הבחירות שלי
-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? המממ... עד היום במשך השנים לא צחקתי כל כך מאז שראיתי את "משתגעים על מרי" הסצינה עם הרוכסן פשוט קורעת... -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? כגבר אני מודה שזו לא בושה לבכות (אני לא הומו
) אבל אני זוכר שהיה פעם איזה סרט בטלויזיה "אחות אחרת" (The Other Sister) עם ג'ולייט לואיס הזלתי דמעות בזכות המשחק המעולה. מצד שני, אם אתם שואלים מתי בכיתי מצחוק אז "משתגעים על מרי"
-איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? הייתי כותב קיל ביל אבל יש לי זכרון שנחקק לי חזק בלב לגבי מטריקס 3, סצינת המלחמה בציון, מעולם לא התרגשתי ככה... ועוד בקולנוע. -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? כעת אכתוב - קיל ביל ללא ספק (טרנטינו גאון, אין מה להוסיף) -איזה סרט התחרטם שראיתם? הטינה מה זה החרטה הזו, הלו ? הייתי אמור לפחד או לצחוק ? (פעם ראשונה שצחקתי בקול רם בקולנוע) -איזה סרט הודתם שלא ראיתם? אם הכוונה היא להגיד תודה שלא ראיתי אז אני מוכרח לציין "שר הטבעות" 2+3 (לא שווה את הזמן שלי סרטים איטיים להחריד למרות שלא ממש אהבתי את הראשון ששכרתי בספריית וידאו לאחר תחנונים רבים של חבריי). אם הכוונה היא לסרט שאני מתבייש שלא ראיתי אז ברור שהתשובה היא "ורטיגו" של היצ'קוק אני לא מבין איך לא יוצא לי לראות את הסרט... -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) אני אספן DVD נלהב, בוחר את סרטיי בקפידה לסרטים שיש להם מקום בלב שלי, לכן אם יש סרט ששווה בעיניי את המקום הפנוי שצובר אבק על המדף שלי מהר מאוד הוא ימצא את דרכו לשם. כרגע המשימה הבאה שלי - משפחת סופר-על (אני בן 21
) -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? כבר יצרתי כמה סרטים בחיים שלי ובקרוב סרט גדול שעוד ישמעו עליו (פרטים בקרוב), אני חושב שהייתי מביים יותר טוב את הסרט "הנשכחים" סרט טוב אבל חסר שם משהו... -איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? הייתי יכול לכתוב פה סרטי אימה סוג ב' עד ז', אך מאחר שלא טרחתי לראות אותם אני לא שופט לפי הקנקן... לכן אציין כאן את 2 הסרטים היחידים שבהם נרדמתי (אני אף פעם לא נרדם בקולנוע) כשהייתי בקולנוע (ולא הייתי עייף בכלל): "המקור" עם אל פאצ'ינו וראסל קרואו (למרות שאני לא מבין איך הסרט קיבל מועמדות לאוסקר) ו-"מלחמת האופל" על ערפדים ואנשי זאב או מה שלא יהיה... לא כתבתי כאן "שר הטבעות" למרות שאני מאמין שהטרילוגיה היא תרומה חשובה לעולם הקולנוע.
-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? המממ... עד היום במשך השנים לא צחקתי כל כך מאז שראיתי את "משתגעים על מרי" הסצינה עם הרוכסן פשוט קורעת... -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? כגבר אני מודה שזו לא בושה לבכות (אני לא הומו