1. שם? 2. גיל? 3. מהיכן? 4. מה בערך עושה בחיים? 5. דתי/מסורתי/חילוני? 6. את מי מכיר באופן אישי מהפורום? 7. סדרה אהובה נוספת? 8. האם מעוניינ/ת לקבוע מפגש השבוע בתל-אביב?
1. עינת 2. 22 3. ירושלים 4. עובדת רק עובדת 5. כופרת (חילוני זה דתי לעומתי) 6 לכמה אישי הכוונה? 7. סדרה אהובה? יש הרבה 8 השבוע לא מתאים גם לא שבוע הבא אולי אחרי כל חגיגות והימי זכרון 9. תמונה האהובה עליי
"חילוני זה דתי לעומתי"? נשמע מעניין... מה את, אוכלת צ'יזבורגר ביום כיפור? (אני יודעת שזה היה ממש אבל ממש לא מצחיק) וכן, זו תמונה מקסימה. רגע מקסים זה יסתדר לך להגיע מתישהו לת"א מי-ם? אני רוצה לפגוש אותך!
1. צילה . 2. 20.5 3. ראשל"צ. 4. סטודנטית למשפטים. 5. דתית. 6. את ירעם ואורית כבר כמה שנים טובות...7. הבית הלבן. 8. השבוע זה בעיה, שבוע הבא נשמע די טוב.
אדם, בן 24, מתעסק בכתיבה ומחשבים, לא מכיר בעצם אף אחד מהפורום. אוהב באפי ואנג'ל, צופה בסמולוויל, ליגת הצדק, איש הנצח, ועוד די הרבה דברים. אני לא יכול מסיבות שונות להגיע למפגשים בכלל, אז תתכננו בלעדיי
1.שי 2. 21.5 3. ב"ב 4. לומד תורה 5. ..כנראה ש.. 6. מכיר את אורית, צילה, אסף (ירעם גם פה?) ..אולי אני מכיר עוד מישהי/ו שעוד לא עליתי עליו, אבל זהו עקרונית. 7. ערי הזהב הנסתרות
1. אורית 2. 20 3. פתח תקווה 4. סטודנטית באוניברסיטה 5. דתיה 6.אממ...את צילה, ירעם, שי, אסף, איילת, ועוד כמה שהיו בפורום הקודם ומי יתן יבואו גם לפורום הזה... מקווה שלא שכחתי מישהו. 7. באפי 8. אממ...השבוע יש לי סיור מהאוניברסיטה, אז זה בלתי אפשרי. אבל אשמח בכיף לבוא למפגש ביום אחר.
1) ירעם. 2) 25 (כן, כנראה הכי זקן בפורום) 3) בת ים 4) סטודנט ללשון עברית, בר- אילן + כותב בעיתון + קופירייטר לעת מצוא 5) לשמחתי - דתי 6) שי, צילה, אורית, אסף (שבקושי כותב פה) 7) רובוטריקים 8) לא השבוע. בהזדמנות (בחופשת הסימסטר)
אין לי כוח למספרים, לאחר כל לימודי המתמטיקה האלה ניצן, 16, חולון, אתאיסטית, לא מכירה באופן אישי אף אחד... סדרות אהובות- סיינפלד, my so called life (כבר לא משודרת), מלקולם באמצע, דריה.(!!) השבוע לא אפשרי מבחינתי. יכולה רק בחופשים.