שאלון ה-100!!

TauraMan

New member
חחחחחח../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אצלנו עוד מדברים על זה כל הזמן.... לא נמאס.... חחחחחחחחח
אני נשארתי כדי לרכב.. וזה היה שווה את זה!

Shai Felton

New member
טחחח../images/Emo74.gif

יש את השומריה שזה היה בקייץ. ויש את פנימיית שומריה, שזה הדבר הכי מפגר שמישהו המציא, וזה תקוע במשמר העמק וכל העולם בערך מתלהב מזה, אבל חאאאלס, מה כבר יש שם.... ודורון - גם אני נשארתי לרכב
טוב אבל אני לא יוצאת לאף מחנה של השמו"צ.

צדק8

New member
../images/Emo46.gif

אולי בשבילך זה חרא של מקום !!! את לא יודעת על כמה הייתי מוכנה לוותר בשביל להיות שם!!( בערך הכל, חוץ מזמן אורווה, אבל שומריה אף פעם לא עלתה לי על הזמן אורווה ורעות מתעקשת כן לעשות את זה...
)

Shai Felton

New member
לי שומריה כן עלתה על זמן אורווה

בגלל זה העפתי את עצמי משם כמה שיותר מהר.... מה כל כך כייף לישון באיזה חדר דוחה מלא בברחשים מגעילים, עם עוד כמה בנות מתלהבות מזה שהן ישנות עם חברות שלהן..... ממש כייף... אז זהו שלא.... רק בכיתה ח' זה כייף אחר כך זה סתם דוחה.

צדק8

New member
טוב לי לא.

באתי בערבים והיה ממש ממש כיף. לויודעת מה איתך אבל הערבים האלו היו אחד מהדברים הכי טובים שעשיתי בחיים שלי לילות הלא נפסיק לשיר עם נישה... המכות עם אוסי.. המלחמת כריות עם נישה ואוסי... לילות הוג'י עם ליאן וליקי... והדבר *הכי* גרוע ברעות זה התרבות המפגרת שלהם...

Shai Felton

New member
רעות...../images/Emo74.gif

בא לי להרביץ למי שהמציא ת'שם הזה.... כן אבל לך לפחות היו בנות נחמדו תבקבוצה, לי יש סתם חבורת מפגרות... הרוב לפחות...

צדק8

New member
טחחח..

זה היה השם הכי נורמאלי שהציעו שם.... אני אישית הצעתי הוגוורטס...והם לא רצו
היה שם מגוון ורמת מנשה ועוד מלא שמות דוחים... בנות נחמדות על-ק ! אבל היה כיף^___^

talkk

New member
לא נראה לי שמישהו יקרא......

1. שם:טל 2. גיל:13 3. תאריך לידה:17.10.1989 4. כינוי:טלטול 5. תכונה טובה:אוהבת להקשיב 6. תכונה רעה:אוהבת לדבר 7. חולשה:צ'ינצ'ילות 8. אובססיות:צ'ינצ'ילות 9. פאדיחה:יותר מדי בשביל לזכור 10. כאב:מוות, וההתאבדות של השכנים שלי והמוות של התוכי שלי 11. משאלה:שיהיו לי עוד 4 צ'ינצ'ילות מוחתמות 12. זיכרון רע:שהתוכי שלי מת 13. זיכרון טוב:היום הראשון בו רכבתי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:הפעם הראשונה בחו"ל 15. געגוע:לאוגר שלי - זהב, לתוכים שלי - דוק ותיקי ופיקי ופיקו 16. פחד:מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את הצ'ינצ'ילות בוכות 18. קמיע [אם יש]: מן שרשרת שאני לוקחת לכל מקום 19. החג האהוב עליך:חנוכה 20. אוכל מועדף:פסטה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:ירקות 22. שתיה מועדפת:ענבים ושוקו 23. קינוח מועדף:גלידה 24. ממתק מועדף:אני לא אוכלת ממתקים, גלידה נחשב? 25. עוגה מועדפת:שוקולד וגבינה 26. צבע מועדף:שחור ולבן 27. חיה מועדפת:סוס 28. חיית מחמד [אם יש]:2 צ'ינצ'ילות, כלבה,תוכי ודג 29. ספורט מועדף:רכיבה על סוסים 30. מספר מזל:3 ו-7 31. ספר:ציפורים מתות בסתר 32. סרט דיסני מועדף:סוס פרא ועידן הקרח נקרא? חולה על זה.. 33. סרט:מהיר ועצבני,האוייב שבפנים,נפלאות התבונה,ועוד מללא 34. שחקנ\ית:אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת:המון, לא עולה שם בראש.. יש לי מלללא דיסקים 36. סדרה מעודפת:קיץ נצחי, זה הדבר היחיד שאני רואה 37. מקצוע אהוב:תנ"ך ואנגלית 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:כל המקומות שטסתי... אני טסה 3 פעמים בשנה.. 40. המעשה הכי נועז שעשית:צעקתי משהו ברחוב, אני לא אגיד מה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:אותו דבר 42. פריט לבוש מועדף:חולצות ארוכות, גם בקיץ 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורףףףףףף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה\ שונאתתתת את הערב 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד למטרות רומנטיות רציני.. 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בד"כ - חסכנית 52. מלפפון או עגבניה?לא זה ולא זה, ולא ירקות 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:the wreckoning - bommkat 60. שיר שגורם לך לבכות:tears from the moon 61. השיר של כל הזמנים:when i get alone - thicke 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:I'm glad - Jennifer Lopez 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:I'm glad - Jennifer Lopez 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:come undone - Robbie Williams 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:floorfiver 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?שיער חום,עיניים ירוקות,נמוכה,רזה. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:שנהב וריקי 68. הגלידה הכי טעימה?וניל או שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מאז שהיה לי מחשב(מאז שנולדתי) 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בכל הפורומים שאני נמצאת בהם... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?talkk - בשם שלי. טל זה שם פרטי ונ-ק הראשון וה-ק השני זה שמות המשפחה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים אתה??מללללללא יותר מדי בשביל לכתוב. בכלליות - 4 פורומים של בעלי חיים,5 של נוער, ועוד כמה סדורת טלוויזיה, ועוד הרבה כאלה שאני לא זוכרת מה ההגדרה שלהם 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?:רעעעעעע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1, ועוד 5 חורגים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא, כי היא לא מוצאת חן בעיניי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מתמתחת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מפעילה את הדיסקמן, ומסדרת את האוזניות כדי שאני אשן איתן 83. מה התחביבים שלך?רכיבה על סוסים (בעיקר), לשחק עם הצ'ינצ'ילות 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?כל מי שאני אוהבת 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פרטי היגיינה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?סוס פרא,דולפין בים 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?עוד 4 צ'ינצ'ילות מוחתמות 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ארוחת 10 וצהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?סעודה שאני בחיים לא אגמור 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?כל החדר 92. מי החברים שלך בפרום?כאן אני חדשה, אבל יש לי חברים מפורומים אחרים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל יום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני כמה ימים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?כל יום. זה מנהג בשבילי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אמממ, לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?איפה שאני יושבת כרגע 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כלום. אני לא מתביישת בשום דבר שעשיתי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אני לא אעזוב את ישראל 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?כן. אם הוא היה מציע לי לחיות במקומו, אני אסכים

puremelody

New member
אני :) למי שלא מכיר את הסופרת:)

1. שם: שמור במערכת 2. גיל:19 3. תאריך לידה:12/08/84 4. כינוי: ג'סי 5. תכונה טובה:אהבה לסוסים.חח..סתם לא יכולה להגיד דברים כאלה על עצמי... 6. תכונה רעה:אין לי סבלנות 7. חולשה: בעלי חיים... 8. אובססיות: אתם לא רוצים לדעת... 9. פאדיחה:לא זוכרת... 10. כאב: רגשי? כשאבא שלי נפטר לפני שנתיים 11. משאלה: שיהיה לי סוס פרטי 12. זיכרון רע: יש הרבה... 13. זיכרון טוב:גם יש הרבה.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הגענו לישראל כשהייתי בת 6...פרידה מהרבה אנשים... 15. געגוע: חברים שאני לא בקשר איתם עוד... 16. פחד: כלבים חולי כלבת, מוות..ופסי רכבת... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אנשים משקרים 18. קמיע [אם יש]: טבעת שהחבר שלי נתן לי 19. החג האהוב עליך: יום העצמאות 20. אוכל מועדף:צ'יפס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר - אני צמחונית 22. שתיה מועדפת:תה 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד 24. ממתק מועדף:במבה 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת:סוסים וחמוסים 28. חיית מחמד [אם יש]:חמוסים, כלב וחתולים 29. ספורט מועדף:רכיבה...דא! 30. מספר מזל:12 ו 6 31. ספר: הלוחש לסוסים 32. סרט דיסני מועדף: הרבה כאלה... 33. סרט: בים הלבן 34. שחקנ\ית:ליסה קודרו 35. זמר\ ת:בריאן אדאמס, ג'ון בון ג'ובי, ריצ'י סמבורה 36. סדרה מעודפת: חברים, מכושפות 37. מקצוע אהוב: סיימתי בית ספר... 38. מקצוע שנוא:כנל 39. מקום בעולם: הבית 40. המעשה הכי נועז שעשית: עשיתי את זה על אופנוע... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: לביית סוסים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: בקיץ- חורף בחורף - קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חצי חצי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שונאת קרמבו! 57. תות או בננה? בעעעע 58. חולצה מכופתרת או רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:bon jovi - love for sale 60. שיר שגורם לך לבכות:bon jovi - this aint a love song 61. השיר של כל הזמנים:bon jovi:dry county 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין שיר כזה אני חושבת... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: bon jovi - all about loving you 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:bon jovi - hmm...i dont know.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אין כזה... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?1.60 שיער חום עניים אפורות - כחולות המ..נראת לא רע, התנהגותית...שקטה עם אנשים שאני לא מכירה... 67. שמות החברים הכי טובים שלך:החבר שלי הוא גם האדם הקרוב אלי ביותר - השם שמור במערכת:) 68. הגלידה הכי טעימה? ווניל עם פיצפוצים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות, כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כשהייתי בת 14 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרים על סוסים, חמוסים, בון ג'ובי ופורומים שונים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בון ג'ובי, חמוסים, בעלי חיים וחיות בית, סוסים, הפורום הזה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אין סיפור...אני קוראת לעצמי גם ג'סי - סתם כי בא לי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אין - יש הדלקות ממבט ראשון - אהבה זה דבר מורכב מאוד שבא אחר כך. 75. באיזה פורומים אתה? הייתה שאלה כזו... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? איך זה משפיע? בעקרון לא משפיע - אני מנסה להגיד לו שאני לא מעוניינת. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?- עניים, חיוך ו...ישבן 78. יש לך חבר\ה? - כן ואני גרה איתו 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אין לי. לחבר שלי יש אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? - הולכת לשירותים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מנשקת את החבר שלי 83. מה התחביבים שלך?סוסים, ציור, בעלי חיים, מוזיקה, אהבה... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החבר שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלפון,מסרק. זהו 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא הייתי רוצה להיות חייה... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? סוס 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? צ'יפס ענק של מקדונלדס 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? בובה קטנה של כלב 92. מי החברים שלך בפרום? אני לא מכירה כ"כ טוב את האנשים בפורום... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? המ.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה ימים... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שנייה :))) 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן קבורה ג'סי הבוקרת:)" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איפה שאני עכשיו זה בסיידר 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן!! בלי לחשוב פעמיים.

puremelody

New member
שאלה מס 100 - תיקון

אמרתי כן כי חשבתי שכתוב שם אם אני הייתי מתה למענו...אז התשובה שכתבתי היא כן! אבל עכשיו קראתי שוב ומסתבר שטעיתי...לא לא הייתי רוצה שימותו למעני...

אני גם משלמת למי שקורא...$$$

1. עדי-פיצי. 2. 13 3. 14.11 4. פיצי 5. לא בטוחה אם יש כזאת. 6. להתחיל ברשימה? 7. החולשה שלי נמצאת בין האצבע השלישית לרביעית באצבעות רגליי- חחח, נושאים אישיים שלי, החיים שלי. 8. סוסים, להגיד "אשכרה".... 9. הנפילה מניקי....
10. הגב...חחח סתם- החיים האישיים שלי, לא אתחיל לפרט. 11. למצוא את קיפי
לקנות את הסייחה החדשה. 12. החיים שלי. 13. אחד השיעורים שלי על קיפי... היה מדהים, בירח מלא. 14. יום ההולדת של עמית מהגן- רכבתי על פונים בחוות אמיר! 15. קיפי...
16. מעצמי. 17. "עד החתונה זה יעבור" או "אני הייתי רוצה לתת לא את טיפול האלף..." 18. תליון ה"סוס" שאילת (PONYLOVE) נתנה לי. 19. פורים, לשם שינוי אני לובשת מסכה בפלסטיק. 20. מרק של סבתא וקניידלך של דודה- שילוב מנצח! 21. בשר אדום ו"פירות" ים... פיכס. 22. RC, מים ומיץ ענבים\מנגו. 23. עוגה חמה ונמסה... יאממ.... 24. פופאיס= יאמממי! 25. שיש 26. שחור 27. סוס- הלווו 28. 4 חתולים מפונקים ודג (ווי, כבר שבוע לא האכלתי אותו...
). 29. רכיבה, ריצה והליכה. 30. 12 31. שנת החתול, התפסן בשדה השיפון וציפורים מתות בסתר ו-שר הטבעות,1.2.3 32. בת הים הקטנה... ואני מתה לראות חזרזיר. 33. מטריקס, לכודה, נערה בהפרעה וwild hearts cen not be broken. 34. לינה קארטר, מישל פייפר ופטה ווילסון. 35. ה+הוד+ם, יהונתן גפן, שפיות זמנית ועוד...
36. la femme nikita 37. בבית ספר יענו? אומנות וספורט. 38. מטמטיקה ואנגלית. 39. אי בודד- אולי אנגליה..
40. המממ... נועז? הרבה... עד לפני כמה ימים הייתי היחידה שהתייצבה כנגד המורה שלנו לתנ"ך. 41. נאבקתי לצאת חיה מהבטן של אמא שלי. 42. גופיה וג'ינס. 43. כמובן- סלולארי. 44. חורף...
או סתיו. 45. לא מאמינה. 46. מאמינה... 47. וופל! הכי שווה! 48. שקיעה. 49. בעד. חחחח.... 50. ג'ינס! 51. חסכנית. 52. עגבניה לשילטון! 53. קור. 54. לישוווון!!!! 55. גם וגם.... 56. וניל... פיכסה קרמבו.... 57. תות בננה ביחד
58. מכופתרת מכובדת יותר אבל חולצה רגיל נוחה יותר. 59. מעשנים ביחד- תיסלם! 60. הקיץ האחרון- שפיות זמנית והדרקון הלא נכון- יהונתן גפן. 61. כמעט כל שירי היהודים. 62. אין כזה.... 63. פינק פלויד- הלוואי והיית כאן. כיון שאני מעולם לא הייתי מתחתנת. 64. dont you cry- גאנס' אנ רוזסס, לעוף- היהודים. 65. פרח נתתי לנורית- שייגעצ... חחח בזכות ליבוש'! 66. חוצונית- בסדר. פנימית- מופנמת למדי... חוץ מהמדריכה שלי אף אחד לא ממש מכיר אותי. 67. המדריכה שלי, אילת, איילת.... 68. וניל עם פיצפוצים. 69. כנות. 70. ואוו... המממ לפני... הרבה זמן...
אני בדף 7 בפורום סוסים...חחח 71. במה חדשה, ישראבלוג, שירונט, וכל האי מיילים שלי- 7 במספר. 72. היהודים, רוכבים צעירים, סוסים, מכתב שלא נשלח ופירסינגים וקעקועים. 73. פיצי- אני תמיד הייתי כזאת הפיצית, יש לזה מלא משמעויות... ו- willow tears- שזה בעצם דמעות ערבה... שזאת אני בעצם. 74. אין. 75. כל הפורומים שצויינו מיקודם. 76. אמממ אף אחד לא היה ממש "מאוהב" בי, אבל כשזה קרה זה פגע בי כי פשוט כאב לי שאני לא מרגישה ככה.... 77. הכי מושך? קוביות בבטן....גרררר.... חחחח, גם עיניים..... 78. לא. 79. אין אחים ואין אחיות יש רק חיות
80. אמממ אני מניחה שאם היו לי... אז לא. 81. דופקת את הראש בכרית...חחח 82. מסתכלת על התקרה. 83. סוסים, חברים-חברות, אינטרנט ומוסיקה. 84. קיפי
או ניקי
או ויירן (הסייחה החדשה)
85. את הדובון שלי.... 86. אממ אלוהים.או בעצם... ציפור. 87. את הערב ואת הלילה. 88. סייחה או נשיקה ממישהו שאני ממש אוהבת (מה שאגב אני יכולה לקבל). 89. ערב... 90. המממ, לשתות את הדם של עצמי. 91. הדובון שלי, הקמע שאילת הביאה לי והתמונה של קיפי. 92. יש הרבה מהם, היחיד שהוא לא חבר שלי זה גיזמו...
93. כל יום?
94. אתמול עזרתי לילד למצוא קסדה מתאימה....חחח. 95. אממממ לפני הרבה זמן...
ואני לא מרוצה מזה. 96. "ומה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים- רק שותקים?" היהודים-פעמון מלחמה. 97. עם כל הסוסים האהובים שלי בחוף הים. 98. או את היום בו נולדתי או את היום בו מתתי. 99. באנגליה. 100. לא.... התמונה הדפוקה ביותר שלי- וואוווו... זה היה ערוך אני מאז שש וחצי יושבת על זה!!!

Vintage Queen

New member
שתבינו כמה משעמם לי עכשיו...חלק1

1. שם:סתיו 2. גיל:15 3. תאריך לידה:22/9/88 4. כינוי:סתיוי סתויוש סטיב סתובי 5. תכונה טובה:פפפ א-י-ן 6. תכונה רעה:הכי רעה?! אני חסרת סבלנות בטירוף! 7. חולשה:בנים!!! חח... אין לי חולשה רצינית כזאתי.... 8. אובססיות:אממ ס-ו-ס-י-ם.... פטל(בטעם אננס!).... 9. פאדיחה:בעע לפנהי כמה זמן במרכז נוער (בואו לא נדבר על זה!) 10. כאב:הא?! פיזי כאילו?! אם כן אז יש לי המון בעיות בירכיים וזה כואף ואם לא אז לא חוויתי כאב פסיכולוגי בזמן האחרון..חחחח 11. משאלה:וואו... יש אחת שאני ממש רוצה שהיא תתגשם אבל אני אשתוק כי זה ממש מעורר רחמים, חוץ מזה אני ממש ששום דבר לא ישתבש ואני אסע עם לידר ושירא בקיץ! חוץ מזה אני באמת רוצה להצליח השנה ... בכל התחומים כמובן,לשרוד את הלימודים ולהנות! 12. זיכרון רע:ממה בידיוק?! 13. זיכרון טוב:?!?!?!?!? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:פפפ אממממהבית הישן שלי שגדלתי בו והתקופה של הגן כאילו אין לי משו ספציפי 15. געגוע:נגרו 16. פחד:במה חחח 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:קול של מישו מסויים!+את המורה לשל"ח אבל זה לא יקרה בחיים... 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:פסח-הרבה חופש ועוד באביב! כמו שצריך! 20. אוכל מועדף:סושי,אורז עם צימוקים,פיתה דרוזית,גבינה בטוסטר(לבד!),ניוקי,שרימפס(יאמי!!) 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כבד 22. שתיה מועדפת:פ-ט-ל (וויטמנצ'יק אננס!)ושוקטה שזה מעולה! 23. קינוח מועדף:פאי תפוחים! עוגת השוקלד הקבועה שלי בלחם ארז, 24. ממתק מועדף:סקיטלס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25. עוגה מועדפת:זאתי מלחם ארז ועוגת ריבת חלב! 26. צבע מועדף:שחור,צהוב,בורדו(לא יחד!) 27. חיה מועדפת:סוסים,כלבים (שונאת חתולים!! !) 28. חיית מחמד [אם יש]:שתי כלבות,עורב סוסה ושלושה אחים! 29. ספורט מועדף:רכיבה,אני אוהבת להסתכל על אנשים גולשים ואני מתה על כל הרולר/סקייטבורד זה ממש יפה! והללואי עלי... 30. מספר מזל:2/22 31. ספר:אנגוס חוטיני ונשיקות חזותיות! 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות (1ו-2!) בת הים הקטנה! השועל והכלבלב,היפיפיה והיחפן, 33. סרט:אמריקאן פאי (אני ודניאל מכורות!) 34. שחקנ\ית:ג'וליה רוברטס/קמרון דיאז 35. זמר\ ת:-להקה!-גולדפינגר/בלינק182/ליט/סאם41 (שהיום קניתי תדיסק החדש שלהם והוא מעולה!) 36. סדרה מעודפת:מ-ו-פ-ע ש-נ-ו-ת ה-70!!! חברים,משפחת אוסבורן (ע-נ-ק!) חלום אמריקאי,מלך השכונה וכל השאר! 37. מקצוע אהוב:או יותר נכון מקצוע נסבל-ביולוגיה,היסטוריה 38. מקצוע שנוא:לשון,של"ח,משטר עיברי (איזה שם מגעיל למקצוע!), 39. מקום בעולם:לוס אנג'לס! 40. המעשה הכי נועז שעשית:לוידעת..... עשיתי לא מעט... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הרבה יותר מידי!! באיזה תחום אתם רוצים?! יש לי מכל הסוגים! 42. פריט לבוש מועדף:?!?!?!תחתונים! סתם!!! מזה השאלה הזאתי?!?! 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:עונות מעבר (אביב סתיו!) 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן... :/ 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא עונה פפפ 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל/גביע!!!!!!!!!! 48. שקיעה או זריחה?ז-ר-י-ח-ה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד.... 50. ג'ינס או סתם מכנס?תלוי! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית 52. מלפפון או עגבניה?שניהם יחד! 53. קור או חום?באמצע! אני אוהבת תלילות החמים חמים של הקיץ שאפשר להסתובב עם מכנס קצר וגופיה ב 3 בלילה ואני אוהבת תבקרים הקרירים של החורף! 54. לישון או לקום?לקום!! אני ילדה של בוקר! 55. חוף או הרים?הרים! שונאת ים! 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:חצי מהשירים שלי גורמים לי לחייך כי לכולם יש משמעות,אבל לצחוק לצחוק? אממממ.... השיר של מופםע שנות ה 70! 60. שיר שגורם לך לבכות:יש כמה וכמה שאני מעדיפה לא להזכיר 61. השיר של כל הזמנים:אין כזה דבר 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:תדיימנו פה תאייקון מהאי סי קיו של הסמיילי עם הפלסטר על הפרצוף! 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מי חושב על כאלו דברים עכשיו?! בעלי ואני נקבע את זה יחד עם מארגנת החתונות שלנו חח 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:וואו.. עמוק! אני רוצה שינגנו תדיסק שצרבתי לעצמי עם כל השירים שאני הכי אוהבת בעולם! אלב חוץת מזה יש כל מיני שירים עם משמעות ויש אחד ממש יפה אבל שחכתיאיך קוראים לו! 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:סופרמן,TELL ME, ועוד.... בעצם את גולדפינגר לא הייתי מכירה! פפ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?שטן בלונדיני/ג'ינג'י 67. שמות החברים הכי טובים שלך:שיר לידר ודניאל! 68. הגלידה הכי טעימה?סורבה קוקוס! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?כל אחת משהו אחר! שיר-הבגרות שלה....התחשבות ועוד מיוליוני דברים! דניאל-היכולת שלנ להפוך כל דבר רע לטוב.... אופטימית חמודה מצחיקה כיף איתה!ועוד מיוליארדי דברים! לידר-מתוקה! צוחקת מכל דבר.... (כמוני אז אנחנו מזדהות!) את התמימות שלה ושוב יש עוד המון!

Vintage Queen

New member
חלק 2

ודרך אגב השיר האהוב עלי נמצא בחתימה! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מה? בכלליות או לפורום או מה?! כי מאז שהאינטרנט נהיה פופלרי יש לי אינטרנט.... אבא שלי היה גולש בתפוטז ואני הייתי משתמשת בזה כמנוע חיפוש ויום אחד חיפשתי סוסים והגעתי לפורום סוסים! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אמממ... אני פשוט הולכת לאי סי! 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?פפפ מידע חסוי!!! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Vintage Queen-שם של שיר שאני ממש ממש אוהבת של הלהקה שאני הכי אוהבת! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?WTF!?!?!?!?! 75. באיזה פורומים אתה?שוב תשאלו? זה חסוי!!!! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אני חושבת על זה המון.... אולי יוצאת מבואסת אבל לא ממש... זה תלוי מי או מה ומה הסיטואציה! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?פנים...... שיער עיניים ופה 78. יש לך חבר\ה?נואפ! 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחים ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?תגידי את נורמלית?!!??!?!?!?!?! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מתיישבת על המחשב,עוברת על הפורום פעם אחת כדי לראות שהכל בסדר ואז אוכלת! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך?רכיבה/טלויזיה/מחשב/רולר/שופינג/טיסות/טלפון ועוד 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?הייתי אורזת את שיר ולידר!!חחחחחח 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מברשת שיניים,את הקונדישנר שלי ונעליים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אין לי שמץ..... לא הקדשתי לזה מחשבה אבל ככה סתם הייתי אומרת סוס (אבל כמובן בטבע!) או איזה נשר יפה ... נו מה אני יודעת!??! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר ואחר הצוהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?דירה בארה"ב! חחחחח אממ רציני? יש משהו אחד שמאוד מאוד הייתי רוצה ואני בחיים לא אקבל את זה!היה גם נחמד לקבל חשבון בנק ענק רק משלי חחח מזה השאלות האלו?! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים! בערב אני בקושי אוכלת1 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?פירות ים,המון סושי,... לא מצליחה לחשוב על משו רציני אני עייפה מידי! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?בבית? המחשב/דיסקמן 92. מי החברים שלך בפרום?מי שחשוב לי יודע את זה בבירור! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?WTF? בידיוק מתחילה לנו שנת שירות ולמרות שחשבתי שאני ארצה לעשות את זה בחווה חשבתי אשכרה כן להתנדב למשו אז נראה כבר... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אממ אני זוכרת שאני ודניאל עזרנו לזקנה קטנה וחמודה לעבור תכביש כי היא לא הצליחה! זה היה אחרי ביה"ס מתישהו! 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני חודש וחצי.... לחברות שלי....ואם לא אז אני אוהבת אותכן!!!!!!!!!!!!!! כולכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהפורום ומחוצה לו (אני יודעת ששי רולידר פה לפעמים אז מתוקות אני מתה עליכן הכי בעולם הזה ואתן מושלמות ותודה על הכל!) 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?שיעשו צמה שהם רוצים לי זה כבר לא יישנה! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?אההההההההההההההההההההה לא עונה!! :( 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? וואו... יותר מידי . הייתי מונעת מעצמי לפתוח תפה, הייתי משנה כל מיני דברים קטנים שהיו עושים שמשהו מפגר לא יקרה! והייתי חוזרת אחורה רק בישביל להנות שוב מהחופש הגדול והמדהים שהיה לי! :) 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לוס אנג'לס/אנגליה (אר אם יש לי המון כסף!) 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא! ממש ממש לא....... אבל הייתי רוצה שהוא/היא יעריכו אותי אחרי שאני אמות בישבילם! חחח

mkuzi

New member
יאללה..... ../images/Emo150.gif

זה שאלון שרק לחדשים הוא חשוב כי כבר כולם מכירים את כולם פה... אבל שיהיה... 1)שם: עידו בלינקוב. 2)גיל: 14 3)23.3.89 מרץ שולט!!!!. 4)כינוי:??? יעני בין בני המשפחה או בפורום??? בבית זה בד"כ "עידולי". 5)תכונה טובה:שקט,לא היפראקטיבי... 6)תכונה רעה:נעלב הרבה יותר מידי מהר... 7)חולשה:??? אני לא חושב שיש לי... 8)אובססיות:אני חושב שכנ"ל... 9)פאדיחה:היו יותר מידי... רכבתי על סוס אחד ובטעות הברשתי סוס אחר. 10)כאב:??? 11)משאלה:שיהיה לי סוס ויהיה שלום!!! 12)זיכרון רע:שהכלב שלי מת 13)זיכרון טוב:שאספנו כלבה מהרחוב יום אחרי שהכלב שלי מת ומאז היא שלי! 14)זיכרון הילדות הכי חזק:חוץ ממה שכבר כתבתי אין לי ממש... 15)געגוע:לכלב שלי
16)פחד:נפילה מסוס... 17)אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שמישהו מת 18)קמיע:אין... 19)החג האהוב עלי:אין ממש... 20)אוכל מועדף:שניצל שולט!!! 21)המאכל שאתה שונא ובחיים לא תסכים לאכול:בשר נא נחשב??? 22)שתיה מועדפת:מיץ תפוחים לשלטון!!!חחחחחח 23)קינוח מועדף:קרטיב או ארטיק... 24)ממתק מועדף:שוקולד 25)עוגה מועדפת:כנ"ל 26)צבע מועדף:חום 27)חיה מועדפת:סוס קודם ואח"כ נחששששששש 28)חיית מחמד:יש לי כלבה 29)ספורט מועדף:רכיבה על סוסים קודם ואח"כ רכיבה על אופניים... 30)מספר מזל:אין 31)ספר:שר הטבעות 1 2 3!!!שולט חחחחחח 32)סרט דיסני מועדף:אין ממש... אולי מלך האריות... 33)סרט:אין הפעם אין נקודה. 34)שחקן/נית:כנ"ל 35)זמר/ת:כנ"ל 36)סדרה מועדפת: בפעם השלישית-כנ"ל!!!! 37)מקצוע אהוב:מדעים-ביולוגיה!!! הכי קרוב לחיות... 38)מקצוע שנוא:מתמטיקה,אנגלית, תנ"ך 39)מקום בעולם:דרום אפריקה!!! בגלל חיות הבר... 40)המעשה הכי נועז שעשית:לעלות על רכבת הרים... 41)המעשה הכי טיפשי שעשית:ללכת לישון בשעה מאוחרת לפני יום לימודים... זה קורה לי כל הזמן
42)פריט לבוש מועדף:חולצת טי שירט... 43)ההמצאה של כל הזמנים:המחשב והפלאפון!!! 44)עונה:חורף!!! "כי בקיץ אי אפשר להתקרר ובחורף אפשר להתחמם" חחחחחח 45)אתה מאמין בגורל?:לא 46)אתה מאמין באלוהים?:לא 47)גלידה-בכוס או בוופל?:?????? מה לא הבנתי כלום גם לא אחרי שהסתכלתי בהודעות האחרות!!!! 48)שקיעה או זריחה?:זריחהההההה אני צופה בה עכשיו במלוא הדרה ויופיה!!! 49)בליינד-דייט-בעד או נגד:נגד! 50)ג'ינס או סתם מכנס:ג'ינס...

mkuzi

New member
חילקתי מראש.... חדשים חובה לקרוא! |

אוף.... זה מייגע!!!!! חדשים חובה לקרוא כי זה רק בישבילכם!!!!! 51)בזבזן או חסכן:חסכן בד"כ 52)מלפפון או עגבניה:מלפפון אם כבר... 53)קור או חום:חוםםםםם רוב הזמן קר לי.... 54)לישון או לקום:לישון!!!! מה שלא עשיתי כל הלילה!!! 55)חוף או הרים:הרים!!!! אני חי על הרים-אני מוקסם מהם!!! 56)קרמבו-וניל או שוקו:שוקו ורק שוקו... 57)תות או בננה:תות בלבד... תות שולט!!! 58)חולצה מכופתרת או רגילה:רגילהההההה 59)שיר שגורם לך לצחוק:אין ממש 60)שיר שגורם לך לבכות:כנ"ל 61)השיר של כל הזמנים:"החצבים פורחים"-של תיסלם!!! 62)שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב:ת'אמת? אין כזה.... 63)שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אין לי שום מושג!!! יש לי ולכל שאר הילדים בפורום הרבה זמן לחשוב על זה!!! 64)שיר שאתה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:כנ"ל כנ"ל כנ"ל!!!!! 65)שיר שאתה אוהב היום אבל לא היית מכיר אותו אילולא חבר: אין כזה שיר ואין כזה חבר... 66)איך היית מתאר את עצמך:שיער חום, עיינים חומות,רזה,גובה נורמלי... התנהגותית:שקט,לא דברן,מת על חיות (ורואים את זה) מה עוד ת'ם רוצים??? 67)שמות החברים הכי טובים שלך: אין לי חברים של ממש... 68)הגלידה הכי טעימה:שוקולד כמובן.... 69)מהן התכונות שאתה הכי מעריך אצל החברים שלך:אין לי ממש חברים אז אני לא ממש יודע... 70)מתי התחברת לראשונה לרשת:אני לא ממש זוכר אבל משהו כמו לפני 6-5 שנים 71)לאילו אתרים אתה גלוש כשמשעמם לך:לפה ולפעמים לוואלה 72)באילו פורומים אתה קורא באופן קבוע:רק פה!!! 73)מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו:mkuzi כי זה השם של החתול של שאבד... יעני "אמקוזי" החתול קיבל ת'שם כי זה שם של שמורת טבע בדרום אפריקה!!!! 74)אהבה ממבט ראשון-יש חיה כזאת:לא ממש... 75)באיזה פורומים אתה: שאלה שכבר הייתה-שאלה מיותרת! אבל רק פה... 76)כשמישהי מאוהבת בך ואתה לא אוהב אותה איך זה משפיע עליך:אין לי שום מושג קלוש!!!! אין לי ניסיון... 77)מה הדבר הכי מושך אצל בני המין השני:הפנים באופן כללי... 78)יש לך חברה:לא 79)כמה אחים ואחיות יש לך:2אחים 80)אם אחיך לא היו קרובי המשפחה המשפחה שלך היית מתחבר איתם:לא 81)מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר:פותח ת'עיניים..... כאילו הלוווו 82)מה הדבר האחרון שאתה עושה כשאתה הולך לישון:סוגר ת'עיניים... 83)מה התחביבים שלך:רכיבה על סוסים,רכיבה על אופניים,טיולים בטבע. 84)את מי היית לוקח לאי בודד:את עצמי.... 85)כשאתה נוסע למספר ימים מה הפריטים שלעולם לא תשכח:בגדים 86)אם היית חיה איזה חיה היית בוחר להיות:סוס או ציפור 87)מה אתה הכי אוהב-את הבוקר את הצהריים או ת'ערב:ת'שעות שבין הצהריים לערב-בין ערביים 88)מה הדבר שאתה הכי רוצה לקבל:סוס ושלום 89)מהי האחרוחה המועדפת עליך:צהריים 90)אם היית מוצא להורג מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש:שניצל עם מקרוני וקטשופ!!!! 91)מהו החפץ הכי חשוב לך:הספר 92)מי החברים שלך בפורום:אלה שחברים שלי יודעים את זה 93)מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמך לקהילה:אני לא זוכר 94)מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר:כנ"ל 95)מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה ימים 96)מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך:"כאן נקבר הפילוסוף ורוכב הסוסים הנודע עידו בלינקוב" חחחחחחחחח אדיר!!!! 97)ברגע זה איפה אתה רוצה להיות ואם מי:בדרום אפריקה,אם מי שירצה להיות איתי.... 98)אם היית יכול להחזיר את הגלגל אחורה איזו נקודדה היית משנה בהיסטוריה שלך:וואווו יש הרבה נקודות כאלה-כל הפעמים שהציקו לי... 99)אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם איזה מקום היית בוחר:דרום אפריקה!!! או ארה"ב... 100!!!!!!!!) ואחרון ומאוד חביב-אתה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים האם היית מוכן שהוא/היא ימותו למענך?: בעיקרון לא. אני אנסה לשים תמונה שלי מלפני שנה-שנתיים

עונה-זה היה מעייף :)

1. שם:עדי 2. גיל:עוד מעט 17 3. תאריך לידה: 86\11\1 4. כינוי: דילי 5. תכונה טובה: טובה יותר מידי 6. תכונה רעה:אומרת תאמת בפנים 7. חולשה: לדברי קיטשיים 8. אובססיות:לגרביים 9. פאדיחה:פעם לפני כמה שנים עליתי על סוס ובמקום להתיישב על הטוכף התיישבתי על התחת של הסוס 10. כאב: שנשך אותי אוגר 11. משאלה: לסיים תבגרויות בשלום .12 זיכרון רע: כמה פעמים אחרי שהלכתי לברכה אישפזו אותי בבית חולים 13. זיכרון טוב:שזכיתי מקום ראשון בתחרות של הטסת טיסנים 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:פעם ראשונה שרכבתי על סוס 15. געגוע: לסנופי הלטאה שמתה 16. פחד:לא להצליח 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המחנכת של השנה 18. קמיע [אם יש]: מסטיק עוזר בהכל 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף:פתיתים 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:ארוך מידי כדי לפרט 22. שתיה מועדפת:דיאט קולה לימון 23. קינוח מועדף:עוגה 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: שוקולד חמה 26. צבע מועדף: כחול שחור ואדום 27. חיה מועדפת:כלב וסוס 28. חיית מחמד [אם יש]: לטאה ודגים 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים 30. מספר מזל: אין 31. ספר: 32הטבעת\ דניאל סטיל . סרט דיסני מועדף:על כלבים וגנבים 33. סרט:הלוחש לסוסים 34. שחקנ\ית: מג ריאן 35. זמר\ ת:שלמה ארצי 36. סדרה מעודפת:sex and the city 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה ותקשורת 38. מקצוע שנוא:כל השאר 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית:עשיתי קוצים וצבעתי לאדום אש 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא עולה לי בראש 42. פריט לבוש מועדף: גרבים ותחתונים 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה? 49זריחה . בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?מכנס רכיבה 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? 56חוף . קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?גם וגם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל שיר דפוק 60. שיר שגורם לך לבכות:אנחנו לא צריכים\שלמה ארצי 61. השיר של כל הזמנים: כל שיר ישן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:כל שיר של מוניקה סקס, 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:kiss me 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: good bye\ spice girls 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: מכה אפורה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? משוגעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68סיגל ענת נועה אביטל ומאור . הגלידה הכי טעימה? 69מלון . מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?תמיד לצידי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? וואי ממזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? של החנות באודים של SOOS 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?סוסים ורוכבים צעירים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריוadi loves horses סתם כי זה נכון לגבי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?ברור 75. באיזה פורומים אתה? רוכבים צעירים וסוסים 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה ישמע מגעיל אבל לא מזיז לי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים ופה 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אח תאום 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא כי ככה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת בשעון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מסתכלת בשעון 83. מה התחביבים שלך? סוסים וצילום 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? תמצלמה שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון ומצלמה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כל דבר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מקדונלדס 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?המצלמה שלי היא עלתה 5000 שקל 92. מי החברים שלך בפרום?לא הרבה מקווה שכולם...חחח 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אסור לדבר עם זרים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני כמה ימים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?שיחרטו קטע מהנסיך הקטן 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם המדריך רכיבה בחיק הטבע 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שלא הייתי נופלת מהסוס לפני 5 שנים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?כן זה היה ארוך אבל שווה :)

כן...אבל...

הפסקתי כי ממש היה לי קשה לעזוב את החווה שלי של עכשיו וחוצמזה בווסטרן אני ממש מתקדמת וחבל לי להפסיק... מה עם הסוסה סו?

למעלה