שאלון במסגרת לימודי פסיכו'
היי.... אני אשמח אם תוכלו לעזור לחברה שלי, שבקרוב מאוד צריכה להגיש את העבודה הזו, ולא מצאה מספיק עונים. זה יקח רק דקה, וזה ממש יעזור לה. חוץ מזה, זה גם נושא מעניין, לדעתי. שאלון במסגרת לימודי הפסיכולוגיה. "יש לי בקשה גדולה קטנה לבקש מכם, אני מעלה לכאן שאלון. זה שאלון שאני עושה במסגרת העבודה שלי בפסיכולוגיה והוא מתקשר לשימוש באינטרנט. אתם יכולים לשלוח לי מסר אישי עם התשובות, לשרשר תשובות מתחת או לשלוח למייל הבא [email protected] אתם יכולים לכתוב רק מספר שאלה ומספר תשובה, אין צורך להעתיק את כל השאלה. באמת באמת באמת תודה מראש למי שיענה
לפניך שאלון במסגרת לימודי הפסיכולוגיה בתיכון, השאלון אנונימי ואינו משרת כל מטרות פרסום. 1. גיל: 2. מין- ז/נ 3. אני משתתף פעיל בפורומים ו/או בלוגים באינטרנט- כן/לא. לפניך רשימת אירועים. את/ה מתבקש/ת להשיב בכנות אלו מהאירועים הבאים קרו לך בחצי השנה האחרונה. סמן באיזו מידה אירוע זה השפיע עלייך. ניתן לסמן מ0-4. כאשר 0 = המקרה בכלל לא קרה 1 = קרה, אך כלל לא השפיע וכך הלאה 4 = קרה, והשפיע במידה רבה. 1. לאחי/אחותי היו בעיות חמורות 2. הוריי נפרדו/התגרשו 3. הורחקתי מבית הספר 4. התחלתי לצאת עם בני המין השני 5. עלייה במספר הוויכוחים בין הוריי 6.לא יכולתי להשתתף בפעולה או חוג שרציתי בו (כגון ספורט, תנועת נוער) 7. התנסיתי בסמים או משקאות חריפים 8. שינוי ביחס של חבריי אליי 9. כישלון בבחינה 10. עלייה במספר הויכוחים ביני לבין הוריי 11. פטירת סבא, סבתא, או קרוב משפחה אחר 12. בעיות כספיות קשות במשפחתי ניתן לסמן מ1-4. 1 = כלל לא. 4 = במידה רבה. במצבים שתוארו לעיל, אני בדרך-כלל: 1. פונה לחברים הטובים שלי 2. מוצא בהוריי כתובת לעידוד ותמיכה 3. עוסק בפעילות גופנית שמרגיעה אותי 4. מסתגר בתוך עצמי ולא רוצה לראות אף אחד 5. מוצא תמיכה בפורומים באינטרנט 6. מוצא את הכתיבה בבלוג באינטרנט כמקילה עליי 7. עוסק באחד מתחומי האומנות (מוסיקה, ציור, כתיבה וכד') באמת באמת תודה לכל מי שענה
יום טוב וחג שמח. אל תשכחו: בשר = רצח!
היי.... אני אשמח אם תוכלו לעזור לחברה שלי, שבקרוב מאוד צריכה להגיש את העבודה הזו, ולא מצאה מספיק עונים. זה יקח רק דקה, וזה ממש יעזור לה. חוץ מזה, זה גם נושא מעניין, לדעתי. שאלון במסגרת לימודי הפסיכולוגיה. "יש לי בקשה גדולה קטנה לבקש מכם, אני מעלה לכאן שאלון. זה שאלון שאני עושה במסגרת העבודה שלי בפסיכולוגיה והוא מתקשר לשימוש באינטרנט. אתם יכולים לשלוח לי מסר אישי עם התשובות, לשרשר תשובות מתחת או לשלוח למייל הבא [email protected] אתם יכולים לכתוב רק מספר שאלה ומספר תשובה, אין צורך להעתיק את כל השאלה. באמת באמת באמת תודה מראש למי שיענה