DreamS_HunteR
New member
../images/Emo121.gifאני אני אני
על עצמכם: שם: אדם גיל: 17 עיר מגורים: אילת
אימייל:מממ.. לא מסנג'ר:אין אייסיקיו: 85025684 עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז":נערי החוף אילת, טלויזיה, לימודים וש"ב עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז":אין תחביבים:אינטרנט, מוזיקה, טלויזיה, קולה ושוקולד
הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות:לאכול שוקולד ולשתות קולה
השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..."ממ.. "אני אוהב שאומרים עליי ש..." ממ "כשאני אהיה גדול אני אהיה..." מיליונר
"כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..." עובד זוטר בחברה כלשהי.. "לעולם לא תמצאו אותי..." משתכר בציבור הסדרה: פרק אהוב: מבין 4 הפרקים שראיתי - אני אוהב את הפרק "בית לדוגמא" דמות אהובה: אני אוהב את קירסטין כי היא ממש חמודה וסת' מצחיק אותי.. שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? (כן/לא) כן.. סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: הסצינה שריאן, סת' ומריסה נמצאים בבית לדוגמא כל הזמן ואז הם הולכים להביא אוכל וכל הקטע שהם מתחילים להתחבר.. צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? (כן/לא)לא זה או זה: חורף או קיץ:חורף סתיו או אביב:סתיו ארטיק או גלידה:גלידה טלוויזיה או מחשב:טלויזיה מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית:דיגיטלית DVD או וידאו:דיוידי משקה מוגז או מים:מוגז [קולה!!!] מיץ או מים:מיץ טלפון או פלאפון:פלאפון שלוק או ברד: ברד סרט על ספר או ספר על סרט: זה אותו דבר בערך....רק בזמן אחר.. אבל סרט על ספר ספר או סרט: סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה: יטבתה דמויות טובות או דמויות רעות: רעות ללכת לקולנוע או להשכיר בבית:קולנוע בעד ונגד: סיגריות:נגד סמים:נגד אלכוהול:נגד קעקועים:נגד פירסינג:נגד הקלטות: בעד צריבות:בעד ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע:נגד פוסטרים בחדר:איכס בית ספר:בעד אהובים: סדרה אהובה:חברים שיר אהוב:אני לא יכול להגיד.. זה משתנה כל הזמן.. דיסק אהוב:Alanis Morissette - SFIJ זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: אלאניס מוריסט שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה:ג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס שחקנ/ית סרטים אהוב/ה:ניקול קידמן סרט אהוב: מת לצעוק ערוץ סדרות אהוב:יס וויקנס
ערוץ סרטים אהוב:יס 1 ערוץ מוזיקה אהוב: MTV... שנואים: סדרה שנואה:לא שונא סדרות.. שיר שנוא:מזרחית .. כל אחת.. דיסק שנוא:אין זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: להקות מטאל קשוחות שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה:לא שונא שחקנים שחקנ/ית סרטים שנוא/ה:כנ"ל סרט שנוא: לא יודע.. ערוץ סדרות שנוא: אין.. ערוץ סרטים שנוא:אין.. ערוץ מוזיקה שנוא:אין האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: היום שאחרי מחר סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: השעות סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: הכפר סדרה אחרונה שצפית בה: חברים בש.ח שיר אחרון ששמעת: רגב - אם המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: פרנהייט 9\11 סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: לא יודע.. זה תלוי במה שיהיה סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: ברידגי'ט ג'ונס סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: חברים בש.ח (זה מוקלט אצלי...) שיר שאתה מתכנן לשמוע: חח..לא יודע שאלון מוזר
על עצמכם: שם: אדם גיל: 17 עיר מגורים: אילת