שאלון השבוע!

אם עוז מגיב אז גמני

שם: עמרי. אבל אתם יכולים לקרוא לי פיזבן. גיל: 20 מקום לידה: חיפה עיר מגורים: קרית טבעון [מקום ראשון בחולי נפש בארץ!] כיתה: ג' מסנג'ר: [email protected] ICQ: 96909176 גובה: מדומני כי 176 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום שם מוסד לימודי: טכניון שם מחנך\ת: אין לנו דבר כזה. כמה שעות בשבוע: כרגע אני בחופשת סמסטר P: מקצוע אהוב: אממ... סמסטר שעבר אני חושב שזה היה מכניקת מוצקים. מרצה ממש טוב. מקצוע שנוא: כימיה וכל מה שכרוך בזה [וכמובן כל המקצועות ההומאניים שנפתרתי מהם כבר] ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 76 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 63 [וכאן למעשה מסתכמים כל הציונים שלי לשנה הזאת בינתיים P: ] איזה מגמות: נקרא לזה פקולטה ונענה מכונות. כמה יחל מתמטיקה: 5 כמה יחל אנגלית: 5 מורה שנוא [ולמה]: כל מרצה שהוא משעמם אני לא אוהב אותו, אבל אני לא חושב שיש מישהו שאני שונא. מאמין\ה ב... אלוהים? קשה לי להאמין שהוא קיים למערי... הצבא של היום? אני מאמין שהוא קיים. כדאי לו, אני לא רוצה להיות חתום שש שנים לצבא פיקטיבי. רוחות? יש מצב דברים על טבעיים? יש מצב. תלוי מה. גן עדן וגיהנום? החיים שלי הם שילוב קטלני של החבר'ה האלה. אתם אוספים משהו? כרטיסיות אוטובוס ורכבת *שאני* השתמשתי בהם, וכל מיני שטויות מאירועים כמזכרות. זהו, נראה לי.

אני בעד המשך הכלל הזה

אם עוז תוקף את דביר באילומנטי גם פיזבן תוקף. אם עוז הולך לביגור גם פיזבן הולך. אם עוז מגיע לבאר שבע גם פיזבן מגיע. אז זה קורה אז עוז שמח.

עוז מסכים עם חצי מהמשפט

עוז יקפוץ מהגג אם הגג הוא גג של בית לגו בגובה שלא עולה על מטר. פיזבן מוזמן לעשות כמו עוז.

stik17

New member
אני אני ואני!../images/Emo13.gif

שם:עדי גיל:17 וקצת.. מקום לידה:ת"א <מה זה נותן לכם?> כיתה:י"ב מסנג'ר:[email protected] גובה:אממ נקודה רגישה.. צבע שיער:שחור צבע עיניים:ירוק חום בצפר:"יבנה פריזנט" מקצוע אהוב:היסטוריה וספרות ציון הכי גבוהה בנתיים:100 הכי נמוך:20 מגמות:---- אנגלית:4 מורה שנוא:רוזיטה הבת** כי היא כלבה אנטיפתית בעעעע שונאת אותה!!!
מאמינה בגאד:שבא לי הצבא של היום:קייטנה רוחות:בולשיט! דברים על טבעיים:קיימים..אמא שלי גן עדן וגיהנום:בולשיט אבל אני בטוח בגיהנום.. אוספת משו:זבל

ofirule

New member
אני

שם: אופיר מרקוס גיל: 16 מקום לידה: ישראל, אסף הרופא
עיר מגורים: אזור (ישוב ליד חולון) כיתה: י"א מסנג'ר: [email protected] ICQ: 320158919 גובה: מטר 1.93 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום שם מוסד לימודי: תיכון מקווה ישראל שם מחנך\ת: אפרת כמה שעות בשבוע: ארבעים ומשהו מקצוע אהוב: מחשבים מקצוע שנוא: ספרות ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 55 איזה מגמות: פיסיקה, מחשבים, ביולוגיה כמה יחל מתמטיקה: 5 כמה יחל אנגלית: 5 מורה שנוא [ולמה]: נמורה לפיסיקה, אי אפשר לקרוא לו מורה (הוא לא יודע ללמד או לפתור תרגילים) מאמין\ה ב... אלוהים? כן הצבא של היום? כן רוחות? לא דברים על טבעיים? כן גן עדן וגיהנום? כן אתם אוספים משהו? לא (אבל חבר שלי אומר למורים שאני אוסף ונמשך לדברים עגולים
)

גיל14

New member
ואני

שם: גיל גיל: כן, זה אני. (בשבילי זה לא מתיישן. 17.) מקום לידה: Mount Scopus, עיר הקודש. עיר מגורים: רמת גן. כיתה: י"א. מסנג'ר: יש. ICQ: לא משתמש. גובה: 1.73 מ' צבע שיער: שחור. צבע עיניים: בלתי מזוהה. משהו בין אפור לירוק לחום. שם מוסד לימודי: ביה"ס התיכון ע"ש בליך, אוניברסיטת בר אילן, האוניברסיטה הפתוחה שם מחנך: ליאורה כמה שעות בשבוע: 27. מקצוע אהוב: מתמטיקה. אבל לא בתיכון. מקצוע שנוא: ספרות. לוקחים ספרים, משהו שאפשר באמת להנות ממנו, בטח ובטח ספרי ש"י צ'צ'קס וכו', וקורעים אותם, טוחנים כל הא ודא בסיפור, הורסים אותו עד שאתה לא יכול לראות את המילה הראשונה בסיפור בלי להקיא. לא תודה. ציון הכי גבוה בינתיים השנה: 100. ציון הכי נמוך: נדמה לי ש85 :-\ איזה מגמות: פיזיקה 5, מדעי המחשב 10 (מה קוראים אותו טכ"ם). בב"א, תואר ראשון במתמטיקה לטכנולוגיות עיליות מורחב (מה קוראים אותו מתמטיקה שימושית), באוניברסיטה הפתוחה, קורסים לתואר ראשון במדמ"ח. כמה יח"ל מתמטיקה: סיימתי בציון 99 (בושות). כמה יח"ל אנגלית: סיימתי בציון 98 + אמי"ר עם 248. מורה שנוא: המורה לספרות של שנה לפני שעברה, כי היא מורה לספרות. מאמין ב: אלוהים?
הצבא של היום?
- האנשים שם הכי טובים בעולם. רוחות?...מממ...תלוי באיזה מובן דברים על טבעיים? קשה להגדיר על טבעי :) גן עדן וגיהנום? nein. אתם אוספים משהו? קונסולות של נינטנדו. ניידות, נייחות, כל מה שיש לי כסף וכוח רצון לקנות

למעלה