שאלון היכרות ענק - 75 שאלות

bat el2

New member
וואי משעמם לי

שם: בת(ר) אל גיל: בקרוב מאוד 16 עיר מגורים: פ"ת אימייל: מסנג'ר: אייסיקיו: עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": ממ יש כמה, פאנק, סקייטבורד ורולרבלידס, מגרש ביתי עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז": אין תחביבים: מוזיקה, סקייטבורד, לישון הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: ממ כניראה לישון השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..." אני פריקית "אני אוהב שאומרים עליי ש..." אני צינית "כשאני אהיה גדול אני אהיה..." הלוואי וידעתי "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..."הלוואי שידעתי "לעולם לא תמצאו אותי..." מעשן הסדרה: פרק אהוב: כל פרק שאדם ברודי מככב בו.. במיוחד שלו ושל ריצ'ל דמות אהובה: סת' שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? (כן/לא) יפה.. היתה תקופה שהייתי מכורה אליו ואל הלהקה הזאת. סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: כל סצנה של אדם ברודי צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? (כן/לא) יאפ זה או זה: חורף או קיץ: חורף סתיו או אביב: סתיו ארטיק או גלידה: ממ לא כל כך משנה טלוויזיה או מחשב: מחשב מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית: לא משנה: DVD או וידאו: די וידי... הוידאו הרוס משקה מוגז או מים: מים נידמה לי מיץ או מים: מממלימונדה טלפון או פלאפון: אותו דבר שלוק או ברד: ברד סרט על ספר או ספר על סרט: בהתחשב בעובדה שאין דבר כזה ספר על סרט ספר או סרט: ספר שוקו קרלו או שוקו יטבתה: יטבתה.. מבחנתי קרלו לא נכנס אלי הביתה דמויות טובות או דמויות רעות: רעות, אני יותר אוהבת את הדמויות הציניות ללכת לקולנוע או להשכיר בבית : בית בעד ונגד: סיגריות: נגד סמים: מממ אם בא לכם אז תעשו מה שבא לכם אלכוהול: חחחחח קעקועים: נחמד פירסינג: בגבה הקלטות: ? צריבות: שיורידו את המחירים של הדיסקים אחרי זה נדבר על זה ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: רע פוסטרים בחדר: טיפשי בית ספר: חייבים לא? אהובים: סדרה אהובה: לא יודעת שיר אהוב: כרגע השיר פתיחה של מגרש ביתי דיסק אהוב: לא יודעת זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: כל מיני להקות פאנק או דברים כאלה שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה: אדם ברודי שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: ג'וני דפ סרט אהוב: קשה לבחור ערוץ סדרות אהוב: אין מועדף ערוץ סרטים אהוב: אין מועדף ערוץ מוזיקה אהוב: מטיוי 2 שנואים: סדרה שנואה: לא יודעת שיר שנוא: כל מיני שירי פופ דיסק שנוא: אין משהו מיוחד זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים : בואו נתחיל עם ג'סטין טימבורליק וכל אלה שבסיגנון שלו: שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה: שחקנ/ית סרטים שנוא/ה: ג'ניפר לופז.. אם אפשר לקרוא לה שחקנית סרט שנוא: ערוץ סדרות שנוא: ויוה ערוץ סרטים שנוא: אין ערוץ מוזיקה שנוא : mtv base האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: לא זוכר סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: לא זוכרת סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: הכפר סדרה אחרונה שצפית בה: לא זוכרת שיר אחרון ששמעת: יש מצב איזה שיר של phantom planet המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: אין סרט... אבל אני רוצה לראות עבודת פרך מושכר סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: לא יודעת סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: אין סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: לא יודעת שיר שאתה מתכנן לשמוע: לא יודעת

הרמוני

New member
אני../images/Emo13.gif

על עצמכם: שם: שירה גיל:18 עיר מגורים: ירושלים אימייל: כרגע לא עובד אז לא משנה... מסנג'ר: אין אייסיקיו: אין עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": טלוויזיה, ג'אג, זיהוי שירים, זהות בדוייה עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז": בון ג'ובי (פורום אמריקאי) תחביבים: ציור, בישול, הרבה טלוויזיה, מחשב וכו' הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: מממ....לישון השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..." אני רעה.. "אני אוהב שאומרים עליי ש..." אני נחמדה (?) "כשאני אהיה גדול אני אהיה..." ממ...אין לי מושג!!! "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..."משהו שקשור במספרים! "לעולם לא תמצאו אותי..."עושה תרגיל במתמטיקה הסדרה: פרק אהוב: יש מלא!!!!! לא יכולה לבחור כרגע דמות אהובה: סת' שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? (כן/לא) ברור!! מכורה עליו.. סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: you know what I like abot rich kids? nothing! צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? כן זה או זה: חורף או קיץ: חורף סתיו או אביב: אביב ארטיק או גלידה: גלידה טלוויזיה או מחשב: טלוויזיה מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית: וידיאו DVD או וידאו: DVD משקה מוגז או מים: מוגז מיץ או מים: מיץ טלפון או פלאפון: טלפון שלוק או ברד: ברד סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר ספר או סרט: סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה: יטבתה דמויות טובות או דמויות רעות: רעות! ללכת לקולנוע או להשכיר בבית: קולנוע ברור! בעד ונגד: סיגריות: נגד סמים: נגד אלכוהול: בעד קעקועים: בעד פירסינג: נגד הקלטות: מה יש להיות נגד הקלטות? צריבות: אין תגובה.. ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: כבר לא בבית-ספר פוסטרים בחדר: ביטלס, מולין רוז', PEACE , בון ג'ובי בית ספר: כבר לא נה נה בננה!! אהובים: סדרה אהובה: OC שיר אהוב: הללויה של ג'ף בקלי דיסק אהוב: זה משתנה.. כרגע BOUNCE ש בון ג'ובי זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: (תנחשו...) בון ג'ובי שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה: ג'ניפר גארנר שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: אוון ווילסון סרט אהוב: פורסט גאמפ ערוץ סדרות אהוב: (יש לי כבלים רגילים, לא יס, לא דיגיטלי..) ערוץ סרטים אהוב: כנ"ל ערוץ מוזיקה אהוב: VH1 שנואים: סדרה שנואה: הסופרנוס שיר שנוא: אין דיסק שנוא: אין זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: אין שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה: מדו מהספרנוס שחקנ/ית סרטים שנוא/ה: ליאונרדו די קפריו סרט שנוא: אין ערוץ סדרות שנוא: שוב, יש לי סתם כבלים ערוץ סרטים שנוא: כנ"ל ערוץ מוזיקה שנוא: כנ"ל האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: סטארסקי והאץ' סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: מאחורי קווי האוייב סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: שרק 2 סדרה אחרונה שצפית בה: OC שיר אחרון ששמעת: הללויה של ג'ף בקלי המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: riski business סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: אין כרגע סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: היומן סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: הרקולס שיר שאתה מתכנן לשמוע undivided של בון ג'ובי

SummerBreeze

New member
גם אני אענה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

על עצמכם: שם: קרן גיל: 15 וחצי עיר מגורים: ראשון אימייל: [email protected] מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: 337423491 עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": נו דואט, מגרש ביתי עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז": אין תחביבים: לשיר, לנגן, ובכלל כל מה שקשור למוזיקה, לכתוב, לראות סדרות/סרטים. הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: בעיקרון כל מה שרשמתי למעלה... אבל הכי הכי לשיר
השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..." שאני שקטה/ביישנית
"אני אוהב שאומרים עליי ש..." שאני שרה יפה
"כשאני אהיה גדול אני אהיה..." לאדעת עדיין
"כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..." מורה או משו שקשור למנהל עסקים
"לעולם לא תמצאו אותי..." במועדון
הסדרה: The O.C
פרק אהוב: וואי
התקלתם אותי
יש כל כך הרבה... אני חייבת להגיד את הפרק של ולנטיינס דיי ואת הפרק בוגאס
דמות אהובה: סת' וסאמר
שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? (כן/לא) יפה מאודד
סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: השיחה של סת', ריאן ומריסה במכונית כשהיא מסיעה אותם לבית לדוגמה... צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? (כן/לא) כן
זה או זה: חורף או קיץ: חורף
סתיו או אביב: סתיו ארטיק או גלידה: גלידה טלוויזיה או מחשב: מחשב מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית: דיגיטלית DVD או וידאו: DVD משקה מוגז או מים: מוגז מיץ או מים: מיץ טלפון או פלאפון: פלאפון שלוק או ברד: ברד סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר ספר או סרט: סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה: לא משנה לי
דמויות טובות או דמויות רעות: גם וגם... ללכת לקולנוע או להשכיר בבית: בקולנוע
בעד ונגד: סיגריות:
סמים:
אלכוהול:
קעקועים:
פירסינג:
צריבות:
ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע:
פוסטרים בחדר:
אחד של נו דאוט, אחד של מנהטן ופוסטר קטן של אדם
בית ספר: מה איתו
אהובים: סדרה אהובה: The O.C שיר אהוב: אה? אין מצב שאני יכולה לבחור שיר אחד
אז אני אכתוב את השיר האהוב עליי בתקופה האחרונה: Gwen Stefani - What You Waiting For? דיסק אהוב: כנ"ל לתקופה זו: Phantom Planet - The Guest זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: No Doubt/Gwen, Phantom Planet, The Killers, Hoobastank, Good Charlotte, Christina Aguilera ועוד הרבה... שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה: אדם ברודי, רייצ'ל בילסון, צ'אד מייקל מאריי שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: בריטני מרפי, קייט הדסון, ג'ייק ג'ילנהול ובטח יש עוד כמה... סרט אהוב: עוד פעם.. יש הרבה אהובים... את מטורפת אתה חתיך, נער הבועה, סיפור אהבה בלתי נשכח, אל תוציא מילה, אבודות והוזות ועודד... ערוץ סדרות אהוב: יס וויקאנד ערוץ סרטים אהוב: יס 1 ו-2 ערוץ מוזיקה אהוב: MTV שנואים: סדרה שנואה: אממ.. חשיפה.. סדרה כזאת מפגרת
גאד
שיר שנוא: בעע השיר הרומני דיסק שנוא: אין זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: ווסטלייף
שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה: אין שחקנ/ית סרטים שנוא/ה: יו גרנט.. לא אוהבת אותו
למרות שנוטינג היל זה אחד הסרטים האהובים עליי... סרט שנוא: ג'יי ובוב השקט באיביזה...או איך שלא קוראים לחרא הזה
... ערוץ סדרות שנוא: אין ערוץ סרטים שנוא: אין ערוץ מוזיקה שנוא: אין האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: הרבה זמן לא השכרתי סרט... סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: 12 במחיר 1 סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: שרק 2 סדרה אחרונה שצפית בה: The O.C שיר אחרון ששמעת: Phantom Planet - Turn Smile Shift Repeat המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: אממ.. לא מתכננת
... סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: לאדעת... נראה אם יהיה משו מעניין.. סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: לאדעת עדיין.. תלוי מה יצא.. סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: One Tree Hill שיר שאתה מתכנן לשמוע: הבא בפלייליסט שלי הוא: Phantom Planet - Lonely Day

וואי איך אני שונאת

את השיר הרומני הזה כל מקום שהלכתי עליו היה אותו,אי אפשר היה לברוח ממנו,אני רואה טלויזיה ותמיד מזפזפת לערוצי המוזיקה תוך כדי וכל הזמן הראו אותו כאילו כל 20 דקות או רבע שעה שיא העצבים כאילו עוד שנייה הייתי זורקת משהו על הטלויזיה,וכבר שחשבתי זהו זה נרגע ואני נרגעתי כבר מהשיר הזה אני מעבירה ערוץ 24 ורואה את האלו מהפסטיגל.
זה כמו סיוט הקטשופ מלפני שנתיים

זה מהפסטיגל

זה השיר הכייייייייייי מגעיל ומפגר שראיתי. כל הדברים שאני שונאת בקליפ אחד ורוד מאד... - האלה מכוכב נולד, נינט, מאיה בוסקילה, רוני, דץ ודצה.. WTF?? זה כזה עלוווב ומפגר...!

mor kutcher

New member
SummerBreeze-

השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..." שאני שקטה/ביישנית "אני אוהב שאומרים עליי ש..." שאני שרה יפה **את לא מבינה כמה את אני בקטע הזה...אני כ"כ מזדהה

dht160

New member
זה יהיה ארוך וקשה אבל הנה

על עצמי שם: גיא גיל: 19.5 עיר מגורים: כ"ס אימייל:[email protected] (מי לא מכיר DHT160 ברשת ?) מסנג'ר: אין. שונא !! אייסיקיו: 177773199 (מספר של מפיונרים אה ?) עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז":109,642,407,571,981,1027 ועוד מלא . לא זוכר הכול עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז":אממ. זה חסוי תחביבים:כדורגל,אופניים,שחייה,טלויזייה וספיר(פארק עירוני שתמיד יש בו מישהו מהחב'רה. לא משנה באיזה שעה ביו ם. שמשעמם לך אתה הולך לשם ותמיד פוגש מישהו שאתה אוהב. זה נקרא 'חוק ספיר') הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות:טלויזייה השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..."חסר ביטחון "אני אוהב שאומרים עליי ש..."אני מבשל נהדר "כשאני אהיה גדול אני אהיה..."ב YES !! הלוואי "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..."HOT !! על גופתי "לעולם לא תמצאו אותי..."מעשן,שותה.. הסדרה: פרק אהוב:אמ יש מלא. אולי הפרק של השנה החדשה או הפרק של כריסמיקה. דמות אהובה:סאמר,ס'ת וקריסטין שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? (כן/לא): כן. מדהים !! סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: אממ. של סאמר וס'ת עם הערב קזינו והסצינות של ס'ת בפרק האחרון עם השטיח והוואזה(מה קרה להם ?) צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? (כן/לא):כן. אני ב 202 זה או זה: חורף או קיץ: חורף ברור !! מכור לחורף סתיו או אביב: אביב !! ארטיק או גלידה: גלידה(אבל רק מוקה וא וניל לעיתים נדירות) טלוויזיה או מחשב: אויי שאלה קשה.מצד אחד אין כמו טלויזיה מצד שני היום אפשר לראות את כל הטלוייזה במחשב אז זה מורכב קצת. מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית:עוד שאלה קשה !! לפני חודש השגתי דיגיטאלית ואני לא זז בלעדייה. מצד שני אני תמיד הייתי מכור לוידאו. בגיל 13 קיבלתי מצלמת וידאו ואני מתחיל ללמוד ביום שישי אז אני מקוה שהיום או מחר אני יקנה את מצלמת הוידאו החדשה שלי DVD או וידאו: לאחרונה עבתרי ל DVD משקה מוגז או מים:מוגז מיץ או מים:לא אוהב אף אחד מהם טלפון או פלאפון:שונא פלאפון !! כל היום דופק אותו בקיר !! מתעב את המכשיר והוא חטף ףכבר מכות מכל דבר שישי בעולם הזה. שלוק או ברד:אף אחד(או כמו שסאמר אומרת 'אוח') סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר (לא וראה סרטים) ספר או סרט:סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה:איכס !! דמויות טובות או דמויות רעות:רעות. טובות הם משעממות זה תמיד אותו הדבר ללכת לקולנוע או להשכיר בבית:בית. מי הולך לקולנוע בזבוז כסף בעד ונגד: סיגריות: נגד !! סמים: נגד !! אלכוהול:נגד !! קעקועים:אני לא יעשה אבל אין לי בעיה עם מי שכן פירסינג:אני לא יעשה אבל אין לי בעיה עם מי שכן הקלטות: בטח. כל הוידאו החדש עובד(קניתי ב 7 לנובמבר וידאו וקראת לו 'רן' על שם רן יצחקי מהפרוייקט) צריבות:כןחופשי ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: מה זה לימודים ? פוסטרים בחדר:'חברים'- קיר זיכרון בית ספר:מה זה ? אהובים: סדרה אהובה: חברים(ועוד מליון) שיר אהוב:יש מלא. 'ככה זה לאהוב אותך' שיר הנושא שלי דיסק אהוב:כול במחשב אין דיסקים זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים:משינה,עברי לידר ועוד מלא .. שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה:מייגן מלאולי,ג'ניפר אניסטון,מתיו פרי,לורן גרהם ועוד.. שחקנ/ית סרטים אהוב/ה:---- סרט אהוב: לא רואאה סרטים ערוץ סדרות אהוב:YES+ ויס ויקאנד ערוץ סרטים אהוב:פעם היה משהו כזה שנקרא ערוץ 3 בכבלים ערוץ מוזיקה אהוב:24. אבל לא רואה מויזקה בטלוייזיה. שנואים: סדרה שנואה:מופע שנות השיבעים,מד טי וי שיר שנוא:אין לי דיסק שנוא:אין לי זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים:כל המטאל והרוק הלא ברור הזה. מוזיקה כבדה שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה:אין לי שחקנ/ית סרטים שנוא/ה:אין לי סרט שנוא: אין לי ערוץ סדרות שנוא: ערוץ 3 ערוץ סרטים שנוא:ערוץ 4 של הכבלים ערוץ מוזיקה שנוא:אין האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: לא זוכר עבר שנתיים סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו:לא זוכר עבר שנתיים סרט בקולנוע אחרון שצפית בו:'האסונותש ל נינה' מאז אין סרטים סופית סדרה אחרונה שצפית בה: 'עמוק באדמה' !! אתמול שיר אחרון ששמעת: 'לא תדעי לעולם' - ארקדי דוכין המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: אין סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: אין סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: אין סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות:הערב 'לאס וגאס'(מה היא ועשה בערוץ 1!!) שיר שאתה מתכנן לשמוע:עוד מעט אני יראה לפי המצב רוח תודה הייתם איתי (מי ששרד) גיא

אתה שונא רוק

אבל אוהב את משינה ועברי לידר? אני שונאת מטאל אבל אוהבת את מטאליקה וצ'ילדרן אוף בודום.. o_O

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifעברי לידר ומשינה זה לא הרוק

שהוא כתב.. הוא כתב מטאל ורוק כבד לא ברור.. ועברי לידר ומשינה רחוקים מזה בשנות אור.. עברי לידר זה בכלל לא רוק, זה פופ.

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifעם השירים האחרונים שהוא

הוציא הוא כבר לא נחשב רוק ישראלי.. ממש לא.. ואם כן, אז מרי לנצח, האנשים החדשים ועוד מספר שירים, ממש לא משקפים את זה.. ושלא תביני לא נכון, אני אוהב את השירים של עברי לידר, ואין לי בעיה עם זה שהוא פופ.

וגם פשוט רובו הגדול של הפופ

זה שירים חסרי משמעות וערך שנוצרו כדי למכור ולעשות כסף. עברי לידר לא ככה, ואם אתה אוהב אותו אני חושבת שתסכים איתי. רוני למשל זה פופ. פופיסטים בד"כ גם לא כותבים את השירים שלהם. (ראה ערך: נינט, בריטני ספירס, רוני).

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifטוב אם את את מתעקשת..

יש לו כמה שירים שהם פופיים לחלוטין .. אבל שיהיה.

TheCharm

New member
הא! ידעתי שלא דימיינתי!

המתרגמים בארץ באמת תירגמו vase וואזה!

למעלה