שאלון השבוע

Nimst

New member
לויס וקלארק בעע?

אתה רציני? גדלתי על הסדרה הזו, היא גאונית לגמרי.

היית רוצה!!!../images/Emo6.gif

שאומרים על משהו קלאסי הוא צריך להיות ראשוני ומושלם.. אז אם כבר הסרט הוא הראשוני.. ואל תגרמי לי להתחיל לדבר על השלמות של האופרת סבון לנוער הזאת.. אם לפי זה מודדים סטנדרטים מצבנו רע.. וסמלויל אפשר לומר קלאסיקה מודרנית למרות הליקוק הנוראי שהם דוחפים פעם ב... עלילה טובה יותר, אחלה רעיון לשם. מאוד מקורי. חווייתי הרבה יותר בגלל הרעיון להתחיל את הסידרה מילדות ושאת מגלה יחד איתו לא רק מיהוא אלה מה הוא יכול.. משחק הרבה יותר טוב.. ולשם שינוי יש דמויות שלא מחפשות לשם לו קריפטונייט שהוא יעשה פרצוף של עצירות יבעט באבן וילך לשכב עם לויס ליין.

Nimst

New member
איק

סמולויל זוועתי. אין בזה כלום, זו סדרה ממש טיפשית. כמה פרצופים יפים שלא יודעים לשחק בגרוש, תסריטים רדודים, דמויות שטחיות. זוועה.

מה את מעדיפה?

אז אני אישית הבנת שאם כבר את רוצה שעלילה לא רק תיהיה טפשית אלה גם מטומטמת ושהפרצופים שלא יודעים לשחק יהיו גם מכוערים ושעל הדרך ישברו דמויות?

Nimst

New member
ממ

אני מעדיפה סדרה עם תסריט שנון, עלילה מעניינת ושחקנים שיודעים לשחק (ע"ע חוק וסדר והבית הלבן). פחות קריטי איך הם נראים. לא שלויס וקלארק עונה על הדרישות, אבל זה נוסטלגיה, מותר להם.

נוסטלגיה גם לא ההגדרה הטובה ביותר..

.. וסגרנו את השיחה כי אנחנו כבר עוף-טופיק לגמרי

Quack Quack

New member
מי מי מי. P:

איזה מזל? טלה. גר/ה בבית פרטי או קומות? קומות. כמה אחים יש לך? 2. יש רישיון? עדיין לא. אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? שאני אגיע, אני אומר לכם, אולי. P: מה משחק המחשב האהוב עלייך? אה... מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? פרפר נחמד?
זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה. המבורגר/עוף פשוט? המבורגר אני מניחה. אוכל בייתי/ג'אנק פוד? אוכל בייתי. בריכה/ים? ים. רק בגלל החוף. B| חורף/קיץ/סתיו/אביב? חורף. שחור/לבן? שניהם. גלידה/סופלה שוקולד? סופלה.

DirtySpirit

New member
עונה, קצת באיחור

איזה מזל? שור גר/ה בבית פרטי או קומות? פרטי כמה אחים יש לך? אחת יש רישיון? לא
אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? מה משחק המחשב האהוב עלייך? יש המוןהמון
מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? חברים, הסיפסונ'ס, הרצועה, השמינייה, סיינפלד, כולם אוהבים את ריימונד, או.סי, ה-4400 ועוד הרבה
זה או זה: פיצה/פסטה? פסטה המבורגר/עוף פשוט? תלוי מה הסיטואציה, מה ההמבורגר ומה העוף אוכל בייתי/ג'אנק פוד? תלוי מה הסיטואציה, מה האוכל הביתי ומה הג'אנק פוד בריכה/ים? ים חורף/קיץ/סתיו/אביב? אביב/קיץ שחור/לבן? שניהם ביחד גלידה/סופלה שוקולד? גלידה

בע?!

איזה מזל? עקרב גר/ה בבית פרטי או קומות? פרטי כמה אחים יש לך? 1 יש רישיון? דה! אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? עברתי חצי מדינה, מעבר לזה יש רק חול מה משחק המחשב האהוב עלייך? כרגע, Blitzkrieg 2 מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? Mythbusters !!!! זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה (למרות שאני גם אוהב פסטה מאוד) המבורגר/עוף פשוט? עוף אוכל בייתי/ג'אנק פוד? מעורב בריכה/ים? ים חורף/קיץ/סתיו/אביב? חורף! שחור/לבן? שחור גלידה/סופלה שוקולד? גלידה

...

איזה מזל? מאזניים. גר/ה בבית פרטי או קומות? פרטי. כמה אחים יש לך? 2. יש רישיון? בדרך, לערך. :X אם יש, לאן הכי רחוק הגעת עם הרכב? מה משחק המחשב האהוב עלייך? סוליטר? מהי תכנית הטלויזיה האהובה עלייך? DHW, אנג'ל, הג"ש, האוס, המגן. זה או זה: פיצה/פסטה? פיצה. המבורגר/עוף פשוט? צמחונית, אבל נראה לי שעוף. אוכל בייתי/ג'אנק פוד? ביתי. בריכה/ים? ים. חורף/קיץ/סתיו/אביב? חורף. שחור/לבן? שחור. גלידה/סופלה שוקולד? סופלה.

למעלה