שאלון השבוע!

Wing Chan

New member
מה זה שבועי פה? :O

שם: עמר גיל: 17 וחצי ועוד כמה חודשים אחרי הוחצי מקום לידה: מאיפה אני יודע? עיר מגורים: הוד ה(קחי אותי!)שרון כיתה: שכונה בבצפר עוד יותר שכונה (י"ב) מסנג'ר: [email protected] ICQ: שמור. גובה: 1.73 ככה צבע שיער: חום-בלונדיני צבע עיניים: ירוק שם מוסד לימודי: מוסינזון שם מחנך\ת: הרצל כמה שעות בשבוע: *סופר*... בעיקרון יש לי 30, אבל בהתחשב בעובדה שאני מבריזן סידרתי, אז פחות. מקצוע אהוב: "אהוב" לא חושב, כי בתיכון (במיוחד בשנה האחרונה שכבר אן כוח לכלום) כלום לא אהוב אבל היסטוריה אני מניח וקרימינולוגיה למרות שחשבתי שזה יהיה מגניב יותר. מקצוע שנוא: כול הדברים האחרים.
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: הממ הכי גבוה היה 83. (90 באנגלית אבל לא נחשב) ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 1
איזה מגמות: מדעי החברה כמה יחל מתמטיקה: פטור. כמה יחל אנגלית: 5 מורה שנוא [ולמה]: המורה לספרות כי היא קודם כול פאשיסטית, ואחרכך היא *כזאת* (!!!!) פולניה מעצבנת. אופי אשכנזי כזה נו. לא יודע איך להסביר קיצר. מאמין\ה ב... אלוהים? לא באלוהים המונוטאיסטי. הצבא של היום? |מורעל| רוחות? בערך. דברים על טבעיים? חלק כן חלק לא. גן עדן וגיהנום? לא עפ"י ההגדרה הזאת. אתם אוספים משהו? אקשן פיגיורז.

../images/Emo221.gif עונה

שם: ז'אנ(ה) גיל: 16 מקום לידה: זאפורוז'יה, אוקריינה עיר מגורים: רחובות כיתה: י'4 מסנג'ר: [email protected] ICQ: 211805439 גובה: 172 >< צבע שיער: בלונדיני >.<'' צבע עיניים: טורקיז שם מוסד לימודי: כנות (כלא נרקומנים וקבוצות תמיכה) שם מחנך\ת: שגית כמה שעות בשבוע: תלוי לפעמים לא לומדים בימי ראשון, לפעמים אין לי כוח ללכת מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: ספורט ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 120 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 66 אבל היא לא החשיבה את המבחן איזה מגמות: משטרה כמה יחל מתמטיקה: 4 כמה יחל אנגלית: 5 מורה שנוא [ולמה]: אוסנת, מורה לספורט היא צועקת יותר מדי מאמין\ה ב... אלוהים? כן הצבא של היום? לא כל כך רוחות? איך לא D: דברים על טבעיים? בטח גן עדן וגיהנום? מאמינה מאמינה אתם אוספים משהו? ליריקה, שירים

person7

New member
עונה:)

שם:בוריה גיל:18 מקום לידה:רחוק עיר מגורים: כיתה:מאפנה מסנג'ר:יש ICQ:327247026 גובה: בין האחרונים שיודעים שיורד גשם צבע שיער: קאקי צבע עיניים: שקוף שם מוסד לימודי: מכחיש כל קשר שם מחנך\ת: כלבה כמה שעות בשבוע:67892568924569 שעות ביום מקצוע אהוב: תנ"ך כל השיעור אני נח=P מקצוע שנוא: מתמטיקה אנגלית היסטוריה ספרות אזרחות כלכלה חשבונאות מנהל וכווכו ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 90 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:15 איזה מגמות: כלכלה ומנהל כמה יחל מתמטיקה: 3 כמה יחל אנגלית:3 מורה שנוא [ולמה]: כולם כי הם סתם מנייקים מאמין\ה ב...ארקדי גיידמק אלוהים? כן? הצבא של היום? אם כולם היו חיילים כמוני אני לא מקנא באזרחים רוחות? כן? דברים על טבעיים?לא? גן עדן וגיהנום?וודאי אתם אוספים משהו? דיסקים

~~~~~

שם: צבי גיל: 20 מקום לידה: רמב"ם (חיפה) עיר מגורים: קרית ים כיתה: סמסטר 5 (מתוך 8) מסנג'ר: אני לא מסנג'ר אנשים. ICQ: הממממ... נחשוב על זה גובה: משהו באיזור 1.9 מטר (צריך לבדוק מתישהו) צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום שם מוסד לימודי: טכניון שם מחנך\ת: ---------- כמה שעות בשבוע: יותר מדי! מקצוע אהוב: יש הרבה... מקצוע שנוא: ה-ס-ת-ב-ר-ו-ת !!!!! ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 98 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 38 (נחשו במה היה הבוחן...) איזה מגמות: הנדסת אוירונאוטיקה וחלל כמה יחל מתמטיקה: 5 כמה יחל אנגלית: 5 מורה שנוא [ולמה]: אדי וולף-מאייר, כי הוא מלמד הסתברות! (והוא גם מניאק כזה) מאמין\ה ב... אלוהים? לא ממש, אבל אני אוהב להתלונן אליו הצבא של היום? (משתדל שלא להתפקע מצחוק) רוחות? בוווו! דברים על טבעיים? כמו מה למשל? אם משהו קיים אז בעקרון הוא טבעי... גן עדן וגיהנום? גן עדן=שוודיה! יש גם גיהנום, אבל אני אחסוך מכם. אתם אוספים משהו? את שאריות המוח שלי מהרצפה...

Ziga

New member
וול, לא יכול להזיק, אני מניח -

שם: גיל. גיל: 16 מקום לידה: פה. משמע, במושב. (נו, בבית חולים וכל זה, אבל זה לא בלאדי נחשב) עיר מגורים: מושב תאשור. כיתה: יא'. מסנג'ר: [email protected] ICQ: 157738386 גובה: Beats me.. צבע שיער: בלונד כהה. צבע עיניים: ירוק. שם מוסד לימודי: אשל הנשיא. שם מחנך\ת: גאולה. כמה שעות בשבוע: 36 + יום עבודה אחד בשבוע. 30 (+יום עבודה), אם לא מחשבים את השעות החופשיות במערכת שבהן עליי לבלות בבית הספר בחוסר מעס. מקצוע אהוב: ספרות ומתמ'. למרות שגם אנגלית זה נהדר, מורה מעולה. מקצוע שנוא: אזרחות, אני חושב. ככל הנראה בגלל המורה. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100. ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 40, אם אני לא טועה. איזה מגמות: ספרות, חקלאות ומחשבים. כמה יחל מתמטיקה: 3. לצערי. כמה יחל אנגלית: 5. דוברי אנגלית. מורה שנוא [ולמה]: המורה לאזרחות. שמוק אדיוט שכ"כ מלא בעצמו שהוא עלול להתפוצץ בכל רגע. מאמין\ה ב... אלוהים? מה זה משנה בדיוק אם הוא קיים או לא? בכל מקרה, אמונה היא חסרת תועלת. ניהליסטי משהו מצידי. הצבא של היום? ככל הנראה, לא הבנתי את השאלה. רוחות? ע"ע אלוהים. דברים על טבעיים? רוחות לא נכנס תחת ההגדרה של על טבעי? בכל מקרה, אין לי מושג. גן עדן וגיהנום? ע"ע אלוהים. אתם אוספים משהו? יאפ. שקיות ותמונות של ראשים ופרצופים (מעיתונים וכיוב')

אני ../images/Emo9.gif

שם:
גיל: 19 מקום לידה: ישראל עיר מגורים: בת ים כיתה: צבא מסנג'ר: ICQ: 255743631 גובה: קטנה צבע שיער: שחור עם משהו שהיה פעם גוונים צבע עיניים: שחור שם מוסד לימודי: מה? שם מחנך\ת: כמה שעות בשבוע: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: ציון הכי נמוך בינתיים השנה: איזה מגמות: כמה יחל מתמטיקה: כמה יחל אנגלית: מורה שנוא [ולמה]: יופי שחצי מהשאלון לא מדבר אליי .. מאמין\ה ב... אלוהים? כן הצבא של היום? אפשר להגיד רוחות? קצת דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? לאיודעת לא חשבתי על זה אתם אוספים משהו? כן הרבה שיהיה שבוע טוב! גם לך

Science Fiction

New member
../images/Emo119.gif

שם: טלי. גיל: 13. מקום לידה: פתח תקווה P:. עיר מגורים: כפר סבא. כיתה: ח' מסנג'ר: [email protected] ICQ: אין לי כוח לבדוק ;; גובה: ננסית. צבע שיער: חום כהה עם קצוות שבשלב מסויים יהיו ורודים. צבע עיניים: חום. שם מוסד לימודי: יעקב חזן
. שם מחנך\ת: יעל. כמה שעות בשבוע: אני מפחדת לספור
. משהו כמו חמש עשרה. -נסקלת למוות- מקצוע אהוב: הומ... לא יודעת. מקצוע שנוא: מת'. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: אין לנו ציונים P: ציון הכי נמוך בינתיים השנה: - איזה מגמות: - כמה יחל מתמטיקה: - כמה יחל אנגלית: דוברי אנגלית S: מורה שנוא [ולמה]: ג'ייסון, כי הוא מפחיד אותי ;[ אף אחד לא אמור להתלהב כל כך ממתמטיקה. אף אחד! מאמין\ה ב... אלוהים?
הצבא של היום?
רוחות? אין לי מושג. אני מניחה שכן. דברים על טבעיים?
גן עדן וגיהנום?
אתם אוספים משהו?
. אה, האם אני מאמינה שאני אוספת משהו?

In Vain

New member
../images/Emo129.gif

שם: אלונה גיל: 17 וחצי עיר מגורים: אשדוד כיתה: יב ICQ: 155615487 גובה: 160 צבע שיער: בלונד במקור, עכשיו צבוע למין בורדו. צבע עיניים: תכלת שם מוסד לימודי: מקיף ג' כמה שעות בשבוע: אין לי כוח לספור... מקצוע אהוב: מחשבים, ספרות מקצוע שנוא: לשון ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 67 איזה מגמות: טכ"ם כמה יחל מתמטיקה: 5 כמה יחל אנגלית: 5 מורה שנוא [ולמה]: אני משערת שאני לא סובלת את רוב המורים. מאמין\ה ב... אלוהים? כבר לא, לצערי. הצבא של היום? לא במיוחד. רוחות? יאפ דברים על טבעיים? יאפ גן עדן וגיהנום? לא כ"כ אתם אוספים משהו? לקים בצבעים כמה שיותר מזעזעים...חחח...

Nici13

New member
../images/Emo27.gif

שם:אופיר גיל:13 מקום לידה:ת"א עיר מגורים:ת"א כיתה:ח' מסנג'ר:
ICQ:אין גובה:1.63 צבע שיער:חום צבע עיניים:כמה חדש,חום. שם מוסד לימודי:
שם מחנך\ת:אביבה כמה שעות בשבוע:37-40 כזה מקצוע אהוב:הבעה עברית,לשון במילה אחרת. מקצוע שנוא:חינוך גופני,למרות שהמורה מגניבה. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:105 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:76 איזה מגמות:קולנוע תיאטרון (ומה שבינהם..) כמה יחל מתמטיקה:עוד לא יחל,הקבצה א'. כמה יחל אנגלית:^_^ מורה שנוא [ולמה]:מורה למתמ',כי היא פשוט לוציפר שאוהבת לדבר איתי על שניצלים וכמה ששניצלים ביתיים זה יותר טעים מ"מאמא עוף". מאמין\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום?לא ממש. רוחות?ראיתי היום שימשיה שדומה לרוח. דברים על טבעיים?כמו..רוחות? גן עדן וגיהנום?לא יודעת,שאלו את אלה שמתו,להם יש בטח תשובה. אתם אוספים משהו?בובות,אבל אמא הכניסה את האוסף למרתף,אז הפסקתי. שבוע נעים לכולכם

Mr Pig

New member
טחעחעחע

רוחות?ראיתי היום שימשיה שדומה לרוח. השימשיה! די זה כ"כ אדיר!

O r c h i d

New member
בום בום, בנג בנג!

שם: ענבל גיל: קטין מקום לידה: סורוקה, ב"ש עיר מגורים: איזור השרון כיתה: חסוי מסנג'ר: בקשו במסר ICQ: ^ גובה: חסוי צבע שיער: שטני צבע עיניים: ירוק שם מוסד לימודי: בי"ס ויצמן שם מחנך\ת: עדי כמה שעות בשבוע: לאזוכר מקצוע אהוב: מתמטיקה/מחשבים מקצוע שנוא: תנ"ך/לשון ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 105 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 87 איזה מגמות: יסודי כמה יחל מתמטיקה: יסודי כמה יחל אנגלית: יסודי מורה שנוא [ולמה]: לאיודע מאמין\ה ב... אלוהים? לא הצבא של היום? לא רוחות? לא דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו? לא

Mr Pig

New member
אני ממש חייבת להכין שיעורים.

שם: זרובבלה גיל: 13 מקום לידה: ישראל עיר מגורים: ת"א מסנג'ר: [email protected] גובה: 1.50 וגם זה בקושי צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: כחול-אפור-ירוק שם מחנך\ת: גליה כמה שעות בשבוע: 30-33 מקצוע אהוב: אנגלית, ספרות, ערבית, היסטוריה מקצוע שנוא: מתמטיקה
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 60 איזה מגמות: מחשבים, אבל הכי שאווה זה תיאטרון כמה יחל מתמטיקה: אין לנו [עדיין] כמה יחל אנגלית: יש 2 קבוצות, אחת של רגילים ואחת של ערסים מפגרים, אז אני ברגילים. מורה שנוא [ולמה]: ציצי, ששונאת אותי, ואני מבינה למה. מאמין\ה ב... אלוהים? נראה לי שכן הצבא של היום? גם [חיקוי של כריסטין. סליחה.] רוחות? לא דברים על טבעיים? כן גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו? כן
טחעחעחעחעחעחע. זיפאדידו.

Tollan

New member
גם אני...

שם: מתן גיל: 21 מקום לידה: הדסה עיר מגורים: רחובות כיתה: כבר אין מסנג'ר:[email protected] ICQ:105006260 גובה:190 צבע שיער: חום צבע עיניים:ראו צבע שיער מאמין\ה ב... אלוהים? נראה לי הצבא של היום? לא אחרי ששירתתי בו. רוחות? לא ממש. דברים על טבעיים? כמו מיץ תפוזים על טבעי? גן עדן וגיהנום? לא יודע. אתם אוספים משהו? מחזיקי מפתחות

Jerald_Admonds

New member
אני

שם: שי. גיל: 21. מקום לידה: ישראל. עיר מגורים: ערד. כיתה: א'. מסנג'ר: [email protected] ICQ: 298518505. גובה: 1.69 צבע שיער: שטני. צבע עיניים: כחול. (שיעורי עיסוי) שם מוסד לימודי: תילתן ת"א שם מחנך\ת: ליסטון. כמה שעות בשבוע: 6. מקצוע אהוב: לומי לומי. מקצוע שנוא: גילגולי נחש. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: "כל הכבוד" ציון הכי נמוך בינתיים השנה: "תעשה תנועה יותר רחבה!" איזה מגמות: צרפתי, שוודי, רקמות עמוק, לומי לומי. כמה יחל מתמטיקה: - כמה יחל אנגלית: - מורה שנוא [ולמה]: מאמין\ה ב... אלוהים? בצורה מסויימת. הצבא של היום? אני אמור להאמין בדבר הזה?!
רוחות? במידה מסויימת דברים על טבעיים? אין דבר כזה על טבעי, כל דבר שקורה וקיים הוא טבעי לחלוטין. "על טבעי" זה מושג שמתייחס לכל מה שנמצא מעבר לתפישה המוגבלת של אנשים בורים. גן עדן וגיהנום? ^^ אתם אוספים משהו? כאבי כתפיים? דמויות אנימה קטינות אהובות? ימים בשבוע?

קמילעעע

New member
גם אני.

שם:
קמילה
מקום לידה:
ישראל
עיר מגורים:
קריית מוצקין
כיתה:
ח'4
מסנג'ר:
[email protected]
גובה:
1.67
צבע שיער:
חום עם גוונים
צבע עיניים:
חום
שם מוסד לימודי:
חט"ב ע"ש יצחק רבין
שם מחנך\ת:
ענת שר
כמה שעות בשבוע:
לא ספרתי
מקצוע אהוב:
הסטוריה
מקצוע שנוא:
מתמטיקה,פיזיקה,
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:
100
ציון הכי נמוך בינתיים השנה:
45 בחינוך ערכי
איזה מגמות:
לא לומדת במגמות
כמה יחל מתמטיקה:
5 בנתיים
כמה יחל אנגלית:
5 גם
מורה שנוא [ולמה]:
יש הרבה לא משנה
מאמין\ה ב...
בורא עולם כמובן
אלוהים?
כמובן
הצבא של היום?
מסתומרת?
רוחות?
דיי
דברים על טבעיים?
לא ממש
גן עדן וגיהנום?
כן
אתם אוספים משהו?
תמונות של ציון

תשובות השבוע

שם: עוז גיל: 21 מקום לידה: באר שבע עיר מגורים: באר שבע כיתה: בלימבו שלפני הלימודים מסנג'ר: [email protected] ICQ: 70835498 גובה: 178 סנטימטר צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חומות מנצנצות שם מוסד לימודי: אין כעת שם מחנך\ת: עצמי כמה שעות בשבוע: 0 מקצוע אהוב: מכניקה קלאסית מקצוע שנוא: כימיה ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: אין ציון הכי נמוך בינתיים השנה:אין איזה מגמות: אין כמה יחל מתמטיקה: 5 כמה יחל אנגלית: 5 מורה שנוא [ולמה]: אין מאמין\ה ב... אלוהים? כן ולא כשיוכיחו שהוא קיים אאמין הצבא של היום? כן ולא, מאמין שהוא נחוץ לא מאמין בדרך שהוא מתייחס לאנשים בתוכו רוחות? הן מנשבות בחלוני דברים על טבעיים? אם משהו מוגדר כעל טבעי אני לא מאמין בו כל מה שטבעי אני מאמין, תופעות שבעבר נחשבו לעל טבעיות כיום קיימות. אז אני מאמין. רק בטבעי. גן עדן וגיהנום? כן ואנחנו יוצרים אותם לעצמנו אתם אוספים משהו? ספינות מפרש, ספרי מד"ב, אנשים

למעלה