אני גם משלמת למי שקורא...$$$
1. עדי-פיצי. 2. 13 3. 14.11 4. פיצי 5. לא בטוחה אם יש כזאת. 6. להתחיל ברשימה? 7. החולשה שלי נמצאת בין האצבע השלישית לרביעית באצבעות רגליי- חחח, נושאים אישיים שלי, החיים שלי. 8. סוסים, להגיד "אשכרה".... 9. הנפילה מניקי....
10. הגב...חחח סתם- החיים האישיים שלי, לא אתחיל לפרט. 11. למצוא את קיפי
לקנות את הסייחה החדשה. 12. החיים שלי. 13. אחד השיעורים שלי על קיפי... היה מדהים, בירח מלא. 14. יום ההולדת של עמית מהגן- רכבתי על פונים בחוות אמיר! 15. קיפי...
16. מעצמי. 17. "עד החתונה זה יעבור" או "אני הייתי רוצה לתת לא את טיפול האלף..." 18. תליון ה"סוס" שאילת (PONYLOVE) נתנה לי. 19. פורים, לשם שינוי אני לובשת מסכה בפלסטיק. 20. מרק של סבתא וקניידלך של דודה- שילוב מנצח! 21. בשר אדום ו"פירות" ים... פיכס. 22. RC, מים ומיץ ענבים\מנגו. 23. עוגה חמה ונמסה... יאממ.... 24. פופאיס= יאמממי! 25. שיש 26. שחור 27. סוס- הלווו 28. 4 חתולים מפונקים ודג (ווי, כבר שבוע לא האכלתי אותו...
). 29. רכיבה, ריצה והליכה. 30. 12 31. שנת החתול, התפסן בשדה השיפון וציפורים מתות בסתר ו-שר הטבעות,1.2.3 32. בת הים הקטנה... ואני מתה לראות חזרזיר. 33. מטריקס, לכודה, נערה בהפרעה וwild hearts cen not be broken. 34. לינה קארטר, מישל פייפר ופטה ווילסון. 35. ה+הוד+ם, יהונתן גפן, שפיות זמנית ועוד...
36. la femme nikita 37. בבית ספר יענו? אומנות וספורט. 38. מטמטיקה ואנגלית. 39. אי בודד- אולי אנגליה..
40. המממ... נועז? הרבה... עד לפני כמה ימים הייתי היחידה שהתייצבה כנגד המורה שלנו לתנ"ך. 41. נאבקתי לצאת חיה מהבטן של אמא שלי. 42. גופיה וג'ינס. 43. כמובן- סלולארי. 44. חורף...
או סתיו. 45. לא מאמינה. 46. מאמינה... 47. וופל! הכי שווה! 48. שקיעה. 49. בעד. חחחח.... 50. ג'ינס! 51. חסכנית. 52. עגבניה לשילטון! 53. קור. 54. לישוווון!!!! 55. גם וגם.... 56. וניל... פיכסה קרמבו.... 57. תות בננה ביחד
58. מכופתרת מכובדת יותר אבל חולצה רגיל נוחה יותר. 59. מעשנים ביחד- תיסלם! 60. הקיץ האחרון- שפיות זמנית והדרקון הלא נכון- יהונתן גפן. 61. כמעט כל שירי היהודים. 62. אין כזה.... 63. פינק פלויד- הלוואי והיית כאן. כיון שאני מעולם לא הייתי מתחתנת. 64. dont you cry- גאנס' אנ רוזסס, לעוף- היהודים. 65. פרח נתתי לנורית- שייגעצ... חחח בזכות ליבוש'! 66. חוצונית- בסדר. פנימית- מופנמת למדי... חוץ מהמדריכה שלי אף אחד לא ממש מכיר אותי. 67. המדריכה שלי, אילת, איילת.... 68. וניל עם פיצפוצים. 69. כנות. 70. ואוו... המממ לפני... הרבה זמן...
אני בדף 7 בפורום סוסים...חחח 71. במה חדשה, ישראבלוג, שירונט, וכל האי מיילים שלי- 7 במספר. 72. היהודים, רוכבים צעירים, סוסים, מכתב שלא נשלח ופירסינגים וקעקועים. 73. פיצי- אני תמיד הייתי כזאת הפיצית, יש לזה מלא משמעויות... ו- willow tears- שזה בעצם דמעות ערבה... שזאת אני בעצם. 74. אין. 75. כל הפורומים שצויינו מיקודם. 76. אמממ אף אחד לא היה ממש "מאוהב" בי, אבל כשזה קרה זה פגע בי כי פשוט כאב לי שאני לא מרגישה ככה.... 77. הכי מושך? קוביות בבטן....גרררר.... חחחח, גם עיניים..... 78. לא. 79. אין אחים ואין אחיות יש רק חיות
80. אמממ אני מניחה שאם היו לי... אז לא. 81. דופקת את הראש בכרית...חחח 82. מסתכלת על התקרה. 83. סוסים, חברים-חברות, אינטרנט ומוסיקה. 84. קיפי
או ניקי
או ויירן (הסייחה החדשה)
85. את הדובון שלי.... 86. אממ אלוהים.או בעצם... ציפור. 87. את הערב ואת הלילה. 88. סייחה או נשיקה ממישהו שאני ממש אוהבת (מה שאגב אני יכולה לקבל). 89. ערב... 90. המממ, לשתות את הדם של עצמי. 91. הדובון שלי, הקמע שאילת הביאה לי והתמונה של קיפי. 92. יש הרבה מהם, היחיד שהוא לא חבר שלי זה גיזמו...
93. כל יום?
94. אתמול עזרתי לילד למצוא קסדה מתאימה....חחח. 95. אממממ לפני הרבה זמן...
ואני לא מרוצה מזה. 96. "ומה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים- רק שותקים?" היהודים-פעמון מלחמה. 97. עם כל הסוסים האהובים שלי בחוף הים. 98. או את היום בו נולדתי או את היום בו מתתי. 99. באנגליה. 100. לא.... התמונה הדפוקה ביותר שלי- וואוווו... זה היה ערוך אני מאז שש וחצי יושבת על זה!!!