שאלון ה-100!!

SHoooKoLaTa

New member
שאלון ה-100!!

תקשיבו, המון הצטרפו בזמן האחרון אז זה הכל על הכל!!!!!! אפילו נוכל אחרי שכולם יענו, להכניס את זה לטאגליין!!!!! אז הנה, קבלו במחיאות כפיים סוערת אתשאלון ה-100!! 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? מצטערת שזה ארוך, קחו ת'זמן ואל תמהרו.. אה ואין שאלות הקשורות לסוסים כי שמתי שאלון סוסים כבר..

../images/Emo55.gif |מזיע|

1. שם:
יערה 2. גיל:
13 וחצי 3. תאריך לידה:
11.3.90 4. כינוי:
••Yaara•• 5. תכונה טובה:
6. תכונה רעה:
מאחרת לכל מקום
7. חולשה:
שוקולד חחחח 8. אובססיות:
לאייקון הזה
9. פאדיחה:
הרבהההה... 10. כאב:
לקבל מכות...
11. משאלה:
שלום..
12. זיכרון רע:
שהסייח של הסוסה שלי מת
13. זיכרון טוב:
שקנו לי את רמה! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
שהייתי מושכת לחתולים בזנב..חחח
15. געגוע:
לחברה שלי שעזבה תארץ 16. פחד:
מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
שמישהו מת 18. קמיע [אם יש]:
שרשרת של סוס 19. החג האהוב עליך:
פורים (היום הולדת שלי) 20. אוכל מועדף:
מקדולנדס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:
כל חלק פנימי של בשר... 22. שתיה מועדפת:
דיאט קולה 23. קינוח מועדף:
טריקולד כמו בהיפודרום! 24. ממתק מועדף:
סוכריה 25. עוגה מועדפת:
שוקולד 26. צבע מועדף:
כחול
27. חיה מועדפת:
סוס ונמר ואני יודעת שזה דיי סותר 28. חיית מחמד [אם יש]:
סוסה- רמה, כלב- כפיר, וזהו 29. ספורט מועדף:
כדורגל 30. מספר מזל:
אין 31. ספר:
הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף:
שילגיה 33. סרט:
שרק, סדנה לעצבים, מוצאים את נמו....עוד הרבה 34. שחקנ\ית:
גוליה רוברטס 35. זמר\ ת:
אין 36. סדרה מעודפת:
מומינים
37. מקצוע אהוב:
מגמה 38. מקצוע שנוא:
ספרות 39. מקום בעולם:
טנריף! 40. המעשה הכי נועז שעשית:
אממ נראה לי שרכבת הרים עם מיליון לופים וברגים ושטויות כאלה... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:
הרבה... 42. פריט לבוש מועדף:
גינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:
המחשב והטלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:
אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?
כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?
כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?
וופל 48. שקיעה או זריחה?
שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?
נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?
גינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?
בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?
מלפפון 53. קור או חום?
קור 54. לישון או לקום?
לישון 55. חוף או הרים?
חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?
וניל 57. תות או בננה?
תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?
תלוי למה 59. שיר שגורם לך לצחוק:
חלום חיי של שירי, באזוקה וצ'ולו 60. שיר שגורם לך לבכות:
כאלה ששמים ביום השואה 61. השיר של כל הזמנים:
פמלה!
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:
אמממ Where Ever You Are שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
הרבה... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
bring me to life....חחחחחחחחח (למרות שאני לא אוהבת אותו) 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:
Fabolous ftLil Mo - Can't let you go שולטטטטטט! 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?
כבר היה משהו כזה לא?! 67. שמות החברים הכי טובים שלך:
אופק, שרון,והילוש (הילה) 68. הגלידה הכי טעימה?
מקופלת 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
שהם תמיד יעזרו לי ועוד הרבה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?
נוסטלגיה... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
לתפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?
סוסים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
זה השם שלי.. 4. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
כן 75. באיזה פורומים אתה?
ר"צ, סוסים, ניסויים....... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
עיניים 78. יש לך חבר\ה?
לא, לאף אחד אין עיניים יפות...חחחחח סתם סתם 79. כמה אחים ואחיות יש לך?
אחות 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?
לא ממש....יש 4 שנים הבדל אם היה פחות אז ברור! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?
אמממ 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?
מכבה תמחשב...חחחח 83. מה התחביבים שלך?
סוסים וכדורגל 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?
את חברות שלי/ אחותי/ רמה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?
בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
סוס, או ציפור 87. מה את/ה הכי אוה

../images/Emo55.gif הוא שלח לי רק חצי...../images/Emo4.gif

87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?
ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?
מיליון דולר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]
צוהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?
בהיפודרום 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?
המחשב 92. מי החברים שלך בפרום?
צאלהההה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?
אמממ שקיבלתי עונש לנקות תחצר
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?
היום. הוא שכח לקחת את הכסף מהכספומט... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?
אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
יערה הייתה כאן..חחח 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?
לא יודעת 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?
כשהחלטתי לא לעבור ביצפר השנה..... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?
טנריף 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?
בעיקרון לא. אבל תלוי מי....

Shai Felton

New member
גאד אני משלמת למי שקורא את זה../images/Emo74.gif

1. שם: שי 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 16.11.87 4. כינוי: Shai Felton 5. תכונה טובה: לאדעת 6. תכונה רעה: ביישנית 7. חולשה: לחתולים ולשוקולד 8. אובססיות: לגבות
לטום פלטון ולגרביים 9. פאדיחה: לא זוכרת 10. כאב:
11. משאלה: שיהיה לי סוס
(אחת מהן לפחות) 12. זיכרון רע: 17.5.02 , כשגבע מת. 13. זיכרון טוב: ממממ... הדרבי, חחחח... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא יודעת... 15. געגוע: גבע, לכלבה שלי 16. פחד: מוות
, באמת לא יודעת.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת 18. קמיע [אם יש]: נישנושים
19. החג האהוב עליך: פסח, למרות שצריך לאגור לחם ופיתות במקרר אם לא רוצים למות בערב
וזה מעצבן, אבל יש חופש ענק.... 20. אוכל מועדף: ממממ... הכל, סתם לא יודעת הרבה דברים. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מאכלי ים...
22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה? 24. ממתק מועדף: ביסלי פיצה 25. עוגה מועדפת: אה....שוקולד 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: סוס, חתול, כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: נישנושים (
), סרז'(חתול), תותי(חתולה), חגית(חתולה), טאקו(כלבה), מייקי(כלבה), ו-3 דגים
. 29. ספורט מועדף: סוסים 30. מספר מזל: 9 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות
33. סרט: הארי פוטר,לא יכול בלי, החתונה היוונית שלי, סוס פרא, וכל מה שהיה אי פעם בהום סינמה.... 34. שחקנ\ית: טום פלטון השאווה
35. זמר\ ת: מוניקה סקס 36. סדרה מעודפת: משחק החיים, סקס והעיר הגדולה, אהבה מעבר לפינה... 37. מקצוע אהוב: אין
חס וחסה 38. מקצוע שנוא: הכל כולל הכל 39. מקום בעולם:
אנגליה, טחחחח.... נגיד ש... 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עליתי על רכבת הרים
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: היו יותר מידי 42. פריט לבוש מועדף: גרביים, אם אפשר שיהיו עם פסים 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא
חס וחסה 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד
50. ג'ינס או סתם מכנס? טרינינג 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי 52. מלפפון או עגבניה? שניהם 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? אפ'חד! 56. קרמבו- וניל או שוקו? רק ת'עוגיה 57. תות או בננה? תות
בננה זה דוחה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לאדעת 60. שיר שגורם לך לבכות: אווו...
יש מלא 61. השיר של כל הזמנים: לאדעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין כזה לצערי
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מאיפה לי? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מוניקה סקסססס
סתם... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לאדעת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? רע 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מה זה יעזור לכם?
68. הגלידה הכי טעימה? שוקו ובננה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אין דבר כזה חבר הכי טוב לדעתי..... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה אני זוכרת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? דוליז/ה"פ/ניסויים ופה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שי פלטון - טום פלטון, אני מניחה שהבנתם..... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן.... 75. באיזה פורומים אתה? כתבתי קודם 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת..... תלוי מה הוא עושה בנידון 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים,גוף,שיער 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח(21) ואחות(24) 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אולי אם אחות שלי, בגלל שהיא בדיוק אני. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? ממשיכה לישון ומתעצבנת שנישנושים ישן עליי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מדליקה מזגן 83. מה התחביבים שלך? סוסים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את טום 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מאיפה לי? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? סוס 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - ערב זאת הארוחה היחידה אני אוכלת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מאיפה לי? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש כל מיני 92. מי החברים שלך בפרום? סתיו, דרור, שי, דורון, שחר... לא זוכרת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אף פעם, סתם לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? מממממ......אין לי מושג 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "שי פלטון" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? כאן, עם המחשב שלי. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? - אישי הייתי משנה את ה-17.5.02, וכללי, אין לי מושג, אולי את ה-11 בספטמבר....טחח.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך - לא

צדק8

New member
שי,

כמה את משלמת
? מזתומורת את אוכלת רק ארוחת ערב ????? אנור... תמיד שחר אחרונה...
סתם..
גלידת בננה זה דוחה..זה לא היה פעם הגלידת פלסטלינה ??

Shai Felton

New member
ממ...../images/Emo74.gif

את אשכרה קראת הכל! רק ארוחת ערב, מי אוכל בכלל ארוחת בוקר? לארוחת צהריים אין לי זמן וארוחת ערב זה מה שנשאר....... גלידת בננה זה אחלה, אבל רק אם זה ביחד עם שוקולד... וכן גלידה בטעם פלסטלינה זה ה---דבר

צדק8

New member
בארור !^__^

ואני מצפה *אהמ* שאת תעשי אותו הדבר עם זה שלי אבל את לא אוכלת כלום עד אז ??? ממממ...אני אוכלת תמיד ארוחת צהוריים בהפסקה הגדולה ברעות...אז אין לי בעיה^^ וארוחת בוקר באמת לא אוכלים... אבל מזתומרת לא לאכול כלום עד אז ??? מטורפת...גם בתחרות לא אכלת כלו-ם ! זה היה מפחיד... גלידת בננה עם שוקולד ופיצפוצי שוקולד- זה טעים !

Shai Felton

New member
נו יש סנדוויץ'../images/Emo74.gif

רעות.....*גיחוך* נכון בתחרות כל מה שאכלתי היה איזה קרקר..... אני לא יככככולה! אני פשוט לא יכולה לאכול ולחשוב שאני צריכה לרכב אחר כך!

צדק8

New member
אבל את חייבת !

פחדתי שתתעלפי שם או משו
לפחות שתית
נוו שי...נחמד שםםם... קצת איכסה אבל מה לעשות...

Shai Felton

New member
../images/Emo74.gifטחחחח...

לא עמדתי להתעלף, הרגשתי בסדר גמור סתם נלחצתם...

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifחלק א'../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

1. שם: אבישג שנהר 2. גיל: 12 3. תאריך לידה: 9.6.1991 4. כינוי: בישביש, אבישגוש 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: תגידו אתם.. חולשה: עוגות גבינה, יאממ 8. אובססיות: 9. פאדיחה: לאזוכרת, חחחחח 10. כאב: מוות, פרידות 11. משאלה: שיהיה שלום בעולם שנהיה מאושרים!!! 12. זיכרון רע: הצלקת שיש לי..אוו.. 13. זיכרון טוב: היום שבו התחלתי לרכב 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הצלקת שיש לי בפנים 15. געגוע: לרוני שבגרמניה, למדריכים שעזבו 16. פחד: מוות!! 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: על מוות! פיגועים! מלחמות!! 18. קמיע [אם יש]: קמיע- של סוס כסוף.. נותן לי מזל לרוב 19. החג האהוב עליך: פורים- צחוקים בחוווה.. חחחחחחחחחחחח! 20. אוכל מועדף: ספגטי בולונז.. ייייאמ 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חלזונות, צפרדעים, גו'ים והשאר.. הבנתם ת'פרנציפ.. 22. שתיה מועדפת: קולה וענבים..! ייייייייייייייאמ.. 23. קינוח מועדף: גלידה וניל עם סירופ שוקולד, תותים בקצפת, גאד!! 24. ממתק מועדף: סוכרייה אחת טעימה לאללה, מסטיקים, שוקולד.. 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה, עוגת שוקולד, עוגת תפוזים, חחח 26. צבע מועדף: כחול, ואל תסיקו מסקנות.. 27. חיה מועדפת: סוס, אופקורס!! גם כלבים זה חמוט מאוט^^ 28. חיית מחמד [אם יש]: אין, בעסה.. 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים 30. מספר מזל: 5 31. ספר: סודות נעורים 32. סרט דיסני מועדף: פו הדוב- כל כך שולט!! 33. סרט: טומבריידר, אמריקןפאי, חח 34. שחקנ\ית: יעל שרוני, לואיסנה לופילטו 35. זמר\ ת: נינט טייב! גאש! מטרפת זאתי! 36. סדרה מעודפת: שנות ה-70, מצחיק בטירוף!! 37. מקצוע אהוב: מחשבים, רק שמשחקים בהם סתאם ככה 38. מקצוע שנוא: השאר!! 39. מקום בעולם: אקוואדור, ניויורק, איטליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי משו נועז, בעע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: התחרפנתי במלוא ההתחרפנות בחווה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס, חגורה לבנה שלי, נעלי באפלו להבות 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב והאינטרנט המהיר, והאייסיקיו!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף, יש שוקו חם, סמיכת פוך, תנורים.. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? או]קורס, אבל תולי מתי.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. בהחלט כן. הוא עשה כל כך הרבה.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס, חחחח, אני לאסובלת ת'וופל הזה!! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה- הרבה יותר יפה! 49. בליינד דייט- בעד או נגד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמונה שלי עם בטי בינתיים, בהודעה הבאה המשך התשובות..

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifחלק ב'../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס או שרוול, חחחחח 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית בטירוף!!!! 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה יותר טעים לי.. 53. קור או חום? תלוי, בד"כ קור. 54. לישון או לקום? לישון, לישון, לישון ועוד פעם לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: מכופף הבננות 60. שיר שגורם לך לבכות: ים של דמעות/ התקווה חחח 61. השיר של כל הזמנים: שוב הדיסקו כאן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: קח אותי.. של נינט, של היהודים.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ים של דמעות, חח סתם!! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ים של דמעות, מקיץ אל חלום.. חח אבל מה זה? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: שוב הדיסקו כאן!! של הדורבנים השולטים!! 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מאד חברותית, פחות אוהבת לריב, ביופי, אומרים שאני יפה אבל אני חושבת שאני לא ממש יפה, כאילו אפשר להגיד אני בסדר אני לא מכוערת ואני לא פצצה! אבל תלוי את מי תשאלו, חחחחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: בכלל- ענבל, מיקה, רוני. מהפורום- שי, דרור, רוני. 68. הגלידה הכי טעימה? גלידת וניל או שוקולד אמריקאית עם סירופ שוקולד וקצפת 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנה, מקשיבה לי תמיד ואני לה, עוזרת, מתוקה, תהיה שם בשבילי תמיד! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? פווו. איזו שאלה? לפני 12354874806 שנים..... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לא משעמם לי, סתם לפעמים כן, אבל אז אני רואה טלויזיה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? רק בתפוז- רוכבים צעירים, משחק החיים, המורדים,סוסים, דוליז, אהבה מעבר לפינה, ניסויים, אקסיט, לא נפסיק לשיר כוכב נולד ופינת אור וקטנטנות. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? shoookolata- כי אני שותה מלא אבל מלא שוקולטות ושוקו כיום!! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אכן כן.. 75. באיזה פורומים אתה? רוכבים צעירים, משחק החיים, המורדים, סוסים, דוליז, אהבה מעבר לפינה, ניסויים, אקסיט, לא נפסיק לשיר כוכב נולד, פינת אור וקטנטנות. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לרעה, אנילא יודעת איך להגיד לו את זה, אבל פאק מה זה השאלות האלו? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? המבט, האופי, נאמן, חם, חמוד, שיהיה שם תמיד בשבילי, שיאהב אותי.. ובסוף יש גם קריטריון שנקרא יופי. זה חשוב לי אבל מהסוף!! 78. יש לך חבר\ה? לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים, אחיות- אין! 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? תופסת עוד רגעי שנה, חושבת על מה חלמתי, וחושבת על להמשיך לישון! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח שיניים, רואה טלויזיה, חושבת על זה שאני אוהבת אותו.. 83. מה התחביבים שלך? סוסים, דוגמנות, חח, מחשב, אייסיקיו טלויזיה, לפטפט בטלפון, חברות. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את זה שאני אוהבת אותו כל כך..! גאד!!!! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את הכרית הקטנה שלי, את המסרק, את הארנק, את הפלאפון כמובן והאיפור. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב.. חחח או סוס כי הוא אצילי.. או חתולה!! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב.. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? סוס, מחשב נייד, מיטה וחצי או זוגית, חדר חדש, ציוד חדש לסוסים.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב וצוהריים.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? צלי עוף וספגטי בולונז.. יאאממי.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב 92. מי החברים שלך בפרום? שי, דרור, סתיו, רוני, הגר, שי, רעות, דורון?. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני תצמיד חושבת על דברים למען הפורום החמוט^^ שלנו!! כמו השאלון.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממזמן זה בטוח!! סתם לאדעת.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אפפעם.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אבישג שנהר, ומה שירצו אבל לא דברים רעים, בבקשה.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אהוב ליבבי החמוט והמתוק והחתיך^^ 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הקטע שרבתי עם אנשים מהפורום, ששמים אותי ב. עזבו!! פאאק!! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אקוואדור, או ני יורק, או איטליה, או שוויץ.. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, אני הייתי מתה למענו.. סוף סוף סיימתי אותו!!!!!!!!!!!!!!!! תמונה שלי עם רוז מצורפת

למעלה