שאלון היכרות ענק - 75 שאלות

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifאני אני אני

על עצמכם: שם: אדם גיל: 17 עיר מגורים: אילת
אימייל:מממ.. לא מסנג'ר:אין אייסיקיו: 85025684 עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז":נערי החוף אילת, טלויזיה, לימודים וש"ב עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז":אין תחביבים:אינטרנט, מוזיקה, טלויזיה, קולה ושוקולד
הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות:לאכול שוקולד ולשתות קולה
השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..."ממ.. "אני אוהב שאומרים עליי ש..." ממ "כשאני אהיה גדול אני אהיה..." מיליונר
"כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..." עובד זוטר בחברה כלשהי.. "לעולם לא תמצאו אותי..." משתכר בציבור הסדרה: פרק אהוב: מבין 4 הפרקים שראיתי - אני אוהב את הפרק "בית לדוגמא" דמות אהובה: אני אוהב את קירסטין כי היא ממש חמודה וסת' מצחיק אותי.. שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? (כן/לא) כן.. סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: הסצינה שריאן, סת' ומריסה נמצאים בבית לדוגמא כל הזמן ואז הם הולכים להביא אוכל וכל הקטע שהם מתחילים להתחבר.. צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? (כן/לא)לא זה או זה: חורף או קיץ:חורף סתיו או אביב:סתיו ארטיק או גלידה:גלידה טלוויזיה או מחשב:טלויזיה מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית:דיגיטלית DVD או וידאו:דיוידי משקה מוגז או מים:מוגז [קולה!!!] מיץ או מים:מיץ טלפון או פלאפון:פלאפון שלוק או ברד: ברד סרט על ספר או ספר על סרט: זה אותו דבר בערך....רק בזמן אחר.. אבל סרט על ספר ספר או סרט: סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה: יטבתה דמויות טובות או דמויות רעות: רעות ללכת לקולנוע או להשכיר בבית:קולנוע בעד ונגד: סיגריות:נגד סמים:נגד אלכוהול:נגד קעקועים:נגד פירסינג:נגד הקלטות: בעד צריבות:בעד ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע:נגד פוסטרים בחדר:איכס בית ספר:בעד אהובים: סדרה אהובה:חברים שיר אהוב:אני לא יכול להגיד.. זה משתנה כל הזמן.. דיסק אהוב:Alanis Morissette - SFIJ זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: אלאניס מוריסט שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה:ג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס שחקנ/ית סרטים אהוב/ה:ניקול קידמן סרט אהוב: מת לצעוק ערוץ סדרות אהוב:יס וויקנס
ערוץ סרטים אהוב:יס 1 ערוץ מוזיקה אהוב: MTV... שנואים: סדרה שנואה:לא שונא סדרות.. שיר שנוא:מזרחית .. כל אחת.. דיסק שנוא:אין זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: להקות מטאל קשוחות שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה:לא שונא שחקנים שחקנ/ית סרטים שנוא/ה:כנ"ל סרט שנוא: לא יודע.. ערוץ סדרות שנוא: אין.. ערוץ סרטים שנוא:אין.. ערוץ מוזיקה שנוא:אין האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: היום שאחרי מחר סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: השעות סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: הכפר סדרה אחרונה שצפית בה: חברים בש.ח שיר אחרון ששמעת: רגב - אם המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: פרנהייט 9\11 סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: לא יודע.. זה תלוי במה שיהיה סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: ברידגי'ט ג'ונס סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: חברים בש.ח (זה מוקלט אצלי...) שיר שאתה מתכנן לשמוע: חח..לא יודע שאלון מוזר

אני אפילו נהנית מזה

בד"כ בכאלה שאלונים אני נשברת באמצע בשניים הראשונים, ואז פשוט מפסיקה. אבל השאלון הזה לא ארוך ומייגע מדי :)

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifנכון.. שני הדיסקים האחרונים

קצת מאכזבים.. אין על הראשון והשני

דווקא אני ממש אהבתי את אנדר

ראג סוופט.. ועל סו קולד קיוס עוד לא הספקתי ממש לחרוש. והוא גם אצל חברה שלי מאז הטיול השנתי...

FeLiPe Te Amooo

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: אופק גיל: 15 וחודשיים כמעט עיר מגורים: ת"א אימייל: [email protected] אייסיקיו: 312483796 עוד פורומים שאני גולשת בהם ב"תפוז": טלנובלות, השיר שלנו, בלו, המורדים, דיסני, ימי הולדת ופרויקט Y עוד פורומים שאני גולשת בהם, מחוץ ל"תפוז": דיסני בהייד פארק תחביבים: לקרוא ,לרקוד ,לשיר ,אינטרנט, טלפוןןן חח, אממ טלויזיה, לשמוע מוזיקה, לצאת עם חברות הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: תסתכלו תשובה קודמת :) אני שונא שאומרים עליי ש... שאני מפונקת (למרות שאני כן :\) אני אוהב שאומרים עליי ש... שאני חברה טובה כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה... מהנדסת\ עורכת דין\ רופאה לעולם לא תמצאו אותי... מעשנת הסדרה פרק אהוב: כולם דמות אהובה: ריאן אבא של ס'ת וס'ת שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? לא אוהבת... סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: ריאן ומריסה בנשף שהיה צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? תגידו לי איך אפשר ואז אני אראה
זה או זה קיץ אביב גלידה מחשב לא משנה לי איזו מצלמה האמת.. DVD גם מים וגם מוגז מים פלאפון ברד סרט על ספר סרט שוקו יטבתה דמויות רעות ללכת לקולנוע בעד או נגד סיגריות: נגד סמים: נגד אלכוהול: תלוי כמה קעקועים: בעד פירסינג: תלוי איפה הקלטות: בעד צריבות: בעד ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: נגד עדיף ללמוד 4 שעות ביום שישי מאשר שיוסיפו לי 3 שעות כל יום
פוסטרים בחדר: בעד בית ספר: נגד מן הסתם...חחח דברים אהובים סדרה אהובה: טלנובלות, אהבה בערבה (ביס וויקנד) וTHE O.C שיר אהוב: אין מיוחד דיסק אהוב: אין מיוחד זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: בלו, אביב גפן כל מיני... אמינם שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה: ננסי דופלה שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: - סרט אהוב: שודדי הקאריביים ערוץ סדרות אהוב: ויוה אלנובלות ויס וויקנד ערוץ סרטים אהוב: yes 1 ,4 ערוץ מוזיקה אהוב: ערוץ 69 ביס שנואים סדרה שנואה: אופרות סבון למיניהן שיר שנוא: רוק כבד דיסק שנוא: - זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: היהודים, משינה שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה: - שחקנ/ית סרטים שנוא/ה:- סרט שנוא: הצלצול - סרט דבילי ערוץ סדרות שנוא: אין ערוץ סרטים שנוא:סרטים ישראליים 5 ערוץ מוזיקה שנוא: אין האחרונים סרט מושכר אחרון שצפית בו: הג'וב האיטלקי- סרט מגניב! סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: אמממ לא יודעת סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: תפוס ת'כריש אולי סרט מצחיק חבל"ז סדרה אחרונה שצפית בה: לב אמיץ שיר אחרון ששמעת: שירים מפרויקט וואי

bad attitude

New member
הנה התשובות שלי

על עצמכם: שם: חן בבאני גיל: 15 עוד מעט(26/12/1989) עיר מגורים: גן יבנה אימייל:[email protected] מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:165116799 עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז":פאנק,מאיה בוסקילה עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז": גיטרות יד שנייה ועוד מלא תחביבים: לנגן בגיטרה,ללכת למסיבות,לצאת להנות מהחיים,איי סי קיו ולשמוע מוזיקה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות: לנגן ולראות O.C השלימו: "אני שונא שאומרים עליי שאני שקרן" "אני אוהב שאומרים עליי שאני יפה" "כשאני אהיה גדול אני אהיה טבח" "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה הומו" "לעולם לא תמצאו אותי שומע ווסטלייף" הסדרה: פרק אהוב: כל הפרקים מושלמים כל כך מתחברים לי למציאות בצורה מושלמת דמות אהובה: מריסה כי היא הכי יפה ורגישה שם, בדיוק כמוני שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? שיר הפתיחה מושלם לדעתי סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ: חחח היו הרבה אבל הכי האגרוף שריאן חטף והוא לא החזיר וסת אמר לו "יפה חטפת ולא החזרת, עכשיו אתה כהן" זה הרג אותי מצחוק ובכלל הדיבור והתנהגות של סת' היא מצחיקה צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? אני לא צופה, אבל אתמול חיפשתי בקאזה וראיתי שיש שם כבר פרק 121 ולא ידעתי עם באמת צילמו עד הפרק הזה בכלל אז לא הורדתי(אפרופו אנשים צילמו בכלל?כאילו מה שיש בקאזה זה באמת נכון או סתם שטויות?) זה או זה: חורף או קיץ: חורף סתיו או אביב: שתיהן עונות מדהימות ביופי שלהן אבל אביב אומר פסח ופסח שווה חופש מאוד מאוד גדול ארטיק או גלידה: גלידה טלוויזיה או מחשב: תלוי מה יש בטלויזיה אם זה או סי אז ברור שטלויזיה מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית: דיגטלית בגלל האיכות DVD או וידאו: Dvd שוב האיכות והסאונד מושלמים פשוט משקה מוגז או מים: משקה מוגז, במיוחד קולה מיץ או מים: מיץ, בכלל אני בעד מים רק אחרי מאמץ פיזי גדול טלפון או פלאפון: פלאפון, קטן יפה ונוח ויש בו צלצולים יפה שלוק או ברד: ברד סרט על ספר או ספר על סרט: סרט על ספר קחו לדוגמא הארי פוטר, סרטים מושלמים על ספרים מדהימים!!! ספר או סרט:תלוי, אבל בגדול סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה: יטבתה יוצא לי לשתות יותר אבל אין הבדל מבחינתי אני בכלל אוהב את השוקו של אבא ואימא דמויות טובות או דמויות רעות: גם וגם לפעמים צריך קצת אקשן בחיים וצריך קצת משניהם ללכת לקולנוע או להשכיר בבית: להשכיר סרט, אין כמו הבית! בעד ונגד: סיגריות: נגד סמים: נגד מאוד!!! לא לנגוע אלכוהול:נגד שלוק פה שלוק שם אבל לא כמו איזה מכור קעקועים: נגד, סתם מחלות ופוזות פירסינג: אם אימא הייתה מסכימה לי הייתי עושה בגבה הקלטות: חחח מאז גיל 7 לא הקלטתי ככה שאין לי דעה צריבות: אם זה סרטים אז בעד אם זה מוזיקה אני נגד(כל הדיסקים שיש לי בחדר שווים בערך 4000 ש"ח, אני משקיע במוזיקה שאני אוהב ולא צורב!) ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: נגד פוסטרים בחדר: יש לי שלושה ענקים שניים של לינקין פארק ואחד של בלינק 182 בית ספר: רבין בגן יבנה אבל אנחנו נוהגים לכנות אותו "כלא רבין" אהובים: סדרה אהובה: או סי הכי הכי בעולם ולנצח וגם השיר שלנו שיר אהוב: I Dont Wanna Miss A Thing של ארסומית' מהסרט ארמגדון דיסק אהוב: Linkin Park - Meteora אבל יש עוד כל כך הרבה... זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: לינקין פארק בלינק 182 אבריל לאבין מאיה בוסקילה ועוד ועוד שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה:נינט טייב, בשיר שלנו היא כל כך מרגשת ואמיתית שחקנ/ית סרטים אהוב/ה: כריס טאקר, הוא פשוט הורג אותי מצחוק כל פעם שאני רואה אותו סרט אהוב:וואי יש מלא אבל בעיקרון סרטי שר הטבעות, הארי פוטר, גלאדיאטור, היום שאחרי מחר אבל יש עוד מיליון אבל אני לא זוכר כרגע ערוץ סדרות אהוב: הערוצים של יס שולטים במיוחד יס ויקאנד וערוץ 13 ערוץ סרטים אהוב: יס 2 ויס 4 ערוץ מוזיקה אהוב: אמ טי וי 2 וערוץ 24 שנואים: סדרה שנואה: אני שיר שנוא: שונא דיסק שנוא: לשנוא זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים: ככה שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה: שאני שחקנ/ית סרטים שנוא/ה: לא סרט שנוא: שונא ערוץ סדרות שנוא: שום ערוץ סרטים שנוא: דבר ערוץ מוזיקה שנוא: האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו: נראה לי שזה היה הארי פוטר השלישי סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו: לא זוכר סרט בקולנוע אחרון שצפית בו: דוג'בול(מומלץ סרט מצחיקק ביותר) סדרה אחרונה שצפית בה: או סי שיר אחרון ששמעת: California(כל היום אני שומע אותו ורק אותו) המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות: לא יודע לא חשבתי על זה עדיין אולי ה"כפר" למרות שאומרים שהוא לא משהו סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות: מה שיהיה בטלויזיה אני יראה סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות: לא יודע עדיין מה בדרך לצאת סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות: או סי אני עשיתי כבר טבלת יאוש שיר שאתה מתכנן לשמוע: עוד פעם את קליפורניה

יפה שאתה לא צורב

121 זה לא פרק מספר 121, זה פרק מספר 21 בעונה הראשונה וברור שהוא צולם כי אנחנו כבר בעונה 2...

MaStIk BaZoOkA

New member
בגלל שאני חדשה אני יענה=]

על עצמכם: שם:אלינור גיל:15 עיר מגורים:נתניה אימייל:אין מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:227143518 עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם ב"תפוז": תשוקות, מגרש ביתי עוד פורומים שאת/ה גולש/ת בהם, מחוץ ל"תפוז":אממ אין תחביבים:לישון,לראות טלוויזיה ולשמוע מוזיקה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות:דברים של אתגריים כאלה כמו באנג'י מצנח ים השלימו: "אני שונא שאומרים עליי ש..."אני נראית לא בגילי =// זה אשכרה מבאס "אני אוהב שאומרים עליי ש..."אומרים לי שאני נראית בגילי (וזה קורא לעיתים רחוקות לצערי =P) "כשאני אהיה גדול אני אהיה..." טד קזבלנקה=P סתם לא יודעת..מה שיהיה יהיה "כשאני אהיה גדול אני בטוח לא אהיה..."מורה,מנהלת בצפר או משהו שקשור לפיסיקה או כימיה "לעולם לא תמצאו אותי..." בשופינג מטורף או בחדר סגור עם עכבישים (אפילו אם הם מגומי!!!!) הסדרה: פרק אהוב: הראשון דמות אהובה:סת' שיר הפתיחה יפה, לדעתכם? כן סצינה אהובה מהפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ:שראיין הרביץ ללוק! איך אהבתי את זה! הייתי לוקחת את ראיין להרביץ לכמה סנובים עשירים שאני מכירה! צופים בפרקים מתקדמים דרך המחשב? לא זה או זה: חורף או קיץ:חורף סתיו או אביב:סתיו ארטיק או גלידה:ארטיק טלוויזיה או מחשב:שאלה מכשילה! מצלמת וידאו או מצלמה דיגיטלית:דיגיטלית DVD או וידאו:dvd משקה מוגז או מים:מים מיץ או מים: מים טלפון או פלאפון:טלפון שלוק או ברד:שניהם סרט על ספר או ספר על סרט:סרט על ספר ספר או סרט:סרט שוקו קרלו או שוקו יטבתה:יטבתה! דמויות טובות או דמויות רעות:רעות ללכת לקולנוע או להשכיר בבית: לא משנה.. בעד ונגד: סיגריות:נגד סמים:נגד אלכוהול:נגד קעקועים:נגד פירסינג:בעד..זה מגניב! הקלטות:בעד צריבות:בעד ביטול יום לימודים בשישי ויום לימודים עד 4 בשאר השבוע: פוסטרים בחדר:נגד בית ספר:נגד אהובים: סדרה אהובה:או.סי. מגרש ביתי סמולוויל ריקי לייק תשוקות ועוד המון.. שיר אהוב:וואי זה קשה.. יש המון שירים דיסק אהוב:אממ..יש לי דיסק של שירים של שנות ה50-60 זמר/ת/להקה אהוב/ה/אהובים: שאלה מכשילה יש המון! קווין,אירוסמית',סימפל פלאן,באסטד,רד הוט צ'ילי פפרז ועוד המון! שחקנ/ית טלוויזיה אהוב/ה:בנג'מין ואדם מישה=]אממ.. מקנזי ווסטמור שחקנ/ית סרטים אהוב/ה:רנה זלווגר,יו גרנט סרט אהוב:יומנה של ברידג'ט ג'ונס, נוטינג היל ,סיפור אהבה בלתי נשכח,אהבה בחודש נובמבר ועוד המון! ערוץ סדרות אהוב:3 ערוץ סרטים אהוב:יס 1 ערוץ מוזיקה אהוב:vh1 שנואים: סדרה שנואה:המורדים שיר שנוא: שירים קלאסיים (היה לי מבחן על זה =//)וראפ דיסק שנוא: של ראפ זמר/ת/להקה שנו/ה/שנואים:ראפ שחקנ/ית טלוויזיה שנוא/ה: לואיסנה וכל שאר המורדים שלה שחקנ/ית סרטים שנוא/ה:פריס הילטון (היא תשחק עוד מעט בסרט והיא לא יודעת לשחק) סרט שנוא: כל המדע בדיוני ערוץ סדרות שנוא:הולמרק ערוץ סרטים שנוא: יס4 ערוץ מוזיקה שנוא: קריוקי נחשב? האחרונים: סרט מושכר אחרון שצפית בו:יורו טרופי סרט בטלוויזיה אחרון שצפית בו:ג'יי ובוב השקט מכים שנית סרט בקולנוע אחרון שצפית בו:זהות במלכודת אני צריכה לבקר יותר בקולנוע סדרה אחרונה שצפית בה: רשיון להרוג שיר אחרון ששמעת: the reason המתכוננים: סרט מושכר הבא שאתה מתכנן לראות:אמריקן פאי 3 החתונה סרט בטלוויזיה הבא שאתה מתכנן לראות:8 מייל (כבר ראיתי פעם) סרט בקולנוע הבא שאתה מתכנן לראות:יומנה של ברידג'ט ג'ונס 2 סדרה הבאה שאתה מתכנן לראות:קונאן נחשב?!חח שיר שאתה מתכנן לשמוע:אממ כל שיר שאני אוהבת!

למעלה