שאלון הסרטים

ברונדבי

New member
שאלון הסרטים../images/Emo124.gif../images/Emo36.gif../images/Emo152.gif

קצת שאלות למי שבא לענות: -באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? -איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? -איזה סרט התחרטם שראיתם? -איזה סרט הודתם שלא ראיתם? -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? -איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? נו, זה בקצרה, ולילה, ורציתי פעילות לפורום..
אם מישהו רוצה לענות רק על חלק\להוסיף\לשנות\לא לענות בכלל\סתם לקטר ולהקניט, גם מוזמן! תנסו..ביי

"והיא שוב עוצרת, מרגישה בסרט"

באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? Meet The Fockers באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? דור הפרוזאק, ב
איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? מממ Finding Neverland איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? ספיידרמן
איזה סרט התחרטם שראיתם? "קטע מהסרטים" איזה סרט הודתם שלא ראיתם? אין לי מושג.. איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) מלך האריות
[ויש לי אותו..] איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? אני לא יודעת לביים
איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? איזה סרט אקשן מטומטם עם סילבסטר סטאלון או סטיבן סיגל או משהו כזה

uriya1

New member
אני קורא את דור הפרוזק עכשיו ../images/Emo12.gif

[אם קראת את הספר:] מה יותר טוב, הסרט או הספר?

AeroTom

New member
הספר הרבה יותר טוב...

יש כ"כ הרבה שלא נכנס לסרט מהספר. הספר הרבה יותר מלא ברגש ופירוט מהחיים שלה ודברים שעברה.גם התחברתי עם כמה דברים אצלה יותר בספר מאשר מסרט. הסרט נחמד אבל לא מעביר לפי דעתי ממש את הסיפורים האישיים שלה מהספר.

אמממ

-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? כמעט כל סרט מצליח להעלות בי גיחוך לפחות פעם אחת.. אבל הסרט האחרון שבאמת באמת צחקתי בו היה "בואו נדבר על זה". כלומר, זה לא היה משו משו, אבל הייתה שם סצינה אחת, שהפסיכולוג (גאד, מה היה השם של השחקן הזה?!) הגיע לשוחח עם המאפיונרים, שהייתה פשוט ק-ו-ר-ע-ת
-באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? וואו.. שאלה קשה.. "המספריים של אדוארד" -איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? כל סרט טוב מרגש.. אבל באמת באמת מרגש? שוב, "המספריים של אדוארד" -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? גם כן אד'
-איזה סרט התחרטם שראיתם? אין סרט שאני מתחרט שראיתי.. אבל יש סרטים שאני מתחרט שבזבזתי עליהם כסף בקולנוע. האחרון היה "טומב ריידר 2" -איזה סרט הודתם שלא ראיתם? או-הו.. יש לי עוד המון להשלים.. "היו זמנים במערב", "היו זמנים באמריקה", "עיניים עצומות לרווחה", "האזרח קיין", "שוקולד", "קאובוי של חצות", ועוד הרבה מאוד -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) יש יותר מדי שאני יכול למנות... -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? בעיה מינורית.. אני לא יודע לביים
נו, אני בן 16, למה ציפיתם? -איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? יש הרבההההההה יותר מדי כאלו.. אבל כל מה שקשור לכריס קולומבוס צריך להיות עמוק עמוק בביוב

shellydeez

New member
אני עונה אני עונה!

באיזה סרט צחקתם לאחרונה? פגוש את הפוקר'ס. באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? נו אחרי שראיתי את זה בפעם ה220 לזכור את הטיטאנים. איזה סרט ריגש אותי לאחרונה? סיפור פשוט. אחלה בחלה של סרט איזה סרט הלהיב אותך פעם אחרונה? סקיי קפטן, איך אני לא חשבתי על זה קודם? איזה סרט התחרטתם שראיתם? יפה במנהטן ( נו מה זה היה בטעות!) איזה סרט הודיתם שלא ראיתם? מלחמת הכוכבים......
איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? אדפטיישן כבוד! איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? אחי, איפה אתה? איזה סרט שקיים היית משליך עמוק עמוק לאסלה? ראן לולה ראן.

sprung monkey

New member
גם אני גם אני!

הסרט שצחקתי בו לאחרונה - כמעט כל סרט מצחיק אותי (אפילו "רשימת שינדלר"
), אבל סרט שאני תמיד יכול לחזור לראות ולדעת שאני אצחק שוב ושוב: "אוסטין פאוארס 2, המרגל שתקע אותי". פשוט כל משפט שני שם הוא קאלט!!! הסרט שבכיתי בו לאחרונה - אחרי המון חשיבה, לא הצלחתי לחשוב על אחד כזה, אז אני אגיד פרק בטלוויזיה שגרם לי לבכות: פרק סיום העונה החמישית של "באפי", שהיא מקריבה את חייה כדי להציל את העולם. ג'וס, אתה גאון! הסרט שריגש אותי לאחרונה - "זונות אסייתיות 2". מה? גם זה סוג של ריגוש. סתאאאאאאאאאם. "מולאן" של דיסני תמיד עושה לי צביטה קטנה בלב. סרט שהלהיב אותי לאחרונה - Resident Evil 2: Apocalypse (נדמה לי שתרגמו את זה ל"האויב שבפנים 2: אפוקליפסה). נו, זה הסרט הזה עם מילה חובוביץ' המדהימה (אתם מכירים אותה כלילו מ"האלמנט החמישי"). נכון, אין הרבה עלילה, אבל ממש סרט מגניב. סרט שהתחרטתי שראיתי - מאיפה להתחיל.... שר הטבעות, חלקים 2 + 3, מטריקס 2, חניבעל, ובכלל - כל סרט המשך שנועד רק כדי להרוויח כסף ואין לו ממש זכות קיום מעבר לזה, לצערנו הוריד גם קצת מהקסם של הסרט שבא לפניו. סרט שהודיתי שלא ראיתי - רק לאחרונה פה בפורום - הניצוץ. מה אני אעשה, ג'ק ניקולסון עושה לי בחילה. סרט שהייתי שומר לעצמי כעותק בבית - יש המון!!! כרגע אני בתהליכים להשיג עותק של "הצלצול". סרט שהייתי מביים יותר טוב - אין כזה! סרט שקיים שהייתי משליך עמוק לאסלה - כמעט כל סרט ישראלי שראיתי, אבל בעיקר "פרא" עם עומר ברנא. סרט זוועתי, והמשחק של עומר ברנע
אלוהים! עדיף שישתוק ויהיה יפה וזהו.

bobby6killer

New member
מה מה מה מה????

אתה רוצה הלשיג עותק של הצלצול ולא ראית את הניצוץ? ג'ק ניקולסון עושה לך בחילה,מזה קשור,הניצוץ זה הבסיס של האימה,בדיוק כמו פסיכו! תראה דחוף!!!

AlphonseElric

New member
שלי, לא ראית את מלחמת הכוכבים?!

זה חור בהשכלההההההה..!!! טוב.. אני אשתוק! (לא ראיתי עדיין את ספרות זולה
)

באמת רצוי שתשתוק (בלי להעליב)

לא ראית "ספרות זולה" ואתה מטיף לאחרים שהם לא צפו בסרט מד"ב חסר משמעות?! בושה

AlphonseElric

New member
חסר משמעות? חסר משמעות??

חסר משמעותתתתתתתתתתת?! זה מה שאתה אומר על מלחמת הכוכבים?!?! לזה אני קורה בושה! חסר משמעות?????????????? חסר משמעותתתתתתתתת??????????? (שניה.. אני עוד מאכל את זה).. הייתי מת לראות מה יקרה אם אחד מהמעריצים הגדולים של סטאר וורס יראה מה כתבת..! זה יכול להיות מצחיק.. אולי נראה את קיל ביל בהופעה חייה מקוצרת

pink cigarette

New member
חסר משמעות.

מה כל כך מלהיב בסרטים האלה אני עוד לא הצלחתי להבין. ישנתי אצל בני דודים שלי פעם, ואחי (אז בן שמונה או תשע) החליט לראות את הטרילוגיה הראשונה (שצולמה) ברצף. נרדמתי באמצע הראשון, התעוררתי באמצע השני, ראיתי שעדיין לא קרה שומדבר מעניין וחזרתי לישון. ואת השניים האחרונים שצולמו (נדמה לי שצולמו רק חמישה עד עכשיו, לא?) ראיתי בקולנוע. בזבוז זמן וכסף, מלבד האפקטים המרהיבים. ואני נושמת מד"ב כבר עשר שנים בערך. זה פשוט.. לא משהו. בעיני, כמובן. בכל יום אני אעדיף לראות את "בלייד ראנר" (ואני מתעבת את האריסון פורד), "מיינוריטי ריפורט" (ואני לא נוהגת לאהוב עיבודים לקולנוע של ספרים) או "I, Robot" (כנ"ל). או עשרות סרטים אחרים, כולל, אפילו, את MIB (הראשון).

AlphonseElric

New member
אז בואי אני יגיד לך משהו...

1. טרילוגיה ראשונה (שצולמה)- חוץ מהסרט השני והשלישי אין הרבה אקשן- בשני, כל האקשן הוא בסוף! 2. לגבי הסרטים החדשים- ללא ספק, את צודקת! הסרט הראשון היה סביר והשני היה גרוע.. אבל עכשיו יש שלישי (ב-19 במאי) שהוא בעצם מקשר בין כולם והוא הולך להיות הסרט שיעשה את השנה! אני לא אתפלא אם יהיה לו איזה גלובס אחד.. שתיים

pink cigarette

New member
מה קשור אקשן?

אם הייתי רוצה לראות סרטים בשביל האקשן, הייתי עושה מנוי-מראש על כל סרטי ווין דיזל ודומיו. זה לא מה שמעניין אותי, כמו שכבר אמרתי - ולמרות חיבתי העזה למדע בדיוני סדרת הסרטים הזאת פשוט לא הצליחה לעורר בי שומדבר.

למעלה