שאלון הכרות ענק!!!!

noooga

New member
הנה עוד אחת שבעד ההתנתקות...

אז בינתיים- 3 בעד.. חח..

-בעזרתך אבא-

את גם צריכה לספור, הא??? חחח... לא נראה לי שתצטרכי יותר מיד אחת או במקרה הגרוע, 2

batelmaimon

New member
תשובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)

גם בגלל שאני דיי חדשה כאן ואמרתי יאלה מכפפת לי נשרשר ולא נפתח הודעה (שלא ירצחו אותי כאן) אז הנה אני..בתאל בת 15 דיי חדשה כאן..ועכשיו אני יענה: שם-בתאל.. ת.לידה-19.2.90 או כד שבט.. גיל-15 וחצי ארץ לידה-ישראל (דהה) גרה ב- מגדל העמק!!!!:) עיסוק??!?!-תלמידה אולי!! אחים-2 אחיות-1 רישיון??אני בת 15 וחצי אני אומרת.. שפות??עיברית בערך אנגלית וספרדית קצת אה וערבית.. התנתקות-נגד!!! למה שיעיפו אותי מהבית שלי?!?! אה?!? מה שאני אוהבת..אממ מזאומרת השאלה הזאתי?? -לא מובן! שיר-יש המון!!!של בריטני ספירס- איימ נאט אה גירל.. ויש עוד אחד אממ נו זה בסרט שלה קרוסרודר-נראה לי ככה.. סרט- אמממ יש המון!!! פתאום 30 יפה.. וואי מר וגברת סמית מהמם!! ספר-לא מתה על לקרוא ספרים..בכלל לא!! אממ הארי פוטר..אורי ..אליפים.. שחר וכאלה.. משחק?? לאדעת..=\כל מיני בינטרנט.. אתר- וואלה... נענע תפוז.או אתר שלי? פורום- אממ כל מיני.. מקצוע בביצ'פר?? כאילו אנחנו בחופש מקשור ביצפר עכשיו? מקום בילוי- חח עם 4 החברות הכי טבוות שלי!! בכל מקום.. כאילו אחד מהם זה בן.. תוכנית טלווזיה.-אהבה מעבר לפינה שולי..השמיניה.... בואו נגיד שמזה איםן לי כח להמשיך ככה שנמשיך פעם אחרת..יאלה ביי..

יאללה אז התשובות שלי:

פרטים כללים 1. שם יהודית 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>י"ח אב תשנ"ד 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>11 4. ארץ לידה ארה"ב 5. מקום מגורים נוכחי רכסים 6. עיסוק תלמידה 7. מספר אחים/אחיות אח ואחות 8. רישיון -יש/אין ?אין.. 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית אנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? ממש נגד.!!!!! דברים שאתם אוהבים 11. שיר i know this שיר חייתי!! 12. סרט יומני הנסיכה 1 ו2 13. ספר הארי פוטר 14. משחק ?? 15. אתר באינטרנט תפוז, msn, ynet 16. פורום באינרנט סוף הדרך 17. מקצוע בבית ספר ספורט 18. מקום בילוי לא יודעת 19. תוכנית טלויזיה סוף הדרך 20. תחנת רדיו. לו'ידעת דברים שאתם שונאים 21. שיר מה שמסלסלים יותר מידי, אופרה, דיכאון 22. סרט אממ לא יודעת יש כמה 23. ספר אממ ספרים תינוקיים 24. משחק ?? 25. אתר באינטרנט טיפו 26. פורום באינרנט אממ לא יודעת 27. מקצוע בבית ספר אממ לשון עם המורה הזוועתית שלי..איכסה 28. מקום בילוי לאי'דעת 29. תוכנית טלויזיה כל הדברים המגעילים 30. תחנת רדיו. לא שומעת רדיו בכלל כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר
.. 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן!!זה כיף שאין מה לעשות..אבל אל תנסו בבית..
33. לנהוג בלי רישיון
!!! 34. סמים
ממש לא!!!! 35. לצרוח ברחוב לפעמיים חחח 36. להתגייס לצה"ל אני יעשה ש"ל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון תלוי על מי..
39. לשתות הרבה קולה אממממ כן 40. להרוג ערבים כן!את כווולם 41. להתנדב
כן למה לא? 42. לגנוב מגנבים אם הם גנבו את זה ממני ברור אם לא אז לא 43. לפטר את לימור לבנת
44. לחזור בתשובה אני דתיה.. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לא..למה לי? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד לא..מי רוצה לטוס לתאילנד?? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.רק סוף הדרך
48. לשרוף את התעודת בגרות לא חבל על ההשקעה? 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא..! 50. לחגור גם מאחור
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?אפ'חד 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?כלום 53. יאס או הוט ?א' 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה>א' סוף הדרך דה! 55. אבטיח או מלון ?ב' 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א' 57. קולה או פפסי ?א' 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?מי הם?? 59. ניוטון או אינשטיין ? ?? 60. לבן או שחור ? א' 61. משקפיים או עדשות ?ב' 62. חיים או מוות ?א' ברור!! 63. אוניברסיטה או מכללה ? נגיד ש א' 64. צבא או ש"ל ?ב' 65. עתיד או עבר ?א' 66. תות או פטל ?א' 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ב' 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>א' 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?א' 70. ספר או סרט ?א' 71. דיסקמן או MP3 ?ב' 72. קלטת או דיסק ?ב' 73. תקליט או קלטת ? <>???? 74. כדור הארץ או מאדים ?א' 75. חיידקים או וירוסים ?ב' 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>ב' 77. סטימצקי או צומת ספרים?שניהם 78. מנגו או קסטרו ?אפ'חד 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> פלאפון 80. לב או ראש?ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?אפ'חד מהם... 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?מה ערוץ 3 עכשיו? 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>שתיהם
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? שזה????
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישוןןן 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>שניהם 86. יום או לילה?שניהם..יותר לילה..
87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? מזרחית 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף 90. כלב או חתול ?כלבב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מתרחקת 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?מתרחקת עוד יותר.. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?מתאפקת לא להתפקע מצחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? אם זה מישהו שאני מכירה מורידה לה סטירה ואם זה מישהו שאני לא מכירה מקללת אותו וממשיכה ללכת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אומרת לא 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?בהלם 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?בוכה 2 דקות נפרדת מכולם ואומרת וידוי 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מפיצה את זה בכל העולם 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?מנסה לעזור לו.. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא עונה עליו.. ועוד קצת עליך 101. תחביבים מחשב, טלוויזיה, התעמלות קרקע, אופניים רולר בליידס, סוסים, שחייה, משתגעת, עושה צחוקים, מדברת בטלפון, משחקת, רוקדת, שרה, מנגנת, משחקת עם חברות 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?לא יודעת 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?חברה הכי טובה שלי, אוכל, שתיה, מחשב עם אינטרנט ומוזיקה בפנים ופלאפון 104. מה ממש מעצבן אותך ?אגואיסטיות, התחנפות, שוויצריות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.מצחיקה, חברותית, אמיצה 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.צינית מאוד, לא אוהבת לציית לחוקים, לא אוהבת להשקיע 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?אממממ לא זוכרת אני רק זוכרת שהמון דברים 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? בתחום המשחק והספורט 109. מה ממש חשוב לך בחיים?האנשים שקרובים אליי 110. ממה אתה הכי מפחד ?מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?לא היה לי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?אממממ לא יודעת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? היה מלא... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?לא קוראת עיתונים 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?בערך 117. אתה אוהב ללמוד ?ממש לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף?לעשות את התחביבים שלי, לצחוק 119. אתה אוהב לטוס ?כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?הו..היה לי מלא.. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא ממש 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?פחחח אני בעצמי.. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן, אין לי כוח...וזמן אני מאוד עסוקה..סתם סתם 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?אמממ 43.79 בידיוק..חחחח מה? לאיודעת כמה יש לי אני צריכה לבדוק ואין לי כוח 125. למפגש פורום- תבוא ?לא חושבת 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?לבלות עם חברות 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?אמממ מטיילת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? איפה שאני גרה עכשיו ברכסים 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?תלוי מתי, שמשעמם לי כן.. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? סבבה

ק י צ י ס

New member
עונה

1. שם: איתמר 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> טט' סיוון תשנ"ד 19.5.94 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: 11 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: פתח תקווה 6. עיסוק : אין לי 7. מספר אחים/אחיות 4 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית קצת אנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד!!! יהודי לא מגרש יהודי דברים שאתם אוהבים 11. שיר: ואישי ישראל 12. סרט: הארי פוטר 13. ספר: הארי פוטר 14. משחק: אנ בי איי קין ועוד 15. אתר באינטרנט : שאני אוהב? תפוז פורום 1029 16. פורום באינרנט 1029 בתפוז 17. מקצוע בבית ספר: אהוב?? אנגלית, ספורט 18. מקום בילוי יש הרבה 19. תוכנית טלויזיה: מהעבר?? דיג'ימון עונה ראשונה 20. תחנת רדיו. קול חי דברים שאתם שונאים 21. שיר אמ... 22. סרט אממ... 23. ספר אממ.. 24. משחק לא זוכר 25. אתר באינטרנט: מאיפה לי 26. פורום באינרנט : מאיפה לי אם אתה נמצא בפורום אתה בדרך כלל אוהב אותו, לא? 27. מקצוע בבית ספר : מדעים 28. מקום בילוי: אין 29. תוכנית טלויזיה: חתולי חצר 30. תחנת רדיו. אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא ניסיתי 32. לעבוד על אנשים בטלפון לא פאגין (יומטוב)!!!!! 33. לנהוג בלי רישיון לא 34. סמים לא אני לא נראה לי אנסה 35. לצרוח ברחוב: לא 36. להתגייס לצה"ל: נראה לי שכן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן שאהיה גדול 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא, רעיון טוב... 39. לשתות הרבה קולה כן 40. להרוג ערבים הלוואי 41. להתנדב כן 42. לגנוב מגנבים אממ.... 43. לפטר את לימור לבנת כן!! 44. לחזור בתשובה אני דתי... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק ת'אמת אני לא צריך פלאפון 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. תלוי איזו 48. לשרוף את התעודת בגרות אם היה לי כן 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור ????? א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? א 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? ג 53. יאס או הוט ? א,ב 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה> א 55. אבטיח או מלון ?א 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א 57. קולה או פפסי ?א 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?כ 59. ניוטון או אינשטיין ?ל 60. לבן או שחור ? א 61. משקפיים או עדשות ?א 62. חיים או מוות ?א 63. אוניברסיטה או מכללה ?ד 64. צבא או ש"ל ? א 65. עתיד או עבר ?ב 66. תות או פטל ?א,ב 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?0 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>א 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?א 70. ספר או סרט ?ב 71. דיסקמן או MP3 ?ב 72. קלטת או דיסק ?ב 73. תקליט או קלטת ? <>ב 74. כדור הארץ או מאדים ?א 75. חיידקים או וירוסים ? ????? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> ת'אמת לא יודע 77. סטימצקי או צומת ספרים? א 78. מנגו או קסטרו ???????? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>א,ב,ג 80. לב או ראש? א,ב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? א 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?אף אחד מהם 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> א,ב, 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ????
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ב 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>תל אביב 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס?וא,ב 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?ב 89. טניס או כדור-עף ?א 90. כלב או חתול ?ב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?בורח 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורח 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? עוזר לו לקום, תלוי מיזה 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? זורק עליו בחזרה מאיפשהו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לוקח וזורק לו לפרצוף 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מקבל התקף לב 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי אומר שמע ישראל 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מצלצל לבית חולים 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? היתי מביא אותו לארץ 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? כן ועוד קצת עליך 101. תחביבים לשחק במחשב, לראות סוף הדרך 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? באורלנדו\לונה פארק ועוד כמה דברים 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? כיפה, ציצית חולצה, מכנסיים משקפיים 104. מה ממש מעצבן אותך ? כשמעצבנים אותי 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. אני לא גאוותן, אני ענו, אני לא שחצן 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. אין לי!!! בעצם יש לי אחת, שאני עושה את השאלון הזה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? כדורגלן 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? לוידע 109. מה ממש חשוב לך בחיים? שיהודי לא יגרש יהודי 110. ממה אתה הכי מפחד ? שיהודי מגרש יהודי 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? ???????? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא יודע 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? כשנכנסתי לענות לשאלון הזה 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?ספורט 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? כן!!! 117. אתה אוהב ללמוד ? לאאאאאאאאא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף?המון דברים 119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? לא זוכר בעצם אני זוכר זה ארוך אין לי כוח לכתוב 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ????.? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ????? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן אבל מכועררררררררררררר 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 820 בערך 125. למפגש פורום- תבוא ?לא נראה לי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? פארקי שעשועים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? הייתי מגלה אוצר והולך איתו לפארקי שעשועים 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בבית שלי 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? מעצבן

ה ו ד י ש

New member
עונה!

1. שם הודיה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 14/1/88 כד' טבת 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 17 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי קריות 6. עיסוק תלמידה 7. מספר אחים/אחיות 3 אחיות 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? אין לי דיעה בנושא. אבל זה כואב. דברים שאתם אוהבים 11. שיר My Heart WILL Go On 12. סרט סיפור אהבה בלתי נשכח\ בקול גדול 13. ספר אממ..בת יפתח 14. משחק:אממ...אולי משחקי קלפים.. 15. אתר באינטרנט: סוף הדרך 16. פורום באינרנט:סוף הדרך, ווסטלייף 17. מקצוע בבית ספר: אמממ אנגלית 18. מקום בילוי: ים 19. תוכנית טלויזיה: סוף הדרך, חברים. 20. תחנת רדיו: גלגלצ\רדיו חיפה דברים שאתם שונאים 21. שיר:כוכב מפלסטיק, לא ממש שונאת את זה אבל הוא מעלה לי את העצבים..חח 22. סרט:הנרקוד-קצת אכזב אותי. 23. ספר: אממ..אין כזה. 24. משחק: דמקה 25. אתר באינטרנט:אין משו ספציפי. 26. פורום באינרנט: אין פורום שאני שונאת. 27. מקצוע בבית ספר: הכללללל! 28. מקום בילוי:אין כזה... 29. תוכנית טלויזיה:אממ... לא עולה לי בראש... 30. תחנת רדיו.אין. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן! זה מצחיק! 33. לנהוג בלי רישיון:לא 34. סמים: בחיים לא!! 35. לצרוח ברחוב:אממ...לא נראה לי... 36. להתגייס לצה"ל: לא... 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא 39. לשתות הרבה קולה: כן ולא. 40. להרוג ערבים: לא, זה תלוי. 41. להתנדב: לא במיוחד 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את לימור לבנת: באמת שזה לא אכפת לי... 44. לחזור בתשובה: אני דתייה... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:או יאסססס 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: אני לא כזאת ספונטנית... 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: כן, לפעמים זה בא לי במחשבה... 48. לשרוף את התעודת בגרות:כשאני אקבל אותה אני אחליט... 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: אממ.. אני מעדיפה את המיטה... 50. לחגור גם מאחור: כן. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? מויאל! 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? לא זה ולא זה. 53. יאס או הוט ? אין לי כבלים בכלל. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה> ברור שרצים לדירה! חחח סתאאאםם... סוף הדרך כמובן!! 55. אבטיח או מלון ? מלון 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? פפסי 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? אף אחד... 60. לבן או שחור ? שניהם. 61. משקפיים או עדשות ? עדשות. 62. חיים או מוות ? חיים. 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה. 64. צבא או ש"ל ? ש"ל 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3...בעעעע 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> חחחח ברור שהראשון! 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? עזבו אותי מצבא...חחח 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? MP3 72. קלטת או דיסק ? קלטת 73. תקליט או קלטת ? <> קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ. 75. חיידקים או וירוסים ? לא זה ולא זה... 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שניהם 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? אין לי כבלים 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> חח לא ממש מכירה אותן... 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישוןןן 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> כשאני אחזור מניו יורק אני אדע...אבל אין על הארץ שלנו. 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? לא ולא זה... 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף 90. כלב או חתול ? חתול מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? בורחת! אמאאא! 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת יותר מהר! 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי משתדלת לא לצחוק ובודקת אם הוא בסדר. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? סליחה?! שרק יעיז!! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא תודה. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? שוק. מוזר. מגניב. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? זה יישמע קצת מוזר אבל אני חושבת שהייתי אומרת שלום למשפחה שלי ומנסה להגיע כמה שיותר מהר לים. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אמממ...מפרסמת את זה כמה שיותר מהר. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אין מצב. יש לי אחות תאומה וזה מספיק לי! 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? מפסיקה לענות... ועוד קצת עליך 101. תחביבים: מוזיקה, סרטים, מחשב, לשיר. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?אממ...כבר אמרתי שאני אוהבת את הים? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דיסקמן, ספר, מחברת, עט והפלאפון שלי. 104. מה ממש מעצבן אותך ? כשאני אומרת משו ומבינים הפוך! 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.יודעת להקשיב, אוהבת לעזור, מתחשבת. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.מגושמת..(חח לא תמיד!), לוקחת דברים ברצינות, מנתחת יותר מדיי. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?חחח מורה! בעעע 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? אין לי מושג, חברות שלי חושבות שאני צכה להיות פסיכולוגית. 109. מה ממש חשוב לך בחיים?אהבה, חברות, אמונה ופרטיות. 110. ממה אתה הכי מפחד ? מוות. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא ממש היה. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? אין הרבה האמת... 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא זוכרת... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אין לי מושג. 115. אתה אלים ? ממש לא. 116. אתה חכם ? זה מה שאומרים לי... 117. אתה אוהב ללמוד ? לא במיוחד. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? מוזיקה, לצאת עם חברות, ים... 119. אתה אוהב לטוס ? לא ניסיתי 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? היה לי איזה חלום עם מכשפה...חחח לא ממש זוכרת אותו... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא. חשוב לי להיות נאמנה לעצמי. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא חושבת שהיה דבר כזה. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן. אני עדיין כותבת. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?אמממ..אני באמת חייבת לענות על זה...? חח 125. למפגש פורום- תבוא ? אני מאוד רוצה! בעז"ה! 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? כמו שכבר אמרתי: ים, חברות, מקומות חדשים... 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? שאלה למחשבה...אין לי מושג... 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? תל אביב. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? בדר"כ כן. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? ארוך אבל נחמד מאוד!

noooga

New member
אנוכי עונה...../images/Emo13.gif (חלק א')

1. שם? נגה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 5.9.90 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: עוד שבועיים אהיה בת 15 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: אי שם בארץ... במושב חמדמד. 6. עיסוק: תלמידה 7. מספר אחים/אחיות: עוד שני אחים ושתי אחיות 8. רישיון -יש/אין ? אין.. לצערי הרב. 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית ועברית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעקרון בעד.. אבל מזדהה עם המפונים. דברים שאתם אוהבים 11. שיר- מדבר לציפורים 12. סרט- כנפיים שבורות 13. ספר- אין ממש 14. משחק- אממ... טרנספורמציה (משחק תיאטרון כזה) 15. אתר באינטרנט- תפוז, נו מה
16. פורום באינרנט- רוק ישראלי 17. מקצוע בבית ספר- אין ממש.. 18. מקום בילוי- ים 19. תוכנית טלויזיה- חברים, דאבל דייט, ניפ/טאק.. 20. תחנת רדיו- גלגל"צ ורשת גימל. דברים שאתם שונאים 21. שיר- כל שיר של רוני, מאיה בוסקילה וכאלה.. 22. סרט- סרטי בורקס למיניהם. 23. ספר- ספר באנגלית שקראתי לבוק ריפורט.. נורא, פשוט נורא. 24. משחק- מחבואים 25. אתר באינטרנט- אממ... אתרים לא מעניינים.. יש הרבה. 26. פורום באינרנט- אוף טופיק.. אנשים מגעילים. 27. מקצוע בבית ספר- הווו.. הרבה... מתמטיקה, ספרות, היסטוריה וכו'.. 28. מקום בילוי- אמממ לא יודעת.. 29. תוכנית טלויזיה- התוכנית ל דב אלבוים. 30. תחנת רדיו- אממ כל מיני. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר-
... מגעיל אותי מאוד. 32. לעבוד על אנשים בטלפון- חח
.. היום עשינו את זה.. זה תמיד משעשע. 33. לנהוג בלי רישיון-
. מי שעושה את זה דפוק על הראש.. מילא שיסכן את עצמו.. אבל אחרים שנוהגים על הכביש?! 34. סמים-
.. מעשה טיפשי ועשוי לשנות את החיים. 35. לצרוח ברחוב-
ו-
.. כי מצד אחד זה נחמד וכל זה ומצחיק.. אבל זה די מפריע לאנשים שלא קשורים לעניין. 36. להתגייס לצה"ל-
.. תרומה חשובה למדינת ישראל. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-
.. פשוט כן! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-
ו-
.. תלוי על מי. 39. לשתות הרבה קולה-
.. מה רע? 40. להרוג ערבים-
ו-
.. תלוי איזה ערבים.. מחבלים- בכיף
41. להתנדב-
!! בתור אחת שהתנדבה לכל מיני דבריפ- אתה תורם כ"כ הרבה ולא רק לאחרים.. אלא גם לעצמך. 42. לגנוב מגנבים-
.. לא רואה בזה יתרון.. 43. לפטר את לימור לבנת- לא מביעה דעה.. לא אכפת לי. 44. לחזור בתשובה- מאוד תלוי.. די... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-
.. לא מבינה במה זה תורם... פלאפון אמור לשמש רק לשיחות יוצאות ונכנסות.. למה לראות תוכניות דרך הפלאפון?! יש טלוויזיה בביל זה. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- חח נראה לי נחמד. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי-
ו-
.. אם זה חושף את חיי הפרטיים אז לא.. 48. לשרוף את התעודת בגרות-
ו-
.. מאוד תלוי בציונים. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-
.. דבר דפוק לגמרי. 50. לחגור גם מאחור-
!! ושוב- פשוט כן.. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? לא זה ולא זה 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס 53. יאס או הוט ? אממ.. בתור אחת שאין לה כבלים אז לא יודעת.. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה> חחח סוף הדרך. 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז..! 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? אוי נו.. בחיית.. 59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין נדמה לי. 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? מכללה 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אי אפשר 4?? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> לא יודעת. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניקית.. 70. ספר או סרט ? סרט!! 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? מה עם נגה?? חח... 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים (יש גם טובים) 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? לא זה ולא זה 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> פלאפון! 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלום 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לא יודעת 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> אוי נו! 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? נדמה לי שהתעייפתי.. 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון!!! במיוחד שזה לבגרות בלשון.. בעעעע.. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ת"א!!! סתם סתם.. חח לא יודעת. 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד!! 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? ממשיכה ללכת ונמנעת מלהיתקל בו. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? חחח צוחקת.. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צוחקת.. אבל בתוכי הייתי כ"כ מושפלת.. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? הייתי מוותרת.. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? וי וואי.. לא רוצה לחשוב על זה. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי מתה.. חח. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית אממ.. עושה משהו בנידון.. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? וואוו.. אממ... נו מה זה?! 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו..

noooga

New member
(חלק ב')

ועוד קצת עליך 101. תחביבים- מחשב, חברים, משפחה, רולרבליידס, להקשיב למוזיקה ולהציג. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? וואי יש מלא.. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מחשב, פלאפון, קרם פנים, קרם רגליים (וואי.. נשמע כאילו אני מטופחת כזאת.. חח) ו.. אפשר איזה בן אדם? 104. מה ממש מעצבן אותך ? אדישות, שמישהו משחק אותה החבר הכי טוב שלי ואז אחרי כמה זמן שוכח מי אני, שחצנות, רוע.. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך? חוש הומור, כנות, בגרות (תודה לגל שעזרה לי!!) 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך? קנאה, שליליות, אובססיביות... (זה היה כבר יותר קל) 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? עוזרת בית ורופאה.. חח. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? שחקנית תיאטרון (נשמע פתטי למדי..) 109. מה ממש חשוב לך בחיים? יש מלא דברים... 110. ממה אתה הכי מפחד ? עכבישים ומוות. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? חודש וחצי.. חח.. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא לכאן. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? קשה לי.. יש הרבה. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? כל מיני הטרדות מיניות.. 115. אתה אלים ? חחח אממ... כן, אני מרביצה לחברות שלי מידי פעם ולבעלה של אחותי.. חח.. הכל בחיבה. 116. אתה חכם ? לא. יודעת. 117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה... 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? חברים טובים, משפחה תומכת ועוד כל מיני.. 119. אתה אוהב לטוס ? לא. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אוי... זה כבר סיפור אחר.. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? הקשבתי לבריטני ספירס.. חח.. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא.. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? אין לי ארנק. 125. למפגש פורום- תבוא ? לא.. צר לי. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? בילויים קלילים כאלה.. לא מסיבות. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת, מבלה וחיה ת'חיים
128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בגולן. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? כן, מאוד. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? נחמד מאוד!

didi1309

New member
אני:

פרטים כללים 1. שם עדי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 13.9 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 14 4. ארץ לידה ישראל
5. מקום מגורים נוכחי: השרון... 6. עיסוק : לומדת 7. מספר אחים/אחיות: שניים, בנים 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית ועברית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: כל שיר רוק טוב... 12. סרט: צ'רלי בממלכת השוקולד 13. ספר: מישהו לרוץ איתו 14. משחק: איתמר מציל את הים..חחחח 15. אתר באינטרנט: תפוז 16. פורום באינרנט : שרון הולצמן- קומונה 17. מקצוע בבית ספר: חינוך 18. מקום בילוי: בית של מישהו, בית קפה 19. תוכנית טלויזיה: משחק מכור 20. תחנת רדיו.: גלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל שיר של רוני דואני 22. סרט: מרי פופינס 23. ספר: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 24. משחק: לא יודעת 25. אתר באינטרנט: פורנו..חחח 26. פורום באינרנט : לא יודעת 27. מקצוע בבית ספר: ספורט 28. מקום בילוי:מסיבה רועשת של טרנסים
29. תוכנית טלויזיה משהו ילדותי ושרואים בו אנשים שמפדחים את עצמם 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן חחח 33. לנהוג בלי רישיון לא!! 34. סמים לא! 35. לצרוח ברחוב לא 36. להתגייס לצה"ל כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא 39. לשתות הרבה קולה לא 40. להרוג ערבים לא 41. להתנדב כן 42. לגנוב מגנבים לא 43. לפטר את לימור לבנת כן חח 44. לחזור בתשובה לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק אם יש כסף 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד כן 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. לא 48. לשרוף את התעודת בגרות לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אפ אחד!! 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? א 53. יאס או הוט ?א 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה>א 55. אבטיח או מלון ?א 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א 57. קולה או פפסי ?א 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?א 59. ניוטון או אינשטיין ?ב 60. לבן או שחור ? ב 61. משקפיים או עדשות ? ב 62. חיים או מוות ? א 63. אוניברסיטה או מכללה ?א 64. צבא או ש"ל ?א 65. עתיד או עבר ?א 66. תות או פטל ?א 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ב 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>א 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?ב 70. ספר או סרט ?א 71. דיסקמן או MP3 ?ב 72. קלטת או דיסק ?ב 73. תקליט או קלטת ? <>א 74. כדור הארץ או מאדים ?א 75. חיידקים או וירוסים ?ב 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>ב 77. סטימצקי או צומת ספרים?א 78. מנגו או קסטרו ?ב 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>ב 80. לב או ראש?א 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?א 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?א 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> :-* 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?... 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?ב 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>לא יודעת 86. יום או לילה?א 87. רכבת או אוטובוס?א 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?ב 89. טניס או כדור-עף ?א 90. כלב או חתול ?א מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?לא מסתכלת... 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? לא מסתכלת ובורחת..חחחח 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הולכת הצידה ונקרעתמצחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? חבל 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא תודה, זה בטח אותו אחד מ-92 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?איכס! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? בוכה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? לא יודעת 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מי ייתן וזה לא יקרה... 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו ועוד קצת עליך 101. תחביבים מוזיקה ותיאטרון 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בארוחת ערב עם ג'וני דפ 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? חמש חברות טובות 104. מה ממש מעצבן אותך ? שלוחשים, ששרים, שמשקרים שמתנהגים בטיפשות ובחוסר בגרות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. עזבו, קשה לי.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. קנאית, לא מרוצה אף פעם, פתיל קצר. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? מורה 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? שחקנית 109. מה ממש חשוב לך בחיים? משפחה וחברים ובריאות 110. ממה אתה הכי מפחד ? מסרטן ומאונס וממוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שלושה ימים, בכיתה ב', הוי היה מדהים!
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא יודעת... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? ראיון עם מאור כהן 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? הכל יחסי 117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? צחוק, חופש, קיץ 119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? היו מלאא! 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? כבר לא
122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת, אני דיי חננה האמת.. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?מעט מאוד! 125. למפגש פורום- תבוא ? לא... 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? משהו שקט, סרט או מסעדה או משהו, לא מסיבה...אה אני גם מאוד אוהבת חתונות לאחרונה! 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? לומדת משחק וטסה לאנשהו...הכל בהנחה שהיה לי כסף
128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? במושב כלשהו 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? כן מאוד... 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? כיפי...

-בעזרתך אבא-

פרטים כללים 1. שם ירדן 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> י"ב תמוז תשנ"ב 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 13 וקצת 4. ארץ לידה ישראל!!!!! 5. מקום מגורים נוכחי חור נידח במרכז הארץ ושמו מושב אחיעזר
6. עיסוק תלמידה
7. מספר אחים/אחיות 3 אחים ואחות-אח
המבין יבין...
8. רישיון -יש/אין ?
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית... 10. התנתקות - בעד/נגד?
דברים שאתם אוהבים 11. שיר התחלה חדשה 12. סרט --- 13. ספר בלתי הפיך/יתומה לשתי אמהות/צלקת/בן ערובה 14. משחק --- 15. אתר באינטרנט
סרוג
16. פורום באינרנט סוף הדרך, הפורומים של סרוג 17. מקצוע בבית ספר בנתיים אין, אם יהיה כזה בעתיד אני יעדכן אתכם 18. מקום בילוי כל מקום בארץ! 19. תוכנית טלויזיה סוף הדרך, ארץ המתנחלים 20. תחנת רדיו. --- דברים שאתם שונאים 21. שיר כל שיר של הראל מויאל ומאיה בוסקילה
22. סרט --- 23. ספר כל ספר שהוא לא סיפור (חוץ מתנ"ך!!) 24. משחק כל משחק בשיעור התעמלות
25. אתר באינטרנט וואלה!, הם מנפחים דברים!
(במיוחד על הימין!)
26. פורום באינרנט שמאלנים (אני שונאת את הפורום, לא את האנשים!
)
27. מקצוע בבית ספר הכל 28. מקום בילוי חו"ל 29. תוכנית טלויזיה משעל חם 30. תחנת רדיו. --- כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר
32. לעבוד על אנשים בטלפון
(לפעמים זה מסוכן!)
33. לנהוג בלי רישיון
34. סמים
35. לצרוח ברחוב
36. להתגייס לצה"ל
(בטח לא אחרי השגעונות של שרון!)
37. לתרום לאגודה למען הסרטן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
אבל בשבועות זה כיף!
39. לשתות הרבה קולה
40. להרוג ערבים
41. להתנדב
42. לגנוב מגנבים
אבל בכל זאת, "הגונב מגנב פטור"
43. לפטר את לימור לבנת
(אבל אם היא היתה נגד ההתנתקות אז לא! אני לא יודעת מה היא היתה!)
44. לחזור בתשובה
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. תלוי מי ולאיזה תכנית 48. לשרוף את התעודת בגרות
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה
50. לחגור גם מאחור
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?
סקעת!!!
52. מקדונלדס או בורגר קינג ? --- 53. יאס או הוט ? הכי טוב בלי טלויזיה (למרות שאני רואה הרבה!
)
54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה> רצים לדירה! חחח... סתם סתם, ברור שסוף הדרך! 55. אבטיח או מלון ?
56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז! בגלל שהוא כתום!
57. קולה או פפסי ? קולה! 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?
59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? עדשות, אבל יש כאלה שיפה להם משקפיים 62. חיים או מוות ? עם הממשלה שלנו-מוות!
63. אוניברסיטה או מכללה? מכללה 64. צבא או ש"ל ? ש"ל! וגם אם הייתי בן לא הייתי מתגייסת!!! 65. עתיד או עבר ? עבר, אולי כי אין עתיד למדינה שלנו?? 66. תות או פטל ? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? יחידה אחת
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>
69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? בצבא הגירוש לישראל? לא עדיף יותר לא להתגייס בכלל??? 70. ספר או סרט ?
71. דיסקמן או MP3 ? MP3 72. קלטת או דיסק ? קלטת 73. תקליט או קלטת ? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים 75. חיידקים או וירוסים ? וירוסים, אבל לא למחשב! 76. כחול או כתום ? כתום! 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?
79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>
80. לב או ראש? לב, רק חבל שיש "בן אדם" בלי לב וגם בלי ראש לחשוב מה הוא עושה! 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לא רואה ערוץ 3 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> ומה עם רעות??? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד לבגרות, ואז אפשר לישון בשקט! 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ת"א, אבל בעוד כמה שנים,כשת"א תהיה של הערבים, אני יעדיף את ניו-יורק
86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת, פחות סיכויים להתפוצץ עם ערבים... 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? מזרחית 89. טניס או כדור-עף ? --- 90. כלב או חתול ? כלב, אבל לא כמו *מצנזרת" !!!

-בעזרתך אבא-

המשך! מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?
92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? עוזרים לו לקום... אבל אם זה היה שרון הייתי משאירה אותו שם, גם ככה לא הייתי מצליחה להרים אותו... שיחכה לאבו-מאזן שיעזור לו! 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מחליפה בגדים
95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? בודקת את ההכשר ואומרת שזה לא ההכשר שלי כדי לא להעליב
96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? היה לי מקרה כזה, טוב, לא חבר אבל... הקיצר, זה היה מצחיק!
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אומרת "שמע ישראל"!
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? עוזרת לחולים להחלים 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? יש מקום כזה זימבאבואה??? בכולופן, שיבוא לארץ ואני יעזור לו! אני מהארץ לא יוצאת! 100. היית ממש שונא את השאלון הזה? מי אמר שאני לא שונאת אותו??
ועוד קצת עליך 101. תחביבים לעצבן את אחותי!!! 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? גוש קטיף/כותל 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סידור, פלאפון, ספר, חברה, בת דודה (טוב, אם אי לא היה חייב להיות באמצע הים, הייתי יכולה להתערב איתכם שהמדינה שלנו תהיה בעוד כמה שנים אי בין ערבים!) 104. מה ממש מעצבן אותך ? ההתנתקות ושמשקרים לי... 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.
106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. יש יותר מ-3
107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? להיות גדולה! 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? להיות בראשות הממשלה ולחייב את כולם לשמור שבת!!! 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה והחברות 110. ממה אתה הכי מפחד? שלא תהיה לנו מדינה בגלל יצור שמן ושמו אריאל שרון 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך?
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? קפצתי מהגג! 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אני לא קוראת עיתונים, אבל אם הייתי קוראת, הייתי רוצה לקרוא כתבה עם הכותרת "אריאל שרון נרצח/נפטר"!! 115. אתה אלים? תלוי כלפי מי 116. אתה חכם? משהו באמצע
117. אתה אוהב ללמוד?
118. מה הדברים שגורמים לך כיף? לטייל בארץ 119. אתה אוהב לטוס? אך פעם לא טסתי, ואני גם לא יטוס בעז"ה, אלא אם כן זה יהיה לאילת (אם היא תשאר שלנו!) 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? סבא שלי ז"ל בא אלי ואמר לי *מצנזרת*! 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? תלוי מה הזרם... 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם?
123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן, בערך..
124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?
125. למפגש פורום- תבוא?
ד"א, הוא לא בוטל?? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? טיול רגלי ברחבי הארץ, עשינו את זה, חויה בלתי נשכחת!! 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? הולכת לבית מלון, לעשור לפליטים 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בהתנחלות, בין כל הערבים! טוב, זה יהיה בעתיד בעז"ה! (אם תשאר לנו מדינה!) 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?
130. והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? כיף! תודה רבה! אני מקווה שמישהו בכלל יקרא הכל. דבר שני, כל אלה שיחשבו עכשיו שאני קיצונית, אז אני לא! (אם יש לכם מתכון איך להיות קיצוניים, אני ישמח לקבל!!
)

מילקי 92

New member
שאלון ענק!! שלי מילקיי!!!

פרטים כללים 1. שם= מילקי!! אל תיבהלו זה הכינוי השם זה מ-י-כ-ל!! 2. תלידה=11.5.1992 התאריך הכי יאפה !! נא להכין צ'קים ומזומנים! 3. גיל =13 4. ארץ לידה= ישראל 5. מקום מגורים נוכחי=צפון 6. עיסוק =אין עיסוק תאכלו ת'לב 7. מספר אחים/אחיות=2 8. רישיון -יש/אין ?= אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?=עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? =נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר=יש הרבה !! 12. סרט= אמ.. כעיקרון סרטי אימה. 13. ספר= הספרים הכי שווים אלה ספרי הארי פוטר בחנוכה הספר השישי!! אוף דמבלדור ימות! 14. משחק= סופפלקס המשחק הכי כיף! 15. אתר באינטרנט=נענע 16. פורום באינרנט = ס-ו-ף ה-ד-ר-ך! 17. מקצוע בבית ספר=שיעור חופשי.. 18. מקום בילוי=סרט ובאולינג! 19. תוכנית טלויזיה= נשיקות גנובות ואהבה מעבר לפינה.... 20. תחנת רדיו.גלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר= כול השירים הים תיכנוי 22. סרט=קומדיה לא כולם.. 23. ספר=של סמדר שיר שחכתי תשם.. 24. משחק=יש הרבה מאיפה להתחיל... 25. אתר באינטרנט=אנא ערף 26. פורום באינרנט=שומ דבר 27. מקצוע בבית ספר=הכול 28. מקום בילוי=אין כזה 29. תוכנית טלויזיה= היפים והמפליצים 30. תחנת רדיו.= ערבית כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר= לא.לא ניסיתי 32. לעבוד על אנשים בטלפון= כן הכי צחוקים! 33. לנהוג בלי רישיון=לא מפחיד! 34. סמים= לא 35. לצרוח ברחוב=לא אני שפויה 36. להתגייס לצה"ל=חשבתי על זה אבל יש לי עוד זמן אז לא אכפת לי! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן= כן ברור!!! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון=כן ביום המים חחחח 39. לשתות הרבה קולה= כן אבל לא הרבה 40. להרוג ערבים= ברורר בכיף 41. להתנדב= תלוי לאן.. 42. לגנוב מגנבים=לא!!!! 43. לפטר את לימור לבנת= בכיף 44. לחזור בתשובה=אני דתיה!! 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק= יש לי כזה! 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד= לא! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.= לא אני לא אוהבת פרסום נכנסים לתוך התחת!! 48. לשרוף את התעודת בגרות= קודם שיהיה לי ואחרי זה נדבר!! 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה= לא יש לי בית 50. לחגור גם מאחור= לפעמים א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת חולה עליו!! 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלס! 53. יאס או הוט ?יאס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? רצים לדירה! חחחח סתם ברור סוף הדרך!! 55. אבטיח או מלון ?= אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>= נענע 57. קולה או פפסי ?= קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? אפח'ד 60. לבן או שחור ? שתיהם 61. משקפיים או עדשות ?עדשות ואם אפשר עם צבע 62. חיים או מוות ? חיים!! 63. אוניברסיטה או מכללה ?אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? שירות לאומי! 65. עתיד או עבר ?עתיד!! 66. תות או פטל ?תות! 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? = 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> נתחיל עם ישן ואז חדיש.. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?= לוחם 70. ספר או סרט ? סרט ואז ספר! 71. דיסקמן או MP3 ?MP3 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>= קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ?אפח'ד 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> עדיף כחול!! 77. סטימצקי או צומת ספרים?= סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?קסטרו 79. פלאפון או סלקום ?אפשר אורנג'? 80. לב או ראש? לב! 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך! 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?= היום! 82. מיכל או דלית? = מיכל! 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון!! 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק חחח 86. יום או לילה?= יום!! 87. רכבת או אוטובוס?= רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?לא זה ולא זה 89. טניס או כדור-עף ?=טניס 90. כלב או חתול ?כלב ועדיף גור! מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? זזים לצד השני!! וצועקים!! 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הולכים יותר מהר וצועקים יותר חזק!! 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקים!! 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מחזירים לו שניים! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא לוקחת למרות שאני חולה על צ'פס! 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מאושרים!!!!!!!!! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? ניפרדת מכולם!! 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?הייתי מצילה תעולם!! 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אתם חיים באשליות!! 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא עונה עליו! ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ?

אני אני אני!

1. שם שירן 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 28.10.87 ה חשוון 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 17 וחצי 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי ק.אתא 6. עיסוק בת שירות עוד שבוע! יאיי 7. מספר אחים/אחיות 4 8. רישיון -יש/אין ? לא 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית אנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר וואו, המון. אין מקום לכתוב את כולם 12. סרט סיפור אהבה בלתי נשכח 13. ספר בת יפתח 14. משחק אממ לאדעת 15. אתר באינטרנט תפוז 16. פורום באינרנט מקפליי, בני עקיבא, סוף הדרך 17. מקצוע בבית ספר יאק 18. מקום בילוי השכונה שלי חח 19. תוכנית טלויזיה חברים, זהות בדויה, וסוף הדרך כשהיה 20. תחנת רדיו. לא שומעת רדיו דברים שאתם שונאים 21. שיר גם הרבה 22. סרט 5 נערות יפות... סרט משעמם
23. ספר לא זכור לי 24. משחק תופסת חח 25. אתר באינטרנט לאדעת 26. פורום באינרנט אין 27. מקצוע בבית ספר פסיכולוגיה
28. מקום בילוי לאדעת 29. תוכנית טלויזיה לאדעת 30. תחנת רדיו.^ כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן- לפעמים זה ממש מצחיק, אבל לא להגזים עם זה בצורה שעלולה לפגוע באנשים.. 33. לנהוג בלי רישיון לא 34. סמים לא 35. לצרוח ברחוב לפעמים כן 36. להתגייס לצה"ל בנים-כן, בנות- לא 37. לתרום לאגודה למען הסרטן ממש לא טוב...נו ברור שכן! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא 39. לשתות הרבה קולה לא 40. להרוג ערבים תלוי 41. להתנדבכן 42. לגנוב מגנבים חח לפעמים ותלוי 43. לפטר את לימור לבנת לא 44. לחזור בתשובה כן 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק כן ולא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. כן 48. לשרוף את התעודת בגרות לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אפחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגר 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?<נראה לי שאני יודעת ת'תשובה> סוף הדרךךךךךךך 55. אבטיח או מלון ? אבטייח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? אה? 60. לבן או שחור ? שניהם 61. משקפיים או עדשות ? עדשות 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אפחד 64. צבא או ש"ל ? ש"ל לבנות צבא לבנים 65. עתיד או עבר ? תלוי 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> *חושבת* אוטו חדיש ומחודש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? אמ פי 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? לפעמים מאדים 75. חיידקים או וירוסים ? מה ההבדל? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלכלום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום 82. מיכל או דלית? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> לא מכירה אותן חח 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אותו חרא... 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון, דה. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבדדדד (אני אעדיף הכל על מזרחית) 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף 90. כלב או חתול ? איכ, אפחד מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? חוצים תכביש 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צועקת חזרה 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת.. ורצה לעזור. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? ממשיכה הלאה...חם! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מסרבת והולכת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? זה היה מגניב! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מתפללת 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? רצה לאוניברסיטאות, קופות חולים, בתי חולים וכו' 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? כלום...מה כבר יש לעשות? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא עונה עליו ועוד קצת עליך 101. תחביבים מוזיקה, סרטים, חברות 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? גוש קטיף...נאבקת. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דיסקים, פלאפון, סידור, חברה, אוכל. 104. מה ממש מעצבן אותך ? רעשים קטנים ומעצבנים, חוסר נימוס, חוסר צדק 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. רגישה, מנומסת, מתחשבת. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. מתעצבנת מהר, חסרת סבלנות, נודניקית לפעמים 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? גננת. עדיין. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? ^ 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה 110. ממה אתה הכי מפחד ? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 4 חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא זוכרת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא זוכרת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ?

המשך

114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אקטואליה זה למשועממים! 115. אתה אלים ? גלפי אחותי כן! סתם...לא. 116. אתה חכם ? אממ כשאני רוצה. 117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? מוזיקה, והרבה. אחותי הפיצית, חברות. 119. אתה אוהב לטוס ? כשאני אטוס, נדבר. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? יש הרבה 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? תלוי מאוד! 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? הלכתי יחפה ברחוב? לא משו רציני. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן, כתבתי הרבה. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 40 אגורות חח 125. למפגש פורום- תבוא ? בעז"ה אם אני אוכל! 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? לפעמים סתם לצאת עם חברות יכול להיות בילוי. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? אין לי שמץ! 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? י-ר-ו-ש-ל-י-ם! או מושב נוב חח 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? אם הם מעניינים, כן. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? נחמד!

מילקי 92

New member
שאלון ענק בשנית הראשון לא טוב!!

פרטים כללים 1. שם= מילקי!! אל תיבהלו זה הכינוי השם זה מ-י-כ-ל!! 2. תלידה=11.5.1992 התאריך הכי יאפה !! נא להכין צ'קים ומזומנים! 3. גיל =13 4. ארץ לידה= ישראל 5. מקום מגורים נוכחי=צפון 6. עיסוק =אין עיסוק תאכלו ת'לב 7. מספר אחים/אחיות=2 8. רישיון -יש/אין ?= אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?=עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? =נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר=יש הרבה !! 12. סרט= אמ.. כעיקרון סרטי אימה. 13. ספר= הספרים הכי שווים אלה ספרי הארי פוטר בחנוכה הספר השישי!! אוף דמבלדור ימות! 14. משחק= סופפלקס המשחק הכי כיף! 15. אתר באינטרנט=נענע 16. פורום באינרנט = ס-ו-ף ה-ד-ר-ך! 17. מקצוע בבית ספר=שיעור חופשי.. 18. מקום בילוי=סרט ובאולינג! 19. תוכנית טלויזיה= נשיקות גנובות ואהבה מעבר לפינה.... 20. תחנת רדיו.גלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר= כול השירים הים תיכנוי 22. סרט=קומדיה לא כולם.. 23. ספר=של סמדר שיר שחכתי תשם.. 24. משחק=יש הרבה מאיפה להתחיל... 25. אתר באינטרנט=אנא ערף 26. פורום באינרנט=שומ דבר 27. מקצוע בבית ספר=הכול 28. מקום בילוי=אין כזה 29. תוכנית טלויזיה= היפים והמפליצים 30. תחנת רדיו.= ערבית כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר= לא.לא ניסיתי 32. לעבוד על אנשים בטלפון= כן הכי צחוקים! 33. לנהוג בלי רישיון=לא מפחיד! 34. סמים= לא 35. לצרוח ברחוב=לא אני שפויה 36. להתגייס לצה"ל=חשבתי על זה אבל יש לי עוד זמן אז לא אכפת לי! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן= כן ברור!!! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון=כן ביום המים חחחח 39. לשתות הרבה קולה= כן אבל לא הרבה 40. להרוג ערבים= ברורר בכיף 41. להתנדב= תלוי לאן.. 42. לגנוב מגנבים=לא!!!! 43. לפטר את לימור לבנת= בכיף 44. לחזור בתשובה=אני דתיה!! 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק= יש לי כזה! 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד= לא! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.= לא אני לא אוהבת פרסום נכנסים לתוך התחת!! 48. לשרוף את התעודת בגרות= קודם שיהיה לי ואחרי זה נדבר!! 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה= לא יש לי בית 50. לחגור גם מאחור= לפעמים א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת חולה עליו!! 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלס! 53. יאס או הוט ?יאס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? רצים לדירה! חחחח סתם ברור סוף הדרך!! 55. אבטיח או מלון ?= אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>= נענע 57. קולה או פפסי ?= קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? אפח'ד 60. לבן או שחור ? שתיהם 61. משקפיים או עדשות ?עדשות ואם אפשר עם צבע 62. חיים או מוות ? חיים!! 63. אוניברסיטה או מכללה ?אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? שירות לאומי! 65. עתיד או עבר ?עתיד!! 66. תות או פטל ?תות! 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? = 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> נתחיל עם ישן ואז חדיש.. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?= לוחם 70. ספר או סרט ? סרט ואז ספר! 71. דיסקמן או MP3 ?MP3 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>= קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ?אפח'ד 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> עדיף כחול!! 77. סטימצקי או צומת ספרים?= סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?קסטרו 79. פלאפון או סלקום ?אפשר אורנג'? 80. לב או ראש? לב! 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך! 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?= היום! 82. מיכל או דלית? = מיכל! 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון!! 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק חחח 86. יום או לילה?= יום!! 87. רכבת או אוטובוס?= רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?לא זה ולא זה 89. טניס או כדור-עף ?=טניס 90. כלב או חתול ?כלב ועדיף גור! מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? זזים לצד השני!! וצועקים!! 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הולכים יותר מהר וצועקים יותר חזק!! 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקים!! 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מחזירים לו שניים! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא לוקחת למרות שאני חולה על צ'פס! 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מאושרים!!!!!!!!! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? ניפרדת מכולם!! 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?הייתי מצילה תעולם!! 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אתם חיים באשליות!! 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא עונה עליו! ועוד קצת עליך 101. תחביבים= אייסיקיו מסנג'ר וסרטים!! 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? ביםםםם!!! 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 1.פלאפון2.מטוס חזרה3.חברים4.בגדים5.אוכל!! 104. מה ממש מעצבן אותך ? שחופרים לי!! כמו עכשיו! חחח סתםם 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.הכול טוב אצלי.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.לו יודעתת 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? לא חשבתי!!! 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? אין לי מושג 109. מה ממש חשוב לך בחיים? משפחה ובריאות! 110. ממה אתה הכי מפחד ? מהמוות!! 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? מה אכפת לך?? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? אממממ הרבה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? קשה לומר 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אמ.... פיגועים וכאלה.. 115. אתה אלים ? לא מה פתאום!! 116. אתה חכם ? כן רוצים תעודה?? 117. אתה אוהב ללמוד ? לפעמים! 118. מה הדברים שגורמים לך כיף?לצחוק!! 119. אתה אוהב לטוס ? לא ניסיתי 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? לא זוכרת 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? כן בטח 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אמ.... 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא כתבתי ולא מתכוונת! 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?0 125. למפגש פורום- תבוא ?אולי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? סרטים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? אמ.......... טסה.. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? הייתי גרה ב... נהריה מקום יאפה 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? כן תלוי 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ני צלת, נגמר והשאלה האחרונה-איך היה השאלון?? כיף

למעלה