שאלון(יהי!)

EnglandHooligan

New member
עוד שאלון ?

הלהקה אהובה עליי חוץ מגרין: hawthorne heights , Finch . מי הזמר האהוב עליכם? : הסולן של ברייט איס . מי הזמרת? מישל בראנץ' . מתי בכיתי: שחזרתי מאנגליה..לא משנה מול מי ולמה.. האם יש לי אחים?:2 אחד גדול יותר ואחד סניח קטן בן 9 למה הביאו אותו !?. האם יש לי אחיות? לא... מי הזמרת השנואה עליי: אהה יש הרבה זה תלוי אוריל,קריסטינה,בריטני וכל הזבל של הפופ הזה... מי להקת הבנים השנואה עליי?: the money suzuki להקה מטומטמת לא להוריד!!!! מי הלהקת בנות השנואה עליכם? הפוסיקט דולז האלה מביאים אחת עקומה מגעילה הודית מתה ששרה dont u wish you'r girlfriend was fine like me...אז אני אומר בכיף לא.... מ הזמר השנוא עליי: אהההההה ואייי רובי וויליאמס כנראה גם כל הזבל הזה של הפופ... האם יש לי חברה? לאאא אני לא יכול להיות מחוייב הייתה לי חברה שנה וחצי אבל זה קשה כרגע יש לי חברה במרחק רחוק מאוד אנחנו מתכתבים וזה אבל יש לי מלא סטוצים מהצד ככה ש..... איזו קבוצת כדורסל אני אוהד: לא אוהד קבוצה בארץ אני אלך על קליבלנד הקבוצה היחידה שאני יכול לסבול ב n.b.a/ *איזו קבוצת כדורגל אני אוהד: ליברפול כמובן!!!! !! ! *האם יש לי משיכה לאנשים מוזרים?,אההה לפעמים... *מה אני אוהב לעשות בשעות הפנאי?: לבלות בעיקר... *מה השיר של גרין ? 1000 hours. *מה השיר לא של גרין : hawthorne heights - niki fm . *מה השיר של גרין השנוא עליי : אההה כנראה brain stew הוא איטי ואני צריך קצב .. *מה השיר השנוא עליי: יש הרבה אבל בעיקר השירים של הלהקה המטומטמת הזו the darkness ועוד כמה להקות שכל פעם שאני במכון רץ אני רואה אותם בmtv 2 ומתעצבן למה הם השקיעו בקליפ על שיר כל כך גרוע! *האם יש לי חיה: כן כלב פיטבול עצבני העונה לשם זאנדר . *מהי החיה אהובה עליי: כלב פיטבול... *חיה שנואה....חתולות! *אני עושה ספורט:אני בכושר קרבי אההההה זה ספורט.. *סיימתי בצפר אני לא עולה לשום כתה 7 חודשים חופש עד הגיוס חחח לכם יש עוד 3 ימים בצפר איך אני אוהב לבאס פה אנשים...

shirapaz1

New member
עויינהההההההההההההה

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי:היהודים מי הלהקה האהובה עליכם בכללי:גרינדי מי הזמר האהוב עליכם:אביב גפן מי הזמרת האהובה עליכם:אבריל לאבין מתי בכיתם בפעם האחרונה?לפני שבוע וחצי למה?כי קרה לי משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מבאסס מול מי?מישו מהמשפחה האם יש לכם אחים?כן כמה?2 ובאוקטובר יהיה לי עוד אחד האם יש לכם אחיות?כן כמה?2 מי הלהקת בנים השנואה עליכם???????????? מי הלהקת בנות השנואה עליכם?דיימונרז??????? מי הלהקה השנואה עליכם בכללי?אהההההה מי הזמר השנוא עליכם?שכחתי מי הזמרת השנואה עליכם?רוני האם יש לך חבר/ה?אני בת אין לי חבר איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?מכבי ת"אאאאאאאאאאאא איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?מכבי ת"אאאאאאאאאאאא האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים??מה?????????? מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי?מחשב טלויזיה חברות מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם?יש כמה מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?אה נראלי לונלי זה ממש חמודד!!! מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם?יש איזה שיר מעצבן שכחתי איך קוראים לו... מהוא השיר השנוא עליכם?אההההההההההה תוכי תוכי היה אתה פה פה פה (אין סיכוי שמישו מכיר את זה...) באיזה בצפר אתם לומדים?אומנויות שליטה האם אתם עושים ספורט כלשהו?כן איזה?אני רוקדת האם יש לכם חיה?לא איזו? מהי החיה האהובה עליכם?אההההההההההה מהי החיה השנואה עליכם?ג'וק בעעעעעעעעעע לאיזו כתה אתם עולים?ו'1 שליטההההההההההההההההה ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 10000000000000000000000000000000000000000 ואפילו יותר!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח.................

Lorly

New member
1) דה ז'ה וו 2) נו, שיהיה, באיחור

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: כל שבוע להקה אחרת. כרגע אואזיס ונירוונה. מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: כרגע אני אובססיבית לגרין דיי |: מי הזמר האהוב עליכם: אמינם, הוא אדיר ו..אמ.. נו הרגילים מי הזמרת האהובה עליכם: לא חושבת שיש... נו הרגילות האם יש לכם אחיות? יאפ כמה? אחת מי הלהקת בנים השנואה עליכם? בלו מי הלהקת בנות השנואה עליכם? אטומיק קיטן ופוסי-קט דולז מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? אמ... אוי. אני יודעת שיש לי. אה! חמסה2 וגיים בויז (XDXDXDXDXDXD) מי הזמר השנוא עליכם? 50 סנט מי הזמרת השנואה עליכם? גוון סטפני מעצבנת מאז שעזבה את נו-דאוט האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? אכן מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? מוזיקה מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? כרגע, היום, דקה זו - waiting מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? oasis - champagne supernove, אבל זה ישתנה בקרוב מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? לא חושבת שיש, לא שמעתי את כל השירים שלהם עדיין :X מהוא השיר השנוא עליכם? יש יותר מידי לאיזו כתה אתם עולים? י'

למעלה