שאלון הכרות ענק!!!!

שאלון הכרות ענק!!!!

כשאתם עונים תעשו העתק על השאלה- כי אח"כ כשקוראים רק תשובות זה מאוד לא מובן ולא נוח. מקווה להעביר לכם איזה חצי שעה של שיעמום פרטים כללים 1. שם 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק 7. מספר אחים/אחיות 8. רישיון -יש/אין ? 9. באיזה שפות אתם שולטים ? 10. התנתקות - בעד/נגד? דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן
/
לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר 32. לעבוד על אנשים בטלפון 33. לנהוג בלי רישיון 34. סמים 35. לצרוח ברחוב 36. להתגייס לצה"ל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון 39. לשתות הרבה קולה 40. להרוג ערבים 41. להתנדב 42. לגנוב מגנבים 43. לפטר את לימור לבנת 44. לחזור בתשובה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. 48. לשרוף את התעודת בגרות 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה 50. לחגור גם מאחור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה> 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? <> 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? מקווה שנהנתם... ביי

עונה לעצמי..!

פרטים כללים 1. שם שירה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 3/4/94 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>11 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי מרכז 6. עיסוק תלמידה 7. מספר אחים/אחיות 2 8. רישיון -יש/אין ?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגדדד דברים שאתם אוהבים 11. שיר תנו לו צ'אנס(נגיד) 12. סרט הארי פוטר 13. ספר הארי פוטר 14. משחק אמממ.. שש בש נגיד 15. אתר באינטרנט סוף הדרך...חח 16. פורום באינרנט סוף הדרך 17. מקצוע בבית ספר דרמה 18. מקום בילוי המחשב 19. תוכנית טלויזיה סוף הדרך 20. תחנת רדיו. מה לי ולרדיו? דברים שאתם שונאים 21. שיר חלומות בעעע 22. סרט ואן הלסינג 23. ספר לא זוכרת 24. משחק סוליטר 25. אתר באינטרנט כל מה שקשור בכבלים 26. פורום באינרנט כנ"ל 27. מקצוע בבית ספר אנגלית בעעע 28. מקום בילוי ריקוד בעעע 29. תוכנית טלויזיה רצים לדירה 30. תחנת רדיו. מה אני קשורה לרדיו כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא.. 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן זה כיף!! 33. לנהוג בלי רישיון לא נוהגת.. 34. סמים לא 35. לצרוח ברחוב לא תודה.. 36. להתגייס לצה"ל לא.. 37. לתרום לאגודה למען הסרטןאממ פסדר 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון פעם עכשיו כבר לא 39. לשתות הרבה קולה לא הרבה 40. להרוג ערבים כן!! אין לי היתגדות..! 41. להתנדב פסדר 42. לגנוב מגנבים הגונב מגב פטור..חח סתם אני לא גונבת 43. לפטר את לימור לבנת כןןןןן 44. לחזור בתשובה אני כבר דתיה.. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק יאללה 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד לא מי בכלל רוצה לטוס לשם?? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.כןןןן סוף הדרך!!! 48. לשרוף את התעודת בגרות אין לי 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא.. 50. לחגור גם מאחור אמממ לפעמיים א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?אף אחד מהם 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?לא אוכלת שם 53. יאס או הוט ?אין לי כבלים 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה> סוף הדרך!!!!! לייק דה!! 55. אבטיח או מלון ?מלון 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?אפ'חד 59. ניוטון או אינשטיין ?אממ אממממ בוא נהמר על אינשטיין 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ?עדשות 62. חיים או מוות ?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ?מה אוניסרסיטה על הבוקר?(הערב..לא משנה) 64. צבא או ש"ל ?ש"ל 65. עתיד או עבר ?עתיד 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> חדש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?לא עשיתי צבא בכלל לא הגעתי לשם 70. ספר או סרט ?ספר 71. דיסקמן או MP3 ?MP3 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ?כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ?וירוסים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?לא יודעת 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>אורנג'..חח אממ סלקום 80. לב או ראש?ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק כי זה של רשת וסוף הדרך זה של רשת...חח 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?אין לי ערוץ 3 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>שתיהן 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?לא יודעת 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישוןןן 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>תל אביב ארץ ישראל!!!!!!! 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?מזרחית 89. טניס או כדור-עף ?כדור עף 90. כלב או חתול ?כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? תופסת מרחק 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מתרחקת משם 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?מתפקעת מצחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?זורקת עליו בחזרה או מורידה לו 'כאפה' 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?מסרבת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?אממ לא יודעת 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?אומרת וידוי 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מספרת את זה לאיזה בי"ח שידאגו לעשות ת'תרופה ולרפא 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?אממ לאיודעת.. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?אם הייתי שונאת לא הייתי עושה אותו... ועוד קצת עליך 101. תחביבים לשחק במחשב, לראות סוף הדרך, להיות בפורום, להתכתב במסנג'ר ובאייסיקיו, לשחק, לשיר, לנגן, לדבר בטלפון, לעשות צחוקים, לשחק אם חברות 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?אממ לא יודעת 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?אוכל, שתיה, מחשב עם אינטרנט, תיק עזרה ראשונה ואמממ מעיל אם ירד גשם 104. מה ממש מעצבן אותך ?אח שלי 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.חכמה, חברותית, אמיצה 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.מדברת הרבה, קצת ביישנית לפעמיים, שמעצבנים אותי אני יכולה להיות מאוד לא נחמדה.. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?או..מלא, רופאה, טייסת, אסטרונאוטית, מגישת חדשות, נהגת אוטובוס(חחחחח), שחקנית, זמרת 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?משהו בתחום הגרפיקאה או הרפואה או המשחק 109. מה ממש חשוב לך בחיים?המשפחה שלי, החברות, הבריאות 110. ממה אתה הכי מפחד ?שמישהו מהקרובים שלי ימות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? כמעט צרחתי על המורה כי היא העליבה את החברה שלי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אוו המון היו לי מלא דברים הזויים אבל הכי..אני לא נזכרת עכשיו.. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?לא יודעת... 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?כן 117. אתה אוהב ללמוד ?לאאא אם כבר אז רק מה שמעניין אותי 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? לשחק, לצחוק, לעזור לחברה 119. אתה אוהב לטוס ?אף פעם לא טסתי 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?שאני הולכת במקום שחור כזה ויש עיגול של אור לבן שעליו אני רואה את העגלה שהייתה לי פעם ועוד אחד זה שבאמת לערב כיתה בבי"ס ופתאום אני רואה דלת ונכנסת ואני רואה את החדר שלי ואז אני הולכת ליציאה ואני רואה מלא אור לבן מסנוור ואז התעוררתי 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לפעמיים 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?שהתחצפתי למורה שלי..מטבעי אני ביישנית 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן שהייתי קטנה הייתי ממציאה שירים אבל אני לא יודעת איפה הם.. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?32 ש"ח 125. למפגש פורום- תבוא ?לא חושבת 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?מחשב, טלוויזיה, חברות 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?או...אמממ לא יודעת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?בגולן או בגליל, בגלל הנוף 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? יפה!!

shakshuka6

New member
../images/Emo12.gif את אשכרה עדיין תינוקת../images/Emo12.gif

סתם בצחוק...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif הומפף.

רק בגלל שבאמת משעמם לי
פרטים כללים 1. שם מיכל 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> י"ח סיון 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 15+ 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי ישראל 6. עיסוק תיכוניסטית 7. מספר אחים/אחיות 5 8. רישיון -יש/אין ? עוד לא
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? מאוד נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר יש כל כך כל כך הרבה... 12. סרט רובין הוד גברים בגטקעס, המופע של טרומן - בעצם כמעט כל סרט של ג'ים קארי (
) 13. ספר הסיפור שאינו נגמר
14. משחק מה
15. אתר באינטרנט גוגל
16. פורום באינרנט זה
17. מקצוע בבית ספר צפיה ביקורתית ומוזיקה 18. מקום בילוי קניון 19. תוכנית טלויזיה סוף הדרך, דה?
20. תחנת רדיו. רשת ג' דברים שאתם שונאים 21. שיר כל שיר מזרחי, כמעט 22. סרט הצלצול
23. ספר איך אפשר לשנוא ספר..?
24. משחק
25. אתר באינטרנט כל אתרי הפאקצות למיניהם 26. פורום באינרנט ממ. 27. מקצוע בבית ספר טמטומטיקה
28. מקום בילוי ..?
29. תוכנית טלויזיה המורדים וכאלה 30. תחנת רדיו. ..?
כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר במידה, וכל עוד לא נוהגים אחר כך 32. לעבוד על אנשים בטלפון לא. זה כל כך רע!
33. לנהוג בלי רישיון לאאאא! תאונות דרכים זה פשוט דבר נורא. 34. סמים לא. ברור למה..? 35. לצרוח ברחוב הממ כן לפעמים
כל עוד זה לא מפריע... 36. להתגייס לצה"ל ברור. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן ברור. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לאא!
39. לשתות הרבה קולה זה לא בריא, אבל אם זה עושה לכם טוב - תהנו!
40. להרוג ערבים לא. רק מחבלים. 41. להתנדב כן, וכמה שיותר 42. לגנוב מגנבים תלוי במקרה הספציפי. 43. לפטר את לימור לבנת
44. לחזור בתשובה למה לא? 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לא. כל החידושים האלה ממש טיפשיים. רובם לפחות. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד אם יש לך כסף - למה לא
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. תלוי באיזו תוכנית. יש תוכנית ריאליטי כל כך רדודות
48. לשרוף את התעודת בגרות למה?
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה ממ
50. לחגור גם מאחור ברור! א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? הממ. נראה לי שסקעת. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? אף אחד מהם
53. יאס או הוט ? יס. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה> נחשו
55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז
57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?
59. ניוטון או אינשטיין ?
60. לבן או שחור ? תלוי במה. 61. משקפיים או עדשות ? עדשות
62. חיים או מוות ? ברור שחיים.
63. אוניברסיטה או מכללה ?
64. צבא או ש"ל ? תלוי למי. 65. עתיד או עבר ? גם וגם. 66. תות או פטל ? תות. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? תלוי ביכולות שלך. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> אם יש לך כסף לבזבז - יקר וחדיש. אם לא - במילא אין התלבטות
69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? כל אחד ומה שטוב לו. 70. ספר או סרט ? ספר. 71. דיסקמן או MP3 ? תלוי בסיטואציה. 72. קלטת או דיסק ? דיסק. 73. תקליט או קלטת ? <>
74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? אף אחד
76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום. 77. סטימצקי או צומת ספרים? שניהם..? 78. מנגו או קסטרו ? לא קונה מותגים. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> פלאפון
80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? לא רואה אף אחד מהם 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?
82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> חחחחחח
אני נשפכת פה מצחוק מהשאלה הזאת! 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מה
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ברור שלישון!
85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> בחיים לא הייתי בניו יורק. אבל אני לא אוהבת את תל אביב, עיר מפחידה
86. יום או לילה? בדרך כלל יום. 87. רכבת או אוטובוס? רכבת! 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? לאאאא מזרחית. איכסה. 89. טניס או כדור-עף ? גרועה בשניהם
90. כלב או חתול ? כלב. מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? בורחת משם
92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת יותר מהר
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? משתדלת מאוד שלא להיקרע מצחוק... 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? תלוי מי זה היה. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? הייתי בוהה בו בתמיהה. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מה זה משנה
סבא וסבתא שלי הם בני דודים והם נשואים
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מה
הייתי חושבת מה לעשות עם הזמן שנשאר לי, ומגלה שנשארו לי 10 שניות. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מפיצה את השיטה בעולם כולו. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו..?

TEENAGER1

New member
המשך...

ועוד קצת עליך 101. תחביבים לשיר, לשחק, לנגן, לצייר במחשב, לגלוש באינטרנט, להיות עם חברות... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בהופעה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה, מחשב עם אינטרנט, טלפון, מצלמה, ומטוס הביתה
104. מה ממש מעצבן אותך ? צביעות, נצלנות, אנשים מעצבנים
105. ציין 3 תכונות טובות שלך. משקיעה מאוד בדברים שחשובים לי, אחראית, לא אוהבת להתלונן. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. נפגעת בקלות מדברים טיפשיים, לפעמים מתקשה לסלוח, מתייאשת מהר. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? זמרת
108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? מאוד רוצה להיות שחקנית, במיוחד במחזות זמר שהם אחת האובססיות שלי. מה לעשות שאני דתיה?
109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה והאנשים שקרובים אליי. 110. ממה אתה הכי מפחד ? מחוסר אונים, ממחבלים, מאסונות. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 5 וחצי חודשים
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? יש לי חיים משעממים
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? מאיפה להתחיל
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא קוראת עיתונים. כמעט. 115. אתה אלים ? לא. 116. אתה חכם ? משתדלת
117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? לעסוק בתחביבים שלי. להיות עם אנשים שאני אוהבת. להיות על במה
119. אתה אוהב לטוס ? הממ. מכיוון שבחיים שלי לא עשיתי את זה, אני לא יודעת
120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? היו לי הרבה חלומות מוזרים, שלא תדעו
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא אהבתי את סאבלימינל בזמן שכל העולם אהב אותו
123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> יותר מידי
לשתף? חח
124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? אין לי כלום בארנק. יש לי בבנק, ואני מוציאה כל פעם שאני צריכה. 125. למפגש פורום- תבוא ? אולי. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? סרט, הופעה, בית קפה. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מטיילת בעולם. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? על חוף הים. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? האמת שלא
130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? נחמד.
בתקווה שמישהו גם יקרא אותו

מילקי 92

New member
חיחיחיחי כנסי[

יש לי תסרט רובין הוד גברים ממשו איך הוא?? לא ראיתי..........

mayan174

New member
עונה:../images/Emo3.gif

. שם- מעיין חוטה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 24.8.88 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 17 4. ארץ לידה- ישראל 5. מקום מגורים נוכחי- ק. מוצקין 6. עיסוק- תלמידה 7. מספר אחים/אחיות- אח ואחות 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית, אנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד!!! דברים שאתם אוהבים 11. שיר- Me muero de amour 12. סרט-ש ר הטבעות 13. ספר- צופן דה וינצ'י 14. משחק 15. אתר באינטרנט -סוף הדרך 16. פורום באינרנט - סוף הדרך 17. מקצוע בבית ספר- ספורט 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה -סוף הדרך 20. תחנת רדיו.- אין קבועה דברים שאתם שונאים 21. שיר- כל מה שקשור למוסיקה שחורה 22. סרט-לא אהבתי את ונילה סקיי 23. ספר- באופן כללי לא אוהבת כאלה עם הרבה תיאורי נוף ותיאורים מיותרים 24. משחק 25. אתר באינטרנט- ? 26. פורום באינרנט -? 27. מקצוע בבית ספר- אין שנוא, אבל יש לא כ"כ אהובים 28. מקום בילוי- 29. תוכנית טלויזיה-תוכניות גסות מדי 30. תחנת רדיו.-קול המזרח כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר - כן ,מותר פעם בחיים לאבד את החושים. אבל לא יותר מזה 32. לעבוד על אנשים בטלפון- לא, זה סתם מעצבן ולא הייתי רוצה שיעשו לי את זה 33. לנהוג בלי רישיון- לא, כאילו שיש לי כסף מיותר... 34. סמים- לא, בחיים לא 35. לצרוח ברחוב- כן, לפעמים יש צורך כזה והתפרצות שאינה ניתנת לשליטה 36. להתגייס לצה"ל- לא, אני עושה שירות ליאומי 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- כן, כי אני מאמינה בחשיבות הדבר 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון- לא, מה הם עשו לי רע?(אם זה לא שבועות) 39. לשתות הרבה קולה- תלוי כמה הרבה 40. להרוג ערבים- לא, אם הם לא עשו לי כלום ואם הם לא שייכים לאיזה ארגון טרור 41. להתנדב- כן, בטח- רוח התנדבותית לא תזיק קצת לעם ישראל... 42. לגנוב מגנבים- לא, אני לא גונבת גם מאלה שלא גנבים,לא גונבים וזהו. 43. לפטר את לימור לבנת- תחליטו אתם... 44. לחזור בתשובה- אני דתייה, אבל כן- תממיד יש לשאוף לעלות ולעלות... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- לא, מה יצא לי מזה חוץ מקצת פוזה? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד -לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.- כן, רק אם זה סוף הדדרך או רצים לדירה... 48. לשרוף את התעודת בגרות- לא! לא חבל? השקעהשל ימים כלילות ירד לטמיון! 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה -לא 50. לחגור גם מאחור- כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? ב' 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? לא זה ולא זה 53. יאס או הוט ?תחליטו אתם... 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה>ברור שא' 55. אבטיח או מלון ? ב' 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א' 57. קולה או פפסי ?א' 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?א' 59. ניוטון או אינשטיין ? ב' 60. לבן או שחור ? א' 61. משקפיים או עדשות ? ב' 62. חיים או מוות ? א', איזו מין שאלה זו? 63. אוניברסיטה או מכללה ? א' 64. צבא או ש"ל ? ב' 65. עתיד או עבר ? א' 66. תות או פטל ?א' 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ב' 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> אפשר אפשרות ביניים? 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? א' 70. ספר או סרט ? לא החלטתי, נוטה יותר לכיוון ב' 71. דיסקמן או MP3 ? ב' 72. קלטת או דיסק ? ב' 73. תקליט או קלטת ? <> ב' 74. כדור הארץ או מאדים ? א' 75. חיידקים או וירוסים ? א' 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> אם זה בלי קשר, אז כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? א' 78. מנגו או קסטרו ? ב' 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> א' 80. לב או ראש? א' 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ב' 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לא מכירה לא היום ולא אז 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> לא עושה פריבילגיות... 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? תלוי 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> שניהם 86. יום או לילה? א' 87. רכבת או אוטובוס? א' 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?א' 89. טניס או כדור-עף ? ב' 90. כלב או חתול ?א' מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מתרחקים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מתרחקים עוד יותר 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?עוזרים לו לקום... 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? בחורף או בקיץ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? תלוי, מטעמי כשרות ובטיחות 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?כלום, מותר להתחתן עם קרובי משפחה(בני דודים וכאלה,אבל לא דודים ואחים ואחיות) 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מנצל אותם ומתפלל לה' 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מרפאה כל חולה על פני היקום... 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מנסה להגיע אליו ולעזור לו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא עונה מלכתחילה ועוד קצת עליך 101. תחביבים:דרך חיים- קראטה והשאר- שחיה, קריאת ספרים, להשתגע 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בחו"ל 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?מסטיק, הפורום הזה, חברה טובה, ספרים, אמצעים להשרדות 104. מה ממש מעצבן אותך ? חוסר כנות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. רחמנית, סלחנית, שואפת להרבה מעצמי 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. לא כ"כ סבלנית, לפעמים ילדותית, מבולגנת 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? לא זוכרת... 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? משהו ברפואה או פסיכולוגיה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? משפחה ,חברים והקראטה כמובן 110. ממה אתה הכי מפחד ? ממוות של אנשים אהובים 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? עוד לא עשיתי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? הרבה דברים... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ? אין הנחתום מעיד על עיסתו 117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? בטח, מי לא? 119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? מוות של מישהו ולאחר מכן הוא באמת מת 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא זוכרת... 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא בדיוק שיר, אבל קטעים ספרותיים אחרים כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? חסוי 125. למפגש פורום- תבוא ? בטח, בע"ה 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? פעילויות עם חברות 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת, לומדת לפסיכו ומדריכה 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? עוד לא החלטתי... 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? תלוי מתי 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? נחמד...

mayan174

New member
השלמות:

בקשר ל98- בלי נדר... בקשר 124 - טוב, אולי נגלה... בקשר ל127 - טסה לחו"ל, קודם ללמידה

mayan174

New member
בקשר ל118 -

קראטה, ספורט, מוסיקה, סוף הדרך, בילוי עם חברות, לעזור לאנשים בצרה...

Shani276

New member
ענק זאת לא מילה-בגלל שזה כזה ענק

אני אצטרך לענות בשני חלקים,תפוז לא נותן לי לשלוח תגובה כזאת ארוכה
פרטים כללים 1. שם - שני 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> - 11.5.92 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> - 13 4. ארץ לידה - ישראל 5. מקום מגורים נוכחי-אשדוד 6. עיסוק - חוזרת להיות תלמידה בפועל ב1 לספטמבר
7. מספר אחים/אחיות-2,אח ואחות. 8. רישיון -יש/אין ?למה?להרוג?לגנוב? =| לרכב - בטח שלא :) 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית,אנגלית(אני יודעת די טוב למען האמת) וספרדית 10. התנתקות - בעד/נגד? עוד פעם עם זה?! דברים שאתם אוהבים 11. שיר-כל שיר של הדגנחש
,או מוקי/שבק ס'/אביתר בנאי/עברי לידר 12. סרט-מטריקס 1 13. ספר-לא בקטע של זה[בלשון המעטה]. 14. משחק-תופסת?!
15. אתר באינטרנט-תפוז,YNET 16. פורום באינרנט -הפורומים שאני בהם בתפוז:) 17. מקצוע בבית ספר-מחשבים,ספורט ומורשת 18. מקום בילוי-ים
19. תוכנית טלויזיה-בעיקר תוכניות בביפ - "סיינפלד","הרצועה",וגם סוף הדרך מן הסתם,"משחק מכור" ו"מה יגידו השכנים". 20. תחנת רדיו-99 אסקייפ,רדיוס 100fm ורדיו תלאביב דברים שאתם שונאים 21. שיר-מאיה בוסקילה,רוני,גייבוייז מיותרים וכאלה
22. סרט-מגרש השדים - סרט מסריחחח שציפיתי ממנו לקצת יותר והתאכזבתי =| 23. ספר-לאיודעת 24. משחק-אנאערף.. 25. אתר באינטרנט-נענע 26. פורום באינרנט-לאיודעת גמכן 27. מקצוע בבית ספר-ספרות!בגלל המורה,מתמטיקה!!!-בגלל המקצוע =\ 28. מקום בילוי-אממ לאיודעת...אולי קצת קניון...לא שאני לא הולכת אליו אבל הוא לפעמים די נדוש. 29. תוכנית טלויזיה-כוכבנולד 30. תחנת רדיו.-ג ל ג ל צ !! כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר -
,למה לי לדפוק לעצמי ת'ראש 32. לעבוד על אנשים בטלפון -
,בחייאת,זה משעשע 33. לנהוג בלי רישיוןלא| ,מי נתן לך ת'זכות בכלל לנהוג בלי שאתה יודע או מורשה לנהוג? 34. סמים
/
- שכל אחד יעשה מה בא לו.אני רק נגד סוחרי הסמים. 35. לצרוח ברחוב -
- למה זה טוב? 36. להתגייס לצה"ל -
!! - יש לנו מדינה וצריך להיות גאים בה,ולעזור לה כמו שאתה עוזר לך ולסובבים אותך עם מה שיש לך לתרום..וגם כי זו חובה! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן -
- כי זאת מצווה. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון -
- כי זה רק מתוך שעמום 39. לשתות הרבה קולה -
- כי זה לא בריא אבל זה מה שבדיוק אני עושה עכשיו(זה דיאט קולה לימון למעשה:p )
40. להרוג ערבים - מחבלים,שאהידים,ומנהיגים ערביים שהם בעצם רוצחים - כן!! חפים מפשע - לא. 41. להתנדב -
- תמיד זה טוב.. 42. לגנוב מגנבים - אם אתה זה שגנבו ממנו אז ב-רור!! 43. לפטר את לימור לבנת -
!! - מה זה חוק דוברת המעפנה הזאת =| 44. לחזור בתשובה - לא נגד ולא בעד.שכל אחד יעשה מה בא לו. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק -
- למה זה טוב,עוד יום יצא פלאפון חדש אחר 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - לא.לא רוצה תאילנד. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. - תלוי איזו
*אהמ* אהמ* 48. לשרוף את התעודת בגרות -
תלוי מה יהיו הציונים 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה - האאממ לא
50. לחגור גם מאחור -
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?מויאל 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?המבורגר זה זבל!! 53. יאס או הוט ?הוט - כי ביפ
54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה> ברור שסוף הדרך - רצים לדירה לא מתקרב לזה בכלל
55. אבטיח או מלון ?שניהם. 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז! 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מה זה משנה
59. ניוטון או אינשטיין ? כנ"ל
60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ?אנלא יודעת מה החסרונות והיתרונות של כל אחד לכן.. 62. חיים או מוות ?ברור שחיים 63. אוניברסיטה או מכללה ?מה ההבדל?אחד קטן והשני גדול יותר? 64. צבא או ש"ל ?צבא! 65. עתיד או עבר ? הכל ביחד. 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אני עדיין די רחוקה מזה אבל אני יותר בקטע של 4-5
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> לגבי הסוגריים - אזעקת רכב.חוצמזה,לא משהו כזה ענק...משהו יפה וסולידי:) 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?לוחם!
70. ספר או סרט ?סרט 71. דיסקמן או MP3 ?כשיהיה לי MP3 אז נדבר 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> מה זה משנה? =\ 74. כדור הארץ או מאדים ?כדור הארץ..למרות כל החסרונות שבו. 75. חיידקים או וירוסים ?חיידק - פחות מזיקים ויש להם תרופה המשך בהודעה למטה

Shani276

New member
המשך

76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה.>כחול.אחד משני הצבעים האהובים עליי
77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?אפאחד מהם. 79. פלאפון או סלקום ?פלאפון 80. לב או ראש?אי אפשר בלי שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?לא זה ולא זה 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?גמככה כמעט ולא רואה את הערוץ 82. מיכל או דלית?שתיהן,אולי?
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?למי זה חשוב 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון..אני רחוקה מזה 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>ירושלים
(טוב נו בקשר לשאלה באמת אז ת"א) 86. יום או לילה?יום 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?מוסיקה שחורה! 89. טניס או כדור-עף ?טניס 90. כלב או חתול ?כלבבב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?ממשיכה ללכת וקצת לתפוס מרחק 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?עפה משם
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?הייתי מרחמת עליו
94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?קודם כל הייתי קורעת את האימ-אימא שלו.
(תודו שזה מעולה לפריקת עצבים
)ואז זהו. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?הייתי אומרת לו שיאכל ויחנק =] 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?בוכה 5 דקות ואחרי זה יוצאת עם כל האנשים שאני אוהבת ל5 דקות האחרונות להסתובב בעיר כמה שאפשר. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מספקת תרופות בחינם! 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?עוזרת לו,מן הסתם 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?הייתי מפסיקה בדיוק בנקודה שבה כבר היה נמאס לי. ועוד קצת עליך 101. תחביבים - לרקוד,לשיר,מחשב ואינטרנט,טלווזיה,טניס,כדורגל,כדורסל 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?לאיודעת. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? הדיסקים שלי,הדיסקמן שלי,אוכל,שתייה ואת מי שירצה 104. מה ממש מעצבן אותך ? שלא מאמינים לי,שקרנים,כפויי טובה ותחמנים. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.עקשנית(בדרך חיובית),אממ אפשר לסמוך עליי,משעשעת..בצורה כלשהי
106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.מתעצבנת בקלות,עקשנית(והפעם בדרך השלילית),לפעמים צינית יותר מידי. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?ציירת - כי אני יודעת לצייר וכשהייתי קטנה תמיד האמנתי שזה אפשרי.וזהו,זה ממש לא,והיום אני כבר לא מתלהבת מזה כמו פעם. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?ללמוד קולנוע 109. מה ממש חשוב לך בחיים?המשפחה שלי. 110. ממה אתה הכי מפחד ?אש.מוות. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?מי ישמע..3 חודשים.וזה היה גם היחידי. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?תמיד בשאלות כאלה אנלא יודעת מה לענות
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?הרבה דברים 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? תרבות ובידור,פה ושם עניינים מדיניים,קצת קצת פוליטיקה 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?משתדלת
117. אתה אוהב ללמוד ?לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף?לרקוד,לשיר,טניס ושאר משחקי ספורט. 119. אתה אוהב לטוס ?כן!! 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?ואני צריכה לשתף אתכם כי...?
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא.כשאני ארצה אני אלך - כשאני לא אז אני לא. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?יש יותר מידי דברים כאלה
123. כתבת פעם שיר ? לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?70 ש"ח. 125. למפגש פורום- תבוא ? תלוי מתי ואיפה. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? ...ים,באולינג 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?הכל! כל מה שאפשר. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?בעיר שלי,אשדוד. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?מה,לא רואים?! 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? אחלה

עונה!!!

כשאתם עונים תעשו העתק על השאלה- כי אח"כ כשקוראים רק תשובות זה מאוד לא מובן ולא נוח. מקווה להעביר לכם איזה חצי שעה של שיעמום פרטים כללים 1. שם:אלה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>:19.8.1992 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>:13 4. ארץ לידה:ארה"ב מרילנד 5. מקום מגורים נוכחי<:צפון..... 6. עיסוק :תלמידה (כרגע בחופש) 7. מספר אחים/אחיות: 2 אחים ואחות 8. רישיון -יש/אין ?יש לי כרטיס תלמיד זה נחשב? 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר:המילים החסרות, פינוקיו ועוד הרבה.... 12. סרט:ילדות רעות 13. ספר:קיץ אחד ביחד 14. משחק:המממממ משחק מחשב?? סימס 15. אתר באינטרנט:www.klik4.tipo.co.il 16. פורום באינרנט : אני בפורומים סוף הדרך ורצים לדירה 17. מקצוע בבית ספר:אני הכי אוהבת ציור 18. מקום בילוי:קניון 19. תוכנית טלויזיה:בגלל שסוף הדרך נגמר (
) אז רצים לדירה וחברים 20. תחנת רדיו.:גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר:לא יודעת..... 22. סרט:המממממ 23. ספר:הממממממ גם כן 24. משחק: המממממ 25. אתר באינטרנט:הממממממ 26. פורום באינרנט :הממממממ 27. מקצוע בבית ספר:מתמטיקה ואנגלית 28. מקום בילוי:דיסקו כי אני רוקדת נורא ואיום 29. תוכנית טלויזיה:דרגון בול זי (אך שלי תמיד רואה את זה וזה מעצבן!! זה כ"ך מפגר!) 30. תחנת רדיו.:הממממממ כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:לא יותר מדי 32. לעבוד על אנשים בטלפון:תלוי על מי......אני כל הזמן עובדת על חבאות שלי.........אבל לא על אנשים זרים 33. לנהוג בלי רישיון:לא 34. סמים:ממש לא 35. לצרוח ברחוב 36. להתגייס לצה"ל:בטח!!!!! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן, מאוד. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא 39. לשתות הרבה קולה : אולי זה לא טוב אבל בתור אחת ששותה הרבה קולה אין לי זכות לדבר
40. להרוג ערבים:ממש לא
41. להתנדב: כן!!!
42. לגנוב מגנבים:ממש לא
43. לפטר את לימור לבנת:כן!!
44. לחזור בתשובה: אני לא הייתי עושה את זה בחיים..... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: אם יש לך כסף למה לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:אם שניים מסוף הדרך באים ונותנים לך טיסה חינם
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.:כן!!!!! כשאני אהיה בת 21 אני הולכת לרצים לדירה 11!! 48. לשרוף את התעודת בגרות:ממש לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:מי שרוצה שיהיה לו בכיף 50. לחגור גם מאחור:בטח א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?סקעת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלדס 53. יאס או הוט ?הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה>לא יכולה לבחור.....זה קשה מדי 55. אבטיח או מלון ?מלון 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?קוקה קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?לא מכירה אותם 59. ניוטון או אינשטיין ?מי זה ניוטון?? 60. לבן או שחור ? אני הכי אוהבת ללבוש לבן ושחור 61. משקפיים או עדשות ?עדשות 62. חיים או מוות ?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ?אין לי מושג מה ההבדל 64. צבא או ש"ל צבא!!!!! 65. עתיד או עבר ?שניהם 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? כמה שפחות יותר טוב 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>בכל זאת חדש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?אני רוצה להיות ביחידת כלבנות 70. ספר או סרט ?סרט 71. דיסקמן או MP3 ?לי יש דיסקמן 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>מה זה תקיט?? זה לא הענקי הזה?? אני מעדיפה בכלל דיסק 74. כדור הארץ או מאדים ?כור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ?לא מחבבת אף אחד מהם 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול (גם פוליטיקה וגם כצבע) 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי כי יש שם דברים יפים חוץ מספרים 78. מנגו או קסטרו ?קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>סלקום!!!! 80. לב או ראש?שניהם חשובים כי בלי אחד מהם אתה תמות
81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>הם יכעסו עליי
סתם שתיהן חמודות 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?מה????? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>בניו יורק עוד לא הייתי
86. יום או לילה?יום 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?לא זה ולא זה 89. טניס או כדור-עף ?אוהבת את שניהם 90. כלב או חתול ?כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?זזה הצידה כדי שלא ייתקע בי 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?אותו דבר 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?אשאל אם הוא בסדר 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?אקלל אותו ואמשיך ללכת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?הייתי אומרת לא תודה כי אני שונאת צ'יפס 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?חוטפת ת'שוק של החיים 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?מתקשרת להיפרד מהמשפחה והחברים 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מפרסמת את זה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?מנסה לעזור לו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא הייתי עונה עליו מהתחלה ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לרכב על סוסים, לרוץ, להיות עם חברות, ועוד הרבה..... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?מים אוכל וסירה לאחרי שיימאס לי מהאי, מוותרת על 2 אחרים 104. מה ממש מעצבן אותך ?אחים שלי לפעמים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.: לא אוהבת להשוויץ (אוהבת אבל לא בעצמי) 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.גם לרדת על עצמי אני לא אוהבת 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?וטרינרית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?וטרינרית 109. מה ממש חשוב לך בחיים?משפחה, חברים, והחתול שלי 110. ממה אתה הכי מפחד ?רוצחים, גנבים, אנסים ולטבוע 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?שבוע 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?עליתי על רכבת הרים ממש מפחידה שלא האמנתי שאני אעלה עליה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא יודעת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?לא לקחת עיתון בבוקר 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?לא יודעת 117. אתה אוהב ללמוד ?ממש לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף?אם היום יחזור עוד כמה פעמים זה יהיה לי כיף מאוד 119. אתה אוהב לטוס ?כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?לא זוכרת 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?המממממ 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן בשיעור הבעה 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?350 ש"ח 125. למפגש פורום- תבוא ?אם יהיה בטח 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?קניון (לא שאלת כבר?) 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?אם יכולתי הייתי טסה ליפן 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?אולי בתל אביב 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?מאוד 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? כיף!

למעלה