אני../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif
שעת תחילת השאלון: 09:25 1. שם: אבישג 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 9.6.91 4. כינוי: SUPER GIRL96 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: מעצבנת 7. חולשה: קשים ועוגות גבינה 8. אובססיות: קשים, ירדן ועפר שכטר 9. פאדיחה: לא זוכרת שום אחת כרגע 10. כאב: מוות 11. משאלה: שיפתחו מפעל ליצור קשים מול הבית שלי
12. זיכרון רע: סתם עוד נפילה מהסוס
13. זיכרון טוב: לפני כמה ימים קיבלתי מסך דק
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אח שלי אכל בייגלה בקערה, ואז הוא יסתובב ואני גנבתי לו את הקערה ללול ואכלתי הכל
15. געגוע: סבתא שלי שלא הכרתי. ז"ל. 16. פחד: מוות, ג'וקים וכפיר. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את ארתור
18. קמיע [אם יש]: תליון של סוס. 19. החג האהוב עליך: פורים
20. אוכל מועדף: פסטה פסטו
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ג'וקים וחלזונות 22. שתיה מועדפת: קולה וענבים [עם קש!] 23. קינוח מועדף: תותים וקצפת. 24. ממתק מועדף: שוקולד. 25. עוגה מועדפת: גבינה ושוקולד, אבל השוקולד רק עם קרם והגבינה עם קצפת מעל. 26. צבע מועדף: כחול. 27. חיה מועדפת: סוס 28. חיית מחמד [אם יש]: אין. הלוואי שכלב
29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים
30. מספר מזל: 5 31. ספר: סודות נעורים 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות
33. סרט: טומב ריידר וכל הסרטים החמדמדים של התאומות. 34. שחקנ\ית: גסיקה אלבה וקמילה בורדונובה. ועפר שכטר- כעיקרון שחקן. 35. זמר\ ת: שירי מימון, מאיה בוסקילה, רוני וביונסה. 36. סדרה מעודפת: שנות ה70, חברים, המורדים- רינקון, צ'יקי ופלורי אם זה ימצא חן בעיני
37. מקצוע אהוב: אין
38. מקצוע שנוא: הכל, ביחוד התעמלות עם דפנה הרסרית.
39. מקום בעולם: הוואי
40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת. צעקתי מג'וק?!
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לאדעת. נשכתי קש?
42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחצאיות מיני. וחולצות צמודות. 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון ומחשב. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב וחורף. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? יאפ
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ברור. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס
48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? ככה ככה
52. מלפפון או עגבניה? עגבניה [מלפפון? יא גסים!] 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: מכופף הבננות
60. שיר שגורם לך לבכות: אחים שלי מתחת לשמש- בתירגום מאנגלית. 61. השיר של כל הזמנים: הלב. אבל כל מה ששירי מימון נגעה בו- קדוש והכי טוב
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: תני לי אהבה? פחחח.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: תני לי אהבה? חחח
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: תני לי אהבה? סתם.. אממ האחים שלי מתחת לשמש
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: הלילה לא- של הקירח המכוער שחושב שהוא שר יפה
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?חיצונית- גאד מכוערת
התנהגותית- די בסדר למרות השריטות הקלות במוח, לא?
67. שמות החברים הכי טובים שלך: ענבל ומאי. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד עם סירופ שוקולד בכוס עם קש. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא שם שאני צריכה אותו וזה הדדי. וכאילו שאנחנו מספרות הכל אחת לשנייה ובלעבלע. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פה? חח האמת אני בתפוז רוב הזמן שאני באינטרנט או שאני באחד האתרים שלי מעדכנת ובלעבלע. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סתכלו בכרטיס האישי שלי. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סוםר גירל מסופר מן ו- 96 בגלל התאריך לידה שלי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יאפ 75. באיזה פורומים אתה? סתכלו בכרטיס האישי
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? רקע, כי צריך לומר לו את זה, ואני נורא פוחדת לפגוע באנשים. זה עוד פחד שלי
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אממ הדבר שהכי תופס זה בלונדיני עם עיניים כחולות גבוה עם ריבועים. אני חולה על ריבועים, אסי קה..
78. יש לך חבר\ה? לא כרגע. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת, לא חושבת. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? קמה עושה פיפי מתלבשת ומצחצחת שיניים והולכת לביצפר לצערי הרב
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח שיניים, ואומרת ליל"ט לכולם במסן- חשוב מאד
83. מה התחביבים שלך? סוסים, מסיבות, מחשב, טלויזיה, חברות. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אותי, את הפלאפון שלי ואת שירי מימון שהייתה מביאה גם את עפר שכטר
שני פרפקטוס
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אממ לאדעת. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? סוס 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? סוס
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב
[סלט זה כלכך טעיםם] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? עוף בתנור
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? התליון של הסוס שלי
92. מי החברים שלך בפרום? יש הרבה אני יגיד את העיקריים ביותר: רוני, ירדן, שיר, רוני שניה, 3 רותמיות, קרןן, רונה, ליאור די חח, יש עודד די הרבה אבל אם שכחתי מישו אני מצטערת
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת. שתרמנו למשאלת לב. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? פפףף לא ממש. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אפפעם
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "מתה עם חיוך על השפתיים. ושולחת המון קשים לירדן וליאור ורונה- לאוסף האישי"
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אממ לאדעת
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שומדבר בערך
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לאדעת, הוואי או ניורק. אבל אין על ישראל שלנו
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים ב