שאלון הסרטים

uriya1

New member
../images/Emo124.gif

צחקתי [וזה לא בדיוק לאחרונה] במיליונר מי שגומר ראשון. דוגמה לסרט קומדיה שבאמת עשוי על רמה ולא מנסה להלעות גיחוך על פני הצופים עם בדיות מטופשות. בכיתי בI am Sam. התרגשתי ב21 גרם והרדוף לבן - קשה לי להחליט איזה משניהם טוב יותר. התלהבתי מהטינה. לשווא
התחרטתי מהטינה. הייתי שומר כעותק המון-המון סרטי אימה. סדרות הצעקה ויעד סופי במיוחד, אבל יש עוד כמה. הייתי רוצה [בדגש על רוצה, כי אני לא יודע אם באמת הייתי מצליח
] לביים את השעה ה25 בצורה טובה יותר. הייתי משליך לעאזאל את הטינה. [כבר עברנו את זה, לא?
]

Elle Driver

New member
אל דרייבר אומרת...

באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? ביג -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? סינמה פרדיסו. -איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? מליון דולאר בייבי -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? קיל ביל 2, ללא ספק. -איזה סרט התחרטם שראיתם? הכפר. פשוט חרטה בארטה. עשו לזה פרסום טוב מדי -איזה סרט הודתם שלא ראיתם? האזרח קיין -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) את כל סרטי טרנטינו וברטון. כל פלוץ שלהם. -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? דור הפרוזאק, ללא ספק. -איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? אחי, איפה האוטו שלי?

pink cigarette

New member
את לומדת קולנוע, נכון?

אז אל תדאגי, את חייבת לראות את האזרח קיין לבגרות - ואם לא בי"א, אז בי"ב.

bobby6killer

New member
אני

-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? ווואו,הרבה זמן לא צחקתי מסרט. חסר קומדיות טובות. אולי ב"כבוד של פריצי" אבל גם לא ממש. -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה?לא בוכה בסרטים,אז הפעם האחרונה היתה אז שמלך האריות היה בקולנוע בכיתי שמופאסה מת. -איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? לאון. נטלי פורטמן ענקית!! -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה?Equilbrium-שווי משקל. שווה
-איזה סרט התחרטם שראיתם?שם קוד-דג חרב. חרבון אחד גדול! -איזה סרט הודתם שלא ראיתם?אפוקליפסה עכשיו,עד שקניתי וראיתי. -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית):Alien-quadroligy -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב?"רומן על אמת" של טוני סקוט,נכתב ע"י טרנטינו,יכל להיות כלכך הרבה יותר טוב! -איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? "ממנטו" , למרות שזה באמת סרט טוב,ההליכה אחורה כלכך עצבנה אותי רציתי להרוג מישהו!!!

BattleSheep

New member
אז ככה, בערך

באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? the emperors new groove, סרט דיזני הכי טוב שראיתי מאז אלאדין, בלי שירים אפילו! באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? אני לא ממש בוכה בסרטים, אבל הייתי קרובה לזה ב-before sunset. (אני מצטערת שאני כל הזמן רושמת את השמות באנגלית, אני פשוט לא יודעת מה השם בעברית :)) איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? למצוא את ארץ לעולם לא. האמת שזה לא לאחרונה, אבל לא רציתי לרשום before sunset שוב :) איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? corpse bride, ואפילו לא יצא עוד :) מאלו שיצאו כבר.. הממ.. המסע המופלא. איזה סרט התחרטם שראיתם? הטינה. לכל הרוחות. איזה סרט הודתם שלא ראיתם? יש כל כך הרבה :| לא חושבת שעוד יצא לי לראות סרט של סקורסזה. איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) ברזיל. את המארז המיוחד, עם הסוף המקורי וכל שאר התוספות המגניבות. אני רוצה כנפיים כאלה :| איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? ממש לא יודעת. איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? אלפי. עצבן אותי בצורה בלתי רגילה.

AlphonseElric

New member
אלפונסה אומר

-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? קיל ביל 1 (ראיתי הבוקר) -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? קיל ביל 2 (ציפיתי שהיא תוריד לו את הראש מה אתם רוצים?) -איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? אמממ.. לא זוכר -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? קיל ביל? -איזה סרט התחרטם שראיתם? היום שאחרי מחר (בזבתי 27 שקל סתםםםםםםם, ועוד כשהמורה שלי במקרה הייתה באותה "הצגה") -איזה סרט הודתם שלא ראיתם? צלילי המוזיקה -איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) כל סרטי טרנטינו -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? הענק (THE HULK) -איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? יש יותר מדי כאלה!

AlphonseElric

New member
כמה תיקונים...

סרט שצחקי לאחרונה- היצ' ו.. סרט שהודתי שלא ראיתי: ספרות זולה.. (מתבייש בעצמי! ואני עוד חשבתי שאני אוהד טרנטינו)

pink cigarette

New member
אני לא חושבת שיש מישהו שיכול

לביים את "הענק" טוב יותר. הסרט הזה הוא מקרה כל כך אבוד שאפילו מכת חשמל לא תציל אותו. סבל טהור. היום שאחרי מחר אחלה סרט!!!11 ישבתי בקולנוע ופשוט נהניתי (להיות ניטפיקרית ולהרוס להורים). אחלה אחלה.

AlphonseElric

New member
לגבי הענק- צודק\ת...!!!

אני חולק עליך לגבי היום שאחרי מחר- חרא של סרט, בזבוז זמן וכסף נוראי!

0mroosh

New member
באמת קקה.

לגבי "הענק", אנג לי אכזב ובגדול! הסרט היה ממש משעמם וישנו ביכוי שיכל להינצל.

pink cigarette

New member
נימת הציניות שלי באמת קצת התפספסה.

"היום שאחרי מחר" הוא מסוג הסרטים שהולכים לראות אותם על מסך גדול רק בשביל הפעלולים. ותחשבו על זה לרגע - מה חסר בסרט הזה? יש הקרבה, יש רומנטיקה, יש אסון גדול שכבר אי אפשר למנוע, יש פעלולים מרהיבים ואפילו אפילו אפילו אבא שמוכן להקריב את חייו למען הסיכוי הקלוש להציל את הבן שלו. פיצוץ-בקופות מובטח! הפעלולים בסרט הזה מדהימים, וההגיון (יש כזה, גם אם קלוש ומוגזם בעת ובעונה אחת) נמצא; לא סביר שדבר כזה יקרה במאה השנים הקרובות, אבל הוא קרוב, והסיכון אמיתי [ואנחנו שמים ***, אבל את זה לא באמת צריך להגיד, נכון?]. זה שהסרט יצא חרא.. נו.. לא שזה לא היה צפוי. אולי פשוט לא ציפיתי להרבה מהסרט ולכן לא התאכזבתי. באתי בשביל הפעלולים, ואותם בהחלט קיבלתי.

lollapalooza

New member
יאיי ../images/Emo9.gif שאלונים זה כיף.

-באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה
"בייבי אריזונה" -באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה
לא זוכרת -איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה
"מחול הפגיונות" -איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה
שוב "מחול הפגיונות" -איזה סרט התחרטתם שראיתם
וואי, מלא, אבל סרטים שחייבים לראות ללימודים. -איזה סרט הודתם שלא ראיתם
אני לא מודה
-איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית
(חוקית) סינמה פרדיסו
ומציאות נושכת (זה סרט פולחן שלי, שתקו) -איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב
קטונתי. -איזה סרט שקיים היית משליך עמוק עמוק לאסלה
אממ זה עם בריטני

Dafi the Mighty

New member
מואה! ../images/Emo3.gif

באיזה סרט צחקתם בפעם האחרונה? שנים של אירוסין, החדש של ז'אן פייר ז'נה. הוא מדהים. היו שם כמה קטעים שהעלו חיוך טוב על הפנים. באיזה סרט בכיתם בפעם האחרונה? לאחרונה אני מוצאת את עצמי מתאפקת לבכות בסרטים. אממ, יש מצב שבסינמה פרדיסו דמעתי קצת... המממ, לא זוכרת. באמת אני בקושי בוכה לאחרונה. איזה סרט ריגש אותך בפעם האחרונה? שנים של אירוסין אבל זה הסרט האחרון שראיתי. אני אגיד שהסרט שממש השפיע עליי לאחרונה וראיתי אותו לפני כמה חודשים- "מריה הלבנה". יש שם סצנה שלא יוצאת לי מהראש. איזה סרט הלהיב אותך בפעם האחרונה? דוני דארקו וכל מילה מיותרת. איזה סרט התחרטם שראיתם? וירה דרייק
איזה סרט הודתם שלא ראיתם? אההה...
תפוז מכני, אמריקה X. זה מה שזכור לי כרגע, סרטים שאני מתביישת שלא ראיתי... איזה סרט היית שומר לעצמך כעותק בבית? (חוקית) שיקגו, עד שאשים עליו את ידיי. ועיר הילדים האבודים שאין לי מושג איך להשיג אותו חוקית... או לא חוקית... איזה סרט שקיים היית מביים יותר טוב? מממ, לא עולה לי כרגע לראש. איזה סרט שקיים היית משליח עמוק עמוק לאסלה? כמעט כל סרט הוליוודי... (כמעט.. לא כולם..)

למה את לא בוכה בסרטים?

הרי אבי הקולנוע (טוב הוא אבי התאטרון אך הוא ביסס חוקים שתקפים ללא ספק לקולנוע) אריסטו טען שיש להגיע לפורקן רגשי ברגע השיא (מה שנקרא קטרזיס). כך שזה בריא וטבעי בסרט שזו המטרה שלו. כמו שאת צוחקת כשאת רואה קומדיה או פוחדת בסרט אימה. דוני דארקו סרט אדיר! אפשר להשיג כל סרט לא חוקית

טרי לה לה

התפקעתי מצחוק בסרט מליונר מי שגומר ראשון בכתיתי לאחרונה בסרט my first mister התרגשות ובכי באים אצלי יחדיו:) הרשימה ארוכה מכדי להתחיל לשלשל אותה כאן ושוב הגבלה מקשה עד מאוד, אחד מאותם עשרות סרטים (עד כדי מאות) שהייתי שומר לי עותק בבית הוא מועדון קרב. אממ, ספיידרמן. כל סרטי הצעקה ובני משפחותיהם.

אוֹריה

New member
תורי :)

צחקתי בפעם האחרונה ב"הזריחה", אבל זה לא בגלל הסרט. ב"פוטיומקין" התגלגלתי מצחוק, אבל שוב, לא בגלל הסרט. זכורה לי סצנה באמריקה אקס שתמיד מצחיקה אותי. זה כל מה שעולה לי עכשיו. בכיתי בפעם האחרונה בגרין מייל. התרגשתי בפעם האחרונה במספריים של אדוארד. התרגשתי, אבל לא בפעם האחרונה, מ"החיים יפים". התלהבתי מפרידה. התחרטתי על שראיתי את ד"ר סטריינג' לאב. המון המונים. בערך כל קלאסיקה קולנועית. אני כמעט ולא רואה סרטים. הייתי שומרת לעצמי את נהג מונית, אני חושבת. גם את כנפיים שבורות, אולי גם את הכוכבים של שלומי. אני לא יודעת איזה סרט הייתי מביימת טוב יותר. שוב, אני לא יודעת איזה סרט הייתי מעיפה לקיבינימט , אבל אני מניחה שהוא יהיה בצרפתית. יופי של שאלון, אגב. :)

למעלה