שאלון בראשון

מיטל101

New member
ועוד אחת

למי שלא הבינה-בתמונה זאת אני ומישל(החבר ההולנדי שלי)

מיטל101

New member
תודה מאמי../images/Emo24.gif

סוף סוף הצלחתי להוסיף את התמונה... אני חולה על הכוסון הזה.... הוא אמנם לא יודע כל כך להתלבש אבל נבליג על הנושא...חח

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifהולי מוזס../images/Emo99.gif

אני רוצה הזמנה לחתונה וזה מובן?

Galadriel 3000

New member
שלי ../images/Emo13.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אממ שאני חכמה... אנאערף... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חייה של מישהי שלא מגיע לחיים שלה שיעשו עליהם סרט. מה הפחד הגדול ביותר שלך? אממ יש המון. אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממש לא. האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אממ קשה לאמר. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא נראה לי. יש לי חרא אישיות. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ יש דיי הבדל, לא? אני שונאת בעצמי הרבה דברים, כמו שאני לא נחמדה לאנשים, ושאני משתעממת בקלות. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי. יש לך יומן/ ג'ורנל? יש לי בלוג... מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת... מה החוזק הכי גדול שלך? לא'דת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי רוצה להיות יותר נחמדה לאנשים ולמצוא עניין גם בדברים משעממים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אממ אולי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מש... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאם מעצבנים אנשים אז לא מקבלים כלום. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממ הכל. מה במיוחד? יש לי שרירים דיי נחמדים בבטן. ומה הכי פחות אוהב? שאני מזיעה אחושרמוטה. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא משו... יש לך ביטחון עצמי? לא. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חח אה? לא יודעת.. חחחחח עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אנשים... נו... לא יגיד לכם כלום. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? גם לא יגיד לכם משו. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי. אני לא סומכת על אף אחד אחר... מי מקשיב לבעיות שלך? חחח בעקרון כולם. עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יגיד לכם כלום. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש. אני רוצה לחשוב שמבינים אותי. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא. אני ממש חשדנית. בבית של מי היית אחרון? שלי. מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת (חלק נורא חיוני בגופי) איזה ספר אתה קורא? אחשלי קנה לי את יומנה של אנה פראנק.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד. עכבר לייזר :) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משועממת. שפתיים כואבות מרוב לעיסה. (בול 5 מילים!) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? נופ

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gifשאלונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים??:בלעע..את השריקות הרגליות מהמכוניות,איזה כיף לך את רזה..."איזה שיער!!!"...אהההההה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?:שיעמום
מה הפחד הגדול ביותר שלך?:נחשים
אתה יודע לשיר?:ככה ככה
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?:לא...חח...מי כן
האם אתה מתבודד?:יש מצבים...אני לא אגיד שלא..שאני נהיית בדכאון לפעמים
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?:המשפחה..תמיד
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?:מאיפה לי
..תלוי איפה אני השני הייתי ואם היינו נפגשים בכלל?
האם אתה פועל בפזיזות?:לעיתים קרובות
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?:מפחיד אותי?...נחשים...שונאת בעצמי?:שאני טוחנת, ט-ו-ח-נ-ת אוכל ולא מעלה במשקלל
...התייאשתי
האם אתה פסיבי או פעיל?:חצי חצי
יש לך יומן/ ג'ורנל?:היה
מה החולשה הכי גדולה שלך?:לדבר עם מי שאני מאוהבת בו...משימה בלתי אפשרית לצערי
מה החוזק הכי גדול שלך?:לאדעת
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?:....עד עכשיו טפו טפו טפו הכל סבבות
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?:לא תמיד...
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?:ברור...יש המון דברים
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?:לא
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?:מאיפה לי
...עוד חיים שלמים לפניי..מה אני חיה בסרט
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?:הכל אני אוהב במידה מסויימת
ומה הכי פחות אוהב?:שיער
אתה חושב שאתה נראה טוב?:יאפ אינדידי
יש לך ביטחון עצמי?:לפעמים לא כ"כ..לפעמים יותר מידי
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?:לאדעעת
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?:בזמן האחרון אין לי כוח לאיסיקיו
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:אחי הגדול בצבא
על מי אתה סומך הכי הרבה?:אפחד..לא לסמוך על אפחד<<ואני לא חייה בסרט
>>
מי מקשיב לבעיות שלך?:בדרך כלל אימא ובת דודה שלי
עם מי אתה רב הכי הרבה?:אחי הקטן..
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?:אפחד לא מבין אותי
האם אתה סומך על אחרים בקלות?:..כבר לאאאאא
בבית של מי היית אחרון?:בבית החדש של בת דדוה שלי
מה אתה לובש כרגע?:מכנס של של טרניג..וחולצת יום החטיבה..חחח
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?:מקלדת נחשב
איזה ספר אתה קורא?:כרגע מלאכים ושדים
מה יש על הפד לעכבר שלך?:פיות
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:גאד אני חייבת לאכול משו
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?:נוופ
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?:נוופ
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?:ת-מ-י-ד
אחלה שאלון

אני../images/Emo45.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?: אני יודעת? אויל שאני מוכשרת
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?: שיעמום טוטאלי...
מה הפחד הגדול ביותר שלך?: שההורים שלי חס וחלילה התגרשו אתה יודע לשיר?: לא במיוחד האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?: לא זה טיפשי האם אתה מתבודד?: לפעמים... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?: תלוי מי הייתי לא? האם אתה פועל בפזיזות?: לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?: אני מניחה שיש... שונאת בטוח יש... יש מלא.... מפחיד? אני לא מצליחה לחשוב עכשיו האם אתה פסיבי או פעיל?: אנעארף
יש לך יומן/ ג'ורנל?: לא מה החולשה הכי גדולה שלך?: שיורדים עלי.... זה פשוט פוגע בי אולי לפעמים יותר מדי.... אם זה בצחוק ואני מבינה אז סבבה אבל אם זה לא... מה החוזק הכי גדול שלך?: לא יודעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?: להיות הרבה פחות עצבנית
גם מראה אבל זה הרבה פחות חשוב... מראה זה לא הכל בחיים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?: לא תמיד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?: ברור אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?: פעם כן פעם לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?: לא יודעת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?: שיער נחשב?
זה הדבר היחידי שאני איכשהו אוהבת אצלי
ומה הכי פחות אוהב?: הרבה נו... אתה חושב שאתה נראה טוב?: לא יש לך ביטחון עצמי?: לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: מאי הקטנה?
סתם לא יודעת
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?: כלומר מסנג'ר וכאלה? לא יודעת כל מיני עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמא ואחת החברות שלי על מי אתה סומך הכי הרבה?: על אחותי מי מקשיב לבעיות שלך?: האחים שלי, החברות שלי ושאני מספרת אז גם ההורים שלי עם מי אתה רב הכי הרבה?: אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?: לא ברור שלא האם אתה סומך על אחרים בקלות?: לא בבית של מי היית אחרון?: חחחח הייתי בצימר בדיוק אתמול מה אתה לובש כרגע?: חולצה ירוקה זרוקה כזאת עם ציור של ג'ירפות מאחורה ומקדימה מכנסי שרוול שחורים עם דרקונים חומים כאלה ואש סביבם ותחתונים אדומות עם פס כחול כזה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?:בשום חלק איזה ספר אתה קורא?: עכשיו... כלום... מנסה ההוביט אבל לא ממש הולך מה יש על הפד לעכבר שלך?: אין לו פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה עכשיו סבבה ביותר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?: לא

A Radcliffe

New member
אני!?

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מציירת יפה (הא!) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? תשתדלו לא להרדם.... מה הפחד הגדול ביותר שלך? אבדה קדברה! אתה יודע לשיר? אני יודעת אבל זה לא אומר שיפה... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ...אר..... האם אתה מתבודד? כה... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לישון ולקרוא.... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? Er... האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הכל בערך..... האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? מה? מה החולשה הכי גדולה שלך? אין לי מושג... מה החוזק הכי גדול שלך? אין.... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה מדי דברים.... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא.... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש המון שאני מתחרטת שעשיתי אני כבר לא זוכרת את כולם... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך....... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להאמין לכל מה שאתה רואה בטלוויזיה ו/או מה שוולדי מראה לך בחלומות שלך.... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אמ... מזתומרת? ומה הכי פחות אוהב? מזתומרת?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אתה חושב שאתה נראה טוב? לא... יש לך ביטחון עצמי? לא... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בדיונית?????? אמ.... רון וויזלי נחשב בדיוני? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אין...... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני לא מדברת בטלפון.... על מי אתה סומך הכי הרבה? סיונוש!!!!!! מי מקשיב לבעיות שלך? אמא וסיונוש.... עם מי אתה רב הכי הרבה? כמעט כל החברות שלי והאחים שלי...(זה אומר שיש לי בעיות???) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש.... בבית של מי היית אחרון? סבתא שלי.... מה אתה לובש כרגע? חולצה של הגדוד שלי ומכנס צבאי.... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במרפק???? איזה ספר אתה קורא? 3 ספרים ביחד:הארי פוטר הראשון באנגלית והארי פוטר השלישי והחמישי בעברית... מה יש על הפד לעכבר שלך? עיגולים ירוקים ושחורים... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה די בסדר תודה.... האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כה... שיר די חרא.....

יש להכניס נושא להודעה

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? הא. אנלא
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? HAGGARD אולי? אין לי שמץ
מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים. אתה יודע לשיר? כן, אבל זה לא אומר שאני עושה את זה טוב. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? בערך. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לודעת. מוזיקה אולי. אנשים מסויימים בחיי. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? הייתי מנסה
אני לא חברתית במיוחד. האם אתה פועל בפזיזות? יש פעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? בטח. האם אתה פסיבי או פעיל? פיפטי פיפטי. יש לך יומן/ ג'ורנל? כע מה החולשה הכי גדולה שלך? ג'קאסס. מוזיקה מסויימת. בעלי לעתיד. מה החוזק הכי גדול שלך? אין לי שמצ
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אני ביישנית מדי. וגם עצלנית, בחודש האחרון. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בטח. שלא. נו אין לי מושג. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בארור, כמו לכל בנאדם אחר. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? במובן מסויים. *חיוך מריר שכזה* מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש פעמים שבהם עליך לחזור את תיקך. יש פעמים שלא. השיעור הבא יהיה איך לזהות את ההבדל בין הפעמים האלה. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממ. השיער שלי. ומה הכי פחות אוהב? את כל השאר. אתה חושב שאתה נראה טוב? במובן מסויים, לא. יש לך ביטחון עצמי? נמוך ביותר, אבל יש. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאופל. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שחר, אני חושבת
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? סבתא שלי. וזה כשאני צריכה הסעות מהבצפר הביתה. על מי אתה סומך הכי הרבה? עלי. מי מקשיב לבעיות שלך? זיגי. עם מי אתה רב הכי הרבה? זיגי. וגם האחים שלי. וגם אמא
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? חה, בכלל לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? יש אנשים שזה קורה איתם. בבית של מי היית אחרון? סבתא
מה אתה לובש כרגע? אממ, חולצה. מכנסיים. קוקיה. סנדלים. כל שאר הארון שלי. מה זה בכלל עניינכם? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אממ, המרפק על המותן
דונט אסק ואי. איזה ספר אתה קורא? "לא מזיק ברובו" של דוגלס אדמס, והאקלברי פין באנגלית. מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר
וכמה אנשים הולכים לעבודתם השלווה והמשעממת ב*בודקת*פייר וול. סתם. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נחמד. משעמם. בסדר. חביב. וואטאבר. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נופ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נא אה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן. לאגואגון, בראון אייד גירל.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifנה נה נה

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? נחמדה,חמודה...
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? תנו לי לחשוב על זה
מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות,ושמישהו אהוב לי ימות
אתה יודע לשיר? לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כע
האם אתה מתבודד? סומטיימס [איי ראן..סומטיימס איי הייד..לא שרתי את זה כרגע
]
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה/חברים
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן!
האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא
מה החולשה הכי גדולה שלך? ארמ,עיניים כחולות[?]
מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודע מה
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי מעלה לי יותר את הבטחון העצמי
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אמ,לא
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כ"כ הרבה דברים
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מתלוננת
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? don't judge a book by it's cover
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים,שיער
ומה הכי פחות אוהב? רגליים,תחת[
]
אתה חושב שאתה נראה טוב? קצת
יש לך ביטחון עצמי? אמ בערך
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת,אבל אמרו לי שאני דומה לאפרת אבו גוש,אבל היא לא בדיונית
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הרבה אנשים]:,אבל לרוב,לירן,שירן,ערן
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מורן
על מי אתה סומך הכי הרבה? מורן,לירן
מי מקשיב לבעיות שלך? מורן/לירן
עם מי אתה רב הכי הרבה? לירן
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים
בבית של מי היית אחרון? סבתא שלי
מה אתה לובש כרגע? כותנת של בטי בופ
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
איזה ספר אתה קורא? כלום
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד..יש לי פד למשהו אחר|מגלגלתעיניים|
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מצוין?
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כע..פלסיבו

../images/Emo2.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

פלסיבו! זה.. תרופת דמה! למדנו את זה בחשיבה הסתברותית.
[אני אשתוק, כן. שלום ולילטוב :X]

למעלה