שאלון וכאלה

jack 1

New member
שאלון וכאלה

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? 2.יופי, 3.מה קורה? 4.מה המצב? 5.הכול בסדר? 6.מה העניינים? 7.בונים בניינים? 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... 14.אתה פריק? 15.אתה נאצי? 16.אתה מכת השטן? 17.אתה אוכל חתולים? 18.אתה שובר קברים? 19.אכלת פעם במבה? 20.אכלת פעם ביסלי? 21.אכלת פעם ביסלי בצל? 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? 28.מכיר את ניר פרידמן? 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? 31.מכיר את נמרוד שיקלר? 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? 34.פצעים ונשיקות? 35.כל השקרים וכל השתיקות? 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? 39.לילה טוב? 40.שנה טובה?

זובייי

New member
זו זוהר החלפתי משתמש לרגע...

.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת?אממ נארלי 2.יופי, 3.מה קורה?כלום סתם משעמם 4.מה המצב?אממ נחמד אפשר לומר 5.הכול בסדר?בערך... 6.מה העניינים?אין עניינים 7.בונים בניינים?לא בזמן הקרוב 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה?שלשום היה טעים רק חבל על מה שהלך בבטן שלי אח"כ 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה?שתיתי ועוד איך שתיתי היה טעים 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן?כןן ששותים את זה זה טעים רק מה שהולך בבטן אחרי זה....לא רצה לחשוב על זה אפילו 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה?לא זה דווקא טעים 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא...גמני... 14.אתה פריק?לא נראלי 15.אתה נאצי?לאאא 16.אתה מכת השטן?לא אבל היה לי בבית חתולה שלהם 17.אתה אוכל חתולים?בשעות הפנאי 18.אתה שובר קברים?לא מרתק מספיק 19.אכלת פעם במבה?כן 20.אכלת פעם ביסלי?כן 21.אכלת פעם ביסלי בצל?עוד פעם? 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה?לא אכלתי עדין עמבה 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום?באמתתתת? 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום?לא 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום?אני מעדיפה לשמור על זכות השתיקה.... 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע?לא זה רק הורס אותו 28.מכיר את ניר פרידמן?לא 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן?למה לא... 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן?לא 31.מכיר את נמרוד שיקלר?כןן 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר?אני כבר מכירה 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר?כן נו הזמר הזה ששר "בכל יום שאת לא איתו " 34.פצעים ונשיקות?
35.כל השקרים וכל השתיקות?
36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות?לא 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו??כןןןןן 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר?כןןן
39.לילה טוב?אמן 40.שנה טובה?אמן

AvtipuS

New member
אעם

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? ישמצב. 2.יופי,-מעולה. 3.מה קורה? פסע. 4.מה המצב? פסע. 5.הכול בסדר? סוג של. 6.מה העניינים? פסע. 7.בונים בניינים? לא. 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? כע, היה בסדר. 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? כע, היה בסדר. 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? כע. 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? כע. 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... גם אני לא. 14.אתה פריק? סוג של. 15.אתה נאצי? סוג של. 16.אתה מכת השטן? סוג של. 17.אתה אוכל חתולים? לא. 18.אתה שובר קברים? לא. 19.אכלת פעם במבה? כן. 20.אכלת פעם ביסלי? כן. 21.אכלת פעם ביסלי בצל? כן. 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? איכ. 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בוודאי. 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? כן, כתבת את זה בצ'אט. 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? מאוד. חחחחחחחחחחחחח 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? מאוד. 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? לא. 28.מכיר את ניר פרידמן? כן. 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? כן. 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? כן. 31.מכיר את נמרוד שיקלר? כן. 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? לא. 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? כן. 34.פצעים ונשיקות? רובים ושונים. 35.כל השקרים וכל השתיקות? כל החברה עברו בתוכך. 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? אע? 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? לא. 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? כן. 39.לילה טוב? גם לך. 40.שנה טובה? גם לך.

AvtipuS

New member
תיקון לשאלה 10

היה מגעיל. מאוד. (חשבתי שכתבת שוקו שוקו ובטעות נפלה לך ו')

jack 1

New member
שוקו שוק זה זוועת עולם

ואני לא אנוח עד שכולם ידעו את זה.

LiLdon

New member
נמנמ.

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת?ננסה. 2.יופי,אחלה 3.מה קורה?סבבה לחלוטין 4.מה המצב?סיימ שיט 5.הכול בסדר?יאפ 6.מה העניינים?- 7.בונים בניינים?חחחח סוג של 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה?כן.היה נפלא 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה?כאב בטן אטומי,ולמרבית האירוניה,כרגע התחילה הפרסומת לזבל הזה 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן?חחח סוג של 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה?סוג של בחילה 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא...חחחח מצטערת,גם אני לא 14.אתה פריק?כן.אני צריכה למות.חעחע 15.אתה נאצי?סוג של 16.אתה מכת השטן?כן 17.אתה אוכל חתולים?ברור !אני גם עושה זממים על קברים וכאלה 18.אתה שובר קברים?חחח עוד לא 19.אכלת פעם במבה?בטח 20.אכלת פעם ביסלי?וודאי 21.אכלת פעם ביסלי בצל?לא 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה?חחחחחחחחח לא 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי?וודאי,וגם כל מי שאני מכירה 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום?חחח כן סיפרת לי 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום?כשאני אזכר מי זה אני אגיד לך 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום?חחחחח ממש לא 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע?כן,עושה לי את זה בטירוף 28.מכיר את ניר פרידמן?הממממ 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן?בטח 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן?לא 31.מכיר את נמרוד שיקלר?כעעע 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר?מעוניינת מקרוב.מאוד מקרוב. 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר?כן !!!!!!!1 34.פצעים ונשיקות?^_^ 35.כל השקרים וכל השתיקות?^_^ 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות?^_^ 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו??חח לא!!!!!!!!כלכך לא!!!!!1 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר?מאוד 39.לילה טוב?לילה מקסים 40.שנה טובה?שנה טובה.

ziljian 1234

New member
יהוווו

.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? אמממ כן(?) 2.יופי, 3.מה קורה?הכל טוב מה איתך? 4.מה המצב? ואללה סבבה אח שלו 5.הכול בסדר? יאפפפ 6.מה העניינים? ואללה יהיה טוב 7.בונים בניינים? אני מניחה 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה?כן ...אני לא יכולה להסתכל על זה אחרי פוליןן 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? טעיםםם מאוהב| 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? אל תזכיר שואההההההה 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? כה חחח בעע 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... גמאני לאאא 14.אתה פריק? לפעמים 15.אתה נאצי?חס וחלילהה 16.אתה מכת השטן? לא חח 17.אתה אוכל חתולים? ברורר יאמייי 18.אתה שובר קברים? לא לאחרונ 19.אכלת פעם במבה? דההה 20.אכלת פעם ביסלי?ברור חח 21.אכלת פעם ביסלי בצל? ברור
22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? ממ לא 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כן..אתה מסתיר לי את האור אתה יכול לזוז? 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? ואללה? מגניבב 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? ברור 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? הכי בעולם 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? אני מניחה 28.מכיר את ניר פרידמן? הגולש? 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן?אם הוא שווה וטוב במיטה אז כן .. 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? ושוב,הגולש? 31.מכיר את נמרוד שיקלר?ברור
32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר?כההההההההההההה 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר?כההה 34.פצעים ונשיקות?
35.כל השקרים וכל השתיקות? אני מניחה 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? חחחחח נכוןןןן 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? לאאא משעמם ליי 39.לילה טוב? אם חייבים 40.שנה טובה? הפי ניו יררררררררר

ManRed

New member
שלומי חלומי

.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? לא 2.יופי, =) 3.מה קורה? קורה 4.מה המצב? מצב 5.הכול בסדר? בסדר 6.מה העניינים? עיניינים 7.בונים בניינים? ערבים 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? אכלתי אתמול, היה טעים אפילו שזה היה בסעיד 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? שתיתי הבוקר, היה טעים אפילו שבריטית הכינה את זה 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? שתיתי פעם אחת לפני שעור ספורט, בבית השוקו עלה בחזרה למעלה... 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? למה להתעסק עם שוקו? 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... גמני לא 14.אתה פריק? קצת 15.אתה נאצי? אולי 16.אתה מכת השטן? לפעמים 17.אתה אוכל חתולים? בשביל נופר אני לא אוכל אותם 18.אתה שובר קברים? חס וחלילה 19.אכלת פעם במבה? כן 20.אכלת פעם ביסלי? כן ואף חיברתי בינהם, פטיש 21.אכלת פעם ביסלי בצל?כע 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? לא אכלתי עמבה 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? הוא עוזר לצמחים לגדול 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? למי אכפת הוא זקן... 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום?שימי תבורי יותר שווה 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום?עכשיו כן!! 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? 6 ימים, כמעט שבוע 28.מכיר את ניר פרידמן? דווקא כן! 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? מכיר אותו כבר 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן?חבר שלי מהגן 31.מכיר את נמרוד שיקלר? שמעתי 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? לא ממש 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? שמעתי 34.פצעים ונשיקות? כל השקרים וכל השתיקות 35.כל השקרים וכל השתיקות? מניאק! זה מה שאמרתי 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? בדרך כלל, פעם עידן חזר עם נעליים מבריקות אבל זה בגלל שהוא ניסה להשתין ופגע לו בנעליים 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? בימים טובים כן 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? מאוד 39.לילה טוב? עוד מעט 40.שנה טובה?מקווה גיי

רותמע

New member
זאת רותם. נו עוד משתמש לאוסף ../images/Emo122.gif

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת?
אני יענה על זה בסוף.
כן. 2.יופי,
טופי 3.מה קורה?
לא קורה 4.מה המצב?
יושב 5.הכול בסדר?
לא =] 6.מה העניינים?
לא מעניינים. 7.בונים בניינים?
מזה גבוהים!! 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה?
ניתן לשיפור. 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה?
לא שתיתי. 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן?
אמפ. 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה?
כןכןכןכן. 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא...
חבר שלי... 14.אתה פריק?
סתמו. 15.אתה נאצי?
שוש 16.אתה מכת השטן?
נבלות. 17.אתה אוכל חתולים?
לא אני זה לא כשר:p 18.אתה שובר קברים?
אמ... 19.אכלת פעם במבה?
שור 20.אכלת פעם ביסלי?
יאפ 21.אכלת פעם ביסלי בצל?
נופ 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה?
לא... 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
לא. אבל אני חושבת שלמדתי על הדבר הזה פעם... 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום?
מיזה? 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום?
מיזה? 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום?
מיזה? 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע?
מיזה? 28.מכיר את ניר פרידמן?
מיזה? 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן?
מיזה? 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן?
כן. סתם טיפשים. 31.מכיר את נמרוד שיקלר?
כן 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר?
אין לי דעה. 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר?
כן.במת. 34.פצעים ונשיקות?
וזיונים. 35.כל השקרים וכל השתיקות?
וכל הנכשלים שקיבלתי השנהההה. 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות?
אתמול הפסקתי 25 אסימונים שהימרתי ביומולדת של בנידודים שלי. 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו??
כןכןכן!! שונאת תאישה הזאת. 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר?
כן. מודה. 39.לילה טוב?
טוב מידי. 40.שנה טובה?
ומתוקה טיפשים.

צלילוש3

New member
../images/Emo55.gif

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? ננסה... 2.יופי. טופי... 3.מה קורה? הכל טוב 4.מה המצב? נחמד 5.הכול בסדר? שורדים... 6.מה העניינים? פסדר 7.בונים בניינים? לא... מה אני אעשה איתם? 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? כן והיה נחמד... 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? לא.. אנלא אוהבת שוקו 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? לאדעת 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? כן... 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... גם אני לא.. אתה לא מיוחד... 14.אתה פריק? לא ואתה? 15.אתה נאצי? לא 16.אתה מכת השטן? לא 17.אתה אוכל חתולים? לא 18.אתה שובר קברים? לא 19.אכלת פעם במבה? כן.. יאמי 20.אכלת פעם ביסלי? כן 21.אכלת פעם ביסלי בצל? כן 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? אפעם לא טעמתי את שניהם... 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מה אני עושה?! 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? איזה כיף לך... |מקנאה| 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? מאודד 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? מאודד 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? בטח
28.מכיר את ניר פרידמן? לא 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? למה לא... 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? לא 31.מכיר את נמרוד שיקלר? כן 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? למה לא... 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? יאפ 34.פצעים ונשיקות? מוניקה
35.כל השקרים וכל השתיקות? מוניקה
36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? מוניקה
37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? חחחחח לא
38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? יש דברים יותר מעייפים.. 39.לילה טוב? לילה טוב 40.שנה טובה? שנה טובה

ס ט י י ק

New member
אעראכיראעגכע

.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? נראה ללך?! 2.יופי, 3.מה קורה?פסדר 4.מה המצב?נו פסדר 5.הכול בסדר?כן 6.מה העניינים?פסדר 7.בונים בניינים?לא 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה?משמין 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה?לא משו באדי יותר טעים 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן?חיובי 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה?לא ממש 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא...גם אני לא 14.אתה פריק?לא 15.אתה נאצי?סוג של 16.אתה מכת השטן?כן 17.אתה אוכל חתולים?לא כי אני סוג של צמחונית אם לא ,לא הייתי מהססת. 18.אתה שובר קברים?להנאתי 19.אכלת פעם במבה?פעם 20.אכלת פעם ביסלי?כה 21.אכלת פעם ביסלי בצל?כן 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה?לא איכ. 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי?בוודאי.ביולוגיה
24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום?אפשר לגעת בך!? 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום?מאוד 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום?כן
27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע?כן נו ברור 28.מכיר את ניר פרידמן?בטח 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן?אישית כן
30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן?כן נו&%&&#^@ 31.מכיר את נמרוד שיקלר?כן
32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר?אישית%^&%^&$
33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר?כן נו 34.פצעים ונשיקות?מוניקה? 35.כל השקרים וכל השתיקות? השאלון הזה נהיה יותר טיפש מפעם לפעם 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות?די\^%$^# 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו??תאאאאאאאאכלס 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר?כה 39.לילה טוב?בי 40.שנה טובה?

BAHHH

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? נשבעת. 2.יופי, טופי נה נה נה נה הוא נוסע בטירופי 3.מה קורה? בסדר 4.מה המצב? יש לי בית ריק למשך 3 שעות. זה נס 5.הכול בסדר? לא 6.מה העניינים? מעניינים 7.בונים בניינים? בלגו.. פעם הייתי בונה ערים שלמות בלגו שלי 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? כן טעים 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? בוקר שוק 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? כההה.. 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? איכככככ :S 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... מי זה? אע שיהיה בריא 14.אתה פריק? לא אני ילדה רגילה לגמרי 15.אתה נאצי? לא
16.אתה מכת השטן? לא אמאלה.. יש לי טראומות מזה (יש כת השטן בכפס :S ) 17.אתה אוכל חתולים? לא.. אני זורקת עליהם אבנים 18.אתה שובר קברים? לא אמאלה 19.אכלת פעם במבה? כן 20.אכלת פעם ביסלי? יאה 21.אכלת פעם ביסלי בצל? כן וזה לא ממש טעים 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? לא ..עמבה זה וונאבי חילבה 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא אין לי זמן לזה 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? מניאק 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום?פאקינג לא 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום?נורא נורא 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? לא! 28.מכיר את ניר פרידמן? לא 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? לא 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן?לא כוסאמא שלו 31.מכיר את נמרוד שיקלר? כן 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? לא 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר?כן 34.פצעים ונשיקות? יאפפפ 35.כל השקרים וכל השתיקות? יאה 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? והתחת בחוץ 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? היא מושלמת
38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? כן שאלון טיפש 39.לילה טוב?ערב טוב 40.שנה טובה? ומבורכת

למעלה