גם אני אענה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif
על עצמכם: שם: קרן גיל: 15 וחצי עיר מגורים: ראשון אימייל:
[email protected] מסנג'ר:
[email protected] אייסיקיו: 337423491 עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": נו דואט, מגרש ביתי עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז": אין תחביבים: לשיר, לנגן, ובכלל כל מה שקשור למוזיקה, לכתוב, לראות סדרות/סרטים. הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: בעיקרון כל מה שרשמתי למעלה... אבל הכי הכי לשיר
השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..." שאני שקטה/ביישנית
"אני אוהב שאומרים עליי ש..." שאני שרה יפה
"כשאני אהיה גדול אני אהיה..." לאדעת עדיין
"כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..." מורה או משו שקשור למנהל עסקים
"לעולם לא תמצאו אותי..." במועדון
הסדרה: The O.C
פרק אהוב: וואי
התקלתם אותי
יש כל כך הרבה... אני חייבת להגיד את הפרק של ולנטיינס דיי ואת הפרק בוגאס
דמות אהובה: סת' וסאמר
שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? (כן/לא) יפה מאודד
סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: השיחה של סת', ריאן ומריסה במכונית כשהיא מסיעה אותם לבית לדוגמה... צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? (כן/לא) כן
זה או זה: חורף או קיץ: חורף
סתיו או אביב: סתיו ארטיק או גלידה: גלידה טלוויזיה או מחשב: מחשב מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית: דיגיטלית DVD או וידאו: DVD משקה מוגז או מים: מוגז מיץ או מים: מיץ טלפון או פלאפון: פלאפון שלוק או ברד: ברד סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר ספר או סרט: סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה: לא משנה לי
דמויות טובות או דמויות רעות: גם וגם... ללכת לקולנוע או להשכיר בבית: בקולנוע
בעד ונגד: סיגריות:
סמים:
אלכוהול:
קעקועים:
פירסינג:
צריבות:
ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע:
פוסטרים בחדר:
אחד של נו דאוט, אחד של מנהטן ופוסטר קטן של אדם
בית ספר: מה איתו
אהובים: סדרה אהובה: The O.C שיר אהוב: אה? אין מצב שאני יכולה לבחור שיר אחד
אז אני אכתוב את השיר האהוב עליי בתקופה האחרונה: Gwen Stefani - What You Waiting For? דיסק אהוב: כנ"ל לתקופה זו: Phantom Planet - The Guest זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: No Doubt/Gwen, Phantom Planet, The Killers, Hoobastank, Good Charlotte, Christina Aguilera ועוד הרבה... שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה: אדם ברודי, רייצ'ל בילסון, צ'אד מייקל מאריי שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: בריטני מרפי, קייט הדסון, ג'ייק ג'ילנהול ובטח יש עוד כמה... סרט אהוב: עוד פעם.. יש הרבה אהובים... את מטורפת אתה חתיך, נער הבועה, סיפור אהבה בלתי נשכח, אל תוציא מילה, אבודות והוזות ועודד... ערוץ סדרות אהוב: יס וויקאנד ערוץ סרטים אהוב: יס 1 ו-2 ערוץ מוזיקה אהוב: MTV שנואים: סדרה שנואה: אממ.. חשיפה.. סדרה כזאת מפגרת
גאד
שיר שנוא: בעע השיר הרומני דיסק שנוא: אין זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: ווסטלייף
שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה: אין שחקנ/ית סרטים שנוא/ה: יו גרנט.. לא אוהבת אותו
למרות שנוטינג היל זה אחד הסרטים האהובים עליי... סרט שנוא: ג'יי ובוב השקט באיביזה...או איך שלא קוראים לחרא הזה
... ערוץ סדרות שנוא: אין ערוץ סרטים שנוא: אין ערוץ מוזיקה שנוא: אין האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: הרבה זמן לא השכרתי סרט... סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: 12 במחיר 1 סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: שרק 2 סדרה אחרונה שצפית בה: The O.C שיר אחרון ששמעת: Phantom Planet - Turn Smile Shift Repeat המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: אממ.. לא מתכננת
... סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: לאדעת... נראה אם יהיה משו מעניין.. סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: לאדעת עדיין.. תלוי מה יצא.. סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: One Tree Hill שיר שאתה מתכנן לשמוע: הבא בפלייליסט שלי הוא: Phantom Planet - Lonely Day