שאלון בראשון

kittycatbone

New member
../images/Emo2.gif

את לא מכירה את פאריס הילטון???.? (
) טוף.. כיף לך לפחות.... לא להכיר תמפורסמת המכוערת הזאת זה ברכה אמיתית....

../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חכמה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "ווידויה של נערה מתמכרת"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? עוד שנה.....:-\ אתה יודע לשיר? ממ בזכות הנגינה אז אני יודעת איכשהו לא לזייף, אבל זה לא שהקול שלי יפה או משו
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה, אני חושבת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הרבה דברים:-\ האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שאלה קשה.. מה החוזק הכי גדול שלך? השכל שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יותר מדי דברים... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יחסית היו סבבה
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שתמיד יש דברים יותר גרועים... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? גב, רגליים, בטן, אוזניים... אתה חושב שאתה נראה טוב? פסדר יש לך ביטחון עצמי? תלוי בקשר למה, בכללי סבבה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? רננה לוסטיג?
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בסט פריינד על מי אתה סומך הכי הרבה? בסט פריינד מי מקשיב לבעיות שלך? בסט פריינד
עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא:-\ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא!!!1 האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? שלי
ואם לא, אז של חברה.
מה אתה לובש כרגע? פיג'מה
כאילו, גופיה ובוקסר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? הרגל שלי נוגעת בעוד רגל איזה ספר אתה קורא? דוד גרוסמן- מומיק מה יש על הפד לעכבר שלך? מיחשוב דרום בע"מ
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אין לי מושג מה קורה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ. פרל ג'אםםםם. הווו וואט וואז אבריט'ינג?!

משעמם ליייי ><../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא נעים לומר, אבל זאת האמת. שאני יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אובססיה! מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד. אתה יודע לשיר? יש לי שמיעה אבסולוטית, זתומרת שאני בטונים הנכונים ויש לי קצב והכל. אבל קול תכלס בשביל לשיר אין לי
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אני לא חושבת. האם אתה מתבודד? רק אם אני ממש מתביישת. אבל בד"כ חס וחלילה לא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחהחבריםלימודיםקראטה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? וואו. זאת שאלה קשה. כי עד לא מזמן הייתי בטחה שאין לי חברים ושמי בכלל ירצה לדבר איתי. אבל אז הגיע המחנה ביקבוץ ונהיו לי מלא חברים [מלא אבל. היינו חבורה של 10 אנשים.] וזה מגניב. אז אם אנשים אחרים יכולים להתחבר איתי, אני חושבת שגם אני יכולה. האם אתה פועל בפזיזות? לא. אף פעם. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שונאת? חוסר ביטחון וביישנות. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי בסיטואציה. יש לך יומן/ ג'ורנל? WTF לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? אה.. אנשים יפים? בגדים? נעליים? מה החוזק הכי גדול שלך? מזתומרת?
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי נותנת לעצמי יותר ביטחון. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אוף. כן. הייתי צריכה לנצל את השבוע הקודם יותר. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ברוווווור! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מתמטיקה [פההההההההה
]
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ממ. רגליים. ומה הכי פחות אוהב? אף, גובה, בטן. אתה חושב שאתה נראה טוב? הרוב אומרים שכן. לי קשה להחליט. יש לך ביטחון עצמי? בוא נגיד את זה ככה. עם אנשים שהם כאילו "סתם" אין לי בעיה לבוא ולדבר. אבל עם אנשים שאכפת לי מה הם חושבים עלי.. זה סיפור אחר. אני בחיים לא אמצא את האומץ והמילים לבוא ולדבר איתם, וזה בעיה. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אביעד, יסמין. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אביעד. על מי אתה סומך הכי הרבה? ליאת. מי מקשיב לבעיות שלך? כולם
עם מי אתה רב הכי הרבה? מעיין, אביעד. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? מעיין. מה אתה לובש כרגע? מכנסיים קצרים, גופיה צבאית, תחתונים שחורים של פוקס וטופ לבן. ופלסטרים ברגליים! ;[ באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת איזה ספר אתה קורא? לא קוראת. בדיוק סיימתי את הנעלמים של הרלן קובן. ספר ממש טוב, ד"א. מה יש על הפד לעכבר שלך? לוגו של חברת מחשבים. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אחלה בחלה יופי טופי אגוזים. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? ליאת. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? You're beatiful - James Blunt. ואני לא מפסיקה לשמוע אותו בלופים מיום שישי >< יומנעים!

../images/Emo39.gif../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif../images/Emo179.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אמ..שיש לי צבע שיער יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה עובר על מיכל? [מושפעת מיום ג'וני דפ
] מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים אולי..? אתה יודע לשיר? חח לא ממש האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אממ אושר? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? well בחיצוניות.. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אי היכולת לסרב לשוקולד..או אייס קפה מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אממ רגליים..או עיניים [כחול
] אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא שאני יכולה לחשוב עליו... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לעשות דברים ולהתחרט עליהם מאשר לא לעשות אותם ולהתחרט שלא עשיתי אותם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? השיער ומה הכי פחות אוהב? נו די עם השאלות האלה אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? במידה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אממ בלוסום הורודה הזאת מהפאוורפאף עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? משפחה על מי אתה סומך הכי הרבה? משפחה מי מקשיב לבעיות שלך? משפחה עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא...מי כן?
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חברה מה אתה לובש כרגע? "פיג'מה" באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא? שר הטבעות מה יש על הפד לעכבר שלך? אממ נוף כזה של ים וסלעים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מאוד עייפה **פיהוק גדול** האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

קמימונת

New member
וויפי שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "רזית", "גדלת" ו-"יפית"..
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "מסתורי גיל ההתבגרות" חח
מה הפחד הגדול ביותר שלך? אי בודד
אתה יודע לשיר? לאאא!
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? הוממ נופ. לפעמים אני מספרת שקרים קטנים אבל בעיקר לבנים
האם אתה מתבודד? סומטיימס..
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני.
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יכול להיות..
האם אתה פועל בפזיזות? תלוי. בדר"כ לא.
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לפעמים, לא משו קבוע.
האם אתה פסיבי או פעיל? חצי חצי.
יש לך יומן/ ג'ורנל? יהיה. אבל בעיקרון הראש שלי.
מה החולשה הכי גדולה שלך? אני אחשוב על זה..
מה החוזק הכי גדול שלך? אממ לא יודעת. לא פעם אמרו לי שיש שליטה.
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את העובדה שלפעמים קשה לי להיות ספונטנית ויש לי דאגות שווא.
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן.
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מאוד.
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שתמיד חייבים להמשיך הלאה, וגם אם זה קשה או קשה מאוד, אלה החיים ותמיד צריך להיות אופטימי (אפשר להבין את זה מהחתימה שלי
)
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממ אני מנסה לאהוב את כולי..
*מנסה שזה לא יישמע כאילו אני שוויצרית מעצבנת כי אני לא*
ומה הכי פחות אוהב? לא היתה את השאלה הזאת כבר?
אתה חושב שאתה נראה טוב? רוב הזמן..
יש לך ביטחון עצמי? גם כן- רוב הזמן.. יש זמנים שלא ממש.
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אי.טי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אייל. למרות שמזמן לא דיברנו
אבל פעם היינו מדברים המון. עכשיו אני מדברת הרבה אם אח שלי, מחו"ל.
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא.
על מי אתה סומך הכי הרבה? משפחה.
מי מקשיב לבעיות שלך? שירה, עופר ואמא. (אף אחד מהם לא בגילי..)
עם מי אתה רב הכי הרבה? נגה.
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא! רוב הזמן אני יודעת שרק אני מבינה את עצמי!
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.
בבית של מי היית אחרון? בת דודה שלי.
מה אתה לובש כרגע? טי שירט ביתית ומכנסיים של בנים שאני ממש אוהבת.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בברך שלי!
איזה ספר אתה קורא? "אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות" ספר גדול- מומלץ!!
מה יש על הפד לעכבר שלך? כרית כזאת..
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:מחכה לצאת לאורטודנט ואז לסרט
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן! זהו.

להלהלה

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?- שיש לי שיער יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?- שיעמום בהפסקה שנייה מה הפחד הגדול ביותר שלך?- מוות אתה יודע לשיר? - לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?- לא
האם אתה מתבודד?- לפעמים.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?- להנות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?- נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? - לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?- שונאת? שאני נלחצת מהר (פנימית).. פיזית.. אממ שאני שמנה:-S האם אתה פסיבי או פעיל? - רוב הפעמים פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? - לא מה החולשה הכי גדולה שלך?- אנשים עם זקן
מה החוזק הכי גדול שלך? - שאני אופטימית ויש לי חוש הומור אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? - ת'גוף שלי, כי הוא מגעיל. ושאני אהיה יותר רגועה ולא לחוצה מכל דבר קטן >< אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? - לא יודעת האמת.. אף פעם לא בחנתי את זה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?- לא עולה לי כרגע אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? - יאפ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? - לחיות את הרגע מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?- את העיניים שלי ומה הכי פחות אוהב? - בטן
אתה חושב שאתה נראה טוב? - לא. יש לך ביטחון עצמי? - ברוב הפעמים לא.. כאילו עם חברות שלי ואנשים שאני מכירה אז כן אבל אם אני עם אנשים חדשים אז ברוב הפעמים לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? - אנערף?
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? - החברה הכי טובה שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? - פיכ שונאת טלפון. על מי אתה סומך הכי הרבה? - BEST FRIEND מי מקשיב לבעיות שלך? - ראו תשובה למעלה^^ אבל גם אמא לפעמים.. עם מי אתה רב הכי הרבה? - עם אח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? - לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? - לא בבית של מי היית אחרון? - ממ של חברה שלי מה אתה לובש כרגע? - "פיג'מה"
טייץ שחור קצר וגופייה סגולה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?-שום חלק |: איזה ספר אתה קורא?- כרגע? שרה"ט.. אבל זה לא זז לשומקום >< מה יש על הפד לעכבר שלך? - אין לי פד לעכבר האמת..
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: פסדר עייפה משועממת חם לי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? - לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? - לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? - כן.. Another Day - Dream Theater

עונההה../images/Emo9.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?ממ גוף יפה,שיער יפה,פנים יפות,חמודה,מתוקה,מצחיקה ובלה בהל בהל..
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?לא היו קוראים לו הוא היה בא לבד..חחח
..סתםסתם...אינלי מושג..
מה הפחד הגדול ביותר שלך? עכבישים
אתה יודע לשיר?מממ כן..כולם יודעים לשיר..
..העניין הוא..שלא כולם שרים יפה..
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?חחח אני?NEVER!
האם אתה מתבודד?בד'רך כלל לא אבל לפעמים אני רמגישה שאני צריכה להתבודד.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אממ משפחה... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?תלוי מי הייתי..אולי כן ואולי לא... האם אתה פועל בפזיזות?לעיתים נדירות מאודד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אממ אני לעפמים יוכלה להיות מאוד אנוכית,מאוד רעה ומאוד צינית.. האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה..תמיד יש לך יומן/ ג'ורנל? נופ.. מה החולשה הכי גדולה שלך?לא מסוגלת לראות אנשים שבוכים..זה מרכך אותי מיד.. מה החוזק הכי גדול שלך?מממ לא 'דעת..אני חזקה רגשית..זה נחשב?
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להוריד כמה קילוגרמים עודפים..חוץ מזה אני אוהבת 'תעצמי על כל היתרונות הוחסרונות שלי.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?בטח..מאוד.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?ממ לא.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?ממ היו בסדר..עם די הרבה קשיים הייתי אומרת..אבל זה רק מחזק אותי.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לבטוח תמיד בעצמי וללכת לפי האינטואיציה שלי..היא לעולם לא תכזיב רותי.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?ממ אני די שלמה עם הגוף שלי חוץ מכמה קילוגרמים פה ושם שאמנם לא נראים אבל צריך להוריד.. ומה הכי פחות אוהב?יש לי יריכיים די גדולות..
אתה חושב שאתה נראה טוב?מממ כן..לא רע..אני בסדר.. יש לך ביטחון עצמי?מממ בהחלט.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אינלי שמצוןן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?נדיה,לידיה,נטלי.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?נטלי.. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי.. מי מקשיב לבעיות שלך?אמא,חברות.. עם מי אתה רב הכי הרבה?אמא..חח אבל על שטויות.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?חחח ממש לא..אפאחד לא מבין אותי באמת בעולם הזה... האם אתה סומך על אחרים בקלות?ממש לא..לוקח זמן לרכוש את האמון שלי.. בבית של מי היית אחרון?בבית של נדיהההה מה אתה לובש כרגע?גופיה כחולה כזו של פוקס,וטייטס שחור עם לבן כזה..נוו קשה להסיבר איך זה נראה..
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף חלק...
איזה ספר אתה קורא?כרגע סיימתי ספר שנקרא "לרקוד על האוויר" של נורה רוברטס..ספר מהמם.. מה יש על הפד לעכבר שלך?מסובך להסביר.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני מרגישה די בסדר (יצא 4 מילים..חחחח) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?נופפפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?גם לאא

חחח כן הא?../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אבל אמרתי את האמת..חחחח..נשבעת..זה מה שאומרים לי

חיחיחי אהבתי קרעת אותי עכשיו..../images/Emo6.gif

אתה יודע לשיר?מממ כן..כולם יודעים לשיר....העניין הוא..שלא כולם שרים יפה..

אמ... לאדעת- מעניין מישו?../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מצחיקה וחברותית ומוכשרת..
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? הילדה שחיה בסרט
מה הפחד הגדול ביותר שלך? שהחלומות שלי לא יתגשמו אתה יודע לשיר? כע.... במקלחת חחחחחח... סתם יודעת אבל לא נינט האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא מה אני....? האם אתה מתבודד? כעעעע... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לאדעת תלוי בקשר למה... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי אנילפעמים לא סותמת את הפה ונראה לי שהייתי נכנסת בי... האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שמנה דבה מכוערת הפנים שלי שמנות יש לי אף ענקי אמ.... תנו לי לחשוב מה עוד... כפות רגליים... אה... ואני די חיה באשליות .. האם אתה פסיבי או פעיל? מה אתן רוצות לא הבנתי את השאלה... יש לך יומן/ ג'ורנל? כאילו יומן שאני כותבת בו דברים...? לא אני למרות אוהבת לכתוב תדברים שאני מרגישה על נייר עם דיו אבל אחר כך זורקת כי אני מרגישה שזה שטותי... מה החולשה הכי גדולה שלך? אמ...... לאדעת תנסו עליי במפגש... מה החוזק הכי גדול שלך? אמ... לאדעת ... תנסו עליי גם במפגש... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ווואי לאדעת קשה ... אולי שאני אהיה יותר יפה או אולי הכפות רגליים... תראו ותחליטו אתן במפגש.......... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אולי טיפ טיפה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כע.... הרבה אני לפעמים מרגישה שזה מה שנכון לעשות ואז באים אנשים וגורמים לי להרגיש מטופשת.... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך תשמעו שאתה מגלה שההורים שלך מתגרשים בכיתה ב' זה לא מה שציפיתי לו כל החיים... אבל תשמעו הכל לטובה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? נראה לי שלחשוב על האחרים לפני שאתה חושב על עצמך זה דבר מאוד חשוב...(כמובן שבנסיבות מסויימות לא.. אבל...) מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיינים ולא הן לא כחולות ומה הכי פחות אוהב? כל מה שלא אמרתי בשאלה הקודמת... אתה חושב שאתה נראה טוב? לא אני נראית כמו ליוויתן מרוב שאני שמנה.. יש לך ביטחון עצמי? תלוי עם מי...! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? הארי פוטר סתאאם אין לי מושג תגידו לי כשתפגשו אותי... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? וואי לאדעת.... אולי יעלה בלה..? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? יעלה בלה חברה שלי (במקור יעל) על מי אתה סומך הכי הרבה? אחותי שניצל... (במקור ניצן...) מי מקשיב לבעיות שלך? יעלה בלה...(הספקתן להכיר אותה כבר... חחחי...) עם מי אתה רב הכי הרבה? אמ... אמא שלי ואני צריכה להפסיק עם זה למרות שעכשיו פחות אז בעצם יעלה בלה... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לעעעעעעעעעא אני מבינה את עצמי חבל שאני לא מפוצלת הייתי שואלת את עצמי שאלות בקשר לבעיות שלי ואני הייתי עוזרת לעצמי לפתור אותן... וואי אני מפחידה את עצמי כל כך לפעמים.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים כעעע ולפעמים לעעעעעעעא... בבית של מי היית אחרון? יעלה בלה ואבא שלי.. מה אתה לובש כרגע?ג'ינס וגופיה... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בירך...ובסנטר ובלחי וואי אני לא אפסיק לעולם ועכשיו במצח ושוב בירך... טוב די!!! איזה ספר אתה קורא? שר הטבעות אחוות הטבעת... מה יש על הפד לעכבר שלך? ציפור שיר... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני סתומה אבל בדרך שלי... האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לאדעת אולי יעל....נראה לי שנשבר לכן ממנה... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לעעעעעא.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא אולי כדאי שאני באמת אתחיל...?!

R o n i t k a

New member
../images/Emo33.gif../images/Emo13.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חכמה. (נו זה בגלל הקפיצת כיתה וכלזה.><) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודעת.
(זה השם.) מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים אני חושבת. אה, וטיסות.
אתה יודע לשיר? משו כזה:X האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא:| האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה, נראה לי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן.. האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? חוסר בטחון ויותר מדי רגישות (זתומרת אני נפגעת נורא בקלות וזה..) האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד, פאנטה ו..דגדוגים.
מה החוזק הכי גדול שלך? אופטימיות.. לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגובה.. ובאופי כמה דברים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא ממש
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סה"כ..כן
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אופטימיות.
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים, שיער ומה הכי פחות אוהב? את הגובה, כבר אמרתי
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת נו. יש לך ביטחון עצמי? לא ממש.. אבל עם אנשים קרובים כן. עם אנשים שסתם אכפת לי מה הם חושבים לא:/ לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה הכי טובה
על מי אתה סומך הכי הרבה? כנ"ל מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל
עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי?>< האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי על מי.. בבית של מי היית אחרון? אממ סבא וסבתא?
מה אתה לובש כרגע? מכנסי כדורסל וגופייה.>< באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל
איזה ספר אתה קורא? צופן דה וינצ'י, הארי פוטר מה יש על הפד לעכבר שלך? שם של חברת ביטוח
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה אבל בסדר סך הכל
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? דברתי לפני דקה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

מיטל101

New member
מתייצבת ועונה כמו כל חייל טוב....

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שרזיתי,ירדתי 15 קילו...ושאני נראית טוב
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?אממ...האמת שמתחת לפני השטח
מה הפחד הגדול ביותר שלך?שאני לא אראה יותר את מישל/שאנחנו ניפרד
אתה יודע לשיר?כה....קצת
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בחיים לא
האם אתה מתבודד?לא ממש
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה וחברים
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?נראה לי שכן..מאיפה לי?
האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?יש משהו שאני שונאת בעצמי אבל אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי
האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל
יש לך יומן/ ג'ורנל? כה
מה החולשה הכי גדולה שלך?נקניקיות ובנים חתיכים...
מה החוזק הכי גדול שלך?זתומרת?
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?סודי
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?ממש לא
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כה
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?ברוב הזמן כן
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?תהנה מהחיים
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את העיניים והשיער..
ומה הכי פחות אוהב?אף
אתה חושב שאתה נראה טוב?עכשיו אחרי שרזיתי אני חושבת שאני נראית נחמד
יש לך ביטחון עצמי?כה
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין לי שמץ
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?עם מישל-החבר שלי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?עם שתי החברות הכי טובות שלי
על מי אתה סומך הכי הרבה?על המשפחה ירין וליאת ומישל
מי מקשיב לבעיות שלך?כנ"ל
עם מי אתה רב הכי הרבה?אח שלי
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?בדר"כ...לא תמיד
האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא תמיד...תלוי
בבית של מי היית אחרון?עכשיו-בבית של אחותי
מה אתה לובש כרגע?מכנס גלישה קצר וגופיה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?מה אני נראית לכם?
איזה ספר אתה קורא?עכשיו?הארי פוטר באנגלית
מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:שמחה,מאושרת,עצובה,מתגעגעת ומאוהבת
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

למעלה