המנמ. [אני תמיד אוהב שאלונים.]
1. גיל: 16 2. מין- ז/נ ז 3. אני משתתף פעיל בפורומים ו/או בלוגים באינטרנט- כן/לא. כן. לפניך רשימת אירועים. את/ה מתבקש/ת להשיב בכנות אלו מהאירועים הבאים קרו לך בחצי השנה האחרונה. סמן באיזו מידה אירוע זה השפיע עלייך. ניתן לסמן מ0-4. כאשר 0 = המקרה בכלל לא קרה 1 = קרה, אך כלל לא השפיע וכך הלאה 4 = קרה, והשפיע במידה רבה. 1. לאחי/אחותי היו בעיות חמורות 0 2. הוריי נפרדו/התגרשו 0 3. הורחקתי מבית הספר 0 4. התחלתי לצאת עם בני המין השני 2 5. עלייה במספר הוויכוחים בין הוריי 3 6.לא יכולתי להשתתף בפעולה או חוג שרציתי בו (כגון ספורט, תנועת נוער) 3 7. התנסיתי בסמים או משקאות חריפים 1 8. שינוי ביחס של חבריי אליי 2 9. כישלון בבחינה 1 10. עלייה במספר הויכוחים ביני לבין הוריי 3... 11. פטירת סבא, סבתא, או קרוב משפחה אחר 0 12. בעיות כספיות קשות במשפחתי 0 ניתן לסמן מ1-4. 1 = כלל לא. 4 = במידה רבה. במצבים שתוארו לעיל, אני בדרך-כלל: 1. פונה לחברים הטובים שלי 3 2. מוצא בהוריי כתובת לעידוד ותמיכה 1 3. עוסק בפעילות גופנית שמרגיעה אותי 1 4. מסתגר בתוך עצמי ולא רוצה לראות אף אחד 2 5. מוצא תמיכה בפורומים באינטרנט 4 6. מוצא את הכתיבה בבלוג באינטרנט כמקילה עליי 3 7. עוסק באחד מתחומי האומנות (מוסיקה, ציור, כתיבה וכד') 2-3