסתפרת? שנים... האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא... 2.פחדת מהחושך? בגיל קטן קרוב לוודאי 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא מספיק בשביל לציין פה 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? כן לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: יעל (חברה) 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אותה יעל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" יוסי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: החתול אבל לפני ניר ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יומולדת 50 לאמא ביום שני 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הממ קשה... פיק 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת (אין מה להשוות) 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא קרוב לוודאי... מי מכיר אותי פה.. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אתם מקסימים, אבל קצת הייתם משועממים בכל אופן אני גאה 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן למדי 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? קצת 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :היה קשה אך איכותי 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: הממ... הוא בטח די משועמם אז ה א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

qt1

New member
איזה משעמם ואיזה נעליים?../images/Emo23.gif

את עוברת תקופה לא קלה אה? קבלי חיבוק... תגידי מה עשית בכל הארצות האלה, זה קשור להורים שלקחו אותך לסיבוב סביב העולם? ולמה דווקא הונג קונג?(את לא חייבת להתייחס להודעה שלי בכלל את יודעת את זה נכון?
) אפרופו פורסט גאמפ, זה אחד הסרטים המעטים שאני שומרת ובכל פעם שאני צופה בו מאז שהוא יצא אל האקרנים, אני מגלה משהו חדש, מוזר, אבל נכון
שיהיה לך קל ושתגשימי, תתחילי בלחשוב שאת לא משעממת
היה ממש כייף לקרוא את התשובות שלך, מעניין שבחרת במילה משעמם... שבת שלום

seinfeld 4ever

New member
תודה חמודה...

לא אני לא חושבת שאני משעממת אבל לקרוא 120 שאלות על אדם שאת לא מכירה זה לא קל... והונג קונג זאת עיר כ"כ תרבותית ומהירה ואהבתי את האנשים שם... הם כ"כ נחמדים ולא באמת הייתי עוברת אבל אם הייתי רוצה להיות "ביזנס וומן" שכזו הייתי רוצה להיות שם אם לא שם אז להשתחרר קצת בג'מייקה אבל חבל לחלום על זה שנתיים ומשהו לפני שחרור... ולגבי פורסט גאמפ, גן הוא בהחלט הסרט היחידי (טוב נו חוץ מבת הים הקטנה) שאני יכולה לראות כ"כ הרבה פעמים ולא נמאס לי... וטסנו הרבה לחו"ל סתם כי אבא שלי בן אדם שעובד קשה מאוד ורוצה לנצל את הכסף ולא לחסוך אותו, זאת גישת חיים כיפית ביותר... בכל אופן שתהייה שבת מצוינת!!!
סתם בא לי להיות פטריוטית...

Shalon7

New member
נעים להכיר

1.שם: 2.גיל: 18 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 1.70 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: אין 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: מסנג'ר 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית ואנגלית 13.תכונות טובות שלך: אין הנחתום מעיד על עיסתו! 14.תכונות רעות שלך: עקשנית 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לא זוכרת משהו כזה וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? טלויזיה/ קוראת/מחשב 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? ישנתי כ"כ טוב! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשינה 6.מה מפחיד אותך? לא להיות שלמה עם מה שאני עושה, להרגיש לא שייכת, מוות... 7.מה מרתק אותך? ספרים טובים, תופעות מעניינות 8.מה מעציב אותך? בדידות, חוסר כבוד 9.מה משמח אותך? אח שלי, לראות סדרה שאני אוהבת או לקרוא ספר טוב שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? פסטה, בקלאווה, דלורית (זה מין ירק כזה) ובטטה 2.מה הארוחה החלומית שלך? וואו יש הרבה כאלה... 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים ומיץ 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני לא ממש צרכנית אלכוהול. יין אדום במקרה הממש טוב 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: סוסו 11.אחמד או סלים: אחמד 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר:neither 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מסדרת בעיות כלכליות שיש. 3.מעשה נועז שעשית? אני לא ממש מהנועזים 4.מעשה טפשי שעשית? "יצאה מהבית בחורף בשיער רטוב" אמרה האם הפולנייה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אז זה כבר לא יהיה סוד 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ארה"ב, אנגליה, צרפת, הולנד, יוון, טורקיה, מצרים 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק 8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:המכלול, המכלול 10. מה סקסי בעיניך? התחשבות, כבוד 11. מה רומנטי בעיניך? התחשבות, כבוד 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? בריאת העולם- שבירת מיתוסים זה הקטע שלי 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? כרגע, את דוסטויבסקי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? נגינה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? technicality 2.מה היא המילה השנואה עליך? zone 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? כשלא מתחבאים מאחורי שקרים וצביעות, אלא מספרים את האמת 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? חוסר כבוד 5.מה היא הקללה האהובה עליך? bull 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול של הכלב שלי 7.איזה קול/רעש אתה שונא? וואו יש הרבה כאלה: מזגנים, גינון, רכבות, אוטובוסים, שיפוצים, ווליום גבוה מדי של טלויזיה/רדיו/מוסיקה בכלל 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "חיכיתי לך" 9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? נראה לי שלילה 15. בזבזן או חסכן? חסכן 16. קור או חום? לא ממש משנה 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות... 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? בניו יורק 20. למי אתה מתגעגע? סבתא שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? טלפון דברים אהובים עלייך: 1.צבע: תכלת 2.בעל חיים: כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) "החטא ועונשו" 4.סרט: "להתראות לנין" 5.שחקן: אלון אבוטבול, נואה ויילי 6.שחקנית: ג'וליה רוברטס, ג'ניפר אניסטון 7.דיסק: משהו של סיימון וגרפונקל 8.שיר: "פגישה לאין קץ" של חווה אלברשטיין 9.מקום בילוי: המיטה 10. פורום אהוב: אני לא כל כך טיפוס של פורומים, רק "שבתות וחגים" 11. עונה: לכל עונה יש יתרונות וחסרונות משלה 12. מקום להעביר בו חופשה: משהו עם ים, בלי תיירים (חוץ ממני כמובן) 13. רכב: זיהום אוויר 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: כמה אנשים כאלה 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אה! הצורה היא לא נכונה, הצורה היא זו שלא כל כך טובה מבחינה אסתטית! אבל אני בהחלט לא מבין: למה כשמחסלים בני אדם בפצצות או על ידי מצור נכון- זוהי צורה מכובדת יותר? הפחד מפני האסתטיקה הוא הסימן הראשון לחוסר אונים!..." 16. עיתון: מוסף הארץ 17. סדרה: שבתות וחגים, אי אר, חברים, דוסון קריק, בברלי הילס, ימי חיינו מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני כמה דקות 2.זכית לחיוך? אתמול או שלשום 3.הענקת מחמאה? לא זוכרת משהו ספציפי 4.קיבלת מחמאה? לפני שבוע 5.עשית משהו טפשי? לפני כמה ימים, לא התעוררתי לטיול 6.פינקת מישהו? אתמול 7.פינקת את עצמך? איך (תרגעו בנים! לא ככה! היי היי! אתה, כן! אתה תוציא ת'יד מהמכנס!) אתמול, ראיתי תוכניות שאהבתי 8.צחקת? מכל הלב, לא ממש זוכרת 9.גרמת למישהו לצחוק? שלשום 10.התחרטת על משהו שאמרת? שלשום 11.בכית?לפני כמה ימים 12.הסתפרת? לפני חודש האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן אבל לא בתור חשודה/נאשמת 2.פחדת מהחושך? תמיד, ובאופן מוגבר מאז ראיתי את "הישות" בערוץ 8 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא זוכרת 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לא 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? כן כשהייתי קטנה 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: סבא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: סבא שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" וואו מזמן נראה לי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ארוחת ערב 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה בדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת שולט! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? מסופקני 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? איזה מתוקים!!! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? איזה מבוא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: החלק הראשון של ד' א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

qt1

New member
../images/Emo51.gifלך על שאת כותבת רק כאן../images/Emo13.gif

אתמול ראיתי שיש פורום 'איכות הסביבה', לא ידעתי על קיומו, כתבת משהו על רכב, שהזכיר לי את הפורום ההוא, לפני כמה זמן נכנס לשם מישהו שלומד בטכניון וממש עשה עבודת מחקר על איזושהי שמורת טבע, הביא תמונות וכתב על ההסטוריה של כל מקום ומקום, אני מצאתי את השרשור שלו מאוד מרתק,אולי לא הבנתי את מה שכתבת ואין לך כל עניין באיכות הסביבה אבל זה מה שהתשובה שלך לגבי רכב , הזכירה לי. לגבי 'הארץ', אני לא קוראת עיתונים מאז רצח רבין וגם לא צופה בחדשות, בשל ניהול הפורום אני כן קוראת את מוספי התרבות בעיתונים ונתקלתי בסופשבוע בכתבה שעוררה בי חיוכים לא מעטים של אראל סגל,הגעתי גם למסקנה סופית שמבקרי טלוויזיה וקולנוע הם אנשים אכזריים ,שכל רצונם הוא לעשות לקורא התמים רע ובהחלטה אמיצה החלטתי שאני פשוט לא קוראת אותם יותר, אבל אני כן אקרא במוסף התרבות, מין הרגל שכזה, חוץ מהבקורות... שיהיה לך יום אהבה שמח

למעלה