bad attitude
New member
תשובות+שאלות
מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?טראנס מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?מזרחית כבדה=בכיינות מי היא הזמרת האהובה עליכם?מאיה בוסקילה מי הוא הזמר האהוב עליכם?עופר ניסים אם אפשר לקרוא לו זמר מי היא הלהקה האהובה עליכם?לינקין פארק מי היא הזמרת השנואה עליכם?מרלין מנסון נחשב גם לאישה לא? מי הוא הזמר השנוא עליכם?מרלין מנסון מי היא הלהקה ההשנואה עליכם?באסטד,להקה של הומואים שמביישים את הגיטרות האם אתם מכורים למוזיקה?מכור אין לאף אחד מושג כמה האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?גיטרה כבר 3 שנים כותבים שירים?כותבים והרבה מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?אין מצב שאני יכול לבחור אחד,אבל בתקופה הזאת
ffer nissim - alone מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?גם אין מצב שאני יכול אבל בכללי כל האלבומים של לינקין פארק מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?גם אין,שאלות מציקות יש לכם או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק?רוק רוק קל או רוק כבד?קל מאוד פופ או היפ הופ?היפ הופ איזה שאלה מאטל או גרנאג'?גראנג' יותר קל יותר מקפיץ יותר טוב רוק או היפ הופ?היפ הופ פאנק או fאנק?פאנק,בתור חבר להקת פאנק לשעבר ג'אז או סול?נראה לי ג'אז לא? פופ או אלקטרוני?אלקטרוני היפ הופ או מזרחית?היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ?שאלה קשה שניהם זה הסוגים שאני הכי אוהב בעולם רוק או מזרחית?רוק רוק או אלקטרוני?אלקטרוני מזזרחית או אלקטרוני?אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת?שקטה ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית פופ ישראלי או לועזי?לועזית היפ הופ ישראלי או לועזי?לועזי וישראלי שניהם טובים רוק ישראלי או לועזי?לועזי ראפ ישראלי או לועזי?גם שניהם אלקטרוני ישראלי או לועזי?ישראלי-עופר ניסים כחול לבן העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?רובי וויליאמס אביב גפן או ברי סחרוף?אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'?גפן אביב גפן או דניאל סלומון?גפן תום פטרובר או יוני בלוך?תום אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון?אליס קופר,הכל עדיף על מרלין ירמי קפלן או חמי רודנר?ירמי קפלן יהודה פוליקר או שלמה ארצי?שאלה קשה אבל שלמה ארצי גדלתי עליו בן ארצי או עברי לידר?עברי לידר שירים יותר יפים מוקי או ארקדי דוכין?ארקדי מלך! דניאל סלומון או שלום חנוך?אף אחד,לא שומע אותם פשוט שלום חנוך או אביב גפן?גפן למרות שאני שונא אותו העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה?רוני,היא פשוט פצצה שירי מימון או מאיה בוסקילה?איזה שאלה,מאיה בומבילה פינק או אבריל לאבין?אבריל,חולה על החדש שלה וויטני יוסטון או סלין דיון?סלין דיון בגלל טיטאניק בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?בריטני איימי לי או אלאניס מוריסט?אלאניס אלאניס מוריסט או קורטני לאב?קורטני אורית שחף או דנה ברגר?לא יודע מי אלו שרית חדד או אורית שחף? שרית חדד בתי או שילה פרבר?לא יודע מי אלו שילה פרבר או אורית שחף?כנ"ל העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק?כלום,שתי להקות הומואים ווסטלייף או בלו?כנ"ל גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?אטומיק מטאליקה או גאנס אנד רוזס?מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם?נירוונה יו2 או אירוסמית?אירוסמית' בגלל השיר המושלם של ארמגדון הדג נחש או כלא 6?כלא 6 ענקיים חולה עליכם! נו דאוט או מארון 5?מארון 5 בגלל שחלק מהם כחול לבן הביטלס או רולינג סטון?ביטלס לד זפלין או פינק פלויד?לד זפלין טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?לא יודע מי אלו בלינק 182 או גרין דיי?וואי זה קשה אבל בלינק כי התחלתי לנגן אותם בימים הראשונים שלי בתור נגן גיטרה ועד היום רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס?פו פייטרס ענקיים והפפרס גם אז אין בחירה אוונסנס או גארבג'?אוונסנס בגלל מי אימורטל אר.אי .אם או טרוויס?אר אי אם אלג'יר או היהודים?היהודים היהודים או התעויוט?היהודים כנסיית השכל או אלג'יר?כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\\בנות:לא מבין מה רוצים ממני פה בקיצור ממה שאני מבין זה למי יותר מתאים כל דבר,אז לדעתי צריך לשכוח מסטיגמות מפגרות שרוק זה לבנים ופופ זה לבנות זה ממש לא ככה וזהו,יום טוב לכולם! פופ-בנים\\בנות: אלקטרוני-בנים \\בנות: היפ הופ-בנים \\בנות: ראפ-בנים\\בנות: מזרחי-בנים\\בנות
מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?טראנס מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?מזרחית כבדה=בכיינות מי היא הזמרת האהובה עליכם?מאיה בוסקילה מי הוא הזמר האהוב עליכם?עופר ניסים אם אפשר לקרוא לו זמר מי היא הלהקה האהובה עליכם?לינקין פארק מי היא הזמרת השנואה עליכם?מרלין מנסון נחשב גם לאישה לא? מי הוא הזמר השנוא עליכם?מרלין מנסון מי היא הלהקה ההשנואה עליכם?באסטד,להקה של הומואים שמביישים את הגיטרות האם אתם מכורים למוזיקה?מכור אין לאף אחד מושג כמה האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?גיטרה כבר 3 שנים כותבים שירים?כותבים והרבה מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?אין מצב שאני יכול לבחור אחד,אבל בתקופה הזאת