שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

../images/Emo125.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
המממ... אין משו ספציפי אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?
קקע
מה הפחד הגדול ביותר שלך?
לאבד מישהו חשוב... אתה יודע לשיר?
כן... אבל זה על אחריותכם :p האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
לא האם אתה מתבודד?
לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
עכשיו באמת שכבר אין לי כלום... מה שבא... בדרך כלל זה הסוסים.... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?
נראה לי שכן.. לא יודעת האם אתה פועל בפזיזות?
לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
הרבה תכונות... האם אתה פסיבי או פעיל?
לא יודעת יש לך יומן/ ג'ורנל?
אמממ... מה החולשה הכי גדולה שלך?
וואי יש יותר מידי מה החוזק הכי גדול שלך?
לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?
את זה שאני כ"כ ביישנית
זה גרוע.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
הרבה דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
אני לא בטוחה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
הכל זמני מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?
חיוך... חחח... ומה הכי פחות אוהב?
כל השאר? חחח... לא יודעת אתה חושב שאתה נראה טוב?
לא מדהים יש לך ביטחון עצמי?
לא יותר מידי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
אין לי מושג עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?
סתיו, שחר, סיון עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?
לא יודעת.. יש הרבה על מי אתה סומך הכי הרבה?
משפחה מי מקשיב לבעיות שלך?
אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה?
אמא
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
בדיוק להפך האם אתה סומך על אחרים בקלות?
ממש לא בבית של מי היית אחרון?
חברה שלי מה אתה לובש כרגע?
פיג'מה XD באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
רגל?
איזה ספר אתה קורא?
הארי פוטר השישי, עדיין בהתחלה מה יש על הפד לעכבר שלך?
אין פד, זה מעצבן תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:
משעמם אבל אני עפה מפה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?
לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?
Robbie Williams - She's The One

טול7

New member
בבקשה תעזרוו!!!!

אתם יכולים בבקשה לשים תמונה של החתיך שנמחקה לי.. התמונה זה כזה מסך לבן הוא עומד בלי חולצה ומסתכל למצלמה ויש לו שרשרת עם טבעת....בבקשה עם אתם מבינים אותי.. אני מתה על התמונה הזאתי והיא נחמקהה....

למקום קשור יותר.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

את מוזמנת לנצל"ש הודעה ראשית, או לשרשר לשרשור אוף. את הגבת לתגובה, לא להודעה ראשית, ולא ציינת שזה ניצל"וש ולא קשור לשרשור. את מוזמנת גם לדבר טיפה יותר בעדינות ובמקום לכתוב לי "תעזרייי" כאילו אני השפחה שלך, אפשר גם לכתוב "בבקשה". יש לך מזל שיש פה בנות יותר נחמדות ממני יומטוב

טול7

New member
חח בערךך..תודההההה

חחחחחחחח זאת התמונה הזאתי אבל התמונה שדיברתי אליה זה שרואים לו את כל הגוף...יאאאאא תודה תודה תודה תודה תודה... כן אני חדשה...תמיד קראתי הודעות לא כתבתי כלום.. איזה כיף אורלנדו וקייט נפרדווווווו!!!!

קמימונת

New member
הקשיבי,

התמונה שאת מחפשת נמצאת בגלריה. אני לא מצליחה להעלות אותה אז תאלצי לחפש אותה בעצמך.
אבל היא שם... ראית אותה.. אגב, את מוזמנת לפתוח הודעה חדשה לרגל הצטרפותך..

טול7

New member
תודה תודה תודה

תודה תודה תודה... ושחרונת מה קשור השפחה שלך..אני ביקשתי שתעזרי לי.. עם את לא רוצה את יכולה פשוט לא לכתוב כלום ולשים עליי פס.. את יכולה להיות יותר נחמדה לא יהרוג אותך... קמימונת תודה תודה תודה...עזרת לי מאודדד...

זה הבעיה,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שאני פשוט לא נחמדה. במיוחד לאנשים שלא משרשרים |חלחלה|

אבל שחר תראי...

אני נגיד כבר למדתי... שלא צריך להיות לא נחמדים לכאלה שלא יודעים לשרשר צריך פשוט להבהיל אותם את מוות
(כבר עשיתי את זה בעבר ככה שזה תלמד ולא תלמדי אז לא נורא
)

חחחח תראי...

במקור זה פרדי קרוגר... (לפחות ממה שאני יודעת) שזה לאיים על אנשים שלא יודעים לשרשר ולשים להם תמונה מפחידה אבל פרדי לא מפחיד הוא סתם שקסי מצולק שרוצח ילדים בשנתם
אני עוד יעשה לו ילד בעתיד
אז החלטתי לשים מישהי באמת מפחידה... טא טאאאאאאאאאאאאאאאם

kittycatbone

New member
חח פאק,../images/Emo6.gif

ראית את הסרט פרדי נגד ג'ייסון???? זה הסרט הכי מצחיק עלי אדמות
ביום שישי ה-13 הזמנתי כלמיני חברים אליי הביתה וראינו את הסרט, זה היה החוויה הכי מצחיקה בעולם
לא הפסקנו לרדת שם על כולם...
במיוחד על קלי מהדסטניז צ'יילד, וכשהיא סוף סוף מתה שם זה היה כל כך מבדר
כולנו מחאנו כפיים וזה
גם הקטע הכי מפחיד בסרט היה כשקרה איזה משהו "מבהיל" ובדיוק על השנייה בטעות פוצצתי בלון שהיה ביד שלי, אז זה הקפיץ את כולם

את צוחקת? אני וחברה שלי ראינו......

ביום שלישי זה, סיוט ברחוב אלם... אין זה קורעעעעעעעעעעע בחיים שלי לא ראיתי סרט אימה יותר מצחיק! שתינו על הרצפה

למעלה