תשובות שלי../images/Emo3.gif
1. שם: יעל 2. גיל: 14 וחצי 3. תאריך לידה: 11.3.1989 4. כינוי: משתנה עם הזמן 5. תכונה טובה: מקבלת כל אדם כמו שהוא 6. תכונה רעה: לא יכולה לסלוח אם מישהו פגע בי 7. חולשה: חיות... לא יכולה לראות חיה פצועה או חיה בכלל בלי לגשת אליה 8. אובססיות: חיות... כל כך חיות... אני מתחילה לצרוח ולקפוץ כל פעם שאני רואה חיה... 9. פאדיחה: פעם בחווה כשירד גשם וזה לפני ששיפצו את המנג' אני רצתי להביא משהו מהצד השני של המגרש ונפלתי לתוך הבוץ... עוד אחת זה שלא נפלתי מסוס שהשתולל אלא מסוס שהלך... 10. כאב: ??? 11. משאלה: שיקנו לי עוד סוס/ים 12. זיכרון רע: ווינדי הפשוש שלי (אחד הסוסים שלי) מת
13. זיכרון טוב: הרגע שקיבלתי את ווינדי וג'ז ליומולדת 12 והייתי בטוחה שזו מתיחה... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הכלב שלי הלך לאיבוד/נגנב 15. געגוע: לפני חצי שנה ווינדי עוד חי ואני לא חשבתי ולא דאגתי שלא ווינדי ולא ג'ז ימותו (טפו טפו טפו) אחרי שווינדי מת הכל השתנה ועכשיו אני כל הזמן נורא לחוצה 16. פחד: שג'ז ימות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הבשורה על זה שסוס שלי מת 18. קמיע [אם יש]: ג'ז 19. החג האהוב עליך: פורים (היומולדת שלי) 20. אוכל מועדף: אמ... קשה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר, עוף, דגים 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוחים 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: קרם ביסקוויט 26. צבע מועדף: סגול, כחול, תכלת 27. חיה מועדפת: סוס, כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: סוס, שני אוגרים, כלב (בקרוב עוד סוס!!!!) 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים, שחייה 30. מספר מזל: 12 31. ספר: אני אתגבר, הלוחש לסוסים 32. סרט דיסני מועדף: סוס פרא (זה של דיסני נכון?) 33. סרט: גריז 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: סברינה 37. מקצוע אהוב: עץ 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, אנגלית, פיסיקה 39. מקום בעולם: הוואי/מונטנה 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמ... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא הייתי מרוכזת על הסוסה כשעליתי ונפלתי תוך חמש דקות... 42. פריט לבוש מועדף: אמ... 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חצי חצי... יותר לכיוון של חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה... אבל תלוי איזה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אתה לא פליפה-הדורבנים 60. שיר שגורם לך לבכות: bye bye miss american pie 61. השיר של כל הזמנים: grese 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא יודעת... יש הרבה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש לי עוד זמן לחשוב על זה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חח... לא יודעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: bye bye miss american pie 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? ממוצעת בחיצוניות... אני לא יודעת לתאר התנהגות... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נור, בר, נטע, טל, יעל 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? סבלנית, לא חושבת רק על עצמה... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני כ4 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? neopets, horseland, bono, ולפה... רק שלפה אני מתחברת תמיד... לא רק כשאני משועממת... 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? רוכבים צעירים, צמחונות טבעונות, זכויות בעלי החיים, סוסים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ווינגז... בגלל שזה קיצור של השמות של שני הסוסים שלי ביחד (ווינדי ז"ל וג'ז) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? רוכבים צעירים, זכויות בעלי חיים, צמחונות וטבעונות 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים לי... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים 78. יש לך חבר\ה? לא... בינתיים :-b 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2... אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן... אני לא יכולה להסביר בדיוק... האופי שלהם טוב 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? אומרת שלום לאוגרים שלי ולכלב שלי... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אומרת לילה טוב לאוגרים שלי ולכלב שלי 83. מה התחביבים שלך? רכיבה על סוסיםםםם, חיותתת שחייה, קריאה, גלישה באינטרנט, חברות, מוסיקה... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ג'ז שלי ואת המשפחה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? תמונה של ג'ז, תמונות של החברות, ספרים, פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? סוס, כלב, דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? עוד סוס/ים... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב.]: צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא יודעת... נחשוב על זה כשאני אהיה על הכיסא החשמלי... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תמונות של המשפחה והחיות.... 92. מי החברים שלך בפורום? אמ... הייתה את נטע S H I L G I , ויש את דניאלה animals lover 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא יודעת... בחווה אני תורמת לחברה בזה שאני מתנדבת שם... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום בבוקר 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם הסוס שלי במונטנה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הנקודה שווינדי מת, ואת הנקודה שסבתא שלי מתה... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מונטנה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לאאא
1. שם: יעל 2. גיל: 14 וחצי 3. תאריך לידה: 11.3.1989 4. כינוי: משתנה עם הזמן 5. תכונה טובה: מקבלת כל אדם כמו שהוא 6. תכונה רעה: לא יכולה לסלוח אם מישהו פגע בי 7. חולשה: חיות... לא יכולה לראות חיה פצועה או חיה בכלל בלי לגשת אליה 8. אובססיות: חיות... כל כך חיות... אני מתחילה לצרוח ולקפוץ כל פעם שאני רואה חיה... 9. פאדיחה: פעם בחווה כשירד גשם וזה לפני ששיפצו את המנג' אני רצתי להביא משהו מהצד השני של המגרש ונפלתי לתוך הבוץ... עוד אחת זה שלא נפלתי מסוס שהשתולל אלא מסוס שהלך... 10. כאב: ??? 11. משאלה: שיקנו לי עוד סוס/ים 12. זיכרון רע: ווינדי הפשוש שלי (אחד הסוסים שלי) מת