שאלון וכאלה

אני ../images/Emo122.gif

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? טוב 2.יופי, טופי 3.מה קורה? פסדר 4.מה המצב? גם פסדר 5.הכול בסדר? פסדר 6.מה העניינים? טוב חאלס!! 7.בונים בניינים? לא 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? היה חביב 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? שתיתי היה אחלה 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? חחח לא 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? לאאאאא פאקן זה טעיםם 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... חחח גמאני לא
14.אתה פריק? לא
15.אתה נאצי? לא
16.אתה מכת השטן? לא
17.אתה אוכל חתולים? אולי 18.אתה שובר קברים? שובר מה?! חחחחחחחחחח 19.אכלת פעם במבה? כןןן 20.אכלת פעם ביסלי? כן 21.אכלת פעם ביסלי בצל? כן 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? איףף לא 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מזה?! O_0 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? ואווווווווווו איזה שווה!! 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? כלכך
26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? כןן לא הוגן ;[[ 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? כלכך יאוו 28.מכיר את ניר פרידמן? כןןן
29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? חח לא יודעת
30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? ברור!!
31.מכיר את נמרוד שיקלר? כע 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? איףף לא בעע 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? כן 34.פצעים ונשיקות?
35.כל השקרים וכל השתיקות?
36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות?
37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון
38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? האמת שכן
39.לילה טוב? בוקר טוב? 40.שנה טובה? סבב

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifזה לא שיש לי מש'ו יותר טוב

לעשות
1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת?
לא 2.יופי, 3.מה קורה?
המממממ.. 4.מה המצב?
יכול להיות יותר טוב 5.הכול בסדר?
לא 6.מה העניינים?
נו. 7.בונים בניינים?
ממש... 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה?
היה נחמד 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה?
איכ שוקו. 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן?
כל שוקו עושה אתזה 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה?
דוגרי? דיי. 13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא...
גמני לא 14.אתה פריק?
הייתי מעדיפה פריקית-קשוחה ואפלה אבל רק פריקית זה גם טוב 15.אתה נאצי?
חלילה 16.אתה מכת השטן?
כמובן. אוכלת-שורפת חתולים שכמוני. 17.אתה אוכל חתולים?
בטח 18.אתה שובר קברים?
אחרי שאני מורחת את הדם של החתולים עליהם 19.אכלת פעם במבה?
כן 20.אכלת פעם ביסלי?
גם 21.אכלת פעם ביסלי בצל?
ישמצב 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה?
לא 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
סוג של 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום?
אפשר לגעת בך? 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום?
לגמרי 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום?
מאוד 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע?
שבוע? את כל החיים 28.מכיר את ניר פרידמן?
ניר פרידמן
29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן?
אישית? מאוד 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן?
נו כןן 31.מכיר את נמרוד שיקלר?
בטח
32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר?
אישית? כן. 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר?
כן 34.פצעים ונשיקות?
כל השקרים וכל השתיקות 35.כל השקרים וכל השתיקות?
לגמרי 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות?
הו, כן. 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו??
ררררררר
38.התעייפתי,שמח שזה נגמר?
סוג של 39.לילה טוב?
לילה נהדר 40.שנה טובה?
שנה נהדרת

צ'יפריסקה

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? דע 2.יופי, בחלה 3.מה קורה? נחמט 4.מה המצב? שחמט 5.הכול בסדר? דע 6.מה העניינים? סדר 7.בונים בניינים? כע 8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? טעים 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? לא 11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? אני משער שכן 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה?
13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... גמני לא 14.אתה פריק? לא 15.אתה נאצי? לא 16.אתה מכת השטן? לא 17.אתה אוכל חתולים? ברור מה...אני מתחנן על ג'נה...(המבין יבין) 18.אתה שובר קברים? הא? 19.אכלת פעם במבה? כע 20.אכלת פעם ביסלי? כע 21.אכלת פעם ביסלי בצל? כע 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? לא
23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור
24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? מרגש 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? מלבב 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? כע 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? כע 28.מכיר את ניר פרידמן? כע 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? כע 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? כע 31.מכיר את נמרוד שיקלר? ברור 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? פגשתי אותו פעמייםם! חעחעחע נע עלייכם כפרעליו 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? ברור
34.פצעים ונשיקות? כל השקרים וכל השתיקות? 35.כל השקרים וכל השתיקות? חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות... 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? שארית היום בארגזי קרטון... 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? ברור!!!!!! 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? כע 39.לילה טוב? בוקר שוק 40.שנה טובה? מזל טוב

אפרת P

New member
חוחו

1.אתה נשבע לומר את האמת,כל האמת,ושום דבר פרט לאמת? לא 2.יופי, תכלס 3.מה קורה? כלום.. הכל תקוע 4.מה המצב? מצב נאכס 5.הכול בסדר? לא 6.מה העניינים? הממ? 7.בונים בניינים? "כשאגדל, אני שואף להיות פועל בניין"
8.ממ אכלת פעם צ'יפס?איך היה? כן, היה קקי 10.שתית פעם שוקו שוק?איך היה? כן
11.נכון ששוקו שוק עושה שואה אטומית בבטן? כןן 12.ונכון שרק המחשבה על "שוקו פקאן,עושה לך בחילה? כןןןן
13.מכיר את ג'יימס הטפילד?כי אני לא... לא.. וואלה גם אני 14.אתה פריק? לא 15.אתה נאצי? כן 16.אתה מכת השטן? אוו כן 17.אתה אוכל חתולים? יאמי 18.אתה שובר קברים? כןן 19.אכלת פעם במבה? כן
20.אכלת פעם ביסלי? כן 21.אכלת פעם ביסלי בצל? לא 22.ערבבת פעם טחינה עם עמבה? לא 23.אתה עושה פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בוודאי 24.אתה יודע ששלשום בועז שרעבי אמר לי שלום? תמיד רציתי ילד מהתימני המסוקס ההוא 25.נכון שזה מרגש כשבועז שרעבי אומר לך שלום? הו כל כך 26.נכון שאתה מקנא בי כי בועז שרעבי לא אמר לך שלום? כן, נדפקת, עכשיו אני רוצה ילד גם ממך 27.נכון שכשבועז שרעבי אומר לך שלום,זה עושה לך את כל השבוע? מה שבוע? את החודש! 28.מכיר את ניר פרידמן? לא 29.מעוניין להכיר את ניר פרידמן? לא 30.אתה יודע מי זה ניר פרידמן? לא 31.מכיר את נמרוד שיקלר? קצת 32.מעוניין להכיר את נמרוד שיקלר? למה לא 33.אתה יודע מי זה נמרוד שיקלר? כן 34.פצעים ונשיקות? כןן 35.כל השקרים וכל השתיקות? כווולם ביחד ישקו לי בתחת 36.חוזרים כמו מהמרים עם קופסאת הקלפים ונעליים מבריקות? להה 37.ולשאלת השאלות:נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו?? לא, אבל היא מפחידה... היא דפקה לי מבטים נוקבים בהופעה שלה... 38.התעייפתי,שמח שזה נגמר? לא 39.לילה טוב? סבבה 40.שנה טובה? עוד יותר סבבה

למעלה