שאלון השבוע

advasoly

New member
שאלון השבוע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif

טוב, השאלון השבוע יהיה קצר וקולע. איזה מזל? גר/ה בבית פרטי או קומות? כמה אחים יש לך? יש רישיון? אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? מה משחק המחשב האהוב עלייך? מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? זה או זה: פיצה/פסטה? המבורגר/עוף פשוט? אוכל בייתי/ג'אנק פוד? בריכה/ים? חורף/קיץ/סתיו/אביב? שחור/לבן? גלידה/סופלה שוקולד? שיהיה סופ"ש נעים וטעים! כל הסופ"ש מתוכנן להיות מלא בשמש ומזג אוויר נ-ה-ד-ר! מומלץ בחום לשכנע כמה חבר'ה ולנסוע לים או לאיזה טיול נחמד! תהנו!!!

advasoly

New member
ראשונה!

איזה מזל? אריה! (אררר... חחח) גר/ה בבית פרטי או קומות? בית פרטי, כמובן.. חחחח כמה אחים יש לך? ממ.. אח ואחות, שניהם גדולים ממני. יש רישיון? עוד לא... חחחח ואני עוד מתה לרשיון מכיתה ט'...חחח אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב?X מה משחק המחשב האהוב עלייך?ממ.. DOOM מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? ממ.. יש המון.. חחחח זה או זה: פיצה/פסטה?פיצה!!! המבורגר/עוף פשוט?ממ.. לא יודעת, לא אוהבת אוכל. אוכל בייתי/ג'אנק פוד?קשה מאד, כי אמא יודעת לבשל טוב. בריכה/ים?בריכה, ים מלא בחול... חורף/קיץ/סתיו/אביב?ממ.. אביב וסתיו.. בעצם סתיו! שחור/לבן? לבן... גלידה/סופלה שוקולד? שניהם! חחחח

thorondor

New member
נו טוב,

איזה מזל? באמת מזל. גר/ה בבית פרטי או קומות? קומות. כמה אחים יש לך? 2. וגם אחות אחת. יש רישיון? לא. אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? Third base מה משחק המחשב האהוב עלייך? Gothic II מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? סיינפלד. זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה. המבורגר/עוף פשוט? תלוי בעוף, תלוי בהמבורגר. אוכל בייתי/ג'אנק פוד? ג'אנק פוד בייתי. בריכה/ים? בריכה. חורף/קיץ/סתיו/אביב? חורף. שחור/לבן? שחור. גלידה/סופלה שוקולד? גלידה.

DECK

New member
נו טוב

איזה מזל? גדי גר/ה בבית פרטי או קומות? קומות כמה אחים יש לך? 2 אחים גדולים יש רישיון? כן אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? אמממ... נראה לי פ"ת... מה משחק המחשב האהוב עלייך? דיאבלו 2 מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? משפ' סימפסון זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה המבורגר/עוף פשוט? המבורגר אוכל בייתי/ג'אנק פוד? לפי המצב רוח בריכה/ים? בריכה חורף/קיץ/סתיו/אביב? בבית חורף, בצבא קיץ שחור/לבן? שחור גלידה/סופלה שוקולד? בחיים לא אכלתי סופלה, אז שיהיה גלידה

כולם גומרים כאן בסופו של דבר../images/Emo60.gif

אף פעם לא תהית איך העיר הזו כ"כ מתה?
הרי לך התשובה! [42!]

היא לא כזאת מתה ת"א מבחינתי מתה..

אף אחד לא גומר פה אם הוא לא בא ליסד אותה.. אני אישית אחרי הצבא בארץ לא נישאר לפחות לא ללימודים

חבל, מה../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

תישאר!
אתה חייב להודות שפ"ת בדרכה השוממת היא די מצחיקה!

אני אוהב את פ"ת סה"כ..

.. לא יודע מה כולם אנטי העיר הזאת. מבחינת אוכלוסיה היא קצת דפוקה.., והיא לא כזאת שוממת.. ד"א המקום הכי נורמלי בעיר הוא בר "גליס".. ..תחפשי מי היה בן ציון גליס וכמה זה מצחיק שאנשים יוצאים לשם בשישי, לא חסר אירוניה בעיר, זה אני חושב הדבר הכי נורמלי בה..

Wing Chan

New member
האי, האי.

איזה מזל? שור גר/ה בבית פרטי או קומות? בניין... כמה אחים יש לך? 2 אחיות זונות יש רישיון? אכן
אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? הממ בנתיים...פ"ת שזה לא ממש רחוק. מה משחק המחשב האהוב עלייך? Shogun: Total War. מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? ספיידרמן, צבי הנינג'ה, המגן, נישואים פלוס (חזר יש בביפ), רומא. זה או זה: פיצה/פסטה? פסטה המבורגר/עוף פשוט? אה...המבורגר לא עשוי מעוף.
אממ...שניהם! כול עוד זה מת ואני אוהב את זה אז למה לא. אוכל בייתי/ג'אנק פוד? אוכל בייתי. בריכה/ים? ים. חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב או קיץ. שחור/לבן? שחור וירוק. גלידה/סופלה שוקולד? מה זה סופלה לעז-עז-עז-עז-עזל?

Wing Chan

New member
חס וחלילה.

מה שאתה מתאר זה משחק בשם "שוגו", בלי "נ" בסוף. זה שוגון טוטאל וור (AKA המשחק אסטרטגיה הכי טוב שיצא אי פעם). מצטער על הגודל, זה סקרין שוט.

ran412986

New member
עונה לשאלון...

מזל : קשת. גר בבית פרטי. יש לי 2 אחיות. (אחת מנישואים קודמים של אבא שלי והשנייה גם מאבא וגם מאמא שלי). רישיון? : לא, אין לי. אבל אני חושב ללמוד לזה. משחק מחשב אהוב עלי? : אין לי כל כך משחקים בתוך המחשב. אם כבר, פיפ"א או באבלס, אני אוהב לשחק. תוכנית הטלויזיה האהובה עלי היא : מחשבות אסורות ששונה לבלתי נתפס עם נמרוד הראל בערוץ 10. לגבי זה או זה. פיצה או פסטה? : פסטה. המבורגר או עוף פשוט? : עוף פשוט. אוכל ביתי או ג'אנק פוד? : אוכל ביתי. בריכה או ים? : בריכה. חורף או קיץ או סתיו או אביב : קיץ. שחור או לבן : שחור. גלידה או סופלה שוקולד? : לא טעמתי סופלה שוקולד, אז אין לי העדפה פה.

the last anigma

New member
עונה... בגלל שזה קצר.. ../images/Emo3.gif

איזה מזל? קשתית גאה! גר/ה בבית פרטי או קומות? קומות כמה אחים יש לך? קוף גדול אחד יש רישיון? כן אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? לא ממש רחוק... אני מפחדת לסוע למקומות שאני לא מכירה מה משחק המחשב האהוב עלייך? לא משחקת במשחקי מחשב מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? משחק מכור זה או זה: פיצה/פסטה? אסור לשאול אותי את זה... אני מכורה לשניהם... אבל טיפטיפה יותר לפיצה המבורגר/עוף פשוט? עוף אוכל בייתי/ג'אנק פוד? ג'אנק בריכה/ים? רק בריכה... ריח הכלור עושה לי את זה חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב שחור/לבן? שחור גלידה/סופלה שוקולד? סופלה

שלי

איזה מזל? דגים, למה אני יודע זאת?... גר/ה בבית פרטי או קומות? שאלה קשה... אני גר בדירה בתוך בית דירות אבל קומה ראשונה ככה שלא ממש מרגישים שזה בית דירות... כמה אחים יש לך? אח, הרבה... בערך 6? יש רישיון? אכן ^_^ אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? רק בירושלים, מחר ניסע לת"א
מה משחק המחשב האהוב עלייך? כרגע civilization3 הייתי רוצה את 4, קנו לאחי את locomotion שממש ממכר אבל בזמן הלימודים אני כמעט ולא משחק. מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? בעיקר סרטים, פעם צפיתי בקומדיות כגון נישואים פלוס, וסדרות מד"ב כמו מסע בין כוכבים ותיקים באפלה. אין לי טלויזיה בחדר כרגע ככה שלא ממש רואה. זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה המבורגר/עוף פשוט? המבורגר אוכל בייתי/ג'אנק פוד? בייתי בריכה/ים? בריכה חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב שחור/לבן? לבן גלידה/סופלה שוקולד? גלידה

~פיהוק מספר 8~../images/Emo60.gif

איזה מזל? דלי גר/ה בבית פרטי או קומות? קומות כמה אחים יש לך? שני אחים ואחות יש רישיון? מפיתום אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? למה שאני ארצה לעשות משהו עם כלי רכב מכל סוג שהוא
מה משחק המחשב האהוב עלייך? הירוז 3! או סימס, כי אני בת. מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? הוו יש המונים! זה או זה: פיצה/פסטה? הו, זה קשה. נלך על פסטה, כי אני בתקופת-פסטה! המבורגר/עוף פשוט? המבורגר, ברור. העוף הרגיל, כמו שהוא בא בצורתו הופלקעית/ירכית/כנפיית עם העצם והסחוס והכל ממש דוחה אוכל בייתי/ג'אנק פוד? ביתי, אוף קורס! בריכה/ים? ים חורף/קיץ/סתיו/אביב? זה מזכיר לי את הסרט, רק שחסר עוד אביב
המ, נראה לי שסתיו, או קיץ שוודי שחור/לבן? לבן! גלידה/סופלה שוקולד? גלידה

ofirule

New member
עונה גם

איזה מזל? מאזניים גר/ה בבית פרטי או קומות? פרטי :) כמה אחים יש לך? 2 אח ואחות קטנים יש רישיון? לא מה משחק המחשב האהוב עלייך? יש כמה מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? אבודים זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה המבורגר/עוף פשוט? המבורגר אוכל בייתי/ג'אנק פוד? ג'אנק פוד בריכה/ים? לא משנה תלוי עם מי אתה חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב שחור/לבן? לבן גלידה/סופלה שוקולד? גלידה

למעלה