אני אידיוט............
פרטים כללים 1. שם קובי איגן... 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>24.2.92 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>עד מעט 16 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: ראשל"צ 6. עיסוק: יש הרבה..... 7. מספר אחים/אחיות: 2 מהאבא 8. רישיון -יש/אין ?יהיה.... 9. באיזה שפות אתם שולטים ?ידייש ערמית ארמנית....נראה לכם....אנגלית ספרדית עברית וקצת ערבית........ 10. התנתקות - בעד/נגד? <חיחיחי>נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: שירי מוטיבציה.... 12. סרט:היומן שולט קצת נשי אני יודע....... 13. ספר:300 עצות שלא יעבדו עליכם.... 14. משחק:אמת או חובה... 15. אתר באינטרנט: maccabi.co.il 16. פורום באינרנט: מכבי 17. מקצוע בבית ספר: לא יודע.... 18. מקום בילוי: מלא.... 19. תוכנית טלויזיה: חדשות הספורט.....סתם....אחד על אחד שהוא מארח רק שחקני כדורסל.... 20. תחנת רדיו: 102 FM דברים שאתם שונאים 21. שיר: לא יודע.... 22. סרט:כנ"ל 23. ספר: כנ"ל 24. משחק: כדור יד.... 25. אתר באינטרנט: של בית ספר ושל הפועל.... 26. פורום באינרנט: פורום בית ספרי.. 27. מקצוע בבית ספר:הרוב במיוחד היסטוריה... 28. מקום בילוי:לא יודע... 29. תוכנית טלויזיה: מספרים.... 30. תחנת רדיו: 99 FM כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפו: לא זה מעצבן 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: לא 36. להתגייס לצה"ל: ברור 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:ברור 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כבר לא עושה את זה... 39. לשתות הרבה קולה: לא בריא 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: יאפ 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את יולי תמיר:כן לא עושה עבודה משהו.... 44. לחזור בתשובה: לא עכשיו..... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא......יש לי התחיבויות... 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: בשביל מחאה כן אבל ככה סתם לא.... 50. לחגור גם מאחור: יאפ א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?מי זה? סתםב' 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?אפחד 53. יאס או הוט ?א' 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?לא מת על זה 55. אבטיח או מלון ?שניהם 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?מעדיף מים.... 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?לא מכיר 59. ניוטון או אינשטיין ?ב' 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ?ב' 62. חיים או מוות ?א' אם אלה החיים תחיה.... 63. אוניברסיטה או מכללה ?א' 64. צבא או ש"ל ?א' 65. עתיד או עבר ?הוה.... 66. תות או פטל ?תפוח 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5 או 4?4 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>אופניים...... 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לא משנה אבל לוחם יותר עדיף.... 70. ספר או סרט ?סרט 71. דיסקמן או MP3 ?א' 72. קלטת או דיסק ?א 73. תקליט או קלטת ? א'<> 74. כדור הארץ או מאדים ?א' 75. חיידקים או וירוסים ?אפחד 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> שניהם 77. סטימצקי או צומת ספרים?ב' 78. מנגו או קסטרו ?ב' 79. פלאפון או סלקום ?ב' <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש?א' 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?א' 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?ב' קצת נוסטלגיה 82. ירח או שמש?א' אני ימות אם אני יהיה בשמש.... 83. עוגיה או עוגה?אפחד 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?א' 85. תל אביב או ניו-יורק? א'<אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה?א' 87. רכבת או אוטובוס?ב' 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק קל 89. טניס או כדור-עף ?א' 90. כלב או חתול ?א' מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?מביא לו בגדים....... 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?מתקשר 100 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?מגחח ועוזר לו לקום 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?מפוצץ אותו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא לוקח 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? חושב טוב טוב את המהלך הבא שלי... 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?רואה את מייקל גורדן 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מרפא אנשים.. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?נוסע להביא לו כסף 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?אני שונא אותו............ ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לנגן....לשחק כמה שיותר כדור סל.... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?ת"א 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סל וכדור,הספקה אינסופית של אוכל,סניף שלי כולל מבנה,ואת פייזר שילמד אותי משהו חדש.... 104. מה ממש מעצבן אותך ? שמכבי מפסידה......... 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. אין 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.המון אבל אם אני יפרט זה יקח שנים.... 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? כדורסלן 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?כדורסלן או מנהל של חברה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? לא עונה 110. ממה אתה הכי מפחד ?לא עונה 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שנתיים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? יצאתי עם מישהי.... 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? מישהי שאלה אותי איפה הבאר כשהייתי בבאר........... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? הכל.... 115. אתה אלים ? מידי פעם..... 116. אתה חכם ? אני טיפש מוחלט... 117. אתה אוהב ללמוד ?תחשבו לבד אם אני טיפש מוחלט... 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> הסניף כדורסל ומכבי........ 119. אתה אוהב לטוס ?לא משנה לי... 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?לא עונה.... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כמעט זרקתי שולחן על מישהו.... 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן אבל לא לפה.... 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 20 שקל... 125. למפגש פורום- תבוא ? מתי יהיה? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?ספורט 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?מתאמן בכדורסל.... 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?ת"א 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?נייט 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? חרא ברא.....