שאלון וכאלה

jack 1

New member
חחח

זה "יופי טופי יש לו אופי הוא נוסע בטירופי"
את גרה בכפ"ס?
והשאלון הזה לא טיפש

בוםבום

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? נו וודאי 2.יופי, נהדר 3.מה קורה? סבבה 4.מה המצב? הכלטוב 5.הכול בסדר? ברעור 6.מה העניינים? זבבה 7.בונים בניינים? לא 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? כייף איייייייייי רגע אין מספר 9?!?! 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? תאמת, לא 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? נראהלי 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? לגמריי 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... גם אני לא 14.אתה פריק? בונא! 15.אתה נאצי? נייט 16.אתה מכת השטן? ברוער! 17.אתה אוכל חתולים? בוודאי כל יום כל היום 18.אתה שובר קברים? לפעמים 19.אכלת פעם במבה? כן 20.אכלת פעם ביסלי? ברור 21.אכלת פעם ביסלי בצל?כן זה מסריח 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? לא אכלתי אפעם עמבה 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בוודאי.!!! [לא רציני. יש לי ידיד נכנס חזק לקטע של פוטוסינתזה] 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? חחחחח באסה 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? מאוד 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? הכי שבעולם 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? כן 28.מכיר את ניר פרידמן? כן 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? בטח 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? כן 31.מכיר את נמרוד שיקלר? כן 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? כן 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? כן 34.פצעים ונשיקות? ו..? 35.כל השקרים וכל השתיקות? !!! 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? נהנהנהננההה 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? לאאאאא :( 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר?חחח קצת 39.לילה טוב? כן 40.שנה טובה? לא

AvtipuS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פרקשון

New member
ברוך השם

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? לא 2.יופי, טופי 3.מה קורה? הכל טוב 4.מה המצב? מעולה 5.הכול בסדר? כן 6.מה העניינים? תזדיינו 7.בונים בניינים? בין היתר 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? היה טוב 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? חמוד 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? לא בבטן, בחלל החדר 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן",עושה לך בחילה? לא 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא...-מטאליקה! 14.אתה פריק? לא 15.אתה נאצי? לא 16.אתה מכת השטן? כבר לא 17.אתה אוכל חתולים? כבר לא 18.אתה שובר קברים? כבר לא 19.אכלת פעם במבה? כן 20.אכלת פעם ביסלי? 21.אכלת פעם ביסלי בצל? כן 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? לא 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כן 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? כן 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? לא 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? נכון 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? כוסאמא שלו 28.מכיר את ניר פרידמן? כן 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? לא 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? כן 31.מכיר את נמרוד שיקלר? כן 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? סתם הומו 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? כן 34.פצעים ונשיקות?
35.כל השקרים וכל השתיקות?
36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות?
37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? אם הייתי זוכר את גריזלדה... 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? תודה לאל 39.לילה טוב? לא 40.שנה טובה? לא

jack 1

New member
אתה מכיר את ג'יימס הטפילד!!../images/Emo12.gif

הממ גריזלדה מהוגו,ואחותה התאומה

Hezi The One

New member
מצונן לי@#%#@%

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? לא. 2.יופי, מה יופי?P: 3.מה קורה? חביב 4.מה המצב? מצונן לי@#%@# 5.הכול בסדר? ראה שאלה 4 6.מה העניינים? טוב די#$%#%^ 7.בונים בניינים? גורדי שחקיםO: 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? טעים
10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? איכ@#%@#%
11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? די נו,אני אחרי אוכל,שוקו יגרום לי להקיא 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? שוקו פאק?! שוקו לסקס:] 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... וואו,זה היה בוגרO: 14.אתה פריק? בטח|קאאאאאשוח| 15.אתה נאצי?חלילה! 16.אתה מכת השטן?בשביל פקצות,בטח. זה מצחיק לאיים עליהם שאני אשרוף את החתול שלהן ואז אשים אותו במאוורר. 17.אתה אוכל חתולים?מה אני סיני?! 18.אתה שובר קברים? לא,אני מוציא אותם באלגנטיותO: 19.אכלת פעם במבה? אינדידי 20.אכלת פעם ביסלי?יאפ 21.אכלת פעם ביסלי בצל?זה מגעיל 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה?איכ ס טחינה ואיכס עמבה 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? איככככככ ביולוגיה@#%#@% 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? אז מי אמור להעלב פה? 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? אני עדיין מנסה להבין מי אמור להעלב משניכם 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? ראה שאלות 24-25 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? ראה שאלות 24-25-26 28.מכיר את ניר פרידמן?כע "אהההה אהההה הכיצד@#%$@# את אוכלת מהצד!$?@#%" 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? מכיר מה 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? כן#%# 31.מכיר את נמרוד שיקלר?כן#@%@#%#@%@#%@#% 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר?אוף אבל 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? זה כבר לא מצחיק,איך רואים ששלומ י הטיפש חיבר את זה 34.פצעים ונשיקות? כל השקרים וכל השתיקות 35.כל השקרים וכל השתיקות? חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים ונעלים מבריקות 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? שארית התום בארגזי קרטון מעשה אומנות או מעשה יום יום טוב נו הרסתם לי! 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? אפרת גוש מושלמת#@%#@%23 אני רוצה את האפרת גוש שלי:( 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר?שלומי אתה טיפש. 39.לילה טוב?בהחלט 40.שנה טובה?מאחל לעצמי

jack 1

New member
../images/Emo12.gif

אפרת גוש מושלמת??אתה עדיין חולה או משהו?
מי משנינו אמור להעלב
לשרוף חתולים ולשים במאוורר זה מגניב^^

Hezi The One

New member
זה שאפרת גוש דומה לגריזלדה לא מונע

ממנה להיות מושלמת! ואני עדיין לא הבנתי מי משניכם צריך להעלב!

טולייצ

New member
בזזז_../images/Emo55.gif

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? אל תישא שם אלוהייך לשווא. 2.יופי
3.מה קורה? אני קורא 4.מה המצב? נפלא 5.הכול בסדר? אני מניחה שלא 6.מה העניינים? בסדר 7.בונים בניינים? בקרוב 8.אכלת פעם צ'יפס? איך היה? כן,בבלגיה,היה דליש'ס! 10.שתית פעם שוקו שוקו? איך היה? כן,המון,מבושל,מעדן! 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? כן,כל שוקו קר.. 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן",עושה לך בחילה? דווקא לא 13.מכיר את ג'יימס הטפילד? כי אני לא... אני כן!! למדתי עליו בשיעור אנגלית,כיתה ח',16.2.2002 14.אתה פריק? כן 15.אתה נאצי? גם 16.אתה מכת השטן? נכון
17.אתה אוכל חתולים? וכלבים 18.אתה שובר קברים? גם מצבות 19.אכלת פעם במבה? בפיתה 20.אכלת פעם ביסלי? על שיפוד 21.אכלת פעם ביסלי בצל? בעבר הרחוק 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? וחומוס 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כן,לא רק לעלים,גם לעולים 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? הוא גם דפק למורה שלי בדלת 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? נכון,גם כשהוא דופק לך בדלת 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? נכון,כי אני עשיתי איתו גם דברים אחרים. 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? שבוע? את כל לילות השנה! 28.מכיר את ניר פרידמן? ייתכן 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? אפשרי 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? אולי 31.מכיר את נימרוד שיקלר?
32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? 33.אתה יודע מי זה נימרוד שיקלר? אני כבר מכירה! 34.פצעים ונשיקות? "כל השקרים וכל השתיקות.." |יהלי| 35.כל השקרים וכל השתיקות? "חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים.." |סובול| 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? "שארית התום בארגזי קרטון.." |יהליסובול| 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? לא
38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? האמת שלא 39.לילה טוב? ובכן.. 40.שנה טובה? סוף!

jack 1

New member
למדתם על ג'יימס בשיעור אנגלית?../images/Emo12.gif

איזה מין בית ספר זה?

Forever NemeSh

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo120.gif

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? אשתדל
2.יופי, טופי
3.מה קורה? בסדר. 4.מה המצב? סביר. 5.הכול בסדר? לא ממש, אבל יהיה טוב. 6.מה העניינים? בלע. 7.בונים בניינים? איפה
8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? טעים.
10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? טעים מאוד. 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? לגמרי
12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? איכס
13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... גם אני לא
14.אתה פריק? לא. 15.אתה נאצי? חס ושלום. 16.אתה מכת השטן? לעעעע... 17.אתה אוכל חתולים? איכס, מה הם עשו רע? 18.אתה שובר קברים? לא
אמא'לה השאלון הזה מפחיד אותי. 19.אכלת פעם במבה? כן
איכס. 20.אכלת פעם ביסלי? כן. 21.אכלת פעם ביסלי בצל? כן
22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? איכס על שניהם. 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? הא
24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? עכשיו אני יודעת.. יופי טופי! 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? לא ממש.
26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? לא.
27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע?
28.מכיר את ניר פרידמן? כן
29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן?
הייתי מוכנה להכיר אותו מקרוב.. מאוד..
30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? ברוררררר. 31.מכיר את נמרוד שיקלר? כן
32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר?
אומר את שלו, לא? 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? ברור. 34.פצעים ונשיקות? אכן כן. 35.כל השקרים וכל השתיקות? יאפ
36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? וואלה.. נקודה מעניינת
37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? חשבתי על זה פעם.. יש מצב
38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? לא, למה? זה שאלון הזוי ומשעשע. 39.לילה טוב?
40.שנה טובה?

קוקילידה ../images/Emo123.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? זאת שאלה מכשילה?
2.יופי,
3.מה קורה? הכל טוב
4.מה המצב? בסדר.
5.הכול בסדר? כע.
6.מה העניינים? בונים בניינים. 7.בונים בניינים? כע.
8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? היה טעים. 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? היה לי דווקא טעים, אני לא יודעת מה קרה לחוש הטעם שלך.. 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? לא. או שיכול להיות שכן.. האמת שכשאני חושבת על זה.. כן הייתי חולה במחלת הנשיקה אחרי ששתיתי את זה ...
12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן",עושה לך בחילה? אוי. כן. 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... לא מכירה. 14.אתה פריק? וואנבי. |: 15.אתה נאצי? >< 16.אתה מכת השטן? לא. 17.אתה אוכל חתולים? אני אוכלת בסברי.. 18.אתה שובר קברים? מה קרה? אתה שיכור? 19.אכלת פעם במבה? כע
20.אכלת פעם ביסלי? בארור.
21.אכלת פעם ביסלי בצל? כן.
22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? עמבה? מזה?
23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מזה?
24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? יפידו.. 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? משו.. 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? כן.
27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? כן, את כל השבוע רע. 28.מכיר את ניר פרידמן? מכירה את גל פרידמן.. אמא הייתה הביביסיטרית שלו.
29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? תלוי, אם הוא מעוניין בקשר של הוא הבובת מין, והוא גם משלם לי אח"כ.
30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? לא. 31.מכיר את נמרוד שיקלר? טולית אוהבת אותו. 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? לא בטוחה.. 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? כן. 34.פצעים ונשיקות? מוניקה
.. 35.כל השקרים וכל השתיקות? עדין מוניקה
36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? נוו דיי! >.< 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? הא?
38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? שמחה, כן.
39.לילה טוב? לילה טוב
. 40.שנה טובה? משבאלך.

למעלה