שאלון השבוע!

advasoly

New member
שאלון השבוע!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כבר בכל שבוע גם היום- שאלון השבוע! (השאלון מפורום אחר). שם: גיל: מקום לידה: עיר מגורים: כיתה: מסנג'ר: ICQ: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: שם מוסד לימודי: שם מחנך\ת: כמה שעות בשבוע: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: ציון הכי נמוך בינתיים השנה: איזה מגמות: כמה יחל מתמטיקה: כמה יחל אנגלית: מורה שנוא [ולמה]: מאמין\ה ב... אלוהים? הצבא של היום? רוחות? דברים על טבעיים? גן עדן וגיהנום? אתם אוספים משהו? שיהיה שבוע טוב!

עונה.

כן, אני לא קשורה. שם: מיכל גיל: עוד מעט 13 מקום לידה: אסף הרופא עיר מגורים: מושב בשם קדרון. כיתה: ז' מסנג'ר: [email protected] ICQ: - גובה: 1.58\1.57 צבע שיער: צבע מקורי- חום. כרגע חום\שחור. צבע עיניים: ירוק. שם מוסד לימודי: בית אור... רק שאני לא ממש לומדת שם יותר. שם מחנך\ת: ויגי משהו. כמה שעות בשבוע: אין לי מושג. מקצוע אהוב: אנגלית. מקצוע שנוא: מתמטיקה. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 87 (עשיתי השנה מקסימום 5 מבחנים) איזה מגמות: - כמה יחל מתמטיקה:- כמה יחל אנגלית:- מורה שנוא [ולמה]: לא זוכרת. מאמין\ה ב... אלוהים? כן הצבא של היום? אין לי דעה על זה בכלל. רוחות? לא. דברים על טבעיים? קצת. גן עדן וגיהנום? לא. אתם אוספים משהו? לא.

noname202

New member
../images/Emo13.gif

שם:גלי גיל:14 מקום לידה:בי"ח כרמל רולז!
עיר מגורים:קרית מוצקין כיתה:ט' מסנג'ר:[email protected] ICQ:242218242 גובה:1.63 צבע שיער:חום צבע עיניים:חום שם מוסד לימודי:חט"ב יונתן נתניהו, אורט מוצקין
שם מחנך\ת:אורנה יזדי כמה שעות בשבוע:30 ומשהו, אין לי כוח לספור.. מקצוע אהוב:ערבית, ביולוגיה והיסטוריה...להחליט ביניהם זה כבר מוגזם :| מקצוע שנוא:ספורט ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:100?בביולוגיה, לשון ו..לא יודעת ציון הכי נמוך בינתיים השנה:לא מדברים על זה
אבל זה במתמטיקה
איזה מגמות:שואפת לערבית+? כמה יחל מתמטיקה:5 ב"ה
כמה יחל אנגלית:5 מורה שנוא [ולמה]:זיווה נוישטטטטטטטטר, כי היא המורה לספורט
וכי זה די טראומטי, מורה לספורט עם סיליקון...בעעעע
מאמין\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום?כן רוחות?לא דברים על טבעיים?כן גן עדן וגיהנום?כן אתם אוספים משהו?פעם אספתי נרות
פיכס שיהיה שבוע טוב! גם לך

^^

שם: ניצן גיל: 12.5 מקום לידה: ערד (סורוקה ב"ש, אם אתם מתעקשים) עיר מגורים: ערד כיתה: ז' מסנג'ר: [email protected] ICQ: - גובה: 1.52, אבל אמרו לי שגבהתי. צבע שיער: חום צבע עיניים: חום שם מוסד לימודי: חטה"ב רעות, מקיף אורט ערד שם מחנך\ת: אדוה אנג'ל (מה זה אנג'ל) כמה שעות בשבוע: 31 מקצוע אהוב: מתמט', ערבית, עברית. מקצוע שנוא: אנגלית, ספרות. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 120 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 70 ומשהו בתחילת השנה איזה מגמות: -- כמה יחל מתמטיקה: -- כמה יחל אנגלית: -- (אבל ספיקרס) מורה שנוא [ולמה]: ספרות, משעממת למוות. מאמין\ה ב... אלוהים? לא הצבא של היום? אין לי שמץ רוחות? לא דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו? מה הקשר?
וכן, אני אוספת אבק בחדר

Jerald_Admonds

New member
המממם

אני לא מכיר שום אדווה אנג'ל מרעות, אבל מצד שני בחטיבת הביניים הייתי באלון. היא מלמדת גם כיתות בתיכון?

אתה מערד?

היא מלמדת אנגלית. לא בטוחה, אני לא לומדת איתה, אלא עם מרג'ורי (שאני מתחילה לשנוא מיום ליום).

Jerald_Admonds

New member
אני אכן מערד

על מרג'ורי שמעתי, ייתכן ואפילו למדתי אצלה. אני פשוט לא זוכר.

כיף לך ../images/Emo7.gif

לדעתי זה הבצפר הכי קר ומסריח בארץ. רגע, אתה עדיין גר בערד?! (למה לעזאזל נשארת פה?)

Jerald_Admonds

New member
זה ב"ס חביב דווקא

אל תטעי, הרבה בתי ספר הם מסריחים
כן אני עדיין גר פה, אני עובד במלונות, חוסך כסף.

MajorWinters

New member
קיפוד!

שם:דין גיל:18 מקום לידה:תל אביב עיר מגורים:אילת-תל אביב כיתה:שנה א' מסנג'ר:[email protected] ICQ: גובה:180 ס"מ צבע שיער:חום בהיר- שטני צבע עיניים:כחול שם מוסד לימודי:אוניברסיטת תל אביב כמה שעות בשבוע:20 מקצוע אהוב:בדידה מקצוע שנוא:אין איזה מגמות:מתמטיקה כמה יחל מתמטיקה:5 כמה יחל אנגלית:5 מאמין\ה ב... אלוהים?לא הצבא של היום?אני לא חושב שזו שאלה של אמונה רוחות?לא דברים על טבעיים?לא גן עדן וגיהנום?לא אתם אוספים משהו?אקשן פיגרז

שלי

שם: אדם יהודה אריה לב ארי גיל: 22 מקום לידה: ירושלים עיר מגורים: ירושלים כיתה: שנה ראשונה באונ' מסנג'ר: [email protected] ICQ: 246202695 גובה: 175 צבע שיער: חום ג'ינג'י שכזה צבע עיניים: ירוק בערך שם מוסד לימודי: האונ' העברית שם מחנך\ת: לומד ממכרי... כמה שעות בשבוע: כרגע 3 בערך, מהשמיני למרץ 17 מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: ספרות, ערבית בביה"ס ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 90 אני חושב ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 0 איזה מגמות: מתמטיקה וכלכלה כמה יחל מתמטיקה: 5 כמה יחל אנגלית: 5 מורה שנוא [ולמה]: כולם נפלאים מאמין\ה ב... אלוהים? לא הצבא של היום? כן רוחות? לא דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו? אנשים במסנג'ר?

בלוופ../images/Emo60.gif

שם: ליאת גיל: 17 מקום לידה: פתח תקווה עיר מגורים: כנ"ל כיתה: י"א מסנג'ר: אין לי לכתוב באינגליש ICQ: פלאף, אני מעדיפה לא להשתמש בזה כל עוד אפשר גובה: זה כל הזמן יורד, אני לא מבינה את זה ממש צבע שיער: חום כהה ממש צבע עיניים: חום-ירוק שכזה. לפעמים אומרים לי שיש לי עיניים ירוקות, ולפעמים אומרים לי שיש לי עיניים חומות ולפעמים אומרים שזה ממש מוזר הצבע. אני דוגלת ב- העיניים שלי בצבע קיא. שם מוסד לימודי: תיכון ע"ש אחד העם שם מחנך\ת: עמית שפרלינג! כמה שעות בשבוע: 43 מקצוע אהוב: כימיה מקצוע שנוא: אין ממש, אולי ספורט ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: המ, 50! איזה מגמות: כימיה, מדעי המחשב, פסיכו-סוציו כמה יחל מתמטיקה: 5 כמה יחל אנגלית: 5 מורה שנוא [ולמה]: הומ אני לא שונאת מורים O_ס מאמין\ה ב... אלוהים? לא במיוחד הצבא של היום? רוחות? לא יודעת דברים על טבעיים? אין לי מושג גן עדן וגיהנום? בכלל לא אתם אוספים משהו? לא בכוונה, אבל לפעמים אני מגלה שפתאום יש לי אוסף שלם ממשהו. אני חושבת שאני פשוט אדם שלא זורק דברים.

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שם: תמיר קרקסון גיל: 15 וחודש וחצי
מקום לידה: בילינסון, פ"ת עיר מגורים: ת"א
כיתה: ט'[5] מסנג'ר: [email protected] ICQ: 293849138 גובה: 1.77 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום שם מוסד לימודי: עירוני ד', האוניברסיטה הפתוחה שם מחנך\ת: יוחאי
כמה שעות בשבוע: 36 מקצוע אהוב: היסטוריה
מקצוע שנוא: מתמטיקה על כל גרורותיה
|מקיא| ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100...
ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 10
[בגיאומטריה XDDD] איזה מגמות: אין מגמות, אני במחוננים. כמה יחל מתמטיקה: יורד ל- 4, וטוב שכך. כמה יחל אנגלית: 5
מורה שנוא [ולמה]: האמת? אין לי מורה שנוא. אני שונא את כולם במידה שווה
מאמין\ה ב... אלוהים?
הצבא של היום?
תלוי איך, מתי ואיפה. רוחות?
דברים על טבעיים?
גן עדן וגיהנום?
אתם אוספים משהו? בולים
המשועמם שקרא את זה, מקווה שנהנית
תמיר.

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

שם:בועז
מקום לידה:ב"ח השרון
עיר מגורים:מלאבס
כיתה:X
מסנג'ר:X
גובה:178
צבע שיער:חום גוונים
צבע עיניים:חום
שם מוסד לימודי:צ"הל
שם מחנך\ת:קשל"חית
כמה שעות בשבוע:יותר מידי
מקצוע אהוב:תולדות האומנות
מקצוע שנוא:ספרות
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:X
ציון הכי נמוך בינתיים השנה:X
איזה מגמות:X
כמה יחל מתמטיקה:3
כמה יחל אנגלית:5
מורה שנוא [ולמה]:למתמטיקה של החמש יחידות,ביקשתי לרדת כי היא הייתה פשוט סירחון.
מאמין\ה ב...זה שמורה צריך להיות טוב ולא נחמד
אלוהים?..אוקי..,
הצבא של היום?גרם לי לעלות 10 קילו והוריד לי את השיער!
רוחות?וגשמים
דברים על טבעיים?...פחחחחחח..
גן עדן וגיהנום?המיטה בבית המיטה בצ"הל
אתם אוספים משהו?..צלקות נפשיות תופס?
שיהיה שבוע טוב!

למעלה