שאלון השבוע

הא. כן. ים. ;[

איזה מזל? נאחס. גר/ה בבית פרטי או קומות? פרטי כמה אחים יש לך? 2 יש רישיון? לא אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? - מה משחק המחשב האהוב עלייך? הממ. הוספיטל זה אחלה
מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? חברים זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה המבורגר/עוף פשוט? עוף אוכל בייתי/ג'אנק פוד? אוכל ביתי בריכה/ים? ים חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב שחור/לבן? שחור גלידה/סופלה שוקולד? גלידה

קמילעעע

New member
גמאני

איזה מזל?
אריה
גר/ה בבית פרטי או קומות?
קומות
כמה אחים יש לך?
אחד קטן
יש רישיון?
עדיין לא
אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב?
^
מה משחק המחשב האהוב עלייך?
סימס ומלחמת התרנגולות
מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך?
היכל התרבות ז"ל
זה או זה:
פיצה/פסטה?
פיצה
המבורגר/עוף פשוט?
המבורגר
אוכל בייתי/ג'אנק פוד?
ג'אנק פוד
בריכה/ים?
שניהם
חורף/קיץ/סתיו/אביב?
קיץ
שחור/לבן?
שחור מרזה
גלידה/סופלה שוקולד?
סופלה שוקולד

עונה:

איזה מזל? טלה. גר/ה בבית פרטי או קומות? בית פרטי. כמה אחים יש לך? שני אחים גדולים ממני. יש רישיון? לא. אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? - מה משחק המחשב האהוב עלייך? לא משחקת במשחקי מחשב. מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? האו סי, חברים, מכושפות. זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה. המבורגר/עוף פשוט? עוף פשוט. אוכל בייתי/ג'אנק פוד? אוכל בייתי. בריכה/ים? לא יודעת. חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב. שחור/לבן? שחור. גלידה/סופלה שוקולד? אף פעם לא טעמתי סופלה שוקולד, אז אני לא יודעת.

אני תוהה למה אני עונה כל פעם מחדש

:איזה מזל?
: נאאאאאאאאאחס
:גר/ה בבית פרטי או קומות?
:קומות
:כמה אחים יש לך?
:לא עושים את אותה טעות פעמיים נכון?
:יש רישיון?
:בטח
:אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב?
:באר שבע וקצת אחרי ראש פינה קירית שמונה.
:מה משחק המחשב האהוב עלייך?
:אין אחד ספציפי תלוי במצב רוח, אבל יש לי חיבה לפלטפורמה 2D של שנות ה90.
:מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך?
:יש דברים בקרטונטוורק שנחמד שהם דולקים אבל זה לא בדיוק תכנית.
:זה או זה: פיצה/פסטה?
:פסטה.
:המבורגר/עוף פשוט?
:עוף,
:אוכל בייתי/ג'אנק פוד?
:תלוי עכשיו גם סושי זה "ג'אנק פוד" ובד"כ רק בשישי יש מצב רוח לאוכל ספציפי.
:בריכה/ים?
:אני לא אוהב את שניהם. כעיקרון ים. ורק שאין אנשים
:חורף/קיץ/סתיו/אביב?
:סתיו
:שחור/לבן?
:שחור
:גלידה/סופלה שוקולד?
:גלידה,
:........כמה קיבלתי?

MajorWinters

New member
קיפוד

איזה מזל? תאומים גר/ה בבית פרטי או קומות? קומות כמה אחים יש לך? 2 יש רישיון? כן אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? רחובות - תל אביב מה משחק המחשב האהוב עלייך? Medal of Honor Allied Assault מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? מספרים זה או זה: פיצה/פסטה? ביחד המבורגר/עוף פשוט? המבורגר אוכל בייתי/ג'אנק פוד? בייתי בריכה/ים? בריכה חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב (סתיו
) שחור/לבן? שחור גלידה/סופלה שוקולד? גלידה. תמיד גלידה

Mr Pig

New member
P:

איזה מזל? בתולה גרה בבית פרטי או קומות? דירה בבניין כמה אחים יש לך? 1 וחצי יש רישיון? למכונית לא.. אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? מזמוזים בלי חולצה ;) מה משחק המחשב האהוב עלייך? GTA, The Sims 2 מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? סיינפלד, חברים, טופמודל זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה המבורגר/עוף פשוט? המבורגר אוכל בייתי/ג'אנק פוד? אוכל ביתי בריכה/ים? ים חורף/קיץ/סתיו/אביב? חורף שחור/לבן? שניהם ביחד גלידה/סופלה שוקולד? סופלה שוקולד

Mr Pig

New member
../images/Emo190.gifחעחעחעחע

כן. החצי השני בבוידם D:< **אהמאהמ לא. אח מאבא ואמא ואחות רק מאמא.**

MajorWinters

New member
לא. כי זה לא נכון.

1. אח חורג זה אח ללא קשר דם בכלל. אם נניח אחד ההורים שלך יתחתן בשנית אם מישהו שיש לו ילדים מלפני, אז אתה יהילדים תהיו אחים חורגים. 2. אחותי היא חצי אחות, והיא הכי אחותי בעולם...

ההגדרה שזה..

..ילד מהנישואים הקודמים.. X וY מתחתנים לX נולד את K XוY מתגרשים Xמתחתן עם Z ונולד להם D לא משנה מה קרה כרגע K מנישואים אחרים והוא חורג למשפחה הקיימת אחרת איזו הגדרה תתן לזה.. חצי אח? הוא לא חצי אח,
הוא יצא מאותו הכ..

Nici13

New member
אההמ.

איזה מזל? אריה גר/ה בבית פרטי או קומות? קומות כמה אחים יש לך? שניים יש רישיון? לא אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? מה משחק המחשב האהוב עלייך? הם נמאסים עלי מהר,אבל THE SIMS,THE MOVIES מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? הטלנובלה הראשונה והאחרונה שראיתי, "טלנובלה בע"מ". זה או זה: פיצה/פסטה? קשה ביותר,אך,פיצה (עם אקסטרה גבינה,אם אפשר). המבורגר/עוף פשוט? המבורגר אוכל בייתי/ג'אנק פוד? אוכל בייתי בריכה/ים? ים חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב שחור/לבן? שחור,לבן פשוט מסנוור אותי נורא גלידה/סופלה שוקולד? גלידה שבוע נעים,ותנסו להוציא ממנו את המיטב D:

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif עונה../images/Emo3.gif

איזה מזל? גדי גר/ה בבית פרטי או קומות? קומות כמה אחים יש לך? 2, בני 8 ו- 12 יש רישיון? לא, דברו איתי עוד 3 שנים
אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? מה משחק המחשב האהוב עלייך? פיפ"א 2005
מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? או.סי
זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה המבורגר/עוף פשוט? עוף
אוכל בייתי/ג'אנק פוד? תלוי בסיטואציה ובאיזה ג'אנק פוד בריכה/ים? בריכה
חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב
שחור/לבן? לבן. גלידה/סופלה שוקולד? גלידה
תמיר.

noname202

New member
../images/Emo13.gif

איזה מזל?מאזניים גר/ה בבית פרטי או קומות?קומות כמה אחים יש לך?3 יותר מדי, שני בנים ובת
יש רישיון?לא אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב?- מה משחק המחשב האהוב עלייך?לא ממש אוהבת משחקי מחשב..סוליטיר נחשב?
למרות שבתקופת ילדותי, אהבתי מאוד את המשחק ג'ז הארנב
מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך?א"נ ומ"מ זה או זה: פיצה/פסטה?פיצה המבורגר/עוף פשוט?המבורגר אוכל בייתי/ג'אנק פוד?תלוי, באופן כללי אוכל של אמא
בריכה/ים?בריכה חורף/קיץ/סתיו/אביב?אביב שחור/לבן?לבן גלידה/סופלה שוקולד?גלידה וואו, זה היה קצר

עונה

איזה מזל? טלה גר/ה בבית פרטי או קומות? פרטי כמה אחים יש לך? 2 יש רישיון? כן אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? לא רחוק מאוד למען האמת, נראה לי שהרצליה או משהו באיזור, עם ההורים. אין לי ממש צורך לסוע רחוק מה משחק המחשב האהוב עלייך? אני לא משחק במחשב. בזמן האחרון בזבזתי קצת זמן עם Icy Tower האהוב. נוסטלגיות משיעורי מחשבים בתיכון מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? אין אהובה ביותר. בזמן האחרון התמכרתי לסמולוויל, ואבודים (ראיתי את כל הפרקים שיצאו בינתיים.. אז אני מחפש סדרות חדשות אם מישהו רוצה להמליץ). גם ראיתי את הפרקים החדשים של מופע שנות ה-70 (אלו שיצאו..) זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה, למרות שאני אוהב את שניהם המבורגר/עוף פשוט? לא אוהב המבורגר, אז עוף אוכל בייתי/ג'אנק פוד? ג'אנק פוד בריכה/ים? תלוי מתי, עם מי ובחשק חורף/קיץ/סתיו/אביב? סתיו, ולפעמים אביב, אני אוהב שינויים שחור/לבן? שחור גלידה/סופלה שוקולד? גלידה

למעלה