שאלון (הכרות) קצר... פליז תענו

1Shir

New member
שאלון (הכרות) קצר... פליז תענו ../images/Emo140.gif

1. שם? 2. גיל? 3. מהיכן? 4. מה בערך עושה בחיים? 5. דתי/מסורתי/חילוני? 6. את מי מכיר באופן אישי מהפורום? 7. סדרה אהובה נוספת? 8. האם מעוניינ/ת לקבוע מפגש השבוע בתל-אביב?

1Shir

New member
אני שיר, עוד מעט בת 22 מהרצליה

סטודנית בת"א לעבודה סוציאלית, עושה פר"ח ועובדת בסופ"ש חילונית לגמרי לא מכירה אף אחד (עדיין?) ולכן בא לי מפגש!

J A G 231

New member
טוב נענה..

1. 2. 16 3. 4. לומדת.. 5. דתיה 6. אף אחד 7. ג'אג 8. לא חושבת שאני אגיע...

o c e a n

New member
הנה

1. עינת 2. 22 3. ירושלים 4. עובדת רק עובדת 5. כופרת (חילוני זה דתי לעומתי) 6 לכמה אישי הכוונה? 7. סדרה אהובה? יש הרבה 8 השבוע לא מתאים גם לא שבוע הבא אולי אחרי כל חגיגות והימי זכרון 9. תמונה האהובה עליי

1Shir

New member
אישי: הכוונה להיכרות מעבר לאינטרנט

"חילוני זה דתי לעומתי"? נשמע מעניין... מה את, אוכלת צ'יזבורגר ביום כיפור? (אני יודעת שזה היה ממש אבל ממש לא מצחיק) וכן, זו תמונה מקסימה. רגע מקסים זה יסתדר לך להגיע מתישהו לת"א מי-ם? אני רוצה לפגוש אותך!

o c e a n

New member
ציזבורגר לא אני צימחונית אבל

יש הרבה דברים אחרים. ובכיף אני אבוא לפגוש אותך גם אם לא יתקיים מפגש בסוף, תל אביב לא כל כך רחוקה בימינו... ותודה..

scoutlavie

New member
אני גם אענה

1. צילה . 2. 20.5 3. ראשל"צ. 4. סטודנטית למשפטים. 5. דתית. 6. את ירעם ואורית כבר כמה שנים טובות...7. הבית הלבן. 8. השבוע זה בעיה, שבוע הבא נשמע די טוב.

DarlingAdam

New member
למה לא.

אדם, בן 24, מתעסק בכתיבה ומחשבים, לא מכיר בעצם אף אחד מהפורום. אוהב באפי ואנג'ל, צופה בסמולוויל, ליגת הצדק, איש הנצח, ועוד די הרבה דברים. אני לא יכול מסיבות שונות להגיע למפגשים בכלל, אז תתכננו בלעדיי :)

K o H a N i M

New member
יחס דתיים -חילונים פה בתיקו ככה..

1.שי 2. 21.5 3. ב"ב 4. לומד תורה 5. ..כנראה ש.. 6. מכיר את אורית, צילה, אסף (ירעם גם פה?) ..אולי אני מכיר עוד מישהי/ו שעוד לא עליתי עליו, אבל זהו עקרונית. 7. ערי הזהב הנסתרות

orityemini

New member
היי! רעיון נחמד...:)

1. אורית 2. 20 3. פתח תקווה 4. סטודנטית באוניברסיטה 5. דתיה 6.אממ...את צילה, ירעם, שי, אסף, איילת, ועוד כמה שהיו בפורום הקודם ומי יתן יבואו גם לפורום הזה...:) מקווה שלא שכחתי מישהו. 7. באפי 8. אממ...השבוע יש לי סיור מהאוניברסיטה, אז זה בלתי אפשרי. אבל אשמח בכיף לבוא למפגש ביום אחר.

hrgo

New member
עכשיו תורי, לא?

1) ירעם. 2) 25 (כן, כנראה הכי זקן בפורום) 3) בת ים 4) סטודנט ללשון עברית, בר- אילן + כותב בעיתון + קופירייטר לעת מצוא 5) לשמחתי - דתי 6) שי, צילה, אורית, אסף (שבקושי כותב פה) 7) רובוטריקים 8) לא השבוע. בהזדמנות (בחופשת הסימסטר)

hrgo

New member
והנה, האיזון הופר - יותר דתיים!!!

לא ידעתי שגם JAG דתייה. אגב, אומרים דתייה ולא דתית.

J A G 231

New member
לא ידעת ועכשיו אתה יודע..אגב, זה

בא כביקורת? מממ לא יודעת.. הייתי צריכה להראות את זה? או שמא הסתרתי את זה????? בכל מקרה.. דתיה זה בטוח.

rach5

New member
נו טוב... ../images/Emo28.gif

רייצל 21 חולון סטודנטית ללימודי מידע ומדעי המחשב אוהבת את תיקים באפלה, תיקים מהעבר, גאג' ועוד... השבוע קצת עמוס לי, האמת....

הממף

אין לי כוח למספרים, לאחר כל לימודי המתמטיקה האלה ניצן, 16, חולון, אתאיסטית, לא מכירה באופן אישי אף אחד... סדרות אהובות- סיינפלד, my so called life (כבר לא משודרת), מלקולם באמצע, דריה.(!!) השבוע לא אפשרי מבחינתי. יכולה רק בחופשים.

milki123

New member
להמשך לחץ "אנטר"

1) אסף. 2) 24 (חי ובועט). 3) קריות. 4) מלמד פינגווינים ריקודי עם. 5) חילוני. 6)ירעם , שי, אורית , צילה , אודי 7) אוז , סיינפלד , סדרות טלויזיה מצויירות משנות ה-80. גם אוהב מוזיקת אייטיז אם כבר... 8) פנוי למפגש.

למעלה