התשובות שלי!
פרטים כללים 1. שם: הדס 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: כ' ניסן תשנ"ד 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: 11 ומשהו.. 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: יישוב קשת 6. עיסוק :תלמידה 7. מספר אחים/אחיות: אח ו2 אחיות 8. רישיון -יש/אין ?אין.. 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגדדדדדדדד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: כל מיני 12. סרט: הארי פוטר 13. ספר: הארי פוטר 14. משחק: --- 15. אתר באינטרנט: האתר שלי 16. פורום באינרנט: סוף הדרך 17. מקצוע בבית ספר: כלום! 18. מקום בילוי: --- 19. תוכנית טלויזיה: סוף הדרך 20. תחנת רדיו.כלום דברים שאתם שונאים 21. שיר: אממ לא יודעת 22. סרט: לא יודעת 23. ספר: לא יודעת 24. משחק:לא יודעת 25. אתר באינטרנט: טיפו 26. פורום באינרנט :-- 27. מקצוע בבית ספר: אנגלית 28. מקום בילוי: מקום עם מלא אנשים 29. תוכנית טלויזיה: כוכב נולד 30. תחנת רדיו.כלום כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: לא..לא ניסיתי 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן זה ממש מצחיק.. 33. לנהוג בלי רישיון: לא! למה לסכן חיים? 34. סמים: לאאאאא 35. לצרוח ברחוב:לא אני שפויה 36. להתגייס לצה"ל: אולי 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן למה לא? 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: תלוי על מי 39. לשתות הרבה קולה: לא, זה מזיק לבריאות 40. להרוג ערבים: כןןןןןן 41. להתנדב: כן למה לא? 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את לימור לבנת: יאללה 44. לחזור בתשובה: אני דתייה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא מה אני צריכה? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא רוצה תאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.אולי 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא, לא חבל?! 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: ממש לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?אף אחד מהם 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?כנ"ל 53. יאס או הוט ?כנ"ל 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה>סוף הדרך!! 55. אבטיח או מלון ?א' 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א' 57. קולה או פפסי ?א' 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?אף אחד מהם 59. ניוטון או אינשטיין ?ב' 60. לבן או שחור ? א' 61. משקפיים או עדשות ?ב' 62. חיים או מוות ?א' 63. אוניברסיטה או מכללה ?א' 64. צבא או ש"ל ?ב' 65. עתיד או עבר ?א' 66. תות או פטל ?א' 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ב' 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>א' 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?א' 70. ספר או סרט ?א' 71. דיסקמן או MP3 ?ב' 72. קלטת או דיסק ?ב' 73. תקליט או קלטת ? <>ב' 74. כדור הארץ או מאדים ?א' 75. חיידקים או וירוסים ?ב' 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>ב' 77. סטימצקי או צומת ספרים?א' 78. מנגו או קסטרו ?ב' 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>א' 80. לב או ראש?ב' 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?א' 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?אף אחד 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>שתיהן
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ???? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?ב' 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>א' 86. יום או לילה?ב' 87. רכבת או אוטובוס?א' 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?א' 89. טניס או כדור-עף ? ב' 90. כלב או חתול ? א' מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?מתרחקים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?מתרחקים עוד יותר... 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?מתפקעת מצחוק בשקט.. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?מחזירה לו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא לוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?המומה 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?נפרדת מכולם 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מרפאה את כל מי שחולה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?אממממ 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא עונה עליו.... ועוד קצת עליך 101. תחביבים: כדורסל, כדורגל, אופניים, קורקינט, שחייה, מחשב 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?לא יודעת 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?חברה הכי טובה שלי, אוכל, שתיה, מחשב, ומטוס חזרה.. 104. מה ממש מעצבן אותך ?אגואיסטיות, יחס רע לחלש 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.מצחיקה, סלחנית, אופטימית 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.עקשנית, בלגניסטית, לא סבלנית 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?לא זוכרת.. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?בתחום המחשבים 109. מה ממש חשוב לך בחיים?משפחה, בריאות 110. ממה אתה הכי מפחד ?מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?אממממ 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? היו פוווול 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?לא קוראת 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?מממ כן 117. אתה אוהב ללמוד ? רק מה שמעניין אותי 118. מה הדברים שגורמים לך כיף?צחוק 119. אתה אוהב לטוס ?לא טסתי אף פעם 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?היו מלאאאאא 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?ממממ לפעמיים 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?ממממלא יודעת 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן אבל למה אתם חושבת שאני אשתף?? 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?5 ש"ח 125. למפגש פורום- תבוא ?אולי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?עם חברות 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?ממממלא יודעת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?איפה שעכשיו 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?שמשעמם 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? חמוד!!