שאלון (הכרות) קצר... פליז תענו

בית הספר עירוני א בתל אביב.........

וגם בית הספר ויצו צרפת (לשעבר) בתל אביב........ למשל, הם בתי ספר מרובי "תיקים באפלה". בתוך שבוע אחד בשנת 1996, חודש דצמבר, נרצח תלמיד לשעבר של ויצו צרפת, ונעלמה (ועד היום לא נודעו עקבותיה) תלמידה של עירוני א. מלבד זה גם נורתה ונהרגה תלמידה של עירוני א, כמה חודשים אחר כך, על ידי אחיו של קצין בחיל הים (הקצין השאיר את הנשק בבית). המניע לשלושת המקרים הללו, ולרבים אחרים..... נשאר לוט בערפל. קציני החקירות מתוסכלים, כי לא נותנים להם לחקור את הפרשיות הללו. מקדמים למפכ"ל רק על כך ש מ ע כ ב י ם ח ק י ר ו ת . במקרה הראשון, נמצא הרוצח, והתברר שהוא נכדו של נשיא הטכניון (לטכניון יש בית ספר לרפואה)....... נשיא הטכניון לא נקרא לחקירה. (מר עמוס חורב, בכיר במשרד הבטחון\צה"ל בזמן מלחמת יום הכיפורים שהביאה למותם של אלפי חיילים). בשבילי, גם מלחמת יום הכיפורים..... היא תיק באפילה.

רוני מילוא היה אז ראש עיריית תל אבי

ודרך אגב, אשתו היא פסיכולוגית חינוכית....... למדה בחו"ל.

וממלאת היום תפקיד בכיר בחברת השקעות

וחברה בעמותה לילדים בסיכון, שבה דירקטורים גם חוקרים מהבית הספר לרפואה של הטכניון....... ומאוד מוזר, בעל ואשתו, אחד מהם קבל פרס ישראל....... ודרך אגב, לגב מילוא יש נוף לים...... כיוון שהיא מתגוררת בפרוייקט היוקרה (שבנה מוטי זיכר...) סי אנד סאן. שם כל כך טהור.... ים ושמש.. היתכן שאשתו של ראש העיר לחצה עליו בתחום כלשהו? ובתמורה קבלה דירה? בכך אני הייתי מתחילה את חקירת הפרשה של העלמות הנערה עדי יעקובי, דצמבר 1996.......

hrgo

New member
גם אני בפברואר 79 למניינם. באיזה

תאריך בלועזי ובאיזה בעברי בדיוק?

hrgo

New member
כ"ג בשבט תשל"ט (19.2.79 למניינם)

לא בדיוק תיאומים...

1Shir

New member
אתה לא בן עשרים וחמש וחצי...

אתה בן עשרים וחמש וחודשיים...

1Shir

New member
בהנחה שבנות מתבגרות כמה שנים

לפניכם... אז אני
זה בסדר, אני יודעת שאני לא מצחיקה. שאלה בקשר לפרק היום: למה התכוון סקינר כשהוא אמר למולדר שזו רק ההתחלה ושייזהר???

J A G 231

New member
אולי סקינר יודע/צופה איזו סדרה בדרך

של תעלומות/דברים מהסוג הזה...ומתריע...

Chens15

New member
כמוני כמוך אני בת 16 אבל מתנהגת כמו

בת שלושים ואני אף נמשכת לאנשין בני עשרים ומעלה לצערי...

moon shadow

New member
גם אני עדיין חיה.... התשובות:

1. פולינה 2. 17 3. איפשהו בדרום... 4. מתעצלת, מעבירה את חיי מול המחשב והטלוויזיה.. מצייר גם המון. 5. חילונית חילונית..אפילו אתאיסטית 6. אף אחד.. אני בדד פה 7. באפי ציידת הקרפדים!!.. 8. הלוואי ויכולתי.. שבועות עמוסים במבחנים, מיני מתכונות, בחנים, עבודות, מתכונות ועוד..

אלירז ל

New member
אני מבין שאני המסורתי היחיד בפורום

1. אלירז 2. 18 וחצי 3. מהצפון 4. לומד (י"ב)... 5. מסורתי 6. לא יודע... 7. הבית הלבן 8. לא נראה לי.......

k976

New member
אז הינה...

שם:יקיר איתי גיל:16 וחצי מאשקלון אני לומד בתיכון עדיין ועובד כמלצר אני מסורתי אני לא מכיר אף אחד כי אני חדש כאןץץ סדרות אהובות: אוז סקס והעיר הגדולה שולחן לחמישה ואני לא ייפגש. ..

למעלה