שאלון היכרות ענק - 75 שאלות

TheCharm

New member
שאלון היכרות ענק - 75 שאלות

על עצמכם: שם: גיל: עיר מגורים: אימייל: מסנג'ר: אייסיקיו: עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז": תחביבים: הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..." "אני אוהב שאומרים עליי ש..." "כשאני אהיה גדול אני אהיה..." "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..." "לעולם לא תמצאו אותי..." הסדרה: פרק אהוב: דמות אהובה: שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? (כן/לא) סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? (כן/לא) זה או זה: חורף או קיץ: סתיו או אביב: ארטיק או גלידה: טלוויזיה או מחשב: מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית: DVD או וידאו: משקה מוגז או מים: מיץ או מים: טלפון או פלאפון: שלוק או ברד: סרט על ספר או ספר על סרט: ספר או סרט: שוקו קרלו או שוקו יטבתה: דמויות טובות או דמויות רעות: ללכת לקולנוע או להשכיר בבית: בעד ונגד: סיגריות: סמים: אלכוהול: קעקועים: פירסינג: הקלטות: צריבות: ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: פוסטרים בחדר: בית ספר: אהובים: סדרה אהובה: שיר אהוב: דיסק אהוב: זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה: שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: סרט אהוב: ערוץ סדרות אהוב: ערוץ סרטים אהוב: ערוץ מוזיקה אהוב: שנואים: סדרה שנואה: שיר שנוא: דיסק שנוא: זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה: שחקנ/ית סרטים שנוא/ה: סרט שנוא: ערוץ סדרות שנוא: ערוץ סרטים שנוא: ערוץ מוזיקה שנוא: האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: סדרה אחרונה שצפית בה: שיר אחרון ששמעת: המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: שיר שאתה מתכנן לשמוע:

וואי, זה ארוך

שם: דרוסילה גיל: 16.5 עיר מגורים: ת"א אימייל: [email protected]/[email protected] אייסיקיו: 169313456 עוד פורומים: אהממ.. אני נכנסת לפורום באפי מפעם לפעם. תחביבים: בעיקר לשמוע מוסיקה. וללכת להופעות. הדבר שאני הכי אוהבת (אהבתי:/) לעשות: ללכת להופעות של היהודים ומסיבות רוק. אני שונאת כשאומרים עלי: שאני לא בוגרת אני אוהבת שאומרים עלי: שאני פריקית/שחושבים שאני לסבית P:/שאני בוגרת כשאני אהיה גדולה אני אהיה: זה משתנה, אתם יודעים, ילדים. כרגע עובדת סוציאלית נראה לי. כשאני אהיה גדולה אני בטוח לא אהיה: מורה. לעולם לא תמצאו אותי: בהופעות של כוכב נולד. הסדרה: הכוונה או.סי? פרק אהוב: אממ.. ממש לא יודעת. דמות: סאמר שיר הפתיחה: יפה. סצינה אהובה: שריאן שואל את לוק "You know what i like about reach kids? Bam Nothing." צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב: כן. חורף או קיץ: קיץ. סתיו או אביב: אביב. ארטיק או גלידה: ארטיק. טלוויזיה או מחשב: אממ... נראה לי שמחשב. מצלמת וידיאו או מצלמה דיגיטלית: דיגיטלית. DVD או וידיאו: דיוידי. משקה מוגז או מים: מוגז. מיץ או מים: מיץ. טלפון או פלאפון: פלאפון. שלוק או ברד: שלוק. סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר. ספר או סרט: ספר בד"כ. שוקו קרלו או שוקו יטבתה: אני לא אוהבת שוקו אבל בגלל סאבלימינל נלך על יטבתה. דמויות טובות או דמויות רעות: בד"כ רעות. ללכת לקולנוע או להשכיר בבית: ללכת לקולנוע. (בגלל זה חזרתי מאוחר ואני כותבת את ההודעה הזאת ב4:30 לפנות בוקר). סיגריות: נגד. סמים: נגד. אלכוהול: בעד. קעקעועים: בעד. פירסינג: בעד(!!). הקלטות: ? צריבות: נגד. ביטול יום לימודים ביום שישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: לא לומדת ביום שישי והכי מאוחר שלי זה 3:15 (ואני בכיתה י"א). פוסטרים בחדר: בעד. בית ספר: אמ... סדרה אהובה: באפי קוטלת הערפדים/אנג'ל. שיר אהוב: רמון - סופר גירל Reamon - super girl. דיסק אהוב: מציאות נפרדת/היהודים, פחד מוות/היהודים. זמר/ת/להקה: היהודים. שחקן/ית טלוויזיה: אליסון האניגן/ג'ולייט לנדאו/אני מניחה שגם רייצ'ל בילסון. שחקן/ית סרטים: אנג'לינה ג'ולי, פייפר פרבו, אליסון האניגן. סרט אהוב: אבודות והוזות, נערה בהפרעה. ערוץ סדרות אהוב: אממ.. 3? ערוץ סרטים אהוב: אממ.. 4? ערוץ מוסיקה אהוב: VH1 אני מניחה, 24 בעיקרון ערוץ מסריח אבל לפעמים יש היהודים. סדרה שנואה: אמ.. המורדים? שיר שנוא: "ים של דמעות" בביצוע של נינט. דיסק שנוא: כוכב נולד. זמר/ת להקה: נינט כמובן. שחקן/ית טלוויזיה: אממ.. אלה מהמורדים? שחקן/ית סרטים: אדם סנדלר, ג'ים קארי ודרו ברימור. אני לא שונאת אותם, הם פשוט לא טובים. אדם סנדרל ודרו ברימור בכל סרט משחקים אותה דמות עם שם אחר. סרט שנוא: קרוסרודס? ופרויקט המכשפה מבלייר, לוכד החלומות. ערוץ סדרות שנוא: ויוה. ערוץ סרטים שנוא: אממ.. לא שונאת ערוצי סרטים. ערוץ מוסיקה שנוא: אמטיוי/24. סרט מושכר אחרון שצפיתי בו: גוטיקה. סרט בטלוויזיה אחרון שצפיתי בו: נראה לי אבודות והוזות. סרט קולנוע: הרגע צפיתי בנשכחים בפעם השנייה. סדרה אחרונה: דה או.סי :) שיר אחרון ששמעתי: כרגע אני שומעת מלחמה שקטה/היהודים.

אממ.. וואו זה ארוך

כי נתנו לה הכל על מגש של כסף.. היא לא עבדה קשה ולא השקיעה כישרון/כסף בכל הפרסום והקרדיט שהיא מקבלת, היא פשוט לקחה השקעה, זמן, כסף וכישרון של אנשים אחרים וזה לא בסדר בעיניי. ואני יודעת שזה כל כוכב נולד ככה אבל אני שונאת אותה במיוחד כי היא מקבלת קרדיט על שיר של הלהקה שאני הכי אוהבת. ועוד- נתנה להם פרסום גרוע. תאמיני לי, אני הייתי מעריצה שלהם עוד מלפניה, ואני יודעת כמה אנשים אהבו אותם ובאו להופעות שלהם, וזה בולשיט שאומרים שהיא נתנה להם פרסום, כי הפרסום היחיד שהיא נתנה להם זה פרסום רע. עכשיו אני צריכה להתבייש להגיד שאני אוהבת את הלהקה שאני הכי אוהבת כי זה ישר יוצר תדמית של וואנבי או פרחה וזה פשוט לא בסדר. זה לא אמור להיות ככה וזה לא פייר. ועוד- כל מני ערסים וגועל נפש באים להופעות ועושים מלא מלא בלאגן וההופעות נהיו ממש ממש אלימות ואני צריכה לצאת עם סימנים כחולים בכל הגוף בגללה וזה לא בסדר. למרות שבזמן האחרון ההופעות די נרגעו וזה טוב... וגם חברה שלי סיפרה לי שבאיזה תכנית עליה או על הכוכבים של כוכב נולד לא יודעת, אז היא אמרה לאמא שלה שהיא פרסמה את היהודים, וזה בולללשיט. לשיר - זו לא אומנות. אני לא מסוגלת להעריך מישהי שכל מה שהיא יודעת לעשות זה לשיר. כל אחד יודע לשיר. הקטע הוא לכתוב ו/או לנגן את השירים שלך... וגם אין בה שומדבר מיוחד, בקול שלה.. יש עוד אלף כמוה. ומה זה אין לי כוח לתגובות כי זה לא פורום נינט וחברים אז אל תתחילו איתי. רק עניתי לה כי היא שאלה וזהו, אין לי כוח לדיונים על זה עכשיו, אז תשמרו את התגובות שלכם לעצמכם.

shani161

New member
אוקיי הבנתי אותך אבל...

נינט עוד העריצה את היהודים מילדותה, וגם אני מתה עליהם, אבל אני יודעת בוודאות שהיא לא אמרה שהיא פירסמה אותם, בחיים לא. והיא לא מקבלת קרדיט על השיר, כולם יודעים שזה לא שיר שלה והיא גם לא מתיימרת להיות יוצרת השיר. ובתור אחת שמתה על היהודים וגם על הביצוע של "קח אותי" אני חושבת שנינט גם כן עשתה ביצוע טוב מאוד, אבל זה כבר עניין של טעם... בקשר לעבודה שלה- היא עובדת קשה מאוד גם אם נראה לך שלא, ואני לא אומרת שאת חייבת לאהוב אותה ולהעריך אותה, אבל היא באמת עובדת קשה. ולגבי זה שאמרת שזה יוצר תדמית של פרחה- ממש לא. והופעות של היהודים לא קשורים לנינט, בכלל לא. אולי לדעתך אין בה משהו מיוחד, אבל אני חושבת אחרת, וזכותך לחשוב מה שאת רוצה:) בכל אופן, נינט גם כותבת, היא לא רק שרה ואני ראיתי כמה מהשירים שהיא כתבה ולדעתי היא היא כותבת יפה:) אני רק רוצה להגיד לך שהיא בנאדם ממש נחמד ואני מאוד אוהבת אותה, וחבל לי שזה מה שאת חושבת עליה, אבל כל אחד ודעתו:/ את צודקת שזה לא פורום של נינט ואני לא מתכוונת לפתח פה שיחות עליה אבל אם תרצי לדעת עליה קצת יותר ואולי לנסות לפחות להעריך אותה כמו שמגיע לה, נדבר כבר... שמחתי לשמוע את דעתך, ואני גם מקווה שעם הזמן תלמדי להכיר אותה באמת, שני.

זה לא משנה ממתי היא מעריצה אותם

העובדה הפשוטה היא ששמעתי יותר מדי פעם "קח אותי של נינט", במועדון שלקחו אותנו בטיול השנתי היה קריוקי ובחוברת קריוקי היה כתוב "נינט טייב - קח אותי", בצלצולים בסלקום יש קטגוריה של היהודים ואין קח אותי, לעומת זאת בקטגוריה של כוכב נולד יש "נינט טייב - קח אותי" היא שרה את הרינגטון? ובעיניי ברור שזה לא יוצר תדמית של פרחה, להפך,אבל יש המון אנשים שכן, מניסיון. יש כאלה שזה ישר מוריד את הערך שלי ביניהם זה שאני אוהבת היהודים בגלל מה שקורה לאחרונה בגללה. וזה חבל. ואנשים שאהבו אותם, אנשים טובים שמגיע להם, מפסיקים בגלל כל ההייפ המגעיל הזה. אני כמעט נתתי לה לקחת לי אותם, אבל אז חזרה אליי שפיותי. והופעות של היהודים בהחלט קשורות לנינט כי אני ראיתי בדיוק מתי ההופעות נהיו הרבה יותר אלימות, ובהופעה שהייתה בראשון בקאנטרי קלאב ההסתדרות, אנשים שקנו כרטיסים לא נכנסנו, ואני לא אומרת שזה בגללה, זה בגלל ההנהלה המפגרת, אבל בפנים הייתה אחת שאמרה "אורית לכי רוצים את נינט" ואנשים שקנו כרטיס ובכו בחוץ וחטפו מכות ובאמת רצו להכנס לא יכלו ואנשים כאלה כן היו בפנים, וזה פשוט לא פייר. אני יודעת שאם אני לא הייתי נכנסת, הייתי בוכה. וזו הייתה ההופעה *הכי* אלימה של היהודים אבר. נינט לא כותבת, כותבים לה, וגם אם היא עובדת קשה, היא לא עובדת חצי קשה ממה שאמנים אמיתיים עובדים. היא ישר קיבלה את הפרסום על מגש של כסף, והרבה יותר קל להצליח כשאת כבר מפורסמת. ואני באמת לא חושבת שמגיעה לה הערכה, פשוט לא. אני לא רואה שום סיבה שתהיה לי להעריך אותה... שירה זה לא אומנות בשבילי. אני לא אעריך מישהו *רק* כי הוא שר יפה. ובאמת חבל שהיא בחרה שיר שאורית שרה במקור, כי אין סיכוי בעולם שהיא תגיע לרמות הווקליות של אורית, מה גם שהביצוע שלה לשיר מזעזע לדעתי, וכן, שמעתי אותו, כי פשוט מאד היא לא מצליחה להעביר את הרגשות והתחושות והכאב ומה שהשיר אמור להעביר דרך השירה שלה, כמו שאורית עושה, היא פשוט לא יכולה, אין לה את הקול המתאים, אין לה את הכישרון המתאים, וסתם חבל.

shani161

New member
טוב...

כל אחד ודעתו, נכון? אז לא נתחיל לריב וגם אין סיבה לזה בכלל...
יש לי תגובה יותר ארוכה למה שכתבת אבל זה באמת לא המקום לדבר על זה, אז נשאיר את זה פתוח... שיהיה לך יום מקסים, שני.

שלי :)

על עצמכם: ? שם:לירון גיל:14 וחצי עיר מגורים: י-ם אימייל:[email protected] מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:307691782 עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז":מגרש ביתי עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז":אין תחביבים:טלויזיה טלויזיה טלויזיה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: לראות טלוזייה השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..."לא יודעת "אני אוהב שאומרים עליי ש..."נחמדה "כשאני אהיה גדול אני אהיה..."שחקנית בעזרת השם "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..."גנבת "לעולם לא תמצאו אותי..."קונה בגדים ורודים הסדרה:מגרש ביתי פרק אהוב:כולם דמות אהובה:נייתן ולוקאס שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? (כן סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ:שנייתן נתקע בעץ ולוקאס רואה אותו צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? /לא) זה או זה: חורף או קיץ:קיץ סתיו או אביב:אביב ארטיק או גלידה:ארטיק טלוויזיה או מחשב:טלויזיה מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית:מצלמת וידאו DVD או וידאו:די וי די משקה מוגז או מים:משקה מוגז מיץ או מים:מים טלפון או פלאפון:פלאפון שלוק או ברד:ברד סרט על ספר או ספר על סרט: הוריקן ספר או סרט:סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה:קרלו דמויות טובות או דמויות רעות:דמויות טובות ללכת לקולנוע או להשכיר בבית:להשכיר בבית בעד ונגד: סיגריות:נגד סמים:נגד אלכוהול:נגד קעקועים:נגד פירסינג:בעד הקלטות: בעד צריבות:בעד ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע:נגד פוסטרים בחדר:בעד בית ספר:נגד אהובים: סדרה אהובה:המורדים שיר אהוב:כולם דיסק אהוב:ארוואי זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים:זמר אהרון קרטר להקה ארוואי שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה:ג'יימס לאפרטי בנגמין מקנזי טום וולינג שחקנ/ית סרטים אהוב/ה:אהרון קרטר סרט אהוב: הוריקן שחקי אותה כמו בקהאם ומסע אל החלום וטיטניק ערוץ סדרות אהוב:YES WEEKEND ערוץ סרטים אהוב:כנ''ל ערוץ מוזיקה אהוב:MTV שנואים: סדרה שנואה:אין שיר שנוא:אין דיסק שנוא:אמינם זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים:אמינם שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה:מריסה מTHE OC שחקנ/ית סרטים שנוא/ה:אין סרט שנוא: אין ערוץ סדרות שנוא:אין ערוץ סרטים שנוא:YES 2 ערוץ מוזיקה שנוא:אין האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו:לא זוכרת סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו:שחקי אותה כמו בקהאם סרט בקולנוע אחרון שצפית בו:המורדים סדרה אחרונה שצפית בה:THE OC שיר אחרון ששמעת: טיטניק המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות:לא יודעת... סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות:לא יודעת סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות:לא יודעת סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות:לא יודעת שיר שאתה מתכנן לשמוע:אהרון קרטר

WildAngel

New member
וואו...זה ממש ארוך

היי לכולם..אני חדשה פה
שם: ויקי גיל:16 עיר מגורים:אשקלון אימייל:[email protected] מסנג'ר:אין אייסיקיו:276360078 עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": אהמ..פעם נכנסתי לפורום נגנים אבל הפסקתי עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז":אמ..פורום של הרד הוט צ'ילי פפרז תחביבים:לנגן על גיטרה, לשמוע מוזיקה לצאת עם חברים הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות:לישון! השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש...":אני בנאדם ציני (אני לא!) "אני אוהב שאומרים עליי ש...":אני חכמה או כישרונית (או כל מחמאה אחרת..
) "כשאני אהיה גדול אני אהיה...":רופאה או מוזיקאית (נחשו מה ההורים שלי רוצים...) "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה...":מנקה או עוזרת בית "לעולם לא תמצאו אותי...":בהופעה של בריטני הסדרה: פרק אהוב: הפרק שבו הם נסעו לטיחואנה (פרק 7 נראה לי) דמות אהובה:ריאן שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? מאוד! סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ:גם שלי.. "?ryan:"you know what i like about rich kids slam "!nothing" צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? בטח! זה או זה: חורף או קיץ:קיץ סתיו או אביב:סתיו ארטיק או גלידה:גלידה טלוויזיה או מחשב:מחשב מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית:דיגיטלית DVD או וידאו:DVD משקה מוגז או מים:מים מיץ או מים:מיץ טלפון או פלאפון:פלאפון שלוק או ברד:שלוק סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר ספר או סרט:סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה:יטבתה דמויות טובות או דמויות רעות:טובות ללכת לקולנוע או להשכיר בבית:קולנוע בעד ונגד: סיגריות:נגד סמים:נגד אלכוהול:אה..בעד אני מניחה (בכמויות לא מוגזמות) קעקועים:למה לא... פירסינג: נגד הקלטות: בעד צריבות:בעד ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע:בגד..אין לי כוח לסיים ב-4 פוסטרים בחדר:בעד בית ספר:נגד!!!! אהובים: סדרה אהובה:The o.c מן הסתם... שיר אהוב:Guns And Roses - Don't Cry דיסק אהוב:Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magic זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים:וואי יש כך כל הרבה...הצי'לי פפרז, מטאליקה, נירוונה, גרין דיי ועוד המון שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה:מאט לבלנק וג'ניפר אניסטון (מחברים)..וגם בן מקנזי אני מניחה שחקנ/ית סרטים אהוב/ה:שרליז ת'רון, חואקין פיניקס, טום הנקס סרט אהוב:פורסט גאמפ ערוץ סדרות אהוב:אהמ..אין לי כזה(פעם אהבתי את ערוץ 3, אבל עכשיו הערוץ הפך לחרא) ערוץ סרטים אהוב:Yes 1 ערוץ מוזיקה אהוב:MTV2 שנואים: סדרה שנואה:המורדים שיר שנוא:the rasmus - in the shadows דיסק שנוא: לא יודעת...אין לי דיסקים שאני שונאת. זמר/ת/להקה שנוא/ה/שנואים:אבריל לווין שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה:רוז מקגאוון (פייג' ממכושפות) שחקנ/ית סרטים שנוא/ה:קולין פארל סרט שנוא:אחי איך דפקו אותך ערוץ סדרות שנוא:ערוץ 3 ערוץ סרטים שנוא:TCM ערוץ מוזיקה שנוא:24 האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו:ברוס הגדול מכולם סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו:חייל מצטיין סרט בקולנוע אחרון שצפית בו:הכפר סדרה אחרונה שצפית בה:סאמרלנד שיר אחרון ששמעת: Green Day - bvoulevard of broken dreams המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות:אין לי מושג...תחנה 49 (כשהוא ייצא) סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות:תלוי מה יראו סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות:רעש לבן (white noise)אני מקווה שהוא ייצא בקרוב סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות:לא יודעת...תלוי מה יהיה שיר שאתה מתכנן לשמוע:אין לי מושג..

Aviad1987

New member
רעש לבן!!!!

סוף סוף נזכרתי.. זאת אומרת הזכרת לי במקרה ראיתי חדשות אי (כי היה משהו על האו סי) והראו טריילר לסרט הזה. התלהבתי מהטריילר וגם אני מחכה לו! הוא אמור לצאת בחו"ל בינואר.

TheCharm

New member
שלי

שם: ג'וני גיל: בין 10 ל-20. לא דווקא באמצע עיר מגורים: פה אימייל: אני נותן רק לדברים חשובים. מסנג'ר: דידו. אייסיקיו: אין. עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": מכושפות, המירוץ לאתמול, מגרש ביתי... רוזוול לפעמים. עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז": אה, אני גולש בעוד אחד, כן... תחביבים: טלוויזיה, מחשב, חברים הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: לתרגם שמות של פרקים :) "אני שונא שאומרים עליי ש..." אני טיפש, לא אחראי ולא חרוץ "אני אוהב שאומרים עליי ש..." פאאאאדיחות "כשאני אהיה גדול אני אהיה..." שחקן בלוס אנג'לס. דיס איס וואט דרימס אר מייד אוף "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..." לא שחקן בלוס אנג'לס "לעולם לא תמצאו אותי..." אומר שאני לא אהיה שחקן בלוס אנג'לס פרק אהוב: הראשון דמות אהובה: סת' שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? דה סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: מממ.. איי דונט נואו צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? נופ חורף או קיץ: קיץ סתיו או אביב: אביב ארטיק או גלידה: ארטיק טלוויזיה או מחשב: טלוויזיה מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית: דיגיטלית DVD או וידאו: DVD ווידאו. בDVD רואים סרטים ובוידאו מקליטים ורואים פרקים. משקה מוגז או מים: מוגז מיץ או מים: מיץ טלפון או פלאפון: פלאפון לעיתים שלוק או ברד: ברד סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר ספר או סרט: סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה: יטבתה דמויות טובות או דמויות רעות: טובות, לפעמים רעות, נאח! ללכת לקולנוע או להשכיר בבית: בוט'. אבל, קומ און, אי אפשר ללכת לקולנוע כל שבוע כמו שאפשר להשכיר סרט כל שבוע סיגריות: נגד סמים: נגד אלכוהול: נגד קעקועים: מהסס פירסינג: מהסס הקלטות: בעד צריבות: בעד ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: נגד פוסטרים בחדר: בעד בית ספר: נגד סדרה אהובה: נאח, יותר מידי, אבל - סברינה, רוזוול, מכושפות, או.סי, הישרדות, 8 כללים, מגרש ביתי, סמולוויל, בנות גילמור, סאמרלנד, אחיות או לא להיות אנד סו.! שיר אהוב: אלוט דיסק אהוב: מממ... אלה שאני צורב עם כל מיני שירים?:S זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: נינט שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה: נינט, הולי מרי קומבס, בוורלי מיטצ'ל, פאריס הילטון, סתם. הרבה. שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: פייפר פרבו, אנה פריס, אנד סו. סרט אהוב: מת לצעוק 1+3, מעודדות צמודות, לא רק בלונדינית, סיפור סינדרלה, יצאת נסיך, פתאום 30, מה שבחורה רוצה... ערוץ סדרות אהוב: 3 ו-יס וויקנד ערוץ סרטים אהוב: yes1 ערוץ מוזיקה אהוב: מיוזיק בוקס סדרה שנואה: אנג'ל שיר שנוא: אין שמץ דיסק שנוא: דידו זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: דונואו שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה: דונואו שחקנ/ית סרטים שנוא/ה: דונואו סרט שנוא: לא זוכר. כעיקרון אני לא שונא סרטים. אני לא מחבב אותם... ערוץ סדרות שנוא: ממממ.. סט"ו מעצבן אותי ערוץ סרטים שנוא: יס 3 ערוץ מוזיקה שנוא: VH1 האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: סיפור סינדרלה השולט אתמול סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: Off season בהולמרק סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: הטרמינל בספטמבר סדרה אחרונה שצפית בה: רוזוול, היום בבוקר שיר אחרון ששמעת: "מי אוהב אותך יותר ממני..." המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: אני מניח ששרק 2. אה, לא, בעצם אני הלילה אראה שוב את סיפור סינדרלה סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: דונט נואו סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: ברידג'ט ג'ונס 2 סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: סמולוויל שיר שאתה מתכנן לשמוע: הפתיח של סמולוויל?:S

mor kutcher

New member
עונהה>>>

על עצמי- שם: מור גיל: 14 וחצי עיר מגורים: ת"א אימייל: [email protected] מסנג'ר: אותו הדבר אייסיקיו: דפוק בינתיים עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": "מגרש ביתי", "שנות ה-70", "מכושפות"... תחביבים: לצאת עם חברים, קולנוע, טלוויזיה... הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: לצחוק השלימו- אני שונא שאומרים עליי -דבר שהוא לא נכון והוא שלילי אני אוהב שאומרים עליי- דבר שהוא חיובי, מן הסתם
כשאני אהיה גדול אני אהיה...ממש אין לי מושג כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה...מורה
לעולם לא תמצאו אותי...אוכלת ארוחת צהריים עם המחנכת שלי...מה אני יודעת
חח הסדרה- פרק אהוב: השני בינתיים דמות אהובה: סת' כהן
שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? יס יס יס! סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: ריאן, סת' ומריסה מסתובבים ביחד...אחרי שהם מצאו לריאן את הבית...בפרק השני צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? נופ.מחכה בסבלנות
זה או זה- חורף או קיץ: קיץ
סתיו או אביב: אביב
ארטיק או גלידה: תלוי במצב הרוח טלוויזיה או מחשב: כנ"ל מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית: וידאו...לצלם זה אחד הדברים שאני אוהבת במיוחד DVD או וידאו: וידאו משקה מוגז או מים: מים מיץ או מים: מיץ
(מיץ תפוזים
) טלפון או פלאפון: פלאפון שלוק או ברד: ברדדד סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר-אוהבת סרטים יותר ספר או סרט: סרט... שוקו קרלו או שוקו יטבתה: יטבתה!
דמויות טובות או דמויות רעות: זה תמיד משתנה אצלי...לפעמים ככה, לפעמים ככה ללכת לקולנוע או להשכיר בבית: קולנוע, אבל כרגע היקרנים בקולנוע לא ממש מאפשרים לי!!!!
בעד ונגד- סיגריות: דפנטלי נגד! סמים: נגד אלכוהול: בירה כן...יותר מדי לא קעקועים: לא יודעת פירסינג: לא נראה לי הקלטות: בעד צריבות: בעד..מה הייתי עושה בלי זה??? ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: טובבב, כרגע אני בכל מקרה עד 4...אבל נראה לי נגד פוסטרים בחדר: אופקורס שבעדדד!!!! בית ספר: נגד, נגד, נגד, נגד...ובמיוחד בני גורן
אהובים- סדרה אהובה: "שנות ה-70", "חברים", "בנות גילמור", "מירוץ לאתמול", "מגרש ביתי", "מלקולם באמצע"..."אהבה זה כואב" ממש נחמד שיר אהוב: אווו יש יותר מדי... דיסק אהוב: maroon 5 - songs about jane זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: מארון 5, היהודים, הדג נחש, גלי עטרי, אלישיה קיז, ביונסה, אוונסנס, לינקין פארק... שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה: ג'ניפר אניסטון, מישה בארטון, אליסיה מילאנו ואלקסיס בלדל אשטון קוצ'ר(וקאסט "שנות ה-70"), אדם ברודי וצ'אד מוריי שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: קירסטן דאנסט, ג'וני דפ וסת' גרין סרט אהוב: "כמעט מפורסמים", "מה עובר על גילברט, "המספריים של אדוארד", "סיפורו של וויל האנטינג", "שיקגו", "נערה בהפרעה"... ערוץ סדרות אהוב: סטאר וורלד וערוץ 3 ערוץ סרטים אהוב: אממממ סינמות?!לא יודעת... ערוץ מוזיקה אהוב: אמטיוי שנואים- סדרה שנואה: ...טלנובלות מפגרות??? שיר שנוא: שירי בריטני זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: בריטני, בלו, ג'ניפר לופז, ראפרים מפגרים מהארץ...מאיה בוסקילה ורוני... שחקנ/ית סרטים שנוא/ה:
אורלנדו בלום
סרט שנוא: הארי פוטר
האחרונים- סרט מושכר אחרון שצפית בו: גוטיקה...אבל לא סיימתי סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: לא זוכרת סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: "ילדות רעות"-בחופש הגדול סדרה אחרונה שצפית בה: "שנות ה-70" שיר אחרון ששמעת: "peaces of me" של אשלי סימפסון המתכוננים- סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: באמת שאין לי מושג סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: כנ"ל סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: כנ"ל סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: "מכושפות" מתחילת השבוע שעדיין לא ראיתי שיר שאתה מתכנן לשמוע: "impossible" של כריסטינה אגילרה ואלישיה קיז

תראי.. היה לי משעמם אז ניקדתי אותך

נקודה רעה על זה שאת בעד צריבות, נקודה טובה על זה שאת אוהבת את סת' גרין, 3 נקודות טובות (!!) שאת אוהבת את נערה בהפרעה, נקודה טובה על זה שאת שונאת טלנובלות ועוד אחת על זה שאת שונאת את בריטני, מאיה בוסקילה, רוני וכו', וזהו....:) אל תקחי אישי או תעלבי זה הכל בצחוק, חוצמזה שיש לך רוב של נקודות טובות! P:

איזה יופי

היום אני ב"מחברי הפורום" בכניסה :) חבל שהרגע שיניתי את ה"על עצמי" אבל לא משנה P: למה אני אף פעם לא מצליחה להחליף את התמונה ששמתי בפרטים?:( נראה לי שפשוט תפוז ממש אוהב את דרוסילה/ג'ולייט לנדאו.

MiziMeow

New member
ME ../images/Emo9.gif

על עצמכם: שם:מיצי גיל:18 עיר מגורים:ת"א עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": לא כותבת באף אחד כמעט - באפי, היהודים ואוונסנס תחביבים: לראות סדרות במחשב, לקרוא ולצלם הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות:לקרוא (כן, יש אנשים שעדיין קוראים) השלימו: "כשאני אהיה גדול אני אהיה..." אממ משהו במשרד פרסום? "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..." גניקולגית "לעולם לא תמצאו אותי..." בהופעה של המורדים הסדרה: באפי,עמוק באדמה והאו סי ואני יתייחס לאו סי פרק אהוב: פרק 7 - מקסיקו דמות אהובה: מריסה אממ וריאן שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? חביב? סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: Wellcome to the O.C B_TCH צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? (כן/לא) כמובן איך אפשר לחכות? זה או זה: חורף או קיץ: חורף סתיו או אביב: סתיו ארטיק או גלידה: גלידה טלוויזיה או מחשב: מחשב (אפשר לראות בו טלוויזיה) מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית: דיגיטלית DVD או וידאו: DVD נו באמת משקה מוגז או מים: מים מיץ או מים: מים טלפון או פלאפון: טלפון יותר נוח שלוק או ברד: קר מידיי סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר ספר או סרט: בטח שספר שוקו קרלו או שוקו יטבתה: לא אוהבת דמויות טובות או דמויות רעות: רעות ללכת לקולנוע או להשכיר בבית:קולנוע בעד ונגד: סיגריות: נגד סמים: נגד אלכוהול: נגד קעקועים:בעד + מעודדת פירסינג: כנ"ל הקלטות: כנ"ל צריבות:כנ"ל ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: אל תלמדו בכלל פוסטרים בחדר: בטח! באפי ולהרוג את ביל בית ספר: פוי אהובים: סדרה אהובה: באפי שיר אהוב: וואי רק אחד? CRUSH NO.1 של גארבאג' דיסק אהוב: מי קונה דיסקים? זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: GARBAGE, EVANESCENCE, AIR, ZERO 7 והיהודים שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה: כל הקאסט של באפי, מה לעשות שהם טובים? שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: אומה טורמן סרט אהוב: להרוג את ביל ו-13 ערוץ סדרות אהוב: המחשב ערוץ סרטים אהוב: כנ"ל ערוץ מוזיקה אהוב: מה לעשות - כנ"ל שנואים: סדרה שנואה: פלרוסיינטה אין לי עוד שנואים... לא עולה לי בראש האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: מיסטיק ריבר סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: לוליטה סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: הנשכחים סדרה אחרונה שצפית בה: LOST שיר אחרון ששמעת: SAMERSALT של ZERO 7 המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: ג'וני דארקו סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: לא יודעת מה אבל זה יהיה בהודית בערוץ החדש סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: 7 צעדים סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: LOST שיר שאתה מתכנן לשמוע: החדש של גוון סטפני

נשכחים זה גם הסרט האחרון שאני

ראיתי בקולנוע. זה טוב שאת אוהבת היהודים וזה רע שאת צורבת אותם ועוד יותר רע שאת מעודדת את זה. איזה כיף לנתח אנשים ולהחליט אם לאהוב אותם או לא דרך השאלונים האלה. אחלה רעיון השאלון הזה.

למעלה