שאלון חובה

שאלון חובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לקוח מהקומונה הרשמית של ראשון מערב, שלקחה נוי לא יודעת מאיפה.
חחח.. יאללה חברים. לענות!!!
פרטים כללים 1. שם 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק 7. מספר אחים/אחיות 8. רישיון -יש/אין ? 9. באיזה שפות אתם שולטים ? 10. התנתקות - בעד/נגד? <חיחיחי> דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר 32. לעבוד על אנשים בטלפון 33. לנהוג בלי רישיון 34. סמים 35. לצרוח ברחוב 36. להתגייס לצה"ל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון 39. לשתות הרבה קולה 40. להרוג ערבים 41. להתנדב 42. לגנוב מגנבים 43. לפטר את לימור לבנת 44. לחזור בתשובה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. 48. לשרוף את התעודת בגרות 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה 50. לחגור גם מאחור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5 או 4? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? <> 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. ירח או שמש? 83. עוגיה או עוגה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >

sapppppp

New member
עונה

פרטים כללים 1. שם: ספיר 2. תלידה:17.3.1993 3. גיל: 15 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: נילי 6. עיסוק: תלמידה 7. מספר אחים/אחיות: 5 אם לא שכחתי אף אחד. 8. רישיון -יש/אין ?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית+ כל מיני מילים שאני המצאתי- במיוחד מיליםמהעבר הרחוק מאוד. 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד!!!! דברים שאתם אוהבים 11. שיר: משתנה כל פעם 12. סרט: היומן אני חושבת 13. ספר: לא סוגרה על זה. 14. משחק: ארץ עיר. 15. אתר באינטרנט: ישרא- בלוג 16. פורום באינרנט: מכבי. 17. מקצוע בבית ספר: ספרות 18. מקום בילוי:סניף 19. תוכנית טלויזיה:השפים הגדולים בעולם 20. תחנת רדיו: גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר: סרט הודי:S וזה לא בגלל הקטע ההודי 22. סרט: כל מיני סרטים של ג'קי צאן 23. ספר: --- 24. משחק: מיפל סטורי! 25. אתר באינטרנט: ישרא- בלוג 26. פורום באינרנט: ממ.. אני רק בפורום של מכבי. 27. מקצוע בבית ספר: מ"וט- מדעים וטכנולוגיה. 28. מקום בילוי: לטובת הכלל אני אשאיר פה ריק. 29. תוכנית טלויזיה: מסעותיו של מינג 30. תחנת רדיו: \ כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: בכיף שלכם. 32. לעבוד על אנשים בטלפון:כן. 33. לנהוג בלי רישיון: ממ.. לא. 34. סמים: בטח.. שלא! אני היי בנטורל! לא עושה סמים. 35. לצרוח ברחוב: ממ.. נשמע קבנוס. 36. להתגייס לצה"ל: בטח=] 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: בטח=] 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: תלוי אם הם השכנה.. כי אחר כך היא מספרת את זה לאמא.. מנסיון. 39. לשתות הרבה קולה: בכיף שלכם. 40. להרוג ערבים: חלילה! 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: סליחה על הבורות.. 43. לפטר את לימור לבנת: טוב. 44. לחזור בתשובה: בכיף שלכם. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כנ"ל 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כנ"ל 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?א 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?א 53. יאס או הוט ?א 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?א 55. אבטיח או מלון ?א 56. תפוז או נענע ? לא סגורה על זה 57. קולה או פפסי ?א 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? נלך על א כי רק אותו אני מכירה 59. ניוטון או אינשטיין ?שתיהם היו סקסים 60. לבן או שחור ? אפור 61. משקפיים או עדשות ?א 62. חיים או מוות ?א 63. אוניברסיטה או מכללה ?לא יודעת. 64. צבא או ש"ל ?א 65. עתיד או עבר ?הווה 66. תות או פטל ?ממ.. שאלה קשה. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5 או 4? אם לא 5 אז 4 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? אוטובוס 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?ממ.. תלוי אם הלוחם הזה הוא שרירי.. 70. ספר או סרט ?ממ.. ספר. 71. דיסקמן או MP3 ? אייפוד 72. קלטת או דיסק ?כנ"ל 73. תקליט או קלטת ? כנ"ל 74. כדור הארץ או מאדים ?כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? וירוסים 76. כחול או כתום ? כחול. 77. סטימצקי או צומת ספרים? אי קיוXD 78. מנגו או קסטרו ?. 79. פלאפון או סלקום ? פלאפון.. למרות שהם קקים. 80. לב או ראש?לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? ערוץ 27! ערוץ האוכל. 82. ירח או שמש? שמש 83. עוגיה או עוגה? עוגה 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? נילי!!! 86. יום או לילה? לא סגרה על זה 87. רכבת או אוטובוס? אוטבוס 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? הייתי הולכת על שירים איכותיים 89. טניס או כדור-עף ? כדורגל 90. כלב או חתול ?חתולXD חח סתם.. כלב!!! מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?ממ.. תלוי מי זה האדם הערום הזה.. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מכפכפים אותו אני מניחה 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקים. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צוחקים. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אוכלים. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?ממ.. לא עושה איתו ילדים. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מנואל!!!!!! 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מרפא אנשים חולים. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? נוסעת לזימבאבואה ומביאה לו כסף ותורמת לו כליה או משהו. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? בכל זאת הייתי עונה עליו. ועוד קצת עליך 101. תחביבים: תפירה.. כשהמכונה לא רבה איתי. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בבית של מנואל1!! 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מנואל!! אולי סירה. 104. מה ממש מעצבן אותך ? אנשים בלי שיער שיש להם למטה צמות ארוכות. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.דילגנו 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.כנ"ל 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? מעצבת אופנה 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? פסיכולוגית 109. מה ממש חשוב לך בחיים? ממ.. עמוק מידי. לא לפורום הזה 110. ממה אתה הכי מפחד ? כנ"ל 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שנה ככה. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? תלוי למה הכוונה בנועז.. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אחותי בת ה-6 אמרה שאני בת ----.. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא לוקחת עיתון 115. אתה אלים ?בגרך כלל לא. 116. אתה חכם ? אני לא חושבת שאני טיפשה. 117. אתה אוהב ללמוד ? לפעמים 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? מכבי. 119. אתה אוהב לטוס ? ממ.. קצת בעייתי. נושא כאוב. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? חלמתי שאני אורי גלר. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא! חשוב לי ללכת נגד הזרם. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא עולה לי משהו כרגע. 123. כתבת פעם שיר ? ממ.. כן. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 252 ש"ח יש לי שניקל. 125. למפגש פורום- תבוא ?יכול להיות. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?ממ.. מכבי, חברים, משפחה. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? הייתה לי חצי שנה ריקה.. לא ממש ניצלתי אותה 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בנילי. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? כן ולא. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? ארוך.. מייגע, ולא באמת נראה לי שיש מישהו שיקרא את זה עד כאן.. אז אני יכולה לכתוב שטיות!!! סניף נילי אתם שליטע! איזה הפנינג הרמנו1!

סאפפ.

היומן שליטה. את תופרת?
כיף. ואיך את לא יודעת מי זה ג'ון גרישם? מה זה/מי זה מנואל???? את מזכירה לי אותי במעצבת אופנה ופסיכולוגית.
לא מוותרת לך על מה חשוב לי בחיים. מחכה לשמוע במסן אם לא פה.
אעעע אני קראתי הכללל!!!!!

חהחה גמאני קראתי הכל. ואת ממש מבינה בתפירה?

אולי תוכלי לעזור בבעיה עם החאקי D: וד"א אני לא צריך את המופע שאם תוכלי שתצרבי לי, כבר השגתי אותו D: ונועה, גם אני לא יודע מי זה ג'ון הזה. מחר התשובות שלי D: לל"ט חברייס ובהצלחה מחר במחשבים נועה(כי בטוח תקראי את זה עוד היום D: )

ג'ון גרישם.

תכתבו בגוגל. סופר מעולה! כתב את הברוקר.. ועוד כמה שאנלא זוכרת כרגע.
ואיזה מופע?

sapppppp

New member
..

ממ.. אני עוד בתחילת דרכי כתופרת.. ואני לא מכירה את ג'ון גרישם.. לא ברור לי למה. ומנואל.. אויי מנואל.. זה סיפור בפני עצמו.. סתם זה מישהו מסוקס מהבצפר שלי. נ.ב -סתם שאלה לא קשורה בכלל- איך עושים חתימה?

yaelula94

New member
אההעעע ספיר!!

כפרהה עלייךך!!! ואת עוד תהיי בבית של מנואל אני בטוחהה! וגם אני קראתי הכל הכל

sapppppp

New member
נזכרתי בחלום עוד יותר מוזר שלי!!!

חלמתי שיש קורס העשרה בסין! זה היה פשוט אדירר.. וואו.. צריך לממש את זה מתישהו.. בטחXD. יעלל? שתקי! סתם קושקוש!! בזכותך יש לי עכשיו אחלה שליפים למחבן בערבית מחר.. בהצלחה לי!

Kobi2402

New member
נועה נועה נועה......

אני לא מאמין? למה לגרום לאנשים סבל כל כך רב עם שאלון כזה (נוי אל תיפגעי) וגם אם אני זוכר לנכון את לא ענית עליו!!!!!!!!! ספיר לא ידעתי שאת תופרת....... נועההמון המון המון המון
אני יודע שתצליחי.....ספרי לי איך היה.............

yaelula94

New member
יאללה גם אניי!

פרטים כללים 1. שם: יעל אמרוסי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>9/4/1993 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>שואף ל-15 4. ארץ לידה:ישראל 5. מקום מגורים נוכחי:נילי 6. עיסוק : תלמידה
7. מספר אחים/אחיות:2 אחיות ואח 8. רישיון -יש/אין ?נההה 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית קצת אנגלית וקצת ערבית 10. התנתקות - בעד/נגד? <חיחיחי>נגד. דברים שאתם אוהבים 11. שיר: בן 17/בן ארצי
12. סרט: קליק עם אדם סנדלר 13. ספר: הנעלמים\הרלו קובן 14. משחק: נמנמ... 15. אתר באינטרנט: הבלוג המגניב שלי חח 16. פורום באינרנט: אמרוסי בוס(פורום של המשפחה שלי) 17. מקצוע בבית ספר: היסטוריההה
18. מקום בילוי: ישפארו חחחחחח 19. תוכנית טלויזיה: אמממ.. לא מתה על טלויזיה 20. תחנת רדיו. גלגל''צ דברים שאתם שונאים 21. שיר: סרט הודי 22. סרט: לא נתקלתי עוד באחד כזה..! 23. ספר: צמרמורת באשר הם 24. משחק: אייסי טאוור 25. אתר באינטרנט: אין כזה.. 26. פורום באינרנט : של טוקיו הוטל XDD 27. מקצוע בבית ספר: ערבית 28. מקום בילוי: אם מבלים שם איך אפשר לשנוא את זה?! 29. תוכנית טלויזיה: ראש גדול 30. תחנת רדיו: תחנות ערביות מוזרות כאלה כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: צריך במידה... לא מומלץ.. גם תלוי בחברת מי צריך לשמור על עצמך! 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כןן!!! זה דבר גאוני!!!11 33. לנהוג בלי רישיון:ממש לא, זה הכי מסוכן ולא טוב שיש 34. סמים:ממש לא, דבר ראשון כי זה לא חוקי דבר שני אתה לא יודע מה עלול לקרות לך אחרי.[אני היי בנטורלל ] 35. לצרוח ברחוב: תלוי איפה מתי ולמהה 36. להתגייס לצה"ל": ברורר! זה חשוב מאוד! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: תמיד. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לאא זה מרושע 39. לשתות הרבה קולה : נההה.. זה סתם לא בריא ומשמין 40. להרוג ערבים: ממש לא, יש ערבים כל כך נחמדים! 41. להתנדב: כן
כי אם לא לא הייתי ב במכבי.. 42. לגנוב מגנבים: וואלה לא 43. לפטר את לימור לבנת: את זה תשאירו לאחרים..! 44. לחזור בתשובה: לא יודעתת 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: זה נחמד אבל עדיף שלא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: זה תלוי מה אתה משאיר מאחוריך, עם החיים שלי כמו עכשיו, לא זזה לשום מקום. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: נשמע דווקא נחמד 48. לשרוף את התעודת בגרות: ממש לא. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא נראה לי מתאים. 50. לחגור גם מאחור: בוודאי. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?סקעת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?לא כהז משנה 53. יאס או הוט ?אם היה לי אחד משניהם הייתי יודעת
54. סוף הדרך או רצים לדירה ?סוף הדרך 55. אבטיח או מלון ?מלוןןן שליטעע 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?לא יצא לי לקרוא אף אחד משניהם 59. ניוטון או אינשטיין ?מה זה משנה?! 60. לבן או שחור ? לבן
61. משקפיים או עדשות ?משקפיים.. 62. חיים או מוות ?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ?העיקר לצאת עם תואר שיעזור במשהו 64. צבא או ש"ל ?צבא 65. עתיד או עבר ?עתיד 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5 או 4? 4.. בשאיפה לעלות לשם ב''ה 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> את השני ולתקן אותו, זה אחד הדברים המגניבים, כמו בגריז חחח 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?לוחם 70. ספר או סרט ?ספר.. :] 71. דיסקמן או MP3 ?אמפי 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>קלטת
74. כדור הארץ או מאדים ?מאדים, נראה לי יותר מגניב שם 75. חיידקים או וירוסים ?חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ?קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>סלקום 80. לב או ראש?ראש. :] 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?לא יצא לי לראות לא אז ולא היום 82. ירח או שמש?ירח
83. עוגיה או עוגה?עוגיה 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון כאילו 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>עכשיו דווקא בא לי ניו יורק, אבל אם לגור אז בת''א 86. יום או לילה?לילהה 87. רכבת או אוטובוס?אוטובוס שנוסע לתל אביב ומשם לראשון חחח 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ?כדורעף 90. כלב או חתול ?כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?עוצמת את העיניים. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?כנ''ל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?הייתי רצה לראות מה קרה לו. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?תלוי מי זה היה..! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא הייתי לוקחת. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? הייתי מתבאסת ומשלימה עם המציאות ונפרדת ממנו. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי אומרת לכל האנשים שאני אוהבת שאני אוהבת אותם. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מוכרת את הרעיון. מוהאהאהא... 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?הייתי טסה אליו לעזור לו!!! 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתי שונאת את מי שכתב אותו ולא הייתי עונה עליו..! המשך יבוא...

yaelula94

New member
והחצי השני...

ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לשיר, לשחק(תיאטרון) ומכבי כמובן.. :] 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? במקום חם יותר 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? בנאדם מעניין, מוזיקה, ספר טוב, את הסניף שלי, קפוצ'ון של הסניף 104. מה ממש מעצבן אותך ? אח שלי ברגעים אלה ממש. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. כוח רצון, חברותית, אחראית. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. קנאית, קוטרית, מבולגנת. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? מוכרת בסופר. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?משהו מעניין לא אכפת לי מה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? הסניף שלי והמשפחה שלי. 110. ממה אתה הכי מפחד ? מוות.. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?חודשיים וחצי... 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?ברחתי מהבית חחח 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? עברתי ג' חחח 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא משהו ספציפי..! 115. אתה אלים ?ממש לא 116. אתה חכם ?בסדר..! 117. אתה אוהב ללמוד ?תלוי איזה מקצועות 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>חברות שלי 119. אתה אוהב לטוס ?לא טסתי אף אפעם 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?חלמתי שסבא שלי קם לתחייה 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?ממש ממשממש לאא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? דילגתי על השלב של חבר בכיתה ג' שלכל הבנות בכיתה שלי היו והציעו לי, אבל לי זה לא התאים. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>חח כן אבל לא כדאי לכם לראות אותו 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?40 שקל 125. למפגש פורום- תבוא ?ברור! 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?לא משנה איפה ומתי העיקר עם חברות שלי.. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?כל יום משהו אחר בלי תיכנונים מראש 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בבית של איה(כאילו בראשון חח) 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?וואלה דווקא כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >היה מדהים!!חוויה של פעם בחיים!

איזה בן אדם מעניין היית לוקחת לאי בודד?

למה הזוי שעברת ג'? ומתי ברחת מהבית?

עונה :S

פרטים כללים 1. שם: דן 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 28.2.91 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>עוד מעט 17 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי:ראשון לציון 6. עיסוק :תלמיד 7. מספר אחים/אחיות:אח ואחות 8. רישיון -יש/אין ?בקרוב D: (מקווה) 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? - דברים שאתם אוהבים 11. שיר: יש הרבה. משתנים מזמן לזמן 12. סרט: כנ"ל 13. ספר: לא ממש קורא הרבה..אבל כשאני קורא אני נהנה 14. משחק:משחקי מחשב, משחקי ספורט למינהם ומשחקי חברה(לפעמים) 15. אתר באינטרנט:לא משהו מיוחד 16. פורום באינרנט:מכבי צעיר תפוז D: 17. מקצוע בבית ספר:ביולוגיה,ספורט 18. מקום בילוי: בעיקר אצל חברים וסרט/באולינג/פארק 19. תוכנית טלויזיה:אמ.. מכסחי המיתוסים 20. תחנת רדיו: לא ממש שומע.. אבל אם אני כבר שומע אז את אלה עם המוזיקה D: דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל שיר מזרחי,דכאוני,ים תיכוני שקיים 22. סרט:רוקי בלבואה( חופר ומשעמם). 23. ספר:ספרי מת' השונים 24. משחק:משחקים חופרים 25. אתר באינטרנט:אין משהו מיוחד 26. פורום באינרנט :אין 27. מקצוע בבית ספר:ספרות (בגלל המורה.. פעם אהבתי ת'נושא) ותעבורה(חופרררררררררררר) 28. מקום בילוי: לא שונא אבל לא אוהב ללכת למועדונים. 29. תוכנית טלויזיה:כוכב נולד, רקדן נולד וכל הנולדים שקיימים. 30. תחנת רדיו:אין.. אולי כזאתי ערבית שמשתלטת לך פתאום על התדר כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון:כן :] 33. לנהוג בלי רישיון:לא 34. סמים:לא 35. לצרוח ברחוב:כן D: 36. להתגייס לצה"ל: כן(עוד שבוע צו ראשון D: ) 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:כן :] 39. לשתות הרבה קולה :בעעע 40. להרוג ערבים:לא 41. להתנדב:כן 42. לגנוב מגנבים:לא 43. לפטר את לימור לבנת:מה היא קשורה עכשיו? אולי את יולי תמיר 44. לחזור בתשובה:לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:לא 48. לשרוף את התעודת בגרות:לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:לא 50. לחגור גם מאחור:כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?א'... רק בגלל החפירה של הפסטיגל שהולכת לאחרונה 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?ב' 53. יאס או הוט ?א' 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?לא ראיתי את שתיהן 55. אבטיח או מלון ?א' 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א' 57. קולה או פפסי ?לא שותה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?אני מניח שא' כי את ב' אני לא מכיר 59. ניוטון או אינשטיין ?ב' 60. לבן או שחור ? א' 61. משקפיים או עדשות ?א' 62. חיים או מוות ?א' 63. אוניברסיטה או מכללה ?א' 64. צבא או ש"ל ?א' 65. עתיד או עבר ?א' 66. תות או פטל ?ב' 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5 או 4? 4 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>א' 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?א' 70. ספר או סרט ?א' 71. דיסקמן או MP3 ?א' 72. קלטת או דיסק ?ב' 73. תקליט או קלטת ? <>ב' 74. כדור הארץ או מאדים ?ב' 75. חיידקים או וירוסים ?א' 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>א' 77. סטימצקי או צומת ספרים?ב' 78. מנגו או קסטרו ?ב' 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>א' 80. לב או ראש?א',ב' 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?א' 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?מי רואה? XD 82. ירח או שמש?ב' 83. עוגיה או עוגה?א' 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?ב'. כי את א' אני לא צריך יותר D: 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>א' 86. יום או לילה?א' 87. רכבת או אוטובוס?ב' 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?ב' 89. טניס או כדור-עף ?א' 90. כלב או חתול ?א'

המשך....->

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?צוחק, נכנס להלם,מסיט את המבט ממנו והולך מהר 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?אותו דבר אבל אולי צוחק קצת יותר הרבה 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?עוזר לו לקום 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?סתם? מתעצבן 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא לוקח 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?מה כבר אפשר לעשות. מקסימום מאמצים ילד 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?הרבה דברים D:, בטח הרבה טלפונים והורס כל דבר שקייםD: 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מציל אנשים D: 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?מסכן. תאום שלי XD 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?ממשיך אותו בכל מקרה. ועוד קצת עליך 101. תחביבים:ספורט, מחשבים, טבע, אסטרונומיה,טכנולוגיה,מכבי ולבלות עם חברים (זה כולל גם לראות אנשים בבוקר בבית הספר) 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?איפה שאני עכשיו. כדי שאוכל לראות את האנשים הטובים גם מחר בבוקר שוב D: 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?ציוד מחנאי,נועה (כי יש לה אצבעות קטנות שעוזרות במחנאות וגם יש לה ידע D:), טכנולוגיה,חשמל, הליקופטר עם מלאי בלתי מוגבל של דלק וחוברת הדרכה של איך להפעיל הליקופטר ב-5 דקות. 104. מה ממש מעצבן אותך ?אנשים שעושים שטויות, הקורקינט הממונע, שדברים לא הולכים לי,ישראלים שצופרים בלי צורך. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך:אופטימי ואת השאר תשלימו לבד 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך:תשלימו לבד D: 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?שחקן כדורגל XD 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?משהו בתחום הרפואה 109. מה ממש חשוב לך בחיים?האנשים שאני אוהב, אמת, כנות (ושותפיהם), שאנשים יחשבו בהגיון. 110. ממה אתה הכי מפחד ?שיקרה למי שאני אוהב משהו רע (דיי ברור,לא?).. ובשביל משהו אחר ולא כ"כ ברור אלא יותר אישי אני צריך לחשוב יותר לעומק :O 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?לא היה =,[ 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?בטח סלטה עם האופניים או ניסיון קפיצה איתם מגובה של 2 וחצי-3 מטרים :S 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?כשאני חושב על משהו והוא ישר קורה או משהו שחלמתי עליו ואחרי כמה זמן הוא קורה (למשל מקום בחלום מלפני כמה שנים שראיתי משהו שדומה לו ממש כמעט בהכל בפולין השנה) 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?כלכלה (מדור מחשבים שיש שם), ספורט וכללי. 115. אתה אלים ?לא. (לא השתתפתי בהמצאת הסיפורים, נכון? ;] ) 116. אתה חכם ?תחליטו אתם D: 117. אתה אוהב ללמוד ?כל עוד זה לא עד 4 קבוע אז כן. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>חברים, הצלחות, ספורט D: 119. אתה אוהב לטוס ?כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?השכונה שלי עולה באש ואנשים דתיים יושבים על ספסלי נדנדה בכל חצר ושרים שירים דתיים בזמן שאני רץ בפיג'מה על מנת לא לאחר להסעה מבית הספר לטיול בית ספרי לתל אביב :S 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?אכלתי דברים ממש מוזרים(צבי,רגלי צפרדעים,ארנב וכו'), עשיתי קוצים לפני שנתיים (השער שלי היה טיפה יותר קצר מעכשיו....אבל עדיין בינוני-ארוך) ובטח עוד דברים 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן. ואיבדתי אותו. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?347 שקלים וכמה אגורות + כרטיס. 125. למפגש פורום- תבוא ?נו בחייכם. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?שאלה 18 ^_^ 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?מה שלא עשיתי בחצי שנה של שביתת המורים ^^ ז"א הרבה דברים 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?או איפה שאני גר עכשיו או באיטליה(העדפה למילאנו :] ) 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?מאוד! נועה תביאי עוד! או נוי! או מי שלא יהיה! 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >היה מהיר. היה טוב.

למה-

היית הורס כל דבר שקיים אם היה לך 10 דקות לחיות? ל-מ-ה-? ואתה מוזמן לכתוב שאלון בעצמך ואנחנו נענה עליו!

מה עוד אני יכול לעשות?

ללכת לאנשים בקושי אספיק, להתקשר- בטח כולם יהיו תפוסים, לצרוח כמו משוגע- מה הטעם שכבר אין זמן, להרוס- להשתחרר קצת לפני הסוף D:... אני יכול לחשוב על עוד דברים מעניינים לעשות אבל לא עכשיו.. ולכתוב שאלון בעצמי- יש לי מה לעשות חוץ מלכתוב שאלונים D:, אני מרשה לך להביא כל שאלון שבעולם ואענה עליו D:

דן ויעל... ../images/Emo13.gifקראתי חצי...

אקרא עוד בהמשך והגיב אח"כ. לומדת למבחן פשוט..

למעלה