שאלון במסגרת לימודי פסיכו'

תמיר1991

New member
חילונים בישראל, פחות מעשירית?../images/Emo6.gif

מתי קראת עיתון בפעם האחרונה? תמיר.

Theherod

New member
האמת שבמגמה הנוכחית

לא רחוק היום. כבר היום החילונים הם רק 40%. דין, אני לא אומר שהם כל הרוע בעולם, אבל ש"ס הם חלק לא קטן ממנו
אני חושב שמספיק להציץ בדו"חות הכספיים של השנים האחרונות כדי להבין על מה אני מדבר. וזה עוד לא כולל את הכסף "מתחת לשולחן" (דרעי ושות', הכשרה תמורת כמה ג'ובות וכו').

תשובות

1. 18 2. נ 3. כן 1. לאחי/אחותי היו בעיות חמורות 0 2. הוריי נפרדו/התגרשו 0 3. הורחקתי מבית הספר 0 4. התחלתי לצאת עם בני המין השני 0 5. עלייה במספר הוויכוחים בין הוריי 0 6.לא יכולתי להשתתף בפעולה או חוג שרציתי בו (כגון ספורט, תנועת נוער) 0 7. התנסיתי בסמים או משקאות חריפים 1 8. שינוי ביחס של חבריי אליי 0 9. כישלון בבחינה 0 10. עלייה במספר הויכוחים ביני לבין הוריי 0 11. פטירת סבא, סבתא, או קרוב משפחה אחר 0 12. בעיות כספיות קשות במשפחתי 1 במצבים שתוארו לעיל, אני בדרך-כלל: 1. פונה לחברים הטובים שלי 2 2. מוצא בהוריי כתובת לעידוד ותמיכה 1 3. עוסק בפעילות גופנית שמרגיעה אותי 1 4. מסתגר בתוך עצמי ולא רוצה לראות אף אחד 4 5. מוצא תמיכה בפורומים באינטרנט 1 6. מוצא את הכתיבה בבלוג באינטרנט כמקילה עליי 2 7. עוסק באחד מתחומי האומנות (מוסיקה, ציור, כתיבה וכד') 4 שיהיה בהצלחה

Theherod

New member
כיאה לפורום לפלפים

בשעת משבר, נראה שאחוז גדול מהחברים בפורום לא כל כך נעזר בחברים/הורים, אלא מסתגר בתוך עצמו. מעניין.

...

1. גיל: 17. 2. מין: נקבה. 3. אני משתתף פעיל בפורומים ו/או בלוגים באינטרנט: כן. ... 1. לאחי/אחותי היו בעיות חמורות 2. 2. הוריי נפרדו/התגרשו 0. 3. הורחקתי מבית הספר 0. 4. התחלתי לצאת עם בני המין השני 1. 5. עלייה במספר הוויכוחים בין הוריי 0. 6.לא יכולתי להשתתף בפעולה או חוג שרציתי בו (כגון ספורט, תנועת נוער) 0. 7. התנסיתי בסמים או משקאות חריפים 1(אלכוהול). 8. שינוי ביחס של חבריי אליי 4. 9. כישלון בבחינה 4. 10. עלייה במספר הויכוחים ביני לבין הוריי 0. 11. פטירת סבא, סבתא, או קרוב משפחה אחר 0. 12. בעיות כספיות קשות במשפחתי 3. ... במצבים שתוארו לעיל, אני בדרך-כלל: 1. פונה לחברים הטובים שלי 2. 2. מוצא בהוריי כתובת לעידוד ותמיכה 4. 3. עוסק בפעילות גופנית שמרגיעה אותי lol. 1. 4. מסתגר בתוך עצמי ולא רוצה לראות אף אחד 3. 5. מוצא תמיכה בפורומים באינטרנט 1. 6. מוצא את הכתיבה בבלוג באינטרנט כמקילה עליי 1. 7. עוסק באחד מתחומי האומנות (מוסיקה, ציור, כתיבה וכד') 1. אל תשכחו: בשר = רצח! גם אני צמחונית, אבל די עם התעמולות (הודגש באמצעות מדגישומטיק
)

And Sometimes

New member
המנמ. [אני תמיד אוהב שאלונים.]

1. גיל: 16 2. מין- ז/נ ז 3. אני משתתף פעיל בפורומים ו/או בלוגים באינטרנט- כן/לא. כן. לפניך רשימת אירועים. את/ה מתבקש/ת להשיב בכנות אלו מהאירועים הבאים קרו לך בחצי השנה האחרונה. סמן באיזו מידה אירוע זה השפיע עלייך. ניתן לסמן מ0-4. כאשר 0 = המקרה בכלל לא קרה 1 = קרה, אך כלל לא השפיע וכך הלאה 4 = קרה, והשפיע במידה רבה. 1. לאחי/אחותי היו בעיות חמורות 0 2. הוריי נפרדו/התגרשו 0 3. הורחקתי מבית הספר 0 4. התחלתי לצאת עם בני המין השני 2 5. עלייה במספר הוויכוחים בין הוריי 3 6.לא יכולתי להשתתף בפעולה או חוג שרציתי בו (כגון ספורט, תנועת נוער) 3 7. התנסיתי בסמים או משקאות חריפים 1 8. שינוי ביחס של חבריי אליי 2 9. כישלון בבחינה 1 10. עלייה במספר הויכוחים ביני לבין הוריי 3... 11. פטירת סבא, סבתא, או קרוב משפחה אחר 0 12. בעיות כספיות קשות במשפחתי 0 ניתן לסמן מ1-4. 1 = כלל לא. 4 = במידה רבה. במצבים שתוארו לעיל, אני בדרך-כלל: 1. פונה לחברים הטובים שלי 3 2. מוצא בהוריי כתובת לעידוד ותמיכה 1 3. עוסק בפעילות גופנית שמרגיעה אותי 1 4. מסתגר בתוך עצמי ולא רוצה לראות אף אחד 2 5. מוצא תמיכה בפורומים באינטרנט 4 6. מוצא את הכתיבה בבלוג באינטרנט כמקילה עליי 3 7. עוסק באחד מתחומי האומנות (מוסיקה, ציור, כתיבה וכד') 2-3

אני

. גיל: 19.5 2. מין- נ 3. אני משתתף פעיל בפורומים ו/או בלוגים באינטרנט- כן 1. לאחי/אחותי היו בעיות חמורות 4 2. הוריי נפרדו/התגרשו 0 3. הורחקתי מבית הספר 0 4. התחלתי לצאת עם בני המין השני 4 5. עלייה במספר הוויכוחים בין הוריי 1 6.לא יכולתי להשתתף בפעולה או חוג שרציתי בו (כגון ספורט, תנועת נוער) 0 7. התנסיתי בסמים או משקאות חריפים 2 8. שינוי ביחס של חבריי אליי 2 9. כישלון בבחינה 0 10. עלייה במספר הויכוחים ביני לבין הוריי 3 11. פטירת סבא, סבתא, או קרוב משפחה אחר 0 12. בעיות כספיות קשות במשפחתי ניתן לסמן 0 . במצבים שתוארו לעיל, אני בדרך-כלל: 1. פונה לחברים הטובים שלי 4 2. מוצא בהוריי כתובת לעידוד ותמיכה 3 3. עוסק בפעילות גופנית שמרגיעה אותי 1 4. מסתגר בתוך עצמי ולא רוצה לראות אף אחד 4 5. מוצא תמיכה בפורומים באינטרנט 2 6. מוצא את הכתיבה בבלוג באינטרנט כמקילה עליי 2 7. עוסק באחד מתחומי האומנות (מוסיקה, ציור, כתיבה וכד') 3 (מקשיבה למוסיקה)

Theherod

New member
זה תלוי בנוגע למה

יש דברים שיותר נעים לי לדבר עליהם עם ההורים, ויש כאלה שחברים. את תמיד תעדיפי את ההורים?

Theherod

New member
הו, נו טוב, אם נרחיב את ההגדרה לכל

מה שקשור ליחסים עם המין השני, זה פחות או יותר קרוב לתיאור שלי. אלא אם התמיכה נוגעת ליחסים עם ההורים, ואז כמובן שלדבר איתם על זה יהיה טיפשי. אז אני לא "טטלה", לא היחיד בכל אופן, טוב לדעת

למעלה