שאלון הסרטים

gombel

New member
הבחירות שלי

-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? המממ... עד היום במשך השנים לא צחקתי כל כך מאז שראיתי את "משתגעים על מרי" הסצינה עם הרוכסן פשוט קורעת... -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? כגבר אני מודה שזו לא בושה לבכות (אני לא הומו
) אבל אני זוכר שהיה פעם איזה סרט בטלויזיה "אחות אחרת" (The Other Sister) עם ג'ולייט לואיס הזלתי דמעות בזכות המשחק המעולה. מצד שני, אם אתם שואלים מתי בכיתי מצחוק אז "משתגעים על מרי"
-איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? הייתי כותב קיל ביל אבל יש לי זכרון שנחקק לי חזק בלב לגבי מטריקס 3, סצינת המלחמה בציון, מעולם לא התרגשתי ככה... ועוד בקולנוע. -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? כעת אכתוב - קיל ביל ללא ספק (טרנטינו גאון, אין מה להוסיף) -איזה סרט התחרטם שראיתם? הטינה מה זה החרטה הזו, הלו ? הייתי אמור לפחד או לצחוק ? (פעם ראשונה שצחקתי בקול רם בקולנוע) -איזה סרט הודתם שלא ראיתם? אם הכוונה היא להגיד תודה שלא ראיתי אז אני מוכרח לציין "שר הטבעות" 2+3 (לא שווה את הזמן שלי סרטים איטיים להחריד למרות שלא ממש אהבתי את הראשון ששכרתי בספריית וידאו לאחר תחנונים רבים של חבריי). אם הכוונה היא לסרט שאני מתבייש שלא ראיתי אז ברור שהתשובה היא "ורטיגו" של היצ'קוק אני לא מבין איך לא יוצא לי לראות את הסרט... -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) אני אספן DVD נלהב, בוחר את סרטיי בקפידה לסרטים שיש להם מקום בלב שלי, לכן אם יש סרט ששווה בעיניי את המקום הפנוי שצובר אבק על המדף שלי מהר מאוד הוא ימצא את דרכו לשם. כרגע המשימה הבאה שלי - משפחת סופר-על (אני בן 21
) -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? כבר יצרתי כמה סרטים בחיים שלי ובקרוב סרט גדול שעוד ישמעו עליו (פרטים בקרוב), אני חושב שהייתי מביים יותר טוב את הסרט "הנשכחים" סרט טוב אבל חסר שם משהו... -איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? הייתי יכול לכתוב פה סרטי אימה סוג ב' עד ז', אך מאחר שלא טרחתי לראות אותם אני לא שופט לפי הקנקן... לכן אציין כאן את 2 הסרטים היחידים שבהם נרדמתי (אני אף פעם לא נרדם בקולנוע) כשהייתי בקולנוע (ולא הייתי עייף בכלל): "המקור" עם אל פאצ'ינו וראסל קרואו (למרות שאני לא מבין איך הסרט קיבל מועמדות לאוסקר) ו-"מלחמת האופל" על ערפדים ואנשי זאב או מה שלא יהיה... לא כתבתי כאן "שר הטבעות" למרות שאני מאמין שהטרילוגיה היא תרומה חשובה לעולם הקולנוע.

0mroosh

New member
*פות*

-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה?"קזבלנקה"-שלשום ראיתיו שוב ונהנתי כמו ילד קטן בחנות צעצועים. -איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה?"ללכת על המים". -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה?"לפתע ביום ראשון". -איזה סרט התחרטם שראיתם?קרוסרודס [אני מתוודה]. -איזה סרט הודתם שלא ראיתם?לא יודע.. -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית?אממ...לא יודע, יש לי המון, כמעט את כל מה שאני רוצה, כך שאין משהו ספציפי. -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב?דור הפרוזק!! -איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה?קרוסרודס.. גוד שאבס כולם! :)

pink cigarette

New member
יייאההההה.

-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? משהו שראיתי אתמול מאוחר בלילה, "קטע מהסרטים" ("Not Another Teen Movie" במקור). אה, והיום כשראיתי את "נערה עם עגיל פנינה" שהיה פשוט מגוחך. -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? אני לא בוכה בסרטים. אבל אתמול והיום שידרו ב"הוט" את פנומן, ונזכרתי שכשראיתי אותו בפעם הראשונה (ועוד לא ממש הבנתי) בכתה ה' אז בכיתי. אהה.. ופעם בכיתי מ"אמא חורגת" אבל אני לא באמת זוכרת את הסרט. -איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? אוו, ייאהה."קיוב" שראיתי ביום שלישי, ועוד הרבה יותר ממנו - "משחק השמועות" ("Gossip") המופלא. -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? האחרון ש*ממש* עשה לי את זה היה "Gossip". אבל עוד סרט שממש נהניתי בו היה קונסטנטין. -איזה סרט התחרטם שראיתם? לאחרונה ביותר? נערה עם עגיל פנינה. -איזה סרט הודתם שלא ראיתם? אוו.. לא ראיתי המון. היום הודיתי בפני אמא בשניים - "פוסטמן" ו"עולם המים", שניהם עם קווין קוסטנר. -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) או-אה. "קלרקס", "צ'ייסינג איימי" ו"דוגמה" של קווין סמית'; "הכל אודות אמא" של אלמודובר; "כשהרוח נושבת" של ג'ימי מוראקמי; "ספרות זולה" ושני ה-Kill Bill'ים; "Gossip" (דייוויס גוגנהיים), "רדיו חזק" (אלאן מוייל), "רעש, מצלמים!" (Living In Oblivion", טום דיסילו), "שיר אשיר בגשם" (כן כן!) ו"הקבינט של דוקטור קליגרי" (כן כן טייק II). ועוד אחד שכבר יש לי שנים ארוכות ואני יודעת בעל-פה - "הנסיכה הקסומה" הנפלא של רוב ריינר. -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? אוווווחח.. לא נכנס לזה. אה, את הסרט שלי מכתה י"א. ו-י'. -איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? "הענק"!!!!11. נו, זה שמבוסס על הקומיקס. איכס. אני ממש גרועה, מסתבר.

AeroTom

New member
עונה גם:

באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? The Incredibles נראה לי.לא ראיית הרבה קומדיות בזמן האחרון. באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? אני בדרך כלל לא בוכה בסרטים.אבל כן מזיל דמעה...אני חשוב שפעם אחרונה הייתה בעוד צפיה ב-"מספריים של אדוארד" או בצפיה האחרונה ב-"ביג פיש". איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? Finding Neverland כנראה. איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? "שמש נצחית בראש צלול" כנראה...רעיון מגניב. איזה סרט התחרטם שראיתם? "הנשכחים" היה האחרון. איזה סרט הודתם שלא ראיתם? קזבלנקה אף פעם לא ראיתי האמת...לא מאוד מושך אותי לראות. איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) יש לי בבית אוסף DVD (חוקי למהדרין כמובן) אז כל סרט שאני אוהב אני קונה לעצמי כמובן. איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? לא חשבתי על זה...אם כבר הייתי משנה משהו בסרטים בתסריט,לא בבימוי. איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? וואו,יש הרבה... מולהלנד דרייב אולי...טראפיק...חניבעל...יש הרבה שאכזבו אותי מעבר למצופה.

Ringi Bingi

New member
אני עונה

-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? "אחי, איפה האוטו שלי?". -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? לא נראה לי שפעם בכיתי בסרט... זאת אומרת, בכיתי, אבל לא בגלל הסרט. -איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? "המספריים של אדוארד". -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? "הצלצול 2", מאוד הלהיב אותי. -איזה סרט התחרטם שראיתם? "החוש השישי", ולא בגלל שזה סרט גרוע. פשוט יותר מדי פחדתי ממנו. -איזה סרט הודתם שלא ראיתם? שכחתי... משהו עם ט'! -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) "הצלצול". -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? אולי פעם אני אהיה במאית, אבל כרגע אני לא ממש יודעת לביים...
-איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? שכחתי איך קוראים לסרט הזה, משהו על ירח דבש עם אשטון קוצ'ר ובריטני מרפי.

למעלה