שאלון חשוב!

noy13pour

New member
../images/Emo42.gifהריעו../images/Emo42.gifעם שמיים../images/Emo188.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? ראפ מי היא הזמרת האהובה עליכם? - מי הוא הזמר האהוב עליכם? - מי היא הלהקה האהובה עליכם?gc ' sp ' sp ' ועוד מי היא הזמרת השנואה עליכם? רוני מי הוא הזמר השנוא עליכם? ג'סטין טימברליק מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? בלו האם אתם מכורים למוזיקה? כן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? גיטרה כותבים שירים? מנסה מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? לא יודעת מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כנ"ל מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כנ"ל או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? רוק קל פופ או היפ הופ? - מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? מה...................פאנק ג'אז או סול? - פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? - אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? רועשתת ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזי...... פופ ישראלי או לועזי? - היפ הופ ישראלי או לועזי?- רוק ישראלי או לועזי? + שניהם ראפ ישראלי או לועזי? - אלקטרוני ישראלי או לועזי? יש ישראלי
העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? -- אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן אביב גפן או דניאל סלומון? אביב גפן תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך { הוא חמודדדדד} אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? -- אליס קופר או מרילין מנסון? מרלין מנסון ירמי קפלן או חמי רודנר? -- יהודה פוליקר או שלמה ארצי? -- בן ארצי או עברי לידר? -- מוקי או ארקדי דוכין? -- דניאל סלומון או שלום חנוך? -- שלום חנוך או אביב גפן? אביב גפן העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? כל דבר עדיף על רונו
שירי מימון או מאיה בוסקילה? -- פינק או אבריל לאבין? כל דבר עדיף על אבריל
וויטני יוסטון או סלין דיון?-- בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון?-- איימי לי או אלאניס מוריסט? איימי לייייי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? -- אורית שחף או דנה ברגר? -- שרית חדד או אורית שחף? -- בתי או שילה פרבר? -- שילה פרבר או אורית שחף? -- העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? גוד שארלוט
בקסטריט בויז או אנסינק? -- ווסטלייף או בלו? -- גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? -- מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? -- יו2 או אירוסמית? -- הדג נחש או כלא 6? -- נו דאוט או מארון 5? -- הביטלס או רולינג סטון? -- לד זפלין או פינק פלויד? -- טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? -- בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט צילי פפרז אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? -- אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? -- ואחרון: רוק-בנים\\בנות: בנים פופ-בנים\\בנות: אפחד אלקטרוני-בנים \\בנות: בנם היפ הופ-בנים \\בנות: --------------------- ראפ-בנים\\בנות:----------------- מזרחי-בנים\\בנות ----------------
אני בת אבל אני מעדיפה בנים ששרים לא ממש בנות

אין על בנות!

בנות שליטההה הן שרות יותר יפה ולא יודעת המוסיקה נשמעת לי הרבה יותר טוב כשבת שרה אותה...:) אבל עד המוות תום פטרובר!

הממ.../images/Emo42.gif

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? נשמה. סול. וואטאבר. מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? דיכאון. מספיק לי הדיכאון של עצמי. מי היא הזמרת האהובה עליכם? יש הרבה... מי הוא הזמר האהוב עליכם? פרדי מרקורי. מי היא הלהקה האהובה עליכם? QUEEN BEATLES SUPERTRAMP GREENDAY מי היא הזמרת השנואה עליכם? רוני. מי הוא הזמר השנוא עליכם? שורטי\ביגי מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? הישראלים האם אתם מכורים למוזיקה? כןןןןןןןןןן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? גיטרה ופסנתר. כותבים שירים? יאפ מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? דיי... יש מלאאאא מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כנ"ל מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אני בקושי רואה קליפים... או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק, אבל אני לא שונאת פופ. רוק קל או רוק כבד? קל פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? גראנג' רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? פאנק ג'אז או סול? סול [חע] פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני?רוק מזרחית או אלקטרוני? וואו... זה קשה... אני לא מכירה אלקטרוני, ולא אוהבת מזרחית. מוזיקה שקטה או רועשת? BOTH ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לומכירה העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי אביב גפן או ברי סחרוף? אביב [חע! מגניב, יצא רובי אביב] אביב גפן או אביב ג'דג'? מי זה ג'דג'??? אביב גפן או דניאל סלומון? אביב תום פטרובר או יוני בלוך? תום אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי אליס קופר או מרילין מנסון? אליס ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שניהם בן ארצי או עברי לידר? עברי מוקי או ארקדי דוכין? מוקי דניאל סלומון או שלום חנוך? דניאל שלום חנוך או אביב גפן? אביב העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? איכ =\\ אף אחת. שירי מימון או מאיה בוסקילה? מאיה פינק או אבריל לאבין? אבריל וויטני יוסטון או סלין דיון? שתיהןןן בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? לומכירה ג'סיקה. איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס אורית שחף או דנה ברגר? אורית שרית חדד או אורית שחף? אורית בתי או שילה פרבר? מי אלה?
שילה פרבר או אורית שחף? אורית העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? שארלוט בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט ווסטלייף או בלו? ווסטלייף גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? ארו הדג נחש או כלא 6? דג נו דאוט או מארון 5? מארון הביטלס או רולינג סטון? ביטלססססססססססס לד זפלין או פינק פלויד? פינק טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? ניו קידס. כי הם חמודיםםםם בלינק 182 או גרין דיי? גריןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? לומכירה. אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? אלג'יר. ואחרון: רוק-בנים\\בנות: בנים פופ-בנים\\בנות: בנות אלקטרוני-בנים \\בנות: לומכירה היפ הופ-בנים \\בנות: בנים ראפ-בנים\\בנות: בנים מזרחי-בנים\\בנות: אף אחד. מספיק לי הדיכאונות של עצמי. נשמה-בנים\\בנות: שניהםםם

batex

New member
תשובות לסקר [= שווה קריאה

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?מזרחי ודיכאון מי היא הזמרת האהובה עליכם?dido מי הוא הזמר האהוב עליכם? מי היא הלהקה האהובה עליכם? The strokes The libertines Green day The Beatles מי היא הזמרת השנואה עליכם? רוני "סופרסטאר" ושרית חדד מי הוא הזמר השנוא עליכם?ליאור נרקיס..מושיק עפיה..הבנתם את הכוון... מי היא הלהקה השנואה עליכם?חמסה האם אתם מכורים למוזיקה?מאודד האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? ניגנתי \= כותבים שירים? ניסיתי..לא הלך מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? imagine מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? up the bracket מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? נוו של הליברטינס יקרציות או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוקקקקקקק רוק קל או רוק כבד? גם וגם פופ או היפ הופ? \= מאטל או גרנאג'?\= רוק או היפ הופ? רוקקקקקקקקקק פאנק או fאנק? \= ג'אז או סול? \= פופ או אלקטרוני? \= היפ הופ או מזרחית? \= אלקטרוני או היפ הופ?\= רוק או מזרחית?חח צחוקים איתכם...רוקקקקקקקקק רוק או אלקטרוני? רוקקק מזזרחית או אלקטרוני? \= מוזיקה שקטה או רועשת? רועשתת העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי וויליאמס אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן אביב גפן או דניאל סלומון? דניאל סלומון תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון? אליס קופר ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן יהודה פוליקר או שלמה ארצי?שלמה הרצי בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? ארקדי דוכין דניאל סלומון או שלום חנוך? דניאלוש [= שלום חנוך או אביב גפן? אביב גפן העדפות- זמרות: אני מעדיפה שלא לרדת אל זהההההההה \= רוני דואני או גולייטה? שירי מימון או מאיה בוסקילה? פינק או אבריל לאבין? וויטני יוסטון או סלין דיון? בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אורית שחף או דנה ברגר? שרית חדד או אורית שחף? בתי או שילה פרבר? שילה פרבר או אורית שחף? העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?גוד שרלוט בקסטריט בויז או אנסינק? אנסינק ווסטלייף או בלו? אמאאאאא \= גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? \= מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס אנד רוזס נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמיתתת הדג נחש או כלא 6?דג נחש נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון? ביטלסססססססססססססססס [[[[[= לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד..הבחירה קשה שתיהם טובים טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? מה? \= בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיייייי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוטטטט אוונסנס או גארבג'? אוונסנס ?! אר.אי .אם או טרוויס? טרוויס אלג'יר או היהודים? עזבו אותי ]= היהודים או התעויוט? התעויוט כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\\בנות: בנים פופ-בנים\\בנות: שומדבררררר אלקטרוני-בנים \\בנות: בנים היפ הופ-בנים \\בנות:בנים ראפ-בנים\\בנות: בנים מזרחי-בנים\\בנות: דייייייי

למעלה