שאלון חשוב!

bad attitude

New member
תשובות+שאלות

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?טראנס מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?מזרחית כבדה=בכיינות מי היא הזמרת האהובה עליכם?מאיה בוסקילה מי הוא הזמר האהוב עליכם?עופר ניסים אם אפשר לקרוא לו זמר מי היא הלהקה האהובה עליכם?לינקין פארק מי היא הזמרת השנואה עליכם?מרלין מנסון נחשב גם לאישה לא? מי הוא הזמר השנוא עליכם?מרלין מנסון מי היא הלהקה ההשנואה עליכם?באסטד,להקה של הומואים שמביישים את הגיטרות האם אתם מכורים למוזיקה?מכור אין לאף אחד מושג כמה האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?גיטרה כבר 3 שנים כותבים שירים?כותבים והרבה מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?אין מצב שאני יכול לבחור אחד,אבל בתקופה הזאת :eek:ffer nissim - alone מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?גם אין מצב שאני יכול אבל בכללי כל האלבומים של לינקין פארק מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?גם אין,שאלות מציקות יש לכם או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק?רוק רוק קל או רוק כבד?קל מאוד פופ או היפ הופ?היפ הופ איזה שאלה מאטל או גרנאג'?גראנג' יותר קל יותר מקפיץ יותר טוב רוק או היפ הופ?היפ הופ פאנק או fאנק?פאנק,בתור חבר להקת פאנק לשעבר ג'אז או סול?נראה לי ג'אז לא? פופ או אלקטרוני?אלקטרוני היפ הופ או מזרחית?היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ?שאלה קשה שניהם זה הסוגים שאני הכי אוהב בעולם רוק או מזרחית?רוק רוק או אלקטרוני?אלקטרוני מזזרחית או אלקטרוני?אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת?שקטה ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית פופ ישראלי או לועזי?לועזית היפ הופ ישראלי או לועזי?לועזי וישראלי שניהם טובים רוק ישראלי או לועזי?לועזי ראפ ישראלי או לועזי?גם שניהם אלקטרוני ישראלי או לועזי?ישראלי-עופר ניסים כחול לבן העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?רובי וויליאמס אביב גפן או ברי סחרוף?אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'?גפן אביב גפן או דניאל סלומון?גפן תום פטרובר או יוני בלוך?תום אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון?אליס קופר,הכל עדיף על מרלין ירמי קפלן או חמי רודנר?ירמי קפלן יהודה פוליקר או שלמה ארצי?שאלה קשה אבל שלמה ארצי גדלתי עליו בן ארצי או עברי לידר?עברי לידר שירים יותר יפים מוקי או ארקדי דוכין?ארקדי מלך! דניאל סלומון או שלום חנוך?אף אחד,לא שומע אותם פשוט שלום חנוך או אביב גפן?גפן למרות שאני שונא אותו העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה?רוני,היא פשוט פצצה שירי מימון או מאיה בוסקילה?איזה שאלה,מאיה בומבילה פינק או אבריל לאבין?אבריל,חולה על החדש שלה וויטני יוסטון או סלין דיון?סלין דיון בגלל טיטאניק בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?בריטני איימי לי או אלאניס מוריסט?אלאניס אלאניס מוריסט או קורטני לאב?קורטני אורית שחף או דנה ברגר?לא יודע מי אלו שרית חדד או אורית שחף? שרית חדד בתי או שילה פרבר?לא יודע מי אלו שילה פרבר או אורית שחף?כנ"ל העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק?כלום,שתי להקות הומואים ווסטלייף או בלו?כנ"ל גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?אטומיק מטאליקה או גאנס אנד רוזס?מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם?נירוונה יו2 או אירוסמית?אירוסמית' בגלל השיר המושלם של ארמגדון הדג נחש או כלא 6?כלא 6 ענקיים חולה עליכם! נו דאוט או מארון 5?מארון 5 בגלל שחלק מהם כחול לבן הביטלס או רולינג סטון?ביטלס לד זפלין או פינק פלויד?לד זפלין טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?לא יודע מי אלו בלינק 182 או גרין דיי?וואי זה קשה אבל בלינק כי התחלתי לנגן אותם בימים הראשונים שלי בתור נגן גיטרה ועד היום רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס?פו פייטרס ענקיים והפפרס גם אז אין בחירה אוונסנס או גארבג'?אוונסנס בגלל מי אימורטל אר.אי .אם או טרוויס?אר אי אם אלג'יר או היהודים?היהודים היהודים או התעויוט?היהודים כנסיית השכל או אלג'יר?כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\\בנות:לא מבין מה רוצים ממני פה בקיצור ממה שאני מבין זה למי יותר מתאים כל דבר,אז לדעתי צריך לשכוח מסטיגמות מפגרות שרוק זה לבנים ופופ זה לבנות זה ממש לא ככה וזהו,יום טוב לכולם! פופ-בנים\\בנות: אלקטרוני-בנים \\בנות: היפ הופ-בנים \\בנות: ראפ-בנים\\בנות: מזרחי-בנים\\בנות

אורית שחף זו הסולנית של היהודים ד"א

ורק שתדעו שאני לא חיברתי את השאלון הזה, אפילו לא את השאלות על אורית (
)!

Danielushhhh

New member
עווווווווונה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק! מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית
מי היא הזמרת האהובה עליכם? מי הוא הזמר האהוב עליכם? ג'ון לנון, הראל סקעת מי היא הלהקה האהובה עליכם? ביטלס
מי היא הזמרת השנואה עליכם? שרונה ודניאלה פיק מי הוא הזמר השנוא עליכם?צביקה פיק מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? משפחת תאקט האם אתם מכורים למוזיקה?
האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?
כותבים שירים?
מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? יש כ"כ הרבה מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כנ"ל מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כנ"ל או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? מאטל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? fאנק ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? גם וגם ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן אביב גפן או דניאל סלומון? אביב גפן תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון? שו?
ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן יהודה פוליקר או שלמה ארצי? יהודה פוליקר בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? ארקדי דוכין דניאל סלומון או שלום חנוך? שניהם שלום חנוך או אביב גפן? שניהם העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? ג'ולייטה שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי מימון פינק או אבריל לאבין? אבריל וויטני יוסטון או סלין דיון? סלין דיון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? אף אחת
איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? לא יודעת אורית שחף או דנה ברגר? כנ"ל שרית חדד או אורית שחף? בתי או שילה פרבר? שילה פרבר או אורית שחף? העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? באסטד בקסטריט בויז או אנסינק? אנסינק ווסטלייף או בלו? בלו גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק קיטן מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס אנד רוזס
נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון? הביטללללללללללס
לד זפלין או פינק פלויד? לד זפלין טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוטטט
אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? טרוויס אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? אלג'יר ואחרון: רוק-בנים\\בנות: בנים פופ-בנים\\בנות: בנים אלקטרוני-בנים \\בנות: בנות היפ הופ-בנים \\בנות: בנים ראפ-בנים\\בנות: בנות מזרחי-בנים\\בנות בנים

משפחת טאקט זו לא להקה

זה לייבל. חברת תקליטים. וגם לא הייתי מחשיבה את צביקה פיק כזמר, אבל זו רק אני
.

ayala65

New member
חחח..../images/Emo6.gif

הפורום הזה פשוט אבוד...אנשים לא מכירים את אורית...=\ גם בפורום מכושפות זה ככה...אנשים לא יודעים מי זאת אורית שחף! היהודים חייבים לעשות איזו פריצה מהירה לערוץ 24...=\

Danielushhhh

New member
אופס../images/Emo153.gif

אני יודעת מי זאת אורית שחף, הזמרת של היהודים אבל לא ידעתי שהשם משפחה שלה זה אורית שחף, ידעתי שקוראים לה אורית

Danielushhhh

New member
אז סאבלימינל והצל

צמד חמד ובדיוק בגלל זה רשמתי את צביקה כזמר השנוא עליי

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? פופ מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? קלאסי מי היא הזמרת האהובה עליכם? בריטני ספירס, קלי קלארקסון מי הוא הזמר האהוב עליכם? אין לי ממש זמר אהוב מי היא הלהקה האהובה עליכם? בקסטריט בויז אנסינק ארווי מי היא הזמרת השנואה עליכם? לא שונאת אנשים מי הוא הזמר השנוא עליכם? כנ"ל מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? כנ"ל האם אתם מכורים למוזיקה? כן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? אורגן כותבים שירים? לפעמים מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? Dije Adios, Feels Like Home מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אין מצס אני בוחרת אחד מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כנ"ל או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? פופ רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? היפ הופ פאנק או fאנק? פאנק ג'אז או סול? סול פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? מזרחית מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי במצב רוח ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? אפחד העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? ניק קרטק אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? גפן אביב גפן או דניאל סלומון? גפן תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אלביס אליס קופר או מרילין מנסון? מרלין ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמה ארצי בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? ארקדי דוכין דניאל סלומון או שלום חנוך? שלום חנוך שלום חנוך או אביב גפן? אביב גפן העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? רוני שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי מיימון פינק או אבריל לאבין? אבריל וויטני יוסטון או סלין דיון? ויטני בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בריטני איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס אורית שחף או דנה ברגר? דנה ברגר שרית חדד או אורית שחף? שרית חדד בתי או שילה פרבר? אין לי מושג מי הם שילה פרבר או אורית שחף? כנ"ל העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שרלוט בקסטריט בויז או אנסינק? אין מצב שאני בוחרת ווסטלייף או בלו? ווסטלייף גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק קיטן מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? איך אפשר לבחור? שני סגנונות שונים לגמרי הביטלס או רולינג סטון? רולינג סטונס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? טייק דאת בלינק 182 או גרין דיי? בלינק רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? צ'ילי פפרס אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? REM אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\\בנות: בנים פופ-בנים\\בנות: בנות אלקטרוני-בנים \\בנות: יש מינים לאלקטרוני? היפ הופ-בנים \\בנות: בנים ראפ-בנים\\בנות: בנים מזרחי-בנים\\בנות בנות

אורית שחף זו הסולנית של היהודים

ואיך יכול להיות שהסגנון האהוב עליך זה פופ, את מעדיפה רוק קל על רוק כבד, וכל זה מול -את מעדיפה מטאל על גראנג'?! מטאל זה הכי כבד שיש.

../images/Emo140.gifשאלון חמוד,עכשיו תורי

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק,מטאל,צ'ילאאוט מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית לגמרי מזרחית. מי היא הזמרת האהובה עליכם? איגי וקסמן מי הוא הזמר האהוב עליכם? מייקל אקרפילד(אופת') מי היא הלהקה האהובה עליכם? כרגע? אני חורשת על להקה חמודה בשם bloodbath מי היא הזמרת השנואה עליכם? אני מניחה שרוני דואני מי הוא הזמר השנוא עליכם? כול פליטי כוכב נולד למיניהם מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? בעיקר כול אלי שמשלבות בשירים שלהם את המילה"אוי בייבי" האם אתם מכורים למוזיקה? אכן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? מפוחית,נחשב? כותבים שירים? כן מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? return to serenity/testament מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? pantera/vulger display of power מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? קרייזי של אירוסמית' או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? רוק כבד פופ או היפ הופ? היפ הופ מאטל או גרנאג'? תלוי במצב רוח רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק?fאנק.לגמרי ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? עוד פעם.תלוי במצבי הנפשי. ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? גם וגם ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי ווילאמס אביב גפן או ברי סחרוף? ברי סחרוף אביב גפן או אביב ג'דג'? who the fuck is aviv gadg? אביב גפן או דניאל סלומון? דניאל סלומון תום פטרובר או יוני בלוך? תום פטרובר אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון? מרלין מנסון ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר יהודה פוליקר או שלמה ארצי? none בן ארצי או עברי לידר? בן ארצי מוקי או ארקדי דוכין? ארקדי(הוא משלנו) דניאל סלומון או שלום חנוך? דניאל סלומון שלום חנוך או אביב גפן? אביב גפן העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? מי זאת גולייטה? שירי מימון או מאיה בוסקילה? מתחיל לכאוב לי הראש פינק או אבריל לאבין? פינק וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני יוסטון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? אחח הראש שלי! איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס אורית שחף או דנה ברגר? אורית שחף שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף(שלא יסקלו אותי) בתי או שילה פרבר? שילה פרבר שילה פרבר או אורית שחף? שילה פרבר העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? הראש אני אומרת לכם הראש! בקסטריט בויז או אנסינק? כנ"ל ווסטלייף או בלו? די! גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?מי? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? קשה. נלך על נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית' הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? נו דאוט(ד"א מה הקשר בין שניהם?) הביטלס או רולינג סטון? הביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? ני קידס פרום דה וור? בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט אוונסנס או גארבג'? גארבג' אר.אי .אם או טרוויס? אף אחד מהם,שניהם מעצבנים אותי אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\\בנות: פופ-בנים\\בנות: אלקטרוני-בנים \\בנות: היפ הופ-בנים \\בנות: ראפ-בנים\\בנות: מזרחי-בנים\\בנות את הקטע האחרון אני מסכמת ב:לא משנה אם יש לזה ציצים או זין,העיקר שזה עושה מוסיקה טובה :)

נראה לי שהטעם שלך

המועדף עלי בפורום. חוץ מהעובדה שהעדפת את שילה פרבר על אהובתי.

עונה../images/Emo27.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית
מי היא הזמרת האהובה עליכם? ג'וס סטון מי הוא הזמר האהוב עליכם? אדם לוין, פרדי מרקיורי{
} מי היא הלהקה האהובה עליכם? מארון 5, קווין{
}-אבל יש עוד המון מי היא הזמרת השנואה עליכם? בריטני.כי היא לא זמרת.ואני לא מבינה למה היא מתיימרת להיות.כנ"ל לגבי רוני
מי הוא הזמר השנוא עליכם? מושיק עפיה אולי...
דיס קיינד אוף סינגרס מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? בלו האם אתם מכורים למוזיקה? כן, בהחלט אפשר לומר האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? נופ כותבים שירים? מנסים
כשבאה ההשראה מחרטטים משו מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? DON'T STOP ME NOW של קווין מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כרגע-SONGS ABOUT JANE של מארון 5 מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? I WANT TO BREAK FREE של קווין
קליפ ענק פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? גראנג' נראה לי...
לא מתה על שתי הסגנונות רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? fאנק ג'אז או סול? אווו.טאף וואן. טוף נו נלך על סול{מכורה לשניהם
} פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? בעע היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ
רוק או מזרחית? דפנטלי רוק רוק או אלקטרוני? רוקק מזזרחית או אלקטרוני? בעעע שומדבר מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי במצברוח
מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם..לא יודעת לבחור פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לוידעת רוק ישראלי או לועזי? גם וגם..נלך על ישראלי ראפ ישראלי או לועזי? אפחד! אלקטרוני ישראלי או לועזי? אפחד! רובי ווילאמס או ניק קרטר? בעע שיהיה רובי אביב גפן או ברי סחרוף? אביב אביב גפן או אביב ג'דג'? לא מכירה את ג'דג'.. אביב גפן או דניאל סלומון? אביב תום פטרובר או יוני בלוך? תוםם
אופקורס שתוםם..אבל יוני אחלה אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי אליס קופר או מרילין מנסון? הכל עדיף על מרילין מנסון
ירמי קפלן או חמי רודנר? חמייייי{איפה הילד
} יהודה פוליקר או שלמה ארצי? פוליקר בן ארצי או עברי לידר? פעם עברי, היום{אחרי "בחום של תל אביב" ו"אדוני"}- אפחד
מוקי או ארקדי דוכין? ארקדיייי דניאל סלומון או שלום חנוך? שלום חנוך שלום חנוך או אביב גפן? לוידעת רוני דואני או גולייטה? לא מכירה כ"כ את ג'ולייטה...בטוחה שהיא עדיפה על הפקאצה
שירי מימון או מאיה בוסקילה? יאללה שירי
פינק או אבריל לאבין? פינק וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני יוסטון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בעעע קשה לבחור בין שתי האינטילגנטיות
איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס אורית שחף או דנה ברגר? אופקורס שטיטי
שרית חדד או אורית שחף? נו במתתתתתתתתתתתתת בתי או שילה פרבר? לוידעת שילה פרבר או אורית שחף? טיטיייייייי להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק? חחח בקסטריט...לזכר ילדותי
ווסטלייף או בלו? אף אחת! גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אף אחת! מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? מארון אופקורס
הביטלס או רולינג סטון? ביטלס לד זפלין או פינק פלויד? לד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? פחחח לוידעת בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? צ'ילי פפרז אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? טרוויס אלג'יר או היהודים? היהודיםם היהודים או התעויוט? ה-י-הו-דים כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל רוק-בנים\\בנות: בנים פופ-בנים\\בנות: לוידעת
שיהיה בנות אלקטרוני-בנים\\בנות: שומדבר היפ הופ-בנים\\בנות: שומדבר ראפ-בנים\\בנות: שומדבר מזרחי-בנים\\בנות: בעע דפנטלי שומדבר

עונה..ולמה זה כל כך חשוב?../images/Emo12.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?הכל חוץ ממזרחיי דיכאון ופופ. מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? דיכאון מי היא הזמרת האהובה עליכם?אין הרבה זמרות טובות..
מי הוא הזמר האהוב עליכם? עברי לידר,ירמי קפלן מי היא הלהקה האהובה עליכם?גאנס,אואזיס,ביטלס.. מי היא הזמרת השנואה עליכם?שרית חדד מי הוא הזמר השנוא עליכם?סבלימינאל..!? מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? לא זוכרת..חחח האם אתם מכורים למוזיקה?יאפפפ האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?נופ.. כותבים שירים?לא.. מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אואזיס-סטופ קרייניג יור הארט אאוט מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אין ספציפי אחד.. מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? לא יודעת..חח או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק?רוק רוק קל או רוק כבד?קל פופ או היפ הופ?היפהופ מאטל או גרנאג'?הא? רוק או היפ הופ?רוק פאנק או fאנק?הא??? ג'אז או סול?ג'אז פופ או אלקטרוני?אלקטרוני היפ הופ או מזרחית?היפהופ אלקטרוני או היפ הופ?אקטרוני רוק או מזרחית?רוק רוק או אלקטרוני?רוק מזזרחית או אלקטרוני?אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת?גם וגם ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזי פופ ישראלי או לועזי?לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי?לועזי רוק ישראלי או לועזי?לועזי ראפ ישראלי או לועזי?לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי?לועזי.. (תשובות מגוונות מה..) העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?רובי
אביב גפן או ברי סחרוף?ברייי אביב גפן או אביב ג'דג'?הו איז אביב ג'דג' אביב גפן או דניאל סלומון?דניאל תום פטרובר או יוני בלוך?יוני אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?ג'ימייייי אליס קופר או מרילין מנסון?אליס ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי יהודה פוליקר או שלמה ארצי?שלמה..חח בן ארצי או עברי לידר? עברי מוקי או ארקדי דוכין?מוקיייי דניאל סלומון או שלום חנוך?שלום חנוך שלום חנוך או אביב גפן?שלם חנוך העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה?רוני שירי מימון או מאיה בוסקילה?שירי פינק או אבריל לאבין?פינק וויטני יוסטון או סלין דיון?סלין בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?בריטני איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב?אלאניס אורית שחף או דנה ברגר?דנה ברגר שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף בתי או שילה פרבר?בתי שילה פרבר או אורית שחף?הו איז שילה?! העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? בקסטריט בויז או אנסינק? ווסטלייף או בלו? גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? נירוונה או פרל ג'אם? יו2 או אירוסמית? הדג נחש או כלא 6? נו דאוט או מארון 5? הביטלס או רולינג סטון? לד זפלין או פינק פלויד? טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? בלינק 182 או גרין דיי? רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? אוונסנס או גארבג'? אר.אי .אם או טרוויס? אלג'יר או היהודים? היהודים או התעויוט? כנסיית השכל או אלג'יר? ואחרון: רוק-בנים\\בנות: פופ-בנים\\בנות: אלקטרוני-בנים \\בנות: היפ הופ-בנים \\בנות: ראפ-בנים\\בנות: מזרחי-בנים\\בנות

אמא!! שכחתי חלק ולא שמתי לב בכלל!

העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?גוש שאלרוט בקסטריט בויז או אנסינק?אנסינקקק חחח יואו זמני ילדות!! ווסטלייף או בלו?בלו גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?אטומיק קיטן מטאליקה או גאנס אנד רוזס?גאנזזזזזזזזזזז נירוונה או פרל ג'אם?נירוונה יו2 או אירוסמית?יו2 הדג נחש או כלא 6?הג נחש נו דאוט או מארון 5?מארון הביטלס או רולינג סטון?ביטלססססס לד זפלין או פינק פלויד?פינד פלויד! טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?לא גירה אפחד.. בלינק 182 או גרין דיי?ברור שגרין די רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט צ'ילי פפרס אוונסנס או גארבג'?אווסנס אר.אי .אם או טרוויס?טראוויס!!! רק לא אר.אי.אמ!!(עשו לי טראומת ילדות בקליפ עם הבריכה) אלג'יר או היהודים?אלג'יר היהודים או התעויוט?יהודים כנסיית השכל או אלג'יר?כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\\בנות:בנים פופ-בנים\\בנות:בנות אלקטרוני-בנים \\בנות:בנים היפ הופ-בנים \\בנות:בנים ראפ-בנים\\בנות:בנים מזרחי-בנים\\בנות-בנות

למעלה