שאלון חשוב!

שאלון חשוב!

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מי היא הזמרת האהובה עליכם? מי הוא הזמר האהוב עליכם? מי היא הלהקה האהובה עליכם? מי היא הזמרת השנואה עליכם? מי הוא הזמר השנוא עליכם? מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? האם אתם מכורים למוזיקה? האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? כותבים שירים? מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק קל או רוק כבד? פופ או היפ הופ? מאטל או גרנאג'? רוק או היפ הופ? פאנק או fאנק? ג'אז או סול? פופ או אלקטרוני? היפ הופ או מזרחית? אלקטרוני או היפ הופ? רוק או מזרחית? רוק או אלקטרוני? מזזרחית או אלקטרוני? מוזיקה שקטה או רועשת? ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? פופ ישראלי או לועזי? היפ הופ ישראלי או לועזי? רוק ישראלי או לועזי? ראפ ישראלי או לועזי? אלקטרוני ישראלי או לועזי? העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן או דניאל סלומון? תום פטרובר או יוני בלוך? אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אליס קופר או מרילין מנסון? ירמי קפלן או חמי רודנר? יהודה פוליקר או שלמה ארצי? בן ארצי או עברי לידר? מוקי או ארקדי דוכין? דניאל סלומון או שלום חנוך? שלום חנוך או אביב גפן? העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? שירי מימון או מאיה בוסקילה? פינק או אבריל לאבין? וויטני יוסטון או סלין דיון? בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אורית שחף או דנה ברגר? שרית חדד או אורית שחף? בתי או שילה פרבר? שילה פרבר או אורית שחף? העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? בקסטריט בויז או אנסינק? ווסטלייף או בלו? גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? נירוונה או פרל ג'אם? יו2 או אירוסמית? הדג נחש או כלא 6? נו דאוט או מארון 5? הביטלס או רולינג סטון? לד זפלין או פינק פלויד? טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? בלינק 182 או גרין דיי? רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? אוונסנס או גארבג'? אר.אי .אם או טרוויס? אלג'יר או היהודים? היהודים או התעויוט? כנסיית השכל או אלג'יר? ואחרון: רוק-בנים\\בנות: פופ-בנים\\בנות: אלקטרוני-בנים \\בנות: היפ הופ-בנים \\בנות: ראפ-בנים\\בנות: מזרחי-בנים\\בנות

והתשובות שלי:

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק. מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית אני מניחה. מי היא הזמרת האהובה עליכם? אורית שחף, אלאניס מוריסט . מי הוא הזמר האהוב עליכם? רובי וויליאמס, תום פטרובר. מי היא הלהקה האהובה עליכם? היהודים. מי היא הזמרת השנואה עליכם? נינט. מי הוא הזמר השנוא עליכם? --- מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? --- האם אתם מכורים למוזיקה? בהחלט. האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא :( כותבים שירים? לפעמים. מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אני מניחה ש Reamonn - super girl מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מציאות נפרדת/היהודים/פחד מוות/ג'אגד ליטל פיל. מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? "הזמן שלך"/היהודים או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק. רוק קל או רוק כבד? גם וגם. פופ או היפ הופ? פופ. מאטל או גרנאג'? גראנג'. רוק או היפ הופ? רוק. פאנק או fאנק? לא יודעת. ג'אז או סול?סול. פופ או אלקטרוני? פופ. היפ הופ או מזרחית? היפהופ. אלקטרוני או היפ הופ? היפהופ. רוק או מזרחית? רוק. רוק או אלקטרוני? רוק. מזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני. מוזיקה שקטה או רועשת? גם וגם. ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. פופ ישראלי או לועזי? לועזי. היפ הופ ישראלי או לועזי? אף אחד אבל אם כבר אז לועזי. רוק ישראלי או לועזי? גם וגם. ראפ ישראלי או לועזי? אף אחד אבל אם כבר אז לועזי. אלקטרוני ישראלי או לועזי? ---. העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי. אביב גפן או ברי סחרוף? ברי. אביב גפן או אביב ג'דג'? מה זה ג'דג'? אביב גפן או דניאל סלומון? --- תום פטרובר או יוני בלוך? תום פטרובר. אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי. אליס קופר או מרילין מנסון? מרלין מנסון. ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר. יהודה פוליקר או שלמה ארצי? יהודה פוליקר. בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר. מוקי או ארקדי דוכין? מוקי. דניאל סלומון או שלום חנוך? שלום חנוך. שלום חנוך או אביב גפן? שלום חנוך. אביב גפן או נימרוד שיקלר? נמרוד שיקלר. נימרוד שיקלר או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי. נימרוד שיקלר או דניאל סלומון? נמרוד שיקלר. העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? --- שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי נראה לי. פינק או אבריל לאבין? פינק. וויטני יוסטון או סלין דיון? --- בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? --- איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט . אלאניס מוריסט או קורטני לאב? השאלה הכי קשה בשאלון הזה אבל אני אלך על אלאניס מוריסט בטיפה טיפה. אבל אני מתה על קורטני!! אורית שחף או דנה ברגר? אורית שחף . שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף ץ בתי או שילה פרבר? שילה פרבר. שילה פרבר או אורית שחף? אורית שחף . העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? באסטד. בקסטריט בויז או אנסינק? אנסינק. ווסטלייף או בלו? ווסטלייף. גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? מה זה גירלז אלאוד? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס בקצת. נירוונה או פרל ג'אם? קשה קשה אבל אני אלך על נירוונה בטיפה. יו2 או אירוסמית? אירוסמית'. הדג נחש או כלא 6? הדג נחש. נו דאוט או מארון 5? נו דאוט. הביטלס או רולינג סטון? רולינג סטונס. לד זפלין או פינק פלויד? קשה, לד זפלין. טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? טייק דאת' (רובי ) בלינק 182 או גרין דיי? לא יכולה להחליט. רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט בקצת. אוונסנס או גארבג'? גארבג'(!) אר.אי .אם או טרוויס? טראוויס. אלג'יר או היהודים? היהודים. היהודים או התעויוט? היהודים. כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל. ואחרון: רוק-בנים\\בנות: בנות. פופ-בנים\\בנות: בנות. אלקטרוני-בנים \\בנות: בנות. היפ הופ-בנים \\בנות: בנות. ראפ-בנים\\בנות: בנות. מזרחי-בנים\\בנות בנות.

ayala65

New member
חחחח

וקראתי גם ת'שאלון שלך...יש לך טעם טוב...טיטי

JoHnYmYsTeR

New member
שלי...

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?דיכאון ומזרחית מי היא הזמרת האהובה עליכם?אבריל לאבין מי הוא הזמר האהוב עליכם?רובי וויליאמס מי היא הלהקה האהובה עליכם?מטאליקה,גרין די מי היא הזמרת השנואה עליכם?שירי מיימון מי הוא הזמר השנוא עליכם?הראל סקעת מי היא הלהקה ההשנואה עליכם?אוף שימחעס האם אתם מכורים למוזיקה?יאפ האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?חשמלית,פסנתר וסקסופון כותבים שירים?נופ מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? איטס מיי לייף של בון ג'ובי מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?האלבום של מטאליקה והסימפונית של סאן פרנסיסקו מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? שוב.. איטס מיי לייף פופ או רוק?רוק רוק קל או רוק כבד? גם וגם פופ או היפ הופ? היפ הופ מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? פאנק ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? גם וגם.. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? גם וגם.. ראפ ישראלי או לועזי? לועזי,הראפ הישראלי מגוחך אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי רובי ווילאמס או ניק קרטר?רובי וויליאמס אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן אביב גפן או דניאל סלומון? אביב גפן תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון? מרלין מנסון ירמי קפלן או חמי רודנר? שניהם יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמ'קה ארצי בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? ארקדי דוכין דניאל סלומון או שלום חנוך? שלום חנוך שלום חנוך או אביב גפן? אביב גפן רוני דואני או גולייטה? WTF??!?!1 שירי מימון או מאיה בוסקילה? אותה התשובה למעלה פינק או אבריל לאבין? אבריל וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני יוסטון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? ג'סיקה סימפסון כי היא יותר כוסית איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס מוריסט אורית שחף או דנה ברגר? אורית שחף שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף בתי או שילה פרבר?---- שילה פרבר או אורית שחף?אורית שחף באסטד או גוד שארלוט? שניהם בקסטריט בויז או אנסינק? בעע על שניהם ווסטלייף או בלו? בלו גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק קיטן מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה רולז נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון? הביטלס לד זפלין או פינק פלויד? לד זפלין טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? --- בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט צ'ילי פפרז אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? טרוויס אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? אלג'יר רוק-בנים\\בנות:בנים פופ-בנים\\בנות:בנים אלקטרוני-בנים \\בנות:בנים היפ הופ-בנים \\בנות:בנים ראפ-בנים\\בנות:בנים מזרחי-בנים\\בנות:בנים

Lorly

New member
עונה ../images/Emo153.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? אלטרנטיב מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית מי היא הזמרת האהובה עליכם? אבריל, כריסטינה אגילרה מי הוא הזמר האהוב עליכם? אמינם, אדם לוין מי היא הלהקה האהובה עליכם? מארון 5, אואזיס, סוויצ'פוט ועוד מי היא הזמרת השנואה עליכם? בריטני מי הוא הזמר השנוא עליכם? המ... אין מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? אטומיק קיטן ובלו האם אתם מכורים למוזיקה? אכן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא כותבים שירים? סיפורים קצרים מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? יש הרבה אבל בעיקר: oasis - stop crying your heart out מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אוי זה קשה, לא יודעת מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אין לי מושג, למה הכול בורח לי מהראש בשלאון הזה? פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? היפ הופ מאטל או גרנאג'? גראנג' רוק או היפ הופ? אוי קשה. רוק פאנק או fאנק? מה ההבדל (אל תהרגו אותי) ג'אז או סול? סול פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? שקטה מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לא מבדילה רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? הא? אביב גפן אביב גפן או דניאל סלומון? אביב גפן תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס אליס קופר או מרילין מנסון? |: לא יודעת ירמי קפלן או חמי רודנר? אפחד יהודה פוליקר או שלמה ארצי? אפחד בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? מוקי דניאל סלומון או שלום חנוך? אפחד שלום חנוך או אביב גפן? אביב גפן רוני דואני או גולייטה? רוני שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי מימון, למרות שאני לא מכירה שום שיר שלה פינק או אבריל לאבין? אבריל וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? ג'סיקה איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס אורית שחף או דנה ברגר? אפחת שרית חדד או אורית שחף? אפחת בתי או שילה פרבר? אפחת שילה פרבר או אורית שחף? אפחת באסטד או גוד שארלוט? שונאת את שתי הלהקות, עדיף גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק? באקסטריט ווסטלייף או בלו? ווסטלייף גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אף להקה מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון? הביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? טייק דאת בלינק 182 או גרין דיי? בלינק 182 רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? ר.ה.צ.ל חחח זה הרצל! טוב, כמעט אוונסנס או גארבג'? אי אפשר להשוות, אבל אוונסנס אר.אי.אם או טרוויס? טרוויס אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? אלג'יר, כל דבר יותר טוב מכנסיית השכל רוק-בנים\\בנות: בנים פופ-בנים\\בנות: בנות אלקטרוני-בנים \\בנות: אין הבדל היפ הופ-בנים \\בנות: בנים ראפ-בנים\\בנות: בנים מזרחי-בנים\\בנות לא משנה, עדיין חרא *** הכול נתון למצב רוחי כעת. יכול להשתנות תוך שבוע. אחלה שאלון.

ספיר5

New member
תשובות שלי

שאלון חשוב!ו דרוסילה1 ו 17:35 | 27/03/05 קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?רוק פופ מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?מזרחי מי היא הזמרת האהובה עליכם?גוון סטאפני איימי לי מי הוא הזמר האהוב עליכם?אין לי ממש שם בראש..... מי היא הלהקה האהובה עליכם?יש הרבה גרין די בלינק 182 סימפל פלאן גוד שארלוט ואוונסנס מי היא הזמרת השנואה עליכם?בריטני ספירס!!!!! מי הוא הזמר השנוא עליכם?אין לי שמץ! מי היא הלהקה ההשנואה עליכם?אין לי ממש אולי ווסטליף האם אתם מכורים למוזיקה?כן! האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?גיטרה כותבים שירים?לפעמים שבא.... מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?יש הרבה אמירקן אידוט של גרין דיי אבל זה כל הזמן משתנה.. מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?speak של לינזי לוהאן מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? all night של ג'נט גקסון או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק?רוק רוק קל או רוק כבד?רוק קל פופ או היפ הופ?פופ מאטל או גרנאג'?מאטל רוק או היפ הופ?רוק פאנק או fאנק?פאנק ג'אז או סול?סול פופ או אלקטרוני?פופ היפ הופ או מזרחית?היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ?היפ הופ רוק או מזרחית?רוק רוק או אלקטרוני?רוק מזזרחית או אלקטרוני?אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת?רועשת!!! ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזי פופ ישראלי או לועזי?לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי?לועזי רוק ישראלי או לועזי?לועזי ראפ ישראלי או לועזי?לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי?לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?רובי ווילאמס אביב גפן או ברי סחרוף?אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'?אביב גפן אביב גפן או דניאל סלומון?דניאל סלמון תום פטרובר או יוני בלוך?יוני בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?אלביס אליס קופר או מרילין מנסון?אליס קופר ירמי קפלן או חמי רודנר?ירמי קפלן יהודה פוליקר או שלמה ארצי?שלמה ארצי בן ארצי או עברי לידר?עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין?ארקדי דוכין דניאל סלומון או שלום חנוך?שלום חנוך שלום חנוך או אביב גפן?אביב גפן העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה?רוני שירי מימון או מאיה בוסקילה?שירי מימון פינק או אבריל לאבין? וויטני יוסטון או סלין דיון?סלין דיון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?גסיקה עדיפה פי 100000000000000 איימי לי או אלאניס מוריסט?איימי לי!! אלאניס מוריסט או קורטני לאב?קורטני לאב אורית שחף או דנה ברגר?אורית שחף שרית חדד או אורית שחף? שרית חדד בתי או שילה פרברבתי? שילה פרבר או אורית שחף?אורית שחף העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?גטד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק?אנסיק ווסטלייף או בלו?בלו גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?אטומיק קיטן מטאליקה או גאנס אנד רוזס?מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם?נירוונה יו2 או אירוסמית?יו2 הדג נחש או כלא 6?הדג נחש נו דאוט או מארון 5?מארון5 הביטלס או רולינג סטון?ביטלס לד זפלין או פינק פלויד?פינק טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?טייק דאת בלינק 182 או גרין דיי?לא יכולה להחליט 2 מושלמות!! רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס?רד הוט צילי פפרז אוונסנס או גארבג'?אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס?אר.אי .אם אלג'יר או היהודים?היהודים היהודים או התעויוט?היהודים כנסיית השכל או אלג'יר?כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\\בנות:בנים פופ-בנים\\בנות:בנות אלקטרוני-בנים \\בנות:לא ממש משנה לי היפ הופ-בנים \\בנות:בנים ראפ-בנים\\בנות:בנות מזרחי-בנים\\בנות בנות

ayala65

New member
מה?! מי?! למה מה קרה?!

היא לא נורמלית!!! מה זה?! מה נסגר איתה?! איפה היא גרה הסתומה הזאת?! אני הולכת לרצוח אותה!!!

ayala65

New member
שלי ../images/Emo9.gif

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? דיכאון מי היא הזמרת האהובה עליכם? אורית שחף
מי הוא הזמר האהוב עליכם? תום...
מי היא הלהקה האהובה עליכם? היהודים מי היא הזמרת השנואה עליכם? אממ...אמממ...אין לי מושג =\ מי הוא הזמר השנוא עליכם? יוסי עדן מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? אין לי להקה שנואה האם אתם מכורים למוזיקה? כמובן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? חחח...פעם ניגנתי באורגנית כותבים שירים? לא
מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? when you tell me that you love me/ Daina ross ו-מלחמה שקטה/היהודים מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? פחד מוות/היהודים מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? bring me to life או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? רוק קל
פופ או היפ הופ? אמממ...שניהם מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? חחח..פאנק ג'אז או סול? אפחד פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוקקק רוק או אלקטרוני?רוקקק מזזרחית או אלקטרוני? אפחד מוזיקה שקטה או רועשת? רועשת
ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית...נראה לי פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? ישראלי רוק ישראלי או לועזי? רוק לועזי..למרות שלהקת הרוק הכי טובה בעולם היא ישראלית- היא יחדה במינה
ראפ ישראלי או לועזי? ישראלי... אלקטרוני ישראלי או לועזי? לא שומעת אלקטרוני העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב אביב גפן או דניאל סלומון? דניאל
תום פטרובר או יוני בלוך? תוםםםםם
אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס אליס קופר או מרילין מנסון? אליס ירמי קפלן או חמי רודנר? לא אוהבת את שניהם =\ יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמה ארצי בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? מוקי דניאל סלומון או שלום חנוך? דניאל שלום חנוך או אביב גפן? אביב העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? רוני אני חושבת =\ שירי מימון או מאיה בוסקילה? אין לי מושג...=\ פינק או אבריל לאבין? אברילו'ש לנצחח וויטני יוסטון או סלין דיון?סלין דיון כמובן
בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? =\ איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי
אלאניס מוריסט או קורטני לאב? none אורית שחף או דנה ברגר? אורית...איזו שאלה מפגרת...
שרית חדד או אורית שחף? אוריתתתת בתי או שילה פרבר? none שילה פרבר או אורית שחף? אוריתתתת העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? none בקסטריט בויז או אנסינק? none ווסטלייף או בלו? blue גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? none מטאליקה או גאנס אנד רוזס? none נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? U2 הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון? הביטלס
לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? none בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? הצ'ילי פייפרס אוונסנס או גארבג'? אוונסנס
אר.אי .אם או טרוויס? nonw אלג'יר או היהודים? היהודים כמובן
היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? none ואחרון: רוק-בנים\\בנות: בנות (איימי וטיטי...
פופ-בנים\\בנות: בנים אלקטרוני-בנים \\בנות: אין לי מושג...לא מזיז לי היפ הופ-בנים \\בנות: בנים ראפ-בנים\\בנות: בנים מזרחי-בנים\\בנות: לא מזיז לי...=\ לא שמישהו קורא את זה אבל שיהיה =\

ayala65

New member
קראת הכל?!

אפילו אני לא לא קראתי את כל מה שכתבתי...=\

adi121

New member
יאאא שאלון על מוזיקה.. תשובות שלי..

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק ומטאל מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית!! מי היא הזמרת האהובה עליכם? אממ.. אבריל לבין מי הוא הזמר האהוב עליכם? עברי לידר מי היא הלהקה האהובה עליכם? מוניקה סקס, נייטוויש , אוונסנס, וויטין טמפטשיון, סימפל פלאן, היהודים מי היא הזמרת השנואה עליכם? בריטני מי הוא הזמר השנוא עליכם? אממ..אבי ביטר זמר עלק.. מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? שורטי ביגי נחשב? הם כאלה מטומטמים האם אתם מכורים למוזיקה? אכן כן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא כותבים שירים? כבר לא מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אי אפשר לעשות לי את זה יש יותר מדי מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? לינקין פארק - ההופעה live מטקסס מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? היהודים - מחפש תשובה או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק! רוק קל או רוק כבד? רוק כבד פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? מאטל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? מה ההבדל? ג'אז או סול? אה?! פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק!! רוק או אלקטרוני? רוק!! מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני.. כל דבר חוץ ממזרחית מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי במצב רוח ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? באופן כללי אי אפשר להשוות פופ ישראלי או לועזי? ישראלי היפ הופ ישראלי או לועזי? לא זה ולא זה רוק ישראלי או לועזי? גם וגם ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? במילא לא מדברים זה סתם רעש מעצבן העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי ווילאמס אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? או מי?! אביב גפן.. אביב גפן או דניאל סלומון? מי?? אביב גפן.. תום פטרובר או יוני בלוך? תום פטרובר אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? לא זה ולא זה.. זקנים מדי אליס קופר או מרילין מנסון? מי זה אליס קופר? ירמי קפלן או חמי רודנר? איי קשה.. אממ.. ירמי קפלן יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמה ארצי? מי שומע אותם בכלל בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר! מוקי או ארקדי דוכין? מוקי דניאל סלומון או שלום חנוך? מי זה דניאל סלומון? נלך על שלום חנוך שלום חנוך או אביב גפן? אממ.. אביב גפן.. לא בעצם שלום חנוך.. לא בעצם אביב גפן העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? רוני שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי מיממון פינק או אבריל לאבין? אבריל לאבין וויטני יוסטון או סלין דיון? שתיהן חביבות בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? 2 פאקצות איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס מוריסט אורית שחף או דנה ברגר? קשה קשה.. שתיהן.. ואם מתעקשים אז דנה ברגר שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף בתי או שילה פרבר? אה?! שילה פרבר או אורית שחף? אורית שחף העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק? אנסינק ווסטלייף או בלו? ווסטלייף גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? לא זה ולא זה מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון? זקנים מדי לד זפלין או פינק פלויד? לא מכירה לד זפלין טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? לא מכירה כל כך בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? לא זה ולא זה אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? לא שומעת אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\\בנות: גם וגם פופ-בנים\\בנות: יותר בנות אלקטרוני-בנים \\בנות: בנים היפ הופ-בנים \\בנות: בנים ראפ-בנים\\בנות: בנים (!!!) מזרחי-בנים\\בנות שום דבר.. מישהו צריך להוציא את המוזיקה הזאת מחוץ לחוק היה נחמד צ'או

T w e n t y 4

New member
שלי ../images/Emo15.gif../images/Emo79.gif../images/Emo115.gif

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק. מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית. מי היא הזמרת האהובה עליכם? אין. מי הוא הזמר האהוב עליכם? יוני בלוך..כרגע לפחות. מי היא הלהקה האהובה עליכם? guns n roses מי היא הזמרת השנואה עליכם? בריטני ספירס וכל זמרת ששרה מזרחית. מי הוא הזמר השנוא עליכם? כל זמר ששר מזרחית. חח אין ממש. מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? אין. האם אתם מכורים למוזיקה? אני מניחה שכן. האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? ברור, החיים שלי! פסנתר!!!!וגיטרה!!! כותבים שירים? מנסה. כן. מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? REM - At My Most Beautiful מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אין. מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אין. או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק! רוק קל או רוק כבד? גם וגם. פופ או היפ הופ? היפ הופ. מאטל או גרנאג'? מאטל. רוק או היפ הופ? רוק! פאנק או fאנק? פאנק. ג'אז או סול? ג'אז!!! פופ או אלקטרוני? אף אחד. אבל..עדיף פופ. היפ הופ או מזרחית? שיהיה היפ הופ. אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ. רוק או מזרחית?רוק! רוק או אלקטרוני? רוק. מזזרחית או אלקטרוני? אף אחד. מוזיקה שקטה או רועשת? גם וגם! ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. פופ ישראלי או לועזי? לועזי. היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי. רוק ישראלי או לועזי? ישראל. ראפ ישראלי או לועזי? אף אחד. אלקטרוני ישראלי או לועזי? אף אחד. העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי ווילאמס. אביב גפן או ברי סחרוף? ברי סחרוף. אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן. אביב גפן או דניאל סלומון? אביב גפן. תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך שליטה. אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס פרסלי. אליס קופר או מרילין מנסון? אף אחד. ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן. יהודה פוליקר או שלמה ארצי? יהודה פוליקר. בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר. מוקי או ארקדי דוכין?מוקי. דניאל סלומון או שלום חנוך? שלום חנוך. שלום חנוך או אביב גפן? אביב גפן. העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? אה?! אף אחת! שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי מימון לצערי.. פינק או אבריל לאבין? אבריל לאבין. וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני יוסטון. בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?ג'סיקה סימפסון. איימי לי או אלאניס מוריסט? .. אלאניס מוריסט או קורטני לאב? קורטני לאב. אורית שחף או דנה ברגר? גם וגם. שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף! בתי או שילה פרבר? ... שילה פרבר או אורית שחף? .. העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט. בקסטריט בויז או אנסינק? אנסינק. ווסטלייף או בלו? אהבתי גם וגם. גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? .. מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס אנד רוזס!!!! נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית!!!!! הדג נחש או כלא 6? פחח אף אחד! נו דאוט או מארון 5? גם וגם. הביטלס או רולינג סטון? אתם לא מצפים שאני יעדיף אחד מהם נכון?! לד זפלין או פינק פלויד? אני לא יכולה להעדיף אחד מהם! שניהם!! טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? ... בלינק 182 או גרין דיי? שניהם. רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט. אוונסנס או גארבג'? אוונסנס. אר.אי .אם או טרוויס?.. אלג'יר או היהודים? היהודים. היהודים או התעויוט? היהודים. כנסיית השכל או אלג'יר? .. אף אחד. ואחרון: רוק-בנים\\בנות: בנים. פופ-בנים\\בנות: בנות. אלקטרוני-בנים \\בנות: אף אחד. היפ הופ-בנים \\בנות: בנים. ראפ-בנים\\בנות: בנות. מזרחי-בנים\\בנות אף אחד.

למעלה