שאלון (הכרות) קצר... פליז תענו

הנה גם אני מצטרף

1. אסי חלפון אבל אתם יכולים לקרוא לי אסף חלפון 2. 18 אבל אתם יכולים להגיד גם 17.9 3. מתל אביב אבל אתם יכולים גם להגיד גוש דן 4. תלמיד תיכון, החל מהשנה הבא סטודנט במסגרת לימודי העתודה 5. חילוני 6. לא מכיר פה אף אחד באופן אישי (יצא לי לדבר עם מעטים באייסיקיו) 7. 24! ג'ק באואר יותר קשוח ממאלדר לדעתי... 8. השבוע אני לא יכול אבל כל השבוע הבא פנוי אצלי.

../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

1.טלי
2.כמעט 19(-23 ימים)
3.רעננה
4.בעיקר מתבטלת
5.אתאיסתית
6.אף אחד.. בנתיים
7.Alias
8.אממ...אני לא כל כך ניידת אז אני לא יודעת
9.זאת ארוון
שנמצאה ברחוב יחד עם ארבעת אחיה בגיל שבועיים
10.אני מתנצלת על ההודעה המקושטת להחריד- היה לי משעמם

nicky narkis

New member
גם אני עונה!

1.נרקיס חרמון (ואני בת....לאלו מכם שעוד לא יודעים) 2. 16.5 3. צור יגאל אומר לכם משהו? אזור כפר-סבא... 4. אני בבי"ס בכיתה י' במגמת ביוטכנולוגיה (ולא, אנחנו לא חננות). אין לי זמן לעשות בחיים....חחח.... 5. חילונית. 6. אף אחד...אני די חדשה 7. אי.אר. אבל גיליתי שנטשתי אותה קצת מאז שפגשתי את תיקים. 8. לא יכולה השבוע...מבחן בכימיה ומבחן בתנ"ך....

moon shadow

New member
ואללה?... ביו'?..

אני רק מתעניינת.. האם גם לכם משעמם בטירוף ומעייף בשיעורי ביו' או שזה רק באשמת המורה המדכאת שלנו?...

Chens15

New member
אוקיי אני עונה

1.שמי הוא חן שחף 2.גילי הוא 16 3.מירושלים!! 4.אני תלמידה בבית הספר...זה נחשב עיסוק או שקריאת בכף יד זה גם עיסוק וציור וקריאה ומחשב ועוד הרבה תחומים... 5.אתאיסטית!! 6.לא מכירה מישו באופן אישי ממש ממש אני רק מתכתבת קצת עם tssbe 7.כולם אוהבים את ריימנוד,סימפסון,חברים,מלך השכונה,מלקולם האמצע,סיינפלד 8.אין שום סיכוי יש לי טונה של דברים לעשות

Ice Age

New member
גמני

1. מאיר 2. 25 וחצי (ירעם, אתה לא הכי קשיש) 3. מודיעין 4. בעלים גאה של אוסף DVD לא קטן ובין לבין גם עובד 5. דתי 6. אישי ממש? ICQ נחשב? 7. simpsons 8. השבוע? קצת עסוק.

orityemini

New member
אממ....../images/Emo42.gif

איזה גיוון יש לנו בפורום, מצד אחד דתיים מצד שני אתאיסטים...:) פלורליזם במיטבו :)

SABRINA X

New member
הפרטים...

1. סברינה 2. 16 3. חיפה 4. להקה ותיקים באפלה 6. את בוטגירל 7. "גולשים בזמן" 8. אממ...לא תל - אביב זה נורא רחוק לדעתי צריך לעשות פעם מפגש בתל אביב פעם בחיפה וככה רק במקומות המרכזיים שכולם יוכלו לבוא

עם כל הכבוד לחיפאים

תל אביב היא עיר יותר מרכזית ולפי מה שאני רואה פה רוב האנשים גרים באזור גוש דן.

milki123

New member
הללויה

סוף סוף מישהו מהאיזור שלי (סברינה) חשבתי שאני לבד בצפון...

hrgo

New member
יש פה מישהו/י מעל גיל 25?

או שאני באמת הכי זקן פה?

האם נתקלתם בפרשיית פשע בעתונות.....

שנראית לכם לקוחה ממגוון התיקים באפילה? למשל הפרשה של דניאל הילר, החייל, למשל החייל ציצוואשוילי מעכו שרצח את הוריו ואחיו, למשל רצח הודיה על ידי אביה, למשל הרצח בחורשה בכפר סבא, למשל רצח......למעשה כל המקרים שקשורים לנוער, הם הכי מסתוריים שיש........למשל זוכרים את רצח ריצ"י ברסלאוור מעירוני א בתל אביב? אח של קצין מחיל הים ששמר לו על האקדח ירה באקדח כאשר הנערה בקרה בביתו יחד עם חבר שלו שהכירה ימים לפני כן...זה קרה בשכונה תל אביבית.......והמיסתורין נורא ממש........

גם מותם של החיילים ב 6 לאוקטובר 73

מלחמת יום הכיפורים........אלה ששהו במוצבי הקו הראשון.......עדיין לא התברר......... מדובר במאות חיילים שכנראה פונו לבסיס חיל האויר ברפידים לטיפול רפואי, אך מידע כתוב.....איננו בנמצא...... אחד הרופאים הצבאיים שידע משהו.........נמצא מת רכון על המחשב שלו....... בעת שהתנהל נגדו משפט שהאשים אותו בשחיתות.........ד"ר גבי כנען מנהל בית החולים צפת. לא הגיעה השעה לפתור את התעלומה הזאת? מהו סודם של חללי יום הכיפורים?

למעלה