שאלון(יהי!)

greenday girl

New member
שאלון(יהי!)

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: מי הזמר האהוב עליכם: מי הזמרת האהובה עליכם: מתי בכיתם בפעם האחרונה? למה? מול מי? האם יש לכם אחים? כמה? האם יש לכם אחיות? כמה? מי הלהקת בנים השנואה עליכם? מי הלהקת בנות השנואה עליכם? מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? מי הזמר השנוא עליכם? מי הזמרת השנואה עליכם? האם יש לך חבר/ה? איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? מהוא השיר השנוא עליכם? באיזה בצפר אתם לומדים? האם אתם עושים ספורט כלשהו? איזה? האם יש לכם חיה? איזו? מהי החיה האהובה עליכם? מהי החיה השנואה עליכם? לאיזו כתה אתם עולים? ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם?

greenday girl

New member
...

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי:בלאק אייד פיס מי הלהקה האהובה עליכם בכללי:גרין דיי מי הזמר האהוב עליכם:אמינם ופיפטי מי הזמרת האהובה עליכם:מיסי אליוט מתי בכיתם בפעם האחרונה?אתמל למה?כי ראיתי את ghetto gospel (זה קליפ עצוב) מול מי?טלוויזיה האם יש לכם אחים?כן כמה?2 האם יש לכם אחיות?בדרך כמה?1 מי הלהקת בנים השנואה עליכם?בסב ופו פייטרס מי הלהקת בנות השנואה עליכם?פוסיקאט דולז מי הלהקה השנואה עליכם בכללי?פו פייטרס מי הזמר השנוא עליכם?לאדעת מי הזמרת השנואה עליכם?רוני האם יש לך חבר/ה?לא... איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?מכבי ת"א!!! איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?מכבי ת"א!!! האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים?בארור מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי?לשחק במחשב מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם?minority&when i come around מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?like toy soldier מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם?f.o.d מהוא השיר השנוא עליכם?לאדעת באיזה בצפר אתם לומדים?אומנויות האם אתם עושים ספורט כלשהו?כן איזה?טניס האם יש לכם חיה?כן איזו?דגים מהי החיה האהובה עליכם?צפרדע!!! מהי החיה השנואה עליכם?ג'וק.... לאיזו כתה אתם עולים?ו ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 1

greenday girl

New member
לדעתי לא...

אילו הוא פשוט צורח למיקרופון זה לא לשיר אבל אל תשפטו אותי...

rebel girl

New member
אני אני!

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: מיי כמיכל רומנס מי הלהקה האהובה עליכם בכללי:גרין דיי מי הזמר האהוב עליכם:אין כזה מי הזמרת האהובה עליכם:אבריל,לינדסי וכריסטינה (קול מהמם) מתי בכיתם בפעם האחרונה?לפני שבוע למה? קליפ של מיי קמיכל מול מי?טלויזיה האם יש לכם אחים?לא,יש טרוריסט כמה?אמרתי כבר ,טרוריסט אחד האם יש לכם אחיות?לא,למזלי,לא רוצה אחיות,מי יצתרך לסבול אותם בסוף,אני!!! כמה?0 מי הלהקת בנים השנואה עליכם?ב.ס.ב (לא משהו אישי,סתם לא אוהבת אותם) מי הלהקת בנות השנואה עליכם?פוסיקט דולז (שירים חסרי עניין לחלוטין) מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? סליפנוט (לא מגדירה צרחות ושריטות כמוזיקה) מי הזמר השנוא עליכם?אמינם (סליחה מראש מגרין דיי גירל) מי הזמרת השנואה עליכם?שאקירה,בריטני,מאריה,נטלי אימברוגליה ועוד... האם יש לך חבר/ה?לא,ואין לי צורך באחד כזה בנתיים איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?מכבי ת"א!!!!!!! איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?לא אוהבת כדורגל (משחק דפוק) האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? כהההההה!!! מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? הכל! מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם?יש הרבה the grauch walking contradicthion holiday BOBD JOs ST.Jimmy longview בקיצור מלא מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?בנתיים זה דה גוסט אוף יו,הלנה,אים נוט או קיי,אייל בי אוקי (של מקפליי),בי מיי אסקייפ (של רליינט קיי),די או איי של פו פייטרס ועוד מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם?אין שנוא אבל הכי פחות אוהבת את אנדרואיד מהוא השיר השנוא עליכם?כל שיר של הלהקות/זמרות השנואות עלי באיזה בצפר אתם לומדים? מקיף ה' אמי"ת ב"ש האם אתם עושים ספורט כלשהו?לא,אבל היתי הולכת לחוג התעמלות אומנותית,היתי מזה גמישה איזה?^^^^^^^^^^^ האם יש לכם חיה?לא איזו? מהי החיה האהובה עליכם?כלב,דולפין,קופים מהי החיה השנואה עליכם?כל דבר ממשפחת הזוחלים והחרקים ---->ועכבישים זה לא חרק!!! לאיזו כתה אתם עולים?ח' וייפי אני מתקרבת לבגרויות
ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 0

עונה...

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: גוד שרלוט מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: גרין דיי מי הזמר האהוב עליכם: מרילין מנסון מי הזמרת האהובה עליכם: אבריל וקיילי קלארקסון מתי בכיתם בפעם האחרונה? לפני 5 דקות למה? כי היה את וויק מי אפ... מול מי? הטלויזיה ושרגא(הצ'ינצ'ילה) האם יש לכם אחים? כן כמה? 1 קרצייה בן 4 מהיום. האם יש לכם אחיות? לא כמה? 0 מי הלהקת בנים השנואה עליכם? בסב מי הלהקת בנות השנואה עליכם? דסטניז צ'ילד מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? בסב מי הזמר השנוא עליכם? דנה אינטרנשיונל מי הזמרת השנואה עליכם? רוני האם יש לך חבר/ה? אהה...זה לא תומר!! איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? מכבי איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? כדורגל זה בולשיט. האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? ברור. מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לישון מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? בסקט קייס (אני יכולה לשמוע אותו כל היום) מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? NOBODY'S HOME של אבריל מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? לא חושבת שיש כזה... מהוא השיר השנוא עליכם? כל דבר של רוני האם אתם עושים ספורט כלשהו? כן איזה? ג'ודו ואיגרוף עם צוציק בן 4 האם יש לכם חיה? כן איזו? חתול(טייגר)וצ'ינצ'ילה(שרגא) מהי החיה האהובה עליכם? טיגריס מהי החיה השנואה עליכם? מפלץ מצוי(אח קטן) לאיזו כתה אתם עולים? י"א ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 10

xXSock FairyXx

New member
עונה../images/Emo9.gif

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי:הם לא הלהקה האהובה עלי>_< אממ..אני חושבת COB מי הלהקה האהובה עליכם בכללי:COB >< מי הזמר האהוב עליכם:אלכסיי מ-COB מי הזמרת האהובה עליכם:ג'סיקה מ-Jack off jill,כריסטינה מ-Lacuna Coil וטארייה מ-Nightwish. מתי בכיתם בפעם האחרונה?שלשום. למה?ככה
מול מי?מוול המסך.. האם יש לכם אחים?-. כמה?- האם יש לכם אחיות?כן. כמה?1. מי הלהקת בנים השנואה עליכם?ווסטלייף,בלו,מארון 5
מי הלהקת בנות השנואה עליכם?כול הישראלי למיניהן ולאידעת
מי הלהקה השנואה עליכם בכללי?אין לי
מי הזמר השנוא עליכם?סאבלימינל,50 סנט וכו'.. מי הזמרת השנואה עליכם?רוני אנד אול דיס שיט. האם יש לך חבר/ה?לא
איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?- איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?- האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים?Maybe מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי?לשמוע מוזיקה,לצאת,לבלות,לצחוק. מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם?Time of your life מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?נמ>< אין מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם?נמ><אין מהוא השיר השנוא עליכם?לאידעת. באיזה בצפר אתם לומדים?"עתידים" הוד השרון. האם אתם עושים ספורט כלשהו?לא
איזה?- האם יש לכם חיה?- איזו?- מהי החיה האהובה עליכם?חתולים
מהי החיה השנואה עליכם?- לאיזו כתה אתם עולים?ט' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם?9

t r e c o o l

New member
שלי!!!!!!!!!!

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי:לינקין פארק, דה ראסמוס, מי הלהקה האהובה עליכם בכללי:גרין דיי לינקין ודה ראסמוס מי הזמר האהוב עליכם:רובי וויליאמס מי הזמרת האהובה עליכם:לא אוהבת.. מתי בכיתם בפעם האחרונה?לא זוכרת למה? מול מי? האם יש לכם אחים?כן כמה?3 האם יש לכם אחיות?כן כמה?1 מי הלהקת בנים השנואה עליכם?אני משתדלת לא לשנוא אבל הכי את גיםבויז מי הלהקת בנות השנואה עליכם?לא מכירה מי הלהקה השנואה עליכם בכללי?גיםבויז מי הזמר השנוא עליכם?ג'סטין טימברלק מי הזמרת השנואה עליכם?אבריל לוין האם יש לך חבר/ה?לא איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?לא אוהדת איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?מכבי נתניה!!!! האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? לצערי... מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי?לשמוע גרין דיי מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם?בולוורד ווולקם טו פרדייס!!! מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?פרום תה ינסייד של לינקין,גילתי של תה רסמוס מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם?קניג פור הדיי(אן לי כוח להפוח לאנגלית..) מהוא השיר השנוא עליכם? באיזה בצפר אתם לומדים?\ האם אתם עושים ספורט כלשהו?לא איזה? האם יש לכם חיה?היתה אבל היא מתה.. לא יודעת איך.. איזו?תוקים מהי החיה האהובה עליכם?לא אוהבת חיות מהי החיה השנואה עליכם?מדוזה!! לאיזו כתה אתם עולים?י"א ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם?12

olgosh

New member
../images/Emo163.gif

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי:פו פייטרס ובלאק אייד פיז אהה.ואוונסנס מי הלהקה האהובה עליכם בכללי:גד מי הזמר האהוב עליכם:השמן מערוץ מצו
מי הזמרת האהובה עליכם:כריסטינה אגילרה קלי קלארקסון אממ..נטשה בו..משו לא מבינה ת'שם משפחה שלה מתי בכיתם בפעם האחרונה?לפני כמה זמן למה? מול מי?הכרית האם יש לכם אחים?לא אבל יש לי קופיף כמה?1 האם יש לכם אחיות?נופ כמה?0 מי הלהקת בנים השנואה עליכם?בסב כמובן גורילז בעצם אני שונאת כל להקת בנים הומואים מי הלהקת בנות השנואה עליכם?בלעע..כל מיני מי הלהקה השנואה עליכם בכללי?גורילז!!! מי הזמר השנוא עליכם?נוו..כל מיני מי הזמרת השנואה עליכם?בריטני רוני האם יש לך חבר/ה?לא
איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?לא אוהדת איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?לא אוהדת האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים?כן מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי?גראפיקה בניית אתרים מוזיקה מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם?אממ..כל שיר ששמעתי חוצמjar מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?dont lie של בלאק אייד פיז מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם?jar ועוד אחד לא זוכרת איך קוראים לו מהוא השיר השנוא עליכם?של ראפקים והיפ הופ תורדני כזה באיזה בצפר אתם לומדים?יונתן..פיחס האם אתם עושים ספורט כלשהו?הליכה לשירותים נחשב? איזה? האם יש לכם חיה?לא איזו? מהי החיה האהובה עליכם? מהי החיה השנואה עליכם? לאיזו כתה אתם עולים?ח ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם?7

talitook

New member
שלי

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: אממ..לא יודעת מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: גרין דיי מי הזמר האהוב עליכם:לא יודעת מי הזמרת האהובה עליכם:אבריל לאבין מתי בכיתם בפעם האחרונה?לפני שבועיים וחצי (יום לפני טיסה) למה?כי נכנס לי בורג לרגל מול מי? אמא שלי האם יש לכם אחים? כן כמה?אחד, וזה יותר מדי האם יש לכם אחיות? לא כמה? מי הלהקת בנים השנואה עליכם? מי הלהקת בנות השנואה עליכם? מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? מי הזמר השנוא עליכם?עידן רייכל מי הזמרת השנואה עליכם? הילרי דאף האם יש לך חבר/ה?לא איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? אני לא איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?אממ...לא יודעת האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים?לא תמיד מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי?להיות על המחשב, ולקרוא, ולהקשיב למוזיקה, ולהפגש עם חברים מהו השיר של גרין דיי האהוב עליכם? יש הרבה, אני מרשה לעצמי לא לענות מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?בטח איזה שיר של אבריל מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? לא יודעת מהוא השיר השנוא עליכם?ממעמקים באיזה בצפר אתם לומדים?עירוני ד', בת"א. האם אתם עושים ספורט כלשהו? גלשני רוח, רכיבה על סוסים, צופי ים, ואני רוכבת כל יום על אופניים. איזה?כבר אמרתי האם יש לכם חיה? היו לי עשרות דגים, חתולה, וארנב שטבע בשירותים איזו?כבר אמרתי... מהי החיה האהובה עליכם? סוסים, זאת חיה מושלמת, חבר שאי אפשר להחזיק סוס בית מהי החיה השנואה עליכם? דגים, הם לא עושים שום דבר כל היום לאיזו כתה אתם עולים?כיתה ח' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 3

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo9.gif

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: לינקין פארק, גוד שארלוט, סאם 41, יוזלס איידי, מיי כמיכל רומנס, סיסטם אוף א דאון ועוד כל מיני
מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: לינקין פארק מי הזמר האהוב עליכם: אמינם
מי הזמרת האהובה עליכם: מישל בראנץ' מתי בכיתם בפעם האחרונה? לא זוכרת למה? מול מי? האם יש לכם אחים? כן כמה? אחד בן 5 האם יש לכם אחיות? כן כמה? אחת בת 10 מי הלהקת בנים השנואה עליכם? אמממ אני לא סובלת את כולן מי הלהקת בנות השנואה עליכם? ^^ מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? כל הלהקות ראפ הישראליות מי הזמר השנוא עליכם? זמרים ששרים מזרחי מי הזמרת השנואה עליכם? כנ"ל האם יש לך חבר/ה? לא איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? כדורסל לא מעניין אותי איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? כנ"ל האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? כן מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? מחשב, חברים, לישון מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? יש הרבה כאלה... עכשיו אני חורשת על מנורטי מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? Dont Waana Miss A Thig של אירוסמית' מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? אמממ אני לא שונאת שירים שלהם... אבל בולוור חרוש מהוא השיר השנוא עליכם? יש מלאאא באיזה בצפר אתם לומדים? עוברת לבויאר האם אתם עושים ספורט כלשהו? לא איזה? האם יש לכם חיה? כן איזו? כלב - סאם מהי החיה האהובה עליכם? כלבים
מהי החיה השנואה עליכם? ציפורים
במיוחד יונים
לאיזו כתה אתם עולים? י' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 4

am i

New member
שלייייייייייייייי

הלהקה האהובה עליי חוץ מגרין דיי: גרין דיי אין להקה אהובה עליי חוץ מגרין דיי הלהקה האהובה עליי בכליי:גרין דיי הזמר האהוב עליי: לאיודעת הזמרת האהובה עליי:בריטנו'ש כאילו היא מושי מושלמת ועכשיו ברצינות אפאחת מתי בכיתי בפעם האחרונה:לפני יומיים למה:ככה מול מי:החברה הכי טובה שלי אין לי אחים אני בת יחידה הלהקת בנים השנואה עליי: כולם הלהקת בנות השנואה עליי: כולן הלהקה השנואה עליי:שכחתי הזמר השנוא עליי בכללי: מובי הזמרת השנואה עליי:בריטני יש חבר: יש חדש משתיים לפנות בוקר:) יש משיכה לאנשים מוזרים: ברור מה אני אוהבת לעשות בשעות הפנאי:לשתות לעשן נרגילה וסיגריות ולשבת במקלט ולריב עם כפכפים טוב נמאס לי מהשאלון הזה

I LOVE M5

New member
עונה נה נה

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: מארון 5!!!!!!!!!!!! מי הלהקה האהובה עליכם בכללי:מארון 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי הזמר האהוב עליכם:אדם לוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי הזמרת האהובה עליכם:יש הרבהההה מתי בכיתם בפעם האחרונה?שלשום למה?חסוי מול מי?חסוי האם יש לכם אחים?כן כמה?2 האם יש לכם אחיות?לא כמה?0 מי הלהקת בנים השנואה עליכם?oasis....ובקסטרבוייז מי הלהקת בנות השנואה עליכם?חמסה לשעבר מי הלהקה השנואה עליכם בכללי?איןן מי הזמר השנוא עליכם?איןן מי הזמרת השנואה עליכם?לא זוכרת האם יש לך חבר/ה?כן איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?מכבי ת"א עלית שולטים!!!!!! פארקר
איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?אף אחת האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים?לא מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי?הרבה דברים מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם?קשה לבחור מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?THIS LOVE-MAROON5 מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם?לא יודעת....לא שמעתי את כולם מהוא השיר השנוא עליכם?יש כמה באיזה בצפר אתם לומדים?שם? האם אתם עושים ספורט כלשהו?כןן איזה?כל כמה ימים הולכת עם כולם לרכוב על אופנייםםם האם יש לכם חיה?לא מהי החיה האהובה עליכם? מהי החיה השנואה עליכם?לא יודעת לאיזו כתה אתם עולים?א' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם?6

TiNiErBeiL

New member
שוב שאלון... (בכל זאת נענה..)

אהמ.. מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: שייגעצ,לינקין פארק,בלאק אייד פיז.. ועוד.. מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: שייגעצ וגרין דיי.. מי הזמר האהוב עליכם: הראל סקעת
ועוד.. מי הזמרת האהובה עליכם: אממ.. לא יודעת.. מתי בכיתם בפעם האחרונה? לפני שבוע ככה.. למה? נעלבתי ממשו שאמרו לי.. מול מי? אמא,אבא ואח שלי.. האם יש לכם אחים? כן.. כמה? אחד ויחיד... האם יש לכם אחיות? לא.. כמה? - מי הלהקת בנים השנואה עליכם? לא יודעת... מי הלהקת בנות השנואה עליכם? חמסה.. מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? לא יודעת.. מי הזמר השנוא עליכם? אממ.. לא עולה לי בראש כרגע.. מי הזמרת השנואה עליכם? אווו.. שאלה טובה.. מאיה בוסקילה.. ויש עוד שכרגע אני לא זוכרת.. האם יש לך חבר/ה? לא.. (היה.. סיפור ארוך..) איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? מכבי ת"א.. איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? לא אוהבת כדורגל.. האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? אממ.. כן.. אבל לא כל כך מוזרים.. מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לשמוע מוסיקה.. לראות טלוויזיה.. להיות על המחשב... ועוד.. מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? אני אגיד את זה שוב.. אני לא מכירה אותם מתחילת הדרך.. רק מאמריקן אידיוט, (ואני מתחילה להכיר שירים שלפני..) השיר האהוב עליי בינתיים זה: American idiot... מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? אממ.. יש הרבה.. נו אין לי כוח לפרט... מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? אין דבר כזה.. מהוא השיר השנוא עליכם? "זה לילה סתוי.. ואין כוכבים.." (ועוד משו שאין לך מאיושקה.. קוראים לו "מוח"..) באיזה בצפר אתם לומדים? אני עולה עכשיו לפיינשטיין... (פ"ת) האם אתם עושים ספורט כלשהו? ממ.. כן.. איזה? ריקוד.. האם יש לכם חיה? חחחחח.. כןן.. (למה "חחחחח"?! תראו בשאלה הבאה..) איזו? יש לי 10 ארנבים, 10 ברווזים, 6 תרנגולות, איגואנה, עז, 4 סרטנים, שרקן וצב.. (וזהו.. אני חושבת..) חח אתם לא חייבים לאמין אבל זה נכון לגמרי.. מהי החיה האהובה עליכם? כלב
אבל לצערי אין לי.. מהי החיה השנואה עליכם? חתולים.. לאיזו כתה אתם עולים? ז'.. ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 7 וחצי..

למעלה