שאלון חובה

assafein

New member
אני..

פרטים כללים 1. שם: אסף 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 9.5.91 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 16.8 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: נעלה 6. עיסוק: תלמיד 7. מספר אחים/אחיות: אח ואחות גדולים ממני.. 8. רישיון -יש/אין ? בקרוב
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית ואנגלית.. 10. התנתקות - בעד/נגד? <חיחיחי> לא במתכונת שהייתה ומתוכננת להיות.. להסברים יותר מפורטים תפנו אלי ואני אסביר... דברים שאתם אוהבים 11. שיר: לא משהו ספציפי.. 12. סרט: מכוניות+שרק1-2-3+משפחת סופר-על 13. ספר: לא קורא כמעט ספרים.. 14. משחק: כדורגל וכדורסל 15. אתר באינטרנט: כל המשחקי אינטרנט שלי והאתרי ספורט והפורום הזה.. 16. פורום באינרנט: מה שאני גולש בו כרגע 17. מקצוע בבית ספר: חנ"ג מגמה
18. מקום בילוי: מגרש.. 19. תוכנית טלויזיה: משתנה.. 20. תחנת רדיו. משתנה דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל מיני.. 22. סרט: לא משהו מיוחד.. 23. ספר: כל הבוק רפורטים שלי
24. משחק: 25. אתר באינטרנט: ONE 26. פורום באינרנט: אין משהו מיוחד.. 27. מקצוע בבית ספר: השנה לא נוראי כל כך... זה תלוי במורים.. 28. מקום בילוי: בית חולים
ביליתי שמה לא מעט בחיים שלי
29. תוכנית טלויזיה: כל מה שחופרים איתם בפרסומות ובפרומואים.. 30. תחנת רדיו. לא משהו מיוחד.. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: לשתות כן אבל להשתכר לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון: לא אני.. אבל למה לא
33. לנהוג בלי רישיון: לא.. 34. סמים: לא.. 35. לצרוח ברחוב: כן כן כן! 36. להתגייס לצה"ל כןכןכן! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן כן כן!! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא.. 39. לשתות הרבה קולה: לא שותה כמעט קולה.. אני פריק של מיצי פירות
40. להרוג ערבים: לא!!!!! 41. להתנדב: כן כן כן! 42. לגנוב מגנבים: אין דעה מוצקה.. 43. לפטר את לימור לבנת: קצת לא אקטואלי לדעתי
44. לחזור בתשובה: מי שטוב לו עם זה אז בכיף.. אבל אני לא רואה את עצמי חוץ בתשובה.. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא! 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן כן כן!!!!!!!!!!!!
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: כן!! 48. לשרוף את התעודת בגרות: ככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: אממ ואם זה כבר קרה?
50. לחגור גם מאחור: כן!!!! א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אין העדפה.. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? הג'אנק פוד לפח וחסל!!
53. יאס או הוט ? אין לי את שניהם... 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? אין לי דעה.. 55. אבטיח או מלון ?אבטיח! 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז! 57. קולה או פפסי ? לא זה ולא זה... 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? לא קורא כמעט ספרים... 59. ניוטון או אינשטיין ? שניהם היו גאונים... שניהם שווים תקול שלי! 60. לבן או שחור ? דיי לגזענות!!! 61. משקפיים או עדשות ? למזלי יש לי ראייה חדה בהרבה מהממוצע
62. חיים או מוות ? תנו לי לחוות את שניהם ואני אענה לכם
63. אוניברסיטה או מכללה ? לא משנה. העיקר שאתה נהנה ממה שאתה לומד!! 64. צבא או ש"ל ? צבא! 65. עתיד או עבר ?הווה.. תהנו ממנו ויהיה לכם טוב... 66. תות או פטל ? תות.. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5 או 4? 3 רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> אין באמצע? 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם! 70. ספר או סרט ? סרט.. 71. דיסקמן או MP3 ? כל מה שיהיה לו מוזיקה טובה.. 72. קלטת או דיסק ? כנ"ל 73. תקליט או קלטת ? <> כנ"ל. 74. כדור הארץ או מאדים ?כשנגיע למאדים אז נחליט
75. חיידקים או וירוסים ? מה זה משנה.. שניהם גורמים לך להרגיש חרא
76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול-צהוב
77. סטימצקי או צומת ספרים? מה זה משנה? 78. מנגו או קסטרו ? אה? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אני מניח שאורנג' כי יש לי אורנג'.. 80. לב או ראש? שניהם לא פועלים בלי שיתוף פעולה
81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? אין הבדל.. 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? אני מאמין שלפני 5 שנים היה יותר טוב ואחרי שצפיתי פעם אחת באלופה זה הוכחה מדעית
82. ירח או שמש? שניהם פוטוגניים
83. עוגיה או עוגה? אין הבדל.. 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לענות כמי שבאמת לא למד לבגרות בלשון ובאמת ניצל תזמן לישון ולעיסוקים מעניינים יותר?
אם כן אז ללמוד לבגרות בלשון!! 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> בתל אביב יש את יד-אליהו.. בניו יורק יש את ה 86. יום או לילה? לילה! 87. רכבת או אוטובוס? העיקר להגיע למקום בזמן.. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? אם אני אוהב את השיר אז זה לא משנה.. 89. טניס או כדור-עף ?שאלה קשה
90. כלב או חתול ? כלב! מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחק 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בוכה מצחוק 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? זה אותו אחד מהסעיפים הקודמים?
94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?לא יודע.. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? כבר אמרתי דיי לג'אנק פוד?
96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אממ לא יודע... 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?מתאבד
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? ואם הסרטן לא חולה?
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? למחלה אין מרפא.. מה יש לי לעשות? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? עונה עליו בכל מקרה...

assafein

New member
המשך...

ועוד קצת עליך 101. תחביבים: נגינה
.... חח סתם.. ספורט ושיגועים.. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? במקום שאוהבים אותי בו
103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? יאללה!! מסע הישרדות תנועתי
חח סתם.. אממ אני מניח שמטוס עם טייס ודלק בלי הגבלה.. אולי גם הרבה כסף למקרה של חזרה העירה
104. מה ממש מעצבן אותך ? אני אשמח אם תעזרו לי לגלות את זה
105. ציין 3 תכונות טובות שלך. תענו על זה אתם... 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. אני מניח שהשלילי שלכם זה הטוב שלי אז.....
107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? כדורגלן!! 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? משהו בספורט.. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? לעשות את מה שאני אוהב... 110. ממה אתה הכי מפחד ? לא מפחד מכלום... 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה... 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? אממ היו כל כך הרבה
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? היו עוד יותר הרבה
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? ספורט.. 115. אתה אלים ? לא.. 116. אתה חכם ? לא יודע.. 117. אתה אוהב ללמוד ? למרות שאנשים יצחקו אבל כן... 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> הרבה... 119. אתה אוהב לטוס ? מאוד.. אבל תמיד גם לחזור.. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? לא זוכר חלומות... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? אם זאת דרך נכונה לדעתי אז בכיף.. אם לא אעשה פרסה
122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? הרבה.. אבל זה היה בעיקר בתקופת הביישנות שלי... 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> אממ כן.. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 10 אגורות.. 125. למפגש פורום- תבוא ? הכוונה היא לועידה? אז לא... 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?אממ יש הרבה, ואני פתוח להצעות לדברים חדשים.. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? משיג מימון להגשים את החלום שהיה לי תמיד... ועדיין קיים
128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? באותו מקום כמו עכישו..... 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? ככה ככה 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > חמדמד... מי שקרא הכל שיגיב

assafein

New member
תיקונון...

אני לא זוכר חלומות הזויים.. מה שכן אני לפעמים חולם על מצבים שבאמת קורים במציאות ואני יודע מה הולך לקרות כמה שניות קדימה... זה מוזר מאודץ.. אבל קורה לי לא מעט

sapppppp

New member
כמה דברים!

1. אתה כזה הומו!! חח אבל בכל זאת מצחיק. 2. הייתה לך תקופת ביישנות?!?!?!?! לך?!?!?! פשוט נשמע לי לא הגיוני בכלל. 3.בעצם אין 3.

assafein

New member
את לא האדם היחיד שזה מפתיע אותו, אבל הייתה../images/Emo3.gif

נ.ב... תיקון ל-85... בניו יורק יש את המדיסון סקוור גארדן

אסףאסףאסף

לעבוד על אנשים בטלפון- לא אני אבל למה לא..... לפי דעתי....
האירוניה חוגגת.
מחכה לשמוע על ההתנתקות! והרגת אותי עם הסרטן!!!

assafein

New member
אממ לעבוד על אנשים בטלפון זה מגניב...

אבל אני שקוף מידי בגלל זה לא אני
על ההתנתקות אני אגיד לך בפעם הבאה שאני אפגוש אותך, זה ארוך מידי להקלדה

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעכשיו תורי...[תפוז טפשים,מחולק ל2]

פרטים כללים 1. שםרביד 2. תלידה 30.10.92 3. גיל 15 4. ארץ לידהישראל 5. מקום מגורים נוכחיבני עי"ש 6. עיסוק תלמידה ומדריכה[?!] 7. מספר אחים/אחיותאחות אחת 8. רישיון -יש/אין ?אין^ 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית אנגלית וכמו חצי מדינה- ספרדית חחחXD 10. התנתקות - בעד/נגד? <חיחיחי>אממ האמת שבעד.. ולא בגלל שטחים כבושים אלא בגלל שלכל משפחה היה צמוד חייל שלא בצדק.. רק כי הם החליטו לגור שם דברים שאתם אוהבים 11. שירit's only time- Drake Bell 12. סרטהארי פוטר הראשון 13. ספרפו הדוב/א.א מילן 14. משחקפינוקיו 15. אתר באינטרנטוואלה 16. פורום באינרנט דרייק בל העולמי 17. מקצוע בבית ספרתאטרון [אלא מה?!] 18. מקום בילויאני חושבת שהקניון ברחובות 19. תוכנית טלויזיהדורה!
20. תחנת רדיו.גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שירכל שירי הרוני למיניהם 22. סרטגופי הסרט חחח 23. ספרמבחן קבלה/לא זוכרת של מי חח 24. משחקשיי מטפחת 25. אתר באינטרנטנענע 26. פורום באינרנט אני חושבת שכל הפורומים של האנימות 27. מקצוע בבית ספרפיזיקה 28. מקום בילויאם שונאים אותו הוא לא מקום בילוי נכון? אז לא הבנתי חחXD 29. תוכנית טלויזיההחיים על מאדים 30. תחנת רדיו.רשת א' כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכרלא בעד 32. לעבוד על אנשים בטלפוןכה! מצחיק>< 33. לנהוג בלי רישיוןלא.. ואני חושבת שכולם יודעים למה 34. סמיםלא 35. לצרוח ברחובמשחרר, כן 36. להתגייס לצה"לבטח 37. לתרום לאגודה למען הסרטןכמובן.חודשי קבוע :) 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלוןלא, לא נעים ועושה ייסורי מצפון 39. לשתות הרבה קולה בטחח! 40. להרוג ערביםלא.. הם גם בני אדם 41. להתנדבבטח 42. לגנוב מגנביםהגונב מגנב פטור לא?! 43. לפטר את לימור לבנתמה היא בכלל עושה?! 44. לחזור בתשובהלא.. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוקלא, זה פשוט להיות בובות של הטכנולוגיה 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנדהכל כדי ללכת מפה 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.כן, אלא אם כן זה פאדיחה אש 48. לשרוף את התעודת בגרותלא.. עבדתי קשה בשביל החרא הזה [ז"א אני אעבוד קשה חחח] 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירהלא נוח 50. לחגור גם מאחורמדליק מי שמקליק ראשון! א' או ב'ב 51. הראל- סקעת או מויאל ?מויאל 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדולנס 53. יאס או הוט ?כל מה שחם 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?סוף הדרך 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?שו?! 59. ניוטון או אינשטיין ?גייטס.. 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ?עדשות 62. חיים או מוות ?מוות.. כי תמדי עניין אותי איך שם 63. אוניברסיטה או מכללה ?יוניברסיטי 64. צבא או ש"ל ?צבא 65. עתיד או עבר ?עתיד |

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifהמשך..[וואי זה ממש ארוך!]

הדגש|66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5 או 4? 4 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? ישן, אבל מהמגניבים.. הקורטינות הישנות או הפורדים [שנת 65 ומטה] 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?לוחם 70. ספר או סרט ?ספר 71. דיסקמן או MP3 ?mp4 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ?כדה"א 75. חיידקים או וירוסים ?וירוס, כי זה עובר.. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>סלקום אש! 80. לב או ראש?ריאות 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?לא ולא 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום 82. ירח או שמש?ירח 83. עוגיה או עוגה?עוגיה 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>ניו יורק.. סורי אבל ציונות זה לא הצד החזק שלי 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק 89. טניס או כדור-עף ?כדורעף 90. כלב או חתול ?כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?מתפוצצת מצחוק 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?מתפוצצת מצחוק ורצה מהר משם 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?עוזרת לו לקום[?!] 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?עולה לאיפה שהחרא הזה נמצא וזורקים עליו דלי! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא תדוה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?איכככ 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?בוכה..ומסדרת לעצמי את המקום שאני אמות בו.. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מרפאת כאילו! 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?נוסעת לעזור לו.תמיד רציתי אח תאום 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?מפסיקה לענות ועוד קצת עליךברלה,טיפשה ומשועממת רצח אם אני עונה על זה 101. תחביביםמכבי כמובן, תאטרון, לקרוא ולהרוס מחשבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?קליפורניה 104. מה ממש מעצבן אותך ?שמחכים שאני אגש כדי לומר שלום בפעם הראשונה, אני מתביישת לא קולטים? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.מקשיבה, אוהבת לעזור ובעלת חוש כיוון 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.לא מוותרת, רועשת, מצפונית ביותר 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?טייסת.. כמו כל הבית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?באמת שאני לא ידועת..ואני יודעת שזה גרוע.. 109. מה ממש חשוב לך בחיים?אמאבא 110. ממה אתה הכי מפחד ?להשאר לבד 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?5 חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?אין לי משוג 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? פגשתי את בנחמין רוחאס והוא נתן לי נשיקה114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?שדרות וכל מה שכתוב בכתבות האחוריות 115. אתה אלים ?לא שנראה לי 116. אתה חכם ?מממ את זה תגידו אתם 117. אתה אוהב ללמוד ?לא ממש 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? לקום בבוקר ולחבק את אבא לפני שהוא יוצא מהבית 119. אתה אוהב לטוס ?כן... אני חיה בבית שמנטלית הוא בצורת מטוס חחח 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?לא מדברים על זה.. זה עצוב מדיי וקמתי בוכה 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא.. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?שנאתי שוקולד עד גיל 5 חוץ מקליפות תפוז בשוקולד [כן, זה הזמן שלכם לומר איכככס!
] 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן, אבל גם הוא עצוב..כל מה שאני כותבת עצוב... רק אז יש לי מוזה 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?מטבע של 2 שקל וזהו חחח 125. למפגש פורום- תבוא ?חחחח קורס העשרה!XD 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?סרט וקניות 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?ישנה.. ומסדרת את החדר בדקדקנות 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?גדרה.. זה יחסוך לי 1000 שקל בשנה חחח 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?ממ יש ויש 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >טיפשי ומיותר חח..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifשאלה 103:

5 דברים שהולכים איתך לאי בודד: פלאפון, נסטי אפרסק, פו, מוזיקה טובה ודאורדורנט חח זה פשוט נעלם לי באמצע!XD

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעונה על הכלל

כן, פו זה פו הדוב שאחותי קנתה לי בשנה שעברה ליומולדת ומאז אני ישנה איתו כל לילה [אפילו במחנ"ק] ובית מטוס זה כי אבא שליהוא פריק של מטוסים ומטיס מגיל 14 [עכשיו הוא בן 47, תעשו חישוב] אז הבית מלא בטיסנים ומאז שאני קטנה חונכתי לאהוב את הטוסים ואפםילו מטיסה מגיל 5 כמו גדולה... ככה שהבית נחשב מנטלית לבית מטוסי כי השמיים בשבילנו הם אפילו לא הגבול..
ושיי מטפחת זה שימי מטפחת הארור!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנווו זה המשחק הזה

שמורידים רשים ויושבים במעגל.. מישו רץ עם מטפחת ומניח אותה מאחורי מישהו.. ואז אותו מישהו קם לרדוף אחריו כדי לקרוע אותו מכות חחחXD

גמני!!!!

פרטים כללים 1. שם:ספיר 2. ת.לידה 17.9.92 3. גיל 15 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי נילי 6. עיסוק תלמידה? 7. מספר אחים/אחיות 2 8. רישיון -יש/אין ?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית. 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר הרבה! 12. סרט לא זוכרת כרגע.. 13. ספר הרמת מסך/ליאת רוטנר 14. משחק O0 15. אתר באינטרנט תפוז.. 16. פורום באינרנט נדב קדמון! 17. מקצוע בבית ספר-עיצוב 18. מקום בילוי ליד המחשב? סתם, נו הסניף.. 19. תוכנית טלויזיה בובספוג! 20. תחנת רדיו.גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר כל שיר של מיקה!וכל שיר דיכאון!וסרט הודי!!!!!!זה שיר מעצבן! 22. סרט לא יודעת 23. ספר לא יודעת נו 24. משחק שח מט! 25. אתר באינטרנט -לא יודעת... 26. פורום באינרנט כנ"ל 27. מקצוע בבית ספר-מתמטיקה!!!!! 28. מקום בילוי-לא יודעת. 29. תוכנית טלויזיה-נו עזבו אותי לא יודעת 30. תחנת רדיו.אין... כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון לא 33. לנהוג בלי רישיון לא 34. סמים למה לא? סתם, לא 35. לצרוח ברחוב בכיף!!!!! 36. להתגייס לצה"ל כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא.. 39. לשתות הרבה קולה כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40. להרוג ערבים לא... 41. להתנדב כן=) 42. לגנוב מגנבים ברור! XD 43. לפטר את לימור לבנת:למה לא חבל? 44. לחזור בתשובה:אין לי ממש דעה. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:לא. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:לא מה איבדתי שמה? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.:לא 48. לשרוף את התעודת בגרות:אין מה לשרוף עדיין!><' 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:טוב.. 50. לחגור גם מאחור:כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?מויאל 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלדס 53. יאס או הוט ?יאס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?אף אחד 55. אבטיח או מלון ?אבטיח! 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?קולה!פפסי זה פיכסה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?מי? 59. ניוטון או אינשטיין ?לא יודעת 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ?כלום... 62. חיים או מוות ?חיים בדרך כלל><' 63. אוניברסיטה או מכללה ?לא יודעת. 64. צבא או ש"ל ?מה? 65. עתיד או עבר ?עתיד 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5 או 4?3 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>לא יודעת 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?לא יודעת נו! 70. ספר או סרט ?שניהם. 71. דיסקמן או MP3 ?MP3 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? כלום 74. כדור הארץ או מאדים ?מאדים=) 75. חיידקים או וירוסים ?כלום 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?כלום 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>סלקום 80. לב או ראש?לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלום 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום 82. ירח או שמש?ירח 83. עוגיה או עוגה?עוגה 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?זאת לא שאלה!לישון! 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>תל אביב.. 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?אוטובוס 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק .... 89. טניס או כדור-עף ?כלום 90. כלב או חתול ?חתולה מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?:S 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?מה קורה אח שלו?XD 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?XDDDDDD 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הייתי זורקת עליו בחזרה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?טוב תודה... 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?:&#39
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?קולה!!!!!!!!!!!!!!ומהר!!!!!!!!!!!!><' לא יודעת 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?פשש אני מוכשרת איזה טעיות יש לי! 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?הייתי מלווה לו כסף? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?הייתי נוטשת אותו מסכן לבד בקור ועוד קצת עליך 101. תחביבים -יצירה לא משנה איזה. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?במיטה.... 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?אספקת קולה!מחשב, אינטרנט,מטוס ועוד משהו לא יודעת מה. 104. מה ממש מעצבן אותך ?אנשים!XD סתם לא יודעת... 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.לא יודעת אוף שונאת שאלות כאלו! 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.כנ"ל 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?מורה לאומנות. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?לא יודעת יש לי זמן 109. מה ממש חשוב לך בחיים?כל מיני. 110. ממה אתה הכי מפחד ?להישאר לבדי. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?4 חודשים?בכיתה ד'!XD 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?כלום אני לא בנאדם נועז XD 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא זוכרת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?:S 115. אתה אלים ?אני? אלימה?מה פתאום!!! 116. אתה חכם ?לא XD 117. אתה אוהב ללמוד ?XDDDDDD לא! 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>XD לשמוע מוזיקה
ולהיות עם חברים
119. אתה אוהב לטוס ?לא ממש 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?עדיף שלא תדעו.. XD 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא ממש 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?לא יודעת. 123. כתבת פעם שיר ?לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?בערך 40 שקל 125. למפגש פורום- תבוא ?בטח למה לא? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?לישון XD 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?משלימה שעות שינה... 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?בבית לבדי. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא ממש 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >היה נחמד חופר אבל נחמד

sapppppp

New member
64.

ש"ל זה שירות לאומי. אני באמצע קריאת השאלון אז אני אתן לך תגובה מפורטת בהמשך.

למעלה